Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 21
  1. #1
    CEO WanitaMelayu
    Join Date
    24 Aug 2005
    Posts
    9,290

    Default INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    INFORMASI SEWA NIAGA @ PLAZA eZSi


    Jika anda berminat untuk sewa niaga di Wanita Melayu.com bernaung di bawah Plaza eZSi, sila baca informasi berikut;


    Terdapat tiga (3) jenis premis sewaniaga;

    Premis Supreme : RM300 : setahun (1 tahun)
    Paparan 5 topik/iklan. Tiada Had Paparan Foto. Iklan berada di Sub-forum. Banner Signature.

    ATAU

    Premis Galeri : RM90 : 3 bulan
    Paparan 3 topik/iklan. Tiada Had Paparan Foto. Iklan di Sticky.

    ATAU

    Premis Mini : RM30 : 3 bulan
    Paparan 1 topik/iklan. Tiada Had Paparan Foto. Iklan tidak sticky.

    DAN

    Deposit Jaminan : RM100
    Deposit Jaminan dipulangkan setelah berhenti niaga di WMC ini. Tempoh pulangan selama sebulan setelah Pemilik Plaza atau Pengurusan WMC tidak menerima apa jua komplen dari pembeli.


    MINAT NIAGA BERNAUNG DI BAWAH PLAZA eZSi

    Depositkan bayaran sewaniaga anda kepada ;

    MAYBANK
    ZSI Online
    Akaun No. 564717500937
    email : wanitamelayu.online@gmail.com


    BERIKAN INFORMASI BERIKUT

    Nama Penuh : ?
    Alamat : ?
    Contact No. :
    Premis Jualan Pilihan : ?
    Segmen Jualan Pilihan ?
    Butiran Transaksi Bayaran

    CONTOH

    Nama Penuh : Aminah Sidek
    Alamat : No. 123, Jalan ABC, Tg Puteri, Pahang.
    Contact No. : 012-1234567
    Premis Jualan : Premis Mini
    Segmen Jualan : Produk Pakaian



    • Apabila sah penerimaan bayaran, status anda ditukar kepada peniaga.


    • Anda boleh mula posting iklan.


    • Jika ada masalah private mesej kepada saya.


    Pengurusan Plaza eZSi

    ~Pn Ann~


  2. #2

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    salam..

    masih ada kekosongan kedai lg tak..

  3. #3
    CEO WanitaMelayu
    Join Date
    24 Aug 2005
    Posts
    9,290

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    zaza_zara,

    yeap...masih ada lagi...

  4. #4

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    mcm ner nak aplly kedai

  5. #5
    CEO WanitaMelayu
    Join Date
    24 Aug 2005
    Posts
    9,290

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    fazlee,

    sila rujuk informasi diatas...ada dijelaskan...paling penting...kena pilih pakej premis niaga.



  6. #6

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    OK T.KASIH

  7. #7

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    Kalau nk sewe utk bhgn services bley ker?

  8. #8
    CEO WanitaMelayu
    Join Date
    24 Aug 2005
    Posts
    9,290

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    grinepel,

    maaf lewat respon...boleh..jika nak sewa bahagian perkhidmatan...

  9. #9

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    Salam Pn.Ann

    masih ade ke ruang niaga ?

    pastu apa beza rm90@3 bln dan rm30@3bulan?

    Harap maaf sebab baru nak berjinak dgn perniagaan siber so banyk yg taktau..

    harap dpt jelaskan. Sila beri tunjuk ajar.

    maceh...

  10. #10
    CEO WanitaMelayu
    Join Date
    24 Aug 2005
    Posts
    9,290

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    rerimau,

    Merujuk soalan anda, sila rujuk info dibawah ini tentang perbezaannya;

    Premis Galeri : RM90 : 3 bulan
    Paparan 3 topik/iklan. Tiada Had Paparan Foto. Iklan di Sticky.

    ATAU

    Premis Mini : RM30 : 3 bulan
    Paparan 1 topik/iklan. Tiada Had Paparan Foto. Iklan tidak sticky.

  11. #11

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    Salam,

    Saye berminat jgk nk sewa kdai kt sini. Nak taulah ade x guide diberi utk peniaga2 yg sewa kt plaza ni cam camne nk ltk gmbar, nak buat banner etc. Nak tau juge bleh laku ke brg2 yg dijual kt plaza ni. Sori ye byk tnye, sye baru nk belajar niaga on9.

  12. #12
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    11 Jan 2008
    Posts
    105

    Kenyit Mata Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    Salam..Saya nak buka premis mini..nak jual produk tudung..saya terus bank in duit boleh kan? reply ye..terime kasih

  13. #13

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    Salam Pn. Ann,

    Masih ade kosong ke untuk pakej mini. TQ

  14. #14
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    14 Jul 2010
    Posts
    20

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    salam..
    saya ahli baru dan ingin menyewa premis mini.. ada kekosongan lagi ker?
    produk yang ingin dijual merupakan batik sarong sarawak..mekasih

  15. #15
    Ahli Baru
    Join Date
    14 Jul 2010
    Posts
    8

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    bagaimana kita nak tau ada kekosongan lagi atau tak?

  16. #16
    Peniaga Mini @ Teratai2Ekin Mall
    Join Date
    16 Jul 2010
    Posts
    15

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    ai, saya ahli baru, saya nak menjual produk kesihatan dan pakaian. boleh saya tahu cara bagaimana nak mula?

    saya nak amik pakej mini 90. boleh akak email / pm saya.

  17. #17

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    Saya nak tanya ler.... masih lagi ke ambil peniaga baru walaupun berbagai kontroversi didgr dlm wmc.... saya baru nak mula berniaga...

  18. #18
    Peniaga Galeri @ Rafflesia
    Join Date
    09 May 2012
    Posts
    5

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    Salam, masih ada kosong utk pakej galeri ke?
    Kena bayar rm 190 kan?
    Brp lama masa yg diperlukan utk tukar status jd peniaga ye.

    TQ.

  19. #19
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    10 Dec 2010
    Posts
    802

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    salam . saya nak satu kedai yang pekej 3 bulan tu..camana nak buat? terus buat bayaran ke? nak tanya kalau dah masuk reflesia boleh masuk under kedai yang lain tak?semua kedai kat sini, walau dimana pun dia masuk, tetap di paparan yang sama ke? saya nak buka segera ni.jualan brg raya. tlg respon segera.tq

  20. #20

    Default Re: INFORMASI SEWA NIAGA @ Plaza eZSi

    Saya berminat untuk Premis Mini. Masih ada kekosongan lagi? Nak test market dulu. Maksudnya kena bank-in RM130 termasuk deposit?

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي