Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 169

Hybrid View

  1. #1
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Salam ..
    Selamat Datang ke Cantik Bersama Mary Kay ..

    Sila layari http://mask-kara.blogspot.com untuk testi, promosi hebat dan lebih infor berkenaan produk kecantikan Mary Kay ..

    Sila PM saya di haslanmk@gmail.com atau sms ke 016-3610628 untuk sebarang pertanyaan berkaitan produk dan promosi ya!!

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: PROMOSI SEMPENA PEMBUKAAN KEDAI BARU .. CANTIK BERSAMA MARY KAY


    Ini adalah wajah saya selepas 8 bulan menggunakan Mary Kay TimeWise Miracle Set dan selepas 3 minggu penggunaan Mary Kay TimeWise Replenishing Serum+C.

  3. #3
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: PROMOSI SEMPENA PEMBUKAAN KEDAI BARU .. CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Salam Semua ..


    Hari Sabtu ni saya akan mengadakan Open Skin Care Class di Jaya33 .. kalau saudari berminat sila PM saya di 016-3610628

    Semasa SCC nanti, anda berpeluang untuk mencuba produk Mary Kay .. produk penjagaan kulit dan juga kosmetik .. SEMUANYA PERCUMA ..
    Menarik bukan?

    Jangan tunggu lagi !! PM saya hari ini juga ..

  4. #4
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: PROMOSI SEMPENA PEMBUKAAN KEDAI BARU .. CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Ingin menjadi BC?

    Hanya perlu tandatangan borang persetujuan dan membayar RM180 sebagai bayaran penyertaan, RM30 untuk bayaran makan tengah hari semasa kursus ESRS berlangsung. Sebagai permulaan, anda akan diberikan beg Mary Kay yang mengandungi Starter Kit yang antaranya adalah Time Wise Basic set untuk kulit berminyak, Medium-Coverage Foundation Ivory 200 dan Beige 304, sampel Time Wise 3-in-1 Cleanser dan Moisturizer (untuk kulit normal ke kering dan normal ke berminyak) .



    Selain daripada itu, ada hadiah sekiranya anda mendaftar bersama Cantik Bersama Mary Kay! Pilihlah antara Mary Kay Loofah Body Cleanser bernilai RM75, Satin Lips Lip Mask dan Lip Balm bernilai RM80 atau Mary Kay Soothing Eye Gel bernilai RM95 sebagai tanda terimakasih daripada saya kerana menyertai team saya.

    Semua BC baru akan mendapat program pendidikan serta ganjaran percuma.
    Bagi menyediakan kita melewati perjalanan yang bermakna dan berharga bersama Mary Kay, kursus ESRS (Essential Step to Reach Success) adalah suatu program paling tepat untuk belajar asas perniagaan supaya matlamat kita tercapai.


    APA ITU ESRS?

    Ia adalah program selama dua hari yang menitikberatkan pengetahuan dan kemahiran perniagaan bagi membantu kita memulakan bisnes. Melaluinya, kita akan dapat
    1) Mengenali siapa wanita yang bernama Mary Kay Ash
    2) Meneroka dan merealisasikan impian kita
    3) Menjual produk Mary Kay
    4) Kenalpasti Jenis Kulit kita
    5) Mengetahui Produk Mary Kay
    6) Pengurusan Bisnes
    7) Pelan Tindakan

    Apakah Faedahnya?

    Selepas dua hari tersebut, kita akan menerima
    1) Hadiah istimewa selepas menyempurnakan tugasan
    2) Sijil Tamat Program
    3) Pin ESRS yang eksklusif
    4) Baucer bernilai RM200 (boleh ditebus semasa membuat belian)

  5. #5
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: PROMOSI SEMPENA PEMBUKAAN KEDAI BARU .. CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Pada hari Sabtu ini, 21/11/2009 kami akan mengadakan kelas facial percuma bertempat di Jaya33 .. Jom bersama-sama dengan kami untuk merasai kehebatan produk Mary Kay ..

    Berikut adalah antara aktiviti semasa SCC ..




  6. #6
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: PROMOSI SEMPENA PEMBUKAAN KEDAI BARU .. CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Salam ..

    esok saya akan mengadakan skin care class di Jaya33, PJ .. jom test produk .. PERCUMA ..

    PM saya kalau berminat ya ..

  7. #7
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Ada warga Muar yang berminat untuk mencuba produk Mary Kay?

    Sila PM kak has ya .. ada plan nak ke sana ni ..

  8. #8
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Sesi Facial free of charge petang ni, tempat terhad.

    Jumaat, 18 Jun 2010

    Masa : 6petang - 9malam

    Lokasi : Tingkat 8 Bangunan Jaya 33, PJ

    call atau sms ke 0163610628 untuk book tempat!

  9. #9
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    PENGUMUMAN !!

    Sesiapa yang tinggal di Muar dan kawasan sekitarnya, jika ada yang berminat untuk mencuba produk Mary Kay, sila beritahu kak Has ya ..

    Bayaran cuma RM10 dan akan dapat sebatang lip brush (worth RM10).

    Sila PM ASAP ya ..

  10. #10
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Untuk wanita di sekitar

    Perlis,
    Alor Star,
    Jitra,
    Changlun,
    Pasir Puteh,
    Kubang Kerian,
    Pasir Tumboh,
    Ketereh,
    Kuantan,
    Raub,
    Bentong,
    Pasir Gudang,
    dan Pulau Pinang ...

    Sila PM kak has ke haslanmk@gmail.com
    atau
    SMS ke 016-3610628
    untuk temujanji ya ..

    Jom kita buat free facial ..

    mesti teruja dengan produk Mary Kay ini !!

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Last call !!


    Kak has akan berada di Muar dan Kulai pada hari Sabtu ini .. Sesiapa yang berminat dengan produk kecantikan Mary Kay, sila sms kak has di 016-3610628 untuk free facial ya ..

  12. #12
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    LAST CALL !!

    Free facial di Bagan Serai pada Ahad nanti, 18 Julai 2010 .. Sesiapa yang berminat dengan produk kecantikan Mary Kay, sila sms kak has di 016-3610628 untuk temujanjij ya ..

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Ladies-want to learn how to look radiant and young everyday?
    Want to learn simple make-up tips?
    Want to upgrade your image?

    Come join us in this FUN, HANDS-ON make-up workshop where we will teach you STEP by STEP how to look good and feel great.

    Agenda:
    10:00 am Makeup Skills and Tips
    11:00 am Makeup Demo
    12:00 pm Hands-on (1st Application)
    1:00 pm Lunch
    2:00 pm Hands-on (2nd Application)
    3.30 pm Photo-shot
    4:00 pm Dismiss


    What will you get?
    1. Handout
    2. Lunch
    3. Eye lashes
    4. Mascara sample
    5. 3x Eye color
    6. 1x Cheek color
    7. Sponge tips
    8. Lip Brush
    9. Mary Kay Gifts


    Date:
    31 Jul 2010 (Saturday)


    Venue:
    8th Floor, Jaya33, Jalan Semangat, Petaling Jaya

    Fees:
    RM65, Register Before: 26 July 2010.


    Limited to 30 seats only.
    Payment has to be made to book yr seat.

  14. #14
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Kepada wanita-wanita di sekitar Pulau Pinang, Perak dan Lembah Kelang ....

    Sila pilih tarikh dan tempat yang sesuai untuk free facial and make over class:

    Guest Event di MKM PJ Jaya33 pada 8/8/2010

    Guest Event di Ipoh pada 21/8/2010

    Guest Event di Beauty Center, Juru Pulau Pinang pada 22/8/2010

    Open Skin Care Class/Beauty Class di MKM PJ Jaya33 pada 28/8/2010

  15. #15

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    hi...saya skrg tgh mencari2 produk yg sesuai dgn muka saya..sy dah berumur 32 thn..of course garis2 dekat mulut (berbekas bila senyum) dan mata tanpa segan silu dah menonjolkan diri...kulit saya biasa jer cuma berjeragat sikit dekat pipi..ader trial pack x utk bagi sy cuba..saya ni dah byk bertukar produk..risau gak klu kerap2 sgt..sbb setiap kali tukar..mesti ader kuar bintik2 kecik...mcm ruam..so..agak2 produk ni ader beri kesan x...

  16. #16
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Quote Originally Posted by d'ainas View Post
    hi...saya skrg tgh mencari2 produk yg sesuai dgn muka saya..sy dah berumur 32 thn..of course garis2 dekat mulut (berbekas bila senyum) dan mata tanpa segan silu dah menonjolkan diri...kulit saya biasa jer cuma berjeragat sikit dekat pipi..ader trial pack x utk bagi sy cuba..saya ni dah byk bertukar produk..risau gak klu kerap2 sgt..sbb setiap kali tukar..mesti ader kuar bintik2 kecik...mcm ruam..so..agak2 produk ni ader beri kesan x...
    salam aina ..
    kak has ada solution untuk masalah garis halus sekitar mata, laughing lines tu sbb kak has pun ader jugak masalah tu dulu ..
    kak has perlu tahu apa produk yang aina dah guna sejak 5 tahun lepas, jenis kulit samada kering, kombinasi atau berminyak dan untuk hasil yang terbaik, kak has cadangkan kita buat facial dulu ya ..
    dalam mary kay, memang tiada trial pack .. tapi insya'Allah, produknya boleh mengatasi masalah aina ya ..
    jom kita set appointment utk facial ..

  17. #17
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Kepada sesiapa yang berminat untuk mencuba free Mary Kay facial, sila hubungi kak has di

  18. #18

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    salam,

    kak has..terujanyer guna produk ni..of course masih ader bintik2 kecil..(macam ruam)..mungkin kesan perubahan produk (as usual) he..he..cuma sy ader beberapa soalan nak tanyer ler..soalannyer seperti berikut:
    1) apa beza function a) timewise targeted-action line reducer
    b) time wise firming eye cream
    c) timewise age-fighting eye cream
    yang mana sesuai utk digunakan sekarang bg wajah sy.he..he..

    2) mata saya pun ader beg..he..he..(eye bag) and agak gelap...blh ker saya guna timewise targeted-action eye revitalizer utk masa sekarang..

    3) aper beza function a) intense moisturising cream
    b) oil-free hydrating gel (yg mana lebih sesuai dgn saya)

    4) waktu mana yg sesuai guna product spf 30 sunscreen dan lip protector sunscreen yer...

  19. #19
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    28 Oct 2008
    Posts
    184

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    Quote Originally Posted by d'ainas View Post
    salam,

    kak has..terujanyer guna produk ni..of course masih ader bintik2 kecil..(macam ruam)..mungkin kesan perubahan produk (as usual) he..he..cuma sy ader beberapa soalan nak tanyer ler..soalannyer seperti berikut:
    1) apa beza function a) timewise targeted-action line reducer
    b) time wise firming eye cream
    c) timewise age-fighting eye cream
    yang mana sesuai utk digunakan sekarang bg wajah sy.he..he..

    2) mata saya pun ader beg..he..he..(eye bag) and agak gelap...blh ker saya guna timewise targeted-action eye revitalizer utk masa sekarang..

    3) aper beza function a) intense moisturising cream
    b) oil-free hydrating gel (yg mana lebih sesuai dgn saya)

    4) waktu mana yg sesuai guna product spf 30 sunscreen dan lip protector sunscreen yer...
    salam ainie ..
    kak has pun nak ucapkan terimakasih sbb beri peluang pada kak has share kebaikan produk MK ni ya ..

    ini jawapan untuk soalan ainie tu ya ..

    a) timewise targeted-action line reducer - ini untuk garis2 pada dahi dan laughing lines
    b) time wise firming eye cream - ini untuk mengelakkan bawah mata tu menggelebeh. Sesuai untuk yang berumur 35 tahun ke atas
    c) timewise age-fighting eye cream - ini untuk garis2 halus pada mata. Kalau belum ada garis2 halus ni pun dah boleh pakai, utk mengelakkan kedut ya.
    untuk eyebag, kak has rekomen eye revitaliser plus age-fighting eye cream.
    fungsi intense moisturising cream & oil-free hydarting gel sama saja. Beza cuma intense untuk kulit yg extra dry. Untuk ainie, ofhs dah memadai.
    kalau untuk wajah, kak has rekomen sun protector. Sunscreen tu utk body kalau asyik berpanas ie kalau gi beach. Lip protector tu pun sama. MK juga ada tinted lip balm with spf (berkaler) cuma yang ini tak berapa efektif untuk bibir yang extra dry.
    kak has ada pm ya utuk senarai harga produck yg ainie beli last weekend ya ..
    tq dear

  20. #20

    Default Re: ANDA INGINKAN KULIT YANG CANTIK?? JOM LAYARI CANTIK BERSAMA MARY KAY

    kak has,

    sy dah bercerita dgn kwn ofis..then they r interested..cuma nak tanyer..leh x kak has conduct free facial hari jumaat ni (20/08/2010)di ofis sy..LHDN shah alam..mrk pun ader nak order brg..tp sy advice dgr dulu dr kak has..berkenaan dgn produk tersebut...tqvm

 

 
Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي