Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 41 to 60 of 82
  1. #41
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Jan 2009
    Posts
    1,262

    Default Re: Welcome to mazlin

    aaa'aah la, saya pun berpeluh menunggu gambar tu,memang dia lambat keluar. cam mana nak resize kan balik ataupun compressed kan semua gambar tu dalam satu gambar aja. yang tu x berapa pandai, try jugak godek2 kat imageshack tu,tapi x jalan jugak, cam mane yek...atau kena tukar pada photobucket pulak...

  2. #42
    Tokeh Plaza Qasrina
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    1,256

    Default Re: Welcome to mazlin

    Quote Originally Posted by mazlin View Post
    aaa'aah la, saya pun berpeluh menunggu gambar tu,memang dia lambat keluar. cam mana nak resize kan balik ataupun compressed kan semua gambar tu dalam satu gambar aja. yang tu x berapa pandai, try jugak godek2 kat imageshack tu,tapi x jalan jugak, cam mane yek...atau kena tukar pada photobucket pulak...
    mazlin ade yahoo mail x? kalau ade

    try upload kat sini


    www.flickr.com

    kat sini xpayah resize..sbb gambar dia akan terus ke saiz yg sedang2 elok je..try dulu mazlin..sbb bile gambar besar...topik akan lambat loading

  3. #43
    Tokeh Plaza Qasrina
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    1,256

    Default Re: Welcome to mazlin

    mazlin, try tengok sy upload guna flickr

    sedang2 elok je kan size dia? nk loading pn cepat je





    cara2 nk guna flickr

    1. sign in dulu guna email yahoo..button sign in dekat atas sekali belah kanan
    2. then klik button upload photos & video
    3. then select pic yg nk di upload
    4. klik add descriptions
    5. klik pada gambar yg dh diupload utk lebih besar

    mazlin boleh try kat sini dulu, if not topik lambat loading nnt..kalau perlukan bantuan, just let me know ye

  4. #44
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Jan 2009
    Posts
    1,262

    Default Re: Welcome to mazlin

    terima kasih tuan rumah, saya dah upload guna flickr.com, memang gambar terus keluar. loading pun lebih cepat, maka rasmilah pembukaan kedai maya saya, mudah-mudahan dimurahkan rezeki oleh Allah dan dipermudahkan. Jemput-jemputlah masuk yeaaa...nanti leh g lepak kat kopitiam...

  5. #45
    Tokeh Plaza Qasrina
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    1,256

    Default Re: Welcome to mazlin

    Jemput semua ke kedai kawan baru kita ni, mazlin



    http://www.wanitamelayu.com/forum/sh...50#post3007150

  6. #46
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Jan 2009
    Posts
    1,262

    Default Re: Welcome to mazlin

    tima kasih tuan rumah atas sokongan dan bantuan yang diberikan. Hanya Allah yang mampu membalasnya..

  7. #47
    Tokeh Plaza Qasrina
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    1,256

    Default Re: Welcome to mazlin

    Quote Originally Posted by mazlin View Post
    tima kasih tuan rumah atas sokongan dan bantuan yang diberikan. Hanya Allah yang mampu membalasnya..

    sama2 la berdoa semoga masing2 dimurahkan rezeki...amin
    ade apa2 prob...just drop the pm to me

  8. #48
    Tokeh Plaza Qasrina
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    1,256

    Default Re: Welcome to mazlin

    Selamat datang kepada peniaga baru Qasrina Mall


    zuhaira & BabyHafeez

  9. #49
    Tokeh Plaza Qasrina
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    1,256

    Default Re: Welcome to zuhaira & BabyHafeez


  10. #50
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Jan 2009
    Posts
    1,262

    Default Re: Welcome to zuhaira & BabyHafeez

    welcome to zuhaira & babyhafeez jugak, samalah kita yea, baru join bukak kedai...tuan rumah, nak tanya sikit, nama kita xde dalam senarai members list, kenape yek????sedih sikit hua hua hua...

  11. #51
    Tokeh Plaza Qasrina
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    1,256

    Default Re: Welcome to zuhaira & BabyHafeez

    Quote Originally Posted by mazlin View Post
    welcome to zuhaira & babyhafeez jugak, samalah kita yea, baru join bukak kedai...tuan rumah, nak tanya sikit, nama kita xde dalam senarai members list, kenape yek????sedih sikit hua hua hua...
    xde ye..nnt sy check dgn admin ye
    jgn sedih2..nk meniaga kene gembira2..hihi

  12. #52
    Peniaga Mini @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Mar 2009
    Posts
    73

    Default Re: Welcome to mazlin

    Quote Originally Posted by QasrinaMall View Post
    Selamat datang kepada peniaga baru Qasrina Mall


    zuhaira & BabyHafeez

    tq

  13. #53
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Jan 2009
    Posts
    1,262

    Default Re: Welcome to zuhaira & BabyHafeez

    tuan rumah,

    saya nak tanya ni...macam mana kita nak copy right gambar yg kita upload tu supaya org tak boleh copy and paste gambar kita...kut2 tahu,kongsi la sikit yea...

  14. #54
    Tokeh Plaza Qasrina
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    1,256

    Default Re: Welcome to zuhaira & BabyHafeez

    Quote Originally Posted by mazlin View Post
    tuan rumah,

    saya nak tanya ni...macam mana kita nak copy right gambar yg kita upload tu supaya org tak boleh copy and paste gambar kita...kut2 tahu,kongsi la sikit yea...

    mazlin, try tgk topik ni

    http://www.wanitamelayu.com/forum/sh...ad.php?t=21856


    harap membantu

  15. #55
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    22 Jan 2009
    Posts
    1,262

    Default Re: Welcome to zuhaira & BabyHafeez

    ok, tima kasih, nanti saya try dulu...

  16. #56
    Tokeh Plaza Qasrina
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    1,256

    Default Re: Welcome to zuhaira & BabyHafeez

    Quote Originally Posted by mazlin View Post
    ok, tima kasih, nanti saya try dulu...

    dh try nnt bgtau la senang ke x nk buat sbb sy pun xpenah try

  17. #57
    Tokeh Plaza Qasrina
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    1,256

    Default Re: Welcome to zuhaira & BabyHafeez

    Welcome to Gabby & gshoppe

  18. #58
    Tokeh Plaza Qasrina
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    1,256

    Default Re: Welcome to Gabby & gshoppe

    Welcome to our new members


    songketkelantan & chantiqueayuna

  19. #59
    Tokeh Plaza Qasrina
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    1,256

    Default Re: Welcome to songketkelantan & chantiqueayuna

    Welcome to our new members


    haNani (supreme) & cthaida (mini)

  20. #60
    Tokeh Plaza Qasrina
    Join Date
    23 Jul 2008
    Posts
    1,256

    Default Re: Welcome to songketkelantan & chantiqueayuna

    Welcome to our new members


    Nanie Hasan(mini)

 

 
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •