Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

View Poll Results: Adakah anda berminat ingin membeli baju untuk si comel?

Voters
320. You may not vote on this poll
  • pasti membeli

    73 22.81%
  • mungkin membeli

    215 67.19%
  • suka melihat sahaja

    28 8.75%
  • tidak berminat

    4 1.25%
Page 12 of 68 FirstFirst ... 289101112131415162262 ... LastLast
Results 221 to 240 of 1353
  1. #221
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: Update 1 Oct 2009: Baju Princess Dah Masyukkkk....Jom Rembat Utk Anak

    Quote Originally Posted by dekfa View Post
    cam menarik je jus limau kasturi tuh! leh buat green apple kasturi cam kat secret. hehe...
    hai dekfa,
    mmg sedap jus ni, cubalah satu....skrg ni cuaca panas ...pekena plak dgn jus ni, mmmm terasa nikmatnya.

  2. #222
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: BAJU BABY- BRAND HALLMARK

    Quote Originally Posted by babygurl9009 View Post
    yang ni ade lagi
    salam babygurl9009,

    baju ni masih available, sy dh reply check PM ye. TQ.

  3. #223
    Peniaga Mini @ Rafflesia
    Join Date
    17 Feb 2009
    Posts
    660

    Default Re: Beela Collections ~ New stock update : Koleksi Baju cute2 byk kat sini.....juga boleh tempah baju kurung utk anak kat sin

    salam beela..ni dia baju si kecik sy yang dijahit manik...baru sempat nak upload...

    sebelum



    dan selepas.........


  4. #224
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: Update 1 Oct 2009: Baju Princess Dah Masyukkkk....Jom Rembat Utk Anak

    Salam Effa,
    nampak cantiklah bj kurung anak 2 bila kain kosong ditambah aksesori spt manik dll. Tu lah...nk kena rajin je dlm bab2 men'touch-up ni..baru nmpk hasilnya...

  5. #225
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: Update 1 Oct 2009: Baju Princess Dah Masyukkkk....Jom Rembat Utk Anak :Jus Limau Kasturi Pun Ada di pg6

    Jom shopping di Beela Collections,
    antara koleksi yg ada kat sini:-
    ~ pakaian kanak2 (bj kurung, jeans, dll)
    ~ minuman : Jus Limau Kasturi
    ~ bantal/tilam bayi (kekabu)- insya'allah dlm proses

  6. #226
    Ahli Baru
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    243

    Default Re: Update 1 Oct 2009: Baju Princess Dah Masyukkkk....Jom Rembat Utk Anak :Jus Limau Kasturi Pun Ada di pg6

    dapnyer jus limau tu...dh lama carik...klu 2 botol bper total dia eik...

  7. #227
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: Update 1 Oct 2009: Baju Princess Dah Masyukkkk....Jom Rembat Utk Anak :Jus Limau Kasturi Pun Ada di pg6

    Quote Originally Posted by ummifirzanah View Post
    dapnyer jus limau tu...dh lama carik...klu 2 botol bper total dia eik...
    Mmmm....memang sedap. Cubalah rasa baru tau betapa nikmatnya Jus Limau Kasturi ni...
    Ummi check PM ye.TQ

  8. #228
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Jus Limau Kasturi Traditional




    Jus Limau Kasturi Tradisional

    (Didalam bekas ni ade 15 biji limau kasturi .. + asam boi.. best.... cube la..)
    ** apa istimewanya air ni? air limau kasturi..ini di selitkan dgn asam boi....cara penyediaannya amat mudah...
    ambik sebijik limau yg dah disumbat dengan asam boi....
    dan masukkan jus dia skit. taruk air masak atau sejuk ker..kacau....tak perlu letak gula dah..
    tambah ais utk nikmat yg tidak terhingga..... heheheh hasilnye..mmg best time cuaca panas2 nie ....

    MINUM SEKALI PASTI NAK LAGI, BELUM CUBA BELUM TAU....

    Harga : 1 botol = RM 12.50

  9. #229
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default baju lagi....





    Mickey Dress (2 in 1)
    Size : 2 tahun
    Harga asal: RM35
    Harga promosi: RM25 ----> Lelong RM20 shj.

  10. #230
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Lagi Baju Baru masuk...Jom Tengok!!!!


    Ukuran : bahu 12”, Labuh baju 19”
    Harga Asal : RM28
    After less : RM20!!!



    Ukuran : bahu 9.5”, Labuh baju 18”
    Harga Asal : RM28
    After less : RM20!!!

  11. #231
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: Jom Tengok Ada Baju Baru Masuk 8/10/09 Pilih....Pilih....Jus Limau Kasturi Pun Ada di pg6



    Mari....mari....Dapatkan Jus Limau Kasturi di sini.
    SEMENTARA STOK MASIH ADA!!!!!
    Apakata hidangkan pada tetamu dgn minuman ini (satu kelainan kan.....)
    cara penyediannya amat mudah :- Cuma perlu ambik 1 biji limau(yg disumbat asam boi) + sedikit jus + air + ketul ais....dah siap, CEPAT kan....

  12. #232
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: Jom Tengok Ada Baju Baru Masuk 8/10/09 Pilih....Pilih....Jus Limau Kasturi Pun Ada di pg6

    Seluar Jeans cuma RM25/pcs



    Harga asal : RM39 ----> Harga special RM25 shj ------> Lelong RM20

    Size 16 ~ 3 Tahun - 1 pcs available
    Size 20 ~ 6 - 7 Tahun - 1 pcs available

    Ukuran:
    Size 16 - Labuh 21.5"
    Size 20 - Labuh 26.5"
    ~getah boleh adjust di bhgn pinggang
    ~mempunyai zip di hadapan





    Harga asal : RM39 ----> Harga special RM25 ------> Lelong RM20
    Size 3Y - 1 pcs available
    Size 4Y - 1 pcs available (Sold)
    Size 6Y-7Y -1 pcs available

    Ukuran:
    Size 3Y - Labuh 22.5", Pinggang 17"
    Size 4Y - Labuh 25", Pinggang 16.5"
    Size 6Y-7Y - Labuh 26" , pinggang 17"




    Harga asal : RM39 ----> Harga special RM25 ------> Lelong RM20
    Size 2Y - 1 pcs available
    Size 3Y - 2 pcs available
    Size 4Y -1 pcs available(Sold)

    Ukuran:
    Size 2Y - Labuh 19.5", Pinggang 15"
    Size 3Y - Labuh 21.5", Pinggang 16"
    Size 4Y - Labuh 25" , Pinggang 16.5"

  13. #233
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: Harga Special Seluar Jeans dari Harga RM39 Cuma Tinggal RM25 je Murah tu....Jus Limau Kasturi Pun Ada di pg6

    Update Pos hari ni 12/10/09:-

    muchi ~ CD 162537327 MY

    TQVM....nnt dtg lagi ye

  14. #234
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Sock Anti -slip


    Faux Mary Jane
    Kod: FMJ
    Size : 9-12cm (6- 12M), 12-15cm (12-24M)
    RM20/set of 3 pair

    (sesuai digayakan oleh anak2 x kira peringkat umur..nanti g jln raya rmh jiran2..ank2 safety lh ckt..budak2 kn lasak..yg hntr ank kt taska/nursery pun sesuai sgt2 pakai kn kt dia..lantai kn licin..sock cantik lak 2..pasti menarik & tertarik..Cute laks tu. Lets try!!..)

  15. #235
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: Harga Special Seluar Jeans dari Harga RM39 Cuma Tinggal RM25 je Murah tu....Jus Limau Kasturi Pun Ada di pg6


    Green Roxy Dress (2 pcs/set)
    Kod: BG50
    Size : 1 (1 tahun)
    Harga asal RM30 --->Harga special RM25 -----> Lelong RM20

  16. #236
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Set Bersalin ~ SALINDAH

    SALINDAH

    HARGA : RM370.00
    Harga special utk bakal2 ibu: RM350.00


    ~ Semua produk Salindah berdaftar dengan KKM Malaysia.


    ~ Setiap set Salindah disertakan bersama sebuah buku peraturan pengunaan yang lengkap. Antara isi kandungan buku ini ialah:

    Rancangan pemakanan kesihatan dan rawatan ibu hamil sehingga lepas pantang



    Rajah perkembangan bayi dari bulan ke bulan

    Khasiat dan panduan penggunaan Salindah

    Rancangan penjagaan kesihatan

    Senaman

    dsb



    ~ Bagi wanita, kehamilan atau mengandung adalah suatu pengalaman yang tidak sama dengan pengalaman-pengalaman lain yang pernah dilalui, terutamanya wanita yang mengandung untuk kali pertama. Ada yang tersangat gembira dengan berita kehamilan itu dan ada pula yang menjadi bimbang dan cemas terutamanya bila menjelang waktu-waktu hampir melahirkan anak. Ini berlaku kerana mungkin bakal ibu ini pernah mendengar pelbagai khabar bagaimana susahnya untuk melahirkan anak.

    ~ Pengalaman bersalin sepatutnya menjadi satu pengalaman yang indah. Sesuai dengan itu, Salindah telah dihasilkan untuk membantu ibu-ibu yang sedang mengandung.

    ~ Set lengkap ini boleh diambil mulai daripada tiga bulan mengandung sehinggalah masa berpantang (40 hari).

    Set Lengkap Mengandungi:-
    B1:-
    Membekalkan zat besi mudah hadam untuk wanita hamil, mengurangkan muntah, loya serta alahan, membantu tumbesaran tian, mencegah demam, batuk, selesema, sejuk-sejuk, sakit kepala, sakit gigi dan lain-lain. B1 juga akan menghilangkan kesan jatuh atau rebah di samping melancarkan aliran darah agar terhindar masalah tersimpul urat kaki dan menghilangkan lesu.

    B2:-
    Membekalkan zat untuk tumbesaran tian, menguatkan tulang dan membina otak tian, di samping menambah darah serta selera makan. B2 juga dapat menghilangkan sengal tulang dan kebas kaki tangan, mencegah serangan sejuk dan sakit gigi dan osteoporosis.

    B3:-
    Memberi zat untuk pembinaan saraf dan otak anak. Menghilangkan masalah takut, cemas dan bimbang. Mencegah simpul biawak atau krem betis. Mendatangkan ketenangan bagi menghadapi hari bersalin.

    B4:-
    Istimewa untuk mengawal alamat palsu, menghilangkan sakit urat dan otot di samping mengurangkan sakit semasa melahirkan. B4 juga akan memudahkan kelahiran bayi dan menghilangkan rasa takut dan cemas pada bakal-bakal ibu.

    B5:-
    Remedi ini melanjutkan tindakan B4, mengendur dan menganjalkan otot pencerut saluran peranakan dan memberi daya teranan labour sewaktu bersalin.

    B6:-
    Berguna untuk menguatkan teranan, menolong mengurangkan sakit sewaktu bersalin, mempercepat dan mempermudahkan kelahiran, membuka luas saluran peranakan dan mengurangkan sakit selepas bersalin.

    L7:-
    Bagus untuk menyembuhkan luka, jahitan serta pusat bayi di samping mencegah jangkitan kuman dan penanahan.

    L8:-
    Membantu menyembuhkan rasa sakit-sakit, menghentikan darah, mencegah sakit meroyan, demam dan sakit kepala.

    L9:-
    Menghilangkan sengal selepas bersalin dan bisa-bisa, sakit meroyan, menghentikan darah nifas, membetulkan urat-urat darah yang putus, menyusun semula alat peranakan dan menguatkan seluruh anggota tubuh.

    L10:-
    Mempercepatkan kecut semula rahim. Mengangkat kembali rahim ke kedudukan asal dan mengurangkan simpul urat biru.

    L11:-
    Tonik istimewa bagi memanaskan tubuh, menambah selera, membaiki penghadaman dan melancarkan pembuangan najis. Mengenakkan tidur, menghilangkan kebas-kebas serta menyegarkan rahim dan alat peranakan

    L12:-
    Berfungsi untuk menjaga kesihatan ibu bersalin agar sentiasa sihat; mengembalikan kekuatan, memulihkan alat pengkelamian dan menimbulkan kesegaran.

    AMARAN: Homopati. Elakkan pengambilan minuman berkafina (kopi, nescafe, teh) dan minuman bergas. Jangan dipegang ubat dan gunakan sudu plastik atau hanya gunakan tudung ubat sahaja.

    KEPADA YG BERMINAT UTK MILIKINYA BOLEH PM/EMAIL: rozaita75@yahoo.com /SMS 012-6085887

  17. #237
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default baju dipadankan dgn legging...

    +
    Baju:-
    Ukuran : bahu 9.5”, Labuh baju 18”
    Harga Asal : RM28
    After less : RM20!!!

    Legging:-
    Ukuran: labuh 19", Pinggang 16.5"
    Harga : RM15/ helai

    OFFER CUMA RM30: Baju + Legging (Jimat RM5)

  18. #238
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default baju + Legging

    +



    Baju:-
    Kod: BL01
    Size: 3 (3Y-4Y)
    Harga: RM24.90
    Ukuran (dlm inci) : Bahu 11.5", Labuh baju 16"

    Legging:-
    Ukuran: labuh 19", Pinggang 16.5"
    Harga : RM15/ helai

    OFFER CUMA RM35: Baju + Legging

  19. #239
    Peniaga Mini @ Plaza eZSi
    Join Date
    02 Aug 2007
    Posts
    2,045

    Default Re: Jom Tgk Ada Offer Gaun Baby (English cotton) Cuma RM30 je di pg6....Jus Limau Kasturi Pun Ada






    Jus Limau Kasturi Tradisional

    (Didalam bekas ni ade 15 biji limau kasturi .. + asam boi.. best.... cube la..)
    ** apa istimewanya air ni? air limau kasturi..ini di selitkan dgn asam boi....cara penyediaannya amat mudah...
    ambik sebijik limau yg dah disumbat dengan asam boi....
    dan masukkan jus dia skit. taruk air masak atau sejuk ker..kacau....tak perlu letak gula dah..
    tambah ais utk nikmat yg tidak terhingga..... heheheh hasilnye..mmg best time cuaca panas2 nie ....

    MINUM SEKALI PASTI NAK LAGI, BELUM CUBA BELUM TAU....

    Harga : 1 botol = RM 12.50

  20. #240

    Default Re: Sock Anti -slip: Faux Mary Jane

    Quote Originally Posted by beela View Post

    Faux Mary Jane
    Kod: FMJ
    Size : 9-12cm (6 month - 18 month)
    RM25/set of 3 pair

    (sesuai digayakan oleh anak2 x kira peringkat umur..nanti g jln raya rmh jiran2..ank2 safety lh ckt..budak2 kn lasak..yg hntr ank kt taska/nursery pun sesuai sgt2 pakai kn kt dia..lantai kn licin..sock cantik lak 2..pasti menarik & tertarik..Cute laks tu. Lets try!!..)


    this one ade lagi?

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •