Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 11 of 529 FirstFirst ... 7891011121314152161111511 ... LastLast
Results 201 to 220 of 10565

Thread: EMAS 916

  1. #201

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by mk View Post
    Salam nanie, gelang tanga VO3 nak buat gelang kaki pun boleh, cuma berat lebih kurang dlm 7gm, rege dekat Rm 9xx
    Akak, nie saya nk tanyer lg... saya berminat.. tp.... klu saya nk beli secara ansur2.. sehingga harga barang habis akak terima ke? ataupn akak akan guna system kutu...? emas V03 tu tadi bentuk padat kan?

  2. #202
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,683

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by nanie's View Post
    Akak, nie saya nk tanyer lg... saya berminat.. tp.... klu saya nk beli secara ansur2.. sehingga harga barang habis akak terima ke? ataupn akak akan guna system kutu...? emas V03 tu tadi bentuk padat kan?
    Boleh gak klau nak bayar ansuran, ah ha...gelang ni jenis padat, nak budget dlm berapa RM??? Panjang berapa cm??? Nak buat berapa kali bayar???

  3. #203

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    erm.. klu paling lama pn berapa lama tempoh payment akak ambil? maksud saya bleh ke sampi 9-10 kali payment saya buat? example kata pjg 30cm bajet 9++ atau < 1k. payment 9-10x bayar? saya nk tanyer dulu...

  4. #204
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,683

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by nanie's View Post
    erm.. klu paling lama pn berapa lama tempoh payment akak ambil? maksud saya bleh ke sampi 9-10 kali payment saya buat? example kata pjg 30cm bajet 9++ atau < 1k. payment 9-10x bayar? saya nk tanyer dulu...
    klau rege atas 2k boleh lah buat ansuran sampai 10 kali, klau lower than 1k, akak bagi tempoh 6 bulan je, lagi pun lepas 6 bulan, done lah dapat n pakai masa raya. Boleh??

  5. #205
    Ahli Baru
    Join Date
    09 Jan 2009
    Posts
    101

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by shariah View Post
    kak gelang kaki Q4 tu brape harga ..menawan betul
    kak dalam 18cm panjangnya sebb klu 17cm ketat sikit...

  6. #206
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,683

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by shariah View Post
    kak dalam 18cm panjangnya sebb klu 17cm ketat sikit...
    sha....gelang ni akak tak confirm berapa panjang, nanti balik lepas ukur, akak bagi tau, nak paid by cash or ansuran??

  7. #207

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    hai kak .. ada ke pattern baru utk rantai gelang @ gelang rantai.. hehehe.. compuis den.. leh gak cuci lagi purse nie hahahaha...

  8. #208
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,683

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by aliyahle View Post
    hai kak .. ada ke pattern baru utk rantai gelang @ gelang rantai.. hehehe.. compuis den.. leh gak cuci lagi purse nie hahahaha...
    Ada......akak tak done lagi upload kat photobucket, insyllah besok atau lusa, akak buh kat topic ni ya

  9. #209

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by mk View Post
    Ada......akak tak done lagi upload kat photobucket, insyllah besok atau lusa, akak buh kat topic ni ya
    wokeh... hehe..

  10. #210
    Ahli Baru
    Join Date
    09 Jan 2009
    Posts
    101

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by mk View Post
    sha....gelang ni akak tak confirm berapa panjang, nanti balik lepas ukur, akak bagi tau, nak paid by cash or ansuran??
    akak ni mesti confius sha pun dh confius sama..saiz yang sha bg tu untuk rantai tangan kutu 1k

  11. #211
    Ahli Baru
    Join Date
    09 Jan 2009
    Posts
    101

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by shariah View Post
    akak ni mesti confius sha pun dh confius sama..saiz yang sha bg tu untuk rantai tangan kutu 1k
    kecian kat kak mesti busy sgt kan

  12. #212
    Peniaga Mini @ Rafflesia
    Join Date
    17 Feb 2009
    Posts
    661

    Default Re: Coming soon

    v012 tu rege brape kak

  13. #213

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    teringin naok join kutu emas...
    ader kosong lagi ker?

  14. #214
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,683

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by addasara View Post
    teringin naok join kutu emas...
    ader kosong lagi ker?
    Salam addasara, nak join kutu emas 916 ka?? RM 1k masih ada tempat kosong lagi, nak ka??? Tidak pun, bayar ansuran pun boleh......

  15. #215
    Ahli Lama
    Join Date
    23 Dec 2007
    Posts
    565

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA



    Salam mk,

    Kak zaimah nk tanya, brp berat gelang dlm gmbar baris pertama dari atas tu? Brp pulak regenya kalau k zaimah nk panjang gelang tgn tu 19 cm? Akak nk byr ansur? Kalau boleh, akak budget dlm RM600.00-RM700.00, ringan sgt ke? Halus sgt ke design ni? Gelang design mcm tu tahan lasak tak? Takut terputus pulak bila lasak2 buat keje.

    Kalau ada design lain, mk paste kan gmbar nya... design yg terkini, tapi tk sarat atau berat sgt kt tgn. Tk terlalu besar/tebal & tak terlalu halus. Sbb nk pakai hari2... panjang 19 cm... budget area RM600-RM700.00.

    TQVM.
    Last edited by kak zaimah; 9th March 2009 at 08:25 PM.

  16. #216
    Ahli Lama
    Join Date
    23 Dec 2007
    Posts
    565

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA



    Yg ni pun ok gak...

    Dpt tk rege RM600-RM700.00 kalau pnjgnya 19 cm..? Tk halus sgt design dia ye... Senang putus tak kalau pakai hari2...

    TQ

  17. #217
    Ahli Lama
    Join Date
    23 Dec 2007
    Posts
    565

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA



    MK,

    Baris pertama & baris yg last sekali tu pun, mcm menarik... Brp berat & rege utk 19 cm jgk? Dpt tk kalau budget kak zaimah RM600.00-RM700.00?

    Kk zaimah nk pilih salah satu dari design kt atas utk hadiah anak sedara... tengok mana yg tahan lasak utk pakai hari2...

    TQVM

  18. #218

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    kak gelang kaki Q2 tu berape ea???
    ermmm klau byr bln2 brp???
    nanti akk pm sy ea.....

  19. #219
    Ahli Baru
    Join Date
    24 Oct 2008
    Posts
    157

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    nak tanya VO29 harga berape yek

  20. #220
    Peniaga Supreme @ Causeway Mall
    Join Date
    09 Nov 2007
    Posts
    6,683

    Default Re: KEDAI EMAS 916...SINGGAH LAH JAMU MATA

    Quote Originally Posted by Bella7 View Post
    nak tanya VO29 harga berape yek
    Morning bella, gelang ni belakang kosong, berat dlm 19gm+-, rege dlm RM 2400

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •