Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 26
  1. #1
    Peniaga Supreme @ QueenMall
    Join Date
    17 May 2007
    Posts
    736

    Default KAIN BARU....kain designer cotton yang baru..sesuai utk wristlet, card holder, clutch purse

    akan di upload

  2. #2
    Peniaga Supreme @ QueenMall
    Join Date
    17 May 2007
    Posts
    736

    Default Re: PILIHAN FABRIK..ada pelbagai pilihan dan corak ..jom pilih

    KAIN IKEA

    IK01


    IK02


    IK03


    IK04


    IK05


    IK06


    IK07


    IK08


    IK09

  3. #3
    Peniaga Supreme @ QueenMall
    Join Date
    17 May 2007
    Posts
    736

    Default Re: PILIHAN FABRIK..ada pelbagai pilihan dan corak ..jom pilih

    Fruits Collections

    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x221 and weights 61KB.

  4. #4
    Peniaga Supreme @ QueenMall
    Join Date
    17 May 2007
    Posts
    736

    Default Re: PILIHAN FABRIK..ada pelbagai pilihan dan corak ..jom pilih

    ENGLISH COTTON
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480 and weights 66KB.
    EC1
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480 and weights 95KB.
    EC2
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x480 and weights 68KB.

    EC3

  5. #5
    Peniaga Supreme @ QueenMall
    Join Date
    17 May 2007
    Posts
    736

    Default Re:KAIN BARU....heavy cotton..jom pilih

    HEAVY COTTON

    HC01


    HC02


    HC03


    HC04


    HC05


    HC06


    HC07


    HC08


    HC09


    HC10


    HC11


    HC12

  6. #6
    Peniaga Supreme @ QueenMall
    Join Date
    17 May 2007
    Posts
    736

    Default Re: PILIHAN FABRIK..ada pelbagai pilihan dan corak ..jom pilih

    COTTON

    CTN01


    CTN02


    CTN03


    CTN04


    CTN05



    CTN06


    CTN07


    CTN08


    CTN09-out of stock



    CTN10


    CTN11

  7. #7
    Peniaga Supreme @ QueenMall
    Join Date
    17 May 2007
    Posts
    736

    Default Re: PILIHAN FABRIK..ada pelbagai pilihan dan corak ..jom pilih

    LV COLLECTIONS

    Kain berjenama LV tp terhad..
    Hanya utk wristlet, purse organizer shj

    LV01


    LV02


    LV03

  8. #8
    Ahli Baru
    Join Date
    03 Jun 2009
    Posts
    73

    Default Re: PILIHAN FABRIK..ada pelbagai pilihan dan corak ..jom pilih

    salam dan selamat hari raya kak yati,

    saya nak tanya pasal big mama...boleh buatkan tak?

  9. #9
    Peniaga Supreme @ QueenMall
    Join Date
    17 May 2007
    Posts
    736

    Default Re: PILIHAN FABRIK..ada pelbagai pilihan dan corak ..jom pilih

    Quote Originally Posted by anjeaqma View Post
    salam dan selamat hari raya kak yati,

    saya nak tanya pasal big mama...boleh buatkan tak?
    Selamat hari aya..amjeaqma

    Boleh buat..tp tanpa zip dan kain yg dikehendaki dah abis stok..boeh pilih semula dr kain yg ada...nanti reconfirm smula dgn akak ye!

  10. #10
    Ahli Baru
    Join Date
    03 Jun 2009
    Posts
    73

    Default Re: PILIHAN FABRIK..ada pelbagai pilihan dan corak ..jom pilih

    Quote Originally Posted by KakYati View Post
    Selamat hari aya..amjeaqma

    Boleh buat..tp tanpa zip dan kain yg dikehendaki dah abis stok..boeh pilih semula dr kain yg ada...nanti reconfirm smula dgn akak ye!
    kak, kain kod CTN04 cantik tak? akak tak boleh letak zip ke kat bag tu?

  11. #11
    Peniaga Supreme @ QueenMall
    Join Date
    17 May 2007
    Posts
    736

    Default Re: PILIHAN FABRIK..ada pelbagai pilihan dan corak ..jom pilih

    Quote Originally Posted by anjeaqma View Post
    kak, kain kod CTN04 cantik tak? akak tak boleh letak zip ke kat bag tu?
    kain CTN04 pun cantik kalernya lembut ckit tp kain cotton..
    utk big Mama elok kain tebal mcm HC atau IK..
    utk zip lum try pd beg besar lg..

  12. #12
    Ahli Baru
    Join Date
    03 Jun 2009
    Posts
    73

    Default Re: PILIHAN FABRIK..ada pelbagai pilihan dan corak ..jom pilih

    Quote Originally Posted by KakYati View Post
    kain CTN04 pun cantik kalernya lembut ckit tp kain cotton..
    utk big Mama elok kain tebal mcm HC atau IK..
    utk zip lum try pd beg besar lg..
    salam kak yati, saya tukar jenis kain ye...saya nak kain IK09

  13. #13
    Peniaga Supreme @ QueenMall
    Join Date
    17 May 2007
    Posts
    736

    Default Re: PILIHAN FABRIK..ada pelbagai pilihan dan corak ..jom pilih

    Quote Originally Posted by anjeaqma View Post
    salam kak yati, saya tukar jenis kain ye...saya nak kain IK09

    ok..IK09 pun cantik ..tp tanpe zip ye..nanti confirm order ye..

  14. #14
    Ahli Sensasi
    Join Date
    30 Jun 2006
    Posts
    3,415

    Default Re: PILIHAN FABRIK..ada pelbagai pilihan dan corak ..jom pilih

    salam...
    cantik kain2 ni sume

    hanya untuk tempahan beg je ke..
    kalau saja nak beli kain je ..boleh ke??

  15. #15
    Ahli Baru
    Join Date
    18 Nov 2007
    Posts
    122

    Default Re: PILIHAN FABRIK..ada pelbagai pilihan dan corak ..jom pilih

    Quote Originally Posted by clippit View Post
    salam...
    cantik kain2 ni sume

    hanya untuk tempahan beg je ke..
    kalau saja nak beli kain je ..boleh ke??
    sama jugak soalan nak tanya pada TT

  16. #16
    Peniaga Supreme @ QueenMall
    Join Date
    17 May 2007
    Posts
    736

    Default Re: PILIHAN FABRIK..ada kain baru..sila pilih

    Salam clippit dan sifat..

    Mohon ampun..kainnya akak tak jual..mungkin lain kali jika berkesempatan tapi kalau nak tempah utk bag boleh aje..ade free gift

    Setiap pembelian akan menerima salah satu dari ini sebagai free gift..juga di buat oleh tuan kedai Noor's


  17. #17
    Peniaga Supreme @ QueenMall
    Join Date
    17 May 2007
    Posts
    736

    Default Re: PILIHAN FABRIK..ada kain baru..sila pilih

    Selamat pagi

  18. #18
    Peniaga Mini @ Online Shopping Paradise
    Join Date
    05 May 2008
    Posts
    4,050

    Default Re: PILIHAN FABRIK..ada kain baru..sila pilih

    Salam,

    nk tye ada wat beg sandang belakang tak? klu ada brp hege nya jika guna kain IKEA yg merah hitam luv tue?

  19. #19
    Peniaga Supreme @ QueenMall
    Join Date
    17 May 2007
    Posts
    736

    Default Re: PILIHAN FABRIK..ada kain baru..sila pilih

    Quote Originally Posted by deqlis View Post
    Salam,

    nk tye ada wat beg sandang belakang tak? klu ada brp hege nya jika guna kain IKEA yg merah hitam luv tue?
    salam deqlis...
    buat ms ni akak xbuat beg sandang...tp jika deqlis minat boleh tgk totebag, beg telekung dll disini..

  20. #20
    Peniaga Supreme @ QueenMall
    Join Date
    17 May 2007
    Posts
    736

    Default Re: KAIN BARU....HEAVY COTTON + LV COLLECTIONS..jom pilih

    kain heavy cotton dan LV collections baru masuk..
    jom pilih..

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •