Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Tokeh Plaza Qasrina
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    1,256

    Default Dana Plaza Qasrina

    Topik ni khas untuk ketahui status terkini untuk dana plaza

    boleh diskus kat sini ye berapa byk dana nak bg..RM1 sebulan pun ok je..sebab ini monthly..kalau 20 peniaga sebulan dah collect RM20

    mungkin dana ini juga kita gunakan untuk gathering ke atau birthday gift ke..

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Jan 2009
    Posts
    1,262

    Default Re: Dana Plaza Qasrina

    Quote Originally Posted by QasrinaMall View Post
    Topik ni khas untuk ketahui status terkini untuk dana plaza

    boleh diskus kat sini ye berapa byk dana nak bg..RM1 sebulan pun ok je..sebab ini monthly..kalau 20 peniaga sebulan dah collect RM20

    mungkin dana ini juga kita gunakan untuk gathering ke atau birthday gift ke..
    ok gak tu ica...tapi kalau upkan RM1 lagi, adakah membebankan...kalau rasa berat, kita ambik Rm1 aje...lepas ni status mini kena tukar pada supreme la pulak...kah kah kah...

  3. #3
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    01 Nov 2007
    Posts
    4,706

    Default Re: Dana Plaza Qasrina

    Quote Originally Posted by mazlin View Post
    ok gak tu ica...tapi kalau upkan RM1 lagi, adakah membebankan...kalau rasa berat, kita ambik Rm1 aje...lepas ni status mini kena tukar pada supreme la pulak...kah kah kah...
    hehe kak lin..moga2 murah rezeki bizz kak lin ye..bleh upgrade ke supreme plak

    nnt kt tgk pendapat yg lain..ade lg beberapa peniaga sy nk jemput dtg ke sini

  4. #4
    Ahli Baru
    Join Date
    24 Dec 2008
    Posts
    15

    Default Re: Dana Plaza Qasrina

    assalamualaikum ica..

    RM1 je ke...hehe...boley....ija setuju....tapi kalau ada orang nak sumbang lebih...alhamdulillah le..kan?
    okay jgk klu ada xtvt inter plaza.....more fun dan boley mengeratkan silaturrahim....

    ija1204...








  5. #5
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    01 Nov 2007
    Posts
    4,706

    Default Re: Dana Plaza Qasrina

    tu diaaaaa tokehhh tudung mariiiii
    RM1 tu min..sapa2 nk sumbang lebih..digalakkn sbb duit ni salurannya kepada kita2 juga


    Quote Originally Posted by ija1204 View Post
    assalamualaikum ica..

    RM1 je ke...hehe...boley....ija setuju....tapi kalau ada orang nak sumbang lebih...alhamdulillah le..kan?
    okay jgk klu ada xtvt inter plaza.....more fun dan boley mengeratkan silaturrahim....

    ija1204...








  6. #6
    Tokeh Plaza Qasrina
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    1,256

    Default Re: Dana Plaza Qasrina

    Salam semua, seperti kita maklum, rakan seperniagaan kita (Wann) sedang menghadapi musibah di mana anak beliau menghadapi sakit yang kritikal
    marilah kita semua membantu beliau dengan sumbangan ikhlas

    mungkin boleh bank in pada saya dulu dan sy akan bank sekaligus dari pihak Qasrina Mall


    ni acc Maybank saya

    151128172608 - siti fariza fathazi


    anggap la ini zakat niaga kita




    Dana yang dikumpul setakat ini
    RM40
    Last edited by QasrinaMall; 10th July 2009 at 05:42 PM.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •