Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 13 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 251
  1. #1
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    18 Apr 2009
    Posts
    185

    Kenyit Mata Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From










    Kami adalah pengedar MOLFIX baby diapers dari Eastern Europe dengan quality yang setanding dari mana mana Europe countries. Dengan 100% cloth like pattern backsheet of Looney Tunes Animation, Velcro enclosures, leak guard, leg cuff tanpa waistband. Malah size kiraan mengikut standard Euro size 1 hingga 6.



    By verbenavista, shot with KS360 at 2009-11-01

    Diedarkan secara exclusive oleh Mahya (Saujana Utama, Ulu Kelang) dan Verbena (Putrajaya) juga wakil kami, KEDAI LAMPIN ANIS. Soon banyak lagi 'outlet' kedai lampin yang akan mula memasarkan MOLFIX.





    MOLFIX adalah compressed diapers dengan category B grade yang masih mengekalkan quality dan ciri ciri diapers itu sendiri. Merangkumi size istimewa iaitu 4/L dan 4+/L+ di mana, size 4+/L+ adalah size L normal seperti dipasaran manakala size 4/L adalah size yang seedikit besar dari 4+/L+. Maka size ini adalah 'transit size' sebelum anak ke XL yang berkemungkinan dari segi muat dan selesa tidak menepati pada bentuk fizikal anak. Dengan itu 4/L adalah size terbaik selepas 4+/L+ dan sebelum ke size XL. Apa pun semuanya bergantung pada fizikal individu. Harap maklum.




    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=60349&type=sigpic&dateline=1240900632

  2. #2
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    18 Apr 2009
    Posts
    185

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)

    MOLFIX BABY DIAPERS IS NOW AVAILABLE!

    JUMBO PACKS OR TRIAL PACKS
    Last edited by BBDC Adm; 8th November 2009 at 01:38 PM. Reason: Edites
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=60349&type=sigpic&dateline=1240900632

  3. #3
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    18 Apr 2009
    Posts
    185

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)

    PROMOSI WIGGLES
    AUSSIE MADE BABY DIAPERS
    'REPAIRED DIAPERS' SIZE XL
    ON CLEARANCE SALE




    Apa itu repaired diapers? Some info kami ingin kongsi bersama....

    Diapers yang datang tanpa frontal tape dan side tape (closures) yang kami kemudiannya membuat pemasangan pada kedua dua bahagian ini. Ada yang datang tanpa salah satu fungsi tersebut malah ada yang kedua duanya sekali. Diapers ini semuanya dalam keadaan BAIK, di mana inner pada dan backsheet in GREAT condition kecuali atas nama B grade diapers, maka ada yang datang tanpa frontal tape dan side tape.

    Namun diapers ini dalam keadaan 100% in good condition setelah melalui process repairable. For info, semua diapers yang datang in bales/bundles (refering imported diapers) di mana akan ada 'discard' content yang merangkumi waste, repairable & unknown. Ini memang lumrah dalam diapers in bales/bundles. Mesti ada content seperti. As importer, nothing goes to waste KECUALI SCRAP! Ini totally masuk garbage bin.

    UNTUK KETERANGAN LANJUT, SILA CONTACT KAMI
    SEMUANYA ON SELF PICK UP SAHAJA, NO DELIVERY
    WHY? BECAUSE PRICE IS GOOOOODDDDDDD
    **while stock last

    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=60349&type=sigpic&dateline=1240900632

  4. #4
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    18 Apr 2009
    Posts
    185

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)

    Quote Originally Posted by BBDC Adm View Post
    PROMOSI WIGGLES

    AUSSIE MADE BABY DIAPERS
    'REPAIRED DIAPERS' SIZE XL
    ON CLEARANCE SALE




    Apa itu repaired diapers? Some info kami ingin kongsi bersama....

    Diapers yang datang tanpa frontal tape dan side tape (closures) yang kami kemudiannya membuat pemasangan pada kedua dua bahagian ini. Ada yang datang tanpa salah satu fungsi tersebut malah ada yang kedua duanya sekali. Diapers ini semuanya dalam keadaan BAIK, di mana inner pada dan backsheet in GREAT condition kecuali atas nama B grade diapers, maka ada yang datang tanpa frontal tape dan side tape.

    Namun diapers ini dalam keadaan 100% in good condition setelah melalui process repairable. For info, semua diapers yang datang in bales/bundles (refering imported diapers) di mana akan ada 'discard' content yang merangkumi waste, repairable & unknown. Ini memang lumrah dalam diapers in bales/bundles. Mesti ada content seperti. As importer, nothing goes to waste KECUALI SCRAP! Ini totally masuk garbage bin.

    UNTUK KETERANGAN LANJUT, SILA CONTACT KAMI
    SEMUANYA ON SELF PICK UP SAHAJA, NO DELIVERY
    WHY? BECAUSE PRICE IS GOOOOODDDDDDD
    **while stock last

    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=60349&type=sigpic&dateline=1240900632

  5. #5
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    18 Apr 2009
    Posts
    185

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)

    PEMBERITAHUAN

    ADALAH DIMAKLUMKAN WIGGLES SIZE XL REPAIR SERIES KINI OUT OF STOCK (SOLD OUT)

    HARAP MAKLUM


    MAHYA & VERBENA
    17HB JUNE 2009
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=60349&type=sigpic&dateline=1240900632

  6. #6
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    18 Apr 2009
    Posts
    185

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)

    PEMBERITAHUAN

    KAMI INGIN MEMAKLUMKAN PADA SEMUA

    DEALERS DAN CUSTOMERS BAHAWA

    ME BABY DISPOSABLE DIAPERS

    DITANGGUHKAN OPERASI IMPORT KE MALAYSIA ATAS SEBAB

    'UNFORESEEN CIRCUMSTANCES'

    KAMI MEMOHON MAAF ATAS SEBARANG KESULITAN YANG TIMBUL



    MAHYA & VERBENA
    17TH JUNE 2009
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=60349&type=sigpic&dateline=1240900632

  7. #7

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)

    nice comforter...

    sesiap berminat nak beli barut baby n pamper yg leh basuh lawati web sy

    http://cvcreative.blogspot.com

    terima kaseh

  8. #8
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    18 Apr 2009
    Posts
    185

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper

    Salam Suma....

    InsyaALLAH dalam masa terdekat ni kami di Baby Dee Diaper Center akan mengedarkan dan menjual diapers yang terbaru dari B GRADE. Untuk permulaan, Baby Dee Diaper Center akan memberi peluang kepada kawan-kawan di dalam Forum melihat photo MOLFIX DIAPERS terlebih dahulu. Information bagi diapers ini akan kami berikan LATER.

    TUNGGU...



    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=60349&type=sigpic&dateline=1240900632

  9. #9
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    18 Apr 2009
    Posts
    185

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)

    Salam suma....seperti yang diJANJIKAN




    Saiz 2 - S

    Panjang Inner Pad (cm) - 33




    Saiz 3 - M
    Panjang Inner Pad (cm) - 38.5




    Saiz 4 - L
    Panjang Inner Pad (cm) - 42.5




    Saiz 4+ - L+
    Panjang Inner Pad (cm) - 43.5



    Saiz 5 - XL
    Panjang Inner Pad (cm) - 47

    Peringatan - Semua photo di dalam thread Baby Dee Diaper Center adalah HAK MILIK Baby Dee Diaper Center... Tidak boleh di COPY tanpa kebenaran kami.

    Updated By Mahya
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=60349&type=sigpic&dateline=1240900632

  10. #10
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    18 Apr 2009
    Posts
    185

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)

    Salam suma...

    Maklumat terperinci tentang Molfix Diapers ini akan kami maklumatkan dalam masa terdekat. Pada sesiap yang berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut dan terperinci, boleh call atau sms Verbena atau Mahya.
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=60349&type=sigpic&dateline=1240900632

  11. #11
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    18 Apr 2009
    Posts
    185

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)





    Brand name: MOLFIX aka LOONEY TUNES BABY DIAPERS

    Grade: B

    Product origin Eastern Europe

    100% cloth like back sheet with Velcro enclosures

    Pattern back sheet with Looney Tunes cartoon characters

    Size 2 (S), 3 (M), 4 (L), 4+ (L+), 5 (XL) only

    Without waistband, with leak guard and leg cuff

    Stretchable Velcro tapes only for all sizes except size NB & S.


    Penerangan
    Size 4 dan 4 (L+) ada perbezaan sedikit dari segi lebar. Panjang diapers tetap sama. Ianya dibuat khusus untuk baby yang dalam peralihan size diapers dari L ke XL di mana masalah ‘fitting’ pada size XL kerap terjadi. Ini kerana XL 100% cutting lebih besar dan lebih panjang. Maka Molfix telah mengeluarkan size L+ untuk lebih penjimatan malah keselesaan pada baby. Insyaallah masalah size fitting mungkin tiada dengan adanya size 4 (L+).
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=60349&type=sigpic&dateline=1240900632

  12. #12
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    18 Apr 2009
    Posts
    185

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)






    Peringatan - Semua photo di dalam thread Baby Dee Diaper Center adalah
    HAK MILIK Baby Dee Diaper Center... Tidak boleh di COPY tanpa kebenaran kami.
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=60349&type=sigpic&dateline=1240900632

  13. #13
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    18 Apr 2009
    Posts
    185

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)

    Setelah dipersetujui oleh semua pihak maka HARGA JUAL Molfix Diapers telah tetapkan. Semua saiz ada 80 keping.

    S - RM 33.00

    M - RM 35.00

    L - RM 37.00

    L+ - RM 38.00

    XL - RM43.00


    Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan harga dealer...boleh PM atau call/sms Verbena & Mahya

    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=60349&type=sigpic&dateline=1240900632

  14. #14
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    18 Apr 2009
    Posts
    185

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)

    Saiz NB dan XXL baru diberitahu ada...InsyaALLAH kami akan cuba masukkan photo dan inform harga secepat mungkin..
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=60349&type=sigpic&dateline=1240900632

  15. #15
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    18 Apr 2009
    Posts
    185

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)

    Quote Originally Posted by BBDC Adm View Post
    Setelah dipersetujui oleh semua pihak maka HARGA JUAL Molfix Diapers telah tetapkan. Semua saiz ada 80 keping kecuali XXL, 70 keping.

    SIZE 1 / NB - RM33.00

    SIZE 2 / S - RM 33.00

    SIZE 3 / M - RM 35.00

    SIZE 4+ / L - RM 37.00

    SIZE 4 / L (extra) - RM 38.00

    SIZE 5 / XL - RM43.00

    SIZE 6 / XXL - RM49.00


    Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan harga dealer...boleh PM atau call/sms Verbena & Mahya

    Notice Board:

    Size 4+ adalah size L yang standard manakala Size 4 adalah size L extra dalam 0.5-1 cm besar.

    Size 6 / XXL sudah dipersetujui harga jualan dan quantity (rujuk dia atas).

    Trial pack - pihak kami tidak menyediakan trial pack, sila rujuk pada respective dealer / seller untuk pack tersebut.

    Harga yang kami berikan tertakluk pada stock atau sehingga 25hb December 2009 (which ever come 1st).

    Updated by Verbena (Lina Mahmud)
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=60349&type=sigpic&dateline=1240900632

  16. #16

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)

    SALAM..dkt bukit mertajam ada dealer x?

  17. #17
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    18 Apr 2009
    Posts
    185

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)

    Quote Originally Posted by Pn Sarah View Post
    salam..selamat meniaga..bestnya macam2 produk kat sini..nanti nak beli la..
    jemput la ke kedai saya....

    Wsalam Pn Sarah....sila2 menjamu mata dulu...lepas tu bleh pilih mana yang berkenan.
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=60349&type=sigpic&dateline=1240900632

  18. #18
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    18 Apr 2009
    Posts
    185

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)

    Quote Originally Posted by nolieyz View Post
    SALAM..dkt bukit mertajam ada dealer x?
    Wsalam Nolieyz..

    Ada. Sila call / sms diana (012-5417941) untuk mendapatkan Molfix ya.
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=60349&type=sigpic&dateline=1240900632

  19. #19

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)

    penghantaran secr pos buat x?
    klu ada sng skt....

  20. #20
    Peniaga Supreme @ JomShopping
    Join Date
    18 Apr 2009
    Posts
    185

    Default Re: Baby Dee Diaper Center - Seller & Distributor for Importer Diaper From UAE, Dubai (ME)

    Quote Originally Posted by nolieyz View Post
    penghantaran secr pos buat x?
    klu ada sng skt....
    ada..tp kos penghantaran dianggung pihak pembeli...nak size apa & bape pack?
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=60349&type=sigpic&dateline=1240900632

 

 
Page 1 of 13 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •