Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 13 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 249
  1. #1

    Kenyit Mata JUALAN TUALA MANDI, SELIMUT & TOPI(CAP) dan SULAMAN PD TUALA & TOPI


    Dengan lafaz BismillahhirRahmanirRahim, semoga mendapat keberkatan Allah S.W.T, saya dengan ini memulakan perniagaan kedai/lot eletronik ini dengan melalui pelbagai cabaran untuk memeriahkan WMC di sini. Lot elektronik yang bernama, Geboobugs e-lot ini menawarkan jualan tuala mandi & selimut 100% cotton yang berkualiti dan mempunyai corak yang menarik termasuk corak bersulam bunga-bungaan atau watak-watak kartun serta corak-corak menawan yang pasti menambat hati anda. Selamat mengunjungi lot elektronik saya ini....selamat menjamu mata dan membeli-belah... sebarang pertanyaan @ order boleh di email ke anggerik.71@gmail.com atau sms ke no 019- 418 4824.
    Last edited by amanjy; 10th January 2011 at 02:01 PM. Reason: CHANGE THE TITLE

  2. #2

    Default Re: TUALA MANDI 100% COTTON BERSULAM PELBAGAI CORAK...

    TATACARA & PROSES MEMBUAT PESANAN

    1. Kenal pasti tuala mandi pilihan anda

    2. Sahkan kod tuala mandi yang menjadi pilihan hati

    3. Bank in dalam akaun bank yang di senaraikan di bawah
    4. Bila dah ‘bank-in’ pembayaran, sila PM atau SMS atau e-mail saya butir2 berikut untuk memudahkan urusan :

    a) Kod barangan
    b) Kuantiti
    c) Nama Pembeli
    d) Nombor telefon/alamat pos
    e) Bukti transaksi bayaran yang telah dibuat.
    5. Sila maklumkan jika telah mendapat brg yg telah dipesan & dibayar

    6. Setiap barangan yang dijual, akan diperiksa terlebih dahulu.
    .
    7.Harga yang dinyatakan tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan sebaliknya


    Hubungi saya samada PM or e-Mail or SMS

    e-Mail - geboobugs@gmail.com atau anggerik.71@gmail.com

    SMS - 019-418 4824

    PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT MELALUI CIMB atau MAYBANK
    NO. AKAUN AKAN DI BERITAHU SETELAH ANDA MENGENALPASTI PILIHAN PESANAN ANDA

  3. #3

    Default Re: TUALA MANDI 100% COTTON BERSULAM PELBAGAI CORAK...

    CARA PENGHANTARAN

    1. Cara penghantaran adalah menggunakan perkhidmatan pos laju Pos Malaysia / skynet dan pos ekspres Pos Malaysia

    2. Caj penghantaran pos laju minima RM7.00 (Semenanjung Malaysia) dan RM10.00 (Sabah/Sarawak). ** Tertakluk kepada berat barangan, perubahan dan promosi.

    4. Kami akan menghantar barangan setelah menerima bayaran penuh.
    Penghantaran akan dibuat setiap 3 hari sekali atau atas permintaan pelanggan (yang mahukan segera).

    5. Pastikan nama,alamat pos anda lengkap bersama nombor telefon yang boleh dihubungi supaya tiada masalah penghantaran pos.

  4. #4

    Default SELIMUT TUALA SINGLE

    stok selimut baby 2010 dah habis, nantikan stok 2011.....tungguuu

  5. #5

    Default SELIMUT TUALA SINGLE

    Stok selimut dewasa 2010 dah habis, nantikan stok 2011.....tungguuuu
    Last edited by amanjy; 15th January 2010 at 10:16 PM. Reason: STOK BARU 2010

  6. #6

    Default SELIMUT FLEECE

    SELIMUT FLEECE KARTUN -CUMA RM 10.00 SEHELAI -tidak termasuk kos pos - SAIZ QUEEN- BOLEH BUAT CADAR KATIL SINGLE

    corak-corak abstrak masih ada tp tiada gambar yg di upload, boleh sms utk pertanyaan lanjut. TUNGGUUU UTK STOK 2011
    Last edited by amanjy; 15th January 2010 at 10:51 PM. Reason: STOK BARU 2010

  7. #7

    Default TUALA MANDI BABY

    TUALA MANDI BABY COTTON BERSULAM - RM 10.00 SEHELAI tidak termasuk kos pos

    SAPU TANGAN TUALA - PILIHAN WARNA - BIRU NILA & PEACH ( SILA PM UTK MAKLUMAT LANJUT)

    CORAK LAMA - BEES, YG MASUK STOK LAGI, TP CUMA 2 WARNA SAHAJA



    SEMUA PILIHAN HANYA SEBAGAIMANA DI DALAM GAMBAR DI SINI SAHAJA
    Last edited by amanjy; 15th January 2010 at 11:01 PM. Reason: STOK BARU 2010

  8. #8

    Default TUALA MANDI BERSULAM BUNGA

    TUALA MANDI SAIZ DEWASA BERCORAK BERBAGAI YG JUGA BOLEH DIJADIKAN HIASAN DINDING BILIK TIDUR -----UPDATE STOK 2011
    RM 14.00 sehelai (tidak termasuk kos pos)

    TUALA GAMBAR KARTUN MINNIE & MICKEY

    TUALA GAMBAR KARTUN GARFIELD BERSANTAI

    TUALA GAMBAR KARTUN FLORIDA -POOH

    TUALA GAMBAR KARTUN DAISY DUCK & MINNIE MOUSE

    TUALA LOGO LIVERPOOL FOOTBALL CLUB

    TUALA LOGO MANCHESTER UNITED FOOTBALL CLUB

    TUALA LOGO CHELSEA FOOTBALL CLUB

    TUALA LOGO ARSENAL FOOTBALL CLUB

    SEMUANYA SANGAT MENARIK HATI TERUTAMA ANAK2.

    Last edited by amanjy; 15th January 2010 at 11:03 PM. Reason: STOK BARU 2010

  9. #9
    Ahli Sensasi
    Join Date
    13 Sep 2005
    Posts
    4,077

    Default Re: TUALA MANDI 100% COTTON BERSULAM PELBAGAI CORAK...

    reganya tak letak lagi ya ........ cantik2 lah tengah jamu mata yang tak ngantuk2 nih ... hehhe ... selamat buka kedai .... semoga sukses ....

  10. #10

    Default Re: TUALA MANDI 100% COTTON BERSULAM PELBAGAI CORAK...

    Quote Originally Posted by syauqina View Post
    reganya tak letak lagi ya ........ cantik2 lah tengah jamu mata yang tak ngantuk2 nih ... hehhe ... selamat buka kedai .... semoga sukses ....
    salam dik, ada kat atas gambar tuala hijau tu...
    terima kasih banyak, Alhamdulillah, semoga semua ahli WMC dapat beri sokongan bisnes ni. Nak tengok 2 corak yang baru tu (bunga ros n kekwa) tunggu, maybe sabtu or ahad ni masuk le....memang kualiti ( family sendiri , mak , family abang, kawan2 yang beli pun puas hati dulu ada kartun kitty,pooh dan lain2 tapi dah x de stok ( sebab jual offline juga, cuma x de kedai) ini kedai percubaan....selamat jamu mata

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz Square
    Join Date
    30 Jul 2008
    Posts
    659

    Default Re: TUALA MANDI 100% COTTON BERSULAM PELBAGAI CORAK...

    Salam....


    Tahniah ya...dah buka kedai

  12. #12

    Default Re: TUALA MANDI 100% COTTON BERSULAM PELBAGAI CORAK...

    Quote Originally Posted by sue ganu View Post
    Salam....


    Tahniah ya...dah buka kedai
    Salam sue_ganu,
    terima kasih atas sokongan sue selama ni. Sudi-sudi lah jamu mata, kalau ada yang berkenan di hati tu, jangan le malu ye, sila masuk..

  13. #13
    LITTLEONES' CLOSET
    Join Date
    24 Jul 2008
    Posts
    1,104

    Default Re: TUALA MANDI 100% COTTON BERSULAM PELBAGAI CORAK...

    selamat buka kedai kak....
    http://www.wanitamelayu.com/forum/forumdisplay.php?f=906


  14. #14
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    09 Oct 2006
    Posts
    3,266

    Default Re: TUALA MANDI 100% COTTON BERSULAM PELBAGAI CORAK...

    tahniah & semoga berjaya

  15. #15

    Default Re: TUALA MANDI 100% COTTON BERSULAM PELBAGAI CORAK...

    salam..
    tahniah dah buka kedai.
    semoga berjaya.

    **sy intai2 dulu

  16. #16

    Default Re: TUALA MANDI 100% COTTON BERSULAM PELBAGAI CORAK...

    Salam,

    Tahniah diatas pembukaan kedai...
    Semoga success selalu

  17. #17

    Kenyit Mata Re: TUALA MANDI 100% COTTON BERSULAM PELBAGAI CORAK...

    Salam semua,

    Terima kasih toke NusantaraBiz, maratussolehah, eihanlemoc dan lynz . Semoga semua yang dah berpengalaman ni dapat beri sokongan kepada saya yang baru belajar untuk berjaya dalam bisnes ni. Selamat menjamu mata, ada lagi gambar yang nak di upload lagi.

  18. #18

    Default Re: TUALA MANDI 100% COTTON BERSULAM PELBAGAI CORAK...


  19. #19

    Default STOK TERKINI TUALA BABY - MAC 2010

    STOK TERKINI TUALA UNTUK BABY N ANAK2 KECIK
    EMBOSSED ROSE BESAR WITH LOVE ALL OVER THE TOWEL
    SULAMAN SEKUNTUM BUNGA ROS, I LOVE YOU - BORDER LINE



    SEHELAI RM 12 - TIDAK TERMASUK POS



    5 PILIHAN WARNA YG TERANG & MENARIK

    -----HANYA 3 WARNA PILIHAN YG MASIH ADA 2011



  20. #20

    Default STOK TERKINI TUALA BABY - MAC 2010

    STOK TUALA UTK BABY & KANAK2
    SULAMAN KARTUN & LOVE

    RM 10 SEHELAI - TIDAK TERMASUK POS

    ===SOLD OFFLINE

 

 
Page 1 of 13 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •