Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 118 of 133 FirstFirst ... 1868108114115116117118119120121122128 ... LastLast
Results 2,341 to 2,360 of 2652
  1. #2341
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,368

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU




    TONGKAT ALI PLUS( GRED A) KAPSUL HERBA ASLI TRADISIONAL 100% HANDMADE
    KHAS BUAT UNTUK KAUM2 ADAM
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM


    Kandungan Tongkat Ali Plus:
    ♥♥Tongkat ali (pasak bumi)
    ♥♥100 jenis herba (rempah ratus)
    ♥♥Ubi jaga
    ♥♥Herba-herba terpilih

    Cara Pengambilan(dos)yang disyorkan

    -1biji pagi 1biji malam selepas makan
    -Tidak melebihi 3biji sehari.
    (saya syorkan amik 1 biji sehari sekali mkn)

    1 botol=50 biji

    Mengatasi Masalah
    ♥♥Eejakulasi pramatang/ Pancut sebelum masa
    ♥♥Kurang keinginan seks
    ♥♥Cepat layu/ Tewas
    ♥♥Sperma cair
    ♥♥Lemah tenaga batin
    ♥♥Sakit pinggang
    ♥♥Kencing manis


    ♥♥ Merawat Masalah Kesuburan dgn meningkatkan paras testosteron dan thyroid
    ♥♥Memperbaiki Sistem Imunisasi dlm badan
    ♥♥Melambatkan Proses Penuaan (Awet Muda)
    ♥♥Memperbaiki Kesihatan Mental dan Fizikal lelaki
    ♥♥Membentuk pengaliran darah yang sihat
    ♥♥Meningkatkan lagi kualiti air mani
    ♥♥Melegakan sakit sendi serta urat saraf
    ♥♥Mengurangkan keletihan
    ♥♥Amat sesuai untuk lelaki yang aktif dan menggunakan banyak tenaga
    ♥♥Membantu merangsangkan pengeluaran hormon testosterone bagi lelaki
    ♥♥Ia juga berfungsi untuk membuang angin kotor dan bisa dalam tubuh mengelakkan cepat penat dan menguatkan otot-otot


    Punca Lemah tenaga Batin:

    ♥♥Banyak Berfikir,
    ♥♥Mengeluarkan Air Mani Dengan Kaedah Lain,
    ♥♥Perjalanan Angin Dan Darah Tidak Betul,
    ♥♥Melakukan Kerja Berat Berlebihan,
    ♥♥Jatuh Atau Kemalangan
    ♥♥Menyebabkan Lemah Urat Saraf,
    ♥♥Kandungan Gula Berlebihan Dalam Darah (Kencing Manis)


    seriperawan@yahoo.com
    016-4009902


    *Tongkat Ali telah lama digunakan secara tradisional sebagai afrodisiak dan perangsang libido. Banyak penelitian ilmiah yang mendukung dan memperlihatkan bahwa tongkat Ali dapat mendorong fungsi seksual. Juga dipercaya dapat membantu produksi testosteron (efek anabolik) dan mengurangi kadar testosteron yang terikat dan tidak aktif di dalam tubuh.Sebagai akibatnya, pengguna Tongkat Ali umumnya melaporkan bahwa mereka merasa lebih sehat, hasrat seks meningkat, sendi-sendi lebih sehat, lebih cepat pulih sehabis olahraga berat, perbaikan kemampuan berpikir, perbaikan fungsi kekebalan tubuh dan menurunkan lemak.

    ##Diadun dan dimampatkan kedalam kapsul secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.##
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  2. #2342
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,368

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU


    TESTIMONI PESONA LANGSING
    TESTIMONI DR IBU MENYUSU
    "dah makan pil pelangsing ni sebulan..masuk botol ke2 dah..bab melancarkan pembuangan air besar tu mmg bestla sbb sy ni pun pembuangan air besar tak teratur..pastu dah rasa ringan sket badan sbb pakai seluar jeans pun tak ketat lg kat pggang tu hehe..cuma nak kempiskan perut sket lg baru cantikk dan akan meneruskan lagi pemakann pil pelangsing ni..mula2 dulu mcm takut2 nak mkn pil ni sbb sy menyusukan anak tp bila dah try xde ape2 kesan kat ank..so,sy teruskan makan smpai sekarang..hasilnya mmg best..thanks seri perawan.."

    "sist..sy nk share skit..mla2 mkn prwn lngsing ney..xde effect ap pown tau..xke toilet..tp sy troskn gak..msuk ai yg ke4..sy dh mla brcnta ngn toilet lak..mmg bez laa sist..lmak2 sume nye kluar..hubby ckp,nnt bli lg..thx to u sist.."

    "sya da amalkan pelangsing nie memang berkesan nanti sya akan send pic sya sebelom n selepas mgunakan produk nie dlu brt sya 73 skang da 2ron mjadi 58"

    "Salam sis,
    rxxx dh order 2 botol pil pelangsing dr sis dlu. Alhmdllh, selera makan berkurangan sejak ambil pil ni, dan sy x makan nasik dh lbh sebulan. botol pertama makan, turun 2KG.. itupun tanpa kawal sgt makan dan tanpa exercise.. rasanya, kalau exercise dan jaga makan, lg cpt sy turun tp xde masa nak exercise sbb rxxxx blaja+keje.."

    "saya nak beli lagi la 1 botol...walaupun tgk cermin cam xde kesan...timbang2 hari 2 dah turun 5kg...."

    "akak tw x....bru ni g timbang brat bdan...turun 4kg...hehehe, bestnyerrr....dulu 77kg kini tinggal 73kg.....tq, yerr akak......, nak cuba bengkung plak...kot2 turun lagi....sb ikut BMI kena 60kg..hehe"

    "saya dah try...tq...dah boleh masuk balik seluaq lama2...cuma bdn x la nmpk kurus lg...ada la susut kat paha ngn pinggang.."

    "dah 2 hari sy mkn,, tiap2 hari mmg lawas je,, sng g toilet,,,ske sgt"

    "setelah hampir seminggu saya ambik pil pelangsing, saya dah mula selalu membuang. mungkin lemak saya dah mula dalam proses keluar.. he..he.. dalam sehari adalah beberapa kali. tunggu habis sebotol baru saya nak timbang berat..harap2 adalah perubahan.."
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  3. #2343
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,368

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU


    TESTIMONI PESONA LANGSING
    TESTIMONI DR IBU MENYUSU
    "dah makan pil pelangsing ni sebulan..masuk botol ke2 dah..bab melancarkan pembuangan air besar tu mmg bestla sbb sy ni pun pembuangan air besar tak teratur..pastu dah rasa ringan sket badan sbb pakai seluar jeans pun tak ketat lg kat pggang tu hehe..cuma nak kempiskan perut sket lg baru cantikk dan akan meneruskan lagi pemakann pil pelangsing ni..mula2 dulu mcm takut2 nak mkn pil ni sbb sy menyusukan anak tp bila dah try xde ape2 kesan kat ank..so,sy teruskan makan smpai sekarang..hasilnya mmg best..thanks seri perawan.."

    "sist..sy nk share skit..mla2 mkn prwn lngsing ney..xde effect ap pown tau..xke toilet..tp sy troskn gak..msuk ai yg ke4..sy dh mla brcnta ngn toilet lak..mmg bez laa sist..lmak2 sume nye kluar..hubby ckp,nnt bli lg..thx to u sist.."

    "sya da amalkan pelangsing nie memang berkesan nanti sya akan send pic sya sebelom n selepas mgunakan produk nie dlu brt sya 73 skang da 2ron mjadi 58"

    "Salam sis,
    rxxx dh order 2 botol pil pelangsing dr sis dlu. Alhmdllh, selera makan berkurangan sejak ambil pil ni, dan sy x makan nasik dh lbh sebulan. botol pertama makan, turun 2KG.. itupun tanpa kawal sgt makan dan tanpa exercise.. rasanya, kalau exercise dan jaga makan, lg cpt sy turun tp xde masa nak exercise sbb rxxxx blaja+keje.."

    "saya nak beli lagi la 1 botol...walaupun tgk cermin cam xde kesan...timbang2 hari 2 dah turun 5kg...."

    "akak tw x....bru ni g timbang brat bdan...turun 4kg...hehehe, bestnyerrr....dulu 77kg kini tinggal 73kg.....tq, yerr akak......, nak cuba bengkung plak...kot2 turun lagi....sb ikut BMI kena 60kg..hehe"

    "saya dah try...tq...dah boleh masuk balik seluaq lama2...cuma bdn x la nmpk kurus lg...ada la susut kat paha ngn pinggang.."

    "dah 2 hari sy mkn,, tiap2 hari mmg lawas je,, sng g toilet,,,ske sgt"

    "setelah hampir seminggu saya ambik pil pelangsing, saya dah mula selalu membuang. mungkin lemak saya dah mula dalam proses keluar.. he..he.. dalam sehari adalah beberapa kali. tunggu habis sebotol baru saya nak timbang berat..harap2 adalah perubahan.."
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  4. #2344
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,368

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    DARA,ABANG SAYANG SELALU




    TONGKAT ALI PLUS( GRED A) KAPSUL HERBA ASLI TRADISIONAL 100% HANDMADE
    KHAS BUAT UNTUK KAUM2 ADAM
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM


    Kandungan Tongkat Ali Plus:
    ♥♥Tongkat ali (pasak bumi)
    ♥♥100 jenis herba (rempah ratus)
    ♥♥Ubi jaga
    ♥♥Herba-herba terpilih

    Cara Pengambilan(dos)yang disyorkan

    -1biji pagi 1biji malam selepas makan
    -Tidak melebihi 3biji sehari.
    (saya syorkan amik 1 biji sehari sekali mkn)

    1 botol=50 biji

    Mengatasi Masalah
    ♥♥Eejakulasi pramatang/ Pancut sebelum masa
    ♥♥Kurang keinginan seks
    ♥♥Cepat layu/ Tewas
    ♥♥Sperma cair
    ♥♥Lemah tenaga batin
    ♥♥Sakit pinggang
    ♥♥Kencing manis


    ♥♥ Merawat Masalah Kesuburan dgn meningkatkan paras testosteron dan thyroid
    ♥♥Memperbaiki Sistem Imunisasi dlm badan
    ♥♥Melambatkan Proses Penuaan (Awet Muda)
    ♥♥Memperbaiki Kesihatan Mental dan Fizikal lelaki
    ♥♥Membentuk pengaliran darah yang sihat
    ♥♥Meningkatkan lagi kualiti air mani
    ♥♥Melegakan sakit sendi serta urat saraf
    ♥♥Mengurangkan keletihan
    ♥♥Amat sesuai untuk lelaki yang aktif dan menggunakan banyak tenaga
    ♥♥Membantu merangsangkan pengeluaran hormon testosterone bagi lelaki
    ♥♥Ia juga berfungsi untuk membuang angin kotor dan bisa dalam tubuh mengelakkan cepat penat dan menguatkan otot-otot


    Punca Lemah tenaga Batin:

    ♥♥Banyak Berfikir,
    ♥♥Mengeluarkan Air Mani Dengan Kaedah Lain,
    ♥♥Perjalanan Angin Dan Darah Tidak Betul,
    ♥♥Melakukan Kerja Berat Berlebihan,
    ♥♥Jatuh Atau Kemalangan
    ♥♥Menyebabkan Lemah Urat Saraf,
    ♥♥Kandungan Gula Berlebihan Dalam Darah (Kencing Manis)


    seriperawan@yahoo.com
    016-4009902


    *Tongkat Ali telah lama digunakan secara tradisional sebagai afrodisiak dan perangsang libido. Banyak penelitian ilmiah yang mendukung dan memperlihatkan bahwa tongkat Ali dapat mendorong fungsi seksual. Juga dipercaya dapat membantu produksi testosteron (efek anabolik) dan mengurangi kadar testosteron yang terikat dan tidak aktif di dalam tubuh.Sebagai akibatnya, pengguna Tongkat Ali umumnya melaporkan bahwa mereka merasa lebih sehat, hasrat seks meningkat, sendi-sendi lebih sehat, lebih cepat pulih sehabis olahraga berat, perbaikan kemampuan berpikir, perbaikan fungsi kekebalan tubuh dan menurunkan lemak.

    ##Diadun dan dimampatkan kedalam kapsul secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.##
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  5. #2345
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,368

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU



    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI (HANDMADE) KELUARAN PERAWAN QASEH

    TESTIMONI PESONA LANGSING

    "selepas amik perawan langsing nie rasa badan ada ringan sikit,makan pun boleh control ,bila time membuang tuu rasa macam berminyak sikit..mungkin lemak dalam badan kot..alhamdulillah serasi dgn saya"

    "hai smua hri ni sy nk kngsi ckit cite dkt u all ,adik sy dh mkn pil pelangsing dh hbs 1 btol,dia pnye brt nm'cgah 4kg trun tau,tbuh dia pun dh beza dlu dgn skrg,jealous i d btny..hehehe,ap2 pun sy nk nk try jgk mne thu tbuh sy mcgah lbh pda dia..hehehe,lau rse xpcye blh try...nie btl2 bkn rekaan smta-mta tau..LAU BLI CONFIRM XMYESAL PNYE TAU,SLAP2 NK ORDER LG MCM ADIK SY NIE...SIAP ORDER 2 BTOL LG TAU..."

    "salam..alhamdullilah setelh mencuba produk cik seri berat badan saya dh pun turun sebanyak 2 kg..itu br ja mkn 1 1/2 btol sbb selepas bersalin mmg bdan naik baju byk yg xbleh pkai tapi bila dh mkn pil perawan langsing ni mmg..mmg..berkesan dh bleh pkai bj ngn sluaq jeans yg lama..tq utk cik seri sbb memperkenalkn produk ni kat saya ;>"

    "tersa perbhannye..sbb dlu sluar size 27 xleh nk pkai..skrg dh leh..skrg nie nk try kmpiskn perut ckit..ok..tq kak"

    "nnt nak order lagi ekk.. nk 2 botol... best makan ni...membuang tu mmg best.. lancarr.. hehe..."

    "Mmg best la mkn perawan lgsing xde sakit perut memulas2 mcm mkn stgh produk 2.taubat g tandas smpi menangis2, pki seri perawan pun btol2 superb smpi husbd tanya pki apa, slalu xpenh xtanya pun, tq seri nnt nk order g"
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  6. #2346
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,368

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU



    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI (HANDMADE) KELUARAN PERAWAN QASEH


    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI (HANDMADE) KELUARAN PERAWAN QASEH

    Digunakan secara tradisional untuk:

    Antara khasiat kapsul ni
    ♥♥merendahkan kolestrol
    ♥♥membantu melarutkan lemak
    ♥♥mengurangkan berat badan
    ♥♥meringankan badan
    ♥♥membantu penghadaman
    ♥♥Mengawal nafsu makan berlebihan
    ♥♥membuang angin dalam badan
    ♥♥mencuci usus
    ♥♥menghilangkan sembelit
    ♥♥Melawaskan sistem perkumuhan
    ♥♥Membantu mengatasi masalah perut buncit
    ♥♥mengekalkan berat badan yg ideal
    ♥♥ melawaskan pembuangan air besar/kecil
    ♥♥Meningkatkan stamina badan
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK WANITA SELEPAS BERSALIN (DALAM PANTANG)@@
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK IBU MENYUSU BADAN @@



    cara makan:-

    sehari 2 kali selepas makan 3-4 biji
    (saya syorkan amik waktu mlm selepas mkn sekali shj)

    50 biji =1 botol

    POSLAJU
    semenanjung :rm 7
    sabah & srawak:rm 10

    p/s : saya syorkan pertama kali mkn amik 4 bj dulu
    hari seterusnya amik 3 bj..kalau badan besar amik 4 bj la

    ~Diadun dan dimampatkan kedalam kapsul secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.

    ##IBU MENYUSU BADAN BOLEH AMIK KAPSUL INI##
    ##MASA PERIOD BOLEH AMIK KAPSUL INI##

    **TANPA PERLU BERLAPAR
    **TIDAK ADA PANTANG
    **BANYAKKAN MINUM AIR 0/PUTIH UNTUK MELANCARKAN PROSES PELANGSINGAN


    ##AWAS!!!! WANITA HAMIL DILARANG AMIK KAPSUL INI##
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  7. #2347
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,368

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU


    TESTIMONI PESONA LANGSING
    TESTIMONI DR IBU MENYUSU
    "dah makan pil pelangsing ni sebulan..masuk botol ke2 dah..bab melancarkan pembuangan air besar tu mmg bestla sbb sy ni pun pembuangan air besar tak teratur..pastu dah rasa ringan sket badan sbb pakai seluar jeans pun tak ketat lg kat pggang tu hehe..cuma nak kempiskan perut sket lg baru cantikk dan akan meneruskan lagi pemakann pil pelangsing ni..mula2 dulu mcm takut2 nak mkn pil ni sbb sy menyusukan anak tp bila dah try xde ape2 kesan kat ank..so,sy teruskan makan smpai sekarang..hasilnya mmg best..thanks seri perawan.."

    "sist..sy nk share skit..mla2 mkn prwn lngsing ney..xde effect ap pown tau..xke toilet..tp sy troskn gak..msuk ai yg ke4..sy dh mla brcnta ngn toilet lak..mmg bez laa sist..lmak2 sume nye kluar..hubby ckp,nnt bli lg..thx to u sist.."

    "sya da amalkan pelangsing nie memang berkesan nanti sya akan send pic sya sebelom n selepas mgunakan produk nie dlu brt sya 73 skang da 2ron mjadi 58"

    "Salam sis,
    rxxx dh order 2 botol pil pelangsing dr sis dlu. Alhmdllh, selera makan berkurangan sejak ambil pil ni, dan sy x makan nasik dh lbh sebulan. botol pertama makan, turun 2KG.. itupun tanpa kawal sgt makan dan tanpa exercise.. rasanya, kalau exercise dan jaga makan, lg cpt sy turun tp xde masa nak exercise sbb rxxxx blaja+keje.."

    "saya nak beli lagi la 1 botol...walaupun tgk cermin cam xde kesan...timbang2 hari 2 dah turun 5kg...."

    "akak tw x....bru ni g timbang brat bdan...turun 4kg...hehehe, bestnyerrr....dulu 77kg kini tinggal 73kg.....tq, yerr akak......, nak cuba bengkung plak...kot2 turun lagi....sb ikut BMI kena 60kg..hehe"

    "saya dah try...tq...dah boleh masuk balik seluaq lama2...cuma bdn x la nmpk kurus lg...ada la susut kat paha ngn pinggang.."

    "dah 2 hari sy mkn,, tiap2 hari mmg lawas je,, sng g toilet,,,ske sgt"

    "setelah hampir seminggu saya ambik pil pelangsing, saya dah mula selalu membuang. mungkin lemak saya dah mula dalam proses keluar.. he..he.. dalam sehari adalah beberapa kali. tunggu habis sebotol baru saya nak timbang berat..harap2 adalah perubahan.."
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  8. #2348
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,368

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    BERMINAT UNTUK MEMBORONG PRODUK PERAWAN QASEH BOLEH PM SAYA ATAU MESEJ 016-4009902
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  9. #2349
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,368

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU



    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI (HANDMADE) KELUARAN PERAWAN QASEH

    TESTIMONI PESONA LANGSING

    "selepas amik perawan langsing nie rasa badan ada ringan sikit,makan pun boleh control ,bila time membuang tuu rasa macam berminyak sikit..mungkin lemak dalam badan kot..alhamdulillah serasi dgn saya"

    "hai smua hri ni sy nk kngsi ckit cite dkt u all ,adik sy dh mkn pil pelangsing dh hbs 1 btol,dia pnye brt nm'cgah 4kg trun tau,tbuh dia pun dh beza dlu dgn skrg,jealous i d btny..hehehe,ap2 pun sy nk nk try jgk mne thu tbuh sy mcgah lbh pda dia..hehehe,lau rse xpcye blh try...nie btl2 bkn rekaan smta-mta tau..LAU BLI CONFIRM XMYESAL PNYE TAU,SLAP2 NK ORDER LG MCM ADIK SY NIE...SIAP ORDER 2 BTOL LG TAU..."

    "salam..alhamdullilah setelh mencuba produk cik seri berat badan saya dh pun turun sebanyak 2 kg..itu br ja mkn 1 1/2 btol sbb selepas bersalin mmg bdan naik baju byk yg xbleh pkai tapi bila dh mkn pil perawan langsing ni mmg..mmg..berkesan dh bleh pkai bj ngn sluaq jeans yg lama..tq utk cik seri sbb memperkenalkn produk ni kat saya ;>"

    "tersa perbhannye..sbb dlu sluar size 27 xleh nk pkai..skrg dh leh..skrg nie nk try kmpiskn perut ckit..ok..tq kak"

    "nnt nak order lagi ekk.. nk 2 botol... best makan ni...membuang tu mmg best.. lancarr.. hehe..."

    "Mmg best la mkn perawan lgsing xde sakit perut memulas2 mcm mkn stgh produk 2.taubat g tandas smpi menangis2, pki seri perawan pun btol2 superb smpi husbd tanya pki apa, slalu xpenh xtanya pun, tq seri nnt nk order g"

    "akak..ALHAMDULILLAH..sronok sgt guna pil ni wlupn kerap kna ulang alik ke tandas..huhu..tp syu suke sb percaya atau tidak,3hri syu guna dh blh turun 2kg???huhu..msti dgr mcm x caye kn tp mmg btull..mgkin sb syu kurg mkn kot tp ALHAMDULILLAH... la slera mkn pn mikn krg lpas mkn PL ni...pada sesape yg nk cube,jgn berteka-teki lg sb ubt ni mmg ok dn yg plg meyakinkan,ia tiada kesan smpingan..huhu..THANX AKK...nt nk oder lg dn lg..hihi"

    "ni botol ke-2 dah...hari ni memang kuar byk lemak....seblm ni maybe buang sisa2 dulu kot psl sy jarang m'buang masalah sembelit la kot...tp bila dah m'buang hari2 ni bdn pun rasa ringan toksin dlm bdn dah kurangkan psl selalu m'buang...memang b'kesan la...rasa sy minum detox drink xxxxx pun x mcm ni....kuar lemak mcm ni.sy pun ambik perawan pil sekali memang ada kesan la amal peramping n perawan ni.tq for sharing... "

    "alahmdulillah kak..
    semua lemak2 degil tue bnyk yg keluar..
    berat bdan kurg 3-4kg..tapi for sure ila makan x smpai 2minggu dh kurang 3-4kg.. "

    "saya dah try pil nie mmg ummphh lah coz masalah sukar membuang air besar sudah selesai dah tak duduk kat toilet berjam-jam sampai berpeluh-peluh meneran sbb susah nak kuar...alhamdullillah skang nie ok dah.baru seminggu amik ..berat turun dah sekilo...hehehehe..pakai jam pun longgar.."

    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  10. #2350
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,368

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    BERMINAT UTK MEMBORONG PRODUK KESIHATAN BERASASKAN HERBA DIAALU-ALUKAN..SILA PM SAYA ATAU MESEJ 016-4009902
    1)


    PESONA LANGSING


    Antara khasiat kapsul ni ♥♥
    ♥♥merendahkan kolestrol
    ♥♥membantu melarutkan lemak
    ♥♥mengurangkan berat badan
    ♥♥meringankan badan
    ♥♥membantu penghadaman
    ♥♥Mengawal nafsu makan berlebihan
    ♥♥membuang angin dalam badan
    ♥♥mencuci usus
    ♥♥menghilangkan sembelit
    ♥♥Melawaskan sistem perkumuhan
    ♥♥Membantu mengatasi masalah perut buncit
    ♥♥mengekalkan berat badan yg ideal
    ♥♥ melawaskan pembuangan air besar/kecil
    ♥♥Meningkatkan stamina badan
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK WANITA SELEPAS BERSALIN (DALAM PANTANG)@@
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK IBU MENYUSU BADAN @@



    2)



    PIL HERBA 3 IN 1

    Keistimewaan pil herba:-

    ♥♥
    merawat keputihan dan lendiran yg banyak
    ♥♥
    menyempitkan rahim
    ♥♥
    merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
    ♥♥
    mengecutkan peranakan
    ♥♥
    menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
    ♥♥
    melancarkan peredaran haid
    ♥♥
    melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
    ♥♥
    mengembalikan awet muda
    ♥♥
    sengugut
    ♥♥
    menambahkan tenaga batin
    ♥♥
    memulihkan urat saraf
    ♥♥
    merawat payu dara
    ♥♥
    sakit lutut
    ♥♥
    kebas kaki tangan
    ♥♥
    senak kembung
    ♥♥
    angin medu
    ♥♥
    lenguh sendi
    ♥♥
    kesuburan( membantu /berikhtiar untuk mendapat zuriat)
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  11. #2351
    Ahli Lama
    Join Date
    07 Nov 2006
    Posts
    777

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    Hi..
    Saya nak order sebotol. Tolong PM details. Nanti saya akan bagi bukti money transfer.

    Thanks

  12. #2352
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,368

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    Quote Originally Posted by amnina View Post
    Hi.. Saya nak order sebotol. Tolong PM details. Nanti saya akan bagi bukti money transfer. Thanks
    hi..nak order yg mana ye...saya pm tq
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  13. #2353
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,368

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU



    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI (HANDMADE) KELUARAN PERAWAN QASEH

    TESTIMONI PESONA LANGSING

    "selepas amik perawan langsing nie rasa badan ada ringan sikit,makan pun boleh control ,bila time membuang tuu rasa macam berminyak sikit..mungkin lemak dalam badan kot..alhamdulillah serasi dgn saya"

    "hai smua hri ni sy nk kngsi ckit cite dkt u all ,adik sy dh mkn pil pelangsing dh hbs 1 btol,dia pnye brt nm'cgah 4kg trun tau,tbuh dia pun dh beza dlu dgn skrg,jealous i d btny..hehehe,ap2 pun sy nk nk try jgk mne thu tbuh sy mcgah lbh pda dia..hehehe,lau rse xpcye blh try...nie btl2 bkn rekaan smta-mta tau..LAU BLI CONFIRM XMYESAL PNYE TAU,SLAP2 NK ORDER LG MCM ADIK SY NIE...SIAP ORDER 2 BTOL LG TAU..."

    "salam..alhamdullilah setelh mencuba produk cik seri berat badan saya dh pun turun sebanyak 2 kg..itu br ja mkn 1 1/2 btol sbb selepas bersalin mmg bdan naik baju byk yg xbleh pkai tapi bila dh mkn pil perawan langsing ni mmg..mmg..berkesan dh bleh pkai bj ngn sluaq jeans yg lama..tq utk cik seri sbb memperkenalkn produk ni kat saya ;>"

    "tersa perbhannye..sbb dlu sluar size 27 xleh nk pkai..skrg dh leh..skrg nie nk try kmpiskn perut ckit..ok..tq kak"

    "nnt nak order lagi ekk.. nk 2 botol... best makan ni...membuang tu mmg best.. lancarr.. hehe..."

    "Mmg best la mkn perawan lgsing xde sakit perut memulas2 mcm mkn stgh produk 2.taubat g tandas smpi menangis2, pki seri perawan pun btol2 superb smpi husbd tanya pki apa, slalu xpenh xtanya pun, tq seri nnt nk order g"

    "akak..ALHAMDULILLAH..sronok sgt guna pil ni wlupn kerap kna ulang alik ke tandas..huhu..tp syu suke sb percaya atau tidak,3hri syu guna dh blh turun 2kg???huhu..msti dgr mcm x caye kn tp mmg btull..mgkin sb syu kurg mkn kot tp ALHAMDULILLAH... la slera mkn pn mikn krg lpas mkn PL ni...pada sesape yg nk cube,jgn berteka-teki lg sb ubt ni mmg ok dn yg plg meyakinkan,ia tiada kesan smpingan..huhu..THANX AKK...nt nk oder lg dn lg..hihi"

    "ni botol ke-2 dah...hari ni memang kuar byk lemak....seblm ni maybe buang sisa2 dulu kot psl sy jarang m'buang masalah sembelit la kot...tp bila dah m'buang hari2 ni bdn pun rasa ringan toksin dlm bdn dah kurangkan psl selalu m'buang...memang b'kesan la...rasa sy minum detox drink xxxxx pun x mcm ni....kuar lemak mcm ni.sy pun ambik perawan pil sekali memang ada kesan la amal peramping n perawan ni.tq for sharing... "

    "alahmdulillah kak..
    semua lemak2 degil tue bnyk yg keluar..
    berat bdan kurg 3-4kg..tapi for sure ila makan x smpai 2minggu dh kurang 3-4kg.. "

    "saya dah try pil nie mmg ummphh lah coz masalah sukar membuang air besar sudah selesai dah tak duduk kat toilet berjam-jam sampai berpeluh-peluh meneran sbb susah nak kuar...alhamdullillah skang nie ok dah.baru seminggu amik ..berat turun dah sekilo...hehehehe..pakai jam pun longgar.."
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  14. #2354

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    Pil herba 3 in 1 ni ada stock lg tak?berapa harga termasuk post?.

  15. #2355
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,368

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    Quote Originally Posted by nikichai View Post
    Pil herba 3 in 1 ni ada stock lg tak?berapa harga termasuk post?.
    saya pm ye tq
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  16. #2356
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,368

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU


    Pil herba 3in1 kini telah terbukti di kawasan utara ...antara penyakit yang boleh merawat adalah:

    3 in 1 (Makan,Insert,Cuci)

    -penyakit keputihan atau lendiran yang berlebihan

    -untuk hubungan intim (menyempitkan rahim)
    -kegatalan di faraj
    -melancarkan peredaran haid
    -mengecutkan peranakkan
    -menambah tenaga batin (sesuai juga untuk lelaki)
    -untuk melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
    -merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin

    Keistimewaan pil herba:-

    ♥♥-merawat keputihan dan lendiran yg banyak
    ♥♥ menyempitkan rahim
    ♥♥merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
    ♥♥ mengecutkan peranakan
    ♥♥menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
    ♥♥ melancarkan peredaran haid
    ♥♥ melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
    ♥♥ mengembalikan awet muda
    ♥♥sengugut
    ♥♥menambahkan tenaga batin
    ♥♥memulihkan urat saraf
    ♥♥ merawat payu dara
    ♥♥sakit lutut
    ♥♥ kebas kaki tangan
    ♥♥senak kembung
    ♥♥ angin medu
    ♥♥lenguh sendi
    ♥♥ kesuburan( membantu /berikhtiar untuk mendapat zuriat)

    Cara-cara penggunaan ( 3 dalam 1)

    makan 2 biji ~ untuk mengatasi masalah dalaman sprt penyakit keputihan,senggugut,lendiran,bau,period x stabil,mantapkan payudara & punggung,kesuburan(utk mendapat zuriat),dalam pantang,keguguran.

    insert 1 biji ~ ketika hendak bersama (hanya utk yg sudah berkahwin) dan tunggu sehinggan 3-4 jam untuk mengecutkan pintu rahim.

    cuci 6-8 biji ~ jika ada mengalami kegatalan di tempat sulit,rendam 6 - 8 biji pil dengan air suam panas dan kacau sehinggan jancur.Bilas di tempat sulit.

    P/S : UNTUK IBU MENYUSU AMIK 1 BJ SHJ.

    ## WANTA HAMIL~ dilarang untuk mengambil jamu ini ##
    ## WANITA DATANG BULAN~dilarang untuk mengambil jamu ini##


    **Diadun dan digentel secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.




    sebotol 60-70 biji (utk sebulan)......wow!!!...... berharga cuma rm 17.00

    cepat...cepat....siapa cepat dia dapat

    sebulan hanya 1 botol shj...makan 2 biji 1hari


    jom singgah selalu...


    http://wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=26056
    KALAU YANG BELUM BERKAHWIN LAGI HANYA MAKAN 2 BIJI 1 HARI SAHAJA.

    MANAKALA YANG DAH BERKAHWIN MAKAN 2 BIJI 1 HARI. SUMBAT TUUU..
    1 BIJI KETIKA HENDAK BERSAMA SAHAJA.


    P/S:BAGI YG BELUM KAWIN TU...JANGAN SUMBAT YE..
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  17. #2357
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,368

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    BERMINAT UNTUK DAPATKAN SET BERSALIN PERAWAN QASEH..BOLEH PM SAYA YE 016-4009902

    ♥♥♥▬▬▬▬ஜ۩۞ஜ۩۞۩ஜ۩۞۩۩۩۩۩ஜ۩۩ஜஜ۩ஜஜ▬▬▬▬♥♥♥
    SET BERSALIN TRADISIONAL PERAWAN QASEH
    ♥♥PIL HERBA 3 IN 1
    ♥♥KAPSUL LANGSING (PESONA LANGSING)
    ♥♥KRIM/LOSYEN LANGSING (PANAS)
    ♥♥BEDAK BOROS
    ♥♥HERBA MANDIAN QASEH
    ♥♥MINYAK UTK BABY(SERAI WANGI)
    ♥♥MINYAK GAMAT HERBA UNTUK IBU
    ♥♥BENGKUNG BELACU BAIDURY
    ♥♥♥▬▬▬▬ஜ۩۞ஜ۩۞۩ஜ۩۞۩۩۩۩۩ஜ۩۩ஜஜ۩ஜஜ▬▬▬▬♥♥♥

    ♥♥♥▬▬▬▬ஜ۩۞ஜ۩۞۩ஜ۩۞۩۩۩۩۩ஜ۩۩ஜஜ۩ஜஜ▬▬▬▬♥♥♥
    SET BERSALIN TANPA BENGKUNG
    ♥♥PIL HERBA 3 IN 1
    ♥♥KAPSUL LANGSING (PESONA LANGSING)
    ♥♥LOSYEN LANGSING
    ♥♥BEDAK BOROS
    ♥♥HERBA MANDIAN QASEH
    ♥♥MINYAK UTK BABY(SERAI WANGI)
    ♥♥MINYAK GAMAT HERBA UNTUK IBU
    ♥♥♥▬▬▬▬ஜ۩۞ஜ۩۞۩ஜ۩۞۩۩۩۩۩ஜ۩۩ஜஜ۩ஜஜ▬▬▬▬♥♥♥

    PAKEJ B
    BENGKUNG BELACU+ VISCOSE
    MANDIAN HERBA QASEH

    BENGKUNG BELACU TANPA VISCOSE
    MANDIAN HERBA QASEH

    PAKEJ C
    BENGKUNG BELACU+ VISCOSE
    KRIM KAYU PUTIH (PANAS)

    BENGKUNG TANPA VISCOSE
    KRIM KAYU PUTIH (PANAS)

    PAKEJ D
    KRIM KAYU PUTIH (PANAS)
    KAPSUL LANGSING (PESONA LANGSING)

    LOSYEN HERBA LANGSING
    KAPSUL LANGSING (PESONA LANGSING)

    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  18. #2358
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,368

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU


    PIL HERBA (3 IN 1) BERASASKAN HERBA TRADISIONAL (HANDMADE)

    TESTIMONI DR CUSTOMER


    "saye amik pil herba dlm 2mgu ++ dah..
    mse mula2 mkn, trus period, so stop
    then mkn blik..awl2 2 rse bdan xpnat, bgun pg pn best je, mudah je bgun..
    sbb sy ni lum kwin lg, so ksan2 yg lain xtaula...hee
    tp ap yg sy nk share, seri perawan ni bgus sgt2, jgn tkot mencuba bg remaja kt luar sne sbb sye pn remaja jgk ^^,
    pkat2 beli pil herba sbb hrge die murah sgt2..xrugi beli, leh rse perubahan seawal 2,3 hr (sayala..heee)
    skng mmg rse bertenaga je, plg ketara bdan xrse pnat cm dlu..
    nnt nk oder lg..=D"

    "Salam,sy nak wat testi yg amat menarik sekali...sy seorg pengguna pil herba yg msh lagi fresh, dah mkn dlm 2 bulan ni ada byk perubahan...dulu sy sng letih skang sy bertenaga semula dan muka saya makin berseri2....klu dulu ms perios mestui rs sakit2 perut & sengugut tp skang xde lagi.. syoknyeee
    ms ngandung sy dapat kencing manis tp sejak mkn jamu seri perawan ni ia makin kurang...dan jamu ini mmg sesuai org yg bdn senang naik sbbnye ia btul kuarkan kolesterol dlm bdn kita ni...bdn sy jadi lebih ringan..dulu saya pakai saiz L skang saiz M...btul2 byk perubahan pada diri skang...dan sy berpuas hati hasilnya..."

    "salam kak,
    na*** dh makan ubt tu stat hari mik kt kak,mmg mendapat pujian suami... dia ckp mmg best..breast mmg montok abes cz na*** kan pas brsalin n mnysu ank..bila dh branak nih paham2 jer la...sekrng na*** dah tak risau n dh tak der komplen...yg ader cuma pujian ajer...terasa sgt2 di sayangi n di hargai oleh suami...
    thanks kak cz pekenalkan ubat nih"

    "saya baru je mkn pil herba ni x sampai sminggu dah rasa ada perubahan..saya rasa kat tuuuut ketat je...malah masalah keputihan berlebihan pun makin kurang...pil herba memang hebat...baru je cuba dah bkesan...."

    "Hye sis.. Berkesan la sis seri perawan ni. Act sy mkn ptg td..2pil n my friend asked to insert.. Then mlm mse bersama suami (mmg husb tau mkn benda tu) dia ckp ketat hi3. Setiap kali after bersama sure ada cecair kuar. Tp mlm ni Alhamdulilah xde lelehan berlaku. Senyum sndri dlm hati berharap berita gembira dlm masa yg terdekat. Amin. Tq sis klu ada berita gmbira sy akan share dgn akk dan promote pd kawan2 yg lain."

    "seri lupa lak nk citer....yg ari 2 kawan sy kata period dye coklat2 2 da pregnent seri......memang ari 2 sebelum beli dye kata da kawen 4 bulan tapi x pregnent......akak suruh dye cuba sebotol dulu...alhamdulillah "

    "su ada berita gembira sgt nak kongsi.... huhu....lps mkn sebulan setengah pil herba...su pregnant..hehehehehe...dan sebulan setangah... anak yg kecik sekali..dah 8thn...sbb prolapse agaknye sbb tu takde rezki..skrg alhamdulillah prolapse dah ok..ngandung...alhamdulillah sgt...
    skrg ni kakak su pulak nak try.... dia duk damansara...nnt su bank in kan duit.kak yanti hantar kat dia pulak ... 2 botol ye.."




    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  19. #2359
    Ahli Baru
    Join Date
    29 Nov 2007
    Posts
    250

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    sis..pm kiter rege pil pelangsing ekkkk

  20. #2360
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,368

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    Quote Originally Posted by jaa View Post
    sis..pm kiter rege pil pelangsing ekkkk
    ok sy pm ye dear tq
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •