Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 17 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 325
  1. #1
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    04 Sep 2008
    Posts
    594

    Ibu Jari Keatas Shaza's Shoppe ^PAGE 7^ :"HOT DEALs, HuRRy uP!!" ~aniOn PaD, Safetyplus Product,Kids Clothes, Tshirt Muslimah, Beauty Umaira~

    TUALA WANITA…PEMBUNUH SENYAP KAUM WANITA TANPA ANDA SEDARI!

    PILIHLAH TUALA WANITA YANG SELAMAT DAN SIHAT!

    FAKTA!




    Mengikut kajian pakar 83% wanita berumur mengalami risiko yang tinggi dijangkiti penyakit dibahagian alat sulit.
    • 62% peratus daripadanya disebabkan oleh pemilihan dan pengunaan tuala wanita yang rendah kualitinya.
    • Secara Purata seorang wanita memerlukan 3-6 hari sebulan untuk merawat jangkitan pada alat sulitnya.
    • Jika seorang wanita mula mendapat jangkitan di bahagian alat sulitnya pada seawal usia 20 tahun. Beliau akan mengambil masa selama 6 tahun untuk mendapat rawatan dalam hidupnya.

    Pendedahan abad ini Peralatan Kebersihan Yang Pertama
    Dipatenkan Di Dunia Adalah Tuala Wanita Anion 'Love Moon'
    Kini....mulai dipasarkan di Malaysia Love Moon-Anion, tuala wanita berteknologi tinggi, satu-satunya tuala wanita yang menggunakan teknologi Ion negatif untuk mencegah bakteria, mengatasi keputihan, menghilangkan bau tak selesa, menjaga kestabilan hormon, meningkatkan metabolisme pada wanita dan mencegah terjadinya kanser.

    Keajaiban Anion

    • Setiap sentimeter padu pada Anion di dalam setiap tuala wanita "Love Moon" mampu mengeluarkan 6070 anion. Keamatan anion ini boleh menyekat pertumbuhan bakteria dan virus pada tuala wanita tersebut. Boleh dikatakan dalam banyak masalah yang berkaitan 'peribadi wanita' disebabkan oleh bakteria.Yang selama ini dipandang rendah.


    • Pad Anion juga boleh membebaskan oksigen yang banyak, mempunyai pH yang seimbang dan menggalakkan metabolisma yang memberi kesan seperti memperpaiki rembesan, menguatkan keimunan, mengurangkan tekanan, menghapuskan bakteria, merawat jangkitan, membasmi bau busuk, menyingkirkan kelesuan dan sebagainya. Jadi fikir dan bersedialah untuk mengubahnya..Anda mampu mengubahnya!!

    Anda akan rasa selesa sehingga tidak menyedari akan kewujudanya walaupun anda sedang memakainya





    Perbezaan Tuala Wanita Love Moon Dengan Produk Lain
    *Perbezaan mudah yang boleh dilihat ialah dari segi bungkusan. Bungkusan Love Moon di perbuat daripada foil aluminium, mempunyai pelekat untuk mudah di buka dan di tutup selepas diguna. Ini dapat mengelakkan sebarang serangga atau bakteria memasuki barang penjagaan yang paling peribadi anda.

    Tuala wanita biasa, tidak dapat ditutup semula selepas diguna. Biasanya bungkusannya dibuat dari plastik, hanya kalis air. Tetapi mudah bagi bakteria atau serangga memasukinya.
    Love Moon Bukan Khas Untuk Wanita Sahaja, Ianya Pelbagai Guna...
    ü Mengurang dan Meredakan Demam Atau Sakit Kepala
    -Cip Anion boleh diletakkan di kepala anak-anak, suami dengan membasahkan sedikit cip Anion dahulu (supaya kesan Anion lebih aktif)
    ü Mengurangkan Bau Dalam Kasut
    - Letakkan Cip Anion dalam kasut semalaman
    ü Menghilangkan Kelesuan dan Lenguh Kaki
    - Letakkan di bawah tapak kaki (selalunya diletakkan di dalam kasut)
    ü Menghaluskan Kulit
    - Kolegen di dalam tuala wanita Love Moon jenis "Overnight" dan "Daily" boleh digunakan untuk menghaluskan kulit tangan atau muka
    ü Menyegarkan Suasana Dalam Bilik
    - Kandungan Anion dalam bilik akan bertambah, menjadikan bilik terasa nyaman dan segar disebabkan kandungan oksigen dan Anion bertambah

    Memperkenalkan produk Tuala Wanita yang PERTAMA HALAL di Malaysia & dijamin SELAMAT digunakan...

    8 jenis KEUNIKAN dan KEBAIKAN Tuala wanita Anion " LOVE MOON"

    1) Menghapuskan Bakteria
    2) Mengurangkan Tekanan
    3) Menghilangkan Kelesuan
    4) Memperkuatkan Keimunan
    5) Merawat Jangkitan
    6) Membasmi Bau Busuk
    7) Mengalakkan Metabolisme
    8) Memperbaiki Endokrin

    ANTARA TEMPAT-TEMPAT YG BOLEH DIGUNAKAN





    Pelapik seluar dlam (wanita)
    • untuk kesihatan rahim
    • hilangkan bau juga bau badan
    • keputihan
    • buasir
    • masalah kehitaman
    • masalah kemandulan

    Pelapik seluar dalam lelaki
    • prostate
    • hilangkan bau
    • susah kencing
    • buasir
    • masalah kehitaman
    • masalah kemandulan

    Didahi @ bwh anak tudung
    • sebagai cool fever
    • hilangkan stress @ sakit kepala




    Tapak Kaki
    • Kaki yang berbau @ mempunyai kulat
    • pelbagai penyakit

    Muka
    • Jerawat
    • Jeragat

    Luka (kencing manis @ lain2)
    • semua tempat yang luka

    HARGA

    1. Pembelian Runcit :

    DAY use RM15/pack (10 pads)

    NIGHT use RM15/pack (8 pads)

    PANTILINER RM18/pack (30 pads)

    2. Pembelian Pakej Dengan Keahlian :


    § 10 Kotak untuk day use (dalam ada 10 pad) = RM15 x 10 = RM150

    § 4 Kotak untuk overnight use (dalam ada 8 pad) = RM15 = RM60

    § 5 Kotak untuk pantyliner (dalam ada 30 pad) = RM18 = RM90

    *12 Kit percuma untuk melihat infeksi dalam rahim

    Total RM300 tapi dengan keahlian ini anda mendapat hanya RM228
    Ditambah dengan keahlian untuk pertama kali iaitu RM40
    Maka untuk pertama kali adalah RM268 sahaja (tidak termasuk starter kit - pakej silver)


    TATACARA PEMBELIAN

    Ø Sila hubungi saya, Pn. Ina di talian 0127325311 secara sms/call. Email : anion2u@gmail.com

    Ø Selepas itu, sila buat pembayaran melalui ;

    Maybank – 151240012572 (Shazalina Bt Shamsudin)

    Cimb Bank – 01090094819524 (Shazalina Bt Shamsudin)

    Ø Setelah pembayaran dibuat, sila sms saya;

    Nama
    Alamat Pos
    Email (jika ada)
    No telefon

    Ø Setelah pembayaran disahkan, penghantaran akan dilakukan dalam masa 24jam.


    *Dengan setiap pembelian per pek,PERCUMA Self Vagina Test Card



    Self-Test Card

    Digunakan untuk menguji tahap kesihatan pangkal rahim sebelum dan selepas menggunakan tuala wanita Anion ( Love Moon ) dengan membandingkan perubahan warna.
    Dengan adanya self testcard,penggunanya tidaklah perlu bersusahpayah bersegera berjumpa doktor untuk mengetahui tahap kesihatan dirinya. Berjumpa doktor memerlukan kos yang tinggi serta melibatkan maruah diri.
    Dengan membeli tuala wanita Anion penggunanya dapat mengetahui kesihatannya menggunakan self test card yang disediakan.

    Cara membuat ujian

    Seeloknya masa membuat ujian sampel adalah seminggu selepas kedatangan haid .(Bukan semasa haid).
    a) Pada waktu pagi hari ke tujuh ambil sedikit lembapan dengan putik kapas yang disediakan kira-kira 2 cm dari dinding rahim .
    b) Sapukan lembapan kapas tadi pada self-test card .
    c) Perhatikan perubahan warna pada self-test card .
    Lagi pekat warna yang berubah bermakna risiko penyakit lagi tinggi.
    Jika ingin kepastian dinasihatkan berjumpa lah doktor.


    Last edited by balck_rose; 30th May 2009 at 12:20 PM. Reason: FOR A BETTER PROMO

  2. #2
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    04 Sep 2008
    Posts
    594

    Default Re: TUALA WANITA ANION "LOVE MOON"

    ANION PAD NI MMG PRODUK YG SUPERB.. ESPECIALLY UTK YG DH KAWEN... .. EKCELI SY MULA2 JUAL PRODUK NI DGN SEDARA MARA DLU, KAWAN2 RAPAT... THEN BILA SY DH DPT FEEDBACK YG POSITIVE DR DORANG, BRU LA SY BERANI NK JUAL PRODUK NI..
    1) Ahad lepas sy lepak umah makcik di Nusa Idaman, JB.. Sume makcik2 sy berkumpul kt stu.. Maka, mula la sessi bergosip2.. sy pon nanya la feedback dorang stlh seminggu gunakan pad ni.. Makcik sy dgn bangganyer berkata.. fuuuh..power.. sy pon nanya la..ngape?? dia pon kt, x sangka ek.. anion pad ni blh buatkan faraj lbh ketat.. dia pon kejot sgt2 sbb umo dia pon dh 40+.. almaklumlah, umo dh meningkat, mkin mcm2 mslh dlaman.. ermm.. klo nk cter, mcm2 lgi feedback ni.. nnti sy copy paste la kt sni..

  3. #3
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    04 Sep 2008
    Posts
    594

    Default FEEDBACK DR PENGGUNA ANION

    1. Customer
    From: Norfadilah Mohd Amin [mailto:norfadilahm@tnb.com.my]
    Sent: Friday, March 20, 2009 11:59 AM
    To: Shazalina Binti Shamsudin (MMHE)
    Subject: RE: Anion


    Setakat ni ok...
    aku mmg pakai pad herba sblm ni...
    okla yg ni ...
    xberbau sgt..
    permukaaan pn lbh lembut
    at first pkai rs sejuk skit
    selesa skit la
    sbb aku keje site pastu masuk ofis
    kbetulan aku period
    nak cuci pn senang
    sblum ni pn ade gak org suh aku pakai pad ni...
    mgkin br skarg br terbuka hati nak try..
    ape2 pn tunggu lps sebulan pakai..
    br th kesannye...

    2. Customer

    Sowy lmbt reply, bz ar…hehehe….
    Emmm…ok la jgk…
    Aku x rse pnat..slalunyer kalu aku blk msti lepak gler, smpi mls nk wat kje..
    Nie lpas pkai panti tuh kalu blk still leh uruskn ank2 aku…hehee…


    Thanks & Regards,

    Norazura Abd Aziz
    Admin Clerk
    Design & Engineering Dept.
    Engineering & Construction.

    3. Customer
    Nama Asnani, yg ni dia cter direct pd sy.. Dia cter kat sy, dia ade keputihan yg teruk… tiap2 hri pkai pantiliner biase.. smpikan mlm pon pkai pantiliner, lps pkai pantiliner anion ni 2 kali, totally dh bersih.. keputihan dah x kuar lagi… mmg superb la. Ade sekali tu dia try pkai sblh mlm, ms hr pertma penggunaan dia..besok pgi tu dtg opis, dia kt bgus sekali..sbb keputihan dia dh x keluar langsung.. pg td dia bgthu sy, testi terbaru… selama ni periodnya dtg x tetap.. biase dr dlu lgi periodnya akan dtg lewat 2minggu.. kadang2 x dtg langsung.. tp Alhamdulillah slps 2 minggu guna pantiliner ni, dia Cuma lewat 3 hri.. stu petanda yg baik…

    4. Customer
    Nama Kamariah, dia ni dh berumur.. dlm 46thn.. ikot history dia, dia ni ade fibroid (blom operate lg) since lps anak dia lahir.. skrg anknya dh umo 8thun.. dia bru 2 hari pkai... dia tnya sy..knpa msa pemakaian pantiliner tu, dia slalu keluar mcm air.. (tp x lah bnyk sgt ktnya) mgkn sekali-sekala keluar. Itu menunjukkan Mungkin banyak lembapan dalam rahim dia, dengan ini ia mengurangkan lembapan yang terperap yg menyebabkan bakteria.. ini adalah satu cara utk mengering dan mengecutkan fibroid tu..

    Lastly, sy sendri gunakan dah hampir 4 minggu… perubahan yg ketara dr segi energetic.. sy ni biase klo blk kje, cepat lepak, sblh mlm lps isyk dh tdo..mudah keletihan.. tp Alhamdulillah, lps pkai ni bdan lbh segar, berjaga smpi lewat mlm pon tahan.. badan x rasa penat.. ade sekali tu sy bru balik dr kg husband (sabak bernam) smpi larkin pkul 6. Sy Drive ke pasir gudang, siap2 trus g kerja.. ptg blik kerja still blh ngemas rumah, bdn x rasa letih langsung.. dr smpi kg hingga la pkul 11.30mlm, bru sy berehat, baring.. ntah kenapa x rs letih..n semngt nk bt kerja….




  4. #4
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    04 Sep 2008
    Posts
    594

    Default Re: TUALA WANITA ANION "LOVE MOON"

    ape2 info nk tnya, sms yer 0127325311.. ptg ni sy x online.. ade urusan

  5. #5
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: TUALA WANITA ANION "LOVE MOON"

    salam kak....
    selamat meniaga...
    jgn down tau xramai pengunjung lagi...baru mulakan...akak letak la picture..testimoni2 bergamabr lagi bagus...insyaAllah ade rezeki masing2

  6. #6
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: TUALA WANITA ANION "LOVE MOON"

    salam ina..

    akk dtg tgk kedai.. betul ckp ton tu.. mana gambar pad ajaibnye???

  7. #7
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    04 Sep 2008
    Posts
    594

    Default Re: TUALA WANITA ANION "LOVE MOON"

    alamak kak, bukan x mo masokkn gambo2 tu... tapi..... leceh lak nk kena upload ikot picture trail tu.. sbb tmpt sy kna block dr access website tu.. so, bt msa ni x smpt nk upload gmbrnya.. cuba akak2 tgk kt blog sy ;
    http://anion2u-lovemoon.blogspot.com/

  8. #8
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    04 Sep 2008
    Posts
    594

    Default Re: TUALA WANITA ANION "LOVE MOON"


  9. #9
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: TUALA WANITA ANION "LOVE MOON"

    laling..

    akk nak try panty liner nie >>> PANTILINER RM18/pack (30 pads)

    kirakan ongkos nye berapa?? skali ngan pos ke tu??

  10. #10
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: TUALA WANITA ANION "LOVE MOON"

    Quote Originally Posted by balck_rose View Post
    alamak kak, bukan x mo masokkn gambo2 tu... tapi..... leceh lak nk kena upload ikot picture trail tu.. sbb tmpt sy kna block dr access website tu.. so, bt msa ni x smpt nk upload gmbrnya.. cuba akak2 tgk kt blog sy ;
    http://anion2u-lovemoon.blogspot.com/
    bkn takat picture trail je.. photobucket pon boleh maaa
    imageshark lggg bleh upload gambo..

  11. #11
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    04 Sep 2008
    Posts
    594

    Default Re: TUALA WANITA ANION "LOVE MOON"

    RM20 kak.. ptg ni sy nk pos.. akak bg alamat pos. sy poskan sekali

  12. #12
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    04 Sep 2008
    Posts
    594

    Default Re: TUALA WANITA ANION "LOVE MOON"

    ok, disebabkan akak customer first dlm ni.. sy blnja la pos.. akak masok rm18 aje.. anyway klo akak sms sy by 5pm arini, sy pos arini.. klo x, esok.. sbb hari ni ade nk bt penghantaran ke KL n perak..

  13. #13
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: TUALA WANITA ANION "LOVE MOON"

    ok akk dah transfer doploh..

    address cek pm ek..

    Amount:RM20.00Status: Successful
    Reference number: 1303780409
    Transaction date: 31 Mar 2009
    Transaction time: 16:51:14
    From Account164155491969 WSANew balance:RM1 million To 3rd Party Account Number:151240012572Account Holder Name:SHAZALINA BINTI SHAMRecipient email:anion2u@gmail.comEffective date:TodayDescription of transaction:wit pantyliner

  14. #14
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    04 Sep 2008
    Posts
    594

    Default Re: TUALA WANITA ANION "LOVE MOON"

    ok noted... dh hantar, sy sms. thanx a lot...

  15. #15

    Default Re: TUALA WANITA ANION "LOVE MOON"

    Hi,

    Nak Tanya.. Emak saya umur dah 60 an, dia ada masalah weak bladder.. boleh ker pakai produk nih? Sebab dia x suka pantyliner.. boleh x pakai yang hat untuk period tuh?

  16. #16
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    04 Sep 2008
    Posts
    594

    Ibu Jari Keatas Ketahui bagaimana Tuala Wanita ANION mampu merawat seorang bayi

    Ketahui bagaimana satu produk mampu merawat seorang bayi berusia 6 bulan yang mengalami jangkitan kulit akibat bakteria dalam tempoh 1 minggu sahaja!

    Rupert, bayi berusia 6 bulan kelahiran Filipina telah mengalami jangkitan kulit akibat bakteria. Bayangkan seorang bayi mengalami jangkitan hampir 90% wajahnya, leher dan anggota lain. Pasti memberikan kesan tidak selesa dan kesakitan! Ibubapa mana yang tidak sedih melihat anak dalam kesakitan!



    Rupert telah dirawat dengan kaedah alternatif iaitu menggunakan lapisan Anion. Lapisan-lapisan Anion yang mampu membunuh 99.9% bakteria ini telah dilekatkan pada bahagian yang terkena jangkitan.



    Ternyata dalam tempoh 2 hingga 7 hari, satu perubahan positif berlaku!




    Selepas 7 hari, adik Rupert mampu tersenyum kembali dan mengembalikan kegembiraan dan keceriaan pada keluarga.



    Ya! Ini adalah hasil dari penggunaan produk kami! Produk tuala wanita teknologi terkini mengandungi lapisan Anion yang mampu membunuh 99.9% bakteria bagi memastikan pengguna berasa selamat dan selesa. Produk halal berpiawaian tinggi dan berpaten kini berada dipasaran!


  17. #17
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    04 Sep 2008
    Posts
    594

    Ibu Jari Keatas Pendedahan Abad Ini : Tuala Wanita Anion "Love Moon"


    Antara KEUNIKAN dan KEBAIKAN Tuala wanita Anion " LOVE MOON"

    • Menyekat pertumbuhan bakteria dan virus.
    • Boleh membebaskan oksigen yang banyak.
    • Mempunyai nilah pH yang seimbang.
    • Menggalakkan perkembangan metabolisma.
    • Memperbaiki rembesan/detokfikasi.
    • Membasmi bau busuk .
    • Meningkatkan kecergasan fizikal dan memperbaiki sel-sel tubuh serta organ-organ.
    • Memperkuatkan keimunan (sistem pertahanan badan melawan penyakit).
    • Mengurangkan tekanan fizikal dan mental.
    • Menghapuskan habuk, bakteria atau virus.
    • Merawat jangkitan kuman atau virus berbahaya.
    • Mengelakkan kelesuan fizikal dan mental.
    • Mencegah penyakit genekologi seperti kanser serviks, kanser ovari, keputihan dan sebagainya.

  18. #18
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    04 Sep 2008
    Posts
    594

    Default TUALA WANITA ANION "LOVE MOON"

    Salah anggapan masyarakat hari ini adalah kerana kurangnya pengetahuan yang mendalam mengenainya. Di Malaysia, kita tidak boleh memburuk-burukkan jenama yang lain (juga salah dari segi etika). Masing-masing ada kelebihan dan kekurangan, tetapi yang jelas adalah tuala wanita biasa yang berada di pasaran terbuka mempunyai risiko terhadap kesihatan wanita.. jadi atas kesedaran tersebut maka pelbagai jenis tuala wanita alternatif dicipta bagi menangani masalah ini. Mari kita lihat perbezaan di antara tuala wanita biasa (jenama terkenal & tak terkenal), tuala wanita berasaskan herba dan tuala wanita Anion Love Moon:


    ** Perbezaan ketara tuala wanita berasaskan herba dengan tuala wanita Anion Love Moon:


  19. #19
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    04 Sep 2008
    Posts
    594

    Default Keunikan TUALA WANITA ANION "LOVE MOON"


  20. #20
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    08 Feb 2008
    Posts
    1,481

    Default Re: TUALA WANITA ANION "LOVE MOON"

    salam balck rose.....jenjalan kedai awak..nak cube utk panty liner 1...sha kat pasir gudang...katne leh dpt ek pad ni?awak kat jb ke?

 

 
Page 1 of 17 1234511 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •