Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Peniaga Supreme @ Impian Mall
    Join Date
    04 Mar 2009
    Posts
    99

    Default LawaCantikSekali.. Kedai kain Rekaan Eksklusif Pada Harga Menawan Kalbu!!!


    LawaCantikSekali menjual pelbagai produk berasaskan tekstil.. Khas untuk mereka yang mencari kain ela yang unik dan eksklusif rekaannya...

    Setiap kain dijual dalam ukuran 4 meter... mana-mana yang memerlukan lining, juga akan disertakan sekali.. semuanya untuk kemudahan anda...

    Setiap produk dipilih dengan teliti dan personally selected to ensure exclusivity... Sebab tu kebanyakan produk adalah limited design dan susah nak repeat order for the same design..

    22.4.09 :
    Ya... mari-mari beli kain rekaan eksklusif pada harga yang amat istimewa.

    APA TUNGGU LAGI, JOM SHOPPING KAIN UNTUK RAYA!!



    LawaCantikSekali boleh dihubungi melalui PM, atau emel di raisyasloft@gmail.com ..

    Bayaran ansuran? Sila PM / email saya...

    So... apa tunggu lagi?.. Jom Cuci Mata..........

    Bagaimana Membuat Tempahan ?

    Senang jer....

    1. PM/e-mel produk yang ingin dibeli untuk mengetahui stok ada atau tidak,

    2. jika setuju dengan harga, kami akan PM/e-mel no. akaun (Maybank/CIMB) untuk bayaran..



    3. emel/sms bukti pembayaran kepada raisyasloft@gmail.com /, sertakan juga nama, alamat penghantaran, dan no. tel untuk dihubungi.

    4. lepas tu kami akan hantar tempahan anda dalam masa 1-3 hari bekerja dengan Poslaju/Kurier.



    Senang kan?... apa tunggu lagi.. jom indahkan almari pakaian anda..........

    ( disclaimer: warna mungkin akan ada sedikit perbezaan yang disebabkan oleh setting monitor atau teknik pencahayaan semasa mengambil gambar... )

    layari http://dyellowribbon.blogspot.com/ untuk pelbagai barangan seperti dress, tudung, legging bayi, aksesori dan lain-lain lagi..

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Impian Mall
    Join Date
    04 Mar 2009
    Posts
    99

    Default LawaCantikSekali.. POLYNOSIC COTTON from JAPAN..

    • Kain yang berat dan cantik jatuhnya..
    • Sejuk bila dipakai..
    • Tidak menunjukkan susuk tubuh, .. sangat cantik dipakai orang yang agak gempal kerana tidak membias bahaya
    • Warna yang eksklusif, 4 meter setiap satu..
    • Terhad 2 design sahaja..
    • Dijual pada harga RM 150 sahaja..
    code : polynosic 1 -->SOLD!! THANX..

    code : polynosic 2 -->SOLD!! THANX..

  3. #3
    Peniaga Supreme @ Impian Mall
    Join Date
    04 Mar 2009
    Posts
    99

    Default LawaCantikSekali.. SILK WASHABLE (limited design)..

    • Kain Silk Washable yang unik dan eksklusif rekaanya..
    • Kain dengan 'drape' yang cantik dan tidak membias cahaya..
    • Corak abstrak yang sukar didapati.. dalam 2 rekaan menawan..
    • Tidak perlu lining..
    • Dijual pada harga istimewa, RM 150.00 sahaja..
    code : SW1 -->SOLD!! THANX..

    code : SW2 -->SOLD!! THANX..

  4. #4
    Peniaga Supreme @ Impian Mall
    Join Date
    04 Mar 2009
    Posts
    99

    Default LawaCantikSekali.. J MODA ITALIAN SILK..

    • Kain ni berbeza corak dibahagian atas dan bawah..
    • ala-ala konsep storytelling
    • Flow dan drape kain ni cantik sekali...
    • design memang eksklusif, cuma ada sepasang sahaja...
    • dijual pada harga RM140 sahaja...
    code : jmoda1


  5. #5
    Peniaga Supreme @ Impian Mall
    Join Date
    04 Mar 2009
    Posts
    99

    Default Re: LawaCantikSekali.. CREPE DENGAN TABURAN STONE..

    • Kain Crepe dihiasi taburan stone (batuan berkilau)..
    • Terdapat dalam 4 rekaan menawan..
    • sepasang 4 meter, dan tak perlu lining..
    • drape yang cantik dan jatuh terletak..
    • Dijual pada harga RM150.00 sahaja..

      code : CS1 -->SOLD!!
    code : CS2




    • code : CS 3 -->SOLD!! THANX..

      code : CS 4 -->SOLD!! THANX..

  6. #6
    Peniaga Supreme @ Impian Mall
    Join Date
    04 Mar 2009
    Posts
    99

    Default Re: LawaCantikSekali.. CHIFFON WASHABLE WITH STONE (+ LINING)..

    • Kain Chiffon dengan design terbaru dan eksklusif, siap ada bling-bling lagi...
    • Corak abstrak yang cukup menawan...
    • Khas untuk anda Chiffon 4 meter dengan lining chiffon 4 meter..
    • Lining bukan pakai kain kasa tau, kami guna chiffon plain dari Korea supaya drape cantik dan tak nampak keras..
    • Harga special.. RM 195.00 sahaja... *wow*
    Cepat... sementara stok masih ada...

    code : SWL1 -->SOLD!!

    code : SWL2




    code : SWL3



    code : SWL4




    code : SWL5

    code : SWL6

    code : SWL7


    code : SWL8


    code : SWL9



    code : SWL10



    code : SWL11 -->SOLD

    code : SWL12
    code :

    CODE : SWL13 -->SOLD
    code : SWL14 -->SOLD
    code : SWL15 -->SOLD


    code : SWL16 (1 SOLD, 1 AVAILABLE)

    code : SWL17 (2 AVAILABLE)




    code : SWL18 (2 AVAILABLE)



    code : SWL19 -->SOLD
    Last edited by raisya; 5th March 2009 at 09:17 PM.

  7. #7
    Peniaga Supreme @ Impian Mall
    Join Date
    04 Mar 2009
    Posts
    99

    Default LawaCantikSekali.. SILK CHIFFON (+LINING)..

    • Kain Chiffon yang sangat lembut dan menarik..
    • Rekaan abstract yang cukup anggun.. lawa.. dan cantik sekali...
    • Disertakan dengan kain lining 4 meter dari jenis Chiffon Plain..
    • Memang kelas dan eksklusif sekali rekaannya...
    • Harga Istimewa.. RM 190.00 sahaja setiap set..
    CODE : SC1 --> 1 SOLD, 1 AVAILABLE





    CODE : SC2 --> 2 AVAILABLE





    CODE : SC3 --> 2 AVAILABLE






    CODE : SC4 -->SOLD (TQ)



    CODE : SC5 -->SOLD (TQ)

  8. #8

    Default Re: LawaCantikSekali.. Kedai kain Rekaan Eksklusif Pada Harga Menawan Kalbu!!!

    SW 1 and SC 4 available? kita dah tanya (sms 019 2741405) tak balas pun. Kalau ada beritau yek total siap pos.. thanks

  9. #9
    Peniaga Supreme @ Impian Mall
    Join Date
    04 Mar 2009
    Posts
    99

    Default Re: LawaCantikSekali.. Kedai kain Rekaan Eksklusif Pada Harga Menawan Kalbu!!!

    salam nunun...
    mintak maaf bebanyak yer... hari ni saya sehari takde kat ofis.. lgsg x buka internet..
    SW1 dah dijual.. SC4 ada lagi (yg warna purple kan?) Total RM195 (dah campur delivery)

    Terima kasih kerana sudi menjenguk.. ..

  10. #10
    Peniaga Supreme @ Impian Mall
    Join Date
    04 Mar 2009
    Posts
    99

    Default Re: LawaCantikSekali.. Kedai kain Rekaan Eksklusif Pada Harga Menawan Kalbu!!!

    HAPPY SUNDAY!!!....

    HELLO LOVELY LADIES......
    jemput masuk... cuci-cuci mata dulu...
    pilih mana berkenan.....
    tailor dah mula ambik pesanan utk raya nih...
    pembelian 2 psg keatas, kami beri special price...

    bole PM/email raisyasloft@gmail.com utk sebarang pertanyaan..



    nantikan kemunculan baby tights, leggings n romper yg kiut miut..... di anakkucomelsekali ..

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Impian Mall
    Join Date
    04 Mar 2009
    Posts
    99

    Default Re: LawaCantikSekali.. Kedai kain Rekaan Eksklusif Pada Harga Menawan Kalbu!!!

    Layari AnakkuComelSekali..

    Why Baby Tights / Leggings?

    From my experience as a jet-setting mum (ehem! ), i found out leggings help tremendously when dressing my little ones..

    antara kebaikan leggings/baby tights,
    takder la baby sejuk or seksi bila skirt / dress terselak..
    dapat mengelak kembung perut sebab angin bole masuk thru tapak kaki and perut.. bila pakai legging, saya dah tak pakaikan barut or sapu minyak dah kt perut baby..
    kemas and cute jer penampilan mereka sebab tights ni ngam-ngam folo shape kaki mereka... takder la menggelebeh..
    cepat masa nak bersiap... tambah pulak baby yg tak reti duk diam tu kan... tak payah sarung stokin or barut..
    kalau duduk di tempat sejuk ( oversea ke) boleh ganti long john yang selalunya wooly n scratchy..
    mengurangkan risiko stokin hilang... ibu-ibu mesti pernah hilang boots/stokin sebelah kan???...
    yang paling penting.... memang Anakmu akan nampak Comel Sekali.......

    apa beza legging n tights?
    baby tights : tak disekali dengan stokin... macam seluar ketat ler..
    legging : ader stokin untuk sarung semua dari pinggang sampai tapak kaki...

    BABY TIGHTS..
    Limited : 6 designs with special design at buttocks..

    AGE : 1 - 3 YEARS.. RM 29.90
    (special promo : RM 25.90 ONLY!!)

    code : BT 1 (SOLD)
    saiz : 1-3 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 17 inci / 43 cm)


    code : BT 2 (SOLD)
    saiz : 1-3 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 17 inci / 43 cm)




    AGE : 2 - 5 YEARS.. RM 29.90
    (special promo : RM 25.90 ONLY!!)

    code : BT 3
    saiz : 2 - 5 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 19 inci / 48 cm)

    code : BT 4
    saiz : 2 - 5 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 19 inci / 48 cm)

    code : BT 5
    saiz : 2 - 5 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 19 inci / 48 cm)

    code : BT 6
    saiz : 2 - 5 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 19 inci / 48 cm)



    LEGGINGS..
    AGE : 3 mths - 1 YEARS.. RM 25.90
    (special promo : RM 20.90 ONLY!!)

    code : L 1 (SOLD)
    saiz : 3 bulan - 1 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 12 inci / 31 cm)

    code : L 2 (SOLD)

    code : L 3 (SOLD)

    code : L 4
    saiz : 3 bulan - 1 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 12 inci / 31 cm)

    code : L 5
    saiz : 3 bulan - 1 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 12 inci / 31 cm)

    code : L 6
    saiz : 3 bulan - 1 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 12 inci / 31 cm)

    code : L 7 (KUNING AIR)
    saiz : 3 bulan - 1 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 12 inci / 31 cm)

    code : L 8 (2 PCS available)
    saiz : 3 bulan - 1 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 12 inci / 31 cm)

    code : L 9 (putih)
    saiz : 3 bulan - 1 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 12 inci / 31 cm)

    code : L 10
    saiz : 3 bulan - 1 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 12 inci / 31 cm)


    AGE : 1 year - 2 YEARS.. RM 25.90 (special promo : RM 20.90 ONLY!!)


    code : L11
    saiz : 1-2 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 13 inci / 33 cm)

    code : L12
    saiz : 1-2 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 14 inci / 35 cm)


    code : L13
    saiz : 1-2 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 14 inci / 35 cm)

    AGE : 2 years - 3 years.. RM 25.90 (special promo : RM 20.90 ONLY!!)


    code : L14
    saiz : 2 - 3 thn
    (pinggang - pergelangan kaki : 20 inci / 50 cm)

    LONG SOCKS..
    AGE : newborn - 5 mths.. RM 20.90 (special promo : RM 15 ONLY!!)

    code : LS 1


    BABY BOOTS..
    Limited : 3 designs only!!
    AGE : 1 month - 5 months.. RM 20.90
    (special promo : RM 15.00 ONLY!!)

    code : BB 1 (1 sold, 1 available)

    code : BB 2

    code : BB 3

    e-mail ( raisyasloft@gmail.com ) / PM me for enquiry / order.... Thanx....
    Thanx for dropping by..
    Regards,
    raisyasloft@gmail.com

  12. #12
    Peniaga Supreme @ Impian Mall
    Join Date
    04 Mar 2009
    Posts
    99

    Default Re: LawaCantikSekali.. Kedai kain Rekaan Eksklusif Pada Harga Menawan Kalbu!!!

    JOM SHOPPING...
    DARI JUN 2009 HINGGA 30 JULAI 2009, SETIAP KAIN DIBERI POTONGAN 10 %.
    APA TUNGGU LAGI, JOM SHOPPING KAIN UNTUK RAYA!!
    Thanx for dropping by..
    Regards,
    raisyasloft@gmail.com

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Impian Mall
    Join Date
    04 Mar 2009
    Posts
    99

    Default Re: LawaCantikSekali.. Kedai kain Rekaan Eksklusif Pada Harga Menawan Kalbu!!!

    JUALAN RAYA AIDILFITRI 2010....
    FURTHER DISCOUNT...!!
    PM FOR SPECIAL PRICE...
    Thanx for dropping by..
    Regards,
    raisyasloft@gmail.com

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •