Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Telekung Sulam Vietnam - Stok Terkini

    Salam. Kami menjual telekung sulam dari Vietnam. Telekung yang dibuat dari material yang sangat 'sejuk' dan disulam indah dan dihiasi dengan bunga timbul disekeliling telekung. Materialnya pula tidak nipis dan jarang. Saiz kain yang labuh (berukuran 118 cm) dan besar, sesuai utk org yang tinggi dan 'besar' dan diletakkan getah dan juga tali pengikat.

    Satu keistimewaan telekung kami (berbanding dari kain cotton/kapas) ialah ia akan 'terletak' dengan sempurna ketika sedang dalam keadaan duduk dan tidak 'kembang' jika berada dibawah kipas.

    Telekung kami datang dalam 2 warna: Putih dan cream.

    Utk mendapat detail yang lebih lanjut, sila e-mail asyraz@gmail.com atau sms 012-519 2097



    Cara order:
    • sms 012-519 2197 (Linda MZ) dan bagi tahu telekung mana yg berkenan di hati. .
    • Lepas kami confirm, bank-in Maybank 5643 4205 1518 ->walla.. yr telekung is on the way..
    Semua harga tidak termasuk kos penghantaran.

    Bayaran pos : caj Poslaju akan digunakan (RM 10 untuk sepasang)

    Sudi-sudikanlah....

    Cara Bayaran:

    5643 4205 1518 Maybank2U

    0812 0000 148 078 CIMB

    Sila sms/call Linda MZ 012- 519 2197 untuk sebarang pertanyaan
    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  2. #2
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Telekung Vietnam - Stok yang ada dalam tangan

    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  3. #3
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Telekung Satin yang sungguh Elegant

    Semua yg dibawah ni ada ready stok ye, kecuali yang kaler merah dah di ambil orang, sorry...

    Telekung Jacquard - Elegant - RM 120

    Material nya sangat sejuk .. dan selesa. Produk Baru. Ramai yang dah jatuh hati pada pandangan pertama... more stocks coming next week!!




    Satin Pink 1,2,3


    Satin Blue 1,2


    Satin Purple 1,2
    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  4. #4
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Telekung S20 - Bunga Timbul

    Jenis S20 (ada 20 Bunga timbul). Harga: RM 120 sepasang (belum masuk pos).






    S20 Purple 1 (2 pcs)
    S20 Purple 2
    S20 Purple 3




    S20 Grey 1, 2


    S20 Pink 1,2,3



    S20 Pale Green 1, S20 Gold 1


    S20 White 1, 2


    S20 Peach 1 ( 2 pcs),
    S20 Peach 2



    S20 Turqoise Blue 1, 2,3



    S20 Blue 1
    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  5. #5
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Telekung Sulam Vietnam - Eksklusif dan Menarik. Menjadikan Solat lebih berseri

    Stok terkini yg ada dlm tangan.
    Semua yg dibawah ni ada ready stok ye, kecuali yang kaler merah dah di ambil orang, sorry...

    Telekung Kerawang Tebuk - Sangat Eksklusif.

    RM 120 sepasang



    Pandangan keseluruhan telekung. Rimbunan bunga di bahagian belakang telekung


    Krw 1


    Krw 2


    Krw 3 ( 2pcs)



    Krw 4



    Krw 5


    Krw 6
    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  6. #6
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Re: Telekung Sulam Vietnam - Stok Terkini


    Rombongan pertama jemaah haji dah berangkat ke Mekah hari ini... semuga semua mendapat Haji Mabrur.

    Kepada sesiapa yang nak hadiahkan telekung untuk saudara-mara ataupun untuk kegunaan sendiri di Tanah Suci, contact kami cepat tau. Lagi satu, stokin wuduk pun will be very useful kat sana..
    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  7. #7
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Re: Telekung Sulam Vietnam - Stok Terkini

    Kami ada menjual pelbagai barangan di beberapa 'kedai' berasingan di wmc ini dan Stok baru sentiasa di-update sepanjang masa. Sila klik link di bawah untuk setiap kategori untuk melihat status terkini stok dalam tangan untuk setiap produk yang dikehendaki.




    Tudung Ariani dan Ratu original dari Butik. Harga dijamin sama dengan Butik, tambah kos pos je.. ( 1 2 3 ... Last Page)

    Sila klik untuk Anak Tudung Ariani RM 75 dan Anak Tudung Hitam Awning Berwarna Ariani RM 75

    Sila klik untuk Anak Tudung Printed Ariani RM 75

    Sila klik untuk Anak Tudung Multi-tones Ariani RM 75

    Sila klik utk Tiara 2 Ariani RM 75


    Sila klik untuk Tiara 2S Ariani- Tudung dan Awning material lycra RM 60

    Sila klik untuk Tiara 2 Floral Ariani RM 115


    Floral Ekin

    Koleksi Sri Siantan - Tiara 2 Rainbow Ariani RM 138

    Sila klik untuk Tiara 3 Ariani RM 99- RM 119

    Koleksi Mega Glam Ariani

    Sila klik untuk Tudung Lamees - Harga Runtuh !!



    Tudung DeZahra - Original dari Butik DeZahra. Harga pun sama dgn Butik ( 123 ... Last Page)

    Koleksi deZahra - Printed

    Koleksi deZahra - Plain colours

    Koleksi deZahra - Tudung Mini utk Kanak-Kanak

    Penerangan mengenai Tudung deZahra




    Koleksi Tudung Siti



    Telekung Sulam Vietnam - Stok Terkini
    Linda MZ

    Telekung Kerawang Tebuk - Sangat Eksklusif

    Telekung Jacquard - Elegant

    Telekung S20 - 20 Bunga timbul - Menarik





    Kasut Crocs untuk semua..- dengan harga yang menakjubkan ( 1 2)
    Linda MZ

    Klik link Crocs untuk Boys

    Klink link Crocs untuk Girls

    Klik link Crocs untuk Women

    Klik link Crocs untuk Men



    Klik Link untuk Stokin Wudhu'



    Lain-lain hal:

    Senarai Penghantaran

    Soalan-soalan lazim mengenai Tudung Ariani dan deZahra

    Koleksi Gambar istimewa - 'Me and my deZahra/ Ariani'


    Cara Bayaran:

    5643 4205 1518 Maybank2U
    0821 000 173 7078 CIMB

    Contact :
    1. Dezahra dan Ariani-> Yantiee : 017-583 9750 (full time assistant)

    2. Telekung, Stokin Wudhu' & Crocs -> Linda 012-519 2197/ (sms only please from 8.30 am - 6 pm working days sebab kami berdua bekerja, after 6pm and weekends, boleh call okay .. no problem ... )

    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  8. #8
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Re: Telekung Sulam Vietnam - Stok Terkini

    Stock as at 30/12/2009


    Telekung Jacquard - RM 120

    Semua yg di bawah ni ada ready stok ye, kecuali yang kaler merah dah diambil orang, sorry...

    Material nya sangat sejuk .. dan selesa. Produk Baru.


    Silky Pink 7



    Silky Pink 11




    Silky Pink 14



    Silky Pink 19



    Silky Pink 21




    Berminat ? Sila sms Linda MZ di 0125192197/pm/ email asyraz@gmail.com


    Harga Telekung RM120, Poslaju RM10 ...


    Cara Bayaran


    5643 4205 1518 Maybank2U

    0812 0000 148 078 CIMB

    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  9. #9
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Re: Telekung Sulam Vietnam - Stok Terkini

    Stock as at 30/12/2009

    Telekung S20 (ada 20 kuntum bunga timbul)- RM 120

    Semua yg di bawah ni ada ready stok ye, kecuali yang kaler merah dah diambil orang, sorry...

    Material nya sangat sejuk .. dan selesa.



    Grey 2



    Grey 10


    Berminat ? Sila sms Linda MZ di 0125192197/pm/ email asyraz@gmail.com

    Harga Telekung RM120, Poslaju RM10 ...

    Cara Bayaran:

    5643 4205 1518 Maybank2U

    0812 0000 148 078 CIMB

    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  10. #10
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Re: Telekung Sulam Vietnam - Stok Terkini

    Stock as at 30/12/2009

    Telekung Jacquard - RM 120

    Semua yg di bawah ni ada ready stok ye, kecuali yang kaler merah dah diambil orang, sorry...

    Material nya sangat sejuk .. dan selesa. Produk Baru.


    Silky Blue 1


    Silky Blue 5


    Silky Blue 15


    Silky Blue 18


    Berminat ? Sila sms Linda MZ di 0125192197/pm/ email asyraz@gmail.com


    Harga Telekung RM120, Poslaju RM10 ...





    5643 4205 1518 Maybank2U

    0812 0000 148 078 CIMB

    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  11. #11
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Re: Telekung Sulam Vietnam - Stok Terkini

    Stock as at 30/12/2009

    Telekung Jacquard - RM 120

    Semua yg di bawah ni ada ready stok ye, kecuali yang kaler merah dah diambil orang, sorry...

    Material nya sangat sejuk .. dan selesa. Produk Baru.


    Silky Purple 4


    Silky Purple 6


    Silky Purple 17


    Silky Purple 20




    Berminat ? Sila sms Linda MZ di 0125192197/pm/ email asyraz@gmail.com


    Harga Telekung RM120, Poslaju RM10 ...


    Cara Bayaran

    5643 4205 1518 Maybank2U

    0812 0000 148 078 CIMB

    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

  12. #12

    Default Re: Telekung Sulam Vietnam - Stok Terkini

    Quote Originally Posted by Linda MZ View Post
    Stock as at 30/12/2009


    Telekung Jacquard - RM 120

    Semua yg di bawah ni ada ready stok ye, kecuali yang kaler merah dah diambil orang, sorry...

    Material nya sangat sejuk .. dan selesa. Produk Baru.


    Silky Pink 7



    Silky Pink 11




    Silky Pink 14



    Silky Pink 19



    Silky Pink 21




    Berminat ? Sila sms Linda MZ di 0125192197/pm/ email asyraz@gmail.com


    Harga Telekung RM120, Poslaju RM10 ...


    Cara Bayaran


    5643 4205 1518 Maybank2U

    0812 0000 148 078 CIMB

    ada lg x mn2 yg available?

  13. #13
    Peniaga Supreme @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    22 Aug 2007
    Posts
    2,548

    Default Re: Telekung Sulam Vietnam - Stok Terkini

    sorry ... semua dah habis stok dear, tq for enquiring ....
    Ayra Collection-Tudung Ayra, deZAHRA, Ariani & Telekung Vietnam

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •