Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 25
  1. #1

    Ibu Jari Keatas BIJI APRIKOT PENAWAR MUJARAB UNTUK KANSER. IKUTI PENGALAMAN SAYA.

    edited 17/12/2010 (info terkini)

    Salam semua.. selain daripada produk penapis air yang kami jual.. kami juga ingin berkongsi satu maklumat mengenai penyakit kanser. Ini adalah pengalaman saya...

    www.berbaloibeli.blogspot.com
    www.worldwithoutcancer.org.uk


    As Salam,

    Tidak ramai yang ketahui bahawa penyakit kanser adalah sebenarnya boleh diubati. Sumbernya adalah dari pohon Biji Aprikot. Sukar untuk dipercayai dan diyakini, tetapi inilah kurniaan dari Maha Pencipta kita.

    Biji Aprikot mengandungi Vitimain B17 yang amat tinggi dan ianya juga mengandungi satu molekul yang dipanggil Cynade/Latriel yang amat merbahaya kepada sel kanser..Hanya kepada sel kanser sahaja. Ia bertindak sebagai pembunuh kepada sel kanser !
    Begitu indah ciptaan dan nikmat dari Allah yang tidak kita ketahui. Cynade/Latriel TIDAK MERBAHAYA KEPADA SEL-SEL LAIN SELAIN DARI SEL KANSER.. kerana Cynade/Latriel tidak bertindak balas terhadap sel-sel normal (sel-sel sihat). Nikmat yang Allah beri kepada sekalian manusia dijumpai oleh seorang pakar bernama Dr. Ernst Kerrb Jr. di UK pada tahun 1952 lagi !!

    Untuk ketahui kenapa penemuan Dr. Ernst Kerrb Jr. ini tidak diwar-warkan kepada dunia.. dan banyak lagi kenapa..kenapa..kenapa.. Anda digalakkan untuk lawati http://www.worldwithoutcancer.org.uk dan www.bijiaprikotpenawarkanser.blogspot.com untuk menemui jawapannya secara terperinci.

    Selama ini kita telah 'dididik' dengan 'kebaikan' Chemotherapy dan Radiotherapy yang sebenarnya hanya mendatangkan kemudaratan kepada tubuh badan kita (jangkamasa panjang mahupun singkat). Sebenarnya kita ini adalah hanya sebagai bahan ujikaji untuk mencari penawar kanser dengan penggunaan dadah2 berchemical tinggi ini.

    Salah satu petikan di dalam http://www.worldwithoutcancer.org.uk itu anda akan temui statment dari doktor yang merawat pesakit kanser dengan menggunakan rawatan chemotherapy, katanya.. ' jika saya ada kanser, saya sendiri tidak akan menggunakan rawatan chemotherapy ini..' (alihbahasa)

    Walhal ubat untuk penyakit kanser hanya lah terdapat pada buah aprikot.. iaitu bijinya yang pahit itu. Sukar untuk percaya tetapi itu lah hakikat yang saya ingin berkongsi dengan tuan/puan semua. Kos penyembuhan yang AMAT MURAH jika dibandingkan dengan kos perubatan moden. Yakinilah. Cubalah. Tidak rugi untuk mencuba, kerana ianya hanyalah dari sumber semulajadi.

    Telah terbukti pada diri saya dan ramai lagi rakan-rakan hamba Allah diluar sana yang telah memakan biji aprikot untuk rawatan kanser, SEMUA JENIS KANSER.

    Malah, paparan mengenai penemuan ini telah disiarkan melalui Halal Bio di Saluran Astro 106.

    Semoga kita bertemu kembali.

    Puan Asha
    www.bijiaprikotpenawarkanser.blogspot.com
    019-3598936


    DI HARAP ANDA DAPAT KONGSI MAKLUMAT DI ATAS INI DENGAN RAKAN-RAKAN, KELUARGA ATAU SESIAPA SAHAJA. SIMPAN NOMBOR H/PHONE SAYA UNTUK MEMUDAHKAN JALINAN INFORMARSI MENGENAI PENYEMBUHAN PENYAKIT KANSER INI TERSEBAR SEKALIGUS MEMBANTU ORANG-ORANG YANG KURANG SUMBER KEWANGAN UNTUK MERAWAT KANSER MEREKA.

    TERIMA KASIH.





    kepada pelawat luar.. sila baca post saya terkini di bawah skali.. sila scroll cursor anda ke bawah. Thanks



    IMTIYAAZ NANO ALKALINE
    TREATMENT SYSTEM

    Merupakan satu produk keluaran bumiputra muslim. Kini dengan harga RM598 anda mampu memilikinya sekarang.


    TAHUKAH ANDA?

    Pentingnya air (berkualiti) berteknologi Nano. * Air mengangkut nutrisi dan oksigen ke dalam sel.

    * Air yang dihasilkan dengan teknologi NANO kayadengan oksigen serta mineral dan mudah diserap oleh tubuh badan.


    * Otak kita mengandungi 90% air! Otak yang cerdik memerlukan sumber air beroksigen/mineral yang tinggi. (lihat di sekolah/ofis, bangsa mana yg selalu menjinjing botol air?)


    ADA APA DLM BADAN KITA DAN PENTINGNYA ALKALINE?

    * Terdapat 8kg toksin dalam badan kita. Kesannya :
    * Ketidak seimbangan pH badan ke arah keasidan dlm
    jangka masa panjang mengakibatkan pelbagai
    penyakit kronik. - punca banyak penyakit
    dalaman, penghadaman, kurang baik, perut 'kotor',
    nafas berbau, emosi terganggu akan meningkatkan
    kadar asid dlm badan mengakibatkan sel kanser
    cepat membiak, atritis,gout,darah tinggi -
    mengakibatkan penyakit jantung,buah pinggang,
    hati, proses penuaan yang cepat..dll)


    * ALKALINE berupaya menguraikan sisa-sisa asid yang terkumpul dan memudahkan proses pembuangan melalui sitem pencernaan, perpeluhan dan pernafasan.


    APA ISTIMEWANYA IMTIYAAZ?

    * AMAT KAYA dengan ALKALINE dan ianya terdiri daripada kelompok molekul air yang AMAT KECIL yang memudahkan sel badan menyerapnya.
    Bandingkan pH alkaline ini.
    * Kadar pH Air Zam-Zam = 10
    * Kadar pH Air Imtiyaaz = 9.7

    * Kadar mineral Air Zam-Zam = 77
    Kadar hasilan mineral Air Imtiyaaz = 67 (melalui teknologi inframerah dan batu mineral semula jadi, air Imtiyaaz dapat membekalkan bnyk mineral semula jadi dan kalsium ke dlm sel darah.)

    *Test carried out by SIRIM

    * Berupaya menukar air paip biasa dan tercemar kpd air yg berkualiti. Keberkesanannya mendapat pengiktirafan dari badan a/bangsa dan tempatan seperti: SIRIM,SWA,NSF,FDA,Water Quality dan WRAS.

    * Dapat menyingkirkan 99% pencemaran seperti : klorin, bakteria, kulat dan logam berat merbahaya. (air imtiyaaz boleh diminum terus)


    Jadinya, produk penapis air yang kat luar tu, yang harga beribu2 tu, MUNGKIN disebabkn banyak alkaline dan sumber mineral nye la. Patut laaa banyak orang komen penyakitnya dah sembuh. pH badan dia dah seimbang rupanya. Asid dah kurang. Minum air sihat kaaan.

    TEKNOLOGI SAMA, KUALITI YANG SAMA, YANG BEZA? HARGA nye la. Kan boleh jimat banyaaakk. So, kenapa cari yang mahal? Kan kualitinya SAMA je? Jadilah pengguna yang bijak !

    dan 1 lagi.. Imtiyaaz ada Sijil Halal.. yang lain ada?





    Sila Hubungi / PM saya (klik pd nama CHEMARA di sebelah kiri, pilih anta private message)
    pertanyaan.imtiyaaz@gmail.com
    www.berbaloibeli.blogspot.com



    Mod Pembayaran

    1. Tunai (Deposit RM100 diperlukan sebagai bukti kesungguhan tempahan)

    2. Ansuran (berapa bulan terpulang kepada anda, pemasangan akan dilakukan setelah pembayaran telah dijelaskan sepenuhnya. Sila PM saya untuk memilih cara pembayaran ini dan dapatkan no. akaun bank saya (Maybank,Bank Islam,Public Bank,Al-Rajhi,CIMB) untuk bayar secara bulanan.. (mana ada interest..harga tetap sama RM598)

    Penghantaran - Percuma
    Pemasangan - Percuma
    Service - Percuma

    Sejauh mana anda menetap, Imtiyaaz pasti sampai ke sana.

  2. #2
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    14 Apr 2009
    Posts
    188

    Default Re: PENAPIS AIR MAMPU MILIK! PROJEK: 1 MALAYSIA, 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR. JOM KUKUHKAN PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA KITA.

    baru kelmarin nmpak ada orang tampal brochure ni kat board kat uma...
    cam menarik gak....apa beza ngn penapis lain yg ribu2 tu??

  3. #3

    Default Re: PENAPIS AIR MAMPU MILIK! PROJEK: 1 MALAYSIA, 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR. JOM KUKUHKAN PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA KITA.

    Quote Originally Posted by mamaAllY View Post
    baru kelmarin nmpak ada orang tampal brochure ni kat board kat uma...
    cam menarik gak....apa beza ngn penapis lain yg ribu2 tu??
    terima kasih mamaAlly.
    ramai gak yg tanya sy 'kenapa murah.. apa bezanya?' sy jawab senang je.. first2 beza nya ialah.. pengeluar. Pengeluarnya sykt bumiputra islam. Nak tolong msyrkt islam yg mmg sedar ttg pentingnya kualiti air ttp disebabkan faktor harga maka masih ramai yg dok fikir2 nk beli. System yg digunakan sama je you.. Nano Treatment System. sekarang ni byk produk guna Nano Teknologi hatta air cond pon .. la ni filter. tapi disebabkan ianya dikeluarkan oleh pengeluar/syarikat yg dah established/ada nama.. maka harganya pon beribu riban. hehehe tu yg kita x mmpu tu.

    tabung2 filter di perbuat daripada fiber. bukannya ceramic mcm yg lain2. maka disitu lah letakkanya pengiktirafan halalnya. kebanyakkan ceramic diperbuat daripada tulang haiwan. tapi Imtiyaaz daripada fiber. boleh terus minum. tanpa rasa was2 dan ragu2

    yg bestnya.. harga tabung2 filter tu.. mmg tak nyusahkan kita bila nak tukar sbb harganya murah jika dibandingkan dengan produk lain. (tu yg kualiti air terjejas tu sbb x mampu nak tukar tabung.)

    Boleh semak di posting saya mula2.

  4. #4

    Ibu Jari Keatas Re: PENAPIS AIR MAMPU MILIK! PROJEK: 1 MALAYSIA, 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR. JOM KUKUHKAN PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA KITA.

    Selit sini jap jawapan kt lam blog sy.


    Harga RM598 adalah harga benar.. tiada kos tersembunyi.

    Imtiyaaz Nano Alkaline Treatment System... Hanya RM598 ! (susah nak caya kan.. tapi inilah kenyataan..)

    Teknologi Nano (sama je ngan produk berjenama beribu riban yg lain) .. tetapi
    Imtiyaaz hanya pada harga RM598 kenapa masih beli yang mahal ? Adakah anda pengguna yang bijak? Bijak pilih Imtiyaaz.

  5. #5

    Ibu Jari Keatas Re: PENAPIS AIR MAMPU MILIK! PROJEK: 1 MALAYSIA, 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR. JOM KUKUHKAN PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA KITA.

    Terima kasih tak terhingga.

    Maklumbalas pengguna

    'baru 4 hari pasang.. dah berkeladak penapis.. dulu pakai penapis gaks, tapi tak lah berkeladak mcm sekarang. Memang betul2 tapis Imtiyaaz ni'. (Mira Edora 013-3551963)

    'dh seminggu pasang.. buang ayer besar mcm best.. hehehe .. buang air kecik pun mcm best jew' pas tu abah ade sakit gout.. abah minum air alkali Imtiyaaz akk ni mcm dah tak sakit kak.. baru 3 ari dia minum.. dia pon rasa kurang rese sakit kat sendi2 dia. Alhamdullillah' (Sarah 012-6203348)


    Lain-lain pengalaman sendiri dan pengguna

    1. Air terasa payau, tidak terasa/bau air paip
    2. Nasi lambat basi bila masak dengan air perawatan dari Imtiyaaz.
    3. Kerap buang angin
    4. Badan terasa ringan
    5. Najis tidak keras, tetapi lembut dan keluar memanjang
    6. Bau badan kurang
    7. Pengalaman adik yang berbadan besar.. Tidak perlu ambil ubatan kurus badan (serat/fiber) untuk lawas pembuangan toksid, cukup dengan minum air perawatan alkaline Imtiyaaz sentiasa dan 2 jam sebelum tidur dan sebaik bangun dari tidur (kerana Imtiyaaz Nano Alkaline Treatment System menghasilkan lebih banyak alkaline untuk buang asid berlebihan dlm badan)
    8. Kulit tidak lagi kering/bersisik

    Terima kasih kerana membeli.

    Demikian la sbhg dari customer yg bg respon utk tatapn pembaca.

  6. #6

    Ibu Jari Keatas Re: PENAPIS AIR MAMPU MILIK! PROJEK: 1 MALAYSIA, 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR. JOM KUKUHKAN PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA KITA.

    Pada pembeli yg kat luar dr Selangor/KL, kos hantar dn pasang percuma ye. Sy x charge. Harap maklum.

    Penerangan lanjut untuk menjadi dealar/agen. Sila PM sy utk dptkan butiran terperinci.

    Gerakan mencari dealer/agen sedang giat dijalankan. Jadilah yg terawal.

    Kepada pengunjung baru.. terima kasih kerana sudi melawat kedai sy. Sila scroll di bawah untuk baca post terawal saya. T/Kasih.

    jika ada pertanyaan atau apa2 sahaja sila email ke : pertanyaan.imtiyaaz@gmail.com

    sms Asha 019-3598936

    atau click pada nama CHEMARA di sebelah kiri untuk hantar msg pd sy

  7. #7
    Ahli Baru
    Join Date
    23 Nov 2007
    Posts
    82

    Default Re: PENAPIS AIR MAMPU MILIK! PROJEK: 1 MALAYSIA, 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR. JOM KUKUHKAN PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA KITA.

    Quote Originally Posted by chemara View Post
    Pada pembeli yg kat luar dr Selangor/KL, kos hantar dn pasang percuma ye. Sy x charge. Harap maklum.

    Nak jd stokis ? Modal hanya RM996 dapat Banner,flyers warna,baju T Imtiyaaz,profile company akan anda nikmati bersama2 dengan 2 unit filter Imtiyaaz. Semua sy sediakan.

    Penerangan lanjut untuk menjadi stokis. Sila PM sy utk dptkan butiran terperinci.

    Gerakan mencari stokis sedang giat dijalankan. Jadilah yg terawal.
    salam

    sy berminat nak tau lebih lanjut pasal menjadi stokis....
    harap dpt tunjuk ajar
    tq

  8. #8

    Ibu Jari Keatas Re: PENAPIS AIR MAMPU MILIK! PROJEK: 1 MALAYSIA, 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR. JOM KUKUHKAN PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA KITA.

    Quote Originally Posted by zilozz79 View Post
    salam

    sy berminat nak tau lebih lanjut pasal menjadi stokis....
    harap dpt tunjuk ajar
    tq
    Salam,
    ok. dah hantar butiran di email u.
    terima kasih.

  9. #9

    Default Re: PENAPIS AIR MAMPU MILIK! PROJEK: 1 MALAYSIA, 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR. JOM KUKUHKAN PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA KITA.

    sila intai intai gaks kat sini .. ku peniaga di AnNisa Mall

    http://www.wanitamelayu.com/forum/sh...ad.php?t=26749

  10. #10

    Ibu Jari Keatas Re: PENAPIS AIR MAMPU MILIK! PROJEK: 1 MALAYSIA, 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR. JOM KUKUHKAN PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA KITA.

    Satu lagi produk Imtiyaaz yang bakal menggugat produk 'mahal' lan lain kat pasaran kini.

    Imtiyaaz Membrance Out Door Filter
    Jimat ruang + Rekabentuk yang eksklusif +
    dengan harga RM1798
    (percuma pemasangan)
    * Tambahan RM50 JIKA PERLU paip extra untuk kos penyambungan. Tiada Charge lain.









    IMTIYAAZ NANO ALKALINE TREATMENT SYSTEM
    RM598 sahaja.


  11. #11

    Gelihati Re: PENAPIS AIR MAMPU MILIK! PROJEK: 1 MALAYSIA, 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR. JOM KUKUHKAN PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA KITA.

    ADA MASALAH TEKNIKAL SKET KAT KEDAI AKAK NI.. harap maaf

    UNTUK VIEW PRODUK IMTIYAAZ PELANGGAN BOLEH MELAWAT

    www.berbaloibeli.blogspot.com



    PENAPIS AIR : KAK ASHA 019-35 989 36

  12. #12

    Ibu Jari Keatas Re: PENAPIS AIR MAMPU MILIK! PROJEK: 1 MALAYSIA, 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR. JOM KUKUHKAN PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA KITA.

    Di selitkan di sini komen pengguna yang telah menggunakan Produk Imtiyaaz

    Salam…
    Saya sudah pun pasang product nie kat umah saya…baru 2 hari dan hasil air nya memang berlainan dr yg biasa….pre filter kat luar tu pun dah Nampak mcm kaler kekuningan dah pun… maksud kata memang air paip yg kita dapat nie cukup kotor laa…

    Thanks and Regards,

    ABD KODIR B ABU BAKAR
    KM3 / KM5 / KM6
    Shift 3 Operation Leader
    Mechanalysis (M) Sdn Bhd

  13. #13

    Gelihati Re: PENAPIS AIR MAMPU MILIK! PROJEK: 1 MALAYSIA, 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR. JOM KUKUHKAN PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA KITA.

    HARGA PALING RELEVAN DI ZAMAN KEGAWATAN INI.

    IMTIYAAZ NANO ALKALINE TREATMENT SYSTEM
    MEMANG BERBALOI

    JIMAT JIMAT KELUARGA SIHAT
    HANYA RM598

    Anda dah beli.. Tetapi untuk Mak ? Hmmm Mak Mertua ke? Tempahlah satu untuk mereka. Buat kejutan untuk mereka. Kami boleh melakukan penghantaran untuk mereka secara PERCUMA. Berikanlah mereka yang terbaik hanya dari IMTIYAAZ dengan harga mampu milik kami.


  14. #14

    Gelihati Re: PENAPIS AIR MAMPU MILIK! PROJEK: 1 MALAYSIA, 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR. JOM KUKUHKAN PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA KITA.

    TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG TELAH MEMBELI. SERTAI GET REWARD KAMI DI MANA KAMI MENAWARKAN KOMISYEN JUALAN KEPADA SESIAPA YANG INGIN MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN BERSAMA KAMI.

    PM / SMS / EMAIL: pertanyaan.imtiyaaz@gmail.com untuk ketahui lebih lanjut tentang program Get Reward Programme.

  15. #15

    Gelihati Re: PENAPIS AIR IMTIYAAZ MAMPU MILIK! PROJEK: 1 MALAYSIA, 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR. JOM KUKUHKAN PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA KITA.

    kepada yang sudi melawat kedai ku ini, terima kasih.

    kepada yang telah membeli terima kasih.

    kepada yang dah booking pun terima kasih.

    Pendek kata.. terima kasih la tak terhingga kepada semua yang mementingkan kesihatan diri.

  16. #16

    Gelihati Re: PENAPIS AIR IMTIYAAZ MAMPU MILIK! PROJEK: 1 MALAYSIA, 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR. JOM KUKUHKAN PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA KITA.

    Selamat pagi semua ... Selamat datang ... Selamat ber Window shopping

    www.berbaloibeli.blogspot.com

    celah sket bleh? lawat juga www.bijiaprikotpenawarkanser.blogspot.com

    ADA APA DENGAN BIJI APRIKOT?


  17. #17

    Gelihati Re: PENAPIS AIR IMTIYAAZ MAMPU MILIK! PROJEK: 1 MALAYSIA, 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR. JOM KUKUHKAN PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA KITA.

    MEMANG BERBALOI !! HANYA RM598.
    JIMAT JIMAT KELUARGA SIHAT !




  18. #18

    Default Re: PENAPIS AIR IMTIYAAZ MAMPU MILIK! PROJEK: 1 MALAYSIA, 1 RUMAH, 1 PENAPIS AIR. JOM KUKUHKAN PRODUK MUSLIM BUMIPUTRA KITA.

    Kenapa Imtiyaaz Murah yek ?

    soalan-soalan lazim ini sering diajukan kepada saya.

    Imtiyaaz menawarkan harga mampu milik ini kerana..

    1. kami tak guna duit anda untuk tampung kos promosi di akhbar2
    2. kami tak guna duit anda untuk tampung kos promosi di shoping2 complex
    3. kami tak guna duit anda untuk tampung kos promosi di tv2 / radio
    4. kami tak guna duit anda untuk tampung komisyen2upline/downline produk penapis air lain yang berkonsepkan MLM di pasaran luar sana.

    Kos harga Imtiyaaz hanyalah pada produk shj. Itu pasal Imtiyaaz murah kerana kami tak guna duit anda untuk menampung perkara2 di atas tadi.

  19. #19

    Gelihati Re: PENAPIS AIR MAMPU MILIK! 'HOT' 'TOP' MELETOP!.. INGAT AIR ZAM-ZAM, INGAT IMTIYAAZ NANO ALKALINE TREATMENT SYSTEM.

    SALAM SEMUA.. SELAMAT DATANG.. SHOPPING SHOPPING.. IMTIYAAZ RM598 NANO TEKNOLOGI ..

  20. #20

    Gelihati Re: PENAPIS AIR MAMPU MILIK! GUNA NANO TECHNO & HARGA MAMPU MILIK..SO, KENAPA BELI YANG MAHAL?

    Alhamdullillah.. w/pun lama tak jengok kedai ku ini.. permintaan masih berjalan dengan lancar dan perniagaan semakin bertambah.

    Sila masuk semua.. sila singgah juga www.berbaloibeli.blogspot.com

    Saya ada juga menjual biji aprikot mentah untuk rawatan kanser. biji aprikot kaya dengan vitamin B17 yang MAMPU melawan sel kanser dari terus membiak.

    sila lawati www.bijiaprikotpenawarkanser.com

    Terima kasih kepada yang menyokong usaha saya menjadikan setiap rumah mempunyai penapis air yang berkualiti.

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي