Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 12 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 230
  1. #1
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Anak Panah FOOT DETOX PATCH, COCOA COLLAGEN DAN SMART COCOA A+

    Assalammu'alaikum, SELAMAT DATANG KE

    ZAS BAZAR ONLINE

    PESANAN DAN PEMBELIAN:

    Sebarang pertanyaan atau untuk membuat pesanan produk, boleh hubungi saya melalui:


    1. SMS: Telefon no: 012-5263314.
    atau
    2. E-mail: zadin64@gmail.com
    atau
    3. YM: zasudin64


    Sila nyatakan butiran maklumat seperti berikut:


    a. Nama Anda
    b. Produk & Kuantiti
    c. Alamat Penghantaran
    d. No. Telefon Anda
    e. Tarikh, masa bayaran & jumlah bayaran
    f. Cara penghantaran: Pos Biasa atau Kurier

    KAEDAH BAYARAN:

    a) No akaun Maybank 552116050482


    b) No akaun CIMB 02070001821202
    atas nama ROHIZA SUDIN


    c) Hubungi saya melalui email atau sms setelah anda membuat pembayaran.

    Penghantaran produk kepada anda melalui kurier atau pos biasa.

    Kos penghantaran kurier/pos daftar ditambah berdasarkan berat produk.

    UNTUK MENDAPAT RESPOND LEBIH CEPAT DALAM MEMBUAT TEMPAHAN BELIAN SILA SMS SAYA DI 012-5263314. TERIMA KASIH.
    Last edited by zas64; 10th December 2009 at 03:02 PM.

  2. #2
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Ibu Jari Keatas Re:COCOA COLLAGEN POWER PLUS DAN SMART COCO A+

    Cocoa Collagen Power Plus
    1 Set (3 Kotak) Harga Runcit RM59.90




    HARGA JUAL RM50 (TERMASUK POS)


    Mengembalikan Keremajaan Wanita
    Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalam.
    Koko Pracampuran adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi.


    Cocoa Collagen sangat sesuai kepada yang inginkan breast mantap, power grips, lebih tenaga & sangat disyorkan kepada para isteri, ibu & golongan pertengahan kerana ia bagus untuk menghilangkan sakit-sakit sendi dan lutut.

    Insyaallah. Bagi wanita yang belum berumahtangga.. anda tidak perlu risau kerana anda juga boleh menikmati Cocoa Collagen ini. Pembentukan tubuh akan jadi lebih menawan dengan mengamalkan Cocoa Collagen


    PRODUK KELUARAN CRYSTAL LIZ INI TIDAK DICEMARI RACUN BERJADUAL SEPERTI STEROID, SILDENAFIL & PHENYLBUTAZONE. PRODUK KELUARAN MUSLIM INI MENDAPAT PENGESAHAN HALAL JAKIM & ANDA BOLEH GUNAKAN TANPA WAS-WAS.

    MENGANDUNGI:
    Marine Collagen
    Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.

    Kacip Fatimah
    Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.

    Lobata
    Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.

    Krimer Bukan Tenusu
    Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.

    Dextrose Monohydrate
    Melambatkan proses penuaan.

    Oligo Saccharide
    Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan

    KEBAIKAN DAN KHASIAT:-
    - Membantu mengimbangi hormon
    - Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
    - Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
    - Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
    - Melambatkan proses penuaan
    - Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
    - Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
    - Mencerahkan kulit secara semulajadi
    - Memberikan tenaga
    - Membantu mengurangkan keguguran rambut
    - Melancarkan peredaran darah dalam badan
    - Mengimbangi berat badan
    - Meningkatkan daya penghadaman
    - Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.

    PRODUK INI SESUAI UNTUK WANITA 20 TAHUN KE ATAS SAHAJA.SELAMAT UTK IBU MENYUSU & BOLEH DI AMBIL SEMASA PERIOD. TIDAK SESUAI UNTUK WANITA MENGANDUNG TETAPI SANGAT DIGALAKKAN DIAMBIL SELEPAS BERSALIN SUPAYA DAPAT MENGECUTKAN RAHIM DENGAN CEPAT DAN SELAMAT.


    CARA PENYEDIAAN:
    TUANGKAN SATU SACHET "COCOA COLLAGEN POWER PLUS" KE DALAM SECAWAN AIR PANAS, BOLEH DITAMBAH SEDIKIT AIR SEJUK HINGGA MENJADI SUAM DAN TERUS MINUM . DI AMBIL 1/2 JAM SEBELUM SARAPAN PAGI ATAU SEBELUM MAKAN MALAM/PETANG. DI AMBIL 1 SACHET SEHARI SAHAJA.

    1 set (30 sachet) boleh digunakan untuk sebulan sekiranya diminum ikut aturan iaitu 1 sachet sehari.





    Smart Coco A+
    Isi 15 sachet X 25g
    Aturan Minum
    Minum 1-3 sachet sehari




    Harga Runcit RM21



    MINUMAN UNTUK MEMPERKUATKAN DAYA INGATAN

    Sesuai Untuk Semua Peringkat Umur

    Khasiat:
    Membantu meningkatkan daya ingatan tahap kecerdasan minda, IQ & konsentrasi minda / memperbaiki sistem perjalanan darah / Mencantikkan kulit / Membantu membekalkan bahan keperluan dalam badan untuk baik pulih sel-sel, tumbesaran dan fungsi organ dalam badan / Mengandungi serat, protein, banyak vitamin & mineral yang baik untuk badan / Membantu menenangkan & tidur malam yang nyenyak / Menggunakan krimer bukan tenusu

    Minuman bernutrisi Smart Coco A+ adalah fomulasi istimewa yang berpontensi untuk meningkatkan daya ingatan, konsentrasi minda, peredaran darah serta sebagai ajen antioksida. Ianya diadun dari bahan bahan makanan yang baik sebagai ubatan dan herba terpilih dan berkualiti seperti serbuk koko, vitamin, madu, malt & gingko biloba.


    Serbuk Koko:
    Buah koko telah dijumpai di Amazon, South Amerika beribu tahun yang lalu. Sejak itu, koko adalah makanan atau minuman berkhasiat yang telah banyak dinikmati dan disukai oleh semua peringkat umur. Koko mengandungi polyphenois & filavanois yang menjadi agen kuat kepada antioksida. Antara potensi khasiat koko adalah: 1) Mengurangkan risiko penyakit sistem peredaran & penafasan 2) Meningkatkan kadar kolesterol baik HDL dari LDL. 3) Mengurangkan risiko penyakit jantung. 4) Mengurangkan risiko penyakit darah tinggi 5) Tidur malam yang nyenyak.


    Kismis:
    Kismis adalah makanan & manisan semulajadi. Ianya adalah sumber yang baik untuk fiber, vitamin & mineral seperti Vitamin B, Kalsium, Potasium, dan zat besi. Kismis juga adalah antioksida yang baik untuk melambatkan proses penuaan.. Kismis mempunyai kandungan fruktos yang tinggi dan tidak mengandungi bahan pengawet. Di kebanyakan negara, kismis juga dikatakan makanan yang baik untuk minda.


    Madu:
    Madu adalah sebagai pemanis dan bahan ubatan semulajadi yang telah digunakan berkurun lamanya dan ada disebut didalam Al-Quran. Sejarah ada menyatakan yang madu banyak digunakan sebagai penawar di zaman silam Mesir. Antara khasiat madu adalah : 1. Sebagai antioksida & baik untuk kecantikan kulit. 2. Menenangkan, anti fungi & berkhasiat. 3. Membaik pulih tisu badan & menjaga tahap kalsium dalam badan. 4. Anti-bakteria baik untuk masalah dalaman dan luaran. 5. Meningkatkan daya ketahanan badan.


    Gingko Biloba:
    Gingko adalah spesis pokok tertua didunia. Di Eropah & Amerika Syarikat, makanan tambahan dari gingko adalah bahan herba yang tinggi jualannya termasuk di France & German. Gingko secara tradisional digunakan untuk mempertingkatkan daya ingatan, konsentrasi minda dan memperbaiki sistem peredaran darah didalam badan. Gingko juga mengandungi 2 jenis antioksida iaitu flavanoids & terpenoids yang dapat mengurangkan atau menghalang radikal bebas dalam badan yang dipercayai menjadi penyebab penyakit seperti sakit jantung, kanser dan penyakit alzheimer's dan lain lain penyakit pelupa dan hilang ingatan.

    Sebenarnya, anak-anak kita telah dianugerahkan minda yang cergas dan makanan tambahan seperti Gingko Biloba diperlukan untuk memaksimumkan potensinya. Kita selalu marahkan anak-anak kerana tidak membuat kerja rumah kerana beranggapan mereka malas . Tetapi kita sebagai ibubapa lupa untuk memberikan makanan tambahan untuk minda anak-anak terus cergas.

    Ibubapa yang telah memberikan SmartCoco ini pada anak-anak mereka akan mendapati anak mereka ada menampakkan perbezaan seperti di sekolah anaknya lebih fokus dikelas berbandingkan sebelum ini yang suka main didalam kelas. Bagaimana mereka hendak memahami pelajaran yang diajarkan jika mereka bermain di dalam kelas. Bila mereka fokus di dalam kelas, sudah semestinya ia memudahkan mereka untuk membuat kerja rumah yang diberikan. Bacalah sendiri testimoni-testimoni menakjubkan yang kami terima dari pengguna SmartCcco yang berpuas hati dengan kesannya.

    Cara pengambilannnya ialah dengan hanya satu sachet pada waktu pagi dan satu lagi pada sebelah petang untuk dua minggu pertama dan selepas itu barulah diambil satu sachet setiap pagi. Pengambilan dua sachet selama dua minggu pertama ialah untuk membugarkan (overhaul refresh) minda kanak-kanak itu.

    Setelah diambil untuk beberapa hari kita akan mula nampak perbezaannya. Perbezaan lebih ketara akan dilihat apabila pengambilan berterusan. Namun begitu, kesannya berbeza-berbeza bagi setiap pengguna kerana ini adalah makanan tambahan dan bukan ubat. Berbeza dengan ubat contohnya paracetamol yang menghilangkan sakit kepala dalam masa sejam, tetapi hakikatnya ia cuma menahan sakit untuk jangkamasa tertentu saja. Namun, SmartCoco bertindak untuk jangka panjang. Ada pengguna melaporkan untuk beberapa hari pertama, anak mereka berasa mengantuk tetapi usah khuatir kerana dalam masa beberapa hari mereka akan kembali normal seperti biasa, malah lebih baik.

    TESTIMONI 1


    Saya dan anak perempuan saya telah membeli Smart Coco A+ sebagai minuman harian kami. Pada 3 hari pertama kami meminumnya, kami mendapat selsema dan bersin tanpa berhenti. Kami tertanya2 kenapa begitu jadinya. Selepas 3 hari, selsema kami telah berhenti dengan sendiri, dan kepala kami juga terasa ringan. Rupanya itu itu tindak balas terhadap kami yang mempunyai resdung. Kami berasa gembira kerana Smart Coco A+ bukan saja telah membuatkan ingatan kami menjadi lebih baik, tetapi juga telah menghilangkan penyakit resdung yang telah lama kami tanggung. Terima kasih Smart Coco A+!
    Puan Sarilah, Permatang Pauh

    Saya adalah seorang pelajar Tingkatan 4. Selepas sebulan saya mengambil Smart Coco A+, lebih 50% jerawat yang penuh di muka saya telah berkurangan tanpa saya memakai ubat yang lain. Ramai kawan2 saya berasa hairan apa yang telah saya lakukan kerana muka saya menjadi lebih licin. Di kelas juga ada peningkatan markah dalam peperiksaan saya. Saya berasa gembira kerana dengan mengambil Smart Coco A+, bukan saja saya lebih fokus dan daya ingatan saya lebih meningkat, tetapi jerawat di muka saya telah berkurangan seperti 2 dalam 1. Saya merasa gembira. Terima Kasih Smart Coco A+!!
    Azimi, 16 tahun, MRSM


    Anak saya akan menduduki UPSR tahun ini. Saya risau dengan prestasi pelajarannya yang selalu mendapat merah, terutamanya Matematik. Saya berikhtiar dengan menghantarnya ke tuisyen, di samping memberinya minuman Smart Coco A+ ini. Alhamdullillah, setelah mengambil 3-4 kotak Smart Coco A+ sebanyak 2 bungkus sehari, prestasinya mula meningkat kerana katanya dia dapat fokus dan faham serta mengingati ajaran cikgu di dalam kelas dan tuisyen. Keputusannya meningkat ke C sekarang. Saya terus memberinya minuman Smart Coco A+ ini dan yakin prestasinya akan terus meningkat kerana masa masih panjang untuknya belajar sehingga ke peringkat Universiti, itulah harapan saya bersama Smart Coco A+

    En Daud, Johor Bahru

    Setelah beri ketiga tiga anaknya smartcoco ni selama seminggu, beliau dapati anaknya sekarang senang untuk dikejutkan dari tidur kalau dulu bukan main payah dan liat nak bangun tidur. Seperkara lagi, anaknya suka menyanyi tapi selalu lupa lirik tapi sekarang dah hafal lirik. Anak anaknya juga nampak cergas tak malas kalau disuruh belajar.

    Puan Azimah, Bangunan SUK, Shah Alam


    Anak saya, Amran berumur 15 tahun, agak lemah dalam banyak matapelajarannya kerana susah untuk menumpukan perhatian dalam kelas, juga ketika melakukan ulangkaji. Kadangkala dia mendapat F atau D dalam beberapa peperiksaannya. Saya agak susah hati terhadap perkembangannya kerana pada masa itu, peperiksaan PMR nya sudah hampir tiba. Kami tidak berputus asa. 2 bulan sebelum PMR, saya berikan 2 sachet minuman Smart Coco A+, pagi & petang. Alhamdullillah, dia mula dapat menumpukan perhatian pada ulangkaji. Syukur, pada peperiksaan PMR yang lepas, anak saya telah mendapat 8A. Kami sangat gembira dengan keputusannya. Sekarang, dia minum Smart Coco A+ setiap hari & lebih bersemangat belajar dan berazam untuk mendapat keputusan yang cemerlang dalam SPM nanti.

    Puan Norlia, Seberang Prai


    Saya adalah seorang pekerjas di sebuah syarikat swasta. Mungkin kerana faktor umur, dan terlalu banyak masaalah yang saya fikirkan samada masaalah peribadi atau kerja, serta tanggungjawab yang banyak, saya sering merasa tertekan,stress serta terlupa dan selalu tidak dapat menjalankan kerja dengan baik. Boss sering menegur saya kerana banyak melakukan kesilapan dan kerja saya tidak siap. Saya merasa risau dengan keadaan ini. Mujur ada kawan saya yang mengesyorkan Smart Coco A+. Setelah saya ambil sehari 2 bungkus untuk selama beberapa minggu, saya merasakan kerja mula menjadi lebih mudah dan kurang stress. Saya dapat fokus kepada kerja dan keluarga dengan lebih baik. Kerja berjalan lebih lancar dan saya menjadi lebih tenang. Malah Boss mula memuji kerja saya. Saya gembira dengan perubahan terbaru ini.

    Puan Alina, Kuala Lumpur


    Saya telah memberi anak saya tingkatan 1 smartcoco setelah diperkenalkan oleh adik saya. Saya telah memberi smartcoco ini satu peket pagi dan satu peket petang selama hampir 2 bulan. Saya tidak nampak perbezaan yang ketara setelah memberi smartcoco ini selama hampir 2 bulan. Tetapi apa yang memeranjatkan saya ialah baru baru ini, anak saya telah membawa balik kad lapuran dari sekolah dan mendapati anak saya telah mendapat nombor 2 dalam peperiksaan kelas yang selalunya anak saya mendapat nombor belas belas. Saya sangat berterima kasih kepada smartcoco dan akan terus memberi anak saya minum smartcoco.

    Puan Zaiton, Jalan Kelang Lama, Selangor


    Tahun ini anak saya Amin akan menduduki peperiksaan UPSR, saya risau akan kemajuan pelajarannya. Sikapnya yang malas membuatkan saya mencari jalan bagaimana untuk mengatasinya. Saya terbaca di akhbar mengenai product smartcoco ini. Saya pun mencubanya dengan memberi anak saya smartcoco ini satu peket pagi dan satu peket petang. Selepas 3 hari meminumnya, saya dapati anak saya asyik mengantuk je. Saya mula risau akan hal ini. Tapi saya teruskan juga beri anak saya minum smartcoco ini kerana En Akmar yang menjual ini kata akan ada tindak balas dan jangan risau. Lepas tu saya nampak perbezaan anak saya iaitu dia mula tumpu pada pelajarannya, sehinggakan cikgu sekolahnya bertanya kenapa sikapnya tiba tiba bertukar dengan memberi tumpuan yang penuh semasa guru mengajar di kelas. Anak saya juga mengalami kerap kencing malam, sekarang anak saya tidak lagi kencing malam. Perangainya juga telah jauh berubah serta tidak terlalu nakal lagi. Anak saya yang mengambil PMR tahun ini pun saya beri minum smartcoco dan saya juga nampak perbezaannya. Syukur alhamdulilah saya terus bagi anak anak saya minum smartcoco ini.

    Puan Salmah, Petaling Jaya


    Saya mengalami kekurangan daya ingatan dan selalu lupa. Bila saya minum smartcoco ini satu peket pagi dan satu peket petang, saya dapati dalam beberapa hari saya rasa macam malas dan mengantuk dan selepas itu saya rasa otak saya macam vcd di putar balik. Sekarang saya dah boleh mengingati sedikit demi sedikit walaupun bukan kesemuanya tetapi ia membantu saya untuk mengingati sebahagian yang saya lupa. Apa yang penting ialah smartcoco ini kena minum secara berterusan supaya ia meningkatkan lagi daya ingatan saya. Terima kasih smartcoco.

    En Nizam, Eksekutif Hotel, Mid Valley, Kuala Lumpur


    Beberapa bulan yang lalu, saya telah membeli satu mesin yang dapat menggoncangkan badan dengan kuat kononnya untuk menguruskan badan. Setelah melakukan excercise sebanyak 3 kali sehari dengan goncangan yang kuat untuk menghilangkan lemak, saya masih tidak menghilangkan walau seinci tetapi sebaliknya saya merasa pening dan mata saya berpinar-pinar. Selepas itu saya terasa seperti orang yang kehilangan memory atau 'memory loss' dan suka terlupa walaupun perkara itu baru saja berlalu. Mujur ada Smart Coco A+. Saya telah mengambilnya 2 sachet sehari. Selepas seminggu memory saya telah mula pulih kembali sedikit demi sedikit dan selepas sebulan mula pulih seperti sediakala. Alhamdullillah, saya akan terus mengambil Smart Coco A+ setiap hari untuk lebih meningkatkan ingatan saya. Dan terpaksa meninggalkan penggunaan mesin yang merosakkan diri itu.

    Puan Ida, Pulau Pinang


    Saya dan anak perempuan saya telah membeli Smart Coco A+ sebagai minuman harian kami. Pada 3 hari pertama kami meminumnya, kami mendapat selsema dan bersin tanpa berhenti. Kami tertanya2 kenapa begitu jadinya. Selepas 3 hari, selsema kami telah berhenti dengan sendiri, dan kepala kami juga terasa ringan. Rupanya itu itu tindak balas terhadap kami yang mempunyai resdung. Kami berasa gembira kerana Smart Coco A+ bukan saja telah membuatkan ingatan kami menjadi lebih baik, tetapi juga telah menghilangkan penyakit resdung yang telah lama kami tanggung. Terima kasih Smart Coco A+!

    Puan Sarilah, Permatang Pauh


    Saya adalah seorang pelajar Tingkatan 4. Selepas sebulan saya mengambil Smart Coco A+, lebih 50% jerawat yang penuh di muka saya telah berkurangan tanpa saya memakai ubat yang lain. Ramai kawan2 saya berasa hairan apa yang telah saya lakukan kerana muka saya menjadi lebih licin. Di kelas juga ada peningkatan markah dalam peperiksaan saya. Saya berasa gembira kerana dengan mengambil Smart Coco A+, bukan saja saya lebih fokus dan daya ingatan saya lebih meningkat, tetapi jerawat di muka saya telah berkurangan seperti 2 dalam 1. Saya merasa gembira. Terima Kasih Smart Coco A+!!

    Azimi, 16 tahun, MRSM


    Anak saya akan menduduki UPSR tahun ini. Saya risau dengan prestasi pelajarannya yang selalu mendapat merah, terutamanya Matematik. Saya berikhtiar dengan menghantarnya ke tuisyen, di samping memberinya minuman Smart Coco A+ ini. Alhamdullillah, setelah mengambil 3-4 kotak Smart Coco A+ sebanyak 2 bungkus sehari, prestasinya mula meningkat kerana katanya dia dapat fokus dan faham serta mengingati ajaran cikgu di dalam kelas dan tuisyen. Keputusannya meningkat ke C sekarang. Saya terus memberinya minuman Smart Coco A+ ini dan yakin prestasinya akan terus meningkat kerana masa masih panjang untuknya belajar sehingga ke peringkat Universiti, itulah harapan saya bersama Smart Coco A+

    En Daud, Johor Bahru



    Saya mengalami sakit kaki dan lutut yang agak memeritkan. Malah tapak kaki saya akan turut sakit ketika berdiri dan berjalan. Bertugas sebagai guru memerlukan aktiviti berdiri dan berjalan menambah keperitan tersebut. Setelah mendengar segmen tajaan SmartCoco di IKIM.fm saya mencuba 2 paket, iaitu pagi dan petang, setiap hari. Malah suami saya juga mencuba. 2 hari selepas minum, saya mengalami keperitan di bahagian peha hngga kaki slama 2 hari. Namun, Alhamdulillah kini saya selesa bekerja dan melakukan aktiviti harian. Malah, bangun pagi kami cukup segar. Syukur pada Allah dan terima kasih SmartCoco.

    Puan Umi, Sungai Besar


    Cucu saya berumur 6 tahun. Tidak lancar bercakap dan lambat membaca. Setelah ibunya memberi minuman SMARTCOCO A+ selama beberapa minggu, perkembangan mindanya nampak ketara, dan dia sudah boleh membaca dan memahami bacaan dengan lebih lancar dan cepat. Syukur Alhamdullillah dengan perkembangan ini. Terimakasih SMARTCOCO A+!!

    Datin Zaharah, Alor Setar, Kedah


    Alhamdullillah, selepas beberapa minggu mengambil SMARTCOCO A+, saya berasa lebih fokus dalam pekerjaan saya sebagai seorang doktor pakar bedah. Malah saya berasa segar dan lebih aktif sekarang dalam melakukan tugas saya. Pada bulan Ramadhan yang lepas, saya dapat melakukan solat tarawikh saya dengan lebih kusyuk dan dapat menghabiskan semua rakaat dengan lebih baik kerana saya berasa kurang letih berbanding dengan beberapa tahun lepas di mana saya kadangkala berasa sangat berat menghabiskan solat tarawikh. Saya telah mengesyorkan kepada rakan sekerja saya yang lain, iaitu para doktor, para jururawat dan atendan. Ramai di antara mereka juga sukakan SMARTCOCO A+ dan merasakan efek yang sama bila meminumnya. Bagi anak-anak saya pula, mereka suka meminum SMARTCOCO A+ dan sekarang lebih baik fokus dan ingatan dalam pelajaran. Malah mereka dapat melakukan latihan yang lebih advanced misalnya yang didarjah 2 dapat melakukan latihan darjah 3 dan 4. Dalam Kumon pula anak saya mendapat pelajar terbaik seluruh Malaysia. Alhamduliah saya berasa bersyukur dan gembira. Kami sekeluarga akan terus mengambil Smart Coco A+.

    Dr Azrin, Pakar Bedah


    Anak saudara saya, Aidil, sudah berumur 3 tahun+. Tetapi masih tidak dapat bercakap dan hanya suka menghisap jarinya. Setelah mengambil SMARTCOCO A+ selama 2 minggu, beliau sudah mula bercakap malah menjadi begitu ramah!!! Percakapannya pun menjadi bertambah lancar dan perkembangan mindanya pun bertambah baik. Ibunya sangat gembira dengan perningkatan ini. Terima Kasih kepada SMARTCOCO A+.

    Puan Narizan, Kemaman, Terengganu


    Anak saya mengalami masaalah lambat memahami terutamanya dalam pelajaran dan percakapan yang selalu tersangkut-sangkut dan tersekat-sekat. Beliau meminati sukan bolasepak tetapi tidak dapat menyebut nama pemain bolasepak dunia seperti dari England, Italy dll. Setelah lama mencuba berbagai produk dan banyak berhabis duit berubatkan anak saya ini, dia masih begitu juga. Saya dan ibunya hampir putus harapan, tetapi pada suatu hari, saya terdengar dari rancangan radio tentang produk SMARTCOCO A+. Sebagai ikhtiar, saya terus dapatkan produk yang harganya sungguh berpatutan, untuk diberikan pada anak saya. Anak saya menyukai produk SMARTCOCO A+ ini kerana rasanya yang sungguh sedap, dan mudah di ambil. Alhamdullillah, dengan formulasi produk yang istimewa ini, percakapannya menjadi semakin lancar dan kurang tersangkut lagi. Didalam kelas pun dia telah lebih cepat memahami ajaran guru dan ada peningkatan dalam pelajarannya. Masalahnya ini dapat di atasi hanya dengan mengambil hampir 2 kotak SMARTCOCO A+!!! Dan yang paling menggembirakan saya, sekarang dia dapat menyebut nama semua pemain bolasepak dunia dengan betul !!! Saya sangat terharu dan bersyukur kerana dipertemukan dengan SMARTCOCO A+. Hanya dengan mengambil minuman yang simple tetapi mujarab ini, masalah anak saya yang bertahun-tahun telah dapat di atasi kurang dari 2 minggu. Terima kasih SMARTCOCO A+. Kami sekeluarga akan terus meminumnya dan memberitahu semua rakan-rakan dan saudara-mara tentang kebaikannya.

    Encik Mansor, Klang


    10 sebab saya sekeluarga memilih Smartcoco dan Al-Khaira sebagai minuman harian.
    1. Kerana rasanya yg lazat, tidak terlalu pekat ataupun terlalu manis. Tidak terasa jemu walaupun mengambilnya sehingga 3 peket sehari (Smartcoco).
    2. Setelah hanya 3 hari mengamalkan Smartcoco, kulit saya terasa lebih lembut dan anjal.
    3. Masalah tumit kaki yg mudah kering dan pecah telah hampir tiada.
    4. Masalah resdung yg sebelum ini menyebabkan hidung tersumbat, mata menjadi panas dan berair, juga telah jelas berkurangan.
    5. Tiada lagi masalah migraine, sakit pinggang atau simptom2 yg menganggu sebelum atau semasa haid.
    6. Masalah eczema yg hidapi oleh anak2 juga telah tiada.
    7. Dengkuran anak2 ketika tidur (disebabkan oleh masalah tonsil) tidak lagi kedengaran. Tidur mereka lebih nyenyak dan tiada lagi rungutan untuk bangun di awal pagi.
    8. Peningkatan dan ketajaman daya ingatan dan kecerdasan anak2 mengkagumkan saya.
    9. Minuman Smartcoco memberikan saya ketenangan terutamanya apabila saya berasa tegang, tertekan atau stress.
    10.Nilai untuk wang. Pengambilan Smartcoco dan Jus A-Khaira memberi banyak manfaat kepada kesihatan saya dan keluarga. Saya mendapat nilai untuk wang saya…

    Nor Aini Haron, Masjid Tanah
    Encik Mansor, Klang

  3. #3
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Default Re: Produk Slim dan Buang toksin dalam badan


    Foot Detox Patch

    Harga sekarang adalah RM1.50 sekeping.

    Kos pos antara RM5 - RM11, bergantung kepada jumlah yang ditempah.



    Gunakan Foot Detox Patch untuk pembuangan toksin dalam masa yang sama, memberi kesihatan yang baik kepada anda!
    Dapatkan pelekat buang toksin yang murah dan berkesan
    di sini.

    Tiada bahan terlarang dalam kandungannya. Ianya mengandungi herba-herba terpilih seperti :-

    * Wood Vinegar Extract
    * Bamboo vinegar Extract
    * Chitosan
    * Plant power;
    * Vitamin C
    * Tourmaline· Cornstarch

    Formula Foot Detox Patch dari bahan semulajadi (cuka wood dan bamboo vinegar, tourmaline, chitin-chitosan, vitamin C, Shokubutsu seni dan daun loquat) akan menyerap toksin badan yang menyebabkan kesakitan melalui tapak kaki . Anda akan tidur lena dan bila bangun pagi akan merasa segar dan kaki akan berasa 'ringan'. Ini berlaku kerana sebahagian toksin telah diserap keluar oleh Detox Foot Patch. Setelah itu anda hanya perlu 'maintain' seminggu sekali sahaja untuk membuang toksin dari badan sekiranya toksin dalam badan anda semakin berkurangan.



    Fungsi Detox Foot Patch

    * detoxification
    * slimming
    * metabolism
    * enhance immunologic
    * prevent constipation
    * improve skin condition
    * prevent smelly foot
    * cell activation
    * anti-aging
    * balancing human body internal organs function

    Secara ringkasnya :

    Membantu buah pinggang dan sistem limpa menjalankan fungsi pembersihan toksik dari badan
    Membantu mendapatkan tidur yang lena, menghilangkan sakit kepala dan menghilangkan kepenatan,
    Membantu menghilangkan kesakitan dan lenguh pada kaki, Meningkatkan tahap imuniti, pengedaran darah dan membantu penstabilan metabolisme,
    Mengurangkan ketegangan pada otot dan membuang air berlebihan dalam badan
    Menjauhkan dari sembelit.



    Cara memakai Detox Foot Patch
    1) Buka pelekat.
    2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat. Letak cara melentang.
    3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.
    4) Minimum: 4 jam, Maksimum: 8 jam
    Hampir sama macam kinohimitsu, cuma kita kena tampal sachet pada patch yg disediakan dan tampal pada tapak kaki, bahu, belakang atau di mana-mana bahagian badan yang bersesuaian. Tetapi detoxifying lebih sesuai di lakukan di bahagian tapak kaki kerana selepas kita minum air kebanyakkan particle toxic akan terkumpul di tapak kaki kita.



    Pakai sebelum tidur sekurang-kurangnya selama 4 – 8 jam untuk kesan maximum. Semakin hitam detoxifying pad, menunjukkan semakin tinggi kandungan toksik dalam badan kita. Dengan pengunaan yang kerap dan konsisten, warna pad ini akan berubah menjadi cerah (warna asal) dah ini menunjukkan kadar toksik dalam badan anda sudah berapa pada paras minimum dan selamat.

    Menurut perubatan Cina, kaki adalah umpama jantung kedua dengan mempunyai lebih 60 titik akupuntur. Melalui titik-titik ini, toksin akan disedut keluar melalui penampalan Detox Foot Patch. Berdasarkan kepada ilmu perubatan Cina, badan kita menpunyai lebih 360 titik akunpuntur, dimana 60 titik akupuntur ditemui di bahagian kaki. Bahagian kaki atau lebih sinonim sebagai "jantung kedua" ianya merupakan zon refleksi untuk organ dalaman utama badan kita dan merupakan "rumah" kepada pelbagai jenis toksik. Apabila kita memakai, apabila pengedaran darah berlaku di bahagian tapak kaki, Detox Foot Patch akan menyerap toksik yang dibebaskan dari titik akupuntur. Dengan hanya menggunakan dalam tempoh satu malam sahaja kita akan dapat melihat kesan penggunaan iaitu perubahan dari segi warna dan bau Detox Foot Patch (dari warna cerah ke warna coklat perang/hitam).

    D'tox Trimm - RM58


    D'tox Trimm
    30 chewies


    Membersihkan Badan, Mengurangkan Berat Badan & Meningkatkan Kecergasan
    D'tox Trimm dibuat daripada pelbagai buah-buahan tertapai, sayur-sayuran berkomponen sulfur, tumbuh-tumbuhan dan bakteria baik untuk mempercepatkan pembersihan dalaman dengan menukar dan menyingkir toksin untuk mengurangkan pengumpulan toksin dalam badan.

    Sesuai untuk mereka dengan
    1. Paras toksin yang tinggi (cadangan: 2 biji sehari)
    Mengalami masalah sembelit yang serius, keletihan kronik, berat badan mudah meningkat tetapi sukar dikurangkan dan tidak berupaya memberi tumpuan

    2. Paras toksin yang sederhana (cadangan: 1 biji sehari)
    Mengalami masalah sembelit yang sederhana, kadang kala terlampau banyak makan atau makan banyak makanan yang diproses dan berkanji tinggi dan cenderung mengalami penambahan berat badan.

  4. #4
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Ibu Jari Keatas Re: Produk-produk Menguruskan Badan

    UP

    UP

    UP

  5. #5
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Default

    Rest Slimm Mango Drink



    Rest Slimm Mango Drink
    Harga runcit RM53

    Harga tawaran RM50.00 (tidak termasuk postaj RM5)


    Produk ini dirumus khas untuk:
    1. Menurunkan berat badan
    2. Pembakaran lemak yang lebih efektif
    3. Melancarkan pembuangan air kecil dan besar serta masalah sembelit
    4. Gabungan teknologi terkini fiber bersama mango dapat mengawal makan dan mudah kenyang
    5. Penambahan vitamin C dapat mencantikkan lagi tekstur kulit agar lebih halus dan berseri serta membantu membekalkan tenaga sepanjang hari

    Minum 2 kali sehari bersama 150 air sejuk.

  6. #6
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Default Re: Produk-produk Kecantikan & Kesihatan Badan

    1. Set Bersalin Ibu
    Harga: Harga runcit RM150 (Free Pos)



    Istimewanya Set Bersalin IBU Anda TIDAK PERLU
    - Urut/Sengkak
    - Tangas
    - Param / Pilis
    - Pantang Melampau
    - Takut Gila Meroyan

    Set Bersalin IBU Ambar bukan sahaja sesuai untuk Ibu-Ibu Bersalin Secara Normal atau Pembedahan tetapi juga untuk Wanita Keguguran kurang dari setahun sekiranya lebih dari setahun amalkan SET SAYYIDA AMBAR agar sihat dalaman, mental & fizikal dan memudahkan proses kehamilan semula.

    SBI Ambar menurut amalan pantang Timur Tengah yang mengambil rempah ratus seperti ketumbar, cengkih, kulit kayu manis, jintan hitam dan lain-lain untuk mengawal emosi kembali ceria & tenang, mengembalikan tenaga, menaikkan rahim, menguatkan badan wanita selepas bersalin atau keguguran dan memudahkan penyediaan kehamilan semula .
    Bezanya ia mudah, ringkas dan tidak banyak produk yang perlu dimakan.

    Untuk 3 hari Pertama makan 3 produk sahaja iaitu AK IBU, TUJU DARAH & TUJU MEROYAN dan hari-hari seterusnya hanya makan 1 produk iaitu AK IBU sehingga habis. berbentuk kapsul sayur-sayuran mudah larut dan dirumus daripada 16 jenis rempah ratus yang mempunyai pelbagai khasiat & kebaikan untuk membaikpulih & menyihatkan kesihatan dalaman wanita bersalin atau keguguran.

    AK IBU pula membantu membuang angin badan, lebihan air dan menyihatkan badan selepas bersalin atau keguguran kembali anggun.

    TUJU DARAH berfungsi sama seperti bertangas atau bersengkak yang dipercayai membantu membaikpulih & menaikkan rahim tanpa perlu disengkak atau diurut .

    TUJU MEROYAN pula dipercayai membantu mengecutkan batu meroyan & mengawal emosi kembali ceria tanpa perlu berparam dan berplis.

    Wanita yang mengalami keguguran janin juga harus menjaga diri selepas mengalami keguguran tersebut. Ini adalah disebabkan wanita keguguran telah melalui proses yang sama seperti ibu-ibu yang mengandung hanya tidak sampai ketahap bersalin seperti kebengkakan rahim, perubahan hormon dan emosi. Oleh yang demikian, penjagaan selepas keguguran amat penting untuk memudahkan proses kehamilan semula. Oleh itu, dengan mengambil SBI Ambar membantu mengawal emosi,membaikpulih & menguatkan rahim dan badan agar mereka boleh hamil semula tanpa sebarang tekanan.

    LARANGAN: SEMASA MENGAMBIL SET BERSALIN IBU AMBAR, DI LARANG MENGAMBIL SEBARANG PRODUK MAKANAN ATAU MINUMAN YANG BERASASKAN HERBA & AKAR KAYU!!!

    BILA HARUS MULA MAKAN?
    a. Ibu Bersalin Normal boleh makan seminggu / 7 hari selepas bersalin dan/atau sekembali ke rumah;
    b. Ibu Bersalin Secara Pembedahan boleh mula makan seminggu / 7 hari selepas doktor benarkan makan makanan berat dan/atau sekembali kerumah; dan
    c. Wanita Keguguran boleh mula makan secepat mungkin.

    CARA PENGAMBILAN PRODUK SBI AK
    1. UNTUK 3 HARI PERTAMA SAHAJA

    WAKTU PAGI
    a. Makan dua (2) kapsul AK IBU , perut kosong atau selepas makan dengan segelas air suam
    b. Selepas sarapan pagi makan dua (2) kapsul TUJU DARAH sahaja.

    WAKTU PETANG
    a. Makan dua (2) kapsul TUJU MEROYAN dengan segelas air suam dan mesti makan dalam waktu yang ditentukan iaitu 5 petang sehingga 7 malam sahaja.

    WAKTU MALAM
    a. Selepas makan malam atau sebelum tidur, makan dua (2) kapsul AK IBU dengan segelas air suam.

    2. UNTUK HARI-HARI SETERUSNYA
    a. Makan dua (2) kapsul AK IBU pada waktu pagi dan malam seperti biasa sehingga habis .

    2.Bengkung Puteri Mas
    RM45.00



    Bengkung Puteri Mas ini dirumus khas untuk ibu bersalin bagi mengembalikan bentuk badan yang diingini. Bengkung yang direka khas supaya mudah digunakan tanpa bantuan sesiapa mengikut ketat yang diingini.

  7. #7
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Gelihati

    Takara Foot Detox Patch sekeping RM 1.50.
    Order minima 10 keping



    Gunakan Foot Detox Patch untuk pembuangan toksin dalam masa yang sama, memberi kesihatan yang baik kepada anda!
    Dapatkan pelekat buang toksin yang murah dan berkesan
    di sini.

    Tiada bahan terlarang dalam kandungannya. Ianya mengandungi herba-herba terpilih seperti :-

    * Wood Vinegar Extract
    * Bamboo vinegar Extract
    * Chitosan
    * Plant power;
    * Vitamin C
    * Tourmaline· Cornstarch

    Formula Foot Detox Patch dari bahan semulajadi (cuka wood dan bamboo vinegar, tourmaline, chitin-chitosan, vitamin C, Shokubutsu seni dan daun loquat) akan menyerap toksin badan yang menyebabkan kesakitan melalui tapak kaki . Anda akan tidur lena dan bila bangun pagi akan merasa segar dan kaki akan berasa 'ringan'. Ini berlaku kerana sebahagian toksin telah diserap keluar oleh Detox Foot Patch. Setelah itu anda hanya perlu 'maintain' seminggu sekali sahaja untuk membuang toksin dari badan sekiranya toksin dalam badan anda semakin berkurangan.



    Fungsi Detox Foot Patch

    * detoxification
    * slimming
    * metabolism
    * enhance immunologic
    * prevent constipation
    * improve skin condition
    * prevent smelly foot
    * cell activation
    * anti-aging
    * balancing human body internal organs function

    Secara ringkasnya :

    Membantu buah pinggang dan sistem limpa menjalankan fungsi pembersihan toksik dari badan, Membantu mendapatkan tidur yang lena, mengilangkan sakit kepala dan menghilangkan kepenatan, Membantu menghilangkan kesakitan dan lenguh pada kaki, Meningkatkan tahap imuniti, pengedaran darah dan membantu penstabilan metabolisme, Mengurangkan ketegangan pada otot dan membuang air berlebihan dalam badan dan Menjauhkan dari sembelit.





    Cara memakai Detox Foot Patch
    1) Buka pelekat.
    2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.
    3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.
    4) Minimum: 4 jam, Maksimum: 8 jam
    Hampir sama macam kinohimitsu, cuma kita kena tampal sachet pada patch yg disediakan dan tampal pada tapak kaki, bahu, belakang atau di mana-mana bahagian badan yang bersesuaian. Tetapi detoxifying lebih sesuai di lakukan di bahagian tapak kaki kerana selepas kita minum air kebanyakkan particle toxic akan terkumpul di tapak kaki kita.



    Pakai sebelum tidur sekurang-kurangnya selama 4 – 8 jam untuk kesan maximum. Semakin hitam detoxifying pad, menunjukkan semakin tinggi kandungan toksik dalam badan kita. Dengan pengunaan yang kerap dan konsisten, warna pad ini akan berubah menjadi cerah (warna asal) dah ini menunjukkan kadar toksik dalam badan anda sudah berapa pada paras minimum dan selamat.

    Menurut perubatan Cina, kaki adalah umpama jantung kedua dengan mempunyai lebih 60 titik akupuntur. Melalui titik-titik ini, toksin akan disedut keluar melalui penampalan Detox Foot Patch. Berdasarkan kepada ilmu perubatan Cina, badan kita menpunyai lebih 360 titik akunpuntur, dimana 60 titik akupuntur ditemui di bahagian kaki. Bahagian kaki atau lebih sinonim sebagai "jantung kedua" ianya merupakan zon refleksi untuk organ dalaman utama badan kita dan merupakan "rumah" kepada pelbagai jenis toksik. Apabila kita memakai, apabila pengedaran darah berlaku di bahagian tapak kaki, Detox Foot Patch akan menyerap toksik yang dibebaskan dari titik akupuntur. Dengan hanya menggunakan dalam tempoh satu malam sahaja kita akan dapat melihat kesan penggunaan iaitu perubahan dari segi warna dan bau Detox Foot Patch (dari warna cerah ke warna coklat perang/hitam).


  8. #8
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Ibu Jari Keatas Re: Produk Untuk Mencerahkan Kulit








  9. #9
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Ibu Jari Keatas Re: Produk Untuk Kecantikan Bibir







  10. #10
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Default Re: Produk untuk Kecantikan Kulit








  11. #11
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Anak Panah Re: Produk Untuk Mengimbangi Hormon Wanita Untuk Kecantikan Luar & Dalam






  12. #12
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Ibu Jari Keatas Re: Produk untuk rambut lebih hitam dan menawan






  13. #13
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Default Re: Produk Kecantikan dan Kesihatan Rambut







  14. #14
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Anak Panah Re: Produk Yogurt Yang Penuh Khasiat Untuk Kulit & Rambut







  15. #15
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Anak Panah Re: Produk Menguruskan Badan







  16. #16
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Anak Panah Re: Kesihatan Kulit







  17. #17
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Default Re: JUALAN PRODUK2 Kecantikan...masker mata dan muka









  18. #18
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Default Re: JUALAN PRODUK2 Kecantikan...Anti penuaan






  19. #19
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Anak Panah Re: JUALAN PRODUK2 Kecantikan...tawaran istimewa dan hadiah misteri, harga offer bedak MIYAMI.






  20. #20
    Peniaga Causeway Mall
    Join Date
    26 Dec 2008
    Posts
    308

    Default Re: Produk Kesihatan Badan





    Last edited by zas64; 6th November 2009 at 10:12 PM. Reason: Produk Mengempiskan Perut

 

 
Page 1 of 12 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •