Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 81 to 100 of 136
  1. #81
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,Enzim mengkudu

    Salam pada semua pengunjung wmc - wadah shopping harian anda


    Mari browse banyak produk baru di Nazliana Beauty Center.

    Nak info lebih cepat ? SMS saje 012-2765460

    Ada :

    Cocoa Collagen Power Plus
    Honey Apple 3
    Lemon slimming drink
    Sabun Buah Naga
    Pati mengkudu - Fed Noni
    Tooth Whitening- Pemutih Gigi
    Ped-egg - Alat penyingkir kulit mati di tumit
    Smooth Legs - Alat penyingkir bulu roma
    Mini Lipstick With Pearl
    Jus Diet Mate 5
    Smart Pen
    Camera Detector

    dan lain lagi
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  2. #82
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    LIST OF TRACKING NO 17 JULY 2009

    HARYATI HAMDAN - ED 867122674 MY

    HARYATI HAMDAN - ED 867122688 MY

    TQ FOR SHOP WITH NBC
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  3. #83
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    hai semua ..lawatlah NBC pasti banyak produk yang memenuhi citarasa anda. Nantikan jualan murah sehari sempena birthday saya esok..23 julai 2009
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  4. #84
    Ahli Baru
    Join Date
    23 Aug 2008
    Posts
    95

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    salam kak...nnt check pm ek...tima kasih...

  5. #85
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    anum akak dah pm ye ..harga menarik smpena bday akak ..hehe
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  6. #86
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    LIST OF TRACKING NO 29 JULY 2009

    ~ PUAN TINAH RAUB - EN 232813531 MY
    ~ AINUL FARHAN - EN 232813426 MY
    ~ MOHD JAKI B MARIJAN - EN 232813514 MY

    TQ SHOP WITH NBC
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  7. #87
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu





    TESTIMONI LEMON DRINK

    TESTIMONI 1
    Puan Nura, KL
    Bagus la lemon ni , pada harga murah RM50 je hubby akak dah turun berat.nampak perubahan la .sehari dia minum 2 sachet ..cepat skit kurus..hehe

    TESTIMONI 2
    Puan Lindasoalan:hai linda mcmana lemon
    jawapan:Hai salam , saya dah minum seminggu fiber ni rasa ok la
    soalan: manatau ok , berat turun ke? ada timbang?
    jawapan:tak timbang pun tp seluar jean ketat saya dah bleh pakai.
    soalan: baguslah alhamdulillah, teruskan lagi , jgn lupa minum air banyak..hehe tq
    jawapan : ye insyallah

    TESTIMONI 3
    Puan Ari
    Lemon ni sedapla rasa dia..mula tu akak rasa sama je dengan fiber lain mcm rasa sampah, rumput semua ada.tp yang ni memang ok la.pas 2 minggu dah turun 6 kilo ..memang best ..habis ni akak contact awak hantar lagi ye..hehe..lg pun murah je ni akak bleh consume tiap bulan sampai dapat kesan paling maksimum!!!hehe

    Apa itu Lemon slimming drink?



    Fiber yang sedap, senang diminum, dan berkesan serta murah. Jangan ketinggalan untuk mencuba produk terbaru. Pasti anda berpuashati dengan keputusannye setelah anda amalkan produk ini. Dalam 2 minggu lihat keberkesanannya.




    Kebaikan & Khasiat :

    • Membantu mengatasi masalah sembelit/air kecil.
    • Membantu membersihkan usus/pundi kencing yang kotor dan membuang toksin dalam badan.
    • Mengurangkan kadar kolesterol.
    • Membantu menghilangkan nafas/badan berbau.
    • Mengurang/membantu memulihkan kadar tekanan darah.
    • Membantu mengurangkan masalah berat badan(obesiti).
    • Membantu mencantikkan/menghaluskan kulit.
    • Mengetatkan kembali kulit yang menggeleber setelah berat badan menurun.
    • Membantu mengatasi masalah jerawat.


    Kebaikan Fiber Secara Umum

    Menurut pendapat Dr. James Anderson yang dikenali sebagai “Dr.Fibre” (1970), kekurangan pengambilan fiber adalah punca utama penyakit-penyakit moden kini dan oleh itu fiber boleh merawat atau dapat mengelakkan hamper semua masalah kesihatan termasuk masalah jantung, diabetes dan obesiti. Oleh yang demikian, E.G Fibre yang di akstrak daripada batang kelapa sawit dapat membantu Kita menguruskan dan meransang risiko-risiko keadaan kesihatan yang berikut :
    • Diabetes - Apabila monosakarida diserap daripada karbohidrat kompleks, dalam kehadiran fiber, ianya menyebabkan ransangan insulin yang sederhana, dan kenaikan paras gula dalam darah yang setara dan terkawal.
    • Kanser Kolon - Fiber memudahkan proses laluan makanan menerusi saluran penghadaman, dengan memendekkan masa untuk makanan berada dalam usus kecil seterusnya mengelakkan pendedahan kepada agen-agen penyebab kanser. Kehadiran fiber juga menyeimbangkan kuantiti bacteria bermanfaat dan bakteria perosak di dalam kolon kita.
    • Penyakit Jantung - Fiber mengikat lipid seperti kolesterol dan memudahkan penyingkirannya daripada tubuh dalam bentuk kumuhan sisa pepejal serta merendahkan paras kolesterol darah.
    • Obesiti - Pemakan berasaskan fiber dietary yang tinggi menyebabkan kita berasa kenyang lebih lama. Sumber fiber yang rendah kalori ini berbanding dengan makanan manis dan berlemak pasti dapat membantu mengawal berat badan.
    • Sembelit & Diarrhea - Masalah sembelit dan cirit-birit dapat diatasi dengan keunikan tindakan penyeimbangan fiber. Fiber dapat menyerap lebih air ke dalam saluran penghadaman dan membantu pelembapan najis, manakala pada keperluan lain najis cair lebih pejal.

    Selain daripada penyakit yang tersebut diatas, ianya boleh menjauhi pelbagai jenis penyakit seperti :

    • Gaut
    • Kolesterol
    • Tekanan darah tinggi
    • Pundi kencing kotor
    • Pembuangan air kencing yang tidak lawas
    • Masalah tidak boleh tidur malam
    • Selsema & resdung
    • Kegemukan
    • Gastrik


    Limau Nipis

    Limau nipis memiliki seribu satu rahsia alam yang penuh dengan ‘kebaikan dan khasiatnya yang tersendiri. Terdapat pelbagai produk makanan dan minuman yang dihasilkan daripada limau nipis. Selain itu, limau nipis juga dapat digunakan untuk menguruskan badan. Buah limau nipis yang masam ini juga sering digunakan sebagai pelengkap ramuan di dalam perubatan tradisional untuk mengatasi masalah kesihatan seperti batuk, kesukaran membuang air kecil, nafas dan badan berbau, terseliuh, jerawat dan cirit-birit.
    Amaran : Untuk mendapat kesan yang lebih cepat minum Air Kosong sekurang kurangnya 2-3 liter sehari.



    Kaitan Air & Menguruskan Badan

    Dalam tubuh kita , Air diantaranya berfungsi menjaga kesegaran, membantu pencernaan dan mengeluarkan racun. Selain itu tahukah anda apabila air putih itu dapat membantu mengurangi berat badan?
    • Air membantu proses metabolisme dalam tubuh dengan mengubah makanan menjadi energi.
    • Air berperanan sebagai bahan bakar untuk mendorong reaksi kimia metabolisme. Jika anda tidak minum cukup air, anda tidak akan dapat membakar kalori dengan baik.
    • Metabolisme meningkat dengan bersenam dan airlah yang berperanan memaksimakan metabolisme tersebut kerana itu minum banyak air sebelum, semasa dan sesudah bersenam.

    HARGA ASAL RM49.90
    HARGA SALE RM45
    PARCEL FREE
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  8. #88
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu




    BEKERJA KERAS UNTUK MEMUTIHKAN GIGI ANDA?

    DAPATKAN PRODUK PEMUTIH GIGI YANG LARIS DI PASARAN.












    BEKERJA KERAS UNTUK MEMUTIHKAN GIGI ANDA?

    DAPATKAN PRODUK PEMUTIH GIGI YANG LARIS DI PASARAN.

    White light adalah revolusi sistem baru yang menggabungkan teknologi suluhan untuk memutihkan gigi. Rawatan suluhan adalah teknik terbaru yang digunakan oleh doktor gigi. Sistem ini unik kerana di reka untuk digunakan di rumah sahaja dan sangat mudah digunakan . Teknologi suluhan baru digabungkan dengan formulasi gel istimewa , dapat menanggalkan kesan permukaan gigi yang kotor dan menyerap ke dalam untuk menghilangkan kesan yang degil. Ia bertindak secara efektif ke atas kesan kotoran yang di sebabkan oleh kesan minuman kopi, teh, menghisap rokok, air buah buahan, minuman berkarbonat dan penuaan. Jadi sekiranya anda mahukan gigi yang putih sekarang untuk majlis istimewa atau mahu cara terpantas menyerlahkan senyuman anda 'Tooth Whitening System' akan memberikan anda keputusan yang cepat dan tahan lama..!

    DIDATANGKAN DENGAN

    1~1 White Light Transmitter
    2~White Light Gel and Applicator
    3~White Light 2 Lithium CR2025 Batteries
    4~Manual

    DENGAN MENGGUNAKAN TEKNOLOGI WHITE LIGHT SEPERTI SULUHAN TOUCH LIGHT.. SELAMA 10 MINIT..ANDA SEBENARNYA SEDANG BERUSAHA MENDAPATKAN GIGI YANG PUTIH DAN CANTIK .......!!!











    DAN HASILNYA..............








    SENYUMLAH DENGAN TOOTH WHITENING!

    SENYUM ITU SATU SEDEKAH ........






    FAQ - Frequently Ask Question

    Q. Ia cepat berkesan, tidakkah ia merosakkan gigi?
    A. White Light menggunakan bahan yang sama digunakan oleh doktor gigi.


    Q. Apa yang menyebabkan White Light unik?
    A. Ia menggabungkan teknologi suluhan dan menggunakan sistem dual gel tambahan. Gabungan dual separate gel dan teknologi suluhan memberikan penuh kelebihan pada bahannya sebelum ia diletakkan pada gigi.


    Q. Sejauhmana kadar keputihan gigi ?
    A. Gigi anda boleh menjadi putih secepat 10minit, bagaimana pun ia bergantung kepada kesan minuman atau warna natural gigi anda.


    Q. Bagaimana sekiranya saya mempunyai gigi sensitif
    A. Pengguna yang mempunyai gigi sensitif selesa dengan White Light kerana mereka boleh menggunakannya dengan hanya 10 minit. Bagaimana pun sekiranya sensitiviti berlaku, berhenti menggunakannya sementara dalam beberapa hari.



    Q. Sekiranya saya merokok atau minum kopi adakah produk ini berkesan kepada saya?
    A. Ya. Proses pemutihan White Light membenarkan anda gembira melakukan apa yang anda suka semasa menjadikan gigi anda putih, bagaimana pun anda perlu mengulang proses dengan lebih kerap untuk mencapai keputusan yang memuaskan hati, seperti yang anda mahukan dengan sistem pemutihan gigi.


    Q. Bolehkah saya menggunakan White Light sekiranya saya menggunakan produk pemutih gigi yang lain?
    A. Ya. Jika anda menggunakan 'strips', 'paint' on gels atau 'bleaching trays', anda masih boleh menggunakan White Light untuk mencapai pemutihan tambahan.Apa sahaja cara di bolehkan untuk memutihkan gigi anda.


    Q. Gigi saya tidak putih secepat yang saya nak . Apa boleh saya buat?
    A. Kebanyakan pengguna fikir bahawa gigi mereka kuning, tetapi gigi selalu mempunyai kesan kelabu yang mana perlu masa lama untuk putih. Juga , kebanyakan gigi perlu masa yang agak lama untuk putih berbanding yang lain. Untuk keputihan tambahan, hanya tekan 'power button' semula untuk pusingan 10 minit. Anda boleh mengulang pusingan sehingga 3x untuk jumlah 30 minit setiap kali sessi untuk keputusan yang maksima. Selalulah menggunakan WhiteLight™, dan sehingga gigi anda menjadi putih berseri .

    HARGA ASAL RM69
    HARGA NBC RM65 SAHAJA
    PARCEL FREE
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  9. #89
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    SALAM SMUA ..


    BNYAK PRODUK DENGAN HARGA DISKAUN ..SERTAI KAMI UNTUK MENDAPAT NILAI HEBAT UNTUK WANG ANDA !!!
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  10. #90
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    dapatkan cocoa collagen pada harga murah rm50 sahaja

    anda jimat rm10
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  11. #91
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    MASIH MOOD SYAWAL ...CERIAKAN HARI RAYA ANDA DENGAN RANGKAIAN PRODUK BERKUALITI DARI KAMI
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  12. #92
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    DAPATKAN PELBAGAI PRODUK BERKUALITI DI SINI .
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  13. #93
    Ahli Baru
    Join Date
    11 Jun 2007
    Posts
    134

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    salam... pls check yur pm... tq

  14. #94

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    salam...nk tanya psl pemutih gigi tu ada lagi ke??
    bminat laa nk bl..
    cne cara..?

  15. #95
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    check pm ye.tq
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  16. #96
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    Hai semua ..selamat berhari minggu ...dapatkan produk2 bagus di Nazliana One Stop Centre......ada pemutih gigi yang TOP dan paling hangat..cocoa collagen POWER !!!!!
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  17. #97
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    Hai semua ..selamat berhari minggu ...dapatkan produk2 bagus di Nazliana One Stop Centre......ada pemutih gigi yang TOP dan paling hangat..cocoa collagen POWER !!!!! juga produk lain yg ummmppp!!!!!!! untuk lbih info
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  18. #98

    Default Re: Produk pemutih gigi, Lemon Slimming+Collagen, Mini Lipstck+Pearl, Honey Apple 3, Jus Mate 5, Cocoa Collagen Power +

    salam....
    liana,
    saya nk order pemutih gigi 1...
    klu saya byr online skrg, bila leh dapat ek...?
    rm75 kan...

  19. #99
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: Produk pemutih gigi, Lemon Slimming+Collagen, Mini Lipstck+Pearl, Honey Apple 3, Jus Mate 5, Cocoa Collagen Power +

    Quote Originally Posted by mum izan View Post
    salam....
    liana,
    saya nk order pemutih gigi 1...
    klu saya byr online skrg, bila leh dapat ek...?
    rm75 kan...
    dah Pm ye tq
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  20. #100
    Peniaga Mini @ My Gold Extreme Mall
    Join Date
    02 Jul 2007
    Posts
    3,501

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    salam liana,

    skrang nk jd agen honeyapple3 macamana?...kata skrang kena beli RM1k stok dulu 10 kotak je kn? pm kita ea..minat tp taknak simpan stok byk sgt..takde tempat dh

 

 
Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •