Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 98 of 529 FirstFirst ... 4888949596979899100101102108148198 ... LastLast
Results 1,941 to 1,960 of 10565

Thread: EMAS 916

  1. #1941

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    Quote Originally Posted by mk View Post
    Yg ni 5.63gm, RM 640. Klau nak pattern ni, ada lagi satu stock in hand, berat 3.65gm, RM 420.

    pic yg akak tunjuk ni 3.65g ke or tebal lg?

  2. #1942
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,683

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    Selamat pagi, apa khabar semua, kawan2 semua sihat???? (lah ni risau lah H1N1)

    Kedai dah buka......

  3. #1943
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,683

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    Quote Originally Posted by amira76 View Post
    pic yg akak tunjuk ni 3.65g ke or tebal lg?
    Picture ni rantai yg berat 5.63gm, klau yg berat 3.65gm ni, rantai dia halus sikit dr gambar ni.

  4. #1944
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,518

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    Quote Originally Posted by DeqIza View Post
    Apa lgi, sambar je ler
    taknak la, sbb besar, tak sesuai dgn jari saya...

  5. #1945

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    ok..ingat nk trade in rantai ni..tp x sure berat brp g plak..xde ke sale cincin saiz 18?

  6. #1946
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,683

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    Quote Originally Posted by amira76 View Post
    ok..ingat nk trade in rantai ni..tp x sure berat brp g plak..xde ke sale cincin saiz 18?
    Klau nak trade in boleh pos kat akak, then akak tlg timbang.

    klau cincin saiz 18 ada lah satu stock in hand, klau tak berkenan, nanti akak tlg cari lain. Yg belah kiri, corak bunga berat 2.49gm, RM 310


  7. #1947
    Ahli Baru
    Join Date
    23 Jan 2009
    Posts
    357

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    salam n pagi misha....
    waaaa, blog camni best la skit..cpt skit tgk baran hehehe..kalau kat wmc loading lmbt hehehehe jgn lupe update selalu ye hehehe

    http://emas916-mina78.blogspot.com/

  8. #1948

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    Quote Originally Posted by mk View Post
    Klau nak trade in boleh pos kat akak, then akak tlg timbang.

    klau cincin saiz 18 ada lah satu stock in hand, klau tak berkenan, nanti akak tlg cari lain. Yg belah kiri, corak bunga berat 2.49gm, RM 310

    x kenan la kak cincin tu..sya kenan cincin mcm sya pm akak hari tu...

  9. #1949
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,683

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    Quote Originally Posted by amira76 View Post
    x kenan la kak cincin tu..sya kenan cincin mcm sya pm akak hari tu...
    dah byk kali pm akak, akak pun tak tau yg mana satu, boleh tak pm gambar cincin tu sekali lagi...

  10. #1950

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    dah pm akak..tp cincin kt blog akak koleksi cincin yg paling atas tu brp g/rm?

  11. #1951

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    Quote Originally Posted by nasefah View Post
    yang macam ni.... tapi batunye sume putih....
    saya pakai saiz 14....
    lps raye pun xpe kak...

    camni kak..boleh ke?

  12. #1952
    Ahli Lama
    Join Date
    10 May 2008
    Posts
    160

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    salam kak misha chechk pm x??

  13. #1953
    Ahli Lama
    Join Date
    10 May 2008
    Posts
    160

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    kak...box akak penuh x leh nk msg

  14. #1954
    Ahli Baru
    Join Date
    12 Mar 2009
    Posts
    179

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    cincin ni ker......

    Originally Posted by nasefah


    lawa jugak cincin ni... cuba tanya Misha berapa harga kalau request cincin mcm ni.

  15. #1955
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,518

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    aah...cantikla..simple but nice.
    bgtahu la harga kat sini..

  16. #1956
    Ahli Baru
    Join Date
    12 Mar 2009
    Posts
    179

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    cincin ni upload dari customer misha... tapi klu request nak sama pattern mcm ni boleh kot... tggu respon dr misha..

    Originally Posted by nasefah

  17. #1957

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    Quote Originally Posted by mk View Post
    ok, nanti akak usahakan. Nak yg corak love, bulat atau yg berhuruf a,b,c...

    Ni set rantai yg tempah hari tu, dah siap

    kalau boleh nk bentuk love jgk.nak sama ngan rantai...xsabar nk pakai rantai ni.xpe2 ada duit lebih saya bayar habis la...hehehe....

  18. #1958
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,683

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    GELANG BB ~~~ BERAT 3.48GM, PANJANG 13CM, TAKDA LOCENG (NAK LOCENG BOLEH TAMBAH) RM 425


  19. #1959
    Ahli Baru
    Join Date
    12 Mar 2009
    Posts
    179

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    misha berapa ukuran subang ni yer ada besar duit syiling seposen ker...


  20. #1960
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,683

    Default Re: ~~KEDAI EMAS 916~~

    Quote Originally Posted by micha263 View Post
    misha berapa ukuran subang ni yer ada besar duit syiling seposen ker...

    takda lah min.....yg ni kecik ja....besar dlm 5sen, sesuai utk budak

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •