Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 114 of 133 FirstFirst ... 1464104110111112113114115116117118124 ... LastLast
Results 2,261 to 2,280 of 2650
  1. #2261
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU





    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI (HANDMADE) KELUARAN PERAWAN QASEH

    TESTIMONI PESONA LANGSING

    TESTIMONI DARI IBU MENYUSU
    "dah makan pil pelangsing ni sebulan..masuk botol ke2 dah..bab melancarkan pembuangan air besar tu mmg bestla sbb sy ni pun pembuangan air besar tak teratur..pastu dah rasa ringan sket badan sbb pakai seluar jeans pun tak ketat lg kat pggang tu hehe..cuma nak kempiskan perut sket lg baru cantikk dan akan meneruskan lagi pemakann pil pelangsing ni..mula2 dulu mcm takut2 nak mkn pil ni sbb sy menyusukan anak tp bila dah try xde ape2 kesan kat ank..so,sy teruskan makan smpai sekarang..hasilnya mmg best..thanks seri perawan.."

    "sist..sy nk share skit..mla2 mkn prwn lngsing ney..xde effect ap pown tau..xke toilet..tp sy troskn gak..msuk ai yg ke4..sy dh mla brcnta ngn toilet lak..mmg bez laa sist..lmak2 sume nye kluar..hubby ckp,nnt bli lg..thx to u sist.."

    "sya da amalkan pelangsing nie memang berkesan nanti sya akan send pic sya sebelom n selepas mgunakan produk nie dlu brt sya 73 skang da 2ron mjadi 58"

    "Salam sis,
    rxxx dh order 2 botol pil pelangsing dr sis dlu. Alhmdllh, selera makan berkurangan sejak ambil pil ni, dan sy x makan nasik dh lbh sebulan. botol pertama makan, turun 2KG.. itupun tanpa kawal sgt makan dan tanpa exercise.. rasanya, kalau exercise dan jaga makan, lg cpt sy turun tp xde masa nak exercise sbb rxxxx blaja+keje.."
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  2. #2262
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    salam alya..ok akk pm ye.,.tq
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  3. #2263
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    Quote Originally Posted by alyalysa View Post
    salam sis..berminat nak cube pesona langsing nie..sbb berat dah 80kg..emm..n also pil herba tu..pm me yer..bape rm? i frm jb..fyi i breastfeed baby 11month..badan dh bagai dipam2 nie!!! serious nak beli!!!!!!
    salam alya akk pmye tq
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  4. #2264
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU



    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI (HANDMADE) KELUARAN PERAWAN QASEH


    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI (HANDMADE) KELUARAN PERAWAN QASEH

    Digunakan secara tradisional untuk:

    Antara khasiat kapsul ni
    ♥♥merendahkan kolestrol
    ♥♥membantu melarutkan lemak
    ♥♥mengurangkan berat badan
    ♥♥meringankan badan
    ♥♥membantu penghadaman
    ♥♥Mengawal nafsu makan berlebihan
    ♥♥membuang angin dalam badan
    ♥♥mencuci usus
    ♥♥menghilangkan sembelit
    ♥♥Melawaskan sistem perkumuhan
    ♥♥Membantu mengatasi masalah perut buncit
    ♥♥mengekalkan berat badan yg ideal
    ♥♥ melawaskan pembuangan air besar/kecil
    ♥♥Meningkatkan stamina badan
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK WANITA SELEPAS BERSALIN (DALAM PANTANG)@@
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK IBU MENYUSU BADAN @@



    cara makan:-

    sehari 2 kali selepas makan 3-4 biji
    (saya syorkan amik waktu mlm selepas mkn sekali shj)

    50 biji =1 botol

    POSLAJU
    semenanjung :rm 7
    sabah & srawak:rm 10

    p/s : saya syorkan pertama kali mkn amik 4 bj dulu
    hari seterusnya amik 3 bj..kalau badan besar amik 4 bj la

    ~Diadun dan dimampatkan kedalam kapsul secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.

    ##IBU MENYUSU BADAN BOLEH AMIK KAPSUL INI##
    ##MASA PERIOD BOLEH AMIK KAPSUL INI##

    **TANPA PERLU BERLAPAR
    **TIDAK ADA PANTANG
    **BANYAKKAN MINUM AIR 0/PUTIH UNTUK MELANCARKAN PROSES PELANGSINGAN


    ##AWAS!!!! WANITA HAMIL DILARANG AMIK KAPSUL INI##
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  5. #2265
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU





    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI (HANDMADE) KELUARAN PERAWAN QASEH

    TESTIMONI PESONA LANGSING

    TESTIMONI DARI IBU MENYUSU
    "dah makan pil pelangsing ni sebulan..masuk botol ke2 dah..bab melancarkan pembuangan air besar tu mmg bestla sbb sy ni pun pembuangan air besar tak teratur..pastu dah rasa ringan sket badan sbb pakai seluar jeans pun tak ketat lg kat pggang tu hehe..cuma nak kempiskan perut sket lg baru cantikk dan akan meneruskan lagi pemakann pil pelangsing ni..mula2 dulu mcm takut2 nak mkn pil ni sbb sy menyusukan anak tp bila dah try xde ape2 kesan kat ank..so,sy teruskan makan smpai sekarang..hasilnya mmg best..thanks seri perawan.."

    "sist..sy nk share skit..mla2 mkn prwn lngsing ney..xde effect ap pown tau..xke toilet..tp sy troskn gak..msuk ai yg ke4..sy dh mla brcnta ngn toilet lak..mmg bez laa sist..lmak2 sume nye kluar..hubby ckp,nnt bli lg..thx to u sist.."

    "sya da amalkan pelangsing nie memang berkesan nanti sya akan send pic sya sebelom n selepas mgunakan produk nie dlu brt sya 73 skang da 2ron mjadi 58"

    "Salam sis,
    rxxx dh order 2 botol pil pelangsing dr sis dlu. Alhmdllh, selera makan berkurangan sejak ambil pil ni, dan sy x makan nasik dh lbh sebulan. botol pertama makan, turun 2KG.. itupun tanpa kawal sgt makan dan tanpa exercise.. rasanya, kalau exercise dan jaga makan, lg cpt sy turun tp xde masa nak exercise sbb rxxxx blaja+keje.."
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  6. #2266
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU





    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI (HANDMADE) KELUARAN PERAWAN QASEH

    TESTIMONI PESONA LANGSING

    TESTIMONI DARI IBU MENYUSU
    "dah makan pil pelangsing ni sebulan..masuk botol ke2 dah..bab melancarkan pembuangan air besar tu mmg bestla sbb sy ni pun pembuangan air besar tak teratur..pastu dah rasa ringan sket badan sbb pakai seluar jeans pun tak ketat lg kat pggang tu hehe..cuma nak kempiskan perut sket lg baru cantikk dan akan meneruskan lagi pemakann pil pelangsing ni..mula2 dulu mcm takut2 nak mkn pil ni sbb sy menyusukan anak tp bila dah try xde ape2 kesan kat ank..so,sy teruskan makan smpai sekarang..hasilnya mmg best..thanks seri perawan.."

    "sist..sy nk share skit..mla2 mkn prwn lngsing ney..xde effect ap pown tau..xke toilet..tp sy troskn gak..msuk ai yg ke4..sy dh mla brcnta ngn toilet lak..mmg bez laa sist..lmak2 sume nye kluar..hubby ckp,nnt bli lg..thx to u sist.."

    "sya da amalkan pelangsing nie memang berkesan nanti sya akan send pic sya sebelom n selepas mgunakan produk nie dlu brt sya 73 skang da 2ron mjadi 58"

    "Salam sis,
    rxxx dh order 2 botol pil pelangsing dr sis dlu. Alhmdllh, selera makan berkurangan sejak ambil pil ni, dan sy x makan nasik dh lbh sebulan. botol pertama makan, turun 2KG.. itupun tanpa kawal sgt makan dan tanpa exercise.. rasanya, kalau exercise dan jaga makan, lg cpt sy turun tp xde masa nak exercise sbb rxxxx blaja+keje.."
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  7. #2267
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU





    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI (HANDMADE) KELUARAN PERAWAN QASEH

    TESTIMONI PESONA LANGSING

    "Mmg best la mkn perawan lgsing xde sakit perut memulas2 mcm mkn stgh produk 2.taubat g tandas smpi menangis2, pki seri perawan pun btol2 superb smpi husbd tanya pki apa, slalu xpenh xtanya pun, tq seri nnt nk order g"

    "akak..ALHAMDULILLAH..sronok sgt guna pil ni wlupn kerap kna ulang alik ke tandas..huhu..tp syu suke sb percaya atau tidak,3hri syu guna dh blh turun 2kg???huhu..msti dgr mcm x caye kn tp mmg btull..mgkin sb syu kurg mkn kot tp ALHAMDULILLAH... la slera mkn pn mikn krg lpas mkn PL ni...pada sesape yg nk cube,jgn berteka-teki lg sb ubt ni mmg ok dn yg plg meyakinkan,ia tiada kesan smpingan..huhu..THANX AKK...nt nk oder lg dn lg..hihi"

    "ni botol ke-2 dah...hari ni memang kuar byk lemak....seblm ni maybe buang sisa2 dulu kot psl sy jarang m'buang masalah sembelit la kot...tp bila dah m'buang hari2 ni bdn pun rasa ringan toksin dlm bdn dah kurangkan psl selalu m'buang...memang b'kesan la...rasa sy minum detox drink xxxxx pun x mcm ni....kuar lemak mcm ni.sy pun ambik perawan pil sekali memang ada kesan la amal peramping n perawan ni.tq for sharing... "

    "alahmdulillah kak..
    semua lemak2 degil tue bnyk yg keluar..
    berat bdan kurg 3-4kg..tapi for sure ila makan x smpai 2minggu dh kurang 3-4kg.. "




    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  8. #2268
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    BERMINAT UNTUK DAPATKAN SET BERSALIN PERAWAN QASEH..BOLEH PM SAYA YE 016-4009902

    ♥♥♥▬▬▬▬ஜ۩۞ஜ۩۞۩ஜ۩۞۩۩۩۩۩ஜ۩۩ஜஜ۩ஜஜ▬▬▬▬♥♥♥
    SET BERSALIN TRADISIONAL PERAWAN QASEH
    ♥♥PIL HERBA 3 IN 1
    ♥♥KAPSUL LANGSING (PESONA LANGSING)
    ♥♥KRIM/LOSYEN LANGSING (PANAS)
    ♥♥BEDAK BOROS
    ♥♥HERBA MANDIAN QASEH
    ♥♥MINYAK UTK BABY(SERAI WANGI)
    ♥♥MINYAK GAMAT HERBA UNTUK IBU
    ♥♥BENGKUNG BELACU BAIDURY
    ♥♥♥▬▬▬▬ஜ۩۞ஜ۩۞۩ஜ۩۞۩۩۩۩۩ஜ۩۩ஜஜ۩ஜஜ▬▬▬▬♥♥♥

    ♥♥♥▬▬▬▬ஜ۩۞ஜ۩۞۩ஜ۩۞۩۩۩۩۩ஜ۩۩ஜஜ۩ஜஜ▬▬▬▬♥♥♥
    SET BERSALIN TANPA BENGKUNG
    ♥♥PIL HERBA 3 IN 1
    ♥♥KAPSUL LANGSING (PESONA LANGSING)
    ♥♥LOSYEN LANGSING
    ♥♥BEDAK BOROS
    ♥♥HERBA MANDIAN QASEH
    ♥♥MINYAK UTK BABY(SERAI WANGI)
    ♥♥MINYAK GAMAT HERBA UNTUK IBU
    ♥♥♥▬▬▬▬ஜ۩۞ஜ۩۞۩ஜ۩۞۩۩۩۩۩ஜ۩۩ஜஜ۩ஜஜ▬▬▬▬♥♥♥

    PAKEJ B
    BENGKUNG BELACU+ VISCOSE
    MANDIAN HERBA QASEH

    BENGKUNG BELACU TANPA VISCOSE
    MANDIAN HERBA QASEH

    PAKEJ C
    BENGKUNG BELACU+ VISCOSE
    KRIM KAYU PUTIH (PANAS)

    BENGKUNG TANPA VISCOSE
    KRIM KAYU PUTIH (PANAS)

    PAKEJ D
    KRIM KAYU PUTIH (PANAS)
    KAPSUL LANGSING (PESONA LANGSING)

    LOSYEN HERBA LANGSING
    KAPSUL LANGSING (PESONA LANGSING)

    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  9. #2269
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    TESTIMONI DARI CUSTOMER -PIL HERBA~




    "su ada berita gembira sgt nak kongsi.... huhu....lps mkn sebulan setengah seri perawan...su pregnant..hehehehehe...dan sebulan setangah... anak yg kecik sekali..dah 8thn...sbb prolapse agaknye sbb tu takde rezki..skrg alhamdulillah prolapse dah ok..ngandung...alhamdulillah sgt...
    skrg ni kakak su pulak nak try.... dia duk damansara...nnt su bank in kan duit.kak yanti hantar kat dia pulak ... 2 botol ye.."

    "nie kali ke 2 sy mkn pil herba
    sblum nie klu period mmg sy sgugut truk..
    smpai ne mkn ubat tahan sakit..
    tp lepas mkn pil herba,sy dah x sgugut lg..tq ek.."

    "Kak seri...sy da try atas advise mmbe.alhamdulillah senggugut xsakit.insyaalah sy akan amebk lg if stock da bis."

    "salam ..kak sy da mkn pil herba..so far alhamdulillah ok....aftr priod ari2 trs mkn smpi skang,gtl2 n kpthn ok..yg paling best gatal2 da xde buat masa sekarang.. :-)"


    "saye amik seri perawan dlm 2mgu ++ dah..
    mse mula2 mkn, trus period, so stop
    then mkn blik..awl2 2 rse bdan xpnat, bgun pg pn best je, mudah je bgun..
    sbb sy ni lum kwin lg, so ksan2 yg lain xtaula...hee
    tp ap yg sy nk share, seri perawan ni bgus sgt2, jgn tkot mencuba bg remaja kt luar sne sbb sye pn remaja jgk ^^,
    pkat2 beli seri perawan sbb hrge die murah sgt2..xrugi beli, leh rse perubahan seawal 2,3 hr (sayala..heee)
    skng mmg rse bertenaga je, plg ketara bdan xrse pnat cm dlu..
    nnt nk oder lg..=D"


    "Salam,sy nak wat testi yg amat menarik sekali...sy seorg pengguna jamu seri perawan yg msh lagi fresh, dah mkn dlm 2 bulan ni ada byk perubahan...dulu sy sng letih skang sy bertenaga semula dan muka saya makin berseri2....klu dulu ms perios mestui rs sakit2 perut & sengugut tp skang xde lagi.. syoknyeee
    ms ngandung sy dapat kencing manis tp sejak mkn jamu seri perawan ni ia makin kurang...dan jamu ini mmg sesuai org yg bdn senang naik sbbnye ia btul kuarkan kolesterol dlm bdn kita ni...bdn sy jadi lebih ringan..dulu saya pakai saiz L skang saiz M...btul2 byk perubahan pada diri skang...dan sy berpuas hati hasilnya..."

    [/QUOTE]
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  10. #2270
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    TESTIMONI DARI CUSTOMER -PIL HERBA~







    "saye amik seri perawan dlm 2mgu ++ dah..
    mse mula2 mkn, trus period, so stop
    then mkn blik..awl2 2 rse bdan xpnat, bgun pg pn best je, mudah je bgun..
    sbb sy ni lum kwin lg, so ksan2 yg lain xtaula...hee
    tp ap yg sy nk share, seri perawan ni bgus sgt2, jgn tkot mencuba bg remaja kt luar sne sbb sye pn remaja jgk ^^,
    pkat2 beli seri perawan sbb hrge die murah sgt2..xrugi beli, leh rse perubahan seawal 2,3 hr (sayala..heee)
    skng mmg rse bertenaga je, plg ketara bdan xrse pnat cm dlu..
    nnt nk oder lg..=D"

    "Salam,sy nak wat testi yg amat menarik sekali...sy seorg pengguna jamu seri perawan yg msh lagi fresh, dah mkn dlm 2 bulan ni ada byk perubahan...dulu sy sng letih skang sy bertenaga semula dan muka saya makin berseri2....klu dulu ms perios mestui rs sakit2 perut & sengugut tp skang xde lagi.. syoknyeee
    ms ngandung sy dapat kencing manis tp sejak mkn jamu seri perawan ni ia makin kurang...dan jamu ini mmg sesuai org yg bdn senang naik sbbnye ia btul kuarkan kolesterol dlm bdn kita ni...bdn sy jadi lebih ringan..dulu saya pakai saiz L skang saiz M...btul2 byk perubahan pada diri skang...dan sy berpuas hati hasilnya..."

    "salam kak,
    na*** dh makan ubt tu stat hari mik kt kak,mmg mendapat pujian suami... dia ckp mmg best..breast mmg montok abes cz na*** kan pas brsalin n mnysu ank..bila dh branak nih paham2 jer la...sekrng na*** dah tak risau n dh tak der komplen...yg ader cuma pujian ajer...terasa sgt2 di sayangi n di hargai oleh suami...
    thanks kak cz pekenalkan ubat nih"

    "saya baru je mkn pil herba ni x sampai sminggu dah rasa ada perubahan..saya rasa kat tuuuut ketat je...malah masalah keputihan berlebihan pun makin kurang...pil herba memang hebat...baru je cuba dah bkesan...."

    "Hye sis.. Berkesan la sis seri perawan ni. Act sy mkn ptg td..2pil n my friend asked to insert.. Then mlm mse bersama suami (mmg husb tau mkn benda tu) dia ckp ketat hi3. Setiap kali after bersama sure ada cecair kuar. Tp mlm ni Alhamdulilah xde lelehan berlaku. Senyum sndri dlm hati berharap berita gembira dlm masa yg terdekat. Amin. Tq sis klu ada berita gmbira sy akan share dgn akk dan promote pd kawan2 yg lain."

    "seri lupa lak nk citer....yg ari 2 kawan sy kata period dye coklat2 2 da pregnent seri......memang ari 2 sebelum beli dye kata da kawen 4 bulan tapi x pregnent......akak suruh dye cuba sebotol dulu...alhamdulillah "

    "su ada berita gembira sgt nak kongsi.... huhu....lps mkn sebulan setengah seri perawan...su pregnant..hehehehehe...dan sebulan setangah... anak yg kecik sekali..dah 8thn...sbb prolapse agaknye sbb tu takde rezki..skrg alhamdulillah prolapse dah ok..ngandung...alhamdulillah sgt...
    skrg ni kakak su pulak nak try.... dia duk damansara...nnt su bank in kan duit.kak yanti hantar kat dia pulak ... 2 botol ye.."



    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  11. #2271
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU


    PIL HERBA (3 IN 1) BERASASKAN HERBA TRADISIONAL (HANDMADE)

    HOT ITEM !!! DPTKAN SEKARANG
    PIL HERBA ASLI TRADISIONAL~(3 IN 1) MAKAN,INSERT N CUCI
    MAKJUN GENTEL BUATAN TANGAN DR ORG KG(HANDMADE) 100% ASLI
    Nak Ketat,Mantain Dara,Montok Dan Abangsayang selalu
    (sejenis makjun warna hitam sebesar lada hitam)
    Remaja (anak dara) hingga dewasa boleh mengamalkan seri perawan pil ini utk merawat masalah dalaman dan luaran cth keputihan,senggugut,period
    x stabil,gatal2 di tmpat sulit,lendiran... apatah lagi amat sesuai sekali bagi yg sudah berumahtangga.Ut k ibu2 yg dlm pantang/selepas keguguran/operation pun boleh amik pil ni..utk berikhtiar mendapat zuriat pun boleh amik ...insyaallah mujarab
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM


    Keistimewaan pil herba:-
    ♥♥-merawat keputihan dan lendiran yg banyak
    ♥♥ menyempitkan rahim
    ♥♥merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
    ♥♥ mengecutkan peranakan
    ♥♥menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
    ♥♥ melancarkan peredaran haid
    ♥♥ melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
    ♥♥ mengembalikan awet muda
    ♥♥sengugut
    ♥♥menambahkan tenaga batin
    ♥♥memulihkan urat saraf
    ♥♥ merawat payu dara
    ♥♥sakit lutut
    ♥♥ kebas kaki tangan
    ♥♥senak kembung
    ♥♥ angin medu
    ♥♥lenguh sendi
    ♥♥ kesuburan( membantu /berikhtiar untuk mendapat zuriat)

    Cara-cara penggunaan ( 3 dalam 1)

    makan 2 biji ~ untuk mengatasi masalah dalaman sprt penyakit keputihan,senggugut,lendir
    an,bau,period x stabil,mantapkan payudara & punggung,kesuburan(utk mendapat zuriat),dalam pantang,keguguran.

    insert 1 biji ~ ketika hendak bersama (hanya utk yg sudah berkahwin) dan tunggu sehinggan 3-4 jam untuk mengecutkan pintu rahim.


    cuci 6-8 biji ~ jika ada mengalami kegatalan di tempat sulit,rendam 6 - 8 biji pil dengan air suam panas dan kacau sehinggan jancur.Bilas di tempat sulit.


    P/S : UNTUK IBU MENYUSU AMIK 1 BJ SHJ.


    ## WANTA HAMIL~ dilarang untuk mengambil jamu ini ##

    ## WANITA DATANG BULAN~dilarang untuk mengambil jamu ini##


    **Diadun dan digentel secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh Perawan Qaseh(Yanty).

    perawan qaseh

    016-4009902
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  12. #2272
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU


    PIL HERBA (3 IN 1) BERASASKAN HERBA TRADISIONAL (HANDMADE)

    HOT ITEM !!! DPTKAN SEKARANG
    PIL HERBA ASLI TRADISIONAL~(3 IN 1) MAKAN,INSERT N CUCI
    MAKJUN GENTEL BUATAN TANGAN DR ORG KG(HANDMADE) 100% ASLI
    Nak Ketat,Mantain Dara,Montok Dan Abangsayang selalu
    (sejenis makjun warna hitam sebesar lada hitam)
    Remaja (anak dara) hingga dewasa boleh mengamalkan seri perawan pil ini utk merawat masalah dalaman dan luaran cth keputihan,senggugut,period
    x stabil,gatal2 di tmpat sulit,lendiran... apatah lagi amat sesuai sekali bagi yg sudah berumahtangga.Ut k ibu2 yg dlm pantang/selepas keguguran/operation pun boleh amik pil ni..utk berikhtiar mendapat zuriat pun boleh amik ...insyaallah mujarab
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM


    Keistimewaan pil herba:-
    ♥♥-merawat keputihan dan lendiran yg banyak
    ♥♥ menyempitkan rahim
    ♥♥merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
    ♥♥ mengecutkan peranakan
    ♥♥menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
    ♥♥ melancarkan peredaran haid
    ♥♥ melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
    ♥♥ mengembalikan awet muda
    ♥♥sengugut
    ♥♥menambahkan tenaga batin
    ♥♥memulihkan urat saraf
    ♥♥ merawat payu dara
    ♥♥sakit lutut
    ♥♥ kebas kaki tangan
    ♥♥senak kembung
    ♥♥ angin medu
    ♥♥lenguh sendi
    ♥♥ kesuburan( membantu /berikhtiar untuk mendapat zuriat)

    Cara-cara penggunaan ( 3 dalam 1)

    makan 2 biji ~ untuk mengatasi masalah dalaman sprt penyakit keputihan,senggugut,lendir
    an,bau,period x stabil,mantapkan payudara & punggung,kesuburan(utk mendapat zuriat),dalam pantang,keguguran.

    insert 1 biji ~ ketika hendak bersama (hanya utk yg sudah berkahwin) dan tunggu sehinggan 3-4 jam untuk mengecutkan pintu rahim.


    cuci 6-8 biji ~ jika ada mengalami kegatalan di tempat sulit,rendam 6 - 8 biji pil dengan air suam panas dan kacau sehinggan jancur.Bilas di tempat sulit.


    P/S : UNTUK IBU MENYUSU AMIK 1 BJ SHJ.


    ## WANTA HAMIL~ dilarang untuk mengambil jamu ini ##

    ## WANITA DATANG BULAN~dilarang untuk mengambil jamu ini##


    **Diadun dan digentel secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh Perawan Qaseh(Yanty).

    perawan qaseh

    016-4009902
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  13. #2273
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    BERMINAT UNTUK MEMBORONG PRODUK PERAWAN QASEH BOLEH PM SAYA ATAU MESEJ 016-4009902
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  14. #2274
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    BERMINAT UNTUK MEMBORONG PRODUK PERAWAN QASEH BOLEH PM SAYA ATAU MESEJ 016-4009902
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  15. #2275
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU



    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI (HANDMADE) KELUARAN PERAWAN QASEH


    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI (HANDMADE) KELUARAN PERAWAN QASEH

    Digunakan secara tradisional untuk:

    Antara khasiat kapsul ni
    ♥♥merendahkan kolestrol
    ♥♥membantu melarutkan lemak
    ♥♥mengurangkan berat badan
    ♥♥meringankan badan
    ♥♥membantu penghadaman
    ♥♥Mengawal nafsu makan berlebihan
    ♥♥membuang angin dalam badan
    ♥♥mencuci usus
    ♥♥menghilangkan sembelit
    ♥♥Melawaskan sistem perkumuhan
    ♥♥Membantu mengatasi masalah perut buncit
    ♥♥mengekalkan berat badan yg ideal
    ♥♥ melawaskan pembuangan air besar/kecil
    ♥♥Meningkatkan stamina badan
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK WANITA SELEPAS BERSALIN (DALAM PANTANG)@@
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK IBU MENYUSU BADAN @@



    cara makan:-

    sehari 2 kali selepas makan 3-4 biji
    (saya syorkan amik waktu mlm selepas mkn sekali shj)

    50 biji =1 botol

    POSLAJU
    semenanjung :rm 7
    sabah & srawak:rm 10

    p/s : saya syorkan pertama kali mkn amik 4 bj dulu
    hari seterusnya amik 3 bj..kalau badan besar amik 4 bj la

    ~Diadun dan dimampatkan kedalam kapsul secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.

    ##IBU MENYUSU BADAN BOLEH AMIK KAPSUL INI##
    ##MASA PERIOD BOLEH AMIK KAPSUL INI##

    **TANPA PERLU BERLAPAR
    **TIDAK ADA PANTANG
    **BANYAKKAN MINUM AIR 0/PUTIH UNTUK MELANCARKAN PROSES PELANGSINGAN


    ##AWAS!!!! WANITA HAMIL DILARANG AMIK KAPSUL INI##
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  16. #2276
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    BERMINAT UNTUK DAPATKAN SET BERSALIN PERAWAN QASEH..BOLEH PM SAYA YE 016-4009902

    ♥♥♥▬▬▬▬ஜ۩۞ஜ۩۞۩ஜ۩۞۩۩۩۩۩ஜ۩۩ஜஜ۩ஜஜ▬▬▬▬♥♥♥
    SET BERSALIN TRADISIONAL PERAWAN QASEH
    ♥♥PIL HERBA 3 IN 1
    ♥♥KAPSUL LANGSING (PESONA LANGSING)
    ♥♥KRIM/LOSYEN LANGSING (PANAS)
    ♥♥BEDAK BOROS
    ♥♥HERBA MANDIAN QASEH
    ♥♥MINYAK UTK BABY(SERAI WANGI)
    ♥♥MINYAK GAMAT HERBA UNTUK IBU
    ♥♥BENGKUNG BELACU BAIDURY
    ♥♥♥▬▬▬▬ஜ۩۞ஜ۩۞۩ஜ۩۞۩۩۩۩۩ஜ۩۩ஜஜ۩ஜஜ▬▬▬▬♥♥♥

    ♥♥♥▬▬▬▬ஜ۩۞ஜ۩۞۩ஜ۩۞۩۩۩۩۩ஜ۩۩ஜஜ۩ஜஜ▬▬▬▬♥♥♥
    SET BERSALIN TANPA BENGKUNG
    ♥♥PIL HERBA 3 IN 1
    ♥♥KAPSUL LANGSING (PESONA LANGSING)
    ♥♥LOSYEN LANGSING
    ♥♥BEDAK BOROS
    ♥♥HERBA MANDIAN QASEH
    ♥♥MINYAK UTK BABY(SERAI WANGI)
    ♥♥MINYAK GAMAT HERBA UNTUK IBU
    ♥♥♥▬▬▬▬ஜ۩۞ஜ۩۞۩ஜ۩۞۩۩۩۩۩ஜ۩۩ஜஜ۩ஜஜ▬▬▬▬♥♥♥

    PAKEJ B
    BENGKUNG BELACU+ VISCOSE
    MANDIAN HERBA QASEH

    BENGKUNG BELACU TANPA VISCOSE
    MANDIAN HERBA QASEH

    PAKEJ C
    BENGKUNG BELACU+ VISCOSE
    KRIM KAYU PUTIH (PANAS)

    BENGKUNG TANPA VISCOSE
    KRIM KAYU PUTIH (PANAS)

    PAKEJ D
    KRIM KAYU PUTIH (PANAS)
    KAPSUL LANGSING (PESONA LANGSING)

    LOSYEN HERBA LANGSING
    KAPSUL LANGSING (PESONA LANGSING)

    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  17. #2277
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU





    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI (HANDMADE) KELUARAN PERAWAN QASEH

    TESTIMONI PESONA LANGSING

    TESTIMONI DARI IBU MENYUSU
    "dah makan pil pelangsing ni sebulan..masuk botol ke2 dah..bab melancarkan pembuangan air besar tu mmg bestla sbb sy ni pun pembuangan air besar tak teratur..pastu dah rasa ringan sket badan sbb pakai seluar jeans pun tak ketat lg kat pggang tu hehe..cuma nak kempiskan perut sket lg baru cantikk dan akan meneruskan lagi pemakann pil pelangsing ni..mula2 dulu mcm takut2 nak mkn pil ni sbb sy menyusukan anak tp bila dah try xde ape2 kesan kat ank..so,sy teruskan makan smpai sekarang..hasilnya mmg best..thanks seri perawan.."

    "sist..sy nk share skit..mla2 mkn prwn lngsing ney..xde effect ap pown tau..xke toilet..tp sy troskn gak..msuk ai yg ke4..sy dh mla brcnta ngn toilet lak..mmg bez laa sist..lmak2 sume nye kluar..hubby ckp,nnt bli lg..thx to u sist.."

    "sya da amalkan pelangsing nie memang berkesan nanti sya akan send pic sya sebelom n selepas mgunakan produk nie dlu brt sya 73 skang da 2ron mjadi 58"

    "Salam sis,
    rxxx dh order 2 botol pil pelangsing dr sis dlu. Alhmdllh, selera makan berkurangan sejak ambil pil ni, dan sy x makan nasik dh lbh sebulan. botol pertama makan, turun 2KG.. itupun tanpa kawal sgt makan dan tanpa exercise.. rasanya, kalau exercise dan jaga makan, lg cpt sy turun tp xde masa nak exercise sbb rxxxx blaja+keje.."
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  18. #2278
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    BERMINAT UNTUK MEMBORONG PRODUK PERAWAN QASEH BOLEH PM SAYA ATAU MESEJ 016-4009902
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  19. #2279
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU


    PIL HERBA (3 IN 1) BERASASKAN HERBA TRADISIONAL (HANDMADE)

    HOT ITEM !!! DPTKAN SEKARANG
    PIL HERBA ASLI TRADISIONAL~(3 IN 1) MAKAN,INSERT N CUCI
    MAKJUN GENTEL BUATAN TANGAN DR ORG KG(HANDMADE) 100% ASLI
    Nak Ketat,Mantain Dara,Montok Dan Abangsayang selalu
    (sejenis makjun warna hitam sebesar lada hitam)
    Remaja (anak dara) hingga dewasa boleh mengamalkan seri perawan pil ini utk merawat masalah dalaman dan luaran cth keputihan,senggugut,period
    x stabil,gatal2 di tmpat sulit,lendiran... apatah lagi amat sesuai sekali bagi yg sudah berumahtangga.Ut k ibu2 yg dlm pantang/selepas keguguran/operation pun boleh amik pil ni..utk berikhtiar mendapat zuriat pun boleh amik ...insyaallah mujarab
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM


    Keistimewaan pil herba:-
    ♥♥-merawat keputihan dan lendiran yg banyak
    ♥♥ menyempitkan rahim
    ♥♥merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
    ♥♥ mengecutkan peranakan
    ♥♥menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
    ♥♥ melancarkan peredaran haid
    ♥♥ melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
    ♥♥ mengembalikan awet muda
    ♥♥sengugut
    ♥♥menambahkan tenaga batin
    ♥♥memulihkan urat saraf
    ♥♥ merawat payu dara
    ♥♥sakit lutut
    ♥♥ kebas kaki tangan
    ♥♥senak kembung
    ♥♥ angin medu
    ♥♥lenguh sendi
    ♥♥ kesuburan( membantu /berikhtiar untuk mendapat zuriat)

    Cara-cara penggunaan ( 3 dalam 1)

    makan 2 biji ~ untuk mengatasi masalah dalaman sprt penyakit keputihan,senggugut,lendir
    an,bau,period x stabil,mantapkan payudara & punggung,kesuburan(utk mendapat zuriat),dalam pantang,keguguran.

    insert 1 biji ~ ketika hendak bersama (hanya utk yg sudah berkahwin) dan tunggu sehinggan 3-4 jam untuk mengecutkan pintu rahim.


    cuci 6-8 biji ~ jika ada mengalami kegatalan di tempat sulit,rendam 6 - 8 biji pil dengan air suam panas dan kacau sehinggan jancur.Bilas di tempat sulit.


    P/S : UNTUK IBU MENYUSU AMIK 1 BJ SHJ.


    ## WANTA HAMIL~ dilarang untuk mengambil jamu ini ##

    ## WANITA DATANG BULAN~dilarang untuk mengambil jamu ini##


    **Diadun dan digentel secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh Perawan Qaseh(Yanty).

    perawan qaseh

    016-4009902
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  20. #2280
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU



    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI (HANDMADE) KELUARAN PERAWAN QASEH

    TESTIMONI PESONA LANGSING

    "selepas amik perawan langsing nie rasa badan ada ringan sikit,makan pun boleh control ,bila time membuang tuu rasa macam berminyak sikit..mungkin lemak dalam badan kot..alhamdulillah serasi dgn saya"

    "hai smua hri ni sy nk kngsi ckit cite dkt u all ,adik sy dh mkn pil pelangsing dh hbs 1 btol,dia pnye brt nm'cgah 4kg trun tau,tbuh dia pun dh beza dlu dgn skrg,jealous i d btny..hehehe,ap2 pun sy nk nk try jgk mne thu tbuh sy mcgah lbh pda dia..hehehe,lau rse xpcye blh try...nie btl2 bkn rekaan smta-mta tau..LAU BLI CONFIRM XMYESAL PNYE TAU,SLAP2 NK ORDER LG MCM ADIK SY NIE...SIAP ORDER 2 BTOL LG TAU..."

    "salam..alhamdullilah setelh mencuba produk cik seri berat badan saya dh pun turun sebanyak 2 kg..itu br ja mkn 1 1/2 btol sbb selepas bersalin mmg bdan naik baju byk yg xbleh pkai tapi bila dh mkn pil perawan langsing ni mmg..mmg..berkesan dh bleh pkai bj ngn sluaq jeans yg lama..tq utk cik seri sbb memperkenalkn produk ni kat saya ;>"

    "tersa perbhannye..sbb dlu sluar size 27 xleh nk pkai..skrg dh leh..skrg nie nk try kmpiskn perut ckit..ok..tq kak"

    "nnt nak order lagi ekk.. nk 2 botol... best makan ni...membuang tu mmg best.. lancarr.. hehe..."

    "Mmg best la mkn perawan lgsing xde sakit perut memulas2 mcm mkn stgh produk 2.taubat g tandas smpi menangis2, pki seri perawan pun btol2 superb smpi husbd tanya pki apa, slalu xpenh xtanya pun, tq seri nnt nk order g"
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي