Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

View Poll Results: Adakah anda berminat ingin membeli baju untuk si comel?

Voters
320. You may not vote on this poll
  • pasti membeli

    73 22.81%
  • mungkin membeli

    215 67.19%
  • suka melihat sahaja

    28 8.75%
  • tidak berminat

    4 1.25%
Page 15 of 68 FirstFirst ... 51112131415161718192565 ... LastLast
Results 281 to 300 of 1353
  1. #281
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: UPDATE JAN 2010 : BAJU KURUNG BUDAK(KAIN COTTON) PELBAGAI WARNA DAN CORAK YG CUTE2 DI PG.1, BSY BLACK HAIR MAGIC-NONI DI


    BSY Black Hair Magic - NONI

    ~ jom atasi 1001 masalah rambut anda dgn bersyampu.....BSY Noni Black Hair Magic~ mampu menyelesaikan masalah rambut anda......RUGI KALAU TAK CUBA.....

    Harga
    ~ 1 paket ialah RM15.00

    ~ 1 kotak (20 peket) ialah RM150

    ~ 5 paket ialah RM75.00 + FREE Glove + FREE Pos Ekspress (stok utk 2 bln)

    ~ Jadi ahli PERCUMA dengan belian 2 kotak= RM290.00

    Berminat? Boleh hubungi ~ Beela 012-6085887




    Bahan-bahan dan keberkesanan:
    1. Diperbuat daripada tumbuhan herba (MENGKUDU) sebagai bahan kesihatan rambut.
    Intipati: Intipati semula jadi tulen daripada Polygonum multiflorum Thunb, ginseng, dan sebagainya, keberkesanan terbukti 6kali ganda dari syampu hitam rambut lain dalam pasaran

    2, Sungguh mudah digunakan, keberkesanan hitam segera selepas penggunaan ringan: Hanya perlu 7-minit untuk menghitamkan rambut anda secara semulajadi, bila-bila dan di mana jua. Ia memastikan kehitaman rambut anda terserlah dari akar ke bahagian terakhir rambut.
    3, Satu gabungan sempurna dengan ciri-ciri penghitaman rambut, seumpama vitamin dan perapi rambut. Kini anda boleh tampil dengan lebih yakin tanpa uban dan kelemumur.

    4.Penggunaan berterusan 4 kali sebulan akan menumbuhkan rambut baru yang hitam dan sihat. Ini kerana kandungan Ginseng akan meresap masuk ke dalam kulit kepala dan mengaktifkan sel melanocyte menghasilkan melanin lalu menumbuhkan rambut baru yang hitam.

    5. Selamat dan sihat, tanpa pewarna rambut dan bahan kimia, ia kekal hitam dan tidak akan bertukar menjadi warna merah, lantas menjadi produk terbaik utk menggaya rambut.

    Arahan Penggunaan:

    1. Memakai sepasang sarung tangan (bahagian akhir kuku anda akan menjadi kelabu oleh bahan aktif tumbuhan semulajadi, tetapi tidak menjejaskan kesihatan sama sekali)
    2. Basahkan rambut anda, kemudian mengelap hampir kering dengan tuala.
    3. Potong peket pada bahagian atas dan letak di atas bahagian tengah palma tangan
    4. Menempatkan syampu ke atas rambut dan menyebarkan keseluruhan rambut selama 7-10 minit seperti penggunaan syampu biasa , dengan membenarkan syampu untuk mencapai akar rambut. Bagi syampu yang terlekat di atas bahagian muka, lapkan dengan kain basah.
    5. Selepas itu, bilas rambut anda dengan air sehingga bersih dan sikat rambut seperti biasa. Hasilnya, rambut hitam yang anggun dan wajah tampak muda.

  2. #282
    Ahli Baru
    Join Date
    23 Nov 2007
    Posts
    82

    Default Re: UPDATE JAN 2010 : BAJU KURUNG BUDAK(KAIN COTTON) PELBAGAI WARNA DAN CORAK YG CUTE2 DI PG.1, BSY BLACK HAIR MAGIC-NONI DI

    Cool Set For Boy & Girl
    Kod: Nicky
    Size boy: 90(2t), 100(3t), 110(4t), 120(5t), 130(6)

    Size girl: 90(2t), 100(3t), 110(4t), 120(5t), 130(6)
    Price:RM65 [/CENTER][/QUOTE]

    salam beela

    minat la dgn yg nih?
    utk girl 4t n boy 6t
    sebenarnye umur anak kite yg girl 2t n boy 4t
    ok ke kalo amik bigger size?
    tq
    please pm ye

  3. #283
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: UPDATE JAN 2010 : BAJU KURUNG BUDAK(KAIN COTTON) PELBAGAI WARNA DAN CORAK YG CUTE2 DI PG.1, BSY BLACK HAIR MAGIC-NONI DI

    W'salam zilozz,
    dh reply kat PM ye.
    TQ.

  4. #284
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: UPDATE JAN 2010 : BAJU KURUNG BUDAK(KAIN COTTON) PELBAGAI WARNA DAN CORAK YG CUTE2 DI PG.1, BSY BLACK HAIR MAGIC-NONI DI

    Update Pos hari ni 18/1/10:-

    Kay (Perak) ~ CD 163723657 MY

    TQVM....nnt dtg lagi ye

  5. #285
    Peniaga @ D'Blaze Plaza Mall
    Join Date
    26 May 2009
    Posts
    80

    Default Re: BAJU KURUNG Pg1,POLO RALPH LAUREN, CARTER SET RM30,LEGGING, SOCK ANTI SLIP,BSY-BLACK HAIR MAGIC NONI, SHAKE UP LANGSINGKN

    salam bella..selamat berkenalan dari saya juga..
    http://www.wanitamelayu.com/forum/sh....php?p=3759890
    rxlite-produk kurus yang terhangat sekarang!mai la cuba..nak jadi dealer?jom

  6. #286
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: BAJU KURUNG Pg1,POLO RALPH LAUREN, CARTER SET RM30,LEGGING, SOCK ANTI SLIP,BSY-BLACK HAIR MAGIC NONI, SHAKE UP LANGSINGKN

    Update Pos hari ni 21/1/10:-

    tuanemma (Trg) ~ CD 163723643 MY

    TQVM....nnt dtg lagi ye

  7. #287

    Default Re: BAJU KURUNG Pg1,POLO RALPH LAUREN, CARTER SET RM30,LEGGING, SOCK ANTI SLIP,BSY-BLACK HAIR MAGIC NONI, SHAKE UP LANGSINGKN

    Salam Beela....

    Just nak tanya... kalau org pregnant, gunakan syampoo black hair magic ni boleh ke?

    Aisya ingat mcm nak try la.... sbb masalah uban sebelum waktunya...

    Tq...

  8. #288
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: BAJU KURUNG Pg1,POLO RALPH LAUREN, CARTER SET RM30,LEGGING, SOCK ANTI SLIP,BSY-BLACK HAIR MAGIC NONI, SHAKE UP LANGSINGKN

    Quote Originally Posted by kidz_store View Post
    Salam Beela....

    Just nak tanya... kalau org pregnant, gunakan syampoo black hair magic ni boleh ke?

    Aisya ingat mcm nak try la.... sbb masalah uban sebelum waktunya...

    Tq...
    Jgn risau dan tidak merbahaya (pakai kat rambut bukannya makan...)
    Actually sape2 pun boleh pakai termasuk org pregnent pun boleh pakai syampoo ni...sbb dia tiada bahan pengawet/chemical yg memudaratkan kesihatan. Cuma baunya kena tahan skitlah (bau mengkudu + ginseng).
    Masalah saya pun sama dgn Aisya, uban sebelum waktunya, tapi alhamdulillah setelah menggunakan produk ini, terbukti hasilnya mengagumkan (uban dh jd hitam dan masalah gatal kulit kepala serta rambut gugur dpt diatasi). Rambut pun kelihatan kelihatan makin sihat dan bersinar.
    Kalu berminat bgtau ye....

  9. #289
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: BAJU KURUNG Pg1,POLO RALPH LAUREN, CARTER SET RM30,LEGGING, SOCK ANTI SLIP,BSY-BLACK HAIR MAGIC NONI, SHAKE UP LANGSINGKN

    Update Pos laju hari Sabtu 23/1/10:-

    Raudzah (Penang) ~ EN 175755983 MY

    TQVM....nnt dtg lagi ye

  10. #290
    Peniaga Mini @ Plaza Rafflesia
    Join Date
    04 Dec 2007
    Posts
    92

    Default Re: BAJU KURUNG Pg1,POLO RALPH LAUREN, CARTER SET RM30,LEGGING, SOCK ANTI SLIP,BSY-BLACK HAIR MAGIC NONI, SHAKE UP LANGSINGKN

    Hi Beela,
    Black Hair Magic dah diterima smalam...Thanks ya...
    Belum sempat pakai lagik...Nanti dah pakai baru bagik comment k..
    Daaa...Thanks.

  11. #291
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: BAJU KURUNG Pg1,POLO RALPH LAUREN, CARTER SET RM30,LEGGING, SOCK ANTI SLIP,BSY-BLACK HAIR MAGIC NONI, SHAKE UP LANGSINGKN

    tuanemma,
    alhamdulillah dh selamat s'pai. Jika nak jimat lagi beli 1 kotak free jadi member lagi.
    Jgn lupa dtg shopping kat sini lagi ye.
    TQ.

    nuurbye,
    Plz check PM ye. Saya ada bg ukuran utk kedua2 saiz tersebut.

  12. #292
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: BAJU KURUNG Pg1,POLO RALPH LAUREN, CARTER SET RM30,LEGGING, SOCK ANTI SLIP,BSY-BLACK HAIR MAGIC NONI, SHAKE UP LANGSINGKN

    BSY Black Hair Magic - NONI

    Bahan-bahan dan keberkesanan:
    1. Diperbuat daripada tumbuhan herba (MENGKUDU) sebagai bahan kesihatan rambut.
    Intipati: Intipati semula jadi tulen daripada Polygonum multiflorum Thunb, ginseng, dan sebagainya, keberkesanan terbukti 6kali ganda dari syampu hitam rambut lain dalam pasaran


    2, Sungguh mudah digunakan, keberkesanan hitam segera selepas penggunaan ringan: Hanya perlu 7-minit untuk menghitamkan rambut anda secara semulajadi, bila-bila dan di mana jua. Ia memastikan kehitaman rambut anda terserlah dari akar ke bahagian terakhir rambut.
    3, Satu gabungan sempurna dengan ciri-ciri penghitaman rambut, seumpama vitamin dan perapi rambut. Kini anda boleh tampil dengan lebih yakin tanpa uban dan kelemumur.


    4.Penggunaan berterusan 4 kali sebulan akan menumbuhkan rambut baru yang hitam dan sihat. Ini kerana kandungan Ginseng akan meresap masuk ke dalam kulit kepala dan mengaktifkan sel melanocyte menghasilkan melanin lalu menumbuhkan rambut baru yang hitam.


    5. Selamat dan sihat, tanpa pewarna rambut dan bahan kimia, ia kekal hitam dan tidak akan bertukar menjadi warna merah, lantas menjadi produk terbaik utk menggaya rambut.

    Arahan Penggunaan:

    1. Memakai sepasang sarung tangan (bahagian akhir kuku anda akan menjadi kelabu oleh bahan aktif tumbuhan semulajadi, tetapi tidak menjejaskan kesihatan sama sekali)
    2. Basahkan rambut anda, kemudian mengelap hampir kering dengan tuala.
    3. Potong peket pada bahagian atas dan letak di atas bahagian tengah palma tangan
    4. Menempatkan syampu ke atas rambut dan menyebarkan keseluruhan rambut selama 7-10 minit seperti penggunaan syampu biasa , dengan membenarkan syampu untuk mencapai akar rambut. Bagi syampu yang terlekat di atas bahagian muka, lapkan dengan kain basah.
    5. Selepas itu, bilas rambut anda dengan air sehingga bersih dan sikat rambut seperti biasa. Hasilnya, rambut hitam yang anggun dan wajah tampak muda.


    Harga
    ~ 1 paket ialah RM15.00

    ~ 1 kotak (20 peket) ialah RM150

    ~ 5 paket ialah RM75.00 + FREE Glove + FREE Pos Ekspress (Penggunaan utk 2 bulan)

    ~ Jadi ahli PERCUMA dengan belian 2kotak= RM290

    Berminat? Boleh hubungi ~ Beela 012-6085887

  13. #293
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: BAJU KURUNG Pg1,POLO RALPH LAUREN, CARTER SET RM30,LEGGING, SOCK ANTI SLIP,BSY-BLACK HAIR MAGIC NONI, SHAKE UP LANGSINGKN

    Update Pos laju hari ni 26/1/10:-

    kidz_store (Putrajaya) ~ EN 213377860 MY

    TQVM Aisya....nnt dtg lagi ye

  14. #294

    Default Re: UPDATE JAN 2010 : BAJU KURUNG BUDAK(KAIN COTTON) PELBAGAI WARNA DAN CORAK YG CUTE2 DI PG.1, BSY BLACK HAIR MAGIC-NONI DI

    [QUOTE=beela;3756291]




    salam..kak..sumer ni ader lg x?? saya berminatlah....untuk anak saya setahun...saiz mana yer???
    Last edited by awek_klu; 13th May 2010 at 12:29 PM.

  15. #295

    Default Re: JUALAN RAYA!!! Ada diskaun brand KIKO,Baju Kurung, Gaun, Jeans dll di Beela Collections

    Quote Originally Posted by beela View Post
    BRAND : KIKO

    HARGA SEBENAR RM19.90
    HARGA LELONG RM15.00

    (Kiko 01)


    SAIZ : 8
    BAHU : 10'
    LABUH : 16'


    BRAND : KIKO

    HARGA SEBENAR RM19.90
    HARGA LELONG RM15.00

    (Kiko 02)


    SAIZ : 10
    BAHU : 12'
    LABUH : 17.5'


    BRAND : KIKO

    HARGA SEBENAR RM19.90
    HARGA LELONG RM15.00
    hai beela ingat lagi kat kita??? pernah tempah baju kurung ms raya haritu..ala yg kita jumpa kat depan pejabat pos mahsing tu...hehhe oklah nak tanya baju kat atas tu ada lagi tak??? nnt pm liena yer..
    Last edited by HoneyL; 28th January 2010 at 05:04 PM.

  16. #296
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: BAJU KURUNG Pg1,POLO RALPH LAUREN, CARTER SET RM30,LEGGING, SOCK ANTI SLIP,BSY-BLACK HAIR MAGIC NONI, SHAKE UP LANGSINGKN

    Salam HoneyL,
    Masih ingat lagi...siap bersembang pjg lagi tika tu hehe....
    Dua2 baju KIKO tu still available. Detail check PM ye.
    TQ.

  17. #297
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: BAJU KURUNG Pg1,POLO RALPH LAUREN, CARTER SET RM30,LEGGING, SOCK ANTI SLIP,BSY-BLACK HAIR MAGIC NONI, SHAKE UP LANGSINGKN

    Update Pos laju pada 28/1/10:-

    nuurbye (Johor) ~ CD 162537300 MY

    TQVM nuur ....nnt dtg lagi ye

  18. #298
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: BAJU KURUNG Pg1,POLO RALPH LAUREN, CARTER SET RM30,LEGGING, SOCK ANTI SLIP,BSY-BLACK HAIR MAGIC NONI, SHAKE UP LANGSINGKN



    BSY Black Hair Magic - NONI

    ~ jom atasi 1001 masalah rambut anda dgn bersyampu.....BSY Noni Black Hair Magic~ mampu menyelesaikan masalah rambut anda......RUGI KALAU TAK CUBA.....

    Harga
    ~ 1 paket ialah RM15.00

    ~ 1 kotak (20 peket) ialah RM150

    ~ 5 paket ialah RM75.00 + FREE Glove + FREE Pos Ekspress (Stok 2 bln)

    ~ Jadi ahli PERCUMA dengan belian 2 kotak= RM290.00

    Berminat? Boleh hubungi ~ Beela 012-6085887


    RAHSIA BISNES RM 150.00

    BONUS DIBAYAR MINGGUAN



    • RAIH RM 10,000 SEBULAN

    • UNTUNG RUNCIT SEGERA 100%

    • ROYALTI 10% DARI USAHAWAN YANG DI PERKENALKAN

    • BONUS RANGKAIAN SEHINGGA 18 LEVEL

    • PRODUK DIGUNA SEMUA ORANG

  19. #299
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: SOCK ANTI SLIP,RALPH LAUREN DRESS, CARTER SET RM30,LEGGING, BSY-BLACK HAIR MAGIC NONI, SHAKE UP LANGSINGKN BDN

    Update pos laju hari ni, 4/2/10

    Awek_klu ~ EN 245487291 MY

    TQVM wanie....nnt dtg lagi ye

  20. #300
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Kenyit Mata Re: NEW UPDATE FEB: BYK KOLEKSI BAJU UTK SI MANJA BARU MASUK DI PG.8....REMBAT SEBELUM HABIS!!!!

    Update Pos laju hari ni 11/2/10:-

    Idah (N.9) ~ EN245486061MY

    TQVM....nnt dtg lagi ye

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي