Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 3 of 62 FirstFirst 12345671353 ... LastLast
Results 41 to 60 of 1226
  1. #41
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    KHUSUS UTK WARGA WMDC SEKITAR LEMBAH KLANG BOLEH CUBA KOMBINASI MAAJON BONDA BASAH SPECIAL (KECIL) + AIR HERBA SIRIH PADA HARGA RM70.00 SAHAJA DAN ANDA AKAN DIBERIKAN FREE GIFT

    BERMINAT MENDPTKAN SET INI BOLEH HUBUNGI SAYA DI 019-3524388 ATAU EMEL/YM kak.khem@yahoo.com

  2. #42
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    NO BUNGKUSAN HARI INI (21.03.09) :: POSLAJU

    ROHIZA (BANGI) :: EN163670061MY

  3. #43
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    SEMPENA PENUTUP BULAN MAC 2009 JOM DAPATKAN TAWARAN TERHAD INI

    2 BOTOL MAAJON BONDA BASAH SPECIAL (BESAR)
    &
    1 BOTOL MAAJON BONDA BASAH SPECIAL (KECIL)
    CUMA RM200.00 SAHAJA!!!!

    tawaran bermula 25hb sehingga 27 Mac 2009

    pembayaran ke AKAUN MAYBANK
    158051712715 NORKHAMISAH KAMARUDDIN


    sertakan bukti pembayaran serta butiran lengkap utk penghantaran ke emel saya kak.khem@yahoo.com atau hubungi saya terus di 019-3524388

    info lanjut tentang khasiat MAAJON BONDA BASAH SPECIAL ini sila layari www.saloon2u.webs.com

  4. #44
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    INTE CLEANSE KINI BERWAJAH BARU!!!


  5. #45
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE


    D ~ Gnius - Peningkatan IQ & Tumbesaran Prima

    • Rumusan homeopathy yang diformulakan oleh pakar perubatan homeopathy terbukti berkesan memberi faedah kepada kecemerlangan kesihatan dan peningkatan IQ serta tumbesaran kanak-kanak. Sesuai dimakan untuk semua peringkat umur

    • Antara keistimewaan :
    Mencerdaskan minda
    Menguatkan daya ingatan
    Menambah daya kreativiti
    Menambah daya tenaga mental
    Mewujudkan ketenangan fikiran
    Mengatasi masalah bertutur/berjalan
    Membantu tumbesaran prima

    HARGA WM: RM39.50 | EM: RM41.50 | BRUNEI: $21.00 | S'PORE: $20.80
    KOS PENGHANTARAN : RM5.00
    80 Tablets



    E-Gnius
    Antara Keistimewaan :
    Membaiki CNS
    menenangkan minda
    Menambah tenaga mental
    Mengatasi masalah pelupa

    HARGA WM: RM48.00 | EM: RM53.00 | BRUNEI: $27.50 | S'PORE: $26.00
    KOS PENGHANTARAN (sem. malaysia sahaja) : RM5.00

    90 tablets


    info lanjut boleh cari saya di www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wmdc

  6. #46
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE


    TESTIMONI LAGI...

    farah (3/22/2009 11:37:55 PM): salam...
    farah (3/22/2009 11:37:57 PM): akak...
    farah (3/22/2009 11:38:00 PM): nih nk cte sket nih...
    kak.khem (3/22/2009 11:38:06 PM): salam
    kak.khem (3/22/2009 11:38:11 PM):
    farah (3/22/2009 11:38:26 PM): lupe plak nk bg slalam...heheheh sy da abih da sebotoi bid tu...
    farah (3/22/2009 11:38:42 PM): pastu arituh sbenanyer sy da 2 bln xdtg peyed
    farah (3/22/2009 11:38:54 PM): klo org d akawen musti suspect pregnen...
    farah (3/22/2009 11:38:57 PM): *kawen
    farah (3/22/2009 11:39:02 PM): tp alhamdullillah...
    farah (3/22/2009 11:39:24 PM): xsmpt abih sebotoi sy dtg peyed dh...
    farah (3/22/2009 11:40:04 PM): pastu arituh da abih peyed continue mkn lg...
    kak.khem (3/22/2009 11:40:12 PM): alhamdulillah
    farah (3/22/2009 11:40:12 PM): alhamdullillah la...
    farah (3/22/2009 11:40:27 PM): cume skang nih agaknyer sbb da xckp air kot...
    farah (3/22/2009 11:40:32 PM): pastu rsnyer sbb mmg musim...
    farah (3/22/2009 11:40:38 PM): skang nih batuk teruk sgt...
    farah (3/22/2009 11:40:49 PM): jd sy stop jap sbb amik ubat doktor gak....
    farah (3/22/2009 11:41:14 PM): nnt pas dpt gaji bley continue bli rsnyer...
    kak.khem (3/22/2009 11:41:18 PM): boleh..
    kak.khem (3/22/2009 11:41:28 PM): kalau ada ambik ubat dr just gap sejam...


    jom atasi masalah haid yg tidak teratur dgn mengamalkan BIDADARI...insya ALLAH penggunaan yg berterusan menghasilkan hasil yg diimpikan...

    info lanjut layari www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wmdc
    atau hubungi saya 019-3524388
    atau emel/ym kak.khem@yahoo.com

  7. #47
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    BERMINAT MENDAPATKAN BIDADARI 375ML + INTE CLEANSE PADA HARGA BEST

    EMEL/YM SAYA kak.khem@yahoo.com
    ATAU
    HUBUNGI SAYA 019-3524388

  8. #48
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE


  9. #49
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    Insya ALLAH hari ini ada penghantaran ke BUKIT BINTANG, jika berminat mendptkan produk2 DCL khususnya atau MAAJON BONDA BASAH SPECIAL boleh hubungi saya di ym kak.khem@yahoo.com atau calling2 jer 019-3524388

  10. #50
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    PAKEJ BAJET RM100

    MAAJON BONDA BASAH SPECIAL (kecil)
    +
    2 BOTOL HERBA DARA SEMULA



    MAAJON BONDA BASAH SPECIAL (kecil)
    +
    1 KOTAK RED GUARA CAFE
    +
    1 BOTOL HERBA DARA SEMULA

    dapatkan sementara stok masih ada!!!

    hubungi saya kak.khem@yahoo.com
    atau calling2 019-3524388
    bayaran ke maybank 158051712715 NORKHAMISAH KAMARUDDIN
    ingin tahu khasiat produk2 ini layari www.saloon2u.webs.com

  11. #51
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    selamat pagi....

    jom minum secawan RED GUARA CAFE panas utk pagi ni....


  12. #52
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    pad susen pun ada jika berminat...

    layari www.saloon2u.webs.com



  13. #53
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    PAKEJ WANITA ANGGUN A
    KEAHLIAN DCL + BIDADARI 375ML + COURIER CUMA RM100

    PAKEJ WANITA ANGGUN B
    KEAHLIAN DCL + BIDADARI 375ML + COURIER CUMA RM150

    PAKEJ WANITA BERKARISMA
    KEAHLIAN DCL + 100 BIJI QSHE + COURIER CUMA RM160

    PAKEJ DCLWARE
    cuma tinggal 4 unit sahaja!!!
    KEAHLIAN DCL + 123 SACHET RGC + COURIER CUMA RM160


    yang paling penting keahlian DCL untuk SEUMUR HIDUP!!!


    JOM DAPATKAN SEGERA SEMENTARA PROMOSI MASIH ADA!!!
    layari www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wmdc
    mobile saya 019-3524388
    emel/ym kak.khem@yahoo.com

  14. #54
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    testimoni pengguna Maajon Bonda Basah Special

    maajun bonda basah punya penangan

    Monday, April 6, 2009 11:29 PM
    From: This sender is DomainKeys verified"xxx" <xxx@yahoo.com.my>
    Add sender to ContactsTo: "kak khem" <kak.khem@yahoo.com>

    salam kak,

    nak citer psl maajun bonda basah (mbb) ni..dasyat erk kak.. suami sya tersenyum lebar la..dia x cakap kata best tp dr senyuman tu sya tahu sya dh bg the best utk dia..mcm malam pertama rasanya. nafsu plak dah mcm x DAPAT sebulan..hehehe.. selama ni malu nk mintak tp smlm buat muka tk malu jer...yer la dh tk TAHAN sgt...nafsu membuak2...dasyat...
    bila BERSAMA tu kan rasa la KESEDAPANNYA hingga menjilat jari....SEDAP bangat...hehehe..terlucah plak...
    bab breast plak mmg rasa semacam jer.. rasa membengkak dan rasa makin besar..sbb bru makan seminggu kan..rasanya klu dah sebulan makan mantap la BODY ku nanti... mbb ni memang best la..nanti nak syorkn pd member2 plk..... thanks mbb


    berminat mencuba? silakan layari www.saloon2u.webs.com
    cuba juga hubungi saya di 019-3524388
    atau emelkan kak.khem@yahoo.com

  15. #55
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    SET ASAS BERSALIN DCL

    Selepas melahirkan anak, kebanyakan wanita sudah pasti akan mengadu bahawa tubuh badan mereka sudah 'lari'. Tubuh mereka tidak lagi seperti mereka masih anak dara. Selepas bersalin, mulalah terasa tubuh menggelember, longgar sana sini. Itu belum lagi termasuk lemak yang terkumpul di bahagian tubuh.

    Pada ketika ini mulalah ada yang mengambil pil-pil kurus dan mengikuti program-program menguruskan badan di pusat-pusat kecantikan di sana-sini. Ada yang berjaya dan ada juga yang kekal seperti itu walaupun duit telah keluar beribu-ribu.

    Sebenarnya, tidak mustahil bagi seseorang wanita itu untuk mengembalikan kecantikan dan kelangsingan tubuh mereka. Jika mereka mengikut amalan tradisional seperti berpantang atau mengambil produk-produk bersalin, terutamanya selepas sahaja bersalin, mungkin tubuh mereka akan langsing semula. Apa yang penting adalah kesungguhan dalam diri mereka untuk melakukannya.

    Bagi anda yang ingin sihat dan langsing dalam proses berpantang, SET BERSALIN DCL adalah jalan penyelesaian yang terbaik.

    Tidak seperti set-set bersalin yang lain, set bersalin DCL bukanlah jamu sebaliknya ia adalah makanan tambahan yang memberikan tenaga dan memperbaiki sistem dalaman badan anda setelah bersalin. SET BERSALIN DCL sangat sesuai untuk wanita masa kini ataupun wanita bandar yang tidak gemar atau sukar untuk menelan jamu yang dikatakan pahit.

    Set lengkap bersalin DCL terdiri daripada :-
    1) Red Guara Cafe
    16 sachet X 20gm RM19.80

    2) Be-One Multi Gel
    100 gm RM44.50

    3) Madu Amazing
    290 mg RM45.00

    4) Bidadari
    250 ml RM53.00

    5) Nu Age
    15 sachet x 3gm RM78.00

    6) Stokin Bio-Energy - RM38.00


    SET BERSALIN A :
    1 STOKIN BIO-ENERGY
    1 NUAGE
    1 AMAZING
    1 RED GUARA CAFE
    1 BIDADARI
    1 BE ONE MULTI GEL

    HARGA : RM290.00 (SUDAH TERMASUK PENGHANTARAN)

    SET BERSALIN B:
    1 STOKIN BIO-ENERGY
    1 NUAGE
    1 AMAZING
    1 RED GUARA CAFE
    1 BIDADARI
    1 BE ONE MULTI GEL
    1 BENGKUNG LILIT DANIA
    HARGA : RM300.00 (SUDAH TERMASUK PENGHANTARAN)

    SET BERSALIN C:
    1 STOKIN BIO-ENERGY
    1 NUAGE
    1 AMAZING
    1 RED GUARA CAFE
    1 BIDADARI
    1 BE ONE MULTI GEL
    1 BENGKUNG TALI DANIA
    HARGA : RM320.00 (SUDAH TERMASUK PENGHANTARAN)

    ~~~~ 1 SET UNTUK 2 MINGGU ~~~


    DENGAN BELIAN SEBARANG SET BERSALIN INI ANDA LAYAK MEMBELI PAD SUSEN ULTRA TICK PADA HARGA RM10 SAHAJA!!!

    berminat mendapatkan set² ini boleh emel saya kak.khem@yahoo.com
    atau hubungi saya di 019-3524388
    atau cari saya di www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wmdc

  16. #56
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    ANDA SEDANG HAMIL?? DCL MENAWARKAN PRODUK YG ANDA PATUT AMALKAN SEMASA/KETIKA HAMIL



    • Tablet D-brain diformulasikan berasaskan susu kambing atau susu unta dan glukosa serta gabungan garam tisu. Ia tidak mengandungi bahan-bahan yang boleh memudaratkan tubuh seperti dadah, steroid dan bahan kimia yang boleh memberikan kesan sampingan apabila diambil secara berpanjangan. Ini bermakna ia selamat digunakan walaupun diambil secara berlebihan.

    • Media yang berasaskan susu unta/susu kambing yang digunakan amat berkesan untuk pembinaan tulang, menguatkan otot, meningkatkan fungsi hati dan pembinaan sel-sel darah. Gabungan garam-garam tisu biokimia triturate seperti kalsium fosfat, kalium fosfat dan magnesium fosfat yang terdapat dalam juzuk yang tetap dalam D-brain akan menyuburkan otak.

    • D~Brain/E~Brain dapat mengurangkan loya-loya atau 'morning sickness' di sepanjang tempoh kehamilan. Selain daripada merangsang minda ibu dan anak dalam kandungan, D~Brain/E~Brain juga dapat membantu tumbesaran bayi dalam kandungan dan dapat mengelakkan anak dari sakit kuning atau jaundis setelah dilahirkan.

    Cara Pengambilan :-
    • Dikemam 2 biji di dalam mulut dan cuba elakkan dari mengambil minuman 30 minit dalam selepas ambil D~Brain/E~Brain. Gunakan sudu plastik dan jangan dipegang dengan hujung jari.

    • Tidak perlu masuk dalam peti sejuk dan jangan letak dekat dengan punca elektrik seperti atas tv, atas vcd player dan sebagainya.


    HARGA D~Gnius : WM: RM39.50 | EM: RM41.50 | BRUNEI: $21.00 | S'PORE: $20.80 (80 tablets)
    HARGA E~Gnius : WM: RM48.00 | EM: RM53.00 | BRUNEI: $27.50 | S'PORE: $26.00 (90 tablets)





    MADU AMAZING

    • Produk istimewa yang dikomposisikan dengan 9 ramuan semulajadi Madu Asli, Kismis, Buah Tin, Kurma Merah, Habbatus Sauda, Buah Zaitun, Dong Quai, Dang Shen, Ubi Jaga dan lain-lain herba terpilih yang diilhamkan daripada kitab-kitab perubatan tradisional mampu membina imunisasi badan dan membina kembali usus. Gabungan herba-herba terpilih di dalamnya boleh diambil oleh yang menghidapi masalah gastrik, luka dalam perut dan pembedahan, asma, kelesuan dan batu karang untuk yang bermasalah.

    Kebaikan Madu Amazing Semasa Hamil
    Kandungan kismis, buah tin, kurma dapat membantu perkembangan minda ibu dan anak dalam kandungan, menguatkan antibodi badan, di samping memberikan tenaga di sepanjang tempoh kehamilan dan semasa melahirkan.

    Bahan Kandungan :-
    - Madu Asli, Kismis, Buah Tin, Kurma Merah, Habbatus Sauda, Buah Zaitun, Dong Quai, Dang Shen, Ubi Jaga dan lain-lain herba terpilih.

    Cara Pengambilan :
    Makan 2 sudu sebelah pagi, 2 sudu sebelah malam. Gunakan sudu PLASTIK .


    HARGA WM: RM45.00 | EM: RM49.50 | BRU: $25.50 | S'PORE: $24.50
    290 GM


    SET KETIKA HAMIL :-

    1) PAKEJ A = 1 BOTOL DBRAIN + 1 BOTOL AMAZING + PENGHANTARAN = RM90.00

    2) PAKEJ B = 1 BOTOL EBRAIN + 1 BOTOL AMAZING + PENGHANTARAN = RM100.00


    berminat mendapatkan SET KETIKA HAMIL ini boleh cari saya di www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wmdc
    atau hubungi saya 019-3524388
    atau emel/ym kak.khem@yahoo.com

  17. #57
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    testimoni RED GUARA CAFE


    Re: BORANG PESANAN - RGC 2 KOTAK
    Tuesday, April 7, 2009 10:51 PM
    From:"aida@xxx.com.my" <aida@xxx.com.my>
    Add sender to Contacts
    To:"kak khem" <kak.khem@yahoo.com>

    Hai Kak Khem....

    Untuk pengetahuan Akak Aida memang dah lama ambik Kopi RGC ni terutama pada tiap2 bulan puasa tiba mesti tak akan miss punya ...lepas ambik RGC ni memang Aida rasa puas hati sebab kopi ni mengenyangkan ..kalau nak compare dgn kopi lain...sebab rasa dan aroma kopi ni mmg ummmhhh....tiap2 pagi kalau Aida dah minum kopi ni x payah makan breakfast dah ... terus je nanti makan tengahari .... cuma kopi ni mahal je sikit tapi berbaloi la...bangun pagi pun segar dan tak de mengantuk bila kat opis....


    berminat mendapatkan RED GUARA CAFE boleh layari www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wmdc
    atau calling2 jer 019-3524388
    atau emel/ym kak.khem@yahoo.com

  18. #58
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    Quote Originally Posted by kak.khem View Post
    testimoni RED GUARA CAFE


    Re: BORANG PESANAN - RGC 2 KOTAK
    Tuesday, April 7, 2009 10:51 PM
    From:"aida@xxx.com.my" <aida@xxx.com.my>
    Add sender to Contacts
    To:"kak khem" <kak.khem@yahoo.com>

    Hai Kak Khem....

    Untuk pengetahuan Akak Aida memang dah lama ambik Kopi RGC ni terutama pada tiap2 bulan puasa tiba mesti tak akan miss punya ...lepas ambik RGC ni memang Aida rasa puas hati sebab kopi ni mengenyangkan ..kalau nak compare dgn kopi lain...sebab rasa dan aroma kopi ni mmg ummmhhh....tiap2 pagi kalau Aida dah minum kopi ni x payah makan breakfast dah ... terus je nanti makan tengahari .... cuma kopi ni mahal je sikit tapi berbaloi la...bangun pagi pun segar dan tak de mengantuk bila kat opis....


    berminat mendapatkan RED GUARA CAFE boleh layari www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wmdc
    atau calling2 jer 019-3524388
    atau emel/ym kak.khem@yahoo.com
    kini anda boleh membeli pelbagai versi RED GUARA CAFE samada yg didalam kotak, pek aluminium atau DCLWARE...berminat boleh contact saya

  19. #59
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    DCL :: JAMU MAK DARA :: HERBA DARA SEMULA :: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL

    bagi peminat produk2 diatas....sekitar CHERAS khususnya di BANDAR SRI PERMAISURI, boleh hubungi saya utk mendptkannya!! pastikan anda membuat temujanji sblm datang collect, almaklum la...saya ni bekerja orgnyer

    boleh emelkan ke kak.khem@yahoo.com
    atau hubungi saya di 019-3524388
    jom ke www.saloon2u.webs.com

  20. #60
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: DCL :: JamuMakDara :: MaajonBondaBasahSpecial :: HerbaDaraSemula semua ada disini..JEMPUT MASUK!!!

    selamat pagi!!!!

    jom minum secawan RED GUARA CAFE dulu sblm mulakan tugas harian anda!!!

 

 
Page 3 of 62 FirstFirst 12345671353 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي