Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 3 of 38 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 41 to 60 of 748
  1. #41
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    17 Jul 2009
    Posts
    575

    Default ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ TERKINI & TERRRMURAH! :) **slamat hari raya** COD area Ipoh/sg siput harini & esok




    ASSALAMUALAIKUM PARA PELANGGAN YANG DIHORMATI


    GEDUNG TELEKUNG ANDA menawarkan pelbagai pilihan TELEKUNG yang cantik, menarik dan terkini. Kami juga menjanjikan paras harga yang sangat berpatutan dan sentiasa berusaha mengutamakan kepuasan para pelanggan kami. Kami memberi keistimewaan kepada pelanggan SETIA kami, dan tetap mengalu-alukan para pelanggan baru kami.

    EMAIL: riangria.shoppe@gmail.com
    Contact No: 0197764800


    PENGIRIMAN :
    - Pengiriman akan dilakukan setelah pengesahan bayaran telah diterima.

    POSLAJU
    Semenanjung = RM 6.00
    Sarawak = RM 8.00
    POS DOMESTIK/ PARCEL
    **Bawah 1 kg = RM 2.50


    PEMBAYARAN :

    MAYBANK
    158202017249 - Azmahani Sulaiman

    CIMB BANK
    12150055456522 - Azmahani Sulaiman

    PUBLIC BANK
    4521411103 - Azmahani Sulaiman


    HAPPY SHOPPING!


    ~dangANIM~




    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ~~BOOKING/SOLD LIST FOR PROMOTION ITEMS~~

    1. zm786 - sutera gadis(pink,biru) booked RM50
    2. ekinashikin - tijan peach, rahayu pink paid 29/7 EN223424286MY
    3. alina - syifa rahman pink, vietnam ijau, anak L COD 28/7
    4. intan - arok emas, telekung anak L COD 27/7
    5. azura yusof - tijan purple,vietnam putih COD27/7
    6. hanani - syifa rahman purple COD28/7
    7. mas upsi - ilham(pink, biru) paid 29/7 EN223424476MY
    8. zuriati ukm - tijan biru paid 29/7 EN223424431MY
    9. siti_sal - telekung anak L pink
    10. supiah - tijan (hijau,peach) COD 30/7
    11. ustaz zahari - syifa rahman turquoise COD 30/7
    12. idayu -
    syifa rahman turquoise COD 30/7
    13. mawarku73 - adik manja coklat
    14. zulhamimi - tijan (biru, purple), telekung anak L pink paid 1/8 EN229992577MY
    15. haiza - ilham kuning gold COD 31/7
    16. juliana - anak L COD 3/8
    17. ainun - anak L COD 3/8
    18. alyanti - qaisara peach COD 3/8
    19. syidah - tijan pink COD 3/8
    20. norlina - qaisara dark blue, tijan ocean blue COD 4/8
    21. hashimah - tijan yellow COD 4/8
    22. Rabiatul - tijan pink COD 5/8
    23. Azlina - tijan pink, strwberry COD 5/8
    24. Azlin - qaisara bby pink COD 5/8
    25. Salinawati - qaisara ocean blue, 4 tijan
    26. nieda - qaisara peach paid 8/8
    27. hemo2 - qaisara (bby pink, ocean blue), ilham yellow paid 5/8
    EN229992932MY
    28. zai_az - adik manja biru paid 5/8 EN229992943MY
    29. azizah p.pinang - rahayu putih paid 6/8 EN229993042MY
    30. ruhil81 - sutera gadis pink paid 7/8
    31. munaliza - princess strwberry
    32. zalisacollection - adik manja purple paid 7/8



  2. #42
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    17 Jul 2009
    Posts
    575

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ 4/8 SEMUA SALE! jom borong utk DUIT RAYA

    BARU & HANGAT TAHUN INI

    QAISARA (PEACH)

    JUALAN GEMPAK: RM80+FREE POSLAJU
    BIASA: RM95+


    Telekung terbaru dipasaran, dibawah HAJAH AISHAH COLLECTION, terkenal dengan kualiti kain yang bagus dan bermutu. Sulaman yang cantik dan manis dengan gabungan warna menarik. Tambahan lagi kain telekung yang lebih labuh dari standard. Sesuai untuk semua ketinggian....

    lebih cantik tengok sendiri berbanding gambar anim yg kurang pro ni... stok terhad tapi still boleh request.











    QAISARA (dark blue)

    JUALAN GEMPAK: RM80+FREE POSLAJU
    BIASA: RM95+



  3. #43
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    17 Jul 2009
    Posts
    575

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ 4/8 SEMUA SALE! jom borong utk DUIT RAYA

    BARU & HANGAT TAHUN INI

    QAISARA (baby pink)

    JUALAN GEMPAK: RM80+FREE POSLAJU
    BIASA: RM95+


    Telekung terbaru dipasaran, dibawah HAJAH AISHAH COLLECTION, terkenal dengan kualiti kain yang bagus dan bermutu. Sulaman yang cantik dan manis dengan gabungan warna menarik. Tambahan lagi kain telekung yang lebih labuh dari standard. Sesuai untuk semua ketinggian.... ni sweet sangat. tergoda tul!
    stok terhad tapi still boleh request.






  4. #44
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    17 Jul 2009
    Posts
    575

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ 4/8 SEMUA SALE! jom borong utk DUIT RAYA

    BARU & HANGAT TAHUN INI

    QAISARA (ocean blue)

    JUALAN GEMPAK: RM80+FREE POSLAJU
    BIASA: RM95+


    Telekung terbaru dipasaran, dibawah HAJAH AISHAH COLLECTION, terkenal dengan kualiti kain yang bagus dan bermutu. Sulaman yang cantik dan manis dengan gabungan warna menarik. Tambahan lagi kain telekung yang lebih labuh dari standard. Sesuai untuk semua ketinggian.... warna yang FRESH!
    stok terhad tapi still boleh request.










    QAISARA (orange)

    JUALAN GEMPAK: RM80+FREE POSLAJU
    BIASA: RM95+




  5. #45
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    17 Jul 2009
    Posts
    575

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ 4/8 SEMUA SALE! jom borong utk DUIT RAYA

    BARU & HANGAT TAHUN INI

    QASIH (MAROON)

    JUALAN GEMPAK: RM75+FREE POSLAJU
    BIASA: RM95+


    Telekung terbaru dipasaran, Sulaman yang cantik dan manis, lain dari yang lain dengan gabungan warna menarik. Saiz telekung standard. Peminat maroon tu pasti puas hati.










    QASIH (yellow gold)

    JUALAN GEMPAK: RM75+FREE POSLAJU
    BIASA: RM95+

    Alahai yang ni memang ramai peminat... stok dah kurang, tp ade 3 pasang lagi kot. ape2 pun still leh request lagi, anim order baru...




  6. #46
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    17 Jul 2009
    Posts
    575

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ 4/8 SEMUA SALE! jom borong utk DUIT RAYA

    ~RAHAYU~

    JUALAN GEMPAK: RM60+FREE POSLAJU
    BIASA: RM75+




    Telekung yang cantik sulaman kemas dan berwarna menarik dengan harga yang sangat murah. Kain yang lembut dan sejuk. Siap ada beg yang sedondon lagi.. hehe. Comel je. Nak beli untuk anak gadis pun sesuai sgt. Berbaloi memilikinya! Kalau nak beli borong pm ekkk



    [1]

    [2] [3]

    [4] [5]


  7. #47
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    17 Jul 2009
    Posts
    575

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ 4/8 SEMUA SALE! jom borong utk DUIT RAYA

    BARU & HANGAT TAHUN INI

    TIJAN

    JUALAN GEMPAK: RM69+FREE POSLAJU
    BIASA: RM80+




    Tijan ni sangat la kemas sulamannya. Skali pandang macam telekung yang anim penah jual ratusan RM regenya.Kainnya sangat cantik dan sejuk selesa, ada BANYAK pilihan warna... Sape2 minat berniaga, boleh beli borong ye... favourite kawan2 anim!

    pink mcm2 tona, biru tua n muda, hijau, peach, purple,kuning, merah







  8. #48
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    17 Jul 2009
    Posts
    575

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ 4/8 SEMUA SALE! jom borong utk DUIT RAYA

    ~ADIK MANJA~

    JUALAN GEMPAK: RM65+FREE POSLAJU
    BIASA: RM70+




    Yang ni comel... ada pink, maroon, coklat, biru, purple... sentiasa diminati terutama remaja2. Kain dia cantik tapi tak berapa sesuai untuk orang tinggi lebih 160cm ye. sebab kerawang2 dia tu ada lubang2 nanti nampak tangan...

    PINK


    MAROON

    COKLAT


  9. #49
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    17 Jul 2009
    Posts
    575

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ 4/8 SEMUA SALE! jom borong utk DUIT RAYA

    SYIFA RAHMAN

    JUALAN GEMPAK: RM80+FREE POSLAJU
    BIASA: RM80+



    Ini salah satu koleksi saya sendiri. Kenapa? Telekung ni sweet sangat. Memang "feminin" sesangat. Warnanya very soft, ditambah dengan manik2 yang dijahit pada bunganya... confirm, siapa yang melihat pasti tertawan. Kainnya sedapp dan selesa.Paling menarik ia datang beg yang sedondon warna dan ada jahitan manik2 juga. JLN TAR pun tak jual ni.. hehe





















    ada pilihan color. turquoise, pink, purple, kuning, peach..
    stok terhad sangat... takleh repeat order dah yang ni. huhuhu



  10. #50
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    17 Jul 2009
    Posts
    575

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ 4/8 SEMUA SALE! jom borong utk DUIT RAYA

    PRINCESS STRAWBERRY

    JUALAN GEMPAK: RM30+FREE POSLAJU
    SIZE L SHJ

    Comel & cantik. Kain berkualiti tahan lama, dan sulaman berbentuk strawberry seluruh telekung. Beserta beg comel.
    Anak anda pasti sukakannye.





    Stok terhad sebab telah dijual untuk pemborong runcit. Still boleh request










    TELEKUNG BARBIE

    JUALAN GEMPAK: RM23+FREE POSLAJU
    SIZE M,L SHJ

    Telekung simple untuk anak2 mula sembahyang. Kualiti kain agak rendah, tapi tetap selesa untuk anak2 yang aktif. Juga beserta beg comel.Color pelbagai tak semestinya sama dalam gambar ye...









    TELEKUNG SULAM ANAK

    JUALAN GEMPAK: RM28+FREE POSLAJU
    SIZE M,L SHJ

    Telekung sulam replika telekung dewasa. Kualiti kain sederhana, tapi tetap selesa untuk anak2 yang aktif..Color pelbagai bergantung kepada stok. Insyaallah ujung bulan ni stok baru sampai...



  11. #51
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    17 Jul 2009
    Posts
    575

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ 4/8 SEMUA SALE! jom borong utk DUIT RAYA

    ~~TELEKUNG SUTERA gadis~~
    JUALAN GEMPAK: RM130 + FREE poslaju
    biasa: RM150


    Sutera gadis memang cun melecun sangat. Material kainnya lembut tak panas. Sulamannya memang tersendiri. tak sama dengan mana2 telekung lain. Disertakan bersama sebuah beg yang amat cantik... Paling sesuai untuk hantaran, hadiah juga untuk koleksi sendiri... belilah satu

    boleh request color ye









  12. #52
    Ahli Baru
    Join Date
    28 Aug 2008
    Posts
    32

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~28-31/7 SALE! SALE! SALE!

    Quote Originally Posted by dangANIM View Post
    mimie anim dah poslaju tadi
    tq ye... jemput dtg lagi shopping kat sini

    mimie - EN229992577MY
    salam anim...
    telekung dh terima...
    cantiknya...
    nk cari telekung lg 1 for my mom..
    Last edited by zulhamimi; 4th August 2009 at 05:47 PM.

  13. #53
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    17 Jul 2009
    Posts
    575

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ 4/8 SEMUA SALE! jom borong utk DUIT RAYA

    ~~ILHAM~~
    JUALAN GEMPAK: RM75 + FREE POSLAJU
    biasa: RM89+


    Ilham sangat terkenal dengan sulaman mewah benang bewarna dengan benang emas untuk menambahkan seri telekung ni. Comel dan cantik. Sweets sangat. Harga diluar mahal tau... Ada 5 warna yang berbeza. pink, biru, kuning/gold.... lain dah sold, tp still boleh request.



    [SOLD]





  14. #54
    Ahli Baru
    Join Date
    28 Aug 2008
    Posts
    32

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ TERKINI & TERRRMURAH! :)

    salam anim
    jalan2 cuci mata...
    cantik2nya....

  15. #55
    Ahli Baru
    Join Date
    01 Dec 2008
    Posts
    96

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ TERKINI & TERRRMURAH! :)

    Salam.
    Tantik-tantiknya telekung kat sini...pinar mata nak memilihnya.Anim,nak tanya, dlm banyak2 telekung yg Anim juai ni,ada tak telekung yg org panggil telekung kris dayanti...maap la,adik kirim suh beli telekung kris dayanti katanya,tak tau yg mana,kot ada yg Anim juai...kalu ada berapa regenya,TQ sudi jawab

  16. #56
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    17 Jul 2009
    Posts
    575

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ TERKINI & TERRRMURAH! :)

    Quote Originally Posted by zulhamimi View Post
    salam anim
    jalan2 cuci mata...
    cantik2nya....

    salam mimie...
    cuci2 le mata... mane le tau kot2 ade berkenan nanti
    telekung dh sampai ke belum? patutnya dah sampai arini

  17. #57
    Ahli Baru
    Join Date
    28 Aug 2008
    Posts
    32

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ TERKINI & TERRRMURAH! :)

    salam anim....
    yap telekung dh sampai pg td..(dh post kat thread lg 1)
    cantiknya.....
    memang nk beli lg 1 for my mom....

  18. #58
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    17 Jul 2009
    Posts
    575

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ TERKINI & TERRRMURAH! :)

    Quote Originally Posted by Nujba View Post
    Salam.
    Tantik-tantiknya telekung kat sini...pinar mata nak memilihnya.Anim,nak tanya, dlm banyak2 telekung yg Anim juai ni,ada tak telekung yg org panggil telekung kris dayanti...maap la,adik kirim suh beli telekung kris dayanti katanya,tak tau yg mana,kot ada yg Anim juai...kalu ada berapa regenya,TQ sudi jawab


    salam nujba, hehe
    maaf, anim takde koleksi kris dayanti, Nurhalizah ade le

  19. #59
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    17 Jul 2009
    Posts
    575

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ TERKINI & TERRRMURAH! :)

    Quote Originally Posted by zulhamimi View Post
    salam anim....
    yap telekung dh sampai pg td..(dh post kat thread lg 1)
    cantiknya.....
    memang nk beli lg 1 for my mom....
    ok, anim jual ye
    pilih2 le nak yang mana, nanti bgtau anim ekk

  20. #60
    Ahli Baru
    Join Date
    12 Dec 2008
    Posts
    197

    Default Re: ~GEDUNG TELEKUNG ANDA~ TERKINI & TERRRMURAH! :)

    harap2 ada lagi la telekung ni gaji nanti... mcm bekenan jaa

 

 
Page 3 of 38 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •