Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 8 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 141
  1. #1
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    kat sini kte terangkan apakah project mega ni...MEGA sgt ke...hehehe

    projek ni utk buat katalog OAM..sesapa yg nak joint tu,kena bg komisyen kepada sesapa yg dpt jual barang melalui katalog ni.

    sesapa yg nak promote brg lebih kurang mcm dropshipping la...jika si A tolong jualkan brg si B, maka si B akn bg komisyen ke si A (ni jual melalui katalog)...ni la fungsi katalog AOM...promote brg sendiri disamping promote brg peniaga OAM yg nak joint katalog ni

  2. #2
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: PROJECT SEMASA UTK PENIAGA OAM

    setelah disurvey kena minimum 500 pcs pulak...hehehe...kena buat tukun pulak nanti klo byk2..sbb besa sorg pegang 1 aje...plg byk pun dlm 3 pcs...

    k zai,
    dh tanye blum kt anak akak...bpre rm kena charge???ade minimum oder x???

  3. #3
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    mega nye project kita.. hehehe

  4. #4
    Ahli Baru
    Join Date
    15 Oct 2008
    Posts
    193

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    salam heheh...nak tau gak ape projek mega tu?

  5. #5
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    Quote Originally Posted by amfeaz View Post
    salam heheh...nak tau gak ape projek mega tu?
    k sue pm awk ek..

  6. #6
    Ahli Baru
    Join Date
    15 Oct 2008
    Posts
    193

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    Quote Originally Posted by Ixora_Sue View Post
    k sue pm awk ek..
    oraitt

  7. #7

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    Ton, akak cuba tanyekan quotation tempat yang akak wat biz card tu. Katanya dia boleh print kalau nak sikit (akak tanye tadi dalam 100 copy). Nanti akak update quotation dia boleh bagi berapa RM.

  8. #8

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    Akak dah pm price katalog yang akak dapat tu. Tun tengok dulu ok tak ek.

  9. #9
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    (kertas cam annual report yang kilat):

    Kalau 20 pages termasuk cover - RM6.90 satu buku.
    Kalau 52 pages termasuk cover - RM14.70 satu buku.

    Bilangan salinan dia kata boleh dirundingkan (akak tanye boleh tak 50 copy, dia kata boleh). Kos tu termasuk design. Kita cuma bagi gambar je.

    Kedai dia ni memang buat art & design. Kalau printing sikit-sikit diaorang boleh guna fast printing kat ofis diorang je. Tak perlu hantar kilang. Itu sal sikit pun dia boleh ambik.

    Kos lum masuk pos lagi le.



    ni quotation yg k as bg...nant tunggu dr k zai pulak..kte compare...mana2 peniaga OAM yg nak tau projek mega nih pm kte ek..hehehe...saje kasik suspen....

  10. #10
    Ahli Baru
    Join Date
    03 Feb 2009
    Posts
    53

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    sadeynyer..kite tak tau pong...ape ni???

    tun..kena main PM2 ek...perahsia penyer tun ni..ahaks

  11. #11
    Peniaga One Access Mall
    Join Date
    13 Aug 2008
    Posts
    236

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    projek mega!!! cam ner kita pun bole x tau nih.... tun, projek flyers ker....


    Quote Originally Posted by bangau View Post
    sadeynyer..kite tak tau pong...ape ni???

    tun..kena main PM2 ek...perahsia penyer tun ni..ahaks

  12. #12

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    Quote Originally Posted by ^adib^ View Post
    projek mega!!! cam ner kita pun bole x tau nih.... tun, projek flyers ker....
    Kak As tolong jawab ek. Projek wat katalog untuk ahli-ahli AOM. Projek ni terbuka kepada peniaga AOM yang berminat.

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Qasrina Mall
    Join Date
    10 Nov 2008
    Posts
    2,139

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    Quote Originally Posted by Kak As View Post
    Kak As tolong jawab ek. Projek wat katalog untuk ahli-ahli AOM. Projek ni terbuka kepada peniaga AOM yang berminat.
    kite pun cam ketinggalan je gak ni.. katalog tu nanti pass kat mana ek? rasa cam nak join gak je nie..

  14. #14
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    13 Aug 2006
    Posts
    4,264

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    salam tun..anak kak zai tak bg feedback lg..masalah dia tak duduk ngan kak zai. takpa, apa yg termurah dan terbaik kira ok.

  15. #15

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    Quote Originally Posted by neizs View Post
    kite pun cam ketinggalan je gak ni.. katalog tu nanti pass kat mana ek? rasa cam nak join gak je nie..
    Cam dibincangkan dalam bilik kebal ari tu, every member yang join akan foward gambar yang nak dimasukkan dalam katalog tu. Katalog tu akan ada gambar barang-barang semua peniaga yang join. Konsep cam drop shipping. Katakan A jualkan barang-barang B, so A dapat le komisen dari B.

    Nanti semua peniaga yang join akak ada katalog yang sama untuk diedarkan pada kawan-kawan atau agen masing-masing le. Cam tu le citanya.

  16. #16
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    Quote Originally Posted by neizs View Post
    kite pun cam ketinggalan je gak ni.. katalog tu nanti pass kat mana ek? rasa cam nak join gak je nie..
    Nina join la...
    bleh ape wat katalog serunding tu..

  17. #17

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    Quote Originally Posted by Ixora_Sue View Post
    Nina join la...
    bleh ape wat katalog serunding tu..
    nk tau jugakkkk....

  18. #18
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    28 Jun 2007
    Posts
    5,149

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    Quote Originally Posted by masabdullah View Post
    nk tau jugakkkk....
    nnt pm tun ek..
    dia akn bg keterangan jelas-sejelasnya ngeh3x

  19. #19
    Pemilik One Access Mall
    Join Date
    20 Jul 2007
    Posts
    3,699

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    Quote Originally Posted by Ixora_Sue View Post
    nnt pm tun ek..
    dia akn bg keterangan jelas-sejelasnya ngeh3x
    ye...sesape yg nak tau pasal katalog ni, bleh pm kite ek..ni idea bernas dr k as....
    kte hr kamis bru blh on9 kt opis...sok ade odit lagi kt port klang...

  20. #20

    Default Re: PROJECT MEGA UTK PENIAGA OAM

    Nak tau gakNanti pm ek

 

 
Page 1 of 8 12345 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي