Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 62 123451151 ... LastLast
Results 1 to 20 of 1226
  1. #1
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default latest inch loss lotion FELINNA!! MAAJON BONDA BASAH SPECIAL, DCL, ZBM

    ASSALAMUALAIKUM

    Selamat datang ke AyuJelita.com & Saloon2u. Kami ada menawarkan produk kesihatan iaitu DCL (de classic life) & pilihan jamu2.


    Cara Pembelian:
    *Setelah membuat pilihan barangan, sila call/sms/ym/pm untuk memaklumkan pilihan.
    *Buat pembayaran secara online atau bank in ke akaun Maybank
    *Kos penghantaran adalah menggunakan perkhidmatan PosLaju Malaysia, RM 6 bagi Semananjung dan RM 10 bagi Sbh/Srwk bagi berat yang paling minima.
    *Kos penghantaran secara tangan (BY DESPATCH) bergantung pada kawasan yg membuat pesanan.

    Hubungi saya:-
    MOBILE : 019-3524388
    YM :: kak.khem
    EMAIL :: kak.khem@yahoo.com

    Akaun bank:
    Maybank - 158051712715
    CIMB - 08210008081526
    NORKHAMISAH KAMARUDDIN

    Selamat berurusniaga dan terima kasih


  2. #2
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    PAKEJ PROMOSI AYUJELITA.COM
    (PRODUK DE CLASSIC LIFE)

    PAKEJ WANITA ANGGUN A
    BIDADARI 375ml + KEAHLIAN DCL + COURIER = RM100

    PAKEJ WANITA ANGGUN B
    2 BIDADARI 375ml + KEAHLIAN DCL + COURIER = RM150

    PAKEJ DCLWARE
    RGC 123 SACHET + KEAHLIAN DCL + COURIER = RM160

    PAKEJ WANITA BERKARISMA
    QSHE 100 BIJI + 8 SACHET RGC + KEAHLIAN + COURIER = RM160

    info lanjut jom singgah www.ayujelita.com/index.php?ref=khem-wmdc
    atau hubungi saya di 019-3524388
    atau
    emel/ym kak.khem@yahoo.com

  3. #3
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE




    MAAJON BONDA BASAH SPECIAL
    *untuk melancarkan perjalanan darah
    *mengetatkan, mengecutkan dan merapatkan vagina
    *memulihkan rahim agar sihat dan subur serta merangsangkan hubungan seksual
    *sesuai untuk wanita dalam pantang selepas bersalin


    antara bahanē yg terkandung dlm Maajon Bonda Special :
    BUNGA PAKMA
    Digunakan untuk membantu dalam pencegahan kanser payudara & pangkal rahim

    KACIP FATIMAH

    Membantu mengatasi masalah penetapan datang bulan & Libido (Daya keinginan seksual) yang menurun.

    MENGKUDU

    MADU
    Merupakan Sunnah Rasulullah S.A.W untuk meningkatkan daya imunisasi badan bagi melawan penyakit.

    REMPAH RATUS TERPILIH
    Banyak digunakan oleh pengamal perubatan Islam dan Ayurveda & Melayu. Ianya berkhasiat untuk menjaga dalaman dan kesihatan kaum wanita.

    botol besar RM100 harga asal kini cuma RM90 percuma kos penghantaran
    BOTOL KECIL RM55 TERMASUK KOS PENGHANTARAN


    KINI ADA TAWARAN ISTIMEWA UTK PEMINAT MAAJON BONDA BASAH SPECIAL


    MAAJON BONDA BASAH SPECIAL (BESAR) RM90
    MAAJON BONDA BASAH SPECIAL (BESAR) RM70 --> 20%
    SPECIAL GIFT DIBERIKAN UTK BELIAN INI
    TOTAL RM160.00 SAHAJA
    PERCUMA KOS PENGHANTARAN

    info lanjut www.saloon2u.webs.com

  4. #4
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    TESTIMONI PENGGUNA MAAJON BONDA BASAH SPECIAL

    kak khem : pssttt
    kak khem : nti updt saya testimoni terbaru psl maajon
    xxx: hadehhh....
    kak khem :
    xxx: tak baper reti ler sis...heheheh
    xxx: nk bagi testimoni tuh...yg i tau..isk..isk..
    kak khem : waduhhh
    kak khem : takan rasa kemut jer..lain2 takde ekk
    xxx: tersangat ler horny jadinyer...tersangat lah sedap main...ekekeke...cik abg pun kesedapan...
    kak khem :
    xxx : pehtu...breast lak jadi mekar..hehehehe...montok gitu
    xxx : ermm...period lak tiba2 mai okay..teratur jadinyer..
    xxx : conpom best lah..cumer harga jer mahai sgt...
    kak khem : mende mahal tp terjadi dgn cepatnyer
    xxx : serius sis...
    xxx : air2 gatal jahat sumer ilang sis..
    xxx : tinggal air gatal penyedap ajer..ekekeke
    kak khem : air gatal jahat tu haper
    kak khem : huhuhuhuhu
    xxx : i tak gentel pun...i use belakang sudu pastik yg kite makan tow foo fah tuh...cedok and roll it dlm penutup nyer
    kak khem : oooo
    xxx : air gatal jahat tuh..yer laa...juice-juice berlebihan masa foreplay...sumtimes..hubby tak gemar kan
    kak khem : ic
    xxx : but one thing laa...dah kesedapan..men jadik tak tahan lak kan..hehehehe....

  5. #5
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default NO BUNGKUSAN POSLAJU :: 06.03.09

    SHARIFAH AZWA- JB EN 158927860 MY

    MUHAMAD HARUN BUKIT BERUNTUNG EN 158927856 MY

  6. #6
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE


    Apakah Kelab Rangkaian Usahawan DCL AyuJelita.com(RUDK)?

    - Kelab Rangkaian Usahawan DCL AyuJelita.com telah diasaskan oleh KMJ pada bulan April 2005 dengan dibantu oleh team pemasaran dan teknikal IT MynetBase. Kelab RUDK ini terdiri daripada usahawan-usahawan DCL yang bernaung di bawah AyuJelita.com

    Apakah kelebihan menyertai kami sebagai ahli DCL dan bernaung di bawah payung AyuJelita.com?

    1) Jika anda menyertai kami, anda akan menerima update mengenai apa jua perkembangan DCL dari AyuJelita.com secara online dan mailing list kami mydcl@yahoogroups.com , jauh lebih pantas daripada pesaing-pesaing kami. Kami juga berkongsi masalah dan pengalaman dengan usahawan-usahawan lain dalam mailing list kami.

    2) Nama, contact no dan alamat anda akan tersenarai dalam semua iklan AyuJelita.com samaada melalui iklan-iklan di internet, laman web atau media iklan yang lain. Pelanggan yang berhampiran dengan kawasan anda pasti akan menghubungi anda terus untuk mendapatkan produk.

    3) Kami menyediakan Laman Web Cawangan AyuJelita.com secara percuma untuk usahawan DCL AyuJelita.com yang berminat.

    4) Kami memberi khidmat nasihat dan seminar yang berkaitan dengan perniagaan internet secara percuma kepada usahawan DCL AyuJelita.com

    5) Kami bersedia 'turun padang' bagi membantu usahawan DCL AyuJelita.com yang berminat untuk mengadakan sessi 'homeparty' dan ceramah.

    6) RUDK boleh berchatting dengan doktor panel DCL secara online dibawakan khas hanya di AyuJelita.com Lebih pantas berbanding pesaing kita dan dapat memberikan perkhidmatan terbaik kepada prospek dan pelanggan.

    7) Ahli Kelab RUDK berhak menggunakan apa jua bentuk promosi jualan dan keahlian yang AyuJelita.com tawar atau taja, tanpa perlu mengeluarkan sebarang modal atau barangan dari stok sendiri.

    8) Bantuan teknikal oleh upline dan ahli kumpulan yang lain yang lebih berpangalaman secara online.

    9) Kemudahan mendapatkan barangan daripada rangkaian stokis dan usahawan kedai-e di seluruh negara atau khidmat penghantaran terus kami.


    10) Kemudahan online tree bagi melihat susunan dan maklumat downline secara online dalam bentuk tree. DCL online tree, hanya di AyuJelita.com

    11) Kemudahan mendapatkan biz kad dcl AyuJelita.com yang menarik pada harga tawaran.

  7. #7
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE


    HERBA DARA SEMULA

    Herba exclusive keluaran Liza Rafar

    Produk ini sangat istimewa bukan hanya kepada yang telah berumahtangga tetapi amat sesuai juga bagi yang masih anak dara dan ianya terbukti berkesan mengatasi masalah dalaman kaum wanita dan paling istimewa untuk ibu-ibu lepas bersalin (sesuai untuk yg masih menyusukan bayi). Selain berfungsi memfokuskan kembali keanjalan otot-otot faraj, ianya juga telah terbukti dapat menghilangkan keletihan, kelesuan, melancarkan perjalanan darah, memecahkan angin yang berlebihan didalam badan, peluh yang berlebihan juga dapat mengatasi keputihan, melawaskan pembuangan air besar dan membantu menaikkan kemesraan ketika bersama suami. ~ Keterangan lanjut boleh didapati dibawah!

    * Pemakanan kesihatan yang diadun secara tradisional
    * Kombinasi ilmu perubatan melayu dan ilmu perubatan mesir
    * bahan bahan semulajadi terbaik timur tengah dan tanah melayu serta dibacakan ayat al-quran oleh seorang Ustaz.

    JANGAN DILANGKAH

    Kegunaan :-
    Mengecutkan Peranakan dan Kembali dara
    Menambah nafsu hubungan kelamin
    Menetapkan kedudukan rahim
    Menaikkan wajah/seri muka
    Memperbetulkan perjalanan angin
    Senggugut
    Keputihan
    Menghilangkan bisa bisa badan, sakit tumit, sakit lutut
    Menambah kecergasan
    Buasir - Lelaki & wanita

    Kandungan :-
    Serapat
    Daun tutup bumi
    Habatusauda
    Akar semalu
    Kacip fatimah

    Dimakan - 1 atau 2 biji sehari
    Perempuan haid & hamil tak boleh makan
    Kandungan: 31 biji kapsul
    Harga : RM33.00

    Cara Pengambilan:
    Untuk wanita yang tidak mempunyai masalah hanya perlu mengambilnya satu kapsul sehari.
    Jika masalah kronik disyorkan dua kapsul sehari pagi dan malam.
    Selain itu herba Dara Semula ini juga tidak boleh dilangkah.
    Bagi wanita yang menghadapi masalah hamil juga boleh mengamalkannya. Ada yang telah sembilan tahun tidak mempunyai cahayamata, apabila mengambil herba Dara Semula terus mengandung. Namun demikian herba ini tidak boleh diambil selama tempoh kehamilan.

    info lanjut www.saloon2u.webs.com

    BELI 3 BOTOL CUMA RM100 TERMASUK KOS PENGHANTARAN

  8. #8
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    Jamu Mak Dara Formulasi Tradisional Turun Temurun.

    Produk Jamu Mak Dara adalah hasil resepi turun temurun yang di warisi oleh

    Keluarga Ibu Halimah. Jamu ini sangat popular sekitar Rengit, Johor seawall tahun

    50-an lagi.Sejak sekian lama ia di kenali di kalangan pelanggan tetap, Ibu Halimah mengambil inisiatif untuk mengkormesialkan nya khusus buat mereka yang mementingkan penjagaan kesihatan.

    KHASIAT PRODUK JAMU MAK DARA ADALAH UNTUK :-

    Membuang toksik didalam badan
    - Membuang angin
    - Menyuburkan rahim
    - Masalah keputihan
    - Merapatkan faraj
    - Memberi tenaga, cergas seawal pagi.
    - Membetulkan sistem kitaran haid
    - Membakar lemak dan menurunkan berat badan
    - Mengurangkan bau badan
    - Menambahkan nafsu syahwat
    - Mengurangkan sakit pinggang dan lemah tubuh badan
    - Awet muda

    Jika anda ada masalah berikut.....boleh amalkan JAMU MAK DARA:-

    Berat badan
    Untuk awet muda
    Ada masalah senggugut dan haid tak teratur
    Masalah keputihan
    Muka berjerawat dan kusam
    Mengembalikan semula keharmoniaan rumahtangga
    Masalah faraj longgar, rahim turun, berair dan kurang mencengkam
    Masalah terkencing ketika batuk dan bersin
    Masalah banyak angin dlm badan
    Masalah toksik dlm badan
    Masalah kesihatan seperti gout darah tinggi, kencing manis, resdung, migrain dll
    Masalah sengal badan, sakit pinggang, sakit tumit dan lutut
    Ingin berhenti merokok
    Tidor tak lena...


    JAMU ANAK DARA
    (Untuk PEREMPUAN belum berkahwin lagi)

    Khasiat JAMU ANAK DARA:-
    - mengkhusus kepada system haid tidak teratur.
    - dapat membantu membuang lemak
    - meringankan badan
    - menjadikan badan terasa segar
    - melawaskan.
    - masalah senggugut
    - Masalah keputihan
    - Muka berjerawat dan kusam
    - Masalah banyak angin dlm badan
    - Masalah toksik dlm badan

    JAMU PRIA
    Jamu Pria yang di rumus khas utuk lelaki :-
    - Membuatkan tubuh terasa lebih ringan dan segar
    - Membuang toksin ,lemak dan angin dari dalam badan.
    - Ia juga dpt membina kekuatan pinggang terutama nya mereka yang sudah berkahwin dan berupaya membekalkan tenaga sepanjang hari.

  9. #9
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default NO BUNGKUSAN (COURIER/POSLAJU) :: 06.03.09

    habsah othman (airpak 200062035412)
    noor farizaa mohamad isa (poslaju en141560679my)
    SHARIFAH AZWA (poslaju en158927860my)
    MUHAMAD HARUN (poslaju en158927856my)

  10. #10
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    TESTIMONI JAMU MAK DARA (SERBUK) tak kenal maka tak cinta


    Friday, March 6, 2009
    nurul :hi kak...nak sembang gebang leh ker?
    nurul : kalau akak x sibuk la
    kak.khem : hai...boleh
    nurul :tima kasih...
    kak.khem : meh la gebang
    nurul :sblm ni kan kak,nurul ada makan jamu mak dara,mmg power la...rasa rapat jer
    nurul :cumer x tahan dgn rasanyer tu jer....sebab amik yg serbuk
    nurul :nak beli yg kapsul,katanyer lambat kesannyer
    nurul :ni nak tanya akak ttg herba dara semula tu la...
    kak.khem : hehehehe
    kak.khem : so herba dara semula konsep lebih kurang sama..beza dia bahan kandungan dan harga jer
    nurul : gelak la puler yer
    kak.khem :gelak sbb dpt kesan yg diingini
    nurul :heeheheh
    nurul :tp mmg x tipu la kak....
    nurul :mcm tulang kiri kanan ni tolong himpit jer
    kak.khem : alhamdulillah ..
    kak.khem : baru brp hari mkn yg serbuk tu?
    nurul : yg dasyatnyer,x sampai seminggu dah dpt rasa kesannyer
    nurul : asbenpun terkujat jap la
    nurul : hehhehehe
    nurul : skrg ni kan ada mcm produk jamu...
    nurul : mana la tau ada yg lagi mantap ke kan....
    kak.khem : ada citer kat dia ker u mkn jamu
    nurul : mula2 tu x citer
    nurul : tp asben tanya...
    nurul :saya jawab jer,penangan jamu...
    kak.khem : kalau rasa ok baik konsisten jer
    kak.khem : kang dah campur2 tak tau mn paling sesuai dgn kita
    nurul : em...tu lakan...
    nurul :ada try makan makjun hr tu,tp x serasi la....
    nurul :emmm.... tp mmg syokkan badan bila mkn jamu ni...rasa best jer
    nurul :heheheeheh
    nurul :betul lah ....yg lawaknyer,nurul pernah kacau asben 3 hr beturut2
    nurul :asben kata nurul ni ganas semacam je

    berminat mendptkan JAMU MAK DARA boleh contact saya samada di mobile 019-3524388 atau emel/ym kak.khem@yahoo.com atau layari jugak www.saloon2u.webs.com






  11. #11
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    SEKITAR CHERAS KHUSUSNYA YG BERADA DI BANDAR SRI PERMAISURI...BERMINAT MENDPTKAN PRODUK2 DCL SPT BIDADARI DAN RED GUARA CAFE ATAU BERMINAT MENDPTKAN HERBA DARA SEMULA ATAU JAMU MAK DARA/ANAK DARA BOLEH HUBUNGI SAYA DI
    019-3524388
    ATAU
    EMEL KE kak.khem@yahoo.com,
    PASTIKAN BUAT TEMUJANJI TAKUT2 TAKDE KAT UMAH LAK NANTI


  12. #12
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    SET BERSALIN
    JAMU MAK DARA



    set ini mengandungi :

    sekotak JAMU MAK DARA serbuk
    2 botol JAMU MAK DARA kapsul
    losyen ibu Halimah
    tungku kukus herba
    bedak sejuk
    bengkung
    rempah mandi
    pilis
    bedak sejuk
    HARGA : RM350.00
    (bekalan utk sepanjang tempoh berpantang)

    BAGI YG MEMBELI SET BERSALIN INI MELALUI SAYA ANDA LAYAK MEMBELI PAD HERBA SUSEN (ULTRA THICK) PADA HARGA RM10.00 SAHAJA!!!

    HUBUNGI SAYA DI 019-3524388 ATAU EMEL kak.khem@yahoo.com

  13. #13
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default TIP UTK HARI INI :: SENAMAN KEMUTAN OTOT RAHIM

    mari membuat senaman kemutan otot rahim

    Dilakukan ketika rawatan bertangas dan ukup wangi. Senaman dibuat dengan cara tarikan nafas dari ari-ari naik ke dada sambil mengemut saluran faraj seperti tahan kencing dan kemut dubur seperti tahan kentut atau najis. Wap herba akan disedut masuk ke faraj. Pergerakan otot dalaman dapat membantu mempercepatkan pengeluaran sisa toksin dan memperkemaskan kesihatan serta kedudukan rahim.

    selamat mencuba.....


  14. #14
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default TESTIMONI :: JAMU MAK DARA

    nak share cerita gak la...sepupu saya mengalami masalah angin keluar melalui faraj terutamanya bila bersama dgn suami....so saya pun srh la dia try jmd ni ...try punya try mmg berkesan smp husband dia ckp macam mula2 kawin dulu


  15. #15
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default TIPS LAGI....

    tepek tips yg jumpa kat tenet....

    Minum air akar kayu dan jamu
    Semasa tempoh berpantang ibu-ibu digalakkan minum air akar kayu dan jamu yang boleh dibeli terus dari penjual-penjual ubatan tradisional. Minum air akar kayu dan jamu menyihatkan badan di samping mengembalikan kesegaran ibu di sepanjang tempoh berpantang. Minum air akar kayu turut membantu mengecutkan rahim secara rawatan dari dalam kerana khasiat dari campuran herba akar kayu yang digunakan.

    Cara minum air akar kayu dan jamu turut mempunyai petua dan cara yang tersendiri dan diminum sebelum makan. Tekan ibu jari kaki kanan ke atas ibu jari kaki kiri supaya rahim dan punggung tidak kembang. Tangan kiri digunakan untuk ampu payudara agar tegang sentiasa. Selawat tiga kali, tarik nafas dan kempiskan perut supaya tidak buncit. Minum senafas agar tidak terasa mual.

    SELAMAT MENCUBA...

  16. #16
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    TIPS IBU HALIMAH (JAMU MAK DARA)
    1. apabila mkn jamu, jgn amalkan minum air kelapa sbb ia akan neutralkan semula badan

    2. utk wanita yg bersalin, amalkan jamu selepas hari ke7 selepas melahirkan anak sehingga habis pantang

    3. wanita yg bersalin secara pembedahan, disarankan ambik jamu selepas 3-4 minggu setelah luka pembedahan pulih

    4. amalan berpilis bertujuan menghalang darah meroyan naik ke mata manakala bertungku dan berbengkung pula dapat merapatkan pintu rahim

    5. dalam tempoh 44 hari berpantang, elakkan bersama suami utk mengelakkan kerosakan faraj

    6. sekiranya diri didapati hamil, elak mengambil sebarang jamu atau ubatan

    7. setelah mencapai usia 44 thn, elakkan makanan laut dan lebihkan ulam2an

    8. bagi wanita elakkan makan makanan dan minuman sejuk utk mengekalkan kesihatan

    9. jangan amalkan makan bersulam air kerana ini boleh menyebabkan perut buncit

  17. #17
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default Re: MAAJON BONDA BASAH SPECIAL :: DE CLASSIC LIFE

    SET BERSALIN IBU HALIMAH
    JAMU MAK DARA



    Di antara produk yang terdapat di dalam set bersalin ini ialah Jamu Mak Dara serbuk dan kapsul sebagai pemakanan tambahan berasaskan herba yang dapat membantu ibu-ibu dalam tempoh berpantang untuk menjaga kesihatan dan kesuburan sistem peranakan mereka.

    "Selain itu set bersalin ini juga dilengkapi dengan param, pilis, bedak sejuk, bengkung, rempah mandi dan tungku kukus berherba yang direka khas untuk kegunaan ibu-ibu selepas melahirkan untuk berpantang khusus mengikut cara-cara tradisional Melayu.

    "Set bersalin ini juga berfungsi untuk membuang toksik dalam badan, menyuburkan rahim, mengatasi masalah keputihan, merapatkan faraj, menambah nafsu syahwat, mengembalikan tenaga, memperbaiki sistem kitaran haid, membuang angin, membakar lemak, menurunkan berat badan, mengatasi masalah bau badan, sakit pinggang dan lemah badan serta berfungsi sebagai awet muda," kata Ibu Halimah lagi, berkongsi rahsia.

    Menurut Ibu Halimah, pemakanan dan pengamalan Jamu Mak Dara secara teratur menggalakkan kesihatan dalaman wanita sehingga terpancar ke luaran tubuh.

    "Losen Ibu Halimah pula bertindak seperti param yang dapat menstabilkan suhu badan ibu-ibu dalam hari dan memastikan tubuh sentiasa hangat.

    "Manakala pilis pula digunakan untuk melegakan sakit-sakit di bahagian ubun dan pening kepala ketika berpantang. Ia juga dapat mengurangkan gelap mata yang biasa di alami oleh ibu-ibu baru lepas bersalin," katanya.

    Salah satu dari produk yang terkandung dalam set bersalin ialah rempah mandi Jamu Mak Dara yang sangat berkhasiat untuk mengekalkan kehangatan badan ibu-ibu baru melahirkan dan menyingkirkan sel-sel kulit mati pada tubuh.

    Bengkung Jamu Mak Dara pula sangat sesuai digunakan untuk merapatkan kembali tulang pinggul dan punggung ibu-ibu yang baru melahirkan bayi.Penggunaan bengkung ini juga dapat mengempiskan bahagian perut dan menaikkan bahagian dada.

    Jamu Mak Dara Sdn. Bhd. juga mengeluarkan tungku kukus berherba yang digunakan untuk melegakan sakit-sakit sendi dan sengal-sengal pada tubuh.

    hubungi saya sama di mobile 019-3524388 atau emel ke kak.khem@yahoo.com bagi mendptkan SET BERSALIN ini

  18. #18
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default TESTIMONI :: HERBA DARA SEMULA

    Quote Originally Posted by kak.khem View Post
    satu testimoni pengguna HERBA DARA SEMULA yg amalkan semasa dlm pantang

    from: <*******@yahoo.com>
    To:
    kak.khem@yahoo.com

    salam kak..

    tak der kesempatan nak reply email akak. sibuk dgn urusan rumahtangga.
    saya dulu yg pernah beli HDS kat akak sebelum bersalin.
    alhamdulillah lepas saya mkn ada jugak lah perubahan.
    lepas bersalin biasa kita mcm tak der rasa nak bersama, tapi lepas saya mkn hds tu ada rasa sedikit sensitif..hahaha..pas tu saya tak rasa kering.
    keputihan pun tak der. period jadi regular. air susu badan pun makin bertambah. tu jer lah so far yg saya rasa..

    sekian terima kasih

    anda hadapi masalah sedemikian? ingin nikmati khasiat HERBA DARA SEMULA? boleh hubungi saya di 019-3524388 atau emel kak.khem@yahoo.com

  19. #19
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default TESTIMONI :: HERBA DARA SEMULA

    Quote Originally Posted by kak.khem View Post
    testimoni pengguna tegar HERBA DARA SEMULA
    sessi sembang2 kat telefon ::

    "kak, mcm susah nak dpt stok ni, kebetulan nak mkn semasa dlm pantang so surf la internet jumpa la no akak ni hah, saya pernah cuba mkn prdk lain tp problem ckit arr...asyik becak jer
    nampaknya serasi dgn hds jer lar... "

    info lanjut jom klik www.saloon2u.webs.com
    Quote Originally Posted by kak.khem View Post
    testimoni lagi...

    baru dpt sms repeat order jam 11.21pm dan ini testimoninya :
    "ok..bertenaga, mak sy pun mkn, tu yg sy order, br mkn 2 hr, masa br dpt hds tu terus period, x dpt mkn, ni br dpt mkn, pastu asyik buang angin je, nasib baik xde bau, hehe"

    2nd sms dari cust yg sama jam 11.26pm
    "mak sy ni selalu je sakit2 bdn, dmm2, dia ckp jd lg segar mkn hds tu"

  20. #20
    Peniaga Mini @ Queen Mall
    Join Date
    10 Jul 2008
    Posts
    1,558

    Default MIRACLE MASK

    Quote Originally Posted by kak.khem View Post

    MIRACLE MASK sangat berkesan untuk:-
    1.Menegangkan dan mencerahkan kulit
    2.Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut dgn syarat kena
    rajin pakai setiap hari.
    3.Melicinkan dan melembutkan kulit
    4.menghilangkan gatal-gatal resdung
    5.Boleh digunakan untuk lulur badan dan scrub muka supaya kulit menjadi lembut,cerah dan licin

    CARA GUNA
    -Untuk pakai sebagai mask,ambil satu sudu teh MIRACLE MASK dan bancuh pekat dengan sedikit air sejuk, susu segar atau air mawar. Sapu rata ke seluruh muka dan biarkan sehingga kering kemudian bilas dgn air biasa sambil gosok perlahan-lahan spt menggunakan scrub. Elok digunakan 1 atau 2 kali dalam seminggu sebagai mask. Jika ingin guna setiap hari ketika tidur...bancuh cair dan pakai spt bedak sejuk.

    -Jika kulit berjerawat dan berparut elok dipakai tebal setiap hari di waktu lapang atau ketika tidur malam di kawasan yg berjerawat dan parut sahaja. Cuci pada keesokan hari.

    -Guna sebagai scrub muka dan lulur badan seminggu sekali atau 2 kali untuk melicinkan kulit.

    Antara bahan-bahan yg terkandung dalam MIRACLE MASK adalah 100% bahan semulajadi spt gamat asli,kulit kayu manis,dan herba-herba terpilih.

    HARGA CUMA RM20 TERMASUK KOS PENGHANTARAN

    jom singgah www.saloon2u.webs.com utk mendptkan MIRACLE MASK ini

 

 
Page 1 of 62 123451151 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي