Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 5 of 62 FirstFirst 1234567891555 ... LastLast
Results 81 to 100 of 1226
  1. #81
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    jom kita baca testimoni pengguna qshe mengenai kulitnya selepas pengambilan botol pertama digabungkan bersama dgn bidadari....

    sha: kak khem bidadari brapa ml?
    sha: yg biasa tu brapa ml?
    kak.khem: 250ml
    sha: oooo
    sha: dh nak hbs
    sha: ingat nak beli le
    kak.khem: beli 2 btl stok sbln
    kak.khem: baru rmxx
    sha: tula
    sha: tahan la sbulan kan
    sha: sha dh mkn qshe tu kak khem
    sha: dh trasa perubahan
    kak.khem:
    sha: kulit muka jd licin n tegang je
    sha: emmm..
    sha: tula
    sha: tp mula2 mkn mmg kuar jerawat
    kak.khem: jrwt tu toksin
    kak.khem: so dont wori
    kak.khem: skrg dah comey yer
    sha: takla
    sha: mula2 tu byk
    sha: tp skg dh takde
    sha: mcm licin la kulit
    kak.khem: mmg bagus utk kulit gak


    kita tunggu result yg lain pulak...

    berminat mencuba dan ingin mendapatkan QSHE boleh contact saya 019-3524388
    emel/ym kak.khem@yahoo.com
    jom chitchat kat tv yg besor di kedai saya
    www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wmdc

  2. #82
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!


  3. #83
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    buat yg telah membuat oder pada hari ni sila tunggu barang pesanan anda memandangkan hari ni agak byk tempat yg perlu despatch pergi..

  4. #84
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    MIRACLE MASK dan ada baby baru....

    memperkenalkan MIRACLE NEEM SCRUB


    Sangat berkesan untuk:-
    * Semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
    * Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut.
    * Memudarkan jeragat dan pigmentasi.
    * Mengecilkan pori-pori kulit muka.
    * Melicinkan,menghaluskan dan melembutkan kulit.
    * Mengurangkan serta menghilangkan gatal-gatal di kulit muka dan badan termasuk eczema.
    * Menegangkan dan mencerahkan kulit.
    * Lulur badan dan scrub muka supaya kulit menjadi lembut,halus,cerah dan licin.
    * Menghilangkan gatal-gatal badan ketika demam campak dan memudarkan parut demam campak lebih cepat.
    * Bertindak sebagai antibakteria di kulit.

  5. #85
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    Quote Originally Posted by kak.khem View Post
    BAJET NGAM-NGAM HOOO!!!
    HANYA RM100 PERCUMA KOS PENGHANTARAN



    PAKEJ A
    MAAJON BONDA BASAH (BESAR)
    +
    MIRACLE MASK


    PAKEJ B
    MAAJON BONDA BASAH (BESAR)
    +
    16 SACHET RED GUARA CAFÉ


    PAKEJ C
    MAAJON BONDA BASAH (KECIL)
    +
    1 KOTAK QSHE


    PAKEJ D
    2 BOTOL
    MAAJON BONDA BASAH (KECIL)


    PAKEJ E
    MAAJON BONDA BASAH (KECIL)
    +
    JAMU MONTOK



    PAKEJ F
    MAAJON BONDA BASAH (KECIL)
    +
    JAMU PAYUDARA SUPER


    berminat dgn pakej ini?? emel/ym kak.khem@yahoo.com
    mobile 019-3524388
    layari www.saloon2u.webs.com
    ada tambahan lagi utk anda!!!

    PAKEJ DARA SEMULA
    3 BOTOL
    HERBA DARA SEMULA


    PAKEJ CUN
    INTE CLEANSE
    +
    BIDADARI 250ML

  6. #86

    Senyum Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    Quote Originally Posted by kak.khem View Post

    Jamu Mak Dara Formulasi Tradisional Turun Temurun.

    Produk Jamu Mak Dara adalah hasil resepi turun temurun yang di warisi oleh

    Keluarga Ibu Halimah. Jamu ini sangat popular sekitar Rengit, Johor seawall tahun

    50-an lagi.Sejak sekian lama ia di kenali di kalangan pelanggan tetap, Ibu Halimah mengambil inisiatif untuk mengkormesialkan nya khusus buat mereka yang mementingkan penjagaan kesihatan.

    KHASIAT PRODUK JAMU MAK DARA ADALAH UNTUK :-

    Membuang toksik didalam badan
    - Membuang angin
    - Menyuburkan rahim
    - Masalah keputihan
    - Merapatkan faraj
    - Memberi tenaga, cergas seawal pagi.
    - Membetulkan sistem kitaran haid
    - Membakar lemak dan menurunkan berat badan
    - Mengurangkan bau badan
    - Menambahkan nafsu syahwat
    - Mengurangkan sakit pinggang dan lemah tubuh badan
    - Awet muda

    Jika anda ada masalah berikut.....boleh amalkan JAMU MAK DARA:-

    Berat badan
    Untuk awet muda
    Ada masalah senggugut dan haid tak teratur
    Masalah keputihan
    Muka berjerawat dan kusam
    Mengembalikan semula keharmoniaan rumahtangga
    Masalah faraj longgar, rahim turun, berair dan kurang mencengkam
    Masalah terkencing ketika batuk dan bersin
    Masalah banyak angin dlm badan
    Masalah toksik dlm badan
    Masalah kesihatan seperti gout darah tinggi, kencing manis, resdung, migrain dll
    Masalah sengal badan, sakit pinggang, sakit tumit dan lutut
    Ingin berhenti merokok
    Tidor tak lena...


    JAMU ANAK DARA
    (Untuk PEREMPUAN belum berkahwin lagi)

    Khasiat JAMU ANAK DARA:-
    - mengkhusus kepada system haid tidak teratur.
    - dapat membantu membuang lemak
    - meringankan badan
    - menjadikan badan terasa segar
    - melawaskan.
    - masalah senggugut
    - Masalah keputihan
    - Muka berjerawat dan kusam
    - Masalah banyak angin dlm badan
    - Masalah toksik dlm badan

    JAMU PRIA
    Jamu Pria yang di rumus khas utuk lelaki :-
    - Membuatkan tubuh terasa lebih ringan dan segar
    - Membuang toksin ,lemak dan angin dari dalam badan.
    - Ia juga dpt membina kekuatan pinggang terutama nya mereka yang sudah berkahwin dan berupaya membekalkan tenaga sepanjang hari.
    Salam kak khem,
    saya berminat mau mencuba jamu mak dara, berapa sebotol yea? saya masih bujang, mana satu yang akak rekomen saya makan? kalau saya ambik jmu mak dara ok tak?

  7. #87
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    Quote Originally Posted by shazky View Post
    Salam kak khem,
    saya berminat mau mencuba jamu mak dara, berapa sebotol yea? saya masih bujang, mana satu yang akak rekomen saya makan? kalau saya ambik jmu mak dara ok tak?
    salam,

    anak dara lebih molek ambik JAMU ANAK DARA bentuk kapsul, harga sebtl RM45 kos penghantaran/poslaju RM5 akan diberikan freegift jugak...

    kegunaan sebotol utk 2 minggu...mengandungi 60 biji

  8. #88
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    TAHNIAH!!!


    satu lagi testimoni baru pengguna MAAJON BONDA BASAH SPECIAL..

    kiriman sms 25.04.09 jam 4.35pm
    "so far dah mkn 5 hari ni nampak ok la cuma badan saya rasa panas sampai kering bibir saya. Jadi saya try ambik sekali sehari je...angin lancar jer keluar dari badan dan badan pun lebih ringan rasanya..."


    berita baik utk pelanggan tetap saya yg ingin RETURN ORDER MBBS ni anda akan nikmati diskaun lagi RM10 walaupun beli sebotol jer MBBS botol besar


    info lanjut boleh emel saya kak.khem@yahoo.com
    mobile 019-3524388
    layari jugak www.saloon2u.webs.com

  9. #89
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    Quote Originally Posted by kak.khem View Post
    TAHNIAH!!!


    satu lagi testimoni baru pengguna MAAJON BONDA BASAH SPECIAL..

    kiriman sms 25.04.09 jam 4.35pm
    "so far dah mkn 5 hari ni nampak ok la cuma badan saya rasa panas sampai kering bibir saya. Jadi saya try ambik sekali sehari je...angin lancar jer keluar dari badan dan badan pun lebih ringan rasanya..."


    berita baik utk pelanggan tetap saya yg ingin RETURN ORDER MBBS ni anda akan nikmati diskaun lagi RM10 walaupun beli sebotol jer MBBS botol besar


    info lanjut boleh emel saya kak.khem@yahoo.com
    mobile 019-3524388
    layari jugak www.saloon2u.webs.com

    jika ada yg merasa simptom panas atau pecah bibir nasihat saya kecikkan sikit size maajon ni dah memadai mkn sehari skali dan banyakkan dan sekerap mungkin MINUM AIR PUTIH

  10. #90
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    PAKEJ WANITA ANGGUN A
    STOK TERHAD JOM REMBAT SEGERA!!!
    KEAHLIAN DCL + BIDADARI 375ML + COURIER CUMA RM100

    PAKEJ WANITA ANGGUN B
    KEAHLIAN DCL + BIDADARI 375ML + COURIER CUMA RM150

    PAKEJ WANITA BERKARISMA
    KEAHLIAN DCL + 100 BIJI QSHE + COURIER CUMA RM160

    PAKEJ DCLWARE
    SOLD OUT!!!
    KEAHLIAN DCL + 123 SACHET RGC + COURIER CUMA RM160


    yang paling penting keahlian DCL untuk SEUMUR HIDUP!!!


    JOM DAPATKAN SEGERA SEMENTARA PROMOSI MASIH ADA!!!
    layari www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wmdc
    mobile saya 019-3524388
    emel/ym kak.khem@yahoo.com

  11. #91
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE


    BERTANGAS elok utk wanita yg baru melahirkan

    Ia dilakukan selepas mandi.

    Amalan ini penting agar luka dan jahitan cepat sembuh. Bahagian sulit juga cepat kering dan ketat, mengecut rahim serta otot-otot yang kembang dan mengelakkan prolapse (keluar tombong).

    Berbagai ramuan boleh digunakan untuk bertangas seperti kemiyan yaman, jintan hitam, halba dan lain-lain.

    pada yg berminat bertangas jom cuba AIR HERBA SIRIH ini...


    mari kita lihat khasiat AIR HERBA SIRIH ini :
    *utk menghilangkan keputihan, gatal2 dan bau yg kurang menyenangkan

    HARGA SEBOTOL CUMA RM25.00 TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN

    cara guna AIR HERBA SIRIH:
    UTK KEPUTIHAN
    --> diminum 3 sudu air herba sirih bersama 1/3 air suam
    --> gunakan 2-3 putik kapas (cotton but), celupkan ke dlm air herba sirih cuci dibahagian alat sulit

    UTK BERTANGAS
    --> masukkan 1/3 air herba sirih ke dlm air mendidih dan masuk dlm mangkuk bertangas dan tangas selama 10 minit, pastikan badan anda dilitupi kain tebal

    UTK CUCIAN HARIAN
    --> masukkan 1/3 air herba sirih ke dlm air suam dan basuhkan sehingga habis...

    insya ALLAH gunakan air herba ini dpt mengembalikan b*** kemerah2an, maklum la bila dah kawin dan beranak pinak ni..dah hilang seri....

    testimoni diri sendiri :
    selepas bertangas rasa lega...dan bwh kurang berair tmbh2 bila badan penat seharian berkerja...bdn pun rasa segar sbb lepas bertangas rasa berpeluh dan segar semacam jer

    berminat miliki AIR HERBA SIRIH serta MAAJON BONDA BASAH SPECIAL ini boleh hubungi saya di
    019-3524388
    atau
    emel/ym kak.khem@yahoo.com
    atau baca byk lagi testimoni pengguna di
    www.saloon2u.webs.com

  12. #92
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    bagi peminat2 JAMU MAK DARA khususnya, jika anda membuat belian 2 botol JAMU MAK DARA kapsul dalam satu resit, pesanan anda akan disertakan JAMU MAK DARA serbuk dlm plastik kecik sebagai free gift...

    berminat mendptkannya boleh emel saya kak.khem@yahoo.com
    hubungi saya di 019-3524388
    layari jugak www.saloon2u.webs.com

  13. #93
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!


    Melewati perjalanan hidup.....pelbagai bentuk dugaan dan ujian yang dihadirkan Allah...ada yg diuji dengan kemewahan, pangkat, darjat dan harta dan ada pula yg diuji dengan musibah, penyakit, kemelaratan, kemiskinan, perpisahan, kematian dan sebagainya. Namun tak kurang juga yg diuji dengan PENANTIAN ZURIAT..

    Apa pun JANGAN PUTUS ASA AKAN RAHMAT ALLAH...

    Setiap yang berumahtangga mengimpikan kehadiran cahayamata buat penyeri mahligai yg dibina...malah bukan itu sahaja...ZURIAT @ ANAK-ANAK ini jugalah merupakan sebahagian ASET kita...bukan sahaja tempat menumpang kasih tapi juga pembantu kita apabila pulang mengadap Ilahi.

    OLEH ITU, KEPADA YANG BERKEINGINAN & DALAM USAHA MENDAPATKAN ZURIAT, BERILAH PELUANG KEPADA PRODUK DCL UNTUK MEMBINA SEMULA KEYAKINAN & HARAPAN ANDA SEKELUARGA...


    info lanjut boleh cari saya di
    www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wdmc
    emel/ym kak.khem@yahoo.com
    mobile 019-3524388

  14. #94
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    petang2 ni sedap pekena RED GUARA CAFE dicicah dgn biskut jacobs...

    jemput minum semua...

  15. #95
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    Air adalah keperluan mustahak untuk kehidupan kita. Tetapi segolongan besar masih tidak menyedari tugas utama air untuk setiap organ dan fungsi seluruh metabolisme badan. Ia memperbaiki tahap kesihatan kita.

    Air adalah komponen kimia badan yang secara purata merangkumi 60 peratus daripada berat badan. Setiap sistem tubuh bergantung kepada air. Contohnya, air membantu membuang toksin daripada organ, membawa nutrisi kepada sel dan membekalkan sekitaran lembap pada telinga, hidung dan tisu kerongkong.

    Jika air dalam badan kurang, ia menyebabkan anda mengalami masalah kekurangan air (dehydration), keadaan yang terjadi apabila anda tidak mengambil jumlah air yang cukup untuk tubuh berfungsi. Soalnya, berapa banyak air yang anda perlukan? Setiap hari anda kehilangan air melalui bernafas, berpeluh, membuang air kecil dan pergerakan usus. Untuk tubuh berfungsi dengan sempurna, anda perlu menambah bekalan air dengan pengambilan makanan dan minuman mengandungi air.

    Kesihatan dan air secara langsung berkait rapat, oleh itu keputusan berkualiti tinggi untuk memilih jenis air minuman akan menjadi indikasi kesihatan muktamad. Dari masa dahulu lagi, kehidupan terjamin dengan adanya air daripada alam semulajadi.

    Hari ini, kita mampu memiliki air beralkali dan berion tulen, bersifat semula jadi, pemulih hasil yang menakjubkan daripada sains dan teknologi moden, satu lagi produk berkualiti di bawa khas daripada DCL. Minum dengan yakin untuk kesejahteraan anda!!!


    LIHAT KUALITI AIR DI RUMAH ANDA..... GAMBAR DI ATAS MERUPAKAN TABUNG PERTAMA DARI WATER TREATMENT OXY PI SETELAH SEMINGGU DI GUNAKAN..

    LIHAT PERBEZAAN WARNANYA KUNING BERKELADAK...DAN KELADAK INILAH YANG ANDA MINUM SETIAP HARI.....



    Minum dengan yakin untuk kesejahteraan anda!!!

  16. #96
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    lagi tawaran utk anda yg berminat dgn produk2 DCL khususnya
    PAKEJ INI PERCUMA KOS PENGHANTARAN/POS

    PAKEJ CUN
    INTE CLEANSE
    +
    BIDADARI 275ML
    RM100 jimat RM6


    PAKEJ DIET DCL
    INTE CLEANSE
    +
    RYILEX
    +
    RGC ALUMINIUM
    CUMA RM125 jimat RM8



    emel/ym kak.khem@yahoo.com
    atau calling2 019-3524388
    carik saya jugak di chatbox www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wmdc

  17. #97
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    ada lagi...peminat DLAILA khususnya...

    DLAILA BEAUTY SERIES (trial pack)
    +
    MIRACLE MASK

    ATAU

    DLAILA ACNE SERIES (trial pack)
    +
    MIRACLE MASK

    CUMA RM60.00 jimat RM8.50

    emel/ym kak.khem@yahoo.com
    mobile 019-3524388
    layari jugak www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wmdc

  18. #98
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    bagi yg telah membuat pesanan dgn saya utk hari ni..disebabkan cuaca hujan diLembah Klang penghantaran hanya akan dibuat keesokkan harinyer..

    harap maklum...

  19. #99
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    SEKITAR LEMBAH KLANG BERMINAT MENDAPATKAN PRODUK2 DCL, JAMU MAK DARA, HERBA DARA SEMULA, MAAJON BONDA BASAH SPECIAL & PAD SUSEN PENGHANTARAN SECARA BY HAND (DESPATCH)

    HOW TO CONTACT ME...
    MOBILE 019-3524388
    EMEL/YM kak.khem@yahoo.com
    info jamu/maajon di www.salooon2u.webs.com
    info DCL jom klik www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wmdc

  20. #100
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    NO BUNGKUSAN (POSLAJU) 28.04.09

    norizuani jaafar (banting) en192307716my
    azura abu kassaim (nilai) en192307720my
    aryati saimoh (kk sabah) en192307733my



 

 
Page 5 of 62 FirstFirst 1234567891555 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي