Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

View Poll Results: KAT MANA NAK BER'GATHERING'??

Voters
32. You may not vote on this poll
  • BAGAN LALANG, SEPANG

    10 31.25%
  • PORT DICKSON, N9

    3 9.38%
  • MELAKA

    7 21.88%
  • DUSUN DAMAI, MUAR

    1 3.13%
  • KALUMPANG

    11 34.38%
Page 1 of 15 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 289
  1. #1
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default GATHERING OAM AT KALUMPANG.. 12&13 DEC 2009..

    Salam semua..

    Sue dah bincang2 ngan tun and nak buat Gathering OAM.
    So, kepada peniaga2 OAM yang di kasihi..sudilah kiranya anda suggest nak buat gathering nie bila yer.. dan di mana kah hendak kita berjumpa & berkumpul ramai2.. seronok woooo jumpa2 nie mcm2 stori nnt kluar..
    and then nnt kita nak wat xtvt apa.. bg cadangan sekali.. nnt kita delibrate sesama

    sapa ada idea.. boleh bincang kat sini ek..


    my first idea... kalau bleh kita wat after hari raya lah.. kita book 1 hotel yg cekai2 or budgeted hotel.. kita kumpul la kat situ.. buat la 2 hari 1 mlm ke.. 3 hari 2 mlm ke... ek.. kita kumpul2 fund dulu.. amacam??? nak wat tabung tak??

  2. #2
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    siapa2 bleh carikkan hotel murah2..
    amik quotation then compare price

  3. #3
    Ahli Baru
    Join Date
    03 Apr 2008
    Posts
    488

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    ada yang murah tapi kat parit raja daaa, musti orang tak nak, hotel ni baru seminggu bukak

  4. #4
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    Quote Originally Posted by zulfakamalia View Post
    ada yang murah tapi kat parit raja daaa, musti orang tak nak, hotel ni baru seminggu bukak
    apa nama hotel tu???
    takper2 kita kumpul quotation dulu..
    nnt tepek price dia ek..

  5. #5

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    Salam semua...

    Bila nak wat gathering tu ? Akak dah nak bersalin ni. Raya ni tengah dalam pantang. Dah dapat date nanti inform ek. Teringin gak nak jumpa u all.

  6. #6
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    Quote Originally Posted by zulfakamalia View Post
    ada yang murah tapi kat parit raja daaa, musti orang tak nak, hotel ni baru seminggu bukak
    bagus jugak tu...bleh mengimbas nostalgia...hehehe

  7. #7
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    Quote Originally Posted by Kak As View Post
    Salam semua...

    Bila nak wat gathering tu ? Akak dah nak bersalin ni. Raya ni tengah dalam pantang. Dah dapat date nanti inform ek. Teringin gak nak jumpa u all.
    tu la cadang nak wat after hari raya.. tapi tak pilih date lagi..
    bg la date yg sesuaiiiii

  8. #8
    Peniaga Mini @ One Access Mall
    Join Date
    18 Feb 2008
    Posts
    2,866

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    Quote Originally Posted by zulfakamalia View Post
    ada yang murah tapi kat parit raja daaa, musti orang tak nak, hotel ni baru seminggu bukak
    huaaaa... agak2 ler weiiiii...
    kita berdua aje haaa org bp..

  9. #9

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    Quote Originally Posted by Ixora_Sue View Post
    tu la cadang nak wat after hari raya.. tapi tak pilih date lagi..
    bg la date yg sesuaiiiii
    Anybody nak turun Johor? Leh wat kat Johor.

  10. #10

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    Quote Originally Posted by proteas View Post
    huaaaa... agak2 ler weiiiii...
    kita berdua aje haaa org bp..
    ha.... ada pun org Johor!! Ok dah 3 orang! he,he. JB ke BP tak de masaalah!!

  11. #11
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    Quote Originally Posted by Kak As View Post
    ha.... ada pun org Johor!! Ok dah 3 orang! he,he. JB ke BP tak de masaalah!!
    amboiii org selatan pulun habih no..
    belah utara & belah tengah..sapa dok sana??

  12. #12
    Peniaga Mini @ One Access Mall
    Join Date
    18 Feb 2008
    Posts
    2,866

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    kita buat ler kat pd.. ari sabtu-ahad..
    anak2 pun bleh mandi..

  13. #13
    Ahli Baru
    Join Date
    03 Apr 2008
    Posts
    488

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    Quote Originally Posted by Kak As View Post
    ha.... ada pun org Johor!! Ok dah 3 orang! he,he. JB ke BP tak de masaalah!!

    Eh akak ngan proteas duk johor ek. Lor tak tahu area mana.

  14. #14
    Ahli Baru
    Join Date
    03 Apr 2008
    Posts
    488

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    Quote Originally Posted by proteas View Post
    kita buat ler kat pd.. ari sabtu-ahad..
    anak2 pun bleh mandi..

    Tak nakkk nanti hitam uwaaaa. JAngan marah

  15. #15
    Peniaga Mini @ One Access Mall
    Join Date
    18 Feb 2008
    Posts
    2,866

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    Quote Originally Posted by zulfakamalia View Post
    Eh akak ngan proteas duk johor ek. Lor tak tahu area mana.
    setakat pt raja tu, 15 minit dah sampai haaa..

    tak ada nak itam.. buh losyen byk2..

  16. #16
    Peniaga Mini @ One Access Mall
    Join Date
    18 Feb 2008
    Posts
    2,866

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    ari sabtu ni kita blk bp.. huhuhuh.. mkn sup sitam..
    ok geng, kita nak blk dah haa... c u 2morrow..

    bye.. salam sumer

  17. #17

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    Leh gak...
    nak join...
    kalau nak wat dana..
    wat sekarang..

    tp jangan jauh sgt...
    kalau tak....x dapek nak join....

  18. #18
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    18 Oct 2008
    Posts
    2,709

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    wat kt bukit merah...

  19. #19
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    10 Nov 2008
    Posts
    2,139

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    Quote Originally Posted by laile View Post
    wat kt bukit merah...
    best gak tu, tgh2 sket.. xdelah jauh sgt klu kite nak join pun.. klu nun kat johor tu, rsnya mmg xdapek lah eden..

  20. #20

    Default Re: GATHERING OAM / CLUB OAM

    DIras agreed lepas raya...tapi kalau boleh confirm date awal sikit...anak diras nak periksa 2 orang tahun ni...UPSR dan PMR...so kalau kena time tu memang tak boleh la jawabnya......tapi kalau lepas anak exam tu..insyaallah la...

 

 
Page 1 of 15 1234511 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •