Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 503 of 529 FirstFirst ... 3403453493499500501502503504505506507513 ... LastLast
Results 10,041 to 10,060 of 10568

Thread: EMAS 916

  1. #10041

    Default Re: EMAS 916

    [QUOTE=LuvLy;4260194][QUOTE=mayaalia;4259020]
    Salam, rt yg bawah ni brape grm.. kalau ansuran bleh byr brape kali

  2. #10042

    Default Re: EMAS 916

    Quote Originally Posted by ayudress View Post
    akak bg rega tuk dua2 berat ni....

    pastu sy tgk yg mana best
    yg best ttu la yg paling mahal.. coz hasilnya kelak.. lebih berat lebih beso..
    hehehehe

  3. #10043
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,517

    Default Re: EMAS 916

    mna kak misha ni? penat bercuti lg ke?

  4. #10044

    Default Re: EMAS 916

    Quote Originally Posted by ayudress View Post
    akak bg rega tuk dua2 berat ni....

    pastu sy tgk yg mana best


    ayu kembaq ngan my la lps nie.....
    my ambik last year....yg 38.38g tu..
    masa tu ansuran ngan misha...
    rm129/g kalau x silap....
    untung rasanya smpt membeli masa tu...

  5. #10045
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,517

    Default Re: EMAS 916

    Quote Originally Posted by myza1979 View Post
    ayu kembaq ngan my la lps nie.....
    my ambik last year....yg 38.38g tu..
    masa tu ansuran ngan misha...
    rm129/g kalau x silap....
    untung rasanya smpt membeli masa tu...
    mmg berbaloi2x...
    skrg ni ansuran dah 153/g....

  6. #10046
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: EMAS 916

    Assalamualaikum,

    Alhamdulillah misha dah selamat sampai Malaysia.....Maaf ya hari ni lambat online. Balik2 ni cam nak demam lah pulak

  7. #10047
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: EMAS 916

    Quote Originally Posted by nasefah View Post
    salam kak misha,

    cmtu jadilah ye saya nak ambil rantai tangan ni...
    macam mane payment ye.. deposit berape ye...
    Salam nasefah, rantai ni jenis adjustable, nasefah nak panjang mana?? Nak panjang cam gambar ka??? Nasefah boleh letak deposit RM 150 dulu, nanti dah siap, baru akak bagi tau rege benar, boleh???

    Lagi satu, rt ni urgent tak?? Sebab lah dah dekat raya cina, akak tak pasti dia org done nak siapkan sebelum raya tak?? Raya nanti, kilang selalu tutup lama, dlm seminggu atau lebih.

  8. #10048
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: EMAS 916

    Quote Originally Posted by fuchsia View Post
    salam kak misha....
    dh masuk keje balik ke hari ni??
    jgn lupa tmph rt bebola yg nora nak tu yer
    Salam nora, akak cuti lah hari ni.....semlm sampai rumah kul 2 pagi, hari ni tak larat nak gi opis dah. Tambah2 4 hari tak jumpa anak, rindu sgt2, hari ni boleh lah bermesra ngan depa.

    Rt nora don worry.....akak akan process & follow up ya.

  9. #10049
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,517

    Default Re: EMAS 916

    Quote Originally Posted by mk View Post
    Salam nora, akak cuti lah hari ni.....semlm sampai rumah kul 2 pagi, hari ni tak larat nak gi opis dah. Tambah2 4 hari tak jumpa anak, rindu sgt2, hari ni boleh lah bermesra ngan depa.

    Rt nora don worry.....akak akan process & follow up ya.
    ok. Kak misha rehatla btul2,penat jln jauh kan? Kain batik yg nora tny tu ade lg x?

  10. #10050
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,517

    Default Re: EMAS 916

    Quote Originally Posted by mk View Post
    Salam nora, akak cuti lah hari ni.....semlm sampai rumah kul 2 pagi, hari ni tak larat nak gi opis dah. Tambah2 4 hari tak jumpa anak, rindu sgt2, hari ni boleh lah bermesra ngan depa.

    Rt nora don worry.....akak akan process & follow up ya.

  11. #10051
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,517

    Default Re: EMAS 916

    Mna kak misha ni? X sihat lg ke?

  12. #10052
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,517

    Default Re: EMAS 916

    Kak misha ambik trade in brp skrg?

  13. #10053
    Ahli Emas
    Join Date
    31 May 2007
    Posts
    1,134

    Default Re: EMAS 916

    Quote Originally Posted by fuchsia View Post
    Mna kak misha ni? X sihat lg ke?
    Misha bercuti ke vietnam laaa....

  14. #10054
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,517

    Default Re: EMAS 916

    dh balik la...

    kak misha, nk tny, VO200, brp ukuran bebola plg besar??

  15. #10055
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,517

    Default Re: EMAS 916

    lg 1 nk tny, ade x loket love kecik, nora nk 3 biji.

    loket yg nora tny hari tu la. berat dalam 0.7-0.8gm each.

    nk buh kt rt..nnti nora pos rt tu yer..minta akak psgkan love tu..

  16. #10056

    Default Re: EMAS 916

    Danke für das Teilen dieses nützlichen Informationen ....Taufkleid

  17. #10057
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,517

    Default Re: EMAS 916

    salam kak misha...
    betul ke hg emas dh trn semalam??

  18. #10058
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,517

    Default Re: EMAS 916

    Quote Originally Posted by fuchsia View Post
    lg 1 nk tny, ade x loket love kecik, nora nk 3 biji.

    loket yg nora tny hari tu la. berat dalam 0.7-0.8gm each.

    nk buh kt rt..nnti nora pos rt tu yer..minta akak psgkan love tu..
    kak, ni hold dulu.
    nk tukar dgn loket lain...

  19. #10059
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,685

    Default Re: EMAS 916

    Quote Originally Posted by fuchsia View Post
    salam kak misha...
    betul ke hg emas dh trn semalam??
    Salam nora, rege pasaran masih RM 157/g lagi......jika ada perubahan, mesti akak inform kat sini, don worry.....

  20. #10060
    Ahli Sensasi
    Join Date
    06 Aug 2007
    Posts
    6,517

    Default Re: EMAS 916

    Quote Originally Posted by mk View Post
    Salam nora, rege pasaran masih RM 157/g lagi......jika ada perubahan, mesti akak inform kat sini, don worry.....
    fuhh..lega rasanya..

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •