Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 6 of 62 FirstFirst ... 23456789101656 ... LastLast
Results 101 to 120 of 1226
  1. #101
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    KINI ADA TAWARAN ISTIMEWA UTK PEMINAT MAAJON BONDA BASAH SPECIAL


    MAAJON BONDA BASAH SPECIAL (BESAR) RM90
    MAAJON BONDA BASAH SPECIAL (BESAR) RM70 --> 20%
    SPECIAL GIFT DIBERIKAN UTK BELIAN INI
    TOTAL RM160.00 SAHAJA
    PERCUMA KOS PENGHANTARAN
    PERCUMA AIR SIREH BOTOL PERCUBAAN


    berminat boleh emel saya kak.khem@yahoo.com
    mobile 019-3524388
    jengok jugak www.saloon2u.webs.com

  2. #102
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!



    jemput minum semua



  3. #103
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    testimoni pengguna MAAJON BONDA BASAH SPECIAL

    xxxx (4/27/2009 4:56:05 PM): erm...akak nak ty balik...maajon tu mkn lepas mknpagi ke selepas tu
    xxxx (4/27/2009 4:56:22 PM): mkn sebelum ke selepas mkn pagi
    kak.khem (4/27/2009 5:18:39 PM): sori td bos panggil
    kak.khem (4/27/2009 5:18:48 PM): maajon tu mkn sblm pun blh slps pun boleh
    kak.khem (4/27/2009 5:18:53 PM): qshe tu mkn mlm jer
    kak.khem (4/27/2009 5:18:56 PM): period stop mkn qshe tu
    kak.khem (4/27/2009 5:19:00 PM): ambik 3 biji setiap mlm
    xxxx (4/27/2009 5:38:33 PM): ooo
    xxxx (4/27/2009 5:38:46 PM): qshe tu xxxx mkn 2biji je...
    xxxx (4/27/2009 5:38:47 PM): hehehe
    xxxx (4/27/2009 5:38:53 PM): xpe mlm ni mkn 3 biji
    kak.khem (4/27/2009 5:39:00 PM): tgk la..kalau rasa panas kurangkan jer
    xxxx (4/27/2009 5:39:06 PM): ooo
    xxxx (4/27/2009 5:39:15 PM): maajon tu powerla kak
    xxxx (4/27/2009 5:39:20 PM): suami ckp
    xxxx (4/27/2009 5:39:22 PM): power
    kak.khem (4/27/2009 5:39:52 PM): haa...
    kak.khem (4/27/2009 5:39:53 PM): baru tau
    kak.khem (4/27/2009 5:40:05 PM): sblm ni tak komplen sbb tak rasa power lagi
    xxxx (4/27/2009 5:40:13 PM):
    xxxx (4/27/2009 5:40:23 PM): baru mkn utk 2mlm
    xxxx (4/27/2009 5:40:47 PM): xsabo nak tunggu breast besar n tegagng
    xxxx (4/27/2009 5:40:59 PM): biar terbeliak mt suami
    kak.khem (4/27/2009 5:41:06 PM):
    xxxx (4/27/2009 5:41:50 PM): kalo xjalan qshe tu nak pakai ape ye kak
    kak.khem (4/27/2009 5:42:29 PM): try dulu sbln
    kak.khem (4/27/2009 5:42:35 PM): sblm tu dlm 2 btl sebaiknyer
    xxxx (4/27/2009 5:43:12 PM): ooo
    kak.khem (4/27/2009 5:44:18 PM): *sbln
    xxxx (4/27/2009 5:45:25 PM): maajon tu mcm xcukup...nnt xxxx order lg


    berminat mendapatkan maajon ini senang jer
    emel/ym kak.khem@yahoo.com
    mobile 019-3524388
    www.saloon2u.webs.com

  4. #104
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    TAHNIAH!!!

    pengamal SET DIET DCL telah berjaya turun 5 kg...

    berminat mengetahui ttg kaedah dan cara pengambilan yang betul boleh hubungi saya :
    emel/ym kak.khem@yahoo.com
    mobile 019-3524388
    www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wmdc

  5. #105
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    Quote Originally Posted by kak.khem View Post
    TAHNIAH!!!

    pengamal SET DIET DCL telah berjaya turun 5 kg...

    berminat mengetahui ttg kaedah dan cara pengambilan yang betul boleh hubungi saya :
    emel/ym kak.khem@yahoo.com
    mobile 019-3524388
    www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wmdc
    PAKEJ DIET DCL
    INTE CLEANSE
    +
    RYILEX
    +
    RGC ALUMINIUM
    CUMA RM125 jimat RM8

  6. #106
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    testimoni salah sorang downline saya selepas menggunakan BIDADARI :

    pertama kali saya cuba makan bidadari ni saya mengalami alahan .banyak keputihan keluar.selain itu saya mengalami kegatalan yang amat teruk.sehingga bengkak dan luka... saya tak putus asa terus makan sehingga botol yg ketiga alhamdulillah semua tadi hilang.period pun sharp on time...hehehe.. kalau tidak saya akan berasa pening seminggu sebelum datang period.sekarang tidak lagi. somi saya pun memuji penangan bidadari ini.sebelum ni macam-macam saya makan tapi tak setanding bidadari..somi suh makan sampai bila-bila.. dasyat ko bidadari.....................
    PAKEJ CUN
    INTE CLEANSE
    +
    BIDADARI 275ML
    RM100 jimat RM6


    ATAU

    PAKEJ WANITA ANGGUN A
    KEAHLIAN DCL
    +
    BIDADARI 375ML
    +
    COURIER
    RM100 SAHAJA


    ATAU

    PAKEJ WANITA ANGGUN B
    KEAHLIAN DCL
    +
    2 BIDADARI 375ML
    +
    COURIER
    RM150 SAHAJA





    berminat mendptkan BIDADARI ni? mudah jer hubungi saya
    emel/ym kak.khem@yahoo.com
    mobile 019-3524388
    layari jugak www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wmdc

  7. #107
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    anda menghadapi masalah spt :
    1. buasir
    2. asma
    3. ulser
    4. batu karang
    5. gastrik dan lain2

    jom cuba kaedah/cara DCL, berminat boleh hubungi saya di :
    emel/ym kak.khem@yahoo.com
    mobile 019-3524388
    layari jugak www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wmdc

  8. #108
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    sempena HARI IBU ada tawaran hebat utk anda hadiahkan pada ibu anda, konsep yg cukup mudah, anda buat pembayaran berserta nama, alamat dan no telefon ibu anda kami akan poskan/hantarkan pada mereka. Mudahkan?

    PAKEJ IBUKU SAYANG
    BIDADARI 250ML
    +
    SEKOTAK RED GUARA CAFE
    CUMA RM77.00


    PAKEJ BONDAKU SAYANG
    MAAJON BONDA BASAH SPECIAL (KECIL)
    +
    SEKOTAK RED GUARA CAFE
    CUMA RM70.00


    PAKEJ KASIH IBU
    SEKOTAK RED GUARA CAFE
    +
    MADU AMAZING
    CUMA RM65.00


    PAKEJ DIATAS TERMASUK KOS PENGHANTARAN

    berminat boleh hubungi saya di
    emel/ym kak.khem@yahoo.com
    mobile 019-3524388

  9. #109
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!



    muaaahh...morning all

  10. #110
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!


  11. #111
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    pada yg inginkan produk2 utk payudara khususnya ada bbrp pilihan utk anda :


    JAMU MONTOK (RM70.00)
    KHASIAT :: Mencantikkan bentuk payudara, memejalkan payudara, mengatasi masalah kendur, menegangkan alur dan awet muda


    TESTIMONI 1 sembang kat ym
    kak.khem : alopp, bz tak?
    xxx : bz gak ler...
    kak.khem : nak tanya la aritu ambik montok apa citer?
    xxx : hiksss ok la khem
    kak.khem : hehehehe...ok camner tu?
    xxx : baru 7 hari mkn montok ni dah nmpk la perubahan, dan nmpk bentuk dah kalau dulu cam jatuh jer skrg dan nmpk ok...
    xxx : ikut aturan cam yg ada kat botol tu la...
    xxx : dulu kalau tgk dia cam pear jer skrg dah nmpk la bentuk epal tu..sampai anak pun tegur naper mama punya ****** nampak besar...hikssss
    kak.khem : sampai anak pun tegur kira ok la tu..dorang pun notice...
    kak.khem : ada rasa apa2 tak cth tindakbalas?
    xxx : ada rasa sakit la kat part breast tu...cam nak dtg period tu..
    kak.khem : ok la tu kalau tak sakit camner nak tau bertindakbalaskan
    xxx : tu la kena repeat stok ni sbb tinggal lagi sikit jer...
    kak.khem : ok jer stok baru sampai...nak bagitau jer...



    PAYUDARA SUPER (RM70.00)
    KHASIAT :: bertindak membentuk membesar dan menegangkan urat saraf payudara sesuai utk mereka yg ingikan bentuk payudara yg lebih besar


    QSHE (RM68.00)
    Q~She Diadun dari LOBATA (pueraria mirifica) gred terpilih, berkesan bagi meningkatkan dan membaikpulih kadar hormon estrogen yang berfungsi mengaktifkan kolagen bawah kulit yang mana hasilnya anda akan lihat dan rasai setiap hari.

    1. Menegangkan dan menghaluskan struktur kulit.
    2. Menegangkan payudara dan menghasilkan potongan badan yang menarik.


    berminat mendptkan salah satu produk2 ini boleh hubungi saya :
    emel/ym kak.khem@yahoo.com
    mobile 019-3524388
    www.saloon2u.webs.com

  12. #112
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    pada yg berhajat mencuba MAAJON BONDA BASAH SPECIAL botol besar kini anda boleh rembat FREE GIFT sabun sireh yg comel bersama pesanan anda...dptkan segera sementara stok masih ada!!!

    cara mudah buat pembayaran ke maybank saya 158051712715 NORKHAMISAH KAMARUDDIN dan emelkan pesanan anda serta bukti pembayaran ke :
    emel/ym kak.khem@yahoo.com
    mobile 019-3524388
    layari jugak www.saloon2u.webs.com

  13. #113
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    satu testimoni pengguna baru MIOR, hadapi masalah jerawat yg naik kat badan...so ikuti testimoni eila ni...

    eila : hai kak! busy bebeno kew tuh
    kak.khem: hehehehe
    eila : eila dah pakai sabun mior tuh kat badan emmm dah 2 hari
    eila : sebelum ni macam2 gak srub pencuci muke pun eila hentam kat jerawat kat dade taklang n kecut
    eila : tapi.........pakai sabun nih cam best lah koz jerawat tuh cam kecut pastu tak jadi nak tumbuh he he....besemangat eila nak pakai hari2 rase nak cepat mandi....harap2 hilang lah
    kak.khem: hehehehe
    eila : nak nengok perubahannya harap2 serasi lah dgn eila...........
    eila : akan slalunya kalu eila period jerawat kat dade tuh mesti cam benanah kekadang tapi pakai sabun mior tuh die cam cepat kecutkan jrawat kan
    kak.khem: mmg pun
    kak.khem: biar buih tebal kat jrwt tu
    eila : busy layan chat yerr hik hik
    kak.khem: mmg nti dia pecah sendiri
    kak.khem: tak chat..tp saya sedang semak order
    eila : maklumlah toke.....he he
    kak.khem: hiksss
    eila : sabun mior tuh memang banyak buih lepas pakai eila biarkan 2min pastu bilas n biar kering sendiri.....kulit rase bersih sangat walaupun tak wangi yg penting jerawat kat badan hilang hik hik syok lah kak khem tak sabar tunggu sebulan
    kak.khem: hahahaha..bagus tu
    kak.khem: mmg fungsi dia nak kecutkan mn yg patut
    kak.khem: tegangkan mn yg patut
    eila :
    eila : bukan ape untuk suami kan
    kak.khem: ye betul betul betul


    berminat mendptkan MIOR boleh hubungi saya
    emel/ym kak.khem@yahoo.com
    mobile 019-3524388

  14. #114
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    testimoni pengguna MIOR yg mengalami enzema :

    kak.khem (5/4/2009 10:10:59 PM): eh nad..bila mau bg testimoni mior
    kak.khem (5/4/2009 10:11:04 PM): anak ko dah pakai ok kan
    Nad (5/4/2009 10:11:22 PM): ok sgt.. kudis diyer kering
    Nad (5/4/2009 10:12:56 PM): anak sy kan kulitnyer sensitive..doc kata sbb enzima
    kak.khem (5/4/2009 10:13:05 PM): sama cam iman dulu
    kak.khem (5/4/2009 10:13:12 PM): tp masa iman tak kenal lagi mior
    Nad (5/4/2009 10:14:52 PM): pkai sabun tur 2 kali sehari.. mandi pg dan ptg ... keesokkan hari kulit jd lmbut cam pkai losyen
    Nad (5/4/2009 10:15:01 PM): Okla cuma tinggal parut jela
    Nad (5/4/2009 10:15:28 PM): ingat nak order lg 2 ktul


    berminat mendptkannyer boleh contact saya
    emel/ym kak.khem@yahoo.com
    mobile 019-3524388

  15. #115
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!





    MIOR BAR
    MIRACLE MASK 50gram
    TOTAL RM90.00 SAHAJA
    free gift diberikan


    MIOR 1/8 BAR
    MIRACLE MASK 50gram
    TOTAL RM60.00 SAHAJA
    free gift diberikan


    berminat jom hubungi saya :
    emel/ym kak.khem@yahoo.com
    mobile 019-3524388
    layari www.saloon2u.webs.com

  16. #116
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    HOT SALE THIS WEEK!!!

    MIRACLE MASK HANYA RM20
    TERMASUK KOS PENGHANTARAN

    BERMINAT? MUDAH JER HUBUNGI SAYA :
    EMEL/YM kak.khem@yahoo.com
    MOBILE 019-3524388
    www.saloon2u.webs.com

  17. #117
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    BAGI YANG BERADA SEKITAR BANDAR SRI PERMAISURI INGIN MENDAPATKAN PRODUK2 SEPERTI :

    De Classic Life (DCL)
    MIOR
    MAAJON BONDA BASAH SPECIAL
    JAMU MAK DARA
    HERBA DARA SEMULA

    BOLEH HUBUNGI SAYA DI
    MOBILE 019-3524388
    EMEL/YM kak.khem@yahoo.com

  18. #118
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    salam dan selamat petang utk warga WMDC,

    ada tawaran hebat utk anda yg setia membaca posting saya disini

    dengan hanya RM100.00 sahaja anda boleh memilih HOT PRODUCT disini :


    BIDADARI 250ML
    +
    MAAJON BONDA BASAH SPECIAL (kecil)

    atau

    JAMU MAK DARA (serbuk)
    +
    MAAJON BONDA BASAH SPECIAL (kecil)

    atau

    MAAJON BONDA BASAH SPECIAL (kecil)
    +
    MIRACLE MASK
    +
    MIOR 1/8 BAR




    pakej ini termasuk penghantaran/poslaju, berminat?? hubungi saya di
    mobile 019-3524388
    emel/ym kak.khem@yahoo.com

  19. #119
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!


  20. #120
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    testimoni RED GUARA CAFE
    hmmmm...sy mmg dah lama mnm RGC,kt umah sy xda kopi lain selain RGC..dah setahun lebih jugak setia ngan RGC nih..

    RGC mmg best, wajib amik setiap pagi.sy serasi ngan tahap kemanisan RGC..x mcm kopi product len (xcept for Lasindah la sebab 1 kompeni kann..and formulation mesti lebih kurang jugak)..

    sekarang hubby pon dah x boleh klu xda RGC ..dia kata nanti mengantok kt opis..esp time mtg la (fyi,kja hubby mtg 70% attend mtg)..bekalan utk hubby outstation jugak.

    testimoni MAAJON BONDA BASAH SPECIAL
    1st time sy mkn, kesan paling ketara dpt rasa was sakit pinggang trus hilang dlm masa stengah jam pas mkn. Mabeles! (skt pinggang sebab travel jauh by car ..ehehhh).

    the 3rd time mkn MBS,keputihan yg sket sket tu dah xda ..panties pon bersih xyah guna liner (mmg x suka guna pon)..senang sket,klu x tiap kali nak solat kna tukar panties. Leceh esp kalo travel la ...

    Badan pon rasa cergas,mudah bgn pagi ... betol la mcm previous testimoni yg sy baca sebelom beli MBS nih ..

    Bab 18sx..hehe.. hubby jz said teruskan wit MBS ..
    xyah tuko len dah. maksudnya: puas ati ler tu ..
    he even said 100% like the 1st time ..

    sebelom ni amik jugak product lain utk intimasi,but for MBS ..hubby mmg tersangat puas ati.berbaloi dgn hga walopun terkejut gak memula tgk size botol 'besar'..hehe.

    cuma, pada sy kena kurangkan size gentelan MBS drpd sebesar ibu jari kepada size jari kelingking kot...baru serasi ngan bdn,x panas sgt & of course dpt bertahan utk 2 bulan,hehe...

    lepas ni repeat order lagi la kt akak ...
    berminat dgn 2 produk hebat ni?? boleh hubungi saya :
    mobile 019-3524388
    emel/ym kak.khem@yahoo.com
    www.saloon2u.webs.com

 

 
Page 6 of 62 FirstFirst ... 23456789101656 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي