Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 8 of 9 FirstFirst ... 456789 LastLast
Results 141 to 160 of 169
  1. #141
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default FACIAL dan MEKAP ASAS PERCUMA!!

    Kepada wanita-wanita yang ingin mencuba keajaiban Mary Kay, sila hubungi kak has di 016-3610628 untuk sesi facial dan mekap asas PERCUMA.

    Dan kak has juga mempunyai beberapa orang Beauty Consultant yang aktif di kawasan berikut untuk memberikan servis kepada anda :


    JOHOR
    • Kulai
    • Johor Bahru
    • Pontian
    NEGERI SEMBILAN
    • Seremban
    SELANGOR/KUALA LUMPUR/PUTRAJAYA
    • Putrajaya
    • Bangi
    • Kuala Lumpur
    • Petaling Jaya
    • Shah Alam
    • Sungai Buloh
    • Ampang
    • Seri Petaling
    PULAU PINANG
    • Sungai Bakap
    • Kepala Batas
    KEDAH
    • Kulim
    • Alor Setar
    PERLIS
    • Arau
    TERENGGANU
    • Kuala Terengganu

    Antara aktivitinya :
    • Analisa kulit
    • Facial percuma
    • Lip spa
    • Hand spa
    • Mekap asas percuma
    • Peluang perniagaan di Mary Kay
    Semua ini adalah PERCUMA dan menggunakan produk yang kami sediakan ..

  2. #142
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Kelas penjagaan wajah dan solekan asas PERCUMA. Produk disediakan. Anda juga berpeluang untuk membina kerjaya bersama Mary Kay.

    Sila pilih waktu yang sesuai :

    Tarikh : 13/8/2011
    Waktu : 10:30am-1:30pm atau 2:00pm-5:00pm
    Tempat : Pejabat Mary Kay, Jaya33

    Tarikh : 14/8/2011
    Waktu : 11:00am-4:00pm
    Tempat pilihan anda

    Sila SMS kak has di 016-3610628 untuk temujanji!

  3. #143
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY



    Inginkan kulit halus macam ni? Mary Kay Timewise adalah rahsianya.
    Sila SMS kak has untuk mengetahui bagaimana untuk mendapatkan kulit seperti ini.

  4. #144
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Saya sedang mencari wanita yang berminat untuk membina kerjaya bersama Mary Kay seperti saya. Jika anda masih mencari-cari peluang perniagaan, sila hubungi saya untuk mengetahui apa kelebihan dalam kerjaya bersama Mary Kay!!

    Ini adalah gambar terbaru saya bersama Global Senior National Sales Director, Pam Fortenberry-Slate yang diterbangkan dari Amerika Syarikat untuk meraikan seminar kami baru-baru ini.



  5. #145
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Produk terbaru dari Mary Kay!
    Timewise Night Restore & Recover Complex .. membuatkan kulit saya semakin gebu dan cantik ..
    Bagi yang mempunyai masalah parut berlubang dan pori-pori besar, ini boleh membantu.
    Bagi yang berkulit kurang tegang (kendur la tu), ini juga sangat membantu.
    Ingin mencuba? Tidak rugi .. kalau anda menghargai wajah anda ..



    Dan ini adalah pasangannya .. Timewise Moisture Renewing Softener .. membuatkan kulit wajah lebih bersih dan lembut ..



    Sila PM saya jika anda inginkan wajah yang lembut, kulit yang anjal dan berseri ..

  6. #146
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    as salam ladies ..
    kak has akan berangkat ke Makkah Mukarramah esok untuk menunaikan ibadah haji ..
    kalau ada salah dan silap ketika kita berforum, kak has mohon maaf ya ..
    dan semoga kita dapat berforum kembali Disember ini ..

    apa pun, jika ada sebarang persoalan atau pesanan, sila hubungi kak hasnah di 0173016169 ya ..

  7. #147

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Salam kak has.
    Untuk mase terdekat nih ade tak mk wat klas or frum tok org yg nk jd beauty consultant? Sy berminat nk tau lbh lanjut n nk join facial class jugak

  8. #148
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Quote Originally Posted by ihidayah View Post
    Salam kak has.
    Untuk mase terdekat nih ade tak mk wat klas or frum tok org yg nk jd beauty consultant? Sy berminat nk tau lbh lanjut n nk join facial class jugak
    salam dayah ..
    sabtu ni kita ada buat kelas di kota damansara.
    sabtu depan pula di juru autocity penang.
    Dayah di mana ya?

    kak has boleh buatkan free facial dan cerita ttg biz pada Dayah.

  9. #149
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Mary Kay beauty fair @ MKM, Jaya33 PJ pada 17-18 Feb.

    Siapa yang jadi guest saya Akan mendapat hadiah berupa Timewise targeted-action line reducer worth rm150 jika datang bersama 2 orang rakan.

    Setiap guest yang melawat kesemua 5 kaunter Akan mendapat mineral eyecolor.
    Pembelian sebanyak rm30, atau rm60 berpeluang untuk mendapat lucky draw.
    Pembelian sebanyak rm100 ke atas Akan mendapat hadiah lagi.

    Jika anda berminat, sila pm saya untuk temujanji ya. Terimakasih.

  10. #150
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    BENGKEL KECANTIKAN di ALOR SETAR

    Tarikh Sabtu, 3 Mac 2012
    Waktu 11:00 pagi hingga 3:00 petang
    Tempat INSPIN, No 321 Kompleks INSPIN, Lebuhraya Sultanah Bahiyah, Alor Setar
    Yuran RM20

    Agenda
    Spa Tangan
    Spa Bibir
    Facial
    Mekap Asas
    Peluang Perniagaan
    Cabutan Bertuah
    Individual Consultation

    PM kak has sebelum 29 Feb 2012 untuk tempahan. Tempat terhad.

  11. #151
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Bengkel Kecantikan di PutraJaya pada 24 Mac 2012

    BENGKEL KECANTIKAN di PUTRAJAYA

    Tarikh Sabtu, 24 Mac 2012
    Waktu 02:00 pagi hingga 5:00 petang
    Tempat Presinct 16

    Yuran Tiada

    Agenda
    Facial
    Mekap Asas
    Peluang Perniagaan
    Cabutan Bertuah
    Individual Consultation

    PM kak has sebelum 21 Mac 2012 untuk tempahan. Tempat terhad.

  12. #152

    Default Re: Bengkel Kecantikan di PutraJaya pada 24 Mac 2012

    ala.. terlepas plak...

  13. #153
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: Bengkel Kecantikan di PutraJaya pada 24 Mac 2012

    Quote Originally Posted by inaputra View Post
    ala.. terlepas plak...

    next time la pula ya .. bagi la contact# ina, senang kak has nak update

  14. #154
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: Bengkel Kecantikan di PutraJaya pada 24 Mac 2012

    BENGKEL KECANTIKAN di SUNGAI PETANI

    Tarikh Sabtu, 7 April 2012
    Waktu 2:00 pagi hingga 5:00 petang
    Yuran RM13


    Agenda
    Spa Tangan
    Spa Bibir
    Facial
    Mekap Asas
    Peluang Perniagaan
    Door Gift
    Individual Consultation
    Sesiapa yang datang dengan 2 orang kawan akan mendapat hadiah lipmask dari kak has

    PM kak has sebelum 4 April 2012 untuk tempahan. Tempat terhad.

  15. #155
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Bengkel Kecantikan Di Kota Bharu pada 1 Mei 2012


  16. #156
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default BENGKEL KECANTIKAN DI ALOR SETAR

    BENGKEL KECANTIKAN di ALOR SETAR

    Tarikh Sabtu, 19 Mei 2012
    Waktu 10:00 pagi hingga 1:00 petang
    Yuran RM20


    Agenda
    Spa Tangan
    Spa Bibir
    Facial
    Mekap Asas
    Peluang Perniagaan
    Individual Consultation
    Sesiapa yang datang dengan 2 orang kawan akan mendapat hadiah dari kak has

    PM kak has sebelum 16 Mei 2012 untuk tempahan. Tempat terhad.

  17. #157
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    BENGKEL KECANTIKAN di PRESINT 16, PUTRAJAYA

    Tarikh Sabtu, 26 Mei 2012
    Waktu 2:00 pagi hingga 6:00 petang
    Yuran Percuma


    Agenda
    Spa Tangan
    Spa Bibir
    Facial
    Mekap Asas
    Peluang Perniagaan
    Individual Consultation
    Sesiapa yang datang dengan 2 orang kawan akan mendapat hadiah dari kak has

    PM kak has sebelum 23 Mei 2012 untuk tempahan. Tempat terhad.

  18. #158
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    BENGKEL KECANTIKAN di KOTA DAMANSARA

    Tarikh Ahad, 27 Mei 2012
    Waktu 11:00 pagi hingga 2:00 petang
    Yuran Percuma


    Agenda
    Spa Tangan
    Spa Bibir
    Facial
    Mekap Asas
    Peluang Perniagaan
    Individual Consultation

    Sesiapa yang datang dengan 2 orang kawan akan mendapat hadiah dari kak has

    PM kak has sebelum 24 Mei 2012 untuk tempahan. Tempat terhad.

  19. #159
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Bengkel Kecantikan di Kota Bharu

    BENGKEL KECANTIKAN di KOTA BHARU

    Tarikh Jumaat, 1 Jun 2012
    Waktu 9:30 pagi hingga 1:00 petang
    Yuran RM10


    Agenda
    Spa Tangan
    Spa Bibir
    Facial
    Mekap Asas
    Peluang Perniagaan
    Individual Consultation

    Sesiapa yang datang dengan 2 orang kawan akan mendapat hadiah dari kak has

    PM kak has sebelum 25 Mei 2012 untuk tempahan. Tempat terhad.

  20. #160
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default BengkelKecantikandi Jaya33 PJ

    BENGKEL KECANTIKAN di JAYA33 PJ

    Tarikh Ahad, 3 Jun 2012
    Waktu 10:00 pagi hingga 2:00 petang
    Yuran RM5


    Agenda
    Spa Tangan
    Spa Bibir
    Facial
    Mekap Asas
    Peluang Perniagaan
    Individual Consultation
    Sesiapa yang datang dengan 2 orang kawan akan mendapat hadiah dari kak has

    PM kak has sebelum 28 Mei 2012 untuk tempahan. Tempat terhad.

 

 
Page 8 of 9 FirstFirst ... 456789 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي