Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 33 of 36 FirstFirst ... 232930313233343536 LastLast
Results 641 to 660 of 711
  1. #641
    Peniaga Supreme @ Nisyra e'Mall 2 U
    Join Date
    20 Feb 2008
    Posts
    1,548

    Default Re: NEW!!!*gold cacao mask set*pengedar KB wanted!!*GP*glowz*fem@lov*silvana*TK*skin79*missha *miracle mask*top 5*semuanya be

    OCTOBER DEAL!!!



    Join our

    DeeVuh BeautyHouse
    Facebook

    and receive a

    free MIRACLE MASK sample

    on your first order.


    Click here to join!

    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=37018&type=sigpic&dateline=1272875753

  2. #642

    Default Re: NEW!!!*gold cacao mask set*pengedar KB wanted!!*GP*glowz*fem@lov*silvana*TK*skin79*missha *miracle mask*top 5*semuanya be

    Hi ina ada jual product ini lagi ke? kalau ye i nak tanya sikit pasal Snow White Soap ngan KB. Kedua-duanya berikan hasil yang sama ke? Mana satu yang Ina recommend ? Please explain about the 2 products. Tq.

  3. #643

    Default Re: NEW!!!*gold cacao mask set*pengedar KB wanted!!*GP*glowz*fem@lov*silvana*TK*skin79*missha *miracle mask*top 5*semuanya be

    Please enable the javascript in order to proceed. How To Reference Number : 91234477 Transaction Status : Successful Transaction Date Time : 24-Oct-2010 20:23:43 PM Transfer From : 13090006664522 Account Type : Savings Account Transfer To : 13020112399528 Beneficiary Name : NOORINA BINTI YUSOF Amount : RM150.00 Remarks : glowz

  4. #644
    Peniaga Supreme @ Nisyra e'Mall 2 U
    Join Date
    20 Feb 2008
    Posts
    1,548

    Default Re: NEW!!!*gold cacao mask set*pengedar KB wanted!!*GP*glowz*fem@lov*silvana*TK*skin79*missha *miracle mask*top 5*semuanya be

    Quote Originally Posted by vimmy View Post
    Hi ina ada jual product ini lagi ke? kalau ye i nak tanya sikit pasal Snow White Soap ngan KB. Kedua-duanya berikan hasil yang sama ke? Mana satu yang Ina recommend ? Please explain about the 2 products. Tq.
    dah pm...
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=37018&type=sigpic&dateline=1272875753

  5. #645
    Peniaga Supreme @ Nisyra e'Mall 2 U
    Join Date
    20 Feb 2008
    Posts
    1,548

    Default Re: NEW!!!*gold cacao mask set*pengedar KB wanted!!*GP*glowz*fem@lov*silvana*TK*skin79*missha *miracle mask*top 5*semuanya be

    Quote Originally Posted by azila87 View Post
    Please enable the javascript in order to proceed. How To Reference Number : 91234477 Transaction Status : Successful Transaction Date Time : 24-Oct-2010 20:23:43 PM Transfer From : 13090006664522 Account Type : Savings Account Transfer To : 13020112399528 Beneficiary Name : NOORINA BINTI YUSOF Amount : RM150.00 Remarks : glowz
    dah poslaju...
    insyaAllah smp arini...
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=37018&type=sigpic&dateline=1272875753

  6. #646
    Peniaga Supreme @ Nisyra e'Mall 2 U
    Join Date
    20 Feb 2008
    Posts
    1,548

    Default Re: NEW!!!*gold cacao mask set*pengedar KB wanted!!*GP*glowz*fem@lov*silvana*TK*skin79*missha *miracle mask*top 5*semuanya be

    glowz n glowz star dah restock....
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=37018&type=sigpic&dateline=1272875753

  7. #647
    Peniaga Supreme @ Nisyra e'Mall 2 U
    Join Date
    20 Feb 2008
    Posts
    1,548

    Default Re: NEW!!!Shape Plus~Silvana~TK~Glowz/Glowz Star~KB~Gluta Prime~Snow White~Fem@lov~Miracle Mask




    Shape Plus - Mixed Apple Powder with Oligo

    Selesaikan Masalah Gemuk,Selulit & Perut Buncit dengan Hanya sepaket sehari..Rasanya yang sedap & enak membantu membakar semangat anda untuk terus mengambil Shape Plus sehingga anda mendapat berat badan yang anda inginkan dalam masa yang singkat dan selamat.

    Kebaikan
    Shape Plus Slimming Apple Juice:
    Membantu Meningkatkan Kadar Metabolisma dalam badan
    Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
    Membantu menguatkan imun sistem dalam badan
    Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    Membantu meningkatkan kalsium pada tulang
    Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda
    Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
    Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit
    Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat
    Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan
    Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam


    Bahan-bahan kandungan
    Shape Plus:
    • Apple Mix Powder
    • Oligo
    • Soy Lecithin
    • Psyllium Husk
    • Isolated Soya
    • Grape Seed Powder
    • Apple Fiber
    • Palm Oil Fiber
    • Citrimax
    • L-Glutamine
    • Green Tea Extract
    • Aloe Vera Extract

    Cara Pengambilan:
    Campurkan 1paket Shape Plus ke dalam 200ml air biasa kacau dan minum selepas sarapan pagi

    Untuk keberkesanan yang lebih cepat dan baik:
    -Minum sekurang-kurangnya 2.5liter - 3liter air sehari
    -Elakkan makan malam (selepas pukul 7pm)

    Price RM120/box (10sachets)
    OFFER price RM240/3box (30sachet/month consume)


    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=37018&type=sigpic&dateline=1272875753

  8. #648
    Peniaga Supreme @ Nisyra e'Mall 2 U
    Join Date
    20 Feb 2008
    Posts
    1,548

    Default Re: NEW!!!Shape Plus~Silvana~TK~Glowz/Glowz Star~KB~Gluta Prime~Snow White~Fem@lov~Miracle Mask

    Testimonial yang memang menikam kalbu














    Testimoni Lagi

    From: Kak Ton
    Subject: Kurus u....tq

    salam jie...alhamdulillah....kerana jie perkenalkan produk ni pada akak....masuk ari ni dah 10hari akak minum shape plus..n kalau jie nak tau...alhamdulillah dah turun 3kg...n ari ni akak dah bertukar saiz baju yg kecik dari biasa...akak suka la shape plus ni sebab nya rasa nyer sedap..n tak de ler cam yg lelain tu byk fiber tak bleh telan..yg ni walaupun tak terus minum still tak kembang..tak sabar nak tunggu sebulan ekeke..harapnyer buleh bertukar terus saiz S...tq jie..so nanti akak akan place order lagi ngan jie..since jie pun senang nak deal...cool n peramah..tq jie..


    From: Faiz

    Subject: shape plus

    jie..ya allah tak sabar aku nak cerita ngan hang..aku call hang byk kali...hang pegi mana..aku call umah tak dpat aku call hp enggage..tention aku la call hang baik aku email hang terus..sebab tak sabar nyer aku nak bagitau hang berita gumbira nie....ok kan aku baru start 15 hari shape plus hang nie..tapi kan jie...aku tak timbang lagi sebab timbang kat umah dah rosak..tapi kan yg bestnyer..seluar jeans aku yg bulan lepas aku cuba sarung tu mmg dah jadi sarung nangka...sekrg nie dah jadi sarung cempedak akakakaa.so makna dah buleh pakai n rasa selesa n ada space lagi...baju lak dah byk yg longgar2 dari dulu...akan aku teruskan minum shape plus nie...seronok jie..sebab nye hang pun tau kan dah macam2 produk aku jumpa...n aku rasa this is the best produk yg aku pernah tyr coz resulst dia marveles...


    From: Noor

    Subject: alhamdulillah

    assalamulaikum,i nak kongsi berita gembira ngan u la jie...alhamdulillah jie...i rasa ini lah produk yg sesuai ngan i agaknyer...memula i rec ur mail pun i rasa terpikat n ingin mencuba...alhamdulillah tak sia2 i mencuba..n terima kasih pada u juga kenalkan produk nie...n terima kasih kerana sudi memberikan beberapa tips tuk meningkatkan metabolisma supaya cepat proses pembakran lemak yg giler tebal nie...ekekeke..tapi sekrg...alhamdulillah hubby pun puji nampak lebih langsing n menawan gitew...yg best tu kulit i pun semakin cantik n halus..ramai lak puji nampak lebih cerah n bersih n yang penting nampak lebih muda dari usia u....ok jie nanti kite update kat awak lagi yer...terima kasih sekali lagi semoga org2 yg memerlukan macam i ni bertemu dgn u...insyaallah semoga mereka juga dapat rasa kegembiraaan yg i rasakan sekrg ini....tq jie muaaaaaaaaaaaaaaaahhh


    Testimoni terbaru


    oniexx: salam

    oniexx: ni nk story skit masuk rini dah hari ke 3...memula be4 amik shape plus ni akak timbang berat akak 74kg
    rosma_jie: ha ok
    oniexx: so akak ikut pada saranan jie...pagi kite mkn apa yg nak mkn..so hari pertama tu akak mkn roti 2 keping n air milo...lepas tu akak pun start la minum air..kul 9pagi tu cuba habiskan 500ml..dalam kul 11pagi habiskan lagi 500ml. masa lunch akak mkn nasi lepas tu akak cuba habiskan 500ml lagi. dalam kul 4ptg akak minum lagi 500ml..mlm tu lepas dinner akak minum lagi air 500ml...mmg la terkencing2 lawas giler masa kencing tu...first day ajer akak turun 73.20kg ha terkezut akak 800gm hilang dalam masa sehari
    rosma_jie: ye alhamdulillah...
    oniexx: ha ni hari ke 3 kan jie akak timbang pagi tadi..berat akak dah 71kg jieeeeeeeeeeee...ha..bestnyer...yg pasti nie akak tak ler diet sangat cuma akak ikut ckp jie la mesti cuba habiskan atleast 2.5liter sehari...cuma biler minum tu akak rasa kenyang so akak amik nasi setengah pun dah rasa kenyang...mlm pun sama akak mkn setengah ajer dah rasa cam kenyang...
    rosma_jie: alhamdulillah..
    oniexx: inilah yang membuatkan akak semangat nak teruskan minum shape plus nie hingga berat ideal akak...n satu lagi akak mmg suka sgt rasanya...sebab rasa dia mmg cam jus apple..memula dulu masa jie sebut jus apple tu akak rasa cam tak percaya..sebab selalunya kat market sekrg ni semua mesti rasa yg kurang enak n pekat..tapi biler bancuh je nampak menyelerakan...minum ajer lagi la aku tergoda...so sekrg nie lepas bfast je mesti amik shape plus..syukur alhamdulillah akhirnya akak jumpa juga produk yang buleh bantu masalah berat badan akak ni tanpa akak giler2 jaga makan...
    rosma_jie: itu la kak...jie pun sebnrnya tak suka jaga mkn..pada jie kalau kita jaga mkn serupa mcm baik kite diet tanpa amik apa2produk kurus..kalau kite pun buleh jaga mkn sendiri kan...
    oniexx: betui kata jie tue...tapi akak rasa kalau akak jaga mkn lagi cepat akak turun nie kekekek..tak sabar tunggu sebulan...ok anything nanti akak update jie lagi yer...tq dear coz sharing ngan akak good produk...
    rosma_jie: ok kak no prob asalkan akak suka dan gembira jie rasa bahagia dapat tolong orang cam akak...so anything nanti update lagi ye..tq kak..

    Master_9 (wanita melayu)

    Re: NAK KURUS? GEMPAK!! TURUN 3KG DLM 10HARI!!!-Testimoni terbaru Jom Masuk

    salam semua ni tgh semangat ni nak menulis...semlm terima shape plus & tq to mrsrizal kerna khitmat penghantaran yg cepatteriman je parcel pagi semlm..elok2 je lepas sarapan pagi...i pun aper lagi kerna tak sabor...cepat2 bancuh dalam mug yg aggaran 200ml air tu...suspend gak nak minum memula nya..sebab selalu minum jenis2 camni kan kurang sedap gitew....tapi biler je shape plus masuk dalam mulut i wah... sedap rasanya...mmg la spt yg di war warkan rasanya cam jus apple gitew..alhamdulillah mmg buleh minum dgn selesa tak mengganggu tekak...n lepas i minum tu mmg rasa dahaga giler...teringat kat mrsrizal mesti kena minum air kosong 3liter sehari..aper lagi start la operasi minum air kosong...ha engko terkencing2 den...tapi kencing dia lain macam la dari biasa..lawas giler...n mmg best la..lepas je kencing cam rasa cam perut nie lembut jer..alhamdulillah...n n4 that kalau nak tau pagi senin tu i dah timbang pakai digital scale..beli semata2 nak tgk effect ke tidak shape plus niepagi semlm tu timbang lepas mandi berat 68.2kg...n pagi ni tak sangka la pulak cuba teka brp berat iya allah turun 1kg terus mak ai terkezut di buatnya..so pagi tadi berat 67.1kg...his cam tak percaya aje...rosak ker timbang haku nie...cuba lagi timbang rasanya dekat 5kali ler turun naik timbang tu ekekekke..tuk dapatkan kepastian...alhamdulillah itu la yg betuldengan itu hari ni ku tanamkan semangat yang berkobar2 untuk turun 10kg dalam masa sebulan insyaallah..so kepada kekwn yang dah beli tu..mai la sesama kite berkongsi testimoni tuk memberi semangat kepada diri kita semua..n seperti kata mrsrizal air tu memain kan peranan yang penting dalam penurunan dan pembakaran lemak dalam badan/...tqtq kerana perkenalkan produk nie...tunggu lagi 6hari..nak cuba tgk seminggung leh turun 3kg tak sepeti yg di beritahu


    Master_9 (wanita melayu)

    aina awak pun dah cuba yek...sedap kan....saya mesti ingat punya masa utk minum shape plus..sebab rasanya yg sedap itew...today i timbang sudah turun 66.5kg...wah ini sudah bagus..tapi rasa cam selera mkan pun dah berkurang..memula ari tu makan cam biasa..sekrg ni makan nasi separuh pun rasa cam dah ok...tu yg best tu..tak yah nak paksa diri control makan pun tak pe..coz dengan sendiri nya rasa kurang selera tu datang...waduh waduh..lagi semgt saya...yang semangatnya lagi..kekwn ckp badan saya dah semakin kecil...walaupun berat baru turun dalam 1.5kg...saiz tu nampak ada perubahan terutama bahagian punggung n peha...

    Master_9


    Join Date: 18 Dec 2009

    Posts: 14


    Re: NAK KURUS? GEMPAK!! TURUN 3KG DLM 10HARI!!!-Testimoni terbaru Jom Masuk
    ha ni nak citer pasal testi baru dari shape plus ekeke...sejak amik shape plus ni saya cam rasa kurang nak makan cam dulu..bagus lah..cumanya berat masih tak kurang lagi..ekeke tak pe tak pe..yang penting saiz XL dah jadi L..muahahaha..seronok!!!!!...

    n satu lagi tulang yg kat tengkuk tu pun dah timbul...kalau tak dulu susah nak nampak tulang tu...biler dah timbul maknanya..dah kurus la skit..hubby pun dah puji...peha selulit dah tak de...n kulit licin..peha nampak kecik dari dulu...semangat giler haku ni..akan ku terus misi ini sehingga dapat berat yang aku idam2kan..tak kira la berapa lama

    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=37018&type=sigpic&dateline=1272875753

  9. #649
    Peniaga Supreme @ Nisyra e'Mall 2 U
    Join Date
    20 Feb 2008
    Posts
    1,548

    Default Re: NEW!!!Shape Plus~Silvana~TK~Glowz/Glowz Star~KB~Gluta Prime~Snow White~Fem@lov~Miracle Mask

    berat susah nak turun wpun dah guna mcm2 produk diet???
    jom cuba shape plus....
    tak perlu berlapar...rasa pun sodapppp!!!!
    RM120
    /1 box
    offer RM240/3 boxes
    free poslaju....

    k.ina pun dah cuba...
    takyah nak seksa2 diri telan product diet yang rasanya menyeksa anak tekak....

    k.ina nak dapatkan berat 55kg(tinggi 168cm)...
    first day - 61.1kg
    2nd day - 59.3...hihihi!!!
    3rd day-????(tunggu esok...)




    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=37018&type=sigpic&dateline=1272875753

  10. #650
    Ahli Baru
    Join Date
    18 Mar 2010
    Posts
    127

    Default Re: NEW!!!Shape Plus~Silvana~TK~Glowz/Glowz Star~KB~Gluta Prime~Snow White~Fem@lov~Miracle Mask

    salam kak,
    bleh tolong pm sy apa beza KB dgn gluta prime?
    boleh nk tau harga juge

  11. #651

    Default Re: NEW!!!Shape Plus~Silvana~TK~Glowz/Glowz Star~KB~Gluta Prime~Snow White~Fem@lov~Miracle Mask

    salam..return costomer niey..dah 2x ambik trial set silvana. nak tanya senarai untuk loose ada special price tak..pm rege satu2 bleh..

  12. #652

    Default Re: NEW!!!Shape Plus~Silvana~TK~Glowz/Glowz Star~KB~Gluta Prime~Snow White~Fem@lov~Miracle Mask

    salam dik,

    klau myusukan baby boleh minum tk shape plus

  13. #653
    Peniaga Supreme @ Nisyra e'Mall 2 U
    Join Date
    20 Feb 2008
    Posts
    1,548

    Default Re: NEW!!!Shape Plus~Silvana~TK~Glowz/Glowz Star~KB~Gluta Prime~Snow White~Fem@lov~Miracle Mask

    Quote Originally Posted by spaces View Post
    berat susah nak turun wpun dah guna mcm2 produk diet???
    jom cuba shape plus....
    tak perlu berlapar...rasa pun sodapppp!!!!
    RM120
    /1 box
    offer RM240/3 boxes
    free poslaju....

    k.ina pun dah cuba...
    takyah nak seksa2 diri telan product diet yang rasanya menyeksa anak tekak....

    k.ina nak dapatkan berat 55kg(tinggi 168cm)...
    first day - 61.1kg
    2nd day - 59.3...hihihi!!!
    3rd day-????(tunggu esok...)

    salam,
    pttnya update setiap hari...
    alhamdulillah ada penurunan dr hari kehari...
    hari ni sachet baru ambik sachet yg ke-9 dan
    berat terkini - 58.2kg (dari 61.1kg)
    target - 55kg.

    insyaAllah abih kotak ke tiga nanti kot target tercapai....

    so kwn2...jom cuba shape plus...
    takde tekanan...
    trun berat dengan senang hati...
    yang penting mnum air masak 3-4 liter sehari...

    1 box (10 sachet)/RM120
    2 boxes + 1 box free (penggunaan sebulan)/RM240
    free poslaju....
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=37018&type=sigpic&dateline=1272875753

  14. #654
    Peniaga Supreme @ Nisyra e'Mall 2 U
    Join Date
    20 Feb 2008
    Posts
    1,548

    Default Re: NEW!!!Shape Plus~Silvana~TK~Glowz/Glowz Star~KB~Gluta Prime~Snow White~Fem@lov~Miracle Mask

    Quote Originally Posted by rodie View Post
    salam..return costomer niey..dah 2x ambik trial set silvana. nak tanya senarai untuk loose ada special price tak..pm rege satu2 bleh..
    dah pm..
    skrg stok silvana yg takde cleanser dan normal toner.
    stok insyaAllah masuk nextweek.
    yg lain ada....

    makin ramai pengguna silvana skrg...
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=37018&type=sigpic&dateline=1272875753

  15. #655
    Peniaga Supreme @ Nisyra e'Mall 2 U
    Join Date
    20 Feb 2008
    Posts
    1,548

    Default Re: NEW!!!Shape Plus~Silvana~TK~Glowz/Glowz Star~KB~Gluta Prime~Snow White~Fem@lov~Miracle Mask

    Quote Originally Posted by khalera6673 View Post
    salam dik,

    klau myusukan baby boleh minum tk shape plus
    salam kak,
    klu menyusukan baby boleh ambik shape plus ttp pastikan jgn kurang makan. klu akak kurang makan, gantikan dengan minum susu rendah lemak. air mesti ambik 3-4 liter sehari.
    shape plus ni cam supplement jugak. klu sape2 yg dlm proses nak mengandung pun boleh ambik shape plus...
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=37018&type=sigpic&dateline=1272875753

  16. #656
    Peniaga Supreme @ Nisyra e'Mall 2 U
    Join Date
    20 Feb 2008
    Posts
    1,548

    Default Re: NEW!!!Shape Plus~Silvana~TK~Glowz/Glowz Star~KB~Gluta Prime~Snow White~Fem@lov~Miracle Mask

    salam kepada semua,
    stok silvana n TK dah ada...
    cepat sebelum kehabisan lagi....
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=37018&type=sigpic&dateline=1272875753

  17. #657
    Peniaga Supreme @ Nisyra e'Mall 2 U
    Join Date
    20 Feb 2008
    Posts
    1,548

    Default Re: NEW!!!Shape Plus~Silvana~TK~Glowz/Glowz Star~KB~Gluta Prime~Snow White~Fem@lov~Miracle Mask



    aura cream is out of stock now!!
    tak pasti bila stok baru akan masuk...
    item silvana yang lain ada....
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=37018&type=sigpic&dateline=1272875753

  18. #658

    Default Re: NEW!!!Shape Plus~Silvana~TK~Glowz/Glowz Star~KB~Gluta Prime~Snow White~Fem@lov~Miracle Mask

    salam kak ina..

    kalau saya nak glowz, glowz star, gluta prime n sabun snow white. kak ina bole bg harga beraper?bg ler harga meletop akhir tahun yer

  19. #659
    Peniaga Supreme @ Nisyra e'Mall 2 U
    Join Date
    20 Feb 2008
    Posts
    1,548

    Default Re: NEW!!!Shape Plus~Silvana~TK~Glowz/Glowz Star~KB~Gluta Prime~Snow White~Fem@lov~Miracle Mask

    Quote Originally Posted by azila87 View Post
    salam kak ina..

    kalau saya nak glowz, glowz star, gluta prime n sabun snow white. kak ina bole bg harga beraper?bg ler harga meletop akhir tahun yer
    k.ina dah sms and pm jugak...
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=37018&type=sigpic&dateline=1272875753

  20. #660
    Peniaga Supreme @ Nisyra e'Mall 2 U
    Join Date
    20 Feb 2008
    Posts
    1,548

    Default Re: NEW!!!Shape Plus~Silvana~TK~Glowz/Glowz Star~KB~Gluta Prime~Snow White~Fem@lov~Miracle Mask



    stok silvana dah masuk...
    all available now...
    cepat!!!
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=37018&type=sigpic&dateline=1272875753

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي