Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 4 of 9 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 61 to 80 of 169
  1. #61
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Jom kita bertemujanji untuk sesi kecantikan kulit ..

    Tempat : Kota Damansara
    Tarikh : 28 Mei 2010 dan 29 Mei 2010
    Bayaran : Percuma
    Agenda :
    1. pengenalan tentang Mary Kay dan produknya
    2. Hand Spa (product testing)
    3. Free facial
    4. Lip Spa (product testing)
    5. Free makeup


    Sila PM saya untuk booking ya ..

  2. #62
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Jom kita bertemujanji untuk sesi penjagaan kulit Mary Kay ..

    Tempat : Kota Damansara
    Tarikh : 28 Mei 2010 dan 29 Mei 2010


    Tempat : Kuala Terengganu
    Tarikh : 5 Jun 2010


    Tempat : Kuantan
    Tarikh : 9 Jun 2010

    Bayaran : Percuma
    Agenda :
    1. pengenalan tentang Mary Kay dan produknya
    2. Hand Spa (product testing)
    3. Free facial
    4. Lip Spa (product testing)
    5. Basic makeup


    Sila PM saya di haslanmk@gmail.com atau SMS ke 016-3610628 untuk booking ya ..

  3. #63
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Quote Originally Posted by haslan View Post
    Jom kita bertemujanji untuk sesi penjagaan kulit Mary Kay ..

    Tempat : Kota Damansara
    Tarikh : 28 Mei 2010 dan 29 Mei 2010


    Tempat : Kuala Terengganu
    Tarikh : 5 Jun 2010


    Tempat : Kuantan
    Tarikh : 9 Jun 2010



    SMS Kak has di 0163610628 ya kalau nak try produk!!

    Bayaran : Percuma
    Agenda :
    1. pengenalan tentang Mary Kay dan produknya
    2. Hand Spa (product testing)
    3. Free facial
    4. Lip Spa (product testing)
    5. Basic makeup


    Sila PM saya di haslanmk@gmail.com atau SMS ke 016-3610628 untuk booking ya ..

  4. #64
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Beauty Workshop at Jaya33 this Sunday, 13 June 2010

    Ever thought of how those supermodels look so stunning?
    Well, without makeup, the right grooming, right way of posing,they are just ordinary girl next door.

    We are giving you a chance to feel walking in their shoes, more...so that you can see yourself being transformed in just a couple of hours under the right coaching.

    Hurry up and sign up for this step-by-step Personal Make Up & Grooming Workshop. You’ll get the chance of transformingyourselves with our guidance.

    Workshop fees is only RM10 per pax.
    No need to bring own make up

    11.00 am : REGISTRATION STARTS

    11.30 am : WELCOME TO MARY KAY STUDIO.
    Brief introduction on what it takes to build a confident and beautiful you.

    11.45 am : MAKEUP WORKSHOP.
    Time for some fun with colors. Getting yourself looking beautiful with makeup is something a girl got to master. You will be taught how to apply your own colors by our Certified beauty Consultants.

    1.00 pm : PHOTOGRAPHY SESSION.
    Ezan, our Photography Expert will guide you on how to pose confidently to bring out the best in you. Have fun... after all of your effort of looking beautiful.

    What you have to bring?
    - Yourself
    What you'll get from the workshop
    - Usage of make-up equipments
    - A door gift
    - Pictures during the workshop (step by step of learning experience)
    - 5 portrait pictures of yourself (before and after the transformation) in softcopy (CD) and printed 5R size. (Optional)
    - Refreshment

  5. #65
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Ada warga Muar yang berminat untuk mencuba produk Mary Kay?

    Sila PM kak has ya .. ada plan nak ke sana ni ..

  6. #66
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Sesi Facial free of charge petang ni, tempat terhad.

    Jumaat, 18 Jun 2010

    Masa : 6petang - 9malam

    Lokasi : Tingkat 8 Bangunan Jaya 33, PJ

    call atau sms ke 0163610628 untuk book tempat!

  7. #67
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    PENGUMUMAN !!

    Sesiapa yang tinggal di Muar dan kawasan sekitarnya, jika ada yang berminat untuk mencuba produk Mary Kay, sila beritahu kak Has ya ..

    Bayaran cuma RM10 dan akan dapat sebatang lip brush (worth RM10).

    Sila PM ASAP ya ..

  8. #68
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Untuk wanita di sekitar

    Perlis,
    Alor Star,
    Jitra,
    Changlun,
    Pasir Puteh,
    Kubang Kerian,
    Pasir Tumboh,
    Ketereh,
    Kuantan,
    Raub,
    Bentong,
    Pasir Gudang,
    dan Pulau Pinang ...

    Sila PM kak has ke haslanmk@gmail.com
    atau
    SMS ke 016-3610628
    untuk temujanji ya ..

    Jom kita buat free facial ..

    mesti teruja dengan produk Mary Kay ini !!

  9. #69
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Last call !!


    Kak has akan berada di Muar dan Kulai pada hari Sabtu ini .. Sesiapa yang berminat dengan produk kecantikan Mary Kay, sila sms kak has di 016-3610628 untuk free facial ya ..

  10. #70
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    LAST CALL !!

    Free facial di Bagan Serai pada Ahad nanti, 18 Julai 2010 .. Sesiapa yang berminat dengan produk kecantikan Mary Kay, sila sms kak has di 016-3610628 untuk temujanjij ya ..

  11. #71
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Ladies-want to learn how to look radiant and young everyday?
    Want to learn simple make-up tips?
    Want to upgrade your image?

    Come join us in this FUN, HANDS-ON make-up workshop where we will teach you STEP by STEP how to look good and feel great.

    Agenda:
    10:00 am Makeup Skills and Tips
    11:00 am Makeup Demo
    12:00 pm Hands-on (1st Application)
    1:00 pm Lunch
    2:00 pm Hands-on (2nd Application)
    3.30 pm Photo-shot
    4:00 pm Dismiss


    What will you get?
    1. Handout
    2. Lunch
    3. Eye lashes
    4. Mascara sample
    5. 3x Eye color
    6. 1x Cheek color
    7. Sponge tips
    8. Lip Brush
    9. Mary Kay Gifts


    Date:
    31 Jul 2010 (Saturday)


    Venue:
    8th Floor, Jaya33, Jalan Semangat, Petaling Jaya

    Fees:
    RM65, Register Before: 26 July 2010.


    Limited to 30 seats only.
    Payment has to be made to book yr seat.

  12. #72
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Kepada wanita-wanita di sekitar Pulau Pinang, Perak dan Lembah Kelang ....

    Sila pilih tarikh dan tempat yang sesuai untuk free facial and make over class:

    Guest Event di MKM PJ Jaya33 pada 8/8/2010

    Guest Event di Ipoh pada 21/8/2010

    Guest Event di Beauty Center, Juru Pulau Pinang pada 22/8/2010

    Open Skin Care Class/Beauty Class di MKM PJ Jaya33 pada 28/8/2010

  13. #73

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    hi...saya skrg tgh mencari2 produk yg sesuai dgn muka saya..sy dah berumur 32 thn..of course garis2 dekat mulut (berbekas bila senyum) dan mata tanpa segan silu dah menonjolkan diri...kulit saya biasa jer cuma berjeragat sikit dekat pipi..ader trial pack x utk bagi sy cuba..saya ni dah byk bertukar produk..risau gak klu kerap2 sgt..sbb setiap kali tukar..mesti ader kuar bintik2 kecik...mcm ruam..so..agak2 produk ni ader beri kesan x...

  14. #74
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Quote Originally Posted by d'ainas View Post
    hi...saya skrg tgh mencari2 produk yg sesuai dgn muka saya..sy dah berumur 32 thn..of course garis2 dekat mulut (berbekas bila senyum) dan mata tanpa segan silu dah menonjolkan diri...kulit saya biasa jer cuma berjeragat sikit dekat pipi..ader trial pack x utk bagi sy cuba..saya ni dah byk bertukar produk..risau gak klu kerap2 sgt..sbb setiap kali tukar..mesti ader kuar bintik2 kecik...mcm ruam..so..agak2 produk ni ader beri kesan x...
    salam aina ..
    kak has ada solution untuk masalah garis halus sekitar mata, laughing lines tu sbb kak has pun ader jugak masalah tu dulu ..
    kak has perlu tahu apa produk yang aina dah guna sejak 5 tahun lepas, jenis kulit samada kering, kombinasi atau berminyak dan untuk hasil yang terbaik, kak has cadangkan kita buat facial dulu ya ..
    dalam mary kay, memang tiada trial pack .. tapi insya'Allah, produknya boleh mengatasi masalah aina ya ..
    jom kita set appointment utk facial ..

  15. #75
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Kepada sesiapa yang berminat untuk mencuba free Mary Kay facial, sila hubungi kak has di

  16. #76

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    salam,

    kak has..terujanyer guna produk ni..of course masih ader bintik2 kecil..(macam ruam)..mungkin kesan perubahan produk (as usual) he..he..cuma sy ader beberapa soalan nak tanyer ler..soalannyer seperti berikut:
    1) apa beza function a) timewise targeted-action line reducer
    b) time wise firming eye cream
    c) timewise age-fighting eye cream
    yang mana sesuai utk digunakan sekarang bg wajah sy.he..he..

    2) mata saya pun ader beg..he..he..(eye bag) and agak gelap...blh ker saya guna timewise targeted-action eye revitalizer utk masa sekarang..

    3) aper beza function a) intense moisturising cream
    b) oil-free hydrating gel (yg mana lebih sesuai dgn saya)

    4) waktu mana yg sesuai guna product spf 30 sunscreen dan lip protector sunscreen yer...

  17. #77

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    kak has,

    sy dah bercerita dgn kwn ofis..then they r interested..cuma nak tanyer..leh x kak has conduct free facial hari jumaat ni (20/08/2010)di ofis sy..LHDN shah alam..mrk pun ader nak order brg..tp sy advice dgr dulu dr kak has..berkenaan dgn produk tersebut...tqvm

  18. #78
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Quote Originally Posted by d'ainas View Post
    salam,

    kak has..terujanyer guna produk ni..of course masih ader bintik2 kecil..(macam ruam)..mungkin kesan perubahan produk (as usual) he..he..cuma sy ader beberapa soalan nak tanyer ler..soalannyer seperti berikut:
    1) apa beza function a) timewise targeted-action line reducer
    b) time wise firming eye cream
    c) timewise age-fighting eye cream
    yang mana sesuai utk digunakan sekarang bg wajah sy.he..he..

    2) mata saya pun ader beg..he..he..(eye bag) and agak gelap...blh ker saya guna timewise targeted-action eye revitalizer utk masa sekarang..

    3) aper beza function a) intense moisturising cream
    b) oil-free hydrating gel (yg mana lebih sesuai dgn saya)

    4) waktu mana yg sesuai guna product spf 30 sunscreen dan lip protector sunscreen yer...
    salam ainie ..
    kak has pun nak ucapkan terimakasih sbb beri peluang pada kak has share kebaikan produk MK ni ya ..

    ini jawapan untuk soalan ainie tu ya ..

    a) timewise targeted-action line reducer - ini untuk garis2 pada dahi dan laughing lines
    b) time wise firming eye cream - ini untuk mengelakkan bawah mata tu menggelebeh. Sesuai untuk yang berumur 35 tahun ke atas
    c) timewise age-fighting eye cream - ini untuk garis2 halus pada mata. Kalau belum ada garis2 halus ni pun dah boleh pakai, utk mengelakkan kedut ya.
    untuk eyebag, kak has rekomen eye revitaliser plus age-fighting eye cream.
    fungsi intense moisturising cream & oil-free hydarting gel sama saja. Beza cuma intense untuk kulit yg extra dry. Untuk ainie, ofhs dah memadai.
    kalau untuk wajah, kak has rekomen sun protector. Sunscreen tu utk body kalau asyik berpanas ie kalau gi beach. Lip protector tu pun sama. MK juga ada tinted lip balm with spf (berkaler) cuma yang ini tak berapa efektif untuk bibir yang extra dry.
    kak has ada pm ya utuk senarai harga produck yg ainie beli last weekend ya ..
    tq dear

  19. #79
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Quote Originally Posted by d'ainas View Post
    kak has,

    sy dah bercerita dgn kwn ofis..then they r interested..cuma nak tanyer..leh x kak has conduct free facial hari jumaat ni (20/08/2010)di ofis sy..LHDN shah alam..mrk pun ader nak order brg..tp sy advice dgr dulu dr kak has..berkenaan dgn produk tersebut...tqvm
    alamak ainie .. jumaat ni dah ada appt kat putrajaya la .. kalau nak juga before 11 am la atau dia org boleh tunggu next friday tak?
    atau kalau dia org boleh ke pj jaya33 sabtu ni lagi bagus

  20. #80

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    salam...kak has...bila lg yg sesuai utk kita jumpa yer...sorry last week mmg killing time for me...hari kerja x leh ker kak kita jumpa..bkn aper..hujung minggu sy agak susah sikit ler kak skrg ni..x der org nak jaga anak..end sometime i've to work...sorry sesgt...keinginan mendlm tp time x mengizinkan..klu ler kak has dpt membantu sy beri tips camaner..alangkah bagusnyer..he..he..he..

 

 
Page 4 of 9 FirstFirst 12345678 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •