Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 48 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 951
  1. #1
    Peniaga Mini @ D'Blaze Plaza
    Join Date
    07 Aug 2009
    Posts
    263

    Default Tudung DeZahra & Ayra - Original dari Butik. Harga pun sama dgn Butik. Dealers dikehendaki...

    Kami ada menjual pelbagai barangan di beberapa 'kedai' berasingan di wmc ini dan Stok baru sentiasa di-update sepanjang masa. Sila klik link di bawah untuk setiap kategori untuk melihat status terkini stok dalam tangan untuk setiap produk yang dikehendaki.

    Cara operasi Ayra Collection:

    1. Kami akan dapatkan sesuatu stok yg direquest oleh customer, samada dari stok dalam tangan atau dengan membeli tudung yang dikehendaki dari deZahra.

    2. Bila stok dah ada kami akan upadate dlm link tudung yang berkenaan dan tulis Req: ..... (size...) dah ada, dan kami juga akan sms customer bagitau stok dah ada dan bagi nombor akaun untuk bayaran.

    3. Kami harap customer dapat bayar secepat mungkin selepas diberitahu. Tudung aakan dipos selepas bayaran diterima.

    4. Kalau nak reserve dulu boleh, tapi kena bayar deposit RM 40 satu tudung. Kami akan simpan maksima 1 bulan.

    5. Kalau customer masih belum response selepas beberapa kali kami sms, kami akan release tudung tu pada org lain. (kecuali kalau bayar deposit)

    6. Kalau ada kemushkilan harap dapat sms 017-583 9750

    Terima kasih atas sokongan semua.



    Tudung Ayra adalah jenama keluaran kami sendiri. harga sangat berpatutan. Kualiti setanding jenama terkemuka lain yg kami jual.. Dealers utk Tudung Ayra di alu-alukan

    Sila klik untuk Tudung AYRA Printed - Awning Penuh

    Sila klik untuk Tudung AYRA Printed - Awning Separuh

    Sila klik untuk Tudung AYRA Plain

    Sila klik untuk Tudung Mini Ayra

    Sila klik untuk Tudung Ayra Scallop

    Sila klik untuk Tudung Labuh - Lazidah

    Sila klik untuk Senarai dealers Tudung Ayra




    Tudung Ariani dan Ratu original dari Butik. Harga dijamin sama dengan Butik, tambah kos pos je.. ( 123 ... Last Page)


    SEMUA TUDUNG ARIANI - 25% OFF !!!

    Unbelievable sale - Ariani - Betul-betul mau kasi abis..!!!

    Koleksi Mega Glam Ariani

    Sila klik untuk Tudung Lamees - Harga Runtuh !!



    Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik ( 123 ... Last Page)

    Koleksi deZahra - Printed

    Koleksi deZahra - Plain colours

    Penerangan mengenai Tudung deZahra




    Koleksi Tudung Siti



    Telekung Sulam Vietnam - Stok Terkini
    Linda MZ

    Telekung Kerawang Tebuk - Sangat Eksklusif

    Telekung Jacquard - Elegant

    Telekung S20 - 20 Bunga timbul - Menarik





    Stock Clearance - Kasut Crocs - murah giler!!!




    Klik Link untuk Stokin Wudhu'

    Lain-lain hal:

    Senarai Penghantaran

    Klik utk join fanpage Tudung deZahra dan Ayra di Facebook

    Soalan-soalan lazim mengenai Tudung Ariani dan deZahra

    Koleksi Gambar istimewa - 'Me and my deZahra/ Ariani'

    Pelan lokasi Butik Ayra Collection di Ipoh


    Cara Bayaran:

    Maybank2U
    CIMB

    Contact :

    1. Ayra, deZahra dan Ariani-> Yantiee : 017-583 9750 (full time assistant)

    2. Telekung, Stokin Wudhu' & Crocs -> Linda 012-519 2197 (sms only please from 8.30 am - 6 pm working days sebab akak bekerja full time, after 6pm and weekends, boleh call okay .. no problem ... )


    e-mail: asyraz@gmail.com

    Last edited by yantiee; 24th March 2010 at 08:57 PM.

  2. #2
    Ahli Baru
    Join Date
    04 Dec 2008
    Posts
    161

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Burik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    salam.. nie yanti yang kak linda cakap tu ke?

  3. #3
    Peniaga Mini @ D'Blaze Plaza
    Join Date
    07 Aug 2009
    Posts
    263

    Default Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    Edited by Yantiee
    Last edited by yantiee; 3rd March 2010 at 09:36 PM.

  4. #4
    Peniaga Mini @ D'Blaze Plaza
    Join Date
    07 Aug 2009
    Posts
    263

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    Stok- stok baru deZahra. (Sementara Gambar Official di siapkan dalam website deZahra..)


    DZ1 Sarah (S) RM 120



    DZ2 (S) RM 120


    Ni pulak gambar rainbow collection.
    Yang jenis Sarah (tudung biasa) - RM 100. Fatihah (scallop) - RM 120



    DZ3
    Fatihah (M) (L)
    Sarah (M)

  5. #5
    Peniaga Mini @ D'Blaze Plaza
    Join Date
    07 Aug 2009
    Posts
    263

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Butiik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    Quote Originally Posted by shanuzul View Post
    salam.. nie yanti yang kak linda cakap tu ke?
    salam shanuzul..

    ye, ni Yantiee yg Kak Linda cakap tu. Prasan tak posting pun 'ciplak' dari kedai Kak Linda... hehe

    Yantiee akan concentrate handle deZahra, kak Linda akan jaga Ariani...

    Singgah selalu ye...
    Last edited by yantiee; 24th March 2010 at 10:04 AM.

  6. #6
    Peniaga Mini @ D'Blaze Plaza
    Join Date
    07 Aug 2009
    Posts
    263

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    Senarai Penghantaran

    11/8/09
    Sufiana LX51 848 969 3MY
    Norhafizah LX51 848 969 3MY

  7. #7
    Ahli Baru
    Join Date
    19 Sep 2008
    Posts
    221

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    Salam Yantie

    Tdg B321B321 n B274B27 boleh bagitau tak color sebenar tak cos dalam PC nampak lain , kat luar lain. Tolong ek.

    TQ

  8. #8
    Ahli Baru
    Join Date
    11 Jun 2008
    Posts
    671

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    salam yantiee..
    DZ3 rasanya color torquise ke? nk cnfrm balik jer ye..
    color
    B324B324 ,B303B303 dgn B274B274
    mana yg ke arah biru light blue ek?

    nk tambah light green RM65 tu ye..

    so sy request yg cnfrm DZ
    light green
    dark brown

    yang biru nk cnfrm dulu ye kot kat atas tu?
    DZ3 tu memang biru torquise and tgh2 tu color kuning terang ke?

    all sy nk sz S tqvm


  9. #9

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    Yantie dah pos ke tudung B281B281 ? Lg satu, yg sy request B232A034 utk 1 je tapi nama saya dua kali kat request tu. Takut yantie ter order 2 lak.

  10. #10

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    Kedai deZahra kat Ipoh kat mane tu? Saya nak pegi carik la...

  11. #11
    Peniaga Mini @ D'Blaze Plaza
    Join Date
    07 Aug 2009
    Posts
    263

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    Senarai Penghantaran



    Utk mengetahui status penghantaran tudung anda, sila klik di sini - Poslaju dan disini utk Pos Express masukkkan nombor rujukan yg diberi bersebelahan dgn nama anda.

    01/05/2011
    Mar Shukri EN480010977MY
    Nurasyikin EN480010985MY

    Ellya EN480010994MY
    Nurfarhanah EN480010795MY
    Haniza EN480010800MY

    01/05/2011
    Radiah Saif EN480010773MY
    Dima EN480011005MY
    Tina Othman EN480010787MY

    30/05/2011
    Nur Fairus EM000195372MY
    Maslina Abd Manaf EN480011031MY
    Sheery EN480011028MY

    27/05/2011
    Norhaslaily EM000194085MY
    Nooremiliawaty EM000194068MY
    Zainah RR127237652MY

    26/05/2011
    Rosnita EM000194010MY
    Siti rahmah EM000194037MY
    Alia nazirah EM000194045MY
    Hanizah EM000194023MY
    Siti Zuraidah EM000194054MY
    Lyna rahmawati EM000194071MY

    16/05/2011
    Rohaizan RR127835253MY
    Noor Azreen RR127227522MY
    Nur Aini Jaini CP118044146MY
    Siti Khajaru'ain EM000193751MY
    Zuhaida Da EM000193748MY
    Yani KLIA EM000193734MY
    Siti Maslina EM000193725MY
    Maziah EM000193650MY
    Julia EM000193663MY
    Hasnah Tahar EM000193677MY
    Warna Inspirasi EM000193685MY
    Farzana EM000193694MY

    14/05/2011
    Norbaini EM000193796MY
    Aziey Ke EM000193805MY
    Dr. Siti Mariam EM000193782MY
    Nor Baizura EM000193765MY
    Farida Hashim EM000193779MY
    Ameer EE914004435MY
    Lena Saji EE914004355MY

    13/05/2011
    Haliza EM000193822MY
    Ellya EM000193819MY
    Hasnah EM000193836MY

    12/05/2011
    Zyka EM000193646MY
    Yushanita EM000193632MY
    Siti K EM000193615MY
    Juliana Hadi EM000193601MY
    Sawina EM000193575MY
    Siti Fairuz EM000193589MY
    Nor Azlinah EM000193592MY
    Sahila EM000193561MY
    Ecak LD124641063MY


    11/05/2011
    Julia EM000193487MY
    Hazira Radin EM000193495MY
    Irmayanti EM000193500MY
    Nurasyikin EM000193513MY
    Dygku Rosslini EM000193527MY
    Mardziah EM000193544MY
    Nazirah EM000193558MY
    Muna Ismail EM004326855MY
    Shahrunizah EM004326833MY
    Anne Mokhtar EM004326816MY

    09/05/2011
    Rosliana EM000193853MY
    Rosmaliza EM000193867MY
    Norfazilah EM000193875MY
    Hardianti EM000193884MY
    Juliana Hadi EM000193898MY
    Noor Aishah EM000193456MY

    06/05/2011
    Azira Ariffin EM000193938MY
    Aida K EM000193924MY
    Fauzani EM000193915MY
    Norsalfarina EM000193907MY


    05/05/2011
    Robiah EM000193425MY
    Zeera Hariri EM000193411MY
    Nur Diana EM000193941MY
    Radiah EM000193442MY
    Hairani EM000193439MY
    Ani Jack EE914318589
    Khayati CD150627011 MY
    Zarina Chin CD150626991MY
    Azlina Mohamad EM004326780MY
    Marpuah EM004326643 MY

    04/05/2011
    Rashadiba EM000193955MY
    Melley EM000193969MY

    27/04/2011
    Zira EN480011955MY
    Intan Suhara EN480011941MY
    Zila EN480011805MY
    Nur Diana EN480011765MY
    Helni EN480011751MY
    Juliana Ali EN480011796MY
    Yani KLIA EN480011782MY
    Julia Jaafar EN480011779MY
    Eza Sabreeza EN480012045MY
    Zara Kassim EE914188699MY
    Ameer EE914188742MY
    Cek Tan RR127839136MY



    26/04/2011
    Dygku Rosslini EN480011938MY
    Santi EN480011924MY
    Radiah Saif EN480011898MY
    Nurul Hasfatina EN480011915MY
    Farahiyah EN480011907MY
    Sahila EN480011884MY
    Czu Cyg EN480012037MY

    25/04/2011
    Norhafizah EN480011133MY
    Asnah EN480011120MY
    Ana Hasrina EN480011062MY
    Maziah EN480011076MY
    Hardianti EN480011080MY
    Pelangi Senja EN480011093MY
    Noor Baizura EN480011116MY


    23/04/2011
    Mazmah EE914188708MY
    Aida K EN480011147MY
    Izawati EN480011155MY
    Noor Aishah EN480011164MY
    ‎Risnawaty CP117066128MY


    22/04/2011
    Mazidah EN475106054MY
    Nazirah EN475106068MY
    Norashikin Mokhtar EN475106085MY
    Ruaidah Musiran EN475106071MY
    Zilla EN475106099MY
    Norlaily Saiden EN475106037MY
    Manisah EN480010760MY
    Pelangi Senja EN480010756MY
    Shikin EN4751106108MY


    20/04/2011
    Nor Baizura EN480010725MY
    Rohayu EN480010711MY
    Haida EN480010739MY
    Megawati EN480010708MY
    Norlizam EN480010671MY
    Asma Ida EN480010699MY


    ‎18/04/2011
    Dina Buntar EN480011204MY
    Dygku Rosslini EN480011195MY
    Nazirah EN480011181MY
    Zuliati EN480011178MY



    ‎16/04/2011
    Rosliana EN480011252MY
    Dima Mazlina EN480011266MY
    Haryanty EN480011249MY


    ‎15/04/2011
    Azie Azimah EN480011306MY
    Mayzan EN480011310MY
    Putery Honey EN480011283MY
    Nona Hendry EN480011323MY
    Atie EN480011270MY
    Nur Diana EN480011297MY
    Nadya EE914188671MY
    Nazirah EN467625826MY

    14/04/2011
    Wan Mazlin EN480011345MY
    Asnah Amat EN480011371MY
    Farah haslina EN480011385MY
    Zira EN480011354MY
    Aini Ali EN480011368MY

    ‎13/04/2011
    Hasliza EN480011399MY
    Robiah EN480011425MY
    Haida EN480011408MY
    Siti Hafsah EN480010668MY
    Madihah EN480011411MY
    Juliana Abd Hadi EN480011439MY


    ‎11/04/2011
    Eena Rahayu EN480011442MY
    Nadiah Zakaria EN480010645MY
    Nuraini Rahman EN480010654MY

    ‎08/04/2011
    Rosafidah EN480011495MY
    Farida Fasha EN480011473MY
    Siti-Ismah Khalid

    ‎07/04/2011
    Edayu CD168194333MY
    Nooraidah CD168194316MY
    Hairani EN480011513MY
    Mastika EN480010637MY
    Adelen

    ‎06/04/2011
    Lyana Rusli EN480011527MY
    Aida K EN480011646MY
    Nuttzleanna EN480011615MY
    Siti Suhailah EN480011663MY
    Noorazeawaty EN480011677MY
    Zyka EN480011650MY
    Nona Hendry EN480011629MY

    ‎05/04/2011
    Aini Ali EN480011685MY
    Abyan EN480011601MY
    Razlina EN480011592MY
    Dina Buntar EN480011589MY
    Jamil Ithnin CP118047995MY

    ‎04/04/2011
    Aini Ali EN480011535MY
    Ana Mohamed EN480011561MY
    Dussy Belle EN480011575MY
    Ellya EN480010623MY
    Fadzillatunnur EN480010610MY
    Farah Haslina EN480010597MY
    Hazira EN480010606MY
    Madihah Yusri EN480010570MY
    mamafaris EN480010583MY
    Mazuina EN480010566MY
    Nani Yuci EN480010552MY
    Nina Aziz EN480010549MY
    Nor Baizura EN480010521MY
    Putery Honey EN480010535MY
    Robiah EN480010518MY
    Salfarina EN480011558MY
    Sofea mahirah EN480011694MY
    veryberry EN480010504MY
    Zalina Ismail EN480010495MY



    31/3/2111
    Siti Hafsah EN480010481MY
    Pelangi Senja EN480010478MY

    29/3/2111
    Ana Suzana EN480011748MY
    Rosmaliza EN480011734MY
    Ismafarahayu EN480011703MY
    Erin EN480011717MY
    Nor Adilah EN480011725MY


    ‎29/3/2111
    Farida Fasha EN480011819 MY
    Dida Abd Rahman EN480011822MY

    ‎28/3/2111
    Azlina Othman EN480010257 MY
    Hazni Salwa EN480010265MY
    Hardianti EN480010226MY
    NadYa Deaney EN480010230MY
    Yusniza EN480010212MY


    ‎25/3/2111
    Siti K EN480010362MY
    Salfarina EN480010274MY
    Saliza EN480010291MY
    Nor Sazira EN480010305MY
    Juliana EN480010288MY


    ‎25/3/2111
    Rohayu EN480010331MY
    Ziela EN480010359MY
    Dilla Yusof EN480010328MY
    Orenzz EN480010314MY
    Hanimas EN480010209MY
    Azlina Arbain EN480010186MY
    Khai Rahmi EN480010190MY
    Nur Fairus EN480010345MY
    Kamaruzzaman CD168193412MY


    ‎22/3/2111
    Ma Aifi RR120331993MY
    Rusya Azrina EN480011875MY
    Asyrizan EN480011867MY
    Nazirah EN480011853MY
    Najmiyah EN480011836MY
    Maslina EN480010172MY
    Faridah EN480010169

    ‎22/3/2111
    Nurul EN480010141MY
    Hazira EN480010155MY

    ‎21/3/2111
    Aida K EN475105 875MY
    Rozita Abu Bakar EN480010393MY
    Norbaini EN480010380MY
    Nuraini Rahman EN480010376MY
    Zue Adnin EN480010416MY
    Muniroh EN480010420MY
    Annisa Rahmat EN480010402MY
    Siti K EN475105867MY
    Wan Aini EN480010138MY
    Last edited by yantiee; 2nd June 2011 at 01:26 AM.

  12. #12
    Peniaga Mini @ D'Blaze Plaza
    Join Date
    07 Aug 2009
    Posts
    263

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    Salam semua,

    Ni Kak Linda ni (Yantiee minta tolong post hehe).

    1. Nak cakap t/kasih pada semua yang sudi jengok kedai Yantiee ni.. support Yantiee maknanya support Kak Linda gak....

    2. Harap dapat beri Yantiee sedikit masa utk dia betul-betul 'terror' handle internet business ni... Semalam dia suspen habis dan call akak bagitau ada dekat 50 sms!!!

    3. Kami akan beri sokongan sepenuhnya pada Yantiee.. jangan risau.

    4. Yantiee minta maaf sebab dia belum berapa pandai perihal internet ni.. jadi elok kalau sms dia terus je.. pm dia belum berapa pandai.. thread ni pun adik dia yang tolong set-up...

    Terima kasih sekali lagi..
    Last edited by yantiee; 24th March 2010 at 10:04 AM.

  13. #13
    Peniaga Mini @ D'Blaze Plaza
    Join Date
    07 Aug 2009
    Posts
    263

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    salam

    yantiee cuba ya ..

    adhuri - warna b321 mcm biru tua & b274 mcm hijau logo petronas

    danish2213 - dh sms ye & tkasih bayaran, yantiee pos ptg ni ....

    asnah - dh pos & noted ...

    ellyna25 - kedai di sunway city .... lps `lost world of tambun', pandu ke arah belah kiri jalan, lps padang besar yg kosong, ada kedai2 dua tingkat, kedai yantiee atas proton edar service centre, sila ya ... datang tau .... insya Allah, jumaat tutup tapi boleh bukak by appointment, jadi call/ sms yantiee dulu ya kalau nk dtg hari jumaat.... hari2 lain bukak dari jam 10 pagi sampai jam 6.30 ptg ....

  14. #14

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    Salam Yantie..ni my payment ref untuk B301

    Reference Number 188125
    From Account 4889695112 Public Bk
    Payment Type Funds Transferr
    Beneficiary Bank Maybank
    Beneficiary Account No 558172103465
    Beneficiary Name nuryanti mohd azmir
    Payment Description d zahra 301
    Transaction Amount RM 69.00
    Date/Time 13-08-2009 15:15:56

    -noorazah-

  15. #15
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    Selamat menjamu mata kat kedai yantie ni... stok baru sentiasa ada ye.. sama masa kat kedai akak dulu hehe...
    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  16. #16
    Ahli Baru
    Join Date
    17 Jul 2009
    Posts
    8

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    cantik nyaa...ada kedai tau kalau nak tengok sendiri tudung2 ni? saya jenis kene try dulu..hehe sorry
    Layari [B][URL="http://www.kedaionline.com"]www.kedaionline.com[/URL][/B] untuk melihat koleksi batik digital Terengganu yang terkini!

  17. #17
    Peniaga Mini @ D'Blaze Plaza
    Join Date
    07 Aug 2009
    Posts
    263

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    Stok baru deZahra - baru siap contoh!!! Boleh book sekarang... sms Yantie

    Sarah ( Tudung Biasa) : RM 85 Fatihah (Scallop) RM 100



    DZ10 Black and white



    DZ11 Brown and white

  18. #18
    Peniaga Mini @ D'Blaze Plaza
    Join Date
    07 Aug 2009
    Posts
    263

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    Quote Originally Posted by Kedaion9 View Post
    cantik nyaa...ada kedai tau kalau nak tengok sendiri tudung2 ni? saya jenis kene try dulu..hehe sorry

    Salam, kedai ada, kat Sunway City, Ipoh. Jemputle datang hehe...

  19. #19
    Ahli Emas
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    1,518

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    yatie dz10 black and white boleh ambil gambar yang clear tak.....
    tak nampak sangatlah coraknye...

  20. #20

    Default Re: Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik

    Salam yantiee..nak bagitau tudung dah sampai..cantik sgt.. ...tks atas layanan yg diberi

 

 
Page 1 of 48 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •