Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 20 of 62
  1. #1
    Peniaga JomShopping
    Join Date
    25 May 2009
    Posts
    649

    Default cpuff,h/made b/berry cheese cake,bio-aura

    ASSALAMUALAIKUM, SALAM SEJAHTERA

    Selamat datang ke Harisa Virtual Shoppe.....

    Kami menawarkan biskut-biskut dan kuih-kuih yang boleh ditempah sepanjang masa.

    cara penghantaran....free delivery untuk area serdang. ke tempat lain, kena sedikit cas untuk penghantaran....tapi lagi baik collect self.


    Cara-cara pembayaran

    1. maybank -- 162143059171 ( MASSIRAH SULAIMAN )

    2. cimb -- 12150038916523 ( MASSIRAH SULAIMAN )

    Sebarang pertanyaan anda boleh pm saya atau sms 019-2034046/ 017-8821025 atau email mass70iman@yahoo.com.my

  2. #2
    Ahli Baru
    Join Date
    05 Nov 2008
    Posts
    155

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    xde cream puff pun

  3. #3
    Peniaga JomShopping
    Join Date
    25 May 2009
    Posts
    649

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    RENDANG DAGING...



    DAGING TEMPATAN ..... RM50 PER KG
    DAGING IMPORT ......... RM38 PER KG

    HARGA TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN.

  4. #4
    Peniaga JomShopping
    Join Date
    25 May 2009
    Posts
    649

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    tart telur....RM0.70 sebiji....

    min order...20 biji




  5. #5
    Peniaga JomShopping
    Join Date
    25 May 2009
    Posts
    649

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    Quote Originally Posted by zures View Post
    xde cream puff pun
    dear...gambar kat bawah....tq

  6. #6

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    Salam harisa,

    1st nak ckp terima kasih sesangat sebab tolong buatkan cream puff Last puasa...mmg sedap...yg paling besh tu...saiznya yg teramat ler beso...puas makan...asbend siap simpan dlm fridge makan for next 2 days...

    lepas amik kuih dari wan, anto kat MIL 2 bekas makmur...1 SIL bawa pi opis katanya dha licin...satu lagi ada kat rumah MIL...kata MIL mmg sedap...tak berapa manis...and just nice...

    kat ruamh nor lak mama carrie tu nor sorunk jer yg melantak dah habis satu bekas...makmur lak going to finish 1 bekas...

    tak smepat jamu kat orang...tuan rumah yang habiskan....

    mmg berbaloi....

  7. #7
    Peniaga JomShopping
    Join Date
    25 May 2009
    Posts
    649

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    Quote Originally Posted by norjohis View Post
    Salam harisa,

    1st nak ckp terima kasih sesangat sebab tolong buatkan cream puff Last puasa...mmg sedap...yg paling besh tu...saiznya yg teramat ler beso...puas makan...asbend siap simpan dlm fridge makan for next 2 days...

    lepas amik kuih dari wan, anto kat MIL 2 bekas makmur...1 SIL bawa pi opis katanya dha licin...satu lagi ada kat rumah MIL...kata MIL mmg sedap...tak berapa manis...and just nice...

    kat ruamh nor lak mama carrie tu nor sorunk jer yg melantak dah habis satu bekas...makmur lak going to finish 1 bekas...

    tak smepat jamu kat orang...tuan rumah yang habiskan....

    mmg berbaloi....


    salam lebaran..nor..

    sama-sama lah nor...saya buat utk tekak sendiri..kalau tekak kata sedap baru nak jual kat customer. terima kasih hantar testimoni kat sini...tqvm...tqvm...

  8. #8
    Peniaga JomShopping
    Join Date
    25 May 2009
    Posts
    649

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    salam.....masih dalam lebaran..
    happy eid mubarak

  9. #9
    Peniaga JomShopping
    Join Date
    25 May 2009
    Posts
    649

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    selamat pagi.....

  10. #10

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    Quote Originally Posted by harisa View Post
    salam lebaran..nor..

    sama-sama lah nor...saya buat utk tekak sendiri..kalau tekak kata sedap baru nak jual kat customer. terima kasih hantar testimoni kat sini...tqvm...tqvm...
    mende sedap wajib diwar-warkan pada org luar.....


    kalau waktu x raya pun ada buat jugak ker?

  11. #11

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    Quote Originally Posted by harisa View Post
    tart telur....RM0.90 sebiji....

    min order...20 biji



    cheese tart buat tak?

  12. #12

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    Quote Originally Posted by norjohis View Post
    Salam harisa,

    1st nak ckp terima kasih sesangat sebab tolong buatkan cream puff Last puasa...mmg sedap...yg paling besh tu...saiznya yg teramat ler beso...puas makan...asbend siap simpan dlm fridge makan for next 2 days...

    lepas amik kuih dari wan, anto kat MIL 2 bekas makmur...1 SIL bawa pi opis katanya dha licin...satu lagi ada kat rumah MIL...kata MIL mmg sedap...tak berapa manis...and just nice...

    kat ruamh nor lak mama carrie tu nor sorunk jer yg melantak dah habis satu bekas...makmur lak going to finish 1 bekas...

    tak smepat jamu kat orang...tuan rumah yang habiskan....

    mmg berbaloi....

    hihihi buruk lantak kak norrr

  13. #13

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    Quote Originally Posted by brutal View Post
    hihihi buruk lantak kak norrr
    dah sodap ...den melantak tak hingat punya!!!

    tak caya tanya kak wan....

    baru habis ckp ngan kak wannn....dia tak leh call sebba phone bateri kong....katanya rindu...aduhaiii....

  14. #14
    Peniaga JomShopping
    Join Date
    25 May 2009
    Posts
    649

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    Quote Originally Posted by norjohis View Post
    cheese tart buat tak?
    salam...nor...
    setakat ni biasa buat blueberry cheese cake...malangnya tak pernah ambil gambar cheese cake tu...RM25 utk 600+ g dan RM50 utk 1.2+ kg....
    setakat ni memang kawan2 sekolah kata tak yah gi secret recepie lagi....

  15. #15
    Peniaga JomShopping
    Join Date
    25 May 2009
    Posts
    649

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    Quote Originally Posted by norjohis View Post
    mende sedap wajib diwar-warkan pada org luar.....


    kalau waktu x raya pun ada buat jugak ker?
    waktu x raya biasanya kawan2 order utk jamu tekak sendiri...memang saya buat tapi kalau saya tak sibuk ngan urusan rasmi sekolah. kalau teringin ker...ngidam ker...contact jer...jangan malu-malu....

  16. #16

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    hah kak nor suke sgt la stetmen tokei kedai ni....
    suh dia beli 1 kontena... sat g nak terjah umah dia,
    x de la dia semunyi kuih yg sedap tuhhhh

  17. #17
    Peniaga JomShopping
    Join Date
    25 May 2009
    Posts
    649

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    Quote Originally Posted by brutal View Post
    hah kak nor suke sgt la stetmen tokei kedai ni....
    suh dia beli 1 kontena... sat g nak terjah umah dia,
    x de la dia semunyi kuih yg sedap tuhhhh
    .... brutal nanti gi rumah dia...semua sorok bawah katil...jgn lupa gi selongkar tau.....

  18. #18
    Peniaga JomShopping
    Join Date
    25 May 2009
    Posts
    649

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL


  19. #19
    Peniaga JomShopping
    Join Date
    25 May 2009
    Posts
    649

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    salam....selamat pagi...guud morning....

  20. #20
    Peniaga JomShopping
    Join Date
    25 May 2009
    Posts
    649

    Default Re: MAKMUR...SHORTBREAD...CREAMPUFF..DLL

    salam.....jom jalan-jalan.....mai singgah

 

 
Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي