Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 117 of 133 FirstFirst ... 1767107113114115116117118119120121127 ... LastLast
Results 2,321 to 2,340 of 2645
  1. #2321
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU



    TESTIMONI PESONA LANGSING


    TESTIMONI PESONA LANGSING
    IBU DALAM PANTANG

    "sy amik pesona langsing,krim kyu putih,pil herba...skg 33 hari dlm pntg ag...bru start 2minggu amik...coz sblm ni worry bby jaundis ag...brt sblm ni 70kg dh dwnsize 65kg...bmi xcun ag...so kne abiskan stock 2btl pesona langsing bru tau camner reslt nnt.. "
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  2. #2322
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU


    TESTIMONI PESONA LANGSING
    TESTIMONI DR IBU MENYUSU
    "dah makan pil pelangsing ni sebulan..masuk botol ke2 dah..bab melancarkan pembuangan air besar tu mmg bestla sbb sy ni pun pembuangan air besar tak teratur..pastu dah rasa ringan sket badan sbb pakai seluar jeans pun tak ketat lg kat pggang tu hehe..cuma nak kempiskan perut sket lg baru cantikk dan akan meneruskan lagi pemakann pil pelangsing ni..mula2 dulu mcm takut2 nak mkn pil ni sbb sy menyusukan anak tp bila dah try xde ape2 kesan kat ank..so,sy teruskan makan smpai sekarang..hasilnya mmg best..thanks seri perawan.."

    "sist..sy nk share skit..mla2 mkn prwn lngsing ney..xde effect ap pown tau..xke toilet..tp sy troskn gak..msuk ai yg ke4..sy dh mla brcnta ngn toilet lak..mmg bez laa sist..lmak2 sume nye kluar..hubby ckp,nnt bli lg..thx to u sist.."

    "sya da amalkan pelangsing nie memang berkesan nanti sya akan send pic sya sebelom n selepas mgunakan produk nie dlu brt sya 73 skang da 2ron mjadi 58"

    "Salam sis,
    rxxx dh order 2 botol pil pelangsing dr sis dlu. Alhmdllh, selera makan berkurangan sejak ambil pil ni, dan sy x makan nasik dh lbh sebulan. botol pertama makan, turun 2KG.. itupun tanpa kawal sgt makan dan tanpa exercise.. rasanya, kalau exercise dan jaga makan, lg cpt sy turun tp xde masa nak exercise sbb rxxxx blaja+keje.."

    "saya nak beli lagi la 1 botol...walaupun tgk cermin cam xde kesan...timbang2 hari 2 dah turun 5kg...."

    "akak tw x....bru ni g timbang brat bdan...turun 4kg...hehehe, bestnyerrr....dulu 77kg kini tinggal 73kg.....tq, yerr akak......, nak cuba bengkung plak...kot2 turun lagi....sb ikut BMI kena 60kg..hehe"

    "saya dah try...tq...dah boleh masuk balik seluaq lama2...cuma bdn x la nmpk kurus lg...ada la susut kat paha ngn pinggang.."

    "dah 2 hari sy mkn,, tiap2 hari mmg lawas je,, sng g toilet,,,ske sgt"

    "setelah hampir seminggu saya ambik pil pelangsing, saya dah mula selalu membuang. mungkin lemak saya dah mula dalam proses keluar.. he..he.. dalam sehari adalah beberapa kali. tunggu habis sebotol baru saya nak timbang berat..harap2 adalah perubahan.."
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  3. #2323
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU


    Pil herba 3in1 kini telah terbukti di kawasan utara ...antara penyakit yang boleh merawat adalah:

    3 in 1 (Makan,Insert,Cuci)

    -penyakit keputihan atau lendiran yang berlebihan

    -untuk hubungan intim (menyempitkan rahim)
    -kegatalan di faraj
    -melancarkan peredaran haid
    -mengecutkan peranakkan
    -menambah tenaga batin (sesuai juga untuk lelaki)
    -untuk melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
    -merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin

    Keistimewaan pil herba:-

    ♥♥-merawat keputihan dan lendiran yg banyak
    ♥♥ menyempitkan rahim
    ♥♥merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
    ♥♥ mengecutkan peranakan
    ♥♥menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
    ♥♥ melancarkan peredaran haid
    ♥♥ melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
    ♥♥ mengembalikan awet muda
    ♥♥sengugut
    ♥♥menambahkan tenaga batin
    ♥♥memulihkan urat saraf
    ♥♥ merawat payu dara
    ♥♥sakit lutut
    ♥♥ kebas kaki tangan
    ♥♥senak kembung
    ♥♥ angin medu
    ♥♥lenguh sendi
    ♥♥ kesuburan( membantu /berikhtiar untuk mendapat zuriat)

    Cara-cara penggunaan ( 3 dalam 1)

    makan 2 biji ~ untuk mengatasi masalah dalaman sprt penyakit keputihan,senggugut,lendiran,bau,period x stabil,mantapkan payudara & punggung,kesuburan(utk mendapat zuriat),dalam pantang,keguguran.

    insert 1 biji ~ ketika hendak bersama (hanya utk yg sudah berkahwin) dan tunggu sehinggan 3-4 jam untuk mengecutkan pintu rahim.

    cuci 6-8 biji ~ jika ada mengalami kegatalan di tempat sulit,rendam 6 - 8 biji pil dengan air suam panas dan kacau sehinggan jancur.Bilas di tempat sulit.

    P/S : UNTUK IBU MENYUSU AMIK 1 BJ SHJ.

    ## WANTA HAMIL~ dilarang untuk mengambil jamu ini ##
    ## WANITA DATANG BULAN~dilarang untuk mengambil jamu ini##


    **Diadun dan digentel secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.




    sebotol 60-70 biji (utk sebulan)......wow!!!...... berharga cuma rm 17.00

    cepat...cepat....siapa cepat dia dapat

    sebulan hanya 1 botol shj...makan 2 biji 1hari


    jom singgah selalu...


    http://wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=26056
    KALAU YANG BELUM BERKAHWIN LAGI HANYA MAKAN 2 BIJI 1 HARI SAHAJA.

    MANAKALA YANG DAH BERKAHWIN MAKAN 2 BIJI 1 HARI. SUMBAT TUUU..
    1 BIJI KETIKA HENDAK BERSAMA SAHAJA.


    P/S:BAGI YG BELUM KAWIN TU...JANGAN SUMBAT YE..
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  4. #2324
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU



    TESTIMONI PIL HERBA 3 IN 1 (2012)

    MASALAH PERIOD TIDAK STABIL
    "setelah seminggu sabar..sy dah period mlm tadi...Alhamdulillah"

    "i puas hati dgn produk pil herba wlaupun mkn tak sampai 2 minggu berat bdn i dah turun 2kg walhal i belum start mkn pil pesona langsing pun.."

    "nok share pglmn nie
    slps lbh kurang smgu sy mkn sp
    keputihan mkin berkurang
    stlh 'bsma' mu hubby tkedu
    xterkata apa
    hehhehe"

    "salam..hebat molek ubat tu makan seminggu dh dpt kesannya"

    "memang best this pil...masih jadi amalan hingga kini"

    TESTIMONI PREGNANT SELEPAS AMIK PIL HERBA + TONGKAT ALI
    "ingt lg x sy.. []
    order 2mgu lps
    start mkn dlm 29/01
    husbd sy mkn tgkt ali sis punyer
    skrg dh lwt 4hari.. [] "
    "td saje je gatal test pkai prgnt test
    mmg sy btul2 nk ank
    ank sulung thn ni dh 6thn
    ade 2 line..
    huuhu
    myb ni penangan ubt sis.."
    "akhirnya...nk byk ubt try tau
    akhir skali ngan seri perwan gak
    trima kasih sis
    cam nk peluk2 sis je.. [:P]
    nti nk order set brsalin lak
    over excited la plak..
    hehe"
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  5. #2325
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU




    TESTIMONI PIL HERBA 3 IN 1 (2012)

    PREGNANT
    "custmer rmi yg ngndung gare2 mkn pil ni..so kn stop dulu kn...hehehe..trmasuk XXXX..."

    SELEPAS BERSALIN
    "Salam sis...XXX nk kongsi testimoni pil herba 3 in 1 tu...slesai je XXX pantang 100hari kelmarin...XXX dh bsama ngn hbby mlm td...hbby XXX tkejut ngn perubahan pd XXX...dia kata sgt grippp kak...smpai dia x tahan....dia kata grippnye mlebihkn mase mula2 bsama dlu...hihi....dia tnye XXX mam ubt pe,XXX ckp secretttt...hihi...ubat akk mmg best giler...beli x rugi...sbb kpuasannye b'baloi2..."

    AMALKAN SEMASA DALAM PANTANG
    "sy dh makan pil ni...sy baru lepas bersalin anak ke2 n menyusukn anak.. Anak x ada apa2 mslh...sy ampu buah dada ketika mengambil pil... Lengan n perut sy dh kurang sz nya...sy x timbang tp sy dh bole pakai baju2 lama... Dulu semasa berpantang anak pertama,badan sy susah turuun dlm tpoh brpantang sedangkn sy berpantang makan ...skrg...mudah utk sy kekalkn bntuk badan... "

    PREGNANT
    "Assalamualaikum....Seri akak nak ucap banyak-banyak terima kasih selepas sebulan akak makan pil herba sekarang akak ngandung 2 bulan
    sungguh seronok dan berterima kasih pada seri"

    PREGNANT DAN MASALAH KEPUTIHAN
    "Salam kak.. Alhamdulillah pil herba byk menbantu utk menghilangkan keputihan. Pd masa yg sama berkat izin Allah & pengambilan pil herba secara berterusan sy pregnant. Syukur sgt.. Terima kasih.."

    MASALAH PERIOD
    "sya makan mkjun mmg period xcm dlu...klu dulu sblum period pnggang rasa nk putus..skrg seolah2 cm xda yg berlaku..."

    "salam akak
    nak bagi testimoni
    seminggu lepas husband saya ader balik kampung
    pastu kami bersama..try juga cuba insert perawan
    memang terkejut tengok lain
    husband tersenyum2 jer
    selalu muka dia masam macam cuka
    hepy sangat..hubungan pun bertambah baik
    eheheh....
    tq akak"
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  6. #2326
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU


    Pil herba 3in1 kini telah terbukti di kawasan utara ...antara penyakit yang boleh merawat adalah:

    3 in 1 (Makan,Insert,Cuci)

    -penyakit keputihan atau lendiran yang berlebihan

    -untuk hubungan intim (menyempitkan rahim)
    -kegatalan di faraj
    -melancarkan peredaran haid
    -mengecutkan peranakkan
    -menambah tenaga batin (sesuai juga untuk lelaki)
    -untuk melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
    -merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin

    Keistimewaan pil herba:-

    ♥♥-merawat keputihan dan lendiran yg banyak
    ♥♥ menyempitkan rahim
    ♥♥merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
    ♥♥ mengecutkan peranakan
    ♥♥menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
    ♥♥ melancarkan peredaran haid
    ♥♥ melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
    ♥♥ mengembalikan awet muda
    ♥♥sengugut
    ♥♥menambahkan tenaga batin
    ♥♥memulihkan urat saraf
    ♥♥ merawat payu dara
    ♥♥sakit lutut
    ♥♥ kebas kaki tangan
    ♥♥senak kembung
    ♥♥ angin medu
    ♥♥lenguh sendi
    ♥♥ kesuburan( membantu /berikhtiar untuk mendapat zuriat)

    Cara-cara penggunaan ( 3 dalam 1)

    makan 2 biji ~ untuk mengatasi masalah dalaman sprt penyakit keputihan,senggugut,lendiran,bau,period x stabil,mantapkan payudara & punggung,kesuburan(utk mendapat zuriat),dalam pantang,keguguran.

    insert 1 biji ~ ketika hendak bersama (hanya utk yg sudah berkahwin) dan tunggu sehinggan 3-4 jam untuk mengecutkan pintu rahim.

    cuci 6-8 biji ~ jika ada mengalami kegatalan di tempat sulit,rendam 6 - 8 biji pil dengan air suam panas dan kacau sehinggan jancur.Bilas di tempat sulit.

    P/S : UNTUK IBU MENYUSU AMIK 1 BJ SHJ.

    ## WANTA HAMIL~ dilarang untuk mengambil jamu ini ##
    ## WANITA DATANG BULAN~dilarang untuk mengambil jamu ini##


    **Diadun dan digentel secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.




    sebotol 70 biji (utk sebulan)......wow!!!...... berharga cuma rm 17.00

    cepat...cepat....siapa cepat dia dapat

    sebulan hanya 1 botol shj...makan 2 biji 1hari


    jom singgah selalu...


    http://wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=26056
    KALAU YANG BELUM BERKAHWIN LAGI HANYA MAKAN 2 BIJI 1 HARI SAHAJA.

    MANAKALA YANG DAH BERKAHWIN MAKAN 2 BIJI 1 HARI. SUMBAT TUUU..
    1 BIJI KETIKA HENDAK BERSAMA SAHAJA.


    P/S:BAGI YG BELUM KAWIN TU...JANGAN SUMBAT YE..
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  7. #2327
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    TESTIMONI DARI CUSTOMER -PIL HERBA~



    "su ada berita gembira sgt nak kongsi.... huhu....lps mkn sebulan setengah pil herba...su pregnant..hehehehehe...dan sebulan setangah... anak yg kecik sekali..dah 8thn...sbb prolapse agaknye sbb tu takde rezki..skrg alhamdulillah prolapse dah ok..ngandung...alhamdulillah sgt...
    skrg ni kakak su pulak nak try.... dia duk damansara...nnt su bank in kan duit.kak yanti hantar kat dia pulak ... 2 botol ye.."

    "nie kali ke 2 sy mkn pil herba
    sblum nie klu period mmg sy sgugut truk..
    smpai ne mkn ubat tahan sakit..
    tp lepas mkn pil herba,sy dah x sgugut lg..tq ek.."

    "Kak seri...sy da try atas advise mmbe.alhamdulillah senggugut xsakit.insyaalah sy akan amebk lg if stock da bis."

    "salam ..kak sy da mkn pil herba..so far alhamdulillah ok....aftr priod ari2 trs mkn smpi skang,gtl2 n kpthn ok..yg paling best gatal2 da xde buat masa sekarang.. :-)"

    "saye amik pil herba dlm 2mgu ++ dah..
    mse mula2 mkn, trus period, so stop
    then mkn blik..awl2 2 rse bdan xpnat, bgun pg pn best je, mudah je bgun..
    sbb sy ni lum kwin lg, so ksan2 yg lain xtaula...hee
    tp ap yg sy nk share, pil herba ni bgus sgt2, jgn tkot mencuba bg remaja kt luar sne sbb sye pn remaja jgk ^^,
    pkat2 beli pil herba sbb hrge die murah sgt2..xrugi beli, leh rse perubahan seawal 2,3 hr (sayala..heee)
    skng mmg rse bertenaga je, plg ketara bdan xrse pnat cm dlu..
    nnt nk oder lg..=D"

    "Salam,sy nak wat testi yg amat menarik sekali...sy seorg pengguna pil herba yg msh lagi fresh, dah mkn dlm 2 bulan ni ada byk perubahan...dulu sy sng letih skang sy bertenaga semula dan muka saya makin berseri2....klu dulu ms perios mestui rs sakit2 perut & sengugut tp skang xde lagi.. syoknyeee
    ms ngandung sy dapat kencing manis tp sejak mkn jamu seri perawan ni ia makin kurang...dan jamu ini mmg sesuai org yg bdn senang naik sbbnye ia btul kuarkan kolesterol dlm bdn kita ni...bdn sy jadi lebih ringan..dulu saya pakai saiz L skang saiz M...btul2 byk perubahan pada diri skang...dan sy berpuas hati hasilnya..."

    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  8. #2328
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    TESTIMONI DARI CUSTOMER -PIL HERBA~







    "saye amik pil herba dlm 2mgu ++ dah..
    mse mula2 mkn, trus period, so stop
    then mkn blik..awl2 2 rse bdan xpnat, bgun pg pn best je, mudah je bgun..
    sbb sy ni lum kwin lg, so ksan2 yg lain xtaula...hee
    tp ap yg sy nk share, seri perawan ni bgus sgt2, jgn tkot mencuba bg remaja kt luar sne sbb sye pn remaja jgk ^^,
    pkat2 beli pil herba sbb hrge die murah sgt2..xrugi beli, leh rse perubahan seawal 2,3 hr (sayala..heee)
    skng mmg rse bertenaga je, plg ketara bdan xrse pnat cm dlu..
    nnt nk oder lg..=D"

    "Salam,sy nak wat testi yg amat menarik sekali...sy seorg pengguna pil herba yg msh lagi fresh, dah mkn dlm 2 bulan ni ada byk perubahan...dulu sy sng letih skang sy bertenaga semula dan muka saya makin berseri2....klu dulu ms perios mestui rs sakit2 perut & sengugut tp skang xde lagi.. syoknyeee
    ms ngandung sy dapat kencing manis tp sejak mkn jamu seri perawan ni ia makin kurang...dan jamu ini mmg sesuai org yg bdn senang naik sbbnye ia btul kuarkan kolesterol dlm bdn kita ni...bdn sy jadi lebih ringan..dulu saya pakai saiz L skang saiz M...btul2 byk perubahan pada diri skang...dan sy berpuas hati hasilnya..."

    "salam kak,
    na*** dh makan ubt tu stat hari mik kt kak,mmg mendapat pujian suami... dia ckp mmg best..breast mmg montok abes cz na*** kan pas brsalin n mnysu ank..bila dh branak nih paham2 jer la...sekrng na*** dah tak risau n dh tak der komplen...yg ader cuma pujian ajer...terasa sgt2 di sayangi n di hargai oleh suami...
    thanks kak cz pekenalkan ubat nih"

    "saya baru je mkn pil herba ni x sampai sminggu dah rasa ada perubahan..saya rasa kat tuuuut ketat je...malah masalah keputihan berlebihan pun makin kurang...pil herba memang hebat...baru je cuba dah bkesan...."

    "Hye sis.. Berkesan la sis seri perawan ni. Act sy mkn ptg td..2pil n my friend asked to insert.. Then mlm mse bersama suami (mmg husb tau mkn benda tu) dia ckp ketat hi3. Setiap kali after bersama sure ada cecair kuar. Tp mlm ni Alhamdulilah xde lelehan berlaku. Senyum sndri dlm hati berharap berita gembira dlm masa yg terdekat. Amin. Tq sis klu ada berita gmbira sy akan share dgn akk dan promote pd kawan2 yg lain."

    "seri lupa lak nk citer....yg ari 2 kawan sy kata period dye coklat2 2 da pregnent seri......memang ari 2 sebelum beli dye kata da kawen 4 bulan tapi x pregnent......akak suruh dye cuba sebotol dulu...alhamdulillah "

    "su ada berita gembira sgt nak kongsi.... huhu....lps mkn sebulan setengah pil herba...su pregnant..hehehehehe...dan sebulan setangah... anak yg kecik sekali..dah 8thn...sbb prolapse agaknye sbb tu takde rezki..skrg alhamdulillah prolapse dah ok..ngandung...alhamdulillah sgt...
    skrg ni kakak su pulak nak try.... dia duk damansara...nnt su bank in kan duit.kak yanti hantar kat dia pulak ... 2 botol ye.."


    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  9. #2329
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    BERMINAT UTK MEMBORONG PRODUK KESIHATAN BERASASKAN HERBA DIAALU-ALUKAN..SILA PM SAYA ATAU MESEJ 016-4009902
    1)


    PESONA LANGSING


    Antara khasiat kapsul ni ♥♥
    ♥♥merendahkan kolestrol
    ♥♥membantu melarutkan lemak
    ♥♥mengurangkan berat badan
    ♥♥meringankan badan
    ♥♥membantu penghadaman
    ♥♥Mengawal nafsu makan berlebihan
    ♥♥membuang angin dalam badan
    ♥♥mencuci usus
    ♥♥menghilangkan sembelit
    ♥♥Melawaskan sistem perkumuhan
    ♥♥Membantu mengatasi masalah perut buncit
    ♥♥mengekalkan berat badan yg ideal
    ♥♥ melawaskan pembuangan air besar/kecil
    ♥♥Meningkatkan stamina badan
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK WANITA SELEPAS BERSALIN (DALAM PANTANG)@@
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK IBU MENYUSU BADAN @@



    2)



    PIL HERBA 3 IN 1

    Keistimewaan pil herba:-

    ♥♥
    merawat keputihan dan lendiran yg banyak
    ♥♥
    menyempitkan rahim
    ♥♥
    merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
    ♥♥
    mengecutkan peranakan
    ♥♥
    menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
    ♥♥
    melancarkan peredaran haid
    ♥♥
    melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
    ♥♥
    mengembalikan awet muda
    ♥♥
    sengugut
    ♥♥
    menambahkan tenaga batin
    ♥♥
    memulihkan urat saraf
    ♥♥
    merawat payu dara
    ♥♥
    sakit lutut
    ♥♥
    kebas kaki tangan
    ♥♥
    senak kembung
    ♥♥
    angin medu
    ♥♥
    lenguh sendi
    ♥♥
    kesuburan( membantu /berikhtiar untuk mendapat zuriat)
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  10. #2330
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    NAK LANGSING,BERGAYA DAN KELIHATAN MENARIK JOM CUBA PRODUK PESONA LANGSING



    PESONA LANGSING


    Antara khasiat kapsul ni ♥♥
    ♥♥merendahkan kolestrol
    ♥♥membantu melarutkan lemak
    ♥♥mengurangkan berat badan
    ♥♥meringankan badan
    ♥♥membantu penghadaman
    ♥♥Mengawal nafsu makan berlebihan
    ♥♥membuang angin dalam badan
    ♥♥mencuci usus
    ♥♥menghilangkan sembelit
    ♥♥Melawaskan sistem perkumuhan
    ♥♥Membantu mengatasi masalah perut buncit
    ♥♥mengekalkan berat badan yg ideal
    ♥♥ melawaskan pembuangan air besar/kecil
    ♥♥Meningkatkan stamina badan
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK WANITA SELEPAS BERSALIN (DALAM PANTANG)@@
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK IBU MENYUSU BADAN @@

    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  11. #2331
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU


    TESTIMONI PESONA LANGSING
    TESTIMONI DR IBU MENYUSU
    "dah makan pil pelangsing ni sebulan..masuk botol ke2 dah..bab melancarkan pembuangan air besar tu mmg bestla sbb sy ni pun pembuangan air besar tak teratur..pastu dah rasa ringan sket badan sbb pakai seluar jeans pun tak ketat lg kat pggang tu hehe..cuma nak kempiskan perut sket lg baru cantikk dan akan meneruskan lagi pemakann pil pelangsing ni..mula2 dulu mcm takut2 nak mkn pil ni sbb sy menyusukan anak tp bila dah try xde ape2 kesan kat ank..so,sy teruskan makan smpai sekarang..hasilnya mmg best..thanks seri perawan.."

    "sist..sy nk share skit..mla2 mkn prwn lngsing ney..xde effect ap pown tau..xke toilet..tp sy troskn gak..msuk ai yg ke4..sy dh mla brcnta ngn toilet lak..mmg bez laa sist..lmak2 sume nye kluar..hubby ckp,nnt bli lg..thx to u sist.."

    "sya da amalkan pelangsing nie memang berkesan nanti sya akan send pic sya sebelom n selepas mgunakan produk nie dlu brt sya 73 skang da 2ron mjadi 58"

    "Salam sis,
    rxxx dh order 2 botol pil pelangsing dr sis dlu. Alhmdllh, selera makan berkurangan sejak ambil pil ni, dan sy x makan nasik dh lbh sebulan. botol pertama makan, turun 2KG.. itupun tanpa kawal sgt makan dan tanpa exercise.. rasanya, kalau exercise dan jaga makan, lg cpt sy turun tp xde masa nak exercise sbb rxxxx blaja+keje.."

    "saya nak beli lagi la 1 botol...walaupun tgk cermin cam xde kesan...timbang2 hari 2 dah turun 5kg...."

    "akak tw x....bru ni g timbang brat bdan...turun 4kg...hehehe, bestnyerrr....dulu 77kg kini tinggal 73kg.....tq, yerr akak......, nak cuba bengkung plak...kot2 turun lagi....sb ikut BMI kena 60kg..hehe"

    "saya dah try...tq...dah boleh masuk balik seluaq lama2...cuma bdn x la nmpk kurus lg...ada la susut kat paha ngn pinggang.."

    "dah 2 hari sy mkn,, tiap2 hari mmg lawas je,, sng g toilet,,,ske sgt"

    "setelah hampir seminggu saya ambik pil pelangsing, saya dah mula selalu membuang. mungkin lemak saya dah mula dalam proses keluar.. he..he.. dalam sehari adalah beberapa kali. tunggu habis sebotol baru saya nak timbang berat..harap2 adalah perubahan.."

    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  12. #2332
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU



    HOT ITEM !!! DPTKAN SEKARANG
    PIL HERBA ASLI TRADISIONAL~(3 IN 1) MAKAN,INSERT N CUCI
    MAKJUN GENTEL BUATAN TANGAN DR ORG KG(HANDMADE) 100% ASLI
    Nak Ketat,Mantain Dara,Montok Dan Abangsayang selalu
    (sejenis makjun warna hitam sebesar lada hitam)
    Remaja (anak dara) hingga dewasa boleh mengamalkan seri perawan pil ini utk merawat masalah dalaman dan luaran cth keputihan,senggugut,period x stabil,gatal2 di tmpat sulit,lendiran... apatah lagi amat sesuai sekali bagi yg sudah berumahtangga.Ut k ibu2 yg dlm pantang/selepas keguguran/operation pun boleh amik pil ni..utk berikhtiar mendapat zuriat pun boleh amik ...insyaallah mujarab
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM

    Keistimewaan pil herba:-
    ♥♥-merawat keputihan dan lendiran yg banyak
    ♥♥ menyempitkan rahim
    ♥♥merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
    ♥♥ mengecutkan peranakan
    ♥♥menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
    ♥♥ melancarkan peredaran haid
    ♥♥ melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
    ♥♥ mengembalikan awet muda
    ♥♥sengugut
    ♥♥menambahkan tenaga batin
    ♥♥memulihkan urat saraf
    ♥♥ merawat payu dara
    ♥♥sakit lutut
    ♥♥ kebas kaki tangan
    ♥♥senak kembung
    ♥♥ angin medu
    ♥♥lenguh sendi
    ♥♥ kesuburan( membantu /berikhtiar untuk mendapat zuriat)

    Cara-cara penggunaan ( 3 dalam 1)

    makan 2 biji ~ untuk mengatasi masalah dalaman sprt penyakit keputihan,senggugut,lendiran,bau,period x stabil,mantapkan payudara & punggung,kesuburan(utk mendapat zuriat),dalam pantang,keguguran.

    insert 1 biji ~ ketika hendak bersama (hanya utk yg sudah berkahwin) dan tunggu sehinggan 3-4 jam untuk mengecutkan pintu rahim.

    cuci 6-8 biji ~ jika ada mengalami kegatalan di tempat sulit,rendam 6 - 8 biji pil dengan air suam panas dan kacau sehinggan jancur.Bilas di tempat sulit.

    P/S : UNTUK IBU MENYUSU AMIK 1 BJ SHJ.

    ## WANTA HAMIL~ dilarang untuk mengambil jamu ini ##
    ## WANITA DATANG BULAN~dilarang untuk mengambil jamu ini##


    **Diadun dan digentel secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.

    HOT ITEM !!! DAPATKAN SEKARANG
    NAK KURUS !! NAK KELIHATAN MENARIK DAN LANGSING !! TANPA PERLU MELAKUKAN SENAMAN BERAT ATAU MEMAKSA DIRI ANDA UNTUK BERDIET TERUK.JOM CUBA PRODUK LANGSING INI.
    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI TRADISIONAL (HANDMADE) BUATAN TANGAN DARI ORANG KAMPUNG KELUARAN PERAWAN QASEH
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM
    sesuai utk LELAKI, WANITA DAN IBU MENYUSU


    Antara khasiat kapsul ni
    ♥♥merendahkan kolestrol
    ♥♥membantu melarutkan lemak
    ♥♥mengurangkan berat badan
    ♥♥meringankan badan
    ♥♥membantu penghadaman
    ♥♥Mengawal nafsu makan berlebihan
    ♥♥membuang angin dalam badan
    ♥♥mencuci usus
    ♥♥menghilangkan sembelit
    ♥♥Melawaskan sistem perkumuhan
    ♥♥Membantu mengatasi masalah perut buncit
    ♥♥mengekalkan berat badan yg ideal
    ♥♥ melawaskan pembuangan air besar/kecil
    ♥♥Meningkatkan stamina badan
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK WANITA SELEPAS BERSALIN (DALAM PANTANG)@@
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK IBU MENYUSU BADAN @@

    cara makan:-
    50-65 kg ~2 biji
    65-80 kg ~3 biji
    80-100 kg~4 biji

    Bahan-bahan :-
    herba campuran terpilih

    50 biji =1 botol

    p/s : saya syorkan pertama kali mkn amik 3 biji..kalau badan besar amik 4 bj la

    ~Diadun dan dimampatkan kedalam kapsul secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.

    SESUAI UNTUK
    ♥♥IBU MENYUSU BADAN♥♥
    ♥♥BOLEH MAKAN KETIKA PERIOD♥♥
    ♥♥LELAKI DAN WANITA♥♥

    ♥♥TANPA PERLU BERLAPAR
    ♥♥TIDAK ADA PANTANG
    ♥♥BANYAKKAN MINUM AIR 0/PUTIH UNTUK MELANCARKAN PROSES PELANGSINGAN


    ##AWAS!!!! WANITA HAMIL DILARANG AMIK KAPSUL INI##
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  13. #2333
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    DARA,ABANG SAYANG SELALU



    HOT ITEM !!! DPTKAN SEKARANG
    PIL HERBA ASLI TRADISIONAL~(3 IN 1) MAKAN,INSERT N CUCI
    MAKJUN GENTEL BUATAN TANGAN DR ORG KG(HANDMADE) 100% ASLI
    Nak Ketat,Mantain Dara,Montok Dan Abangsayang selalu
    (sejenis makjun warna hitam sebesar lada hitam)
    Remaja (anak dara) hingga dewasa boleh mengamalkan seri perawan pil ini utk merawat masalah dalaman dan luaran cth keputihan,senggugut,period x stabil,gatal2 di tmpat sulit,lendiran... apatah lagi amat sesuai sekali bagi yg sudah berumahtangga.Ut k ibu2 yg dlm pantang/selepas keguguran/operation pun boleh amik pil ni..utk berikhtiar mendapat zuriat pun boleh amik ...insyaallah mujarab
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM

    Keistimewaan pil herba:-
    ♥♥-merawat keputihan dan lendiran yg banyak
    ♥♥ menyempitkan rahim
    ♥♥merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
    ♥♥ mengecutkan peranakan
    ♥♥menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
    ♥♥ melancarkan peredaran haid
    ♥♥ melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
    ♥♥ mengembalikan awet muda
    ♥♥sengugut
    ♥♥menambahkan tenaga batin
    ♥♥memulihkan urat saraf
    ♥♥ merawat payu dara
    ♥♥sakit lutut
    ♥♥ kebas kaki tangan
    ♥♥senak kembung
    ♥♥ angin medu
    ♥♥lenguh sendi
    ♥♥ kesuburan( membantu /berikhtiar untuk mendapat zuriat)

    Cara-cara penggunaan ( 3 dalam 1)

    makan 2 biji ~ untuk mengatasi masalah dalaman sprt penyakit keputihan,senggugut,lendiran,bau,period x stabil,mantapkan payudara & punggung,kesuburan(utk mendapat zuriat),dalam pantang,keguguran.

    insert 1 biji ~ ketika hendak bersama (hanya utk yg sudah berkahwin) dan tunggu sehinggan 3-4 jam untuk mengecutkan pintu rahim.

    cuci 6-8 biji ~ jika ada mengalami kegatalan di tempat sulit,rendam 6 - 8 biji pil dengan air suam panas dan kacau sehinggan jancur.Bilas di tempat sulit.

    P/S : UNTUK IBU MENYUSU AMIK 1 BJ SHJ.

    ## WANTA HAMIL~ dilarang untuk mengambil jamu ini ##
    ## WANITA DATANG BULAN~dilarang untuk mengambil jamu ini##


    **Diadun dan digentel secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.

    HOT ITEM !!! DAPATKAN SEKARANG
    NAK KURUS !! NAK KELIHATAN MENARIK DAN LANGSING !! TANPA PERLU MELAKUKAN SENAMAN BERAT ATAU MEMAKSA DIRI ANDA UNTUK BERDIET TERUK.JOM CUBA PRODUK LANGSING INI.
    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI TRADISIONAL (HANDMADE) BUATAN TANGAN DARI ORANG KAMPUNG KELUARAN PERAWAN QASEH
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM
    sesuai utk LELAKI, WANITA DAN IBU MENYUSU


    Antara khasiat kapsul ni
    ♥♥merendahkan kolestrol
    ♥♥membantu melarutkan lemak
    ♥♥mengurangkan berat badan
    ♥♥meringankan badan
    ♥♥membantu penghadaman
    ♥♥Mengawal nafsu makan berlebihan
    ♥♥membuang angin dalam badan
    ♥♥mencuci usus
    ♥♥menghilangkan sembelit
    ♥♥Melawaskan sistem perkumuhan
    ♥♥Membantu mengatasi masalah perut buncit
    ♥♥mengekalkan berat badan yg ideal
    ♥♥ melawaskan pembuangan air besar/kecil
    ♥♥Meningkatkan stamina badan
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK WANITA SELEPAS BERSALIN (DALAM PANTANG)@@
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK IBU MENYUSU BADAN @@

    cara makan:-
    50-65 kg ~2 biji
    65-80 kg ~3 biji
    80-100 kg~4 biji

    Bahan-bahan :-
    herba campuran terpilih

    50 biji =1 botol

    p/s : saya syorkan pertama kali mkn amik 3 biji..kalau badan besar amik 4 bj la

    ~Diadun dan dimampatkan kedalam kapsul secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.

    SESUAI UNTUK
    ♥♥IBU MENYUSU BADAN♥♥
    ♥♥BOLEH MAKAN KETIKA PERIOD♥♥
    ♥♥LELAKI DAN WANITA♥♥

    ♥♥TANPA PERLU BERLAPAR
    ♥♥TIDAK ADA PANTANG
    ♥♥BANYAKKAN MINUM AIR 0/PUTIH UNTUK MELANCARKAN PROSES PELANGSINGAN


    ##AWAS!!!! WANITA HAMIL DILARANG AMIK KAPSUL INI##
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  14. #2334
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU




    TESTIMONI PIL HERBA 3 IN 1 (2012)

    PREGNANT
    "custmer rmi yg ngndung gare2 mkn pil ni..so kn stop dulu kn...hehehe..trmasuk XXXX..."

    SELEPAS BERSALIN
    "Salam sis...XXX nk kongsi testimoni pil herba 3 in 1 tu...slesai je XXX pantang 100hari kelmarin...XXX dh bsama ngn hbby mlm td...hbby XXX tkejut ngn perubahan pd XXX...dia kata sgt grippp kak...smpai dia x tahan....dia kata grippnye mlebihkn mase mula2 bsama dlu...hihi....dia tnye XXX mam ubt pe,XXX ckp secretttt...hihi...ubat akk mmg best giler...beli x rugi...sbb kpuasannye b'baloi2..."

    AMALKAN SEMASA DALAM PANTANG
    "sy dh makan pil ni...sy baru lepas bersalin anak ke2 n menyusukn anak.. Anak x ada apa2 mslh...sy ampu buah dada ketika mengambil pil... Lengan n perut sy dh kurang sz nya...sy x timbang tp sy dh bole pakai baju2 lama... Dulu semasa berpantang anak pertama,badan sy susah turuun dlm tpoh brpantang sedangkn sy berpantang makan ...skrg...mudah utk sy kekalkn bntuk badan... "

    PREGNANT
    "Assalamualaikum....Seri akak nak ucap banyak-banyak terima kasih selepas sebulan akak makan pil herba sekarang akak ngandung 2 bulan
    sungguh seronok dan berterima kasih pada seri"

    PREGNANT DAN MASALAH KEPUTIHAN
    "Salam kak.. Alhamdulillah pil herba byk menbantu utk menghilangkan keputihan. Pd masa yg sama berkat izin Allah & pengambilan pil herba secara berterusan sy pregnant. Syukur sgt.. Terima kasih.."

    MASALAH PERIOD
    "sya makan mkjun mmg period xcm dlu...klu dulu sblum period pnggang rasa nk putus..skrg seolah2 cm xda yg berlaku..."

    "salam akak
    nak bagi testimoni
    seminggu lepas husband saya ader balik kampung
    pastu kami bersama..try juga cuba insert pil herba
    memang terkejut tengok lain
    husband tersenyum2 jer
    selalu muka dia masam macam cuka
    hepy sangat..hubungan pun bertambah baik
    eheheh....
    tq akak"
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  15. #2335
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU



    HOT ITEM !!! DPTKAN SEKARANG
    PIL HERBA ASLI TRADISIONAL~(3 IN 1) MAKAN,INSERT N CUCI
    MAKJUN GENTEL BUATAN TANGAN DR ORG KG(HANDMADE) 100% ASLI
    Nak Ketat,Mantain Dara,Montok Dan Abangsayang selalu
    (sejenis makjun warna hitam sebesar lada hitam)
    Remaja (anak dara) hingga dewasa boleh mengamalkan seri perawan pil ini utk merawat masalah dalaman dan luaran cth keputihan,senggugut,period x stabil,gatal2 di tmpat sulit,lendiran... apatah lagi amat sesuai sekali bagi yg sudah berumahtangga.Ut k ibu2 yg dlm pantang/selepas keguguran/operation pun boleh amik pil ni..utk berikhtiar mendapat zuriat pun boleh amik ...insyaallah mujarab
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM

    Keistimewaan pil herba:-
    ♥♥-merawat keputihan dan lendiran yg banyak
    ♥♥ menyempitkan rahim
    ♥♥merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
    ♥♥ mengecutkan peranakan
    ♥♥menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
    ♥♥ melancarkan peredaran haid
    ♥♥ melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
    ♥♥ mengembalikan awet muda
    ♥♥sengugut
    ♥♥menambahkan tenaga batin
    ♥♥memulihkan urat saraf
    ♥♥ merawat payu dara
    ♥♥sakit lutut
    ♥♥ kebas kaki tangan
    ♥♥senak kembung
    ♥♥ angin medu
    ♥♥lenguh sendi
    ♥♥ kesuburan( membantu /berikhtiar untuk mendapat zuriat)

    Cara-cara penggunaan ( 3 dalam 1)

    makan 2 biji ~ untuk mengatasi masalah dalaman sprt penyakit keputihan,senggugut,lendiran,bau,period x stabil,mantapkan payudara & punggung,kesuburan(utk mendapat zuriat),dalam pantang,keguguran.

    insert 1 biji ~ ketika hendak bersama (hanya utk yg sudah berkahwin) dan tunggu sehinggan 3-4 jam untuk mengecutkan pintu rahim.

    cuci 6-8 biji ~ jika ada mengalami kegatalan di tempat sulit,rendam 6 - 8 biji pil dengan air suam panas dan kacau sehinggan jancur.Bilas di tempat sulit.

    P/S : UNTUK IBU MENYUSU AMIK 1 BJ SHJ.

    ## WANTA HAMIL~ dilarang untuk mengambil jamu ini ##
    ## WANITA DATANG BULAN~dilarang untuk mengambil jamu ini##


    **Diadun dan digentel secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.

    HOT ITEM !!! DAPATKAN SEKARANG
    NAK KURUS !! NAK KELIHATAN MENARIK DAN LANGSING !! TANPA PERLU MELAKUKAN SENAMAN BERAT ATAU MEMAKSA DIRI ANDA UNTUK BERDIET TERUK.JOM CUBA PRODUK LANGSING INI.
    PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI TRADISIONAL (HANDMADE) BUATAN TANGAN DARI ORANG KAMPUNG KELUARAN PERAWAN QASEH
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM
    sesuai utk LELAKI, WANITA DAN IBU MENYUSU


    Antara khasiat kapsul ni
    ♥♥merendahkan kolestrol
    ♥♥membantu melarutkan lemak
    ♥♥mengurangkan berat badan
    ♥♥meringankan badan
    ♥♥membantu penghadaman
    ♥♥Mengawal nafsu makan berlebihan
    ♥♥membuang angin dalam badan
    ♥♥mencuci usus
    ♥♥menghilangkan sembelit
    ♥♥Melawaskan sistem perkumuhan
    ♥♥Membantu mengatasi masalah perut buncit
    ♥♥mengekalkan berat badan yg ideal
    ♥♥ melawaskan pembuangan air besar/kecil
    ♥♥Meningkatkan stamina badan
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK WANITA SELEPAS BERSALIN (DALAM PANTANG)@@
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK IBU MENYUSU BADAN @@

    cara makan:-
    50-65 kg ~2 biji
    65-80 kg ~3 biji
    80-100 kg~4 biji

    Bahan-bahan :-
    herba campuran terpilih

    50 biji =1 botol

    p/s : saya syorkan pertama kali mkn amik 3 biji..kalau badan besar amik 4 bj la

    ~Diadun dan dimampatkan kedalam kapsul secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.

    SESUAI UNTUK
    ♥♥IBU MENYUSU BADAN♥♥
    ♥♥BOLEH MAKAN KETIKA PERIOD♥♥
    ♥♥LELAKI DAN WANITA♥♥

    ♥♥TANPA PERLU BERLAPAR
    ♥♥TIDAK ADA PANTANG
    ♥♥BANYAKKAN MINUM AIR 0/PUTIH UNTUK MELANCARKAN PROSES PELANGSINGAN


    ##AWAS!!!! WANITA HAMIL DILARANG AMIK KAPSUL INI##
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  16. #2336
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU


    TESTIMONI PESONA LANGSING
    TESTIMONI DR IBU MENYUSU
    "dah makan pil pelangsing ni sebulan..masuk botol ke2 dah..bab melancarkan pembuangan air besar tu mmg bestla sbb sy ni pun pembuangan air besar tak teratur..pastu dah rasa ringan sket badan sbb pakai seluar jeans pun tak ketat lg kat pggang tu hehe..cuma nak kempiskan perut sket lg baru cantikk dan akan meneruskan lagi pemakann pil pelangsing ni..mula2 dulu mcm takut2 nak mkn pil ni sbb sy menyusukan anak tp bila dah try xde ape2 kesan kat ank..so,sy teruskan makan smpai sekarang..hasilnya mmg best..thanks seri perawan.."

    "sist..sy nk share skit..mla2 mkn prwn lngsing ney..xde effect ap pown tau..xke toilet..tp sy troskn gak..msuk ai yg ke4..sy dh mla brcnta ngn toilet lak..mmg bez laa sist..lmak2 sume nye kluar..hubby ckp,nnt bli lg..thx to u sist.."

    "sya da amalkan pelangsing nie memang berkesan nanti sya akan send pic sya sebelom n selepas mgunakan produk nie dlu brt sya 73 skang da 2ron mjadi 58"

    "Salam sis,
    rxxx dh order 2 botol pil pelangsing dr sis dlu. Alhmdllh, selera makan berkurangan sejak ambil pil ni, dan sy x makan nasik dh lbh sebulan. botol pertama makan, turun 2KG.. itupun tanpa kawal sgt makan dan tanpa exercise.. rasanya, kalau exercise dan jaga makan, lg cpt sy turun tp xde masa nak exercise sbb rxxxx blaja+keje.."

    "saya nak beli lagi la 1 botol...walaupun tgk cermin cam xde kesan...timbang2 hari 2 dah turun 5kg...."

    "akak tw x....bru ni g timbang brat bdan...turun 4kg...hehehe, bestnyerrr....dulu 77kg kini tinggal 73kg.....tq, yerr akak......, nak cuba bengkung plak...kot2 turun lagi....sb ikut BMI kena 60kg..hehe"

    "saya dah try...tq...dah boleh masuk balik seluaq lama2...cuma bdn x la nmpk kurus lg...ada la susut kat paha ngn pinggang.."

    "dah 2 hari sy mkn,, tiap2 hari mmg lawas je,, sng g toilet,,,ske sgt"

    "setelah hampir seminggu saya ambik pil pelangsing, saya dah mula selalu membuang. mungkin lemak saya dah mula dalam proses keluar.. he..he.. dalam sehari adalah beberapa kali. tunggu habis sebotol baru saya nak timbang berat..harap2 adalah perubahan.."

    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  17. #2337
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    BERMINAT UNTUK DAPATKAN SET BERSALIN PERAWAN QASEH..BOLEH PM SAYA YE 016-4009902

    ♥♥♥▬▬▬▬ஜ۩۞ஜ۩۞۩ஜ۩۞۩۩۩۩۩ஜ۩۩ஜஜ۩ஜஜ▬▬▬▬♥♥♥
    SET BERSALIN TRADISIONAL PERAWAN QASEH
    ♥♥PIL HERBA 3 IN 1
    ♥♥KAPSUL LANGSING (PESONA LANGSING)
    ♥♥KRIM/LOSYEN LANGSING (PANAS)
    ♥♥BEDAK BOROS
    ♥♥HERBA MANDIAN QASEH
    ♥♥MINYAK UTK BABY(SERAI WANGI)
    ♥♥MINYAK GAMAT HERBA UNTUK IBU
    ♥♥BENGKUNG BELACU BAIDURY
    ♥♥♥▬▬▬▬ஜ۩۞ஜ۩۞۩ஜ۩۞۩۩۩۩۩ஜ۩۩ஜஜ۩ஜஜ▬▬▬▬♥♥♥

    ♥♥♥▬▬▬▬ஜ۩۞ஜ۩۞۩ஜ۩۞۩۩۩۩۩ஜ۩۩ஜஜ۩ஜஜ▬▬▬▬♥♥♥
    SET BERSALIN TANPA BENGKUNG
    ♥♥PIL HERBA 3 IN 1
    ♥♥KAPSUL LANGSING (PESONA LANGSING)
    ♥♥LOSYEN LANGSING
    ♥♥BEDAK BOROS
    ♥♥HERBA MANDIAN QASEH
    ♥♥MINYAK UTK BABY(SERAI WANGI)
    ♥♥MINYAK GAMAT HERBA UNTUK IBU
    ♥♥♥▬▬▬▬ஜ۩۞ஜ۩۞۩ஜ۩۞۩۩۩۩۩ஜ۩۩ஜஜ۩ஜஜ▬▬▬▬♥♥♥

    PAKEJ B
    BENGKUNG BELACU+ VISCOSE
    MANDIAN HERBA QASEH

    BENGKUNG BELACU TANPA VISCOSE
    MANDIAN HERBA QASEH

    PAKEJ C
    BENGKUNG BELACU+ VISCOSE
    KRIM KAYU PUTIH (PANAS)

    BENGKUNG TANPA VISCOSE
    KRIM KAYU PUTIH (PANAS)

    PAKEJ D
    KRIM KAYU PUTIH (PANAS)
    KAPSUL LANGSING (PESONA LANGSING)

    LOSYEN HERBA LANGSING
    KAPSUL LANGSING (PESONA LANGSING)

    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  18. #2338
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    TESTIMONI DARI CUSTOMER -PIL HERBA~



    "seri.. sy seronok giler ni.. mmg power la sp.. sy tgh haid skrg.. yg myeronokkn sy dah xsakit perut time period.. sblm2 ni sy mmg sengugut teruk. kdg cm nk pengsan n muntah. smpikn sy rs dh xbrani nk mhadapi haid.. huhu .tp dh 3minggu mkn hari pertama xsakit kuat and hari2 strusnya da ok.. xmcm dulu smpi hari ke 4 pn masih sakit perut.. alhamdulillah.. n 1 lagi period sy bln ni awl 3hari.. rs mcm dah nk teratur haid sy.. thnks seri perawan. tggu sy order lepas ni. :-) keep it up"

    "akum saya dah mkn pil herba dan rasa kelainan,badan rasa segar.keputihan,lendir2 semua hilang,hubungan dgn suami pun rasa lain.tima kasih ye..nanti saya pesan lg"

    "salam..alhamdulillah akk saya baru 3 hari menggunakn pil herba.saya mmg mempunyai keputihan&lendir yg membuatkn saya tidak selesa.semenjak saya menggunakn produk ini saya berasa yakin dan selesa sekali.ketika bersama my hubby dia memuji dan ckp ketat mantap sgt...mcm anak dara.abis je ubat nnt saya cari akk k..tq."

    "saye amik pil herba dlm 2mgu ++ dah..
    mse mula2 mkn, trus period, so stop
    then mkn blik..awl2 2 rse bdan xpnat, bgun pg pn best je, mudah je bgun..
    sbb sy ni lum kwin lg, so ksan2 yg lain xtaula...hee
    tp ap yg sy nk share, pil herba ni bgus sgt2, jgn tkot mencuba bg remaja kt luar sne sbb sye pn remaja jgk ^^,
    pkat2 beli pil herba sbb hrge die murah sgt2..xrugi beli, leh rse perubahan seawal 2,3 hr (sayala..heee)
    skng mmg rse bertenaga je, plg ketara bdan xrse pnat cm dlu..
    nnt nk oder lg..=D "


    "salam kak...
    ina dah try,test,cuba pil herba neh..memang power siot...akak nak taw x asben de cakap memang rase mencengkam je...opsss huhu..baru sekali je sumbat dah rase kelainannye....betul2 power la.....jadi sape dah berchenta ngan SP memang x rugi wooo bak kata si najatul tu heheh..Dan sesape yg nak,try,test
    jangan segan2 malu2 cubalh demi keharmonian rumahtangga dah kesejahteraan kasih sayang...btol x akak"

    "as-salam..sis, baru2 ni sy ade try mkn pil herba..blum abis 1btol,period sy dh lmbt dtg..sy wat urin test mnunjukkn 2line,mgkn sy dh hamil.."

    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  19. #2339
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU

    BERMINAT UTK MEMBORONG PRODUK KESIHATAN BERASASKAN HERBA DIAALU-ALUKAN..SILA PM SAYA ATAU MESEJ 016-4009902
    1)


    PESONA LANGSING


    Antara khasiat kapsul ni ♥♥
    ♥♥merendahkan kolestrol
    ♥♥membantu melarutkan lemak
    ♥♥mengurangkan berat badan
    ♥♥meringankan badan
    ♥♥membantu penghadaman
    ♥♥Mengawal nafsu makan berlebihan
    ♥♥membuang angin dalam badan
    ♥♥mencuci usus
    ♥♥menghilangkan sembelit
    ♥♥Melawaskan sistem perkumuhan
    ♥♥Membantu mengatasi masalah perut buncit
    ♥♥mengekalkan berat badan yg ideal
    ♥♥ melawaskan pembuangan air besar/kecil
    ♥♥Meningkatkan stamina badan
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK WANITA SELEPAS BERSALIN (DALAM PANTANG)@@
    ♥♥@@SESUAI JUGA UNTUK IBU MENYUSU BADAN @@



    2)



    PIL HERBA 3 IN 1

    Keistimewaan pil herba:-

    ♥♥
    merawat keputihan dan lendiran yg banyak
    ♥♥
    menyempitkan rahim
    ♥♥
    merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
    ♥♥
    mengecutkan peranakan
    ♥♥
    menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
    ♥♥
    melancarkan peredaran haid
    ♥♥
    melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
    ♥♥
    mengembalikan awet muda
    ♥♥
    sengugut
    ♥♥
    menambahkan tenaga batin
    ♥♥
    memulihkan urat saraf
    ♥♥
    merawat payu dara
    ♥♥
    sakit lutut
    ♥♥
    kebas kaki tangan
    ♥♥
    senak kembung
    ♥♥
    angin medu
    ♥♥
    lenguh sendi
    ♥♥
    kesuburan( membantu /berikhtiar untuk mendapat zuriat)
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

  20. #2340
    Peniaga Mini @ Anjung Mall
    Join Date
    02 Aug 2009
    Posts
    2,428

    Default Re: GALERI SERI PERAWAN~pil herba buatan kampung (tradisional)60 biji sebulan NAK KETAT,MANTAIN DARA,ABANG SAYANG SELALU




    TONGKAT ALI PLUS( GRED A) KAPSUL HERBA ASLI TRADISIONAL 100% HANDMADE
    KHAS BUAT UNTUK KAUM2 ADAM
    Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM


    Kandungan Tongkat Ali Plus:
    ♥♥Tongkat ali (pasak bumi)
    ♥♥100 jenis herba (rempah ratus)
    ♥♥Ubi jaga
    ♥♥Herba-herba terpilih

    Cara Pengambilan(dos)yang disyorkan

    -1biji pagi 1biji malam selepas makan
    -Tidak melebihi 3biji sehari.
    (saya syorkan amik 1 biji sehari sekali mkn)

    1 botol=50 biji

    Mengatasi Masalah
    ♥♥Eejakulasi pramatang/ Pancut sebelum masa
    ♥♥Kurang keinginan seks
    ♥♥Cepat layu/ Tewas
    ♥♥Sperma cair
    ♥♥Lemah tenaga batin
    ♥♥Sakit pinggang
    ♥♥Kencing manis


    ♥♥ Merawat Masalah Kesuburan dgn meningkatkan paras testosteron dan thyroid
    ♥♥Memperbaiki Sistem Imunisasi dlm badan
    ♥♥Melambatkan Proses Penuaan (Awet Muda)
    ♥♥Memperbaiki Kesihatan Mental dan Fizikal lelaki
    ♥♥Membentuk pengaliran darah yang sihat
    ♥♥Meningkatkan lagi kualiti air mani
    ♥♥Melegakan sakit sendi serta urat saraf
    ♥♥Mengurangkan keletihan
    ♥♥Amat sesuai untuk lelaki yang aktif dan menggunakan banyak tenaga
    ♥♥Membantu merangsangkan pengeluaran hormon testosterone bagi lelaki
    ♥♥Ia juga berfungsi untuk membuang angin kotor dan bisa dalam tubuh mengelakkan cepat penat dan menguatkan otot-otot


    Punca Lemah tenaga Batin:

    ♥♥Banyak Berfikir,
    ♥♥Mengeluarkan Air Mani Dengan Kaedah Lain,
    ♥♥Perjalanan Angin Dan Darah Tidak Betul,
    ♥♥Melakukan Kerja Berat Berlebihan,
    ♥♥Jatuh Atau Kemalangan
    ♥♥Menyebabkan Lemah Urat Saraf,
    ♥♥Kandungan Gula Berlebihan Dalam Darah (Kencing Manis)


    seriperawan@yahoo.com
    016-4009902


    *Tongkat Ali telah lama digunakan secara tradisional sebagai afrodisiak dan perangsang libido. Banyak penelitian ilmiah yang mendukung dan memperlihatkan bahwa tongkat Ali dapat mendorong fungsi seksual. Juga dipercaya dapat membantu produksi testosteron (efek anabolik) dan mengurangi kadar testosteron yang terikat dan tidak aktif di dalam tubuh.Sebagai akibatnya, pengguna Tongkat Ali umumnya melaporkan bahwa mereka merasa lebih sehat, hasrat seks meningkat, sendi-sendi lebih sehat, lebih cepat pulih sehabis olahraga berat, perbaikan kemampuan berpikir, perbaikan fungsi kekebalan tubuh dan menurunkan lemak.

    ##Diadun dan dimampatkan kedalam kapsul secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung.##
    NAK KETAT,MANTAIN DARA DAN ABG SAYANG SELALU

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •