Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 51 of 529 FirstFirst ... 4147484950515253545561101151 ... LastLast
Results 1,001 to 1,020 of 10567

Thread: EMAS 916

  1. #1001

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    akak check pm ye

  2. #1002
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA


  3. #1003

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    akum misha.dah amik ke akak nye rantai tangan.apa2 bagitau ye.tq

  4. #1004
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,517

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    kak ....rantai tgn sauh tu brp?? cantik gak ye...

  5. #1005
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,517

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by edrina79 View Post
    waaa..mmg suke emas ni ye ...fuchsia biase surf web jutawanemas x? try usha2 sane..diaorg ade buat sort of ramalan2/analisis berkenaan naik trun rege emas dan segala yg berkait dgn emas la ..saye yg keje kat lombong emas ni pun jenguk2 sane jugak..psl analisis ni bukan senang hehehe

    *sori ye tuan umah, nyampuk2 skit
    saya mmg minat tp kalau boleh pakai yg plated, saya beli yg plated je tp kulit saya tak tahan la pakai yg platednye...jadi gatal2 dan berair kulit.
    so kena la beli emas jugak...lgpun emas ni 1 pelaburan. bila sesak2 takde duit, boleh gadai. nak pulak gadai time harga emas naik. bykla dapat..

  6. #1006
    Ahli Emas
    Join Date
    15 Sep 2008
    Posts
    1,065

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by fuchsia View Post
    saya mmg minat tp kalau boleh pakai yg plated, saya beli yg plated je tp kulit saya tak tahan la pakai yg platednye...jadi gatal2 dan berair kulit.
    so kena la beli emas jugak...lgpun emas ni 1 pelaburan. bila sesak2 takde duit, boleh gadai. nak pulak gadai time harga emas naik. bykla dapat..
    mmg btol 101%, disimpan sbagai "pelaburan"
    dolu2 DeqIza t'ingin nak pkai MAS yg beso2,nak pkai yg PALSU x'brani almaklumlah sedara-mara sume nyer jnis yg bz' body..klau tgk org pkai lebih skit,mulalah nak tilik siap pkai kat tgn sendri agi..sambil menyelam minum air(jeling2 either MAS btol/tipu)..so,x'berduit, x'der lah pkai,walaupun palsu

  7. #1007
    Ahli Baru
    Join Date
    23 Jan 2009
    Posts
    357

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by DeqIza View Post
    mmg btol 101%, disimpan sbagai "pelaburan"
    dolu2 DeqIza t'ingin nak pkai MAS yg beso2,nak pkai yg PALSU x'brani almaklumlah sedara-mara sume nyer jnis yg bz' body..klau tgk org pkai lebih skit,mulalah nak tilik siap pkai kat tgn sendri agi..sambil menyelam minum air(jeling2 either MAS btol/tipu)..so,x'berduit, x'der lah pkai,walaupun palsu
    betoi2..pelaburan..dulu ade metallurgist tmpt keje suggest melabur dlm emas (cth kijang emas)..mase tu emas murah lagi, so ramai x lyn sgt..skang haa amik ko hehehe...pikir2 rugi plak

  8. #1008
    Ahli Sensasi
    Join Date
    01 Aug 2008
    Posts
    16,588

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    saya bayar banyak ni dulu yek.nanti kalo ader duit lebih saya masukkan banyak skit.thanks.kalo ader apa-apa inform yek...

    Amount: RM150.00 Status: Successful
    Reference number: 1315139006
    Transaction date: 28 May 2009
    Transaction time: 09:22:20

    From Account 154044673551 WSA

    To 3rd Party Account Number: 152116115634
    Account Holder Name: NURMISHA KHOR BINTI

    Effective date: Today
    Description of transaction: pendahuluan utk emas yek.

  9. #1009
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by nzik_friend4ever View Post
    saya bayar banyak ni dulu yek.nanti kalo ader duit lebih saya masukkan banyak skit.thanks.kalo ader apa-apa inform yek...

    Amount: RM150.00 Status: Successful
    Reference number: 1315139006
    Transaction date: 28 May 2009
    Transaction time: 09:22:20

    From Account 154044673551 WSA

    To 3rd Party Account Number: 152116115634
    Account Holder Name: NURMISHA KHOR BINTI

    Effective date: Today
    Description of transaction: pendahuluan utk emas yek.
    ok, thanks....jadi confirm nah rantai.

  10. #1010
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,517

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by DeqIza View Post
    mmg btol 101%, disimpan sbagai "pelaburan"
    dolu2 DeqIza t'ingin nak pkai MAS yg beso2,nak pkai yg PALSU x'brani almaklumlah sedara-mara sume nyer jnis yg bz' body..klau tgk org pkai lebih skit,mulalah nak tilik siap pkai kat tgn sendri agi..sambil menyelam minum air(jeling2 either MAS btol/tipu)..so,x'berduit, x'der lah pkai,walaupun palsu
    saya tak suka betul dgn sedara2 yg ada sikap camni...nasib baik ipar duai saya jenis tak kisah. lgpun diorg pun setaraf dgn saya. takde yg kaya2 sangat...he he he...

  11. #1011

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by mk View Post
    kak..nih brape...leh bayo ansur x?

  12. #1012
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by Mama_Z View Post
    kak..nih brape...leh bayo ansur x?
    salam....boleh.....

    Gelang ni berat 6.14gm, panjang 18cm, rege ansuran RM 800.

  13. #1013

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    assalamualaikum kak mk..........sy ahli br kat sn. sy nak tya psl harga brg ni
    czp 3072
    czp 3053
    czp 3051
    czp 3046

    brg di atas ni loket kan?????????????
    tq

  14. #1014
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA


  15. #1015

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    kak mk.....ada x lkt yg brt dia 1- 1.5g???

  16. #1016
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,517

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    loket bentuk bunga takde ke kak...?? saja tanya, kalau ada yg ringan dan tak besar sgt boleh gak booking...nak yg comel2 je sebesar duit 20sen.

  17. #1017
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,517

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    kak...V029 tu rantai tgn ke?? berapa yg tu?? tp nampak cam besar je...mesti 2k keatas..

  18. #1018
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by fuchsia View Post
    loket bentuk bunga takde ke kak...?? saja tanya, kalau ada yg ringan dan tak besar sgt boleh gak booking...nak yg comel2 je sebesar duit 20sen.
    Nanti sat nah....akak tengah upload gambar baru....soalan2, akak akan jawab mlm ni.

  19. #1019
    Ahli Baru
    Join Date
    29 Jul 2008
    Posts
    518

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by mk View Post
    Nanti sat nah....akak tengah upload gambar baru....soalan2, akak akan jawab mlm ni.
    huhuhuhuhu...akak upload le guna lain dari photobucket....x leh view nih..

    nak tengok jugak...

  20. #1020
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by masnur View Post
    huhuhuhuhu...akak upload le guna lain dari photobucket....x leh view nih..

    nak tengok jugak...
    sian kat mas.....ok ok ok....weekend ni akak try download kat imageshark, atas permintaan mas

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي