Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 56 of 70 FirstFirst ... 64652535455565758596066 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 1386
  1. #1101

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    salam kak vo96 brape kalau ansuran 10bulan..?tq

  2. #1102

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    VO 105 -

    bape RM yg nie

  3. #1103
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    Quote Originally Posted by mida22 View Post
    salam kak vo96 brape kalau ansuran 10bulan..?tq
    Salam mida...check pm ya

  4. #1104
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    Quote Originally Posted by mashriq View Post
    VO 105 -

    bape RM yg nie
    Salam mashriq, rt VO 105 berat dlm 17g, anggaran ansuran dlm RM 2800

  5. #1105

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    TT, cincin kod CZR 1168 - 3.27gm, Saiz 17.5 ader lg?
    Harga?

  6. #1106
    Ahli Emas
    Join Date
    13 Aug 2009
    Posts
    210

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    erm kak ...xder pun blsan dr kak..dok tgu jugak...


    Quote Originally Posted by rose8220 View Post
    A38 - 10.06gm, 23 inchi, lebar 0.2cm





    A31 - 10.39gm, 16 inchi




    rt design ni..
    brp rm ye kak kalau 10gram?

    VO 105 -




    VO 199 -




    VO 143 -




    VO 101 - 10g




    salam kak misha..pm hrga untuk rl di atas ni ye..jenis padu ke? rt pun..

  7. #1107
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    Quote Originally Posted by yana_Labuan View Post
    TT, cincin kod CZR 1168 - 3.27gm, Saiz 17.5 ader lg?
    Harga?
    Salam yana.....cincin ni masih ada lagi, nak bayar cash ka??

  8. #1108
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    Quote Originally Posted by rose8220 View Post
    erm kak ...xder pun blsan dr kak..dok tgu jugak...
    Salam rose, mmmmm panjang sgt list ni, boleh tak bagi dlm 1-2 item dulu. Bukan tak mau akak bagi quotation, jika 10 customer mintak sama ngan rose, jenuh lah akak nak kira, lagipun masa tak cukup. Tlg eh...bagi the main 2 item dulu ya.

  9. #1109

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    Quote Originally Posted by mk View Post
    Salam, CC 58 ni jika tempah, cash dlm RM 326 (rege baru, rege emas hari ni dah naik, huhuhu). Hak sub 17 jika nak dapatkan rege sales, hari ni kena buat payment ya.
    kak misha..berapa 1g kt kedai akak ni kalu nk tempah..harga emas dh naik...huhuhu..satu lagi jgn lupe jawab pm saya tu ye...tq

  10. #1110

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    Quote Originally Posted by mk View Post
    Salam yana.....cincin ni masih ada lagi, nak bayar cash ka??
    klu bayar cash berapa? mcmana urusan postagenyer?

  11. #1111
    Ahli Baru
    Join Date
    17 Feb 2011
    Posts
    113

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    salam, k.misha... mcm mana brg sy tu ada tak..so rege berape seme..
    tq.

  12. #1112

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    Quote Originally Posted by mk View Post
    Misha, cincin ni ada lagi tak untuk size 14. Kalau ada berapa harganya.

  13. #1113
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    Quote Originally Posted by shaza74 View Post
    Misha, cincin ni ada lagi tak untuk size 14. Kalau ada berapa harganya.
    Salam shaza, cincin ni cuma ada saiz 16.5 ja.

    rt boleh ja, jika nak buat ansuran....confirm saiz 16cm ka??

  14. #1114
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    Quote Originally Posted by eyedaz View Post
    salam, k.misha... mcm mana brg sy tu ada tak..so rege berape seme..
    tq.
    Salam eyedaz, nak bayar cash kan.....mlm ni akak gi kilang tengok2kan dulu.

  15. #1115
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    Quote Originally Posted by sayidana View Post
    canteknyerrrrr......
    brape rege nye kakmisha?

    akak,brape rege cincin yg sy tanya tuh...
    dpt harga sale lg ker?huk3...
    maaf, terlepas pandang pulak....cincin tu sayidana nak saiz apa?? pm akak nah.

  16. #1116
    Premis Mini @ Lindalovely Parade
    Join Date
    28 Feb 2011
    Posts
    311

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    Salam kak misha, dah dapat barang yang saya nak trade in tak? semalam saya poslaju..

  17. #1117
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    Quote Originally Posted by fiqzah View Post
    Salam kak misha, dah dapat barang yang saya nak trade in tak? semalam saya poslaju..
    Salm fiqzah, brg belum sampai lagi.....sampai nanti akak gi tau ya.

  18. #1118

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    kak misha..emas kt kedai akak 1g berapa rm?

  19. #1119

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    Quote Originally Posted by mk View Post


    kakmisha...
    ni ada lg ker?
    916 ke 750 eh?
    Salam sayidina, cincin ni ka?? Yg ni emas 916 ngan batu zirconia, tinggal saiz 16 & 17 ja.[/QUOTE]


    kak misha,klu saiz 16 brp ye kak?

  20. #1120

    Default Re: ~~~916 READY STOCK~~~

    Quote Originally Posted by mk View Post
    Salam shaza, cincin ni cuma ada saiz 16.5 ja.

    rt boleh ja, jika nak buat ansuran....confirm saiz 16cm ka??
    Ya,confirm. Lepas masukkan duit saya inform Misha.

    Cincin tu tak de tak apa. Saya habiskan rantai tangan dulu.

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •