Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 9 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 167
  1. #1
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    09 Nov 2009
    Posts
    81

    Default Kulit cerah dan gebu bebas jerawat n parut ...Secantik kulit selebriti,HOTTT!!!!testi dari salah seorang kerabat diraja...












    Disini ada menjual Produk-Produk memutihkan Kulit Muka dan Seluruh Badan...



    Langkah-langkah Membuat Tempahan...

    Maklumkan kepada saya item yang ingin dipesan menerusi PM atau SMS,Saya akan membalas secepat mungkin.

    Transfer @ bank-in duit ke akaun saya dan PM @ email kan kepada saya bukti pembayaran


    Semasa membuat transaksi pembayaran.

    Sila inform semula penerimaan barang.




    **************************************

    CAJ PENGHANTARAN


    Penghantaran akan dibuat menerusi Pos Laju @ Skynet setelah bayaran diterima.
    Caj Penghantaran :
    RM 6 (Semenanjung)
    RM 8(Sabah/Sarawak)

    **************************************
    Sebarang Pertanyaan sila pm/email/sms ke
    Email :rasyniz@yahoo.com

    http://www.Rasyniz.com




    ~TERIMA KASIH~



  2. #2

    Gelihati Re: Inginkan Kulit cerah dan secantik selebriti,HOTTT!!!!testi dari salah seorang kerabat diraja...

    mana product nyer dearz...

  3. #3
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    09 Nov 2009
    Posts
    81

    Default Produk-produk D'Royal Shoppe

    Tahukah anda salah satu rahsia kulit selebriti antarabangsa..mereka mengamalkan pengambilan glutathione 2000mg lebih sehari untuk mengekalkan kecantikan kulit mereka..

    SET GOLD

    RM 395
    (Sebotol White Gluta +
    2 Kotak Bio x 20)


    White L-Glutathione Pills : RM 160.00
    Misha Bio X 20 : RM 118.00


    PROMOSI AWAL TAHUN...
    PEMBELIAN SET GOLD DAPAT DISKAUN RM11.00 DENGAN HARGA RM385 FREE POS
    SEHINGGA 10HB JANUARI




    (Sebotol White Gluta +
    1 Kotak Bio x 20)

    White L-Glutathione Pills
    Misha Bio X 20



    White L-Glutathione Pills
    RM 160.00(60 biji)




    Kenapa ambik Glutathione?

    Glutathione sudah lama terkenal dikalangan artis2 dan celebrity international dan juga di Malaysia.
    Juga dikenali dengan gelaran Master Antioxidant.
    Pengambilan Glutathione dengan cara berterusan akan membuat kulit semakin putih dan cerah.
    Glutathione juga akan membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.





    • GLUTATHIONE adalah protin yang mengandungi 3 jenis asid amino iaitu cysteine, glutamic dan glycine, yang biasanya dihasilkan oleh badan untuk mengatasi pencemaran udara, air yang di minum, bahan kimia dan racun serangga di dalam makanan yang di makan. Bahan-bahan ini boleh memusnahkan sel-sel di dalam sistem tubuh kita.
    • Glutathione selalunya dipanggil sebagai “Master Anti-oxidant..di dalam badan, molikul yang terbentuk oleh jalinan asid-asid amino dan anti-oxidant yang di hasilkan secara semulajadi oleh badan. Ia nya telah diketahui secara meluas tentang kepentingannya untuk mengekalkan kesihatan dan jangka hayat yang panjang.
    • Glutathione yang dipertingkatkan kandungan dose nya memberikan kesan sampingan yang baik seperti memutihkan kulit (SKIN WHITENING). Badan akan meningkatkan penghasilan glutathione selari dengan peningkatan pendedahan badan kepada bahan beracun (toxin). Tanpa perlindungan dari Glutathione ini, sel-sel badan akan mati dengan kadar yang cepat, ini akan mempercepatkan proses penuaan dan risiko kanser.
    • Anti-oxidant, anti-penuaan dan untuk pencerahan kulit


    Definasi: L- Glutathione adalah kompoun tripeptide aktif sulfur amino asid semulajadi yang terdiri dari:. L- Cysteine, L-Glutamic dan Glycine.

    • Produk istimewa memutihkan kulit wajah dan badan dan juga meningkatkan tahap kesihatan
    • Mengandungi L-Glutathione dgn L-Cysteine yang berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi dan menggalakan pembentukan melanin kulit yang cerah
    • Glutathione juga berfungsi sebagai agen anti-oksida dan juga anti-penuaan
    • L-Glutathione dikenali di Asia sebagai pil pemutih, pil bleaching, pil pencerah dan menjadi semakin popular kerana ia berupaya untuk mencerah dan mencantikkan kulit serta membantu meningkatkan tahap kesihatan.

    Apa yang boleh Glutathione lakukan untuk anda:

    • Memutihkan Kulit)
    • Menghilangkan bintik hitam
    • Mencegah/menghilangkan jerawat dan parut
    • Anti penuaan dan anti kedut.
    • Menjadikan kulit licin, segar dan berseri-seri
    • Mempercepatkan penyembuhan luka

    GLUTATHIONE SEBAGAI MASTER OKSIDA


    • Menguatkan system imunisasi
    • Menolong mengelakkan kanser terutama kanser hati
    • Melindungi badan dari molikul oksigen yang tidak baik.
    • Diperlukan untuk menyahtoksid nikotin.
    • Membantu hati di dalam proses menyahtoksid badan
    • Memainkan peranan penting didalam pencegahan kanser dan rawatan
    • Melindungi dari bahaya penyakit jantung dan sakit teruk
    • Menambah bilangan sperma bagi lelaki yang kekurangan bilangan sperma..
    • masalah paras Glutathione rendah biasanya terdapat pada individu yang mempunyai system imunisasi yang rendah, penyakit Kekurangan sel (Neuro-degenerative disease) seperti ALS, Alzheimer, Parkinson, ketidaksuburan lelaki, kesulitan hamil….


    BUKTI KEBERKESANAN



    • anti oksidan
    • kanser
    • selaput
    • penyakit hati
    • masalah mata


    MECHANISM OF ACTION:

    Merubah perjalanan normal pigmentation(Kesan gelap pada kulit) dari eumelanin kepada pheomelanin

    Kesan Sampingan:


    Bebas dari kesan sampingan. Selamat digunakan. Diklasifikasikan sebagai makanan sampingan bukannya herbal. Dibuat dari molikul yang di oleh secara genetic. Satu satu nya kesan sampingan yang di lapurkan adalah PEMUTIHAN KULIT jika diambil secara berlebihan..

    Golongan yang memerlukan Glutathione:

    • Perokok
    • Peminum arak
    • Sistem imunisasi yang rendah
    • Masalah Hati
    • Masalah Tirod
    • Bermasalah dengan kadar sperma yang rendah,
    • kanser
    • kepada yang memerlukan kulit yang cerah dan putih


    • Kesan pengambilan L-Glutathione untuk pemutihan boleh dilihat dalam jangka masa:
      • medium brown skin: 1-3 bulan
      • dark brown skin: 3-6 bulan
      • very dark skin: 6-12 bulan
      • black skin: sekurang-kurangnya 2 tahun
      • fair skin: kulit akan menjadi putih kemerahan dalam tempoh 1-2 bulan



    Cara pengambilan glutathione pills
    **Pastikan Detox dulu 5-6 hari untuk membuang bahan kimia dalam body n tidak menganggu proses gluta.
    **Jarakkan 5-6 jam untuk pengambilan pil gluta seterusnya /sebarang produk lain ..
    **Kosongkan perut sejam sebelum dan sejam selepas ambik gluta untuk efek lebih cepat...
    **Minum air 2-3 liter sehari..
    **Jangan ambil sebarang makanan/minuman yg mengandungi kafein untuk mempercepatkan kesan gluta..


    *Perlu ada 2000mg glutathione dalam badan sehari untuk dapat effect pemutihan cepat.
    *So satu pill ada 1000mg ambik 2 kali sehari 2000mg.
    *Untuk effect yang lebih cepat bleh ambik 3 pills
    *Perlu diambil bersama 500mg vitamin c @ 1000mg vitamin C NON ACID.






    Misha Bio X 20 :
    RM 118.00(25 sachet)



    COLLAGEN 5000mg + SPIRIRULINA
    MUDA, CERAH, TEGANG & BERTENAGA

    Minumlah Bio X-20 yang diperkaya dengan ramuan Dektrosa, Ekstrak Buah-Buahan, Bio-Collagen,Maltodexrin, Psyllium Husk, Campuran Mineral dan Vitamin, Colostrium, Asid Sitrik & Ekstrak Hoodia, Gordoni, Aloevera + Spirulina & Astaxanthin setiap hari untuk menambah tenaga dan kecergasan tubuh

    Badan. Gabungan formula utama ini akan membantu merealisasikan impian anda
    Kelebihan

    *3X-tra Awet Muda
    *3X-tra Pencerahan Kulit
    *3X-tra Sihat & Kuat “Baik Untuk Tulang”
    *3X-tra Bertenaga Sepanjang Hari
    *3X-tra Keanjalan & Ketegangan Kulit
    *Menghilangkan Perut-parut lama dan baru
    *Membaikpulih Masalah Rambut Gugur
    *Berkesan Menghilangkan Jerawat
    *Berkesan Menghilangkan Jeragat
    *Menghilangkan masalah kulit berminyak..
    *Menguatkan Tulang
    *Menyejukkan Badan
    *Menyembuhkan Luka-Luka Kecil & Dalaman Selepas Melakukan Pembedahan
    *Melambatkan Proses Menopous Bagi Lelaki & Perempuan


    BERPERISA OREN

    Cara pengambilan Bio x 20
    *Hendaklah diambil 1 sachet setiap malam sebelum tidur.
    *Dikemam terus ke mulut dan minum secawan air kosong atau jus buah-buahan
    *Untuk Kesan Penyembuhan masalah Kulit yang cepat.Hendaklah diambil 2 sachet sehari
    .
    *Sesuai untuk wanita dan lelaki.


    Selepas Sebulan ambil Bio x 20..kulit Jue makin halus,mulus n jerawat hilang,parut jerawat pun makin pudar..Sukenyerrr...
    linda ambik 2 sachet sehari seperti yg disyorkan iman untuk kurangkan parut..dalam masa sebulan parut lama sudah pudar..malah tempat parut jadi kemerahan seperti tumbuh kulit baru...syoknyer...



    Collagen Maxx
    RM 60.00(30 biji)




    MENEGANGKAN KULIT SEHINGGA 10 TAHUN LEBIH MUDA

    Marine collagen, Vitamin C, Lycopene & Lysine

    Mengandungi collagen daripada ikan yang dapat membantu memperbaharui, mengembalikan dan menguatkan collagen dan elastin; hasilnya kulit akan menjadi lebih tegang dan halus, mengurangkan serta menghilangkan kedutan.
    Sesuai untuk wanita berumur 25 ke atas

    Hendaklah diambil 1 biji sehari



    Jus Delima (Granada)
    SemenanjungRM71.30
    Brunei/SS
    RM91.00



    Produk Paling Laris Dalam Giffarine

    • 99.97% ekstrak buah delima dan 0.03% Vitamin C
    • Diminum 30ml setiap hari seeloknya pada waktu pagi
    • Kanak-kanak digalakkan minum 15ml sehari untuk kecergasan dan kecerdasan minda
    • Mesti disimpan di dalam peti sejuk setelah dibuka



    KEISTIMEWAAN DELIMA

    Buah delima atau dari segi saintifiknya Punica granatum mempunyai pelbagai keistimewaan, selain dari sedap dimakan ,ia juga mempunyai kebaikan dari segi kesihatan. Khasiatnya tinggi kaya dengan zat sodium, riboflavin, thiamine, niacin, vitamin C, kalsium dan forsforus. Ia juga sejenis penawar kerana kandungan antioksidan yang tinggi bagi penyakit jantung, cepat tua dan barah.

    Khasiat perubatan delima sudah dijumpai sejak 8000 tahun lalu oleh masyarakat Parsi Purba (Iran). Antara khasiat yang terdapat dalam buku perubatan Iran purba adalah:


    • Melancarkan dan menstabilkan peredaran/perjalanan darah
    • Mengembalikan fungsi jantung dan hati kepada normal
    • Membersihkan hati dan urethra
    • Memperkuatkan sistem penghadaman
    • Membuang lemak-lemak berlebihan
    • Meningkatkan tenaga
    • Mencegah ‘morning sickness’
    • Membantu menyesuaikan hormon ketika haid
    • Mencantikkan dan mencerahkan kulit
    • Membantu menyembuhkan penyakit diabetes
    • Boleh meghilangkan kahak
    • Mencegah ketidaksuburan/kemandulan dan meningkatkan kekuatan tenaga batin
    • Mencegah Alzheimer dan nyanyuk di kalangan orang tua
    • Mengurangkan ketagih Kafein...


    Kajian perubatan moden mendapati delima mempunyai khasiat lain seperti berikut:

    • Mengandungi anti-oksidan yang tinggi
    • Mengurangkan pengumpulan lemak dan kolestrol pada dinding pembuluh darah, mengelakkan salur darah daripada tersumbat dan mengeras yang menjadi punca penyakit jantung.
    • Mengurangkan tekanan darah sebanyak 5% di kalangan pesakit darah tinggi jika diambil sebanyak 50cc setiap hari selama 2 minggu
    • Menghalang pembentukan sel barah payudara.

    Biasanyer iman buat minuman mengantikan coffee,tea n milo...iman ni suka makan coklat dan minum air milo...selepas menggantikan dengan jus delima ni..dah kurang rasa nak ambik semua tu...sebenarnyer jus delima ni ambik 2 sudu jer sehari.tetapi iman buat minuman..best sgt...iman campur dgn air n ais..rasa masam manis..mcm buah delima...
    zizie pun suka ambik makanan/minuman yg berkafein jgk...lepas try jus delima ni..zizie buat minuman..rasa jus delima ni sedap...mcm2 khasiat...baik untuk kulit n kesihatan..






  4. #4
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    09 Nov 2009
    Posts
    81

    Default Re: Inginkan Kulit cerah dan secantik selebriti,HOTTT!!!!testi dari salah seorang kerabat diraja...

    White L-Glutathione Soup
    RM 40





    • Memutihkan Kulit
    • Menghilangkan bintik hitam
    • Mencegah/menghilangkan jerawat dan parut
    • Menjadikan kulit licin, segar dan berseri-seri
    • Mempercepatkan penyembuhan luka
    • Meghilangkan kulit-kulit mati
    • Untuk badan sahaja



    Re-White Whitening Roll-On
    RM 9.70
    Brunai/ss RM 11.00




    Anda mempunyai masalah ketiak hitam??
    sudah puas mencuba pelbagai produk yang terkenal tapi tidak memuaskan??

    Formulasi lembut yang dapat memberi kesegaran dan keselesaan sepanjang hari. Dengan kandungan TRICOLOSAN dan ALLONTOIN, ianya dapat melembut dan melindungi kulit dari bakteria. Dapat menghaluskan liang roma,Dirumus dari agen pemutih untuk membantu mencerahkan kulit anda.Produk pencerahan bawah lengan yang terbaik dari produk pasaran..

    Produk paling laris…mencerahkan bawah lengan lebih baikkkk dari jenama terkenal di pasaran…


    Isipadu Bersih: 50 ml



    NEW TESTI..HOT SELLING.....

    Melly...cerah dalam masa 2 minggu....x melekit..cerah...menghaluskan liang roma...


    Sebelum Selepas

    Guna sekali sehari jer...kekal kering sepanjang hari...cerah lagikk...


    Amy guna 2 weeks jer...x sangka plak cerah betol...konpem..x nak tuka product lain dah...bestt deodorant i met....



    i nak haluskan liang roma jerk u..apsal cerah plak.....bau dier bestlah iman...i suggest produk ni kt kengkawan..suruh try 2-3 kali sorang..nah..ambik kau...beratur nak beli ngan i..katanyer 'best arr siti deodorant ni...aku x pakai 2 ari deodorant pun..x baulh ketiak macam aku ni..cerah plk tu!!..i order 25 botol lg iman...

    ni i bagi testi yg u mintak iman..bagi lh free 2-3 botol..ahaks..


    after 1 month


    Lip Treatment
    RM 27.60
    Brunai/ss RM 30.60




    • Produk penjagaan bibir khusus untuk memulihkan bibir kering dan merekah, merawat masalah bibir hitam dan melembapkan bibir.
    • Boleh digunakan pada bila-bila masa.
    • Bertindak 3 cara:
      • Kesan serta-merta
        • Sapukan pada bibir sebelum memakai lipstik untuk melembapkan bibir.
        • Menjadikan sapuan lipstik lebih halus, licin, bersinar dan tahan lebih lama.

      • Selepas 2-3 hari
        • Menghilangkan bibir kering dan bibir akan menjadi lembap dan bermaya.

      • Selepas 7-10 hari
        • Bibir gelap akibat merokok, penggunaan lipstik atau alahan bahan kimia akan menjadi lebih merah dan sihat.




    Testimoni Lip Treatment


    Selepas beberapa minggu Bibir Lebih bersinar tanpa lip gloss



    Bibir kurang hitam di lingkaran selepas sebulan menggunakan...



    Bibir nampak lebih merah selepas beberapa kali sapuan Lip Treatment...



    Kurang merekah selepas tiap2 ari guna Lip Treatment


  5. #5
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    09 Nov 2009
    Posts
    81

    Default Testimoni...

    TESTI DARI KAWAN KOLEJ IMAN

    LEINA CLAIRE ASAL US Masalah Sunburn,tona kulit tidak rata, kehitaman,dark brown skin.




    muka ni..mmg sunburn kuat sgt..kulit oily,berparut..kalau kuar skit jer..mst merah2 kulit ni..nampak mcm hitam2 skit...tapi sejak guna set GOLD ni..kulit ni dah kurang sunburn...makin cerah plak..oily pun kurang jgk..yg paling best...parut2 n kehitaman kulit ni dah makin kurang...mmg bestt sgt guna produk ni...dah hampir sebulan ambik set ni..masa balik US aritu semua kwn2 yg kt US..semua tanya..guna ape...jawapannyer Set GOLDlh..(gluta pill+bio x 20)..sekarang diorang plak mintak pos..


    SUZANNA ASAL INDIA





    suzanna ni kwn iman yg kat kolej jgk..kulit dia sebelum ni gelap..kulit orang india..mmglh gelap..yg selepas tu gambar selepas 2 bulan lebih ambik set GOLD ni...dia sebenarnyer nak cerahkan kulit jer..tapi lepas sebulan tu..berat dia makin susut..turun 6kg..pipi dier yg dulu tembam dah kurang dah...mmg x sangka plak..dier kata..x de plak ambik produk yg menguruskan badan...ape2 pon trylh set GOLD ni...


    New Testi..
    AUNTY LILY

    Aunty x sangka kedut2 tepi mata..dah hilang....kulit pun makin cerah.....sukanyer...ni baru sebulan guna(gluta pill.kojic soup,kojic cream,bio x,collagen max)..ishh..kalau 2-3 bulan lg x taulh aunty..muda 2-3 tahun kot..


    tadi jumpa mummy angkat..dia tegur i dah putih.....dier try sentuh pipi i..softnyer kulit nina.....cucuk vitamin c ke??? huhu...nilh penangan gluta+bio x+ collagen maxx... fuh....kalah kulit siti nurhaliza ni...



    New Testi




    sebelum
    : jerawat pasir,jerawat halus,muka berminyak,kulit dark brown,masalah berat badan(60kg)
    selepas : jerawat dan parut hilang, fair skin...gebu tanpa berkilau....kurus(48kg)....


    NEW TESTI
    Nadia
    saya gunakan Glutathione pil n bio x 20 hampir sebulan...produk ni boleh hilangkan jerawat n parut2 ..kalo parut masih baru insya'allah seminggu jer blh nampak kesan hilang...lagi 1 boleh dijadikan sebagai produk kesihatan........cubalah...


    Cristy..


    AFTER 1 MONTH TAKE GLUTA PILL N MISHA BIO X 20

    NEW TESTI
    dah kurangler parut n jerawat kat muka emy...baru 2 minggu ambik gluta pill ngan bio x 20 ni...parut lama dah pudar..jadi kemerahan plak.....sukanyer...bestlh produk2 ni...

    baru 2 hari ambik gluta pill ngan bio x 20..dah kurang jerawat n parut..muka pun nampak berseri dan x oily mcm biasa...
    Rina
    baru 2 hari ambik gluta pill ngan bio x 20..dah kurang jerawat n parut..muka pun nampak berseri dan x oily mcm biasa...

    Siti amalin
    lin ambik 2 sachet Bio x 20 dan 2 biji gluta+vitamin c.....selepas 6 hari ambik...parut dan jerawat lin dah mula pudar n kecut..alhamdulillah..cepat kesan Gluta+bio x 20 ni....

    Fina
    Kedut dah mula nampak kurang n my skin..look smooth n cerah....best product i met...

    Kak Ayu
    My husband tegor..'Awk nampak muda hari ni'...hehe...bagus penangan Gluta+bio x 20 ni..x rugi kak beli...eyebag n kedut dah nampak kurang...muka pun nampak berseri jer...

    Miss Lady..
    ada sorang mamat ni mmg kak minat ngan dier...selalu kalau jmp..dier buat derk... jer kat kak...suatu hari kak kena gi outstation 2 minggu...masa tu kak baru mula ambik gluta n bio x ni...after balik dari outstation..tetiba plak mamat ni senyum kt akak...ingatkan senyum kat awek mana2 tepi kak...tgk sekeliling x de pon...kat aku rupanya...seminggu ni..dier asyik senyum jer kat kak...pastu dier mula tackel kak..minta no hp..bla..blaa.blaa...hehehe...my office mate pun ada gak tegor...kak nampak cantik..kulit cerah,berseri...x sangka cepat betul penangan gluta n bio x ni..bukan saje kak cantik malah dapat mamat kak minat lg..buy 1 free 1..huhu..thanks..

    Reza
    kulit sy dah kurang oily...lembut...kedut dah berkurangan....cerah...

    baru 5 hari guna set gold...jerawat dan parut dah kurang...

  6. #6

    Default Re: Inginkan Kulit cerah dan secantik selebriti,HOTTT!!!!testi dari salah seorang kerabat diraja...

    wow!!! menarik.

  7. #7
    Peniaga Galeri @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    06 Jun 2007
    Posts
    105

    Default Re: Inginkan Kulit cerah dan secantik selebriti,HOTTT!!!!testi dari salah seorang kerabat diraja...

    teruja tengok produk2 kat page ni...actually produk ni dr mana yer? kalau i pakai then ader kesan sampingan ader apa2 gantirugi tak?

  8. #8
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    09 Nov 2009
    Posts
    81

    Default Re: Inginkan Kulit cerah dan secantik selebriti,HOTTT!!!!testi dari salah seorang kerabat diraja...

    Quote Originally Posted by emilshaqira View Post
    teruja tengok produk2 kat page ni...actually produk ni dr mana yer? kalau i pakai then ader kesan sampingan ader apa2 gantirugi tak?
    produk gluta pil tu dari philiphine..yg lain semua dari malaysia...
    setakat ni...x de kesan sampingan lagi....gantirugi tu tgk pada keadaanlaa..

  9. #9
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    09 Nov 2009
    Posts
    81

    Default Re: Inginkan Kulit cerah dan secantik selebriti,HOTTT!!!!testi dari salah seorang kerabat diraja...

    Quote Originally Posted by nadiahmy View Post
    wow!!! menarik.
    trylaa nadiahmy confirm..puas hati..

  10. #10
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    09 Nov 2009
    Posts
    81

    Default Kulit cerah dan secantik selebriti,HOTTT!!!!

    New Testi..
    AUNTY LILY

    Aunty x sangka kedut2 tepi mata..dah hilang....kulit pun makin cerah.....sukanyer...ni baru sebulan guna(gluta pill.kojic soup,kojic cream,bio x,collagen max)..ishh..kalau 2-3 bulan lg x taulh aunty..muda 2-3 tahun kot..


    Pengambilan Glutathione dengan cara berterusan akan membuat kulit semakin putih dan cerah.
    Glutathione juga akan membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar.

    Bio x 20 ,*3X-tra Awet Muda

    Collagen max,kulit akan menjadi lebih tegang dan halus, mengurangkan serta menghilangkan kedutan.

  11. #11

    Default Re: Inginkan Kulit cerah dan secantik selebriti,HOTTT!!!!testi dari salah seorang kerabat diraja...

    salam iman..
    nak tanyer kojic acid cream tu halal tak?
    macam mane cara pemakaian nye?
    ade efek2 aper2 tak?
    sbb kulit fara combination..n bahagian mate agak kering.
    boleh tak kalo fara pakai cream nih?

  12. #12
    Peniaga Galeri @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    06 Jun 2007
    Posts
    105

    Default Re: Inginkan Kulit cerah dan secantik selebriti,HOTTT!!!!testi dari salah seorang kerabat diraja...

    Akum....nak tanya kalau nak set gold tu masih ader special price ker? dan sabun kojic tu dapat percuma yer?

  13. #13
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    09 Nov 2009
    Posts
    81

    Default Re: Inginkan Kulit cerah dan secantik selebriti,HOTTT!!!!testi dari salah seorang kerabat diraja...

    Quote Originally Posted by effara View Post
    salam iman..
    nak tanyer kojic acid cream tu halal tak?
    macam mane cara pemakaian nye?
    ade efek2 aper2 tak?
    sbb kulit fara combination..n bahagian mate agak kering.
    boleh tak kalo fara pakai cream nih?
    yes..semua product D'royal shoppe halal dear...
    just sapu mcm pakai cream biasa...
    i x syorkan untuk kulit berminyak...for normal n dry skin jer..
    but if u use set gold..cream ni sesuai sgt..ia melembabkan kulit..

  14. #14
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    09 Nov 2009
    Posts
    81

    Default Re: Inginkan Kulit cerah dan secantik selebriti,HOTTT!!!!testi dari salah seorang kerabat diraja...

    Quote Originally Posted by emilshaqira View Post
    Akum....nak tanya kalau nak set gold tu masih ader special price ker? dan sabun kojic tu dapat percuma yer?
    yes dear..kojic soup free gift...harga promosi rm335 dear..

  15. #15
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    08 Feb 2008
    Posts
    1,481

    Default Re: Inginkan Kulit cerah dan secantik selebriti,HOTTT!!!!testi dari salah seorang kerabat diraja...

    sha jenjalan sini......dah sold out brgnye...selamat berniaga

  16. #16
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    09 Nov 2009
    Posts
    81

    Default Re: Inginkan Kulit cerah dan secantik selebriti,HOTTT!!!!testi dari salah seorang kerabat diraja...

    tq sha...

  17. #17
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    09 Nov 2009
    Posts
    81

    Default Re: Inginkan Kulit cerah dan secantik selebriti,HOTTT!!!!testi dari salah seorang kerabat diraja...

    Testi

    Parut hilang,hati pon senang!!..inilah produk yang patut anda try...Kalau yang masih mencari-cari produk untuk licinkan kulit bermasalah, cerahkan kulit yang gelap(satu badan tau), dan kulit muka bertambah-tambah gebu...jom ramai-ramai kita cuba produk ni..Set GOLD...mmg powerlh...

  18. #18
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    09 Nov 2009
    Posts
    81

    Default Re: Inginkan Kulit cerah dan secantik selebriti,HOTTT!!!!testi dari salah seorang kerabat diraja...

    shana...iman pm yer

  19. #19

    Senyum Re: Inginkan Kulit cerah dan secantik selebriti,HOTTT!!!!testi dari salah seorang kerabat diraja...

    ok Iman ..terima kasih ya

  20. #20
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    09 Nov 2009
    Posts
    81

    Default Re: Inginkan Kulit cerah dan secantik selebriti,HOTTT!!!!testi dari salah seorang kerabat diraja...

    Originally Posted by D'royal
    iman ada seorang testi yg kena penyakt buah pinggang...hampir setahun dier guna gluta+bio x+collagen maxx...sekarang..doktor sahkan dier dah bebas dari sakit buah pinggang...sbb dlm gluta+bio x ni...ada kandungan yg blh meneutralkan balik buah pinggang tu...testi ni jgk dier minum 4-5 liter sehari..sekarang dia bukan setakat bebas penyakit..tapi kulit pun nampak muda dari usia..putih,tegang..licin sgt kulit dier..

    so..trylh..x rugi punya...

 

 
Page 1 of 9 12345 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •