Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 119 of 133 FirstFirst ... 1969109115116117118119120121122123129 ... LastLast
Results 2,361 to 2,380 of 2650
  1. #2361
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    DARA,ABANG SAYANG SELALU




    TONGKAT ALI PLUS( GRED A) KAPSUL HERBA ASLI TRADISIONAL 100% HANDMADE
    KHAS BUAT UNTUK KAUM2 ADAM
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM


    Kandungan Tongkat Ali Plus:
    ♥♥Tongkat ali (pasak bumi)
    ♥♥100 jenis herba (rempah ratus)
    ♥♥Ubi jaga
    ♥♥Herba-herba terpilih

    Cara Pengambilan(dos)yang disyorkan

    -1biji pagi 1biji malam selepas makan
    -Tidak melebihi 3biji sehari.
    (saya syorkan amik 1 biji sehari sekali mkn)

    1 botol=50 biji

    Mengatasi Masalah
    ♥♥Eejakulasi pramatang/ Pancut sebelum masa
    ♥♥Kurang keinginan seks
    ♥♥Cepat layu/ Tewas
    ♥♥Sperma cair
    ♥♥Lemah tenaga batin
    ♥♥Sakit pinggang
    ♥♥Kencing manis


    ♥♥ Merawat Masalah Kesuburan dgn meningkatkan paras testosteron dan thyroid
    ♥♥Memperbaiki Sistem Imunisasi dlm badan
    ♥♥Melambatkan Proses Penuaan (Awet Muda)
    ♥♥Memperbaiki Kesihatan Mental dan Fizikal lelaki
    ♥♥Membentuk pengaliran darah yang sihat
    ♥♥Meningkatkan lagi kualiti air mani
    ♥♥Melegakan sakit sendi serta urat saraf
    ♥♥Mengurangkan keletihan
    ♥♥Amat sesuai untuk lelaki yang aktif dan menggunakan banyak tenaga
    ♥♥Membantu merangsangkan pengeluaran hormon testosterone bagi lelaki
    ♥♥Ia juga berfungsi untuk membuang angin kotor dan bisa dalam tubuh mengelakkan cepat penat dan menguatkan otot-otot


    Punca Lemah tenaga Batin:

    ♥♥Banyak Berfikir,
    ♥♥Mengeluarkan Air Mani Dengan Kaedah Lain,
    ♥♥Perjalanan Angin Dan Darah Tidak Betul,
    ♥♥Melakukan Kerja Berat Berlebihan,
    ♥♥Jatuh Atau Kemalangan
    ♥♥Menyebabkan Lemah Urat Saraf,
    ♥♥Kandungan Gula Berlebihan Dalam Darah (Kencing Manis)


    seriperawan@yahoo.com
    016-4009902


    *Tongkat Ali telah lama digunakan secara tradisional sebagai afrodisiak dan perangsang libido. Banyak penelitian ilmiah yang mendukung dan memperlihatkan bahwa tongkat Ali dapat mendorong fungsi seksual. Juga dipercaya dapat membantu produksi testosteron (efek anabolik) dan mengurangi kadar testosteron yang terikat dan tidak aktif di dalam tubuh.Sebagai akibatnya, pengguna Tongkat Ali umumnya melaporkan bahwa mereka merasa lebih sehat, hasrat seks meningkat, sendi-sendi lebih sehat, lebih cepat pulih sehabis olahraga berat, perbaikan kemampuan berpikir, perbaikan fungsi kekebalan tubuh dan menurunkan lemak.

    ##Diadun dan dimampatkan kedalam kapsul secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.##
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  2. #2362
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    10 Dec 2010
    Posts
    802

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    kak yanti, kalau saya nak jual jamu perawan tu macamana ye? dapat harga berapa? kalau org order, akak leh pos kan terus kat dia ke?tq

  3. #2363
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    10 Dec 2010
    Posts
    802

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    salam. kak yanti. saya nak jual juga jamu ni. leh tak? kalau harga tolak berapa? leh jual harga sendiri tak? kalau lah org order, leh tak akak tlg pos kan ke alamat dia terus?tq

  4. #2364
    Ahli Baru
    Join Date
    29 Nov 2007
    Posts
    250

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    sis....check pm....hai kak idasofia...

  5. #2365
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    Quote Originally Posted by idasofia View Post
    salam. kak yanti. saya nak jual juga jamu ni. leh tak? kalau harga tolak berapa? leh jual harga sendiri tak? kalau lah org order, leh tak akak tlg pos kan ke alamat dia terus?tq
    salam..dear ida

    saya pm ye...sorry ye lambat reply..bz sikit huhu
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  6. #2366
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    jaa..ok akk dh pm maaf sbb lambat reply
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  7. #2367
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU




    TONGKAT ALI PLUS( GRED A) KAPSUL HERBA ASLI TRADISIONAL 100% HANDMADE
    KHAS BUAT UNTUK KAUM2 ADAM
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM


    Kandungan Tongkat Ali Plus:
    ♥♥Tongkat ali (pasak bumi)
    ♥♥100 jenis herba (rempah ratus)
    ♥♥Ubi jaga
    ♥♥Herba-herba terpilih

    Cara Pengambilan(dos)yang disyorkan

    -1biji pagi 1biji malam selepas makan
    -Tidak melebihi 3biji sehari.
    (saya syorkan amik 1 biji sehari sekali mkn)

    1 botol=50 biji

    Mengatasi Masalah
    ♥♥Eejakulasi pramatang/ Pancut sebelum masa
    ♥♥Kurang keinginan seks
    ♥♥Cepat layu/ Tewas
    ♥♥Sperma cair
    ♥♥Lemah tenaga batin
    ♥♥Sakit pinggang
    ♥♥Kencing manis


    ♥♥ Merawat Masalah Kesuburan dgn meningkatkan paras testosteron dan thyroid
    ♥♥Memperbaiki Sistem Imunisasi dlm badan
    ♥♥Melambatkan Proses Penuaan (Awet Muda)
    ♥♥Memperbaiki Kesihatan Mental dan Fizikal lelaki
    ♥♥Membentuk pengaliran darah yang sihat
    ♥♥Meningkatkan lagi kualiti air mani
    ♥♥Melegakan sakit sendi serta urat saraf
    ♥♥Mengurangkan keletihan
    ♥♥Amat sesuai untuk lelaki yang aktif dan menggunakan banyak tenaga
    ♥♥Membantu merangsangkan pengeluaran hormon testosterone bagi lelaki
    ♥♥Ia juga berfungsi untuk membuang angin kotor dan bisa dalam tubuh mengelakkan cepat penat dan menguatkan otot-otot


    Punca Lemah tenaga Batin:

    ♥♥Banyak Berfikir,
    ♥♥Mengeluarkan Air Mani Dengan Kaedah Lain,
    ♥♥Perjalanan Angin Dan Darah Tidak Betul,
    ♥♥Melakukan Kerja Berat Berlebihan,
    ♥♥Jatuh Atau Kemalangan
    ♥♥Menyebabkan Lemah Urat Saraf,
    ♥♥Kandungan Gula Berlebihan Dalam Darah (Kencing Manis)


    seriperawan@yahoo.com
    016-4009902


    *Tongkat Ali telah lama digunakan secara tradisional sebagai afrodisiak dan perangsang libido. Banyak penelitian ilmiah yang mendukung dan memperlihatkan bahwa tongkat Ali dapat mendorong fungsi seksual. Juga dipercaya dapat membantu produksi testosteron (efek anabolik) dan mengurangi kadar testosteron yang terikat dan tidak aktif di dalam tubuh.Sebagai akibatnya, pengguna Tongkat Ali umumnya melaporkan bahwa mereka merasa lebih sehat, hasrat seks meningkat, sendi-sendi lebih sehat, lebih cepat pulih sehabis olahraga berat, perbaikan kemampuan berpikir, perbaikan fungsi kekebalan tubuh dan menurunkan lemak.

    ##Diadun dan dimampatkan kedalam kapsul secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.##
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  8. #2368
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    BERMINAT UTK MEMBORONG PRODUK KESIHATAN BERASASKAN HERBA DIAALU-ALUKAN..SILA PM SAYA ATAU MESEJ 016-4009902
    1)


    PESONA LANGSING


    Antara khasiat kapsul ni ♥♥
    ♥♥merendahkan kolestrol
    ♥♥membantu melarutkan lemak
    ♥♥mengurangkan berat badan
    ♥♥meringankan badan
    ♥♥membantu penghadaman
    ♥♥Mengawal nafsu makan berlebihan
    ♥♥membuang angin dalam badan
    ♥♥mencuci usus
    ♥♥menghilangkan sembelit
    ♥♥Melawaskan sistem perkumuhan
    ♥♥Membantu mengatasi masalah perut buncit
    ♥♥mengekalkan berat badan yg ideal
    ♥♥ melawaskan pembuangan air besar/kecil
    ♥♥Meningkatkan stamina badan
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK WANITA SELEPAS BERSALIN (DALAM PANTANG)@@
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK IBU MENYUSU BADAN @@



    2)



    PIL HERBA 3 IN 1

    Keistimewaan pil herba:-

    ♥♥
    merawat keputihan dan lendiran yg banyak
    ♥♥
    menyempitkan rahim
    ♥♥
    merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
    ♥♥
    mengecutkan peranakan
    ♥♥
    menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
    ♥♥
    melancarkan peredaran haid
    ♥♥
    melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
    ♥♥
    mengembalikan awet muda
    ♥♥
    sengugut
    ♥♥
    menambahkan tenaga batin
    ♥♥
    memulihkan urat saraf
    ♥♥
    merawat payu dara
    ♥♥
    sakit lutut
    ♥♥
    kebas kaki tangan
    ♥♥
    senak kembung
    ♥♥
    angin medu
    ♥♥
    lenguh sendi
    ♥♥
    kesuburan( membantu /berikhtiar untuk mendapat zuriat)
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  9. #2369
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    Bismillahhirrohmanirrohim..!!

    Assalamualaikum..

    Pil tradisi keluarga yang dihasilkan secara turun temurun demi untuk mengubati masalah dalaman kaum wanita dan merawat penyakit yang membosankan kaum lelaki....Insya'Allah pil ini dapat menyelesaikan masalah keputihan dan lendir yang berlebihan, menghilangkan gatal-gatal di faraj, menyempitkan rahim, senggugut serta dapat memulihkan urat saraf selepas bersalin...Insya'Allah dengan izin-NYA..












    Pil ini sebenarnya diusahakan oleh keluarga saya sendiri secara kecil-kecilan di Utara Semenanjung. Alhamdulillah permintaan dari pelanggan-pelanggan yang biasa menggunakan pil ini amatlah menggalakkan. Pil buatan tangan ini dihasilkan daripada campuran bahan-bahan herba melayu serta madu lebah.


    Di bawah ini saya sertakan lagi khasiat-khasiatnya....

    - merawat keputihan dan lendiran yg banyak
    - menyempitkan rahim
    - merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan
    selepas bersalin
    - mengecutkan peranakan
    - menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
    - melancarkan peredaran haid
    - melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
    - mengembalikan awet muda
    - sengugut
    - menambahkan tenaga batin
    - memulihkan urat saraf
    - merawat payu dara
    - sakit lutut
    - kebas kaki tangan
    - senak kembung
    - angin medu
    - lenguh sendi


    Aturan Cara Penggunaan....

    1. Untuk merawat penyakit keputihan dan lendir yang berlebihan. -makan 2 biji 1 kali sehari ( pagi atau malam ).

    2. Untuk kesihatan dan kecantikkan buah dada
    - makan 2-4 biji 2 kali sehari ( pagi atau malam ).

    3. Bagi wanita dalam pantang atau selepas datang bulan .
    - untuk mencuci kekotoran tersebut, rendamkan 3-5 biji bersama air
    suam sehingga kembang dan basuh faraj.
    - masukkan 1 biji pil ke dalam faraj puan disamping memakannya 2 biji
    1kali sehari ( pagi atau malam ).

    4. Untuk kepuasan hubungan kelamin suami isteri.
    - masukkan 1 biji pil ke dalam faraj hingga melampaui ke pintu rahim
    - tunggu sehingga 2-3 jam untuk mengecutkan pintu rahim sebelum
    bersama .

    5. Sesuai juga digunakan bagi golongan remaja hingga dewasa..


    ## Wanita hamil dilarang untuk mengambil pil ini ##
    ## Wanita hamil dilarang untuk mengambil pil ini##






    Ramuan Bahan Pil....

    - Daun Mas Cotek
    - Manjakani
    - Nenas Batu
    - Ibu Gamat
    - Madu Lebah
    - Akar Kayu Sari Rapat.


    Cara Memakan....

    - Pil dimakan sebelum mengambil sarapan pagi.

    - Sebelah malam pil dimakan sebelum masuk tidur.

    - Di minum bersama air suam panas.

    - Di nasihatkan minum air suam secukupnya .Insya'Allah mujarab....



    Harga Dan Kos Penghantaran....


    # 1 botol = 10 gram = 60 biji #



    1. 1 BOTOL - RM17.00 x 1



    2. 10 BOTOL Ke Atas - RM15.00 x 10 (harga istimewa)




    Penghantaran menggunakan Pos Laju



    -Kos - RM7.00 seluruh Semenanjung Malaysia



    - RM10.00 seluruh Sabah dan Sarawak.






    # penghantaran akan dibuat 2 kali seminggu iaitu pada setiap hari ISNIN dan RABU..Penghantaran akan dibuat selepas pembayaran dibuat melalui...


    -AKAUN MAYBANK2U

    Nombor Akaun - 1520 7738 5603
    Nama - NORHARYANTI BINTI MARZUKI
    E-mail - seriperawan@yahoo.com


    -AKAUN CIMB Clicks

    Nombor Akaun - 0213 0076527 52 8
    Nama - NORHARYANTI BINTI MARZUKI
    E-mail - seriperawan@yahoo.com



    -Sila nyatakan butir lengkap ...


    - Nama Pembeli
    - Alamat Lengkap
    - Kuantiti
    - Nilai 'bank-in' termasuk kos penghantaran.
    - No Telefon

    # sila sertakan salinan transaksi melalui e-mail atau PM.


    Segala Pertanyaan serta Kemusykilan bolehlah menghubungi saya melalui PM ataupun dengan menghantarkan e-mail ke:-


    - seriperawan@yahoo.com



    atau
    - sms/telefon = 016-4009902





    Sekian Terima Kasih dan Selamat Mencuba..

    Insya'Allah Mujarab..


    Yang Berniaga,

    Norharyanti Binti Marzuki.




    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI (HANDMADE) KELUARAN PERAWAN QASEH



    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI (HANDMADE) KELUARAN PERAWAN QASEH


    HOT ITEM !!! DAPATKAN SEKARANG
    NAK KURUS !! NAK KELIHATAN MENARIK DAN LANGSING !! TANPA PERLU MELAKUKAN SENAMAN BERAT ATAU MEMAKSA DIRI ANDA UNTUK BERDIET TERUK.JOM CUBA PRODUK LANGSING INI.
    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI TRADISIONAL (HANDMADE) BUATAN TANGAN DARI ORANG KAMPUNG KELUARAN PERAWAN QASEH
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM
    sesuai utk LELAKI, WANITA DAN IBU MENYUSU

    Antara khasiat kapsul ni ♥♥♥♥
    ♥♥merendahkan kolestrol
    ♥♥membantu melarutkan lemak
    ♥♥mengurangkan berat badan
    ♥♥meringankan badan
    ♥♥membantu penghadaman
    ♥♥Mengawal nafsu makan berlebihan
    ♥♥membuang angin dalam badan
    ♥♥mencuci usus
    ♥♥menghilangkan sembelit
    ♥♥Melawaskan sistem perkumuhan
    ♥♥Membantu mengatasi masalah perut buncit
    ♥♥mengekalkan berat badan yg ideal
    ♥♥ melawaskan pembuangan air besar/kecil
    ♥♥Meningkatkan stamina badan
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK WANITA SELEPAS BERSALIN (DALAM PANTANG)@@
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK IBU MENYUSU BADAN @@


    ~Diadun dan dimampatkan kedalam kapsul secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.

    ##IBU MENYUSU BADAN BOLEH AMIK KAPSUL INI##
    ##MASA PERIOD BOLEH AMIK KAPSUL INI#
    #

    **TANPA PERLU BERLAPAR
    **TIDAK ADA PANTANG
    **BANYAKKAN MINUM AIR 0/PUTIH UNTUK MELANCARKAN PROSES PELANGSINGAN


    ##AWAS!!!! WANITA HAMIL DILARANG AMIK KAPSUL INI##


    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  10. #2370
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    TESTIMONI DARI CUSTOMER -PIL HERBA~



    "seri.. sy seronok giler ni.. mmg power la sp.. sy tgh haid skrg.. yg myeronokkn sy dah xsakit perut time period.. sblm2 ni sy mmg sengugut teruk. kdg cm nk pengsan n muntah. smpikn sy rs dh xbrani nk mhadapi haid.. huhu .tp dh 3minggu mkn hari pertama xsakit kuat and hari2 strusnya da ok.. xmcm dulu smpi hari ke 4 pn masih sakit perut.. alhamdulillah.. n 1 lagi period sy bln ni awl 3hari.. rs mcm dah nk teratur haid sy.. thnks seri perawan. tggu sy order lepas ni. :-) keep it up"

    "akum saya dah mkn pil herba dan rasa kelainan,badan rasa segar.keputihan,lendir2 semua hilang,hubungan dgn suami pun rasa lain.tima kasih ye..nanti saya pesan lg"

    "salam..alhamdulillah akk saya baru 3 hari menggunakn pil herba.saya mmg mempunyai keputihan&lendir yg membuatkn saya tidak selesa.semenjak saya menggunakn produk ini saya berasa yakin dan selesa sekali.ketika bersama my hubby dia memuji dan ckp ketat mantap sgt...mcm anak dara.abis je ubat nnt saya cari akk k..tq."

    "saye amik pil herba dlm 2mgu ++ dah..
    mse mula2 mkn, trus period, so stop
    then mkn blik..awl2 2 rse bdan xpnat, bgun pg pn best je, mudah je bgun..
    sbb sy ni lum kwin lg, so ksan2 yg lain xtaula...hee
    tp ap yg sy nk share, pil herba ni bgus sgt2, jgn tkot mencuba bg remaja kt luar sne sbb sye pn remaja jgk ^^,
    pkat2 beli pil herba sbb hrge die murah sgt2..xrugi beli, leh rse perubahan seawal 2,3 hr (sayala..heee)
    skng mmg rse bertenaga je, plg ketara bdan xrse pnat cm dlu..
    nnt nk oder lg..=D "


    "salam kak...
    ina dah try,test,cuba pil herba neh..memang power siot...akak nak taw x asben de cakap memang rase mencengkam je...opsss huhu..baru sekali je sumbat dah rase kelainannye....betul2 power la.....jadi sape dah berchenta ngan SP memang x rugi wooo bak kata si najatul tu heheh..Dan sesape yg nak,try,test
    jangan segan2 malu2 cubalh demi keharmonian rumahtangga dah kesejahteraan kasih sayang...btol x akak"

    "as-salam..sis, baru2 ni sy ade try mkn pil herba..blum abis 1btol,period sy dh lmbt dtg..sy wat urin test mnunjukkn 2line,mgkn sy dh hamil.."

    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  11. #2371
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU


    PIL HERBA (3 IN 1) BERASASKAN HERBA TRADISIONAL (HANDMADE)

    TESTIMONI DR CUSTOMER
    "seri.. sy seronok giler ni.. mmg power la sp.. sy tgh haid skrg.. yg myeronokkn sy dah xsakit perut time period.. sblm2 ni sy mmg sengugut teruk. kdg cm nk pengsan n muntah. smpikn sy rs dh xbrani nk mhadapi haid.. huhu .tp dh 3minggu mkn hari pertama xsakit kuat and hari2 strusnya da ok.. xmcm dulu smpi hari ke 4 pn masih sakit perut.. alhamdulillah.. n 1 lagi period sy bln ni awl 3hari.. rs mcm dah nk teratur haid sy.. thnks seri perawan. tggu sy order lepas ni. :-) keep it up"

    "akum saya dah mkn pil herba dan rasa kelainan,badan rasa segar.keputihan,lendir2 semua hilang,hubungan dgn suami pun rasa lain.tima kasih ye..nanti saya pesan lg"

    "salam..alhamdulillah akk saya baru 3 hari menggunakn pil herba.saya mmg mempunyai keputihan&lendir yg membuatkn saya tidak selesa.semenjak saya menggunakn produk ini saya berasa yakin dan selesa sekali.ketika bersama my hubby dia memuji dan ckp ketat mantap sgt...mcm anak dara.abis je ubat nnt saya cari akk k..tq."

    "saye amik pil herba dlm 2mgu ++ dah..
    mse mula2 mkn, trus period, so stop
    then mkn blik..awl2 2 rse bdan xpnat, bgun pg pn best je, mudah je bgun..
    sbb sy ni lum kwin lg, so ksan2 yg lain xtaula...hee
    tp ap yg sy nk share, pil herba ni bgus sgt2, jgn tkot mencuba bg remaja kt luar sne sbb sye pn remaja jgk ^^,
    pkat2 beli pil herba sbb hrge die murah sgt2..xrugi beli, leh rse perubahan seawal 2,3 hr (sayala..heee)
    skng mmg rse bertenaga je, plg ketara bdan xrse pnat cm dlu..
    nnt nk oder lg..=D "


    "salam kak...
    ina dah try,test,cuba pil herba neh..memang power siot...akak nak taw x asben de cakap memang rase mencengkam je...opsss huhu..baru sekali je sumbat dah rase kelainannye....betul2 power la.....jadi sape dah berchenta ngan SP memang x rugi wooo bak kata si najatul tu heheh..Dan sesape yg nak,try,test
    jangan segan2 malu2 cubalh demi keharmonian rumahtangga dah kesejahteraan kasih sayang...btol x akak"

    "as-salam..sis, baru2 ni sy ade try mkn pil herba..blum abis 1btol,period sy dh lmbt dtg..sy wat urin test mnunjukkn 2line,mgkn sy dh hamil.."

    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  12. #2372
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU




    TONGKAT ALI PLUS( GRED A) KAPSUL HERBA ASLI TRADISIONAL 100% HANDMADE
    KHAS BUAT UNTUK KAUM2 ADAM
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM


    Kandungan Tongkat Ali Plus:
    ♥♥Tongkat ali (pasak bumi)
    ♥♥100 jenis herba (rempah ratus)
    ♥♥Ubi jaga
    ♥♥Herba-herba terpilih

    Cara Pengambilan(dos)yang disyorkan

    -1biji pagi 1biji malam selepas makan
    -Tidak melebihi 3biji sehari.
    (saya syorkan amik 1 biji sehari sekali mkn)

    1 botol=50 biji

    Mengatasi Masalah
    ♥♥Eejakulasi pramatang/ Pancut sebelum masa
    ♥♥Kurang keinginan seks
    ♥♥Cepat layu/ Tewas
    ♥♥Sperma cair
    ♥♥Lemah tenaga batin
    ♥♥Sakit pinggang
    ♥♥Kencing manis


    ♥♥ Merawat Masalah Kesuburan dgn meningkatkan paras testosteron dan thyroid
    ♥♥Memperbaiki Sistem Imunisasi dlm badan
    ♥♥Melambatkan Proses Penuaan (Awet Muda)
    ♥♥Memperbaiki Kesihatan Mental dan Fizikal lelaki
    ♥♥Membentuk pengaliran darah yang sihat
    ♥♥Meningkatkan lagi kualiti air mani
    ♥♥Melegakan sakit sendi serta urat saraf
    ♥♥Mengurangkan keletihan
    ♥♥Amat sesuai untuk lelaki yang aktif dan menggunakan banyak tenaga
    ♥♥Membantu merangsangkan pengeluaran hormon testosterone bagi lelaki
    ♥♥Ia juga berfungsi untuk membuang angin kotor dan bisa dalam tubuh mengelakkan cepat penat dan menguatkan otot-otot


    Punca Lemah tenaga Batin:

    ♥♥Banyak Berfikir,
    ♥♥Mengeluarkan Air Mani Dengan Kaedah Lain,
    ♥♥Perjalanan Angin Dan Darah Tidak Betul,
    ♥♥Melakukan Kerja Berat Berlebihan,
    ♥♥Jatuh Atau Kemalangan
    ♥♥Menyebabkan Lemah Urat Saraf,
    ♥♥Kandungan Gula Berlebihan Dalam Darah (Kencing Manis)


    seriperawan@yahoo.com
    016-4009902


    *Tongkat Ali telah lama digunakan secara tradisional sebagai afrodisiak dan perangsang libido. Banyak penelitian ilmiah yang mendukung dan memperlihatkan bahwa tongkat Ali dapat mendorong fungsi seksual. Juga dipercaya dapat membantu produksi testosteron (efek anabolik) dan mengurangi kadar testosteron yang terikat dan tidak aktif di dalam tubuh.Sebagai akibatnya, pengguna Tongkat Ali umumnya melaporkan bahwa mereka merasa lebih sehat, hasrat seks meningkat, sendi-sendi lebih sehat, lebih cepat pulih sehabis olahraga berat, perbaikan kemampuan berpikir, perbaikan fungsi kekebalan tubuh dan menurunkan lemak.

    ##Diadun dan dimampatkan kedalam kapsul secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.##
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  13. #2373
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    PENGHANTARAN AKAN DIBUAT HARI NIE..JIKA BERMINAT SILA PM SAYA 016-4009902 TQ ^___*
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  14. #2374
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    Quote Originally Posted by idasofia View Post
    salam. kak yanti. saya nak jual juga jamu ni. leh tak? kalau harga tolak berapa? leh jual harga sendiri tak? kalau lah org order, leh tak akak tlg pos kan ke alamat dia terus?tq
    SALAM SORRY X PERASAN MESEJ HUHU...BOLEH KALAU NK DROPSHIP DIALU-ALUKAN..AKK BOLEH POSKAN
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  15. #2375
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU



    HOT ITEM !!! DPTKAN SEKARANG
    PIL HERBA ASLI TRADISIONAL~(3 IN 1) MAKAN,INSERT N CUCI
    MAKJUN GENTEL BUATAN TANGAN DR ORG KG(HANDMADE) 100% ASLI
    Nak Ketat,Mantain Dara,Montok Dan Abangsayang selalu
    (sejenis makjun warna hitam sebesar lada hitam)
    Remaja (anak dara) hingga dewasa boleh mengamalkan seri perawan pil ini utk merawat masalah dalaman dan luaran cth keputihan,senggugut,period x stabil,gatal2 di tmpat sulit,lendiran... apatah lagi amat sesuai sekali bagi yg sudah berumahtangga.Ut k ibu2 yg dlm pantang/selepas keguguran/operation pun boleh amik pil ni..utk berikhtiar mendapat zuriat pun boleh amik ...insyaallah mujarab
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM

    Keistimewaan pil herba:-
    ♥♥-merawat keputihan dan lendiran yg banyak
    ♥♥ menyempitkan rahim
    ♥♥merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
    ♥♥ mengecutkan peranakan
    ♥♥menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
    ♥♥ melancarkan peredaran haid
    ♥♥ melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
    ♥♥ mengembalikan awet muda
    ♥♥sengugut
    ♥♥menambahkan tenaga batin
    ♥♥memulihkan urat saraf
    ♥♥ merawat payu dara
    ♥♥sakit lutut
    ♥♥ kebas kaki tangan
    ♥♥senak kembung
    ♥♥ angin medu
    ♥♥lenguh sendi
    ♥♥ kesuburan( membantu /berikhtiar untuk mendapat zuriat)

    Cara-cara penggunaan ( 3 dalam 1)

    makan 2 biji ~ untuk mengatasi masalah dalaman sprt penyakit keputihan,senggugut,lendiran,bau,period x stabil,mantapkan payudara & punggung,kesuburan(utk mendapat zuriat),dalam pantang,keguguran.

    insert 1 biji ~ ketika hendak bersama (hanya utk yg sudah berkahwin) dan tunggu sehinggan 3-4 jam untuk mengecutkan pintu rahim.

    cuci 6-8 biji ~ jika ada mengalami kegatalan di tempat sulit,rendam 6 - 8 biji pil dengan air suam panas dan kacau sehinggan jancur.Bilas di tempat sulit.

    P/S : UNTUK IBU MENYUSU AMIK 1 BJ SHJ.

    ## WANTA HAMIL~ dilarang untuk mengambil jamu ini ##
    ## WANITA DATANG BULAN~dilarang untuk mengambil jamu ini##


    **Diadun dan digentel secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.

    HOT ITEM !!! DAPATKAN SEKARANG
    NAK KURUS !! NAK KELIHATAN MENARIK DAN LANGSING !! TANPA PERLU MELAKUKAN SENAMAN BERAT ATAU MEMAKSA DIRI ANDA UNTUK BERDIET TERUK.JOM CUBA PRODUK LANGSING INI.
    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI TRADISIONAL (HANDMADE) BUATAN TANGAN DARI ORANG KAMPUNG KELUARAN PERAWAN QASEH
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM
    sesuai utk LELAKI, WANITA DAN IBU MENYUSU


    Antara khasiat kapsul ni
    ♥♥merendahkan kolestrol
    ♥♥membantu melarutkan lemak
    ♥♥mengurangkan berat badan
    ♥♥meringankan badan
    ♥♥membantu penghadaman
    ♥♥Mengawal nafsu makan berlebihan
    ♥♥membuang angin dalam badan
    ♥♥mencuci usus
    ♥♥menghilangkan sembelit
    ♥♥Melawaskan sistem perkumuhan
    ♥♥Membantu mengatasi masalah perut buncit
    ♥♥mengekalkan berat badan yg ideal
    ♥♥ melawaskan pembuangan air besar/kecil
    ♥♥Meningkatkan stamina badan
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK WANITA SELEPAS BERSALIN (DALAM PANTANG)@@
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK IBU MENYUSU BADAN @@

    cara makan:-
    50-65 kg ~2 biji
    65-80 kg ~3 biji
    80-100 kg~4 biji

    Bahan-bahan :-
    herba campuran terpilih

    50 biji =1 botol

    p/s : saya syorkan pertama kali mkn amik 3 biji..kalau badan besar amik 4 bj la

    ~Diadun dan dimampatkan kedalam kapsul secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.

    SESUAI UNTUK
    ♥♥IBU MENYUSU BADAN♥♥
    ♥♥BOLEH MAKAN KETIKA PERIOD♥♥
    ♥♥LELAKI DAN WANITA♥♥

    ♥♥TANPA PERLU BERLAPAR
    ♥♥TIDAK ADA PANTANG
    ♥♥BANYAKKAN MINUM AIR 0/PUTIH UNTUK MELANCARKAN PROSES PELANGSINGAN


    ##AWAS!!!! WANITA HAMIL DILARANG AMIK KAPSUL INI##
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  16. #2376
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU



    TESTIMONI PESONA LANGSING


    TESTIMONI PESONA LANGSING
    IBU DALAM PANTANG

    "sy amik pesona langsing,krim kyu putih,pil herba...skg 33 hari dlm pntg ag...bru start 2minggu amik...coz sblm ni worry bby jaundis ag...brt sblm ni 70kg dh dwnsize 65kg...bmi xcun ag...so kne abiskan stock 2btl pesona langsing bru tau camner reslt nnt.. "
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  17. #2377
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU




    TRADITIONAL SCRUB DARA CHENTA 3IN 1
    (PEMBERSIH,LULUR,PERAPAT) 50G

    Scrub Powder Dara Chenta 3in 1 adalah serbuk campuran yang berasaskan
    herba 100% tradisional orang melayu.Tiada capuran bahan kimia.Ia selamat
    digunakan untuk pembersih,lulur,dan sebagai perapat.Scrub Powder Dara Chenta
    sesuai digunakan untuk merawat masalah dalaman dan luaran.Ia juga boleh
    diamalkan dari remaja,anak dara,kanak-kanak umur dari 9 tahun
    dan orang dewasa.Ia diasaskan dari Perawan Qaseh home made formula .

    Fungsi Scrub Dara Chenta :
    Menghilangkan masalah kegatalan di faraj
    Menghilangkan bau yang kurang enak dari miss v
    Menghilangkan masalah keputihan
    Menghilangkan lendiran yang berlebihan
    Merapatkan/mengetatkan faraj (KETAT,PADAT RAPAT)
    Memejalkan miss v dengan mantap
    Menganjal/menegangkan payudara
    Megurangi kehitaman pada puting payudara
    Menjaga kesihatan tombong wanita
    Mencantikkan kulit/menghaluskan kulit muka
    Mengurangi kedutan dimuka (awet muda)
    Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut
    Menghilangkan daki-daki badan
    Mengurangi kehitaman dicelah kelangkang,ketiak dan pelipat
    Merawat luka bersalin (digunakan semasa dalam pantang
    sebagai pencuci untuk menghilangkan bau hanyir
    dan merapatkan faraj)
    Menjadikan kulit disekitar area v sentiasa cantik dan segar
    Boleh digunakan setiap hari sebagai pembersih wanita

    Cara pemakaian Lulur (scrub)
    Campurkan powder Dara Chenta dengan air secukupnya terpulang pada
    kepekatan supaya mudah disapu.
    Kemudian oleskan secara merata pada bahagian kelangkang,miss v,muka,
    payudara,ketiak dan tempat yang nak discrubkan(lulur).
    Gosoklah dengan lembut dalam keadaan “circle motion”.
    Cara ini akan mengangkat sel-sel kulit mati dengan lebih efektif dan
    membuat kandungan lulur dapat meresap ke dalam kulit.
    Gosok dibahagian celah kelangkang,ketiak dan pelipat untuk
    menghilangkan daki.Biarkan selama 3-5 minit,titiskan sedikit air pada
    tempat yang discrub kemudian gosok secara perlahan.
    Kemudian bilas dengan air bersih.
    *Untuk menggurangi kedutan (awet muda),mencantikkan kulit,dan
    masalah jerawat oleskan pada seluruh wajah anda kecuali mata dan
    mulut.Gosok secara perlahan dengan gerakkan memutar kearah
    keluar hingga scrub berjatuhan.Biarkan seketika selama 3 minit.
    Selepas itu bilas muka dengan air.
    *Untuk masalah muka jerawat yang teruk hendaklah dipakai
    setiap hari untuk mendapatkan hasil yang baik.

    **Kulit akan menjadi halus dan lembut.

    Cara pemakaian perapat miss v
    Gunakan 1 jam sebelum bersama dengan pasangan anda.
    Ambil powder Dara Chenta dan campurkan dengan sedikit air suam.
    Kacau sehingga menjadi pes.Kemudian sapu kepintu lubang faraj.
    Biarkan selama 1 jam selepas itu bilas dengan air bersih.

    Atau boleh juga digunakan dengan masukkan powder Dara Chenta
    kedalam faraj.Caranya dengan masukkan satu jari yang telah dicelup
    powder Dara Chenta kedalam lubang faraj.Ulangi 2 atau 3 kali.
    Biarkan sehingga 1jam.Power Dara Chenta akan meresap kedalam faraj.

    P/S:Boleh dicuci atau dikorek keluar selepas bersama.

    Cara pemakaian pembersih miss v
    Campurkan 1 sudu besar powder Dara Chenta dengan 2 cawan
    air suam.Kacau sehingga larut/sebati.Basuh miss v.
    Gunakan air pembersih Dara Chenta jika anda mengalami kegatalan,
    lendiran dan bau yang kurang enak.
    Sesuai digunakan juga bagi anak perempuan yang berumur dari 9 tahun.
    Boleh juga digunakan semasa dalam pantang sebagai pencuci miss v untuk
    menghilangkan bau2 hanyir dan untuk merapatkan vargina.

    Pakailah 3x seminggu secara teratur untuk mendapatkan hasil yang maksimal
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  18. #2378
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default SCRUB DARA CHENTA ~PEMBERSIH,LULUR,PERAPAT







    TRADITIONAL SCRUB DARA CHENTA 3IN 1
    (PEMBERSIH,LULUR,PERAPAT) 50G

    Scrub Powder Dara Chenta 3in 1 adalah serbuk campuran yang berasaskan
    herba 100% tradisional orang melayu.Tiada capuran bahan kimia.Ia selamat
    digunakan untuk pembersih,lulur,dan sebagai perapat.Scrub Powder Dara Chenta
    sesuai digunakan untuk merawat masalah dalaman dan luaran.Ia juga boleh
    diamalkan dari remaja,anak dara,kanak-kanak umur dari 9 tahun
    dan orang dewasa.Ia diasaskan dari Perawan Qaseh home made formula .

    Fungsi Scrub Dara Chenta :
    Menghilangkan masalah kegatalan di faraj
    Menghilangkan bau yang kurang enak dari miss v
    Menghilangkan masalah keputihan
    Menghilangkan lendiran yang berlebihan
    Merapatkan/mengetatkan faraj (KETAT,PADAT RAPAT)
    Memejalkan miss v dengan mantap
    Menganjal/menegangkan payudara
    Megurangi kehitaman pada puting payudara
    Menjaga kesihatan tombong wanita
    Mencantikkan kulit/menghaluskan kulit muka
    Mengurangi kedutan dimuka (awet muda)
    Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut
    Menghilangkan daki-daki badan
    Mengurangi kehitaman dicelah kelangkang,ketiak dan pelipat
    Merawat luka bersalin (digunakan semasa dalam pantang
    sebagai pencuci untuk menghilangkan bau hanyir
    dan merapatkan faraj)
    Menjadikan kulit disekitar area v sentiasa cantik dan segar
    Boleh digunakan setiap hari sebagai pembersih wanita

    Cara pemakaian Lulur (scrub)
    Campurkan powder Dara Chenta dengan air secukupnya terpulang pada
    kepekatan supaya mudah disapu.
    Kemudian oleskan secara merata pada bahagian kelangkang,miss v,muka,
    payudara,ketiak dan tempat yang nak discrubkan(lulur).
    Gosoklah dengan lembut dalam keadaan “circle motion”.
    Cara ini akan mengangkat sel-sel kulit mati dengan lebih efektif dan
    membuat kandungan lulur dapat meresap ke dalam kulit.
    Gosok dibahagian celah kelangkang,ketiak dan pelipat untuk
    menghilangkan daki.Biarkan selama 3-5 minit,titiskan sedikit air pada
    tempat yang discrub kemudian gosok secara perlahan.
    Kemudian bilas dengan air bersih.
    *Untuk menggurangi kedutan (awet muda),mencantikkan kulit,dan
    masalah jerawat oleskan pada seluruh wajah anda kecuali mata dan
    mulut.Gosok secara perlahan dengan gerakkan memutar kearah
    keluar hingga scrub berjatuhan.Biarkan seketika selama 3 minit.
    Selepas itu bilas muka dengan air.
    *Untuk masalah muka jerawat yang teruk hendaklah dipakai
    setiap hari untuk mendapatkan hasil yang baik.

    **Kulit akan menjadi halus dan lembut.

    Cara pemakaian perapat miss v
    Gunakan 1 jam sebelum bersama dengan pasangan anda.
    Ambil powder Dara Chenta dan campurkan dengan sedikit air suam.
    Kacau sehingga menjadi pes.Kemudian sapu kepintu lubang faraj.
    Biarkan selama 1 jam selepas itu bilas dengan air bersih.

    Atau boleh juga digunakan dengan masukkan powder Dara Chenta
    kedalam faraj.Caranya dengan masukkan satu jari yang telah dicelup
    powder Dara Chenta kedalam lubang faraj.Ulangi 2 atau 3 kali.
    Biarkan sehingga 1jam.Power Dara Chenta akan meresap kedalam faraj.

    P/S:Boleh dicuci atau dikorek keluar selepas bersama.

    Cara pemakaian pembersih miss v
    Campurkan 1 sudu besar powder Dara Chenta dengan 2 cawan
    air suam.Kacau sehingga larut/sebati.Basuh miss v.
    Gunakan air pembersih Dara Chenta jika anda mengalami kegatalan,
    lendiran dan bau yang kurang enak.
    Sesuai digunakan juga bagi anak perempuan yang berumur dari 9 tahun.
    Boleh juga digunakan semasa dalam pantang sebagai pencuci miss v untuk
    menghilangkan bau2 hanyir dan untuk merapatkan vargina.

    Pakailah 3x seminggu secara teratur untuk mendapatkan hasil yang maksimal
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  19. #2379
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU




    TRADITIONAL SCRUB DARA CHENTA 3IN 1
    (PEMBERSIH,LULUR,PERAPAT) 50G

    Scrub Powder Dara Chenta 3in 1 adalah serbuk campuran yang berasaskan
    herba 100% tradisional orang melayu.Tiada capuran bahan kimia.Ia selamat
    digunakan untuk pembersih,lulur,dan sebagai perapat.Scrub Powder Dara Chenta
    sesuai digunakan untuk merawat masalah dalaman dan luaran.Ia juga boleh
    diamalkan dari remaja,anak dara,kanak-kanak umur dari 9 tahun
    dan orang dewasa.Ia diasaskan dari Perawan Qaseh home made formula .

    Fungsi Scrub Dara Chenta :
    Menghilangkan masalah kegatalan di faraj
    Menghilangkan bau yang kurang enak dari miss v
    Menghilangkan masalah keputihan
    Menghilangkan lendiran yang berlebihan
    Merapatkan/mengetatkan faraj (KETAT,PADAT RAPAT)
    Memejalkan miss v dengan mantap
    Menganjal/menegangkan payudara
    Megurangi kehitaman pada puting payudara
    Menjaga kesihatan tombong wanita
    Mencantikkan kulit/menghaluskan kulit muka
    Mengurangi kedutan dimuka (awet muda)
    Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut
    Menghilangkan daki-daki badan
    Mengurangi kehitaman dicelah kelangkang,ketiak dan pelipat
    Merawat luka bersalin (digunakan semasa dalam pantang
    sebagai pencuci untuk menghilangkan bau hanyir
    dan merapatkan faraj)
    Menjadikan kulit disekitar area v sentiasa cantik dan segar
    Boleh digunakan setiap hari sebagai pembersih wanita

    Cara pemakaian Lulur (scrub)
    Campurkan powder Dara Chenta dengan air secukupnya terpulang pada
    kepekatan supaya mudah disapu.
    Kemudian oleskan secara merata pada bahagian kelangkang,miss v,muka,
    payudara,ketiak dan tempat yang nak discrubkan(lulur).
    Gosoklah dengan lembut dalam keadaan “circle motion”.
    Cara ini akan mengangkat sel-sel kulit mati dengan lebih efektif dan
    membuat kandungan lulur dapat meresap ke dalam kulit.
    Gosok dibahagian celah kelangkang,ketiak dan pelipat untuk
    menghilangkan daki.Biarkan selama 3-5 minit,titiskan sedikit air pada
    tempat yang discrub kemudian gosok secara perlahan.
    Kemudian bilas dengan air bersih.
    *Untuk menggurangi kedutan (awet muda),mencantikkan kulit,dan
    masalah jerawat oleskan pada seluruh wajah anda kecuali mata dan
    mulut.Gosok secara perlahan dengan gerakkan memutar kearah
    keluar hingga scrub berjatuhan.Biarkan seketika selama 3 minit.
    Selepas itu bilas muka dengan air.
    *Untuk masalah muka jerawat yang teruk hendaklah dipakai
    setiap hari untuk mendapatkan hasil yang baik.

    **Kulit akan menjadi halus dan lembut.

    Cara pemakaian perapat miss v
    Gunakan 1 jam sebelum bersama dengan pasangan anda.
    Ambil powder Dara Chenta dan campurkan dengan sedikit air suam.
    Kacau sehingga menjadi pes.Kemudian sapu kepintu lubang faraj.
    Biarkan selama 1 jam selepas itu bilas dengan air bersih.

    Atau boleh juga digunakan dengan masukkan powder Dara Chenta
    kedalam faraj.Caranya dengan masukkan satu jari yang telah dicelup
    powder Dara Chenta kedalam lubang faraj.Ulangi 2 atau 3 kali.
    Biarkan sehingga 1jam.Power Dara Chenta akan meresap kedalam faraj.

    P/S:Boleh dicuci atau dikorek keluar selepas bersama.

    Cara pemakaian pembersih miss v
    Campurkan 1 sudu besar powder Dara Chenta dengan 2 cawan
    air suam.Kacau sehingga larut/sebati.Basuh miss v.
    Gunakan air pembersih Dara Chenta jika anda mengalami kegatalan,
    lendiran dan bau yang kurang enak.
    Sesuai digunakan juga bagi anak perempuan yang berumur dari 9 tahun.
    Boleh juga digunakan semasa dalam pantang sebagai pencuci miss v untuk
    menghilangkan bau2 hanyir dan untuk merapatkan vargina.

    Pakailah 3x seminggu secara teratur untuk mendapatkan hasil yang maksimal
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  20. #2380
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,366

    Default Re: SCRUB DARA CHENTA ~PEMBERSIH,LULUR,PERAPAT




    TRADITIONAL SCRUB DARA CHENTA 3IN 1
    (PEMBERSIH,LULUR,PERAPAT) 50G

    Scrub Powder Dara Chenta 3in 1 adalah serbuk campuran yang berasaskan
    herba 100% tradisional orang melayu.Tiada capuran bahan kimia.Ia selamat
    digunakan untuk pembersih,lulur,dan sebagai perapat.Scrub Powder Dara Chenta
    sesuai digunakan untuk merawat masalah dalaman dan luaran.Ia juga boleh
    diamalkan dari remaja,anak dara,kanak-kanak umur dari 9 tahun
    dan orang dewasa.Ia diasaskan dari Perawan Qaseh home made formula .

    Fungsi Scrub Dara Chenta :
    Menghilangkan masalah kegatalan di faraj
    Menghilangkan bau yang kurang enak dari miss v
    Menghilangkan masalah keputihan
    Menghilangkan lendiran yang berlebihan
    Merapatkan/mengetatkan faraj (KETAT,PADAT RAPAT)
    Memejalkan miss v dengan mantap
    Menganjal/menegangkan payudara
    Megurangi kehitaman pada puting payudara
    Menjaga kesihatan tombong wanita
    Mencantikkan kulit/menghaluskan kulit muka
    Mengurangi kedutan dimuka (awet muda)
    Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut
    Menghilangkan daki-daki badan
    Mengurangi kehitaman dicelah kelangkang,ketiak dan pelipat
    Merawat luka bersalin (digunakan semasa dalam pantang
    sebagai pencuci untuk menghilangkan bau hanyir
    dan merapatkan faraj)
    Menjadikan kulit disekitar area v sentiasa cantik dan segar
    Boleh digunakan setiap hari sebagai pembersih wanita

    Cara pemakaian Lulur (scrub)
    Campurkan powder Dara Chenta dengan air secukupnya terpulang pada
    kepekatan supaya mudah disapu.
    Kemudian oleskan secara merata pada bahagian kelangkang,miss v,muka,
    payudara,ketiak dan tempat yang nak discrubkan(lulur).
    Gosoklah dengan lembut dalam keadaan “circle motion”.
    Cara ini akan mengangkat sel-sel kulit mati dengan lebih efektif dan
    membuat kandungan lulur dapat meresap ke dalam kulit.
    Gosok dibahagian celah kelangkang,ketiak dan pelipat untuk
    menghilangkan daki.Biarkan selama 3-5 minit,titiskan sedikit air pada
    tempat yang discrub kemudian gosok secara perlahan.
    Kemudian bilas dengan air bersih.
    *Untuk menggurangi kedutan (awet muda),mencantikkan kulit,dan
    masalah jerawat oleskan pada seluruh wajah anda kecuali mata dan
    mulut.Gosok secara perlahan dengan gerakkan memutar kearah
    keluar hingga scrub berjatuhan.Biarkan seketika selama 3 minit.
    Selepas itu bilas muka dengan air.
    *Untuk masalah muka jerawat yang teruk hendaklah dipakai
    setiap hari untuk mendapatkan hasil yang baik.

    **Kulit akan menjadi halus dan lembut.

    Cara pemakaian perapat miss v
    Gunakan 1 jam sebelum bersama dengan pasangan anda.
    Ambil powder Dara Chenta dan campurkan dengan sedikit air suam.
    Kacau sehingga menjadi pes.Kemudian sapu kepintu lubang faraj.
    Biarkan selama 1 jam selepas itu bilas dengan air bersih.

    Atau boleh juga digunakan dengan masukkan powder Dara Chenta
    kedalam faraj.Caranya dengan masukkan satu jari yang telah dicelup
    powder Dara Chenta kedalam lubang faraj.Ulangi 2 atau 3 kali.
    Biarkan sehingga 1jam.Power Dara Chenta akan meresap kedalam faraj.

    P/S:Boleh dicuci atau dikorek keluar selepas bersama.

    Cara pemakaian pembersih miss v
    Campurkan 1 sudu besar powder Dara Chenta dengan 2 cawan
    air suam.Kacau sehingga larut/sebati.Basuh miss v.
    Gunakan air pembersih Dara Chenta jika anda mengalami kegatalan,
    lendiran dan bau yang kurang enak.
    Sesuai digunakan juga bagi anak perempuan yang berumur dari 9 tahun.
    Boleh juga digunakan semasa dalam pantang sebagai pencuci miss v untuk
    menghilangkan bau2 hanyir dan untuk merapatkan vargina.

    Pakailah 3x seminggu secara teratur untuk mendapatkan hasil yang maksimal
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي