Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 13 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 242
  1. #1
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Senyum SUPERWHITE-SUPERWHITE PINK-KYUSOKU BIHAKU-GLOWZ-GLUTA PRIME-SNOW WHITE SOAP-GLUTHA SOAP-PRODUK PEMUTIHAN BADAN PALING LARIS!

    Impikan Payudara Montok Dan Tegang !!!
    cubalah MIRIFICA BREAST CAPSULE


    60 KAPSUL (STOK SEBULAN)
    RM80
    POSLAJU FREE

    Mirifica terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara. montok dan menggiurkan seperti yang d iidamkan setiap wanita. Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman.


    Antara Khasiat Pueraria Mirifica :

    * Menambah saiz payudara.
    * Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
    * Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
    * Menganjalkan kulit yang melendut.
    * Melambatkan proses penuaan.
    * Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
    * Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
    * Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
    * Mengetatkan vagina.
    * Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
    * Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
    * Menambah tenaga dan kecergasan
    * Mengatasi masalah sukar tidur
    * Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'

    Kesan Penggunaan:

    Selepas menggunakan MC, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara. Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci. Jika anda mahukan hasil yang lebih cepat, anda boleh menggabungkan pengambilan kapsul ini dengan Lelan Vital Bust Serum yang berteknologi nano serta turut diformulasi daripada Pueraria Mirifica

    Cadangan Pengambilan:

    - 1 Biji Kapsul Mengandungi 500mg Puereria Mirifica.
    * Cadangan dos pengambilan adalah 2 KAPSUL SEHARI.
    untuk order 0133747473 / 0173123724

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Default testimoni thanyaporn

    TESTIMONI PENGGUNA THANYAPORN (sekarang dah tak supply @ no more stock for this product..
    salam,

    saya pun amik kapsul ni juga....
    mmg de best lah...selain menegang mcm i yg dah lusuh ni....tapi juga untuk meng"grip"kan kat toot.....
    untuk order 0133747473 / 0173123724

  3. #3
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Lampu testimoni thanyaporn

    TESTIMONI PENGGUNA THANYAPORN

    ari nie perasann...sikembar ni makin firm n cam roundd lebihh dari biasaa...
    ERIKA
    untuk order 0133747473 / 0173123724

  4. #4
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Default testimoni thanyaporn

    TESTIMONI PENGGUNA THANYAPORN

    PENGGUNA 1 : jaja_aimin
    i dah try dan dulu ada jual tp lately dah x de... yaya... brg ni sgt2 lah laris... try la jual.. confirm x hengat dunia nak arrange order... last year i jual every day ada je org nak beli... no need promot  sgt sbb dh ramai yg tahu psl keberkesanan this kind of capsul. And i  dah consume product ni dah lama n mmg berkesan..
    untuk order 0133747473 / 0173123724

  5. #5
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Default Re: sALe..saLE..sALe..sENtiAsA SALE!!tia amelia-set bersalin nona roguy-leesa-montok indah-kemut ajaib-sedap malam-minyak biu

    MINYAK BIUL

    * Untuk menegangkan payudara dari luar (Wanita)
    * Untuk menegangkan zakar dan membesarkan zakar (Lelaki)

    MINYAK BIUL



    HARGA PASARAN RM32
    HARGA NBH RM29.99
    untuk order 0133747473 / 0173123724

  6. #6
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Default Re: sALe..saLE..sALe..sENtiAsA SALE!!tia amelia-sabun succi yang best!!

    SUCCI

    Magic Powder Cleanser



    KELEBIHAN SUCCI

    ANTI ACNE
    Membasmi Kuman
    Membuang Black Head & White Head
    Mengecutkan Jerawat Bernanah
    Membantu Mengurangkan Minyak Berlebihan Di Muka

    WHITENING
    Memudarkan Parut Jerawat
    Memutihkan Kulit
    Menghilangkan Jeragat

    COLLAGEN
    Membuat Kulit Anjal, Muda & Gebu

    CLEANSER
    Mencuci Lebih Mendalam
    Membuat Kulit Menjadi Cerah

    SCRUB
    Membuang Sel Kulit Mati

    FIRMING
    Menegangkan Kulit

    REFRESHING
    Menyegarkan Kulit
    Menyejukkan Kulit

    ANTI WRINKLE
    Melambatkan Kesan Penuaan

    MOSTURIZING
    Memberi Kelembapan Pada Kulit
    Mengelakkan Kulit Menjadi Kering

    PURIFYING
    Mengecilkan Liang-Liang Roma
    Kulit Menjadi Bersih & Putih

    HARGA : RM39.90
    : RM35.00
    untuk order 0133747473 / 0173123724

  7. #7
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Default SENTIASA DISKAUN!!bedak pixy asli sudah tentunya murah..berbaloi-baloi!!

    BEDAK PIXY





    stok untuk mega sale..
    harga yg paling ummpphhhh!!!


    1 PIXY CERMIN + POS XPRESS RM18.99

    1 REFILL + POS XPRESS RM11.99
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    1 PIXY CERMIN + 1 REFILL + POS XPRESS RM26.99

    1 PIXY CERMIN + 2 REFILL + POS XPRESS RM35.99


    2 REFILL + POS XPRESS RM19.99


    TiPs PeMiLiHaN BeDaK PiXy MeNgIkUt WaRnA KuLiT

    PIXY Tropical Beige sesuai utk kulit sawo matang/hitam manis
    PIXY Natural Beige sesuai utk kulit sederhana cerah
    PIXY Natural White sesuai untuk kulit putih
    PIXY Yellow Beige sesuai untuk kulit sederhana cerah (warnanya agak kekuningan)
    PiLihLaH MeNgIkUt WaRnA KuLiT AnDa


    Caj Pos Laju
    (sampai 1-2 hari)
    Semenanjung Malaysia: RM6
    Sabah dan Sarawak: RM10
    Singapura, Brunei dan Indonesia: RM60

    Caj Pos Daftar
    (Malaysia sampai seminggu, Lain-lain sampai 2 minggu)
    Malaysia: RM3
    Singapura, Brunei dan Indonesia: RM6


    untuk order 0133747473 / 0173123724

  8. #8
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Default Re: sALe..saLE..sALe..sENtiAsA SALE!!tia amelia-PRODUK DE PUTIH

    De単utih


    Set De単utih 3 Dalam 1 (RM29.90)
    NBH DISKAUN RM24.99

    Mengandungi:

    1.Night Cream 5g2.Day Cream 5g3.Soap 50g

    Set De単utih 3 dalam 1 ringkas, selamat dan berkesan.

    Sesuai untuk kulit berminyak dan bermasaalah.

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



    Sabun Herba De Putih

    Cara Penggunaannya Siang & Malam 1.

    Cuci muka dengan sabun herbal De恥utih.

    Herbal Soap RM6.90
    NBH DISKAUN RM5.99

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    De単utih Facial Toner

    Facial toner De単utih dirumus khas daripada ekstrak Aloe vera, timun dan bahan semulajadi. Bertindak lembut atas kulit tanpa iritasi.

    - menyejuk, melembab, menyegar

    - mengurangkan liang pori-pori terbuka.
    - Kulit menjadi lembut dan licin.
    ~ Sesuai untuk semua jenis kulit dan juga kulit sensitive.


    Cara penggunaannya selepas penggunaan dengan sabun herbal De単utih.

    Toner RM12.90
    NBH DISKAUN RM11



    De単utih Day Cream
    Krim siang De単utih bertindak

    ~ pelindung UV, alas meka-up dan pelembab siang.
    ~ Mencerah dan melindungi kulit.
    ~ Sesuai untuk semua jenis kulit.


    Cara penggunaanya Sapu krim day cream De単utih sekata di muka.

    DAY CREAM RM9.90
    NBH DISKAUN RM7.99




    Krim Malam De単utih


    ~ krim pemulih malam, agen pencerahan dan pelembab malam.
    ~ Ia memulih dan membaharui sel-sel kulit.
    ~ Mengurangkan bintik-bintik hitam, garis halus dan masaalah kulit.
    Sesuai untuk semua jenis kulit.

    Cara penggunaanya; Cuci muka menggunakan sabun herba de putih-bilas. Susuli dengan facial toner dan sapu krim Night cream De単utih sekata pada muka sebelum tidur

    HARGA PASARAN 15.90
    NBH DISKAUN RM14.99
    untuk order 0133747473 / 0173123724

  9. #9
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Default PRODUK NONAROGUY-SET BERSALIN PALING LARIS DAN TERMURAH DI PASARAN..

    PRODUK NONAROGUY
    untuk order 0133747473 / 0173123724

  10. #10
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Default Re: MEGA SALE PELBAGAI JENAMA HANDPHONE&LaPtOp....kutu laptop&hanphone page 4..sony/nokia/dell/acer/toshiba/compaq/asus/htc..

    ~TeRiMa KaSih NuYuN UcApKaN BuAt SeMuA PeLaNgGaN BuDiMaN YaNg TeLaH BeRuRuSnIaGa DeNgAn NuYuN....AlHaMdULiLLaH.....SeGaLa PuJi BaGi ALLAH YaNg TeLaH MeNgUrNiAkAN ReZeKi KePaDa KiTa SeMuA~



    untuk order 0133747473 / 0173123724

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Default SET TAHI LALAT MEMANG POWER..TAK PERCAYA?! JOM CUBA..

    SET TAHI LALAT



    Set ini mengandungi :

    TREATMENT TONER

    Produk pertama yang digunakan untuk rawatan pembuangan tahi lalat, kutil atau bebola minyak ialah treatment toner. Dengan menggunakan kapas, sapu treatment toner dibahagian yang hendak dirawat. Treatment toner ini boleh menyerap ke kulit dan melembutkan tahi lalat, kutil dengan senang. treatment toner ini boleh juga untuk menyeimbangkan kembali kulit dan meratakan tona-tona kulit dan mengatasi liang-liang pori besar, jeragat, bintik-bintik hitam dan jerawat.

    REMOVING MOLE CREAM

    Removing Mole Cream ini digunakan pada peringkat kedua selepas penggunaan Treatment Toner. (Sebelum itu calarkan bahagian yang hendak di rawat dengan lidi khas yang disediakan-calar hanya sekali) Penggunaan Removing Mole Cream dalam masa yang serupa diulang sebanyak dua atau tiga kali mengikut saiz tahi lalat.

    REPAIR CREAM

    Repair Cream di gunakan untuk langkah ketiga dibahagian yang telah dirawat. Selepas guna Removing Mole Cream jika bahagian tersebut kemerahan gunakan Repair cream. Ia sangat berkesan untuk memperbaiki, mengembalikan kulit semulajadi jelita, licin dan anggun, disamping itu berfungsi menghilangkan parut di bahagian yang dirawat. Repair cream ini bukan sahaja digunakan dalam Program Set Pembuangan Tahi Lalat tetapi juga digunakan sebagai krim malam mengaktifkan sel-sel baru, membantu mengembalikan kelembapan kulit hingga kedalaman kulit.

    PERINGATAN
    • Rawatan membuang tahi lalat ini hanya boleh digunakan sekali sahaja.
    • Rawatan ulangan ini hanya boleh dilakukan selepas dua minggu daripada rawatan yang pertama. (Jika masih ada tanda yang tertinggal).
    • Pesakit Kencing Manis dilarang menggunakan set rawatan ini.
    • Pesakit Jantung, Darah Tinggi juga tidak digalakkan.
    • Bagi yang mempunyai ketumbit tidak sesuai untuk rawatan ini.
    • Perempuan hamil dilarang menggunakan produk ini.

    HARGA : RM 159.00
    PROMOSI : RM149.99 + FREE POSLAJU
    untuk order 0133747473 / 0173123724

  12. #12
    Ahli Emas
    Join Date
    13 Aug 2009
    Posts
    210

    Default Re: Mai Dahhh---->BEDAK PIXY----->Rm15/16/17 termasuk POS--->REge GEMpak

    bedak pixy ni dr brand apa ye? pestime dgr..

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Default DARA BLACKCURRANT DRINK WITH COLLAGEN MEMANG BEST!!!JOM CUBA..


    PRODUK DARA "KERANA DIRIMU TERISTIMEWA"

    SKINCARE

    HERBAL SOAP RM19.90
    DAY CREAM + FOUNDATION RM25.90
    NIGHT CREAM RM29.90
    BEAUTY SOAP RM14.90
    BEAUTY SET RM35.90
    VITAMIN C SERUM RM25.90
    BEDAK DARADUNG RM14.90
    BRIGHTENING CREAM + COLLAGEN (DAY CREAM) RM25.90
    SET RESDUNG RM29.90

    PRODUK PENJAGAAN BADAN

    RAJA ISTERI RM14.90
    TEX-TEX SOAP RM15.90
    LOSYEN HALIA RM19

    MINUMAN

    KOPI PRACAMPURAN DARA RM20
    KOPI BAPA TARIK RM25
    KKOPI LANGSING DARA RM33.90
    COLLAGEN BLACKCURRANT RM32.90

    GIRDLE

    BODY BOOTY SAIZ S-M-L-XL-XXL-XXXL RM199
    untuk order 0133747473 / 0173123724

  14. #14
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Default Re: Mai Dahhh---->BEDAK PIXY----->Rm15/16/17 termasuk POS--->REge GEMpak

    TONER PERMATA HIJRAH

    1.) Kapsul Resdung

    2.) Tuju Resdung


    3.) Bedak Resdung

    4.) Sabun Resdung

    5.) Toner Hidung

    6.) Krim Malam

    7.) Toner Mata

    HARGA PASARAN RM260.90
    NBH RM249.99



    untuk order 0133747473 / 0173123724

  15. #15
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Default Re: Mai Dahhh---->BEDAK PIXY----->Rm15/16/17 termasuk POS--->REge GEMpak

    SET BERSALIN SALINDAH
    HARGA PASARAN RM370
    HARGA NBH RM349.99






    honeynuyun
    untuk order 0133747473 / 0173123724

  16. #16
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Default Re: sALe..saLE..sALe..sENtiAsA SALE!!tia amelia-set bersalin nona roguy-leesa-montok indah-kemut ajaib-sedap malam-minyak biu

    PENGHANTARAN AKAN DILAKUKAN SETIAP HARI KECUALI HARI SABTU DAN AHAD..

    POS PADA 030809
    NORAINI KL - TIA AMELIA EN205664634MY
    ROSILAWATI SEL - TIA AMELIA EN205664648MY
    ===========================================
    POS PADA 040809
    ZURAIDA PERAK - TIA AMELIA EN205663537MY
    NORMALA TERENGGANU - TIA AMELIA EN205664625MY
    YOUSOF SAIF SEL - UBAN USHINE EN205664617MY
    ===========================================
    POS PADA 050809

    NOR FADZILAH KL - COCOA COLLAGEN EN205663545MY
    NURZABIHA SEL - JAMU MAK DARA,COLLAGEN CEREAL,LEESA FORMULA EN205663470MY
    MISA SARAWAK - TIA AMELIA EN205663466MY
    ===========================================
    POS PADA 080809

    NOOR AIN SEL - TIA AMELIA EN205663568MY
    SITI FAZILATON PERAK - TIA AMELIA EN205664585MY
    SITI NURHANIFAH SEL - TIA AMELIA EN205664603MY
    KU SHAHARUM PERLIS - TIA AMELIA EN205664594MY
    SITI ZAWIYAH TERENGGANU - TIA AMELIA EN205664563MY
    ERNIEWATI SEL - SABUN SUCCI EN205663554MY
    NADIA ASYIKIN SEL - TIA AMELIA EN205664550MY
    ==========================================

    POS PADA 120809

    NORHANA PERAK - TIA AMELIA EN205664515MY
    SITI ROSILAH MELAKA - TIA AMELIA EN205664529MY
    NADIA ASYIKIN SEL - TIA AMELIA EN205664532MY

    ==========================================

    POS PADA 130809

    SOLEHA SEL - TIA AMELIA EN205664546MY
    ZARINA TERENGGANU - TIA AMELIA EN205664492MY
    SURAYA SEL - TIA AMELIA EN205664475MY
    NORSUHAILA KL - TIA AMELIA EN205664489MY
    NORASIAH TERENGGANU - TIA AMELIA EN205664501MY
    ==========================================
    POS PADA 160809
    ROSNANI P6 - TIA AMELIA EN205664444MY
    ROSLINA PHG - TIA AMELIA EN205664458MY
    FAUZIAH SABAH - CCPP EN205664435MY
    ROSIETA SABAH - CCPP EN205663571MY
    MARGARET SARAWAK - TIA AMELIA EN205664461MY
    ==========================================
    POS PADA 200809
    NORZANIRA PHG - TIA AMELIA N UBAN USHINE EN205663126MY
    AHMAD SYUKRI SEL - TIA AMELIA EN205663109MY

    ==========================================
    POS PADA 210809
    NOORLIZA PENANG - PEMBERSIH SIREH EMAS N TIA AMELIA EN205663205MY
    SOBIHATUN PTRAJAYA - TIA AMELIA EN205663188MY
    HONEYDA PTRJAYA - PAYUDA,MNYAK BIUL,TONER PERMATA HIJRAH PINK EN205663112MY
    RAMLAH SEL - JUS INTRA,SET DEPUTIH,SIZE UP N FIRMING BREAST SERIES,BWHITE EN205663191MY
    HONEYDA PTRJAYA - CCPP EN205663130MY
    ===========================================
    CASH ON DELIVERY (cod)
    050809 HAFIZAH SELAYANG - 1 KTK SIY
    180809 GOMBAK - 2 KTK SIY
    210809 HASEERA KL SENTRAL - 3KTK SIY N BEDAK PIXY N TIA AMELIA
    210809 MAS RTM - TIA AMELIA



    honeynuyun

    untuk order 0133747473 / 0173123724

  17. #17
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Default Re: Mai Dahhh---->BEDAK PIXY----->Rm15/16/17 termasuk POS--->REge GEMpak

    SET BERSALIN WARISAN AFIAT HERBA
    HARGA PASARAN RM85.90
    HARGA NBH RM75







    honeynuyuN
    untuk order 0133747473 / 0173123724

  18. #18
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Default Re: Mai Dahhh---->BEDAK PIXY----->Rm15/16/17 termasuk POS--->REge GEMpak

    SET BERSALIN NONA ROGUY
    HARGA PASARAN RM365
    HARGA NBH RM299.99








    honeynuyun
    untuk order 0133747473 / 0173123724

  19. #19
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Default Re: Mai Dahhh---->BEDAK PIXY----->Rm15/16/17 termasuk POS--->REge GEMpak

    SET BERSALIN MUSTIKA RATU (SET SELAPAN+BENGKUNG)
    HARGA PASARAN RM95
    HARGA NBH RM80









    honeynuyun
    untuk order 0133747473 / 0173123724

  20. #20
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Mar 2007
    Posts
    3,893

    Default Re: Mai Dahhh---->BEDAK PIXY----->Rm15/16/17 termasuk POS--->REge GEMpak

    SET BERSALIN IBU HALIMAH


    Set Bersalin Ibu Halimah adalah hasil daripada amalan turun-temurun yang diperkenalkan untuk kegunaan umum. Ramuan yang digunakan adalah 100% herba hutan hujan tropika dan tidak mengandungi bahan tiruan, manakala bengkung yang disediakan adalah mengikut bengkung tradisional Melayu. Set ini adalah lengkap untuk penggunaan 44 hari tempoh berpantang.


    Set Bersalin Ibu Halimah ini merangkumi:

    - Jamu Mak Dara (Serbuk) 1 kotak 250 gram
    - Jamu Mak Dara (Kapsul) 2 botol 60 biji kapsul
    - Losyen Param Ibu Halimah 1 botol 120 ml
    - Pilis 1 bekas 200 gram
    - Bedak Sejuk 1 bekas 200 gram
    - Rempah Mandi 1 bungkus 100 gram
    - Bengkung 1 helai
    - Tungku Kukus Berherba 1 unit


    HARGA PASARAN RM350.00

    NBH OFFER RM320.00
    untuk order 0133747473 / 0173123724

 

 
Page 1 of 13 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •