Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 34567
Results 121 to 136 of 136
  1. #121
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu





    VARIA DE PERFUME -IS
    LAMIC PERFUME

    ISTIMEWA VARIA DE PERFUME

    Ianya mempunyai rangkaian haruman yang sangat istimewa serta tahan 12jam. Hasil teknologi tinggi serta piawai Jepun ini amat lah sesuai untuk umat islam yang mementingkan kesucian dan kebersihan rohani dan jasmani. Ianya suci , bersih, bermutu dan sesuai untuk semua golongan.


    Perfume ini lebih istimewa kerana ianya di serapkan dengan bacaan ayat-ayat tertentu dari Surah Yusuf dan Surah Mariam serta amalan doa - doa tertentu. Selain mendapat keberkatan dari ayat - ayat Allah ini juga bertujuan untuk menaikkan lagi aura si pemakai seperti aura seri, aura keyakinan, kelembutan dengan niat ke arah kebaikan.


    Ramuan perfume ini adalah dari asas tumbuhan iaitu daun nilam (patchouli) , Bio - Ethanol dari asas tebu dan bahan lain yang berkualiti tinggi yang tidak mengandungi bahan - bahan yang terlarang dan sah dari segi hukum syarak. Daun nilam merupakan herba yang berkhasiat tinggi dan telah digunakan sejak turun temurun dalam perubatan traditional melayu.

    Dapatkan ianya hari ini juga kerana selain untuk di sembur dalam almari pakaian , ruang tamu, kipas, aircond atau kereta ia juga dapat menghalau dan menyingkirkan lipas, nyamuk dari mendekati anda sekeluarga.


    Terdapat 8 jenis wangian iaitu :

    Aura 1 - Desire
    Aura 2 - Hugo
    Aura 3 - Eternity
    Aura 4 - Amore
    Aura 5- YSL
    Aura 6 - Black XS
    Aura 7 - Fantasy
    Aura 8 - Star Walker
    Aura VIII - Apple Bolsom

    Varia De Perfume di datangkan dengan pek ekonomi (8 x 2.5ml roll on)
    Harga : WM RM60.00/EM RM70.00
    Harga Promosi !! RM55
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  2. #122
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    JENAMA : VARIA

    VARIA DE PERFUME -'Pek eksklusif'

    Terdapat juga 'Pek eksklusif' 30ml spray
    Harga : WM RM65.00/EM RM70.00




    VARIA DE PERFUME - AURA 1-DESIRE

    VARIA DE PERFUME - AURA 2-HUGO


    VARIA DE PERFUME - AURA 3-ETERNITY



    VARIA DE PERFUME - AURA 4-AMORE

    VARIA DE PERFUME - AURA 5-YSL

    HARGA PROMOSI RM 60.ADA LAGI!!!
    PERCUMA /FREE GIFT 3 SACHET COCOA COLLAGEN

    MAKLUMAT LOG SINI
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  3. #123
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    List pos laju & parcel 10 &11 Feb 2010

    Latifah Lahad Datu ~ ED 885902433 MY

    Suhaila Hajia ~ CD 145355960 MY


    Tq
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  4. #124

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    saya berminat dengan cocoa colagen, leh tau harga sekotak + pos berapa ya?

  5. #125
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    ya ya bleh sms saya ye sbb xbleh pm.tq 012-2765460
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  6. #126
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    hai salam warga WMC,

    jom ke sini untuk banyak peluang menarik serta produk bermutu
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  7. #127
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    Tracking list Friday (05.03.2010)

    Latifah Lokman Felda Lahad Datu - EN 274909575 MY

    Ainul Farhan Alor Setar - EN 274909540 MY

    Tinah Tay - EN 274909522 MY


    TQ ...
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  8. #128

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    saya nak order produk pemutih gigi..harga masih sama ke termasuk dengan pos ker..

  9. #129
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    15 Mar 2009
    Posts
    168

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    Quote Originally Posted by airal View Post
    saya nak order produk pemutih gigi..harga masih sama ke termasuk dengan pos ker..
    salam iral akak dh pm ye
    ----------------------------------------
    Rahsia awet muda ..Klik di sini

  10. #130
    Peniaga Galeri @ Plaza eZSi
    Join Date
    24 Feb 2009
    Posts
    43

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    salam... saya berminat dgn cocoa collagen. pm saya yer. tq

  11. #131

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    salam,

    pemutih gigi ader stok tak

  12. #132

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    pemutih gigi ade laie stok?...klu + pos skali baper harga?...saya ddk melaka

  13. #133

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    salam kak...
    pemutih gigi tu ade lagi x?
    mcm berminat..
    PM me details...TQ

  14. #134

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    salam
    nk tnya varia fiber drink ni brapa sachet ada dlm sekotak?
    boleh pm sy x utk keterangan lanjut ttg cara pengambilannya?

  15. #135

    Default Re: CocoaCollagen,Pemutihgigi,LemonSlimming, MiniLipstck+Pearl, HoneyApple 3, JusMate5,SabunBuahNaga,Enzim mengkudu

    Aslmualaikum kak ,

    msh open lg ka promosi produk kesihatan akak ni ?ada yg de latest ka??sy brminat nk try ..hehheh ..

  16. #136

    Default Re: Produk pemutih gigi, Lemon Slimming+Collagen, Mini Lipstck+Pearl, Honey Apple 3, Jus Mate 5, Cocoa Collagen Power +

    askum kak..

    ada lagi ke produk ni? produk pemutih gigi tu...
    bape harga termasuk pos charge?

 

 
Page 7 of 7 FirstFirst ... 34567

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي