Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 61 to 80 of 128
  1. #61
    Peniaga Supreme @ Plaza eze Massa
    Join Date
    16 Jul 2007
    Posts
    1,269

    Default Re: BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSMAX MIND BOOSTER


  2. #62

    Default Re: BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSMAX MIND BOOSTER

    Quote Originally Posted by SIZUKA View Post
    NEW!


    WITH SLIM SOAP (RM15.00)
    WITH LOTION BIO VITAMIN C 5000 - FOR TIGHTENING & FIRMING
    NOW ONLY!!
    RM 39.90 (3 ITEM (complete set) & FREE POS)




    Are you tired of exercising /crashdieting / slimming centerís visits ?Want to get rid of extra fat & shape your body Then, we have a answer for you.... Yes!Dr. Johnsonís slim gel is meant specially for you

    TRIPE SLIMMING FUNCTION CELLULITES HISTOPATHALOGY.


    - Slim 5 days by Dr. Johnson works to burn fatty acids & liberates new energy in the skin.



    - This bio technological anti cellulite treatment contains a new slimming substance that helps the appearance of cellulites

    - It refirms the skin without massage helps to prevent the reappearance of cellulite & fights existing cellulites.

    - Sustained release for 6 hours

    - You can use all over the waist, thigh & buttock areas

    - Suitable for al skin types

    - Results vary from person to person.

    - Read instructions before use

    - YOU CAN TAKE NORMAL FOOD , NO DIETING REQUIRED

    - apply twice daily

    Tripe Slimming Function:Cellulitis is a tendency of fatty tissues to hold liquids.The Hypodermis contains adipocytes arranged in even and homogeneous layers,along with a very complex network of microvessels,whose function is to feed and to oxygenate the surrounding tissues.

    Cellulitis Histopathlogy:Slim 5 days by Dr Johnson is works to burn fatty acids and liberate new energy in the skin.This bio-technological anti- cellulite treatment contains a new slimming substance that helps to reduce the appearance of cellulites.use to refirm the skin without a massage and helps prevent the reappearrance of cellulite and fights excisting cellulite.

    Direction: Simply massage gently into your body,use all over the waist,thigh and buttock area before dressing in the morning and before bed time or after taking your shower.suitable for all skin type.

    utk jadi pengedar sila pm..tq
    kak nak tanye yang ni ade lg x...

  3. #63
    Peniaga Supreme @ Plaza eze Massa
    Join Date
    16 Jul 2007
    Posts
    1,269

    Default Re: BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSMAX MIND BOOSTER

    Quote Originally Posted by Azrafiza View Post
    kak nak tanye yang ni ade lg x...

    yea sayang masih ader lagi..

  4. #64

    Default Re: BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSMAX MIND BOOSTER

    transmax mind booster tu ade stok x?
    bape price including postage?

  5. #65
    Peniaga Supreme @ Plaza eze Massa
    Join Date
    16 Jul 2007
    Posts
    1,269

    Default Re: BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSMAX MIND BOOSTER

    Quote Originally Posted by namelessk8888 View Post
    transmax mind booster tu ade stok x?
    bape price including postage?

    ader stok.
    rm49.90 + poslaju semenanjung rm6 / sbh & sarawak rm8/brunei rm52.00

  6. #66

    Default Re: BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSMAX MIND BOOSTER

    Sizuka,
    Kalau nak beli Dr Johnson Slim 5 Days Essence Hot Gel (150g) sahaja boleh ke? Berapa rm?

  7. #67
    Peniaga Supreme @ Plaza eze Massa
    Join Date
    16 Jul 2007
    Posts
    1,269

    Default Re: BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSMAX MIND BOOSTER

    Quote Originally Posted by hana206 View Post
    Sizuka,
    Kalau nak beli Dr Johnson Slim 5 Days Essence Hot Gel (150g) sahaja boleh ke? Berapa rm?

    hi yana boleh rm25 with vitamin c losyen (yg tu tuk menegangkan)

  8. #68
    Peniaga Supreme @ Plaza eze Massa
    Join Date
    16 Jul 2007
    Posts
    1,269

    Default Re: BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSMAX MIND BOOSTER

    jemput masuk

  9. #69
    Peniaga Supreme @ Plaza eze Massa
    Join Date
    16 Jul 2007
    Posts
    1,269

    Default Re: BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSMAX MIND BOOSTER


  10. #70
    Peniaga Supreme @ Plaza eze Massa
    Join Date
    16 Jul 2007
    Posts
    1,269

    Default Re: BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSMAX MIND BOOSTER

    salam jemput masuk

  11. #71

    Default Re: BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSMAX MIND BOOSTER

    is sy nk bli glowz + gluta prime, bpe rm yer? ade diskaun X? free gift ade? huhu...nnt PM sy yer...tq

  12. #72
    Peniaga Supreme @ Plaza eze Massa
    Join Date
    16 Jul 2007
    Posts
    1,269

    Default Re: BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSMAX MIND BOOSTER

    Quote Originally Posted by liyana88 View Post
    is sy nk bli glowz + gluta prime, bpe rm yer? ade diskaun X? free gift ade? huhu...nnt PM sy yer...tq
    chk pm dear

  13. #73
    Peniaga Supreme @ Plaza eze Massa
    Join Date
    16 Jul 2007
    Posts
    1,269

    Default Re: TERBARU 2010 !! BREAST CREAM & INTIM PLUS(KRIM PENGETAT),BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSM

    TERBARU !!!!


    HARGA RM45

    Askmara Breast Cream - Membesarkan dan Memejalkan Payudara

    Askmara Breast Cream amat berkesan dan memberikan kesan yang cepat bagi membentuk payudara yang cantik dan mantap. Dengan kaedah urutan yang betul, penambahan saiz payudara dapat dipertingkatkan. Askmara Breast Cream digunakan selepas mandi untuk memberi kelembapan dan kegegaran yang berterusan pada payudara anda.

    Askmara Breast Cream dirumus daripada ekstrak herba yang terpilih. Lebih berkesan untuk menambah saiz payudara wanita secara semulajadi dalam jangkamasa yang singkat.
    Jojoba Oil menjadikan payudara kelihatan lebih padat dan mantap.
    Olive Oil melancarkan pengaliran darah keseluruhan badan termasuk payudara supaya oksigen dapat ditingkatkan.
    Pearl Powder pula menganjalkan dan menegangkan tisu-tisu payudara.
    Askmara Breast Cream memelihara kulit sepanjang hari supaya sel-sel kulit yang rosak dapat diperbaiki.
    Askmara Breast Cream diperkaya dengan Lavender Oil yang mengembalikan kesegaran serta bertindak merawat kulit yang bermasalah.
    Ekstrak Coco Butter berupaya menjadikan kulit kelihatan lebih halus dan tampak semulajadi.
    Saiz payudara setiap wanita telah ditentukan mengikut penentuan genetik, tetapi kebanyakan daripada kita kehilangan potensi mendapatkan payudara yang sewajarnya semasa remaja. Beberapa faktor boleh memberikan kesan terhadap tahap hormon semasa payudara sedang membesar. Ini termasuk pemakanan yang tidak betul, vitamin atau garam galian yang tidak mencukupi, menghadapi tekanan dan terlalu banyak atau pun terlalu kurang melakukan senaman. Terdapat kemungkinan yang amat besar yang payudara anda tidak berpeluang untuk membesar kepada saiz yang sepatutnya.

    Penyelidikan saintifik telah mendapati payudara orang dewasa boleh distimulasikan secara khas untuk menghidupkan semula pertumbuhan tisu payudara baru, Sama seperti hormon wanita yang boleh naik dan turun yang menyebabkan payudara menjadi besar semasa mengandung dan semasa kitaran haid, menambahkan tahap hormon ini pada sebarang masa boleh merangsang perkembangan payudara.

    Berita yang paling baik sekali ialah ianya boleh lakukannya secara semulajadi! Kajian-kajian terbaru dalam sains botanik telah membuka jalan kepada perkembangan yang besar dalam bidang ini. Sekarang anda boleh mendapatkan payudara yang tegang, besar dengan cara yang mudah dan selamat, tanpa perlu berhadapan dengan risiko dan kos tinggi menggunakan dadah satu pembedahan.

    Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT05081239KE

    Kilang Bumiputera. Produk Halal.

    Islamic Manufacturing Practice. Amalan Pengilangan yang mengikut syriat Islam.

    sizuka dah try - 2 minggu dah nampak kesan.tegang n berisi buah dada .memang terbukti berkesan!!



    HARGA RM38
    Intim Plus - Selembut Sentuhan, Ketat Sentiasa

    Intim Plus dicipta khas untuk kaum wanita, mampu mengetatkan dan memulihkan otot-otot vagina dan juga memberikan rasa kenikmatan semasa melakukan hubungan intim.

    Krim Intim Plus ini bukan sahaja mampu mengetatkan vagina tetapi turut mengurangkan rasa gatal serta perit atau sakit dan rasa tidak selesa semasa bersama. Dan yang pasti, Krim Intim Plus memberi keharuman dan kenikmatan yang amat menghairahkan.

    Malahan penggunaan Krim Intim Plus ini boleh digunakan oleh wanita yang belum berkahwin atau mereka yang telah bergelar isteri tak kira tua atau muda. Ia juga sesuai digunakan setiap hari.

    Krim Intim Plus telah membantu ramai pasangan menikmati perhubungan sekali lagi dalam hidup mereka dan mengembalikan berahi antara mereka. Ianya diketahui memulihkan perhubungan di bilik tidur atau diluar.

    Melincir dan mengetatkan vagina pada masa yang sama. Krim Intim Plus tidak seperti pelincir atau krim pengetat yang lain, sebab ianya mengetatkan secara semulajadi sementara menyediakan pelincir setakat perlu untuk mendapatkan kenikmatan maksimum serta keselesaan.

    Kebaikkan Krim Intim Plus

    - menguatkan kesan rintangan terhadap jangkitan dikawasan persekitaran vagina.
    - menghalang aktiviti yis dan kulat.
    - mempunyai kesan perapian yang tinggi.
    - memberi kesan melembut dan melindungi kulit daripada sebarang jangkitan.
    - sangat serasi dengan lapisan lipid semulajadi yang terdapat pada bahagian lapisan epidermis kulit.
    - melembab dan meningkatkan keanjalan bahagian faraj wanita.
    - mempunyai kesan anti-keradangan dan merencat pembentukan melanin yang akan menyebabkan warna bibir faraj dari menjadi gelap.
    - membantu mengatasi masalah keputihan.
    - menegangkan otot-otot dan bahagian vagina
    - mengekalkan warna supaya bahagian peribadi anda kelihatan "muda"!

    Krim Intim Plus mengandungi ekstrak lupasan oak (manjakani) , kandungan semulajadi yang menambahkan ketegangan otot pada bahagian bawah vagina, membolehkan genggaman yang lebih kuat bagi kenikmatan intimasi yang lebih untuk kedua-dua pasangan.

    Ada bukti menunjukkan manjakani boleh membantu memulihkan tisu-tisu mukosal, mengurangkan masalah yang berkaitan dengan penipisan tepian vagina. Disebabkan keupayaan anti-radangnya, manjakani membantu dalam menyembuhkan tisu-tisu luaran yang telah rosak selepas melahirkan anak. Secara luaran ia boleh digunakan untuk mengurangkan kesan lebam dan luka-luka kecil. Ujian klinikal menunjukkan lupasan oak boleh merangsang tindakbalas seksual dan keintiman.

    Kajian juga menunjukkan ekstrak manjakani mempunyai kandungan antiseptik semulajadi yang amat berkesan untuk menghapuskan bakteria, yis dan jangkitan kulat punca utama rasa gatal-gatal dan bau yang tidak menyenangkan di bahagian sulit. Tambahan dengan itu, bahan kandungannya juga membantu mengurangkan lelehan yang berlebihan, yang juga merupakan satu lagi punca bau yang tidak menyenangkan.

    Manjakani juga mengekalkan warna asal bahagian sulit. Ekstraknya mengandungi bahan antioksida unik yang amat berkesan dalam mengurangkan penghasilan melanin dan mengelakkan pewarnaan. (Jangkitan bakteria atau kulat yang kerap dan penggunaan sabun boleh mengakibatkan kulit halus menjadi gelap).

    Satu lagi herba yang telah ditunjukkan membawa faedah kepada kesihatan seksual kaum wanita ialah daun sirih. Kajian oleh Institute of Biological Science membuktikan ianya mengandungi antioksidan yang amat kuat, tannin yang bertindak menguatkan struktur kolagen dan melembutkan kulit. Kajian juga menunjukkan ini membantu memperlahankan masalah yang timbul akibat daripada proses penuaan. Selain daripada kandungan antioksidan, tanin, juga dikenalpasti sebagai anti-bakteria dan kelat. Ianya juga ada keupayaan merangsang daya tahan terhadap jangkitan. Selain dari itu, antara kandungan lain ialah madu (honey), ekstrak kunyit (curcuma longa),polyquatenium 10.

  14. #74
    Peniaga Supreme @ Plaza eze Massa
    Join Date
    16 Jul 2007
    Posts
    1,269

    Default Re: TERBARU 2010 !! BREAST CREAM & INTIM PLUS(KRIM PENGETAT),BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSM

    salam jemput masuk..produk terbaru.

    tuk quick reply sms 019-589 9074 lau sizuka x online

  15. #75
    Peniaga Supreme @ Plaza eze Massa
    Join Date
    16 Jul 2007
    Posts
    1,269

    Default Re: TERBARU 2010 !! BREAST CREAM & INTIM PLUS(KRIM PENGETAT),BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSM


  16. #76
    Peniaga Supreme @ Plaza eze Massa
    Join Date
    16 Jul 2007
    Posts
    1,269

    Default Re: TERBARU 2010 !! BREAST CREAM & INTIM PLUS(KRIM PENGETAT),BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSM


  17. #77
    Peniaga Supreme @ Plaza eze Massa
    Join Date
    16 Jul 2007
    Posts
    1,269

    Default Re: TERBARU 2010 !! BREAST CREAM & INTIM PLUS(KRIM PENGETAT),BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSM

    SALAM JEMPUT MASUK

  18. #78
    Peniaga Supreme @ Plaza eze Massa
    Join Date
    16 Jul 2007
    Posts
    1,269

    Default Re: TERBARU 2010 !! BREAST CREAM & INTIM PLUS(KRIM PENGETAT),BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSM

    TERBARU !!!!


    HARGA RM45

    Askmara Breast Cream - Membesarkan dan Memejalkan Payudara

    Askmara Breast Cream amat berkesan dan memberikan kesan yang cepat bagi membentuk payudara yang cantik dan mantap. Dengan kaedah urutan yang betul, penambahan saiz payudara dapat dipertingkatkan. Askmara Breast Cream digunakan selepas mandi untuk memberi kelembapan dan kegegaran yang berterusan pada payudara anda.

    Askmara Breast Cream dirumus daripada ekstrak herba yang terpilih. Lebih berkesan untuk menambah saiz payudara wanita secara semulajadi dalam jangkamasa yang singkat.
    Jojoba Oil menjadikan payudara kelihatan lebih padat dan mantap.
    Olive Oil melancarkan pengaliran darah keseluruhan badan termasuk payudara supaya oksigen dapat ditingkatkan.
    Pearl Powder pula menganjalkan dan menegangkan tisu-tisu payudara.
    Askmara Breast Cream memelihara kulit sepanjang hari supaya sel-sel kulit yang rosak dapat diperbaiki.
    Askmara Breast Cream diperkaya dengan Lavender Oil yang mengembalikan kesegaran serta bertindak merawat kulit yang bermasalah.
    Ekstrak Coco Butter berupaya menjadikan kulit kelihatan lebih halus dan tampak semulajadi.
    Saiz payudara setiap wanita telah ditentukan mengikut penentuan genetik, tetapi kebanyakan daripada kita kehilangan potensi mendapatkan payudara yang sewajarnya semasa remaja. Beberapa faktor boleh memberikan kesan terhadap tahap hormon semasa payudara sedang membesar. Ini termasuk pemakanan yang tidak betul, vitamin atau garam galian yang tidak mencukupi, menghadapi tekanan dan terlalu banyak atau pun terlalu kurang melakukan senaman. Terdapat kemungkinan yang amat besar yang payudara anda tidak berpeluang untuk membesar kepada saiz yang sepatutnya.

    Penyelidikan saintifik telah mendapati payudara orang dewasa boleh distimulasikan secara khas untuk menghidupkan semula pertumbuhan tisu payudara baru, Sama seperti hormon wanita yang boleh naik dan turun yang menyebabkan payudara menjadi besar semasa mengandung dan semasa kitaran haid, menambahkan tahap hormon ini pada sebarang masa boleh merangsang perkembangan payudara.

    Berita yang paling baik sekali ialah ianya boleh lakukannya secara semulajadi! Kajian-kajian terbaru dalam sains botanik telah membuka jalan kepada perkembangan yang besar dalam bidang ini. Sekarang anda boleh mendapatkan payudara yang tegang, besar dengan cara yang mudah dan selamat, tanpa perlu berhadapan dengan risiko dan kos tinggi menggunakan dadah satu pembedahan.

    Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT05081239KE

    Kilang Bumiputera. Produk Halal.

    Islamic Manufacturing Practice. Amalan Pengilangan yang mengikut syriat Islam.

    sizuka dah try - 2 minggu dah nampak kesan.tegang n berisi buah dada .memang terbukti berkesan!!

  19. #79
    Peniaga Supreme @ Plaza eze Massa
    Join Date
    16 Jul 2007
    Posts
    1,269

    Default Re: TERBARU 2010 !! BREAST CREAM & INTIM PLUS(KRIM PENGETAT),BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSM


  20. #80
    Peniaga Supreme @ Plaza eze Massa
    Join Date
    16 Jul 2007
    Posts
    1,269

    Default Re: TERBARU 2010 !! BREAST CREAM & INTIM PLUS(KRIM PENGETAT),BIO GERM,GLOWZ,GLUTA,RICE MILK SOAP,SLIMMING GEL,Rx Lite, TrANSM

    RICE MILK SOAP


    HARGA :RM15
    6 KETUL RM10 SETIAP SATU
    12 KETUL RM8 SETIAP SATU


    - produk kecantikan dari alam semulajadi
    - produk dari thailand (tahu kan gadis chiangmai semuanyer comel2 kulit halus)
    - mengebukan dan mencerahkan kulit
    - menghilangkan bintik-bintik hitam
    - menghaluskan kulit
    - parut akan pudar / hilang
    - kulit lembab berseri2

 

 
Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •