Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 6 of 40 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast
Results 101 to 120 of 793
  1. #101
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: CADAR ARSENAL,Liverpool dll..LELONG!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~KAMUS BERGAMBAR




    STOK : 1 SET
    HARGA : RM 120 FREE POST
    ITEM
    1 SET COMFORTER 60" X80"
    1 SET CADAR FITTED
    1 BANTAL
    1 BOLSTER

    ** comforter sahaja untuk Manchester United queen saiz 84" x 84 " RM 90 free post
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  2. #102
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: CADAR ARSENAL,Liverpool dll..LELONG!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~KAMUS BERGAMBAR

    Quote Originally Posted by Iquzram View Post
    Queen full set with comforter untuk design chelsea memang dah sold out ke?
    tkde dah chelsea full set
    tkpe esok saya cfmkan balik deh
    saya ada tepek real set tu dlm forum
    cek la ye
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  3. #103
    LITTLEONES' CLOSET
    Join Date
    24 Jul 2008
    Posts
    1,104

    Default Re: CADAR ARSENAL,Liverpool dll..LELONG!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~KAMUS BERGAMBAR

    Salam ..
    PutriCahaya baru sms saya, dia sekarang terkandas tak boleh balik ke Kemaman disebabkan banjir ... Oleh sebab itu, segala urusan penghantaran barang adalah ditunda ...
    Dia mohon maaf atas segala kelewatan

    sekian
    Pegurusan Plaza NBS
    http://www.wanitamelayu.com/forum/forumdisplay.php?f=906


  4. #104
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: CADAR ARSENAL,Liverpool dll..LELONG!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~KAMUS BERGAMBAR

    JOM JOM MASUK...MANIA SALE..
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  5. #105
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: CADAR ARSENAL,Liverpool dll..LELONG!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~KAMUS BERGAMBAR

    PENGUMUMAN PENTING MESTI BACA !!

    Assalamualaikum Warahmatullah..

    Hari ini saya nak buat pengumuman kepada semua pengunjung setia Nasrin Ibtisam

    Bermula 1 Januari 2010 Nama Baru bagi Nasrin Ibtisam ialah

    "Aaisy Nasrin Ibtisam"

    Jadi kepada yang mencari kedai saya carilah Nama ini ye..
    InsyaAllah dengan Nama dan perubahan Imej sesi 2010 akan memberi Sinar dalam memantapkan lagi perniagaan saya untuk anda semua..
    Terima kasih juga kepada Agent dan Dealer seluruh Malaysia mahupun luar negara yang senantiasa memberi sokongan yang tidak berbelah bagi dalam segenap cara sekalipun



    Puan Ira
    019-9950070 / 09-8583425
    id : PutriCahaya
    Yahoo Mesengger : nasrinmall
    Google Talk : ibtizamxs ( akan di tukar kelak )
    Email : nasrinmall@yahoo.com
    WEB : www.cybercatalogshop.com/forum
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  6. #106
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: CADAR ARSENAL,Liverpool dll..LELONG!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~KAMUS BERGAMBAR

    assalamualaikum semua...
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  7. #107
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: CADAR ARSENAL,Liverpool dll..LELONG!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~KAMUS BERGAMBAR

    EDISI BARU
    KAMUS BERGAMBAR 2010

    Bagaimana anda boleh
    MENARIK MINAT Anak-Anak Anda Untuk
    BELAJAR, BELAJAR Dan Terus BELAJAR !!!



    Tahukah anda, 80% punca kegagalan murid-murid sekolah rendah dalam subjek Bahasa Inggeris dan Bahasa Arab adalah disebabkan kurang perbendaharaan kata yang mereka ketahui ?

    Pernahkah anda terjumpa kanak-kanak di Malaysia yang baru berusia 5 tahun boleh bertutur dalam Bahasa Inggeris? Ini adalah kerana kanak-kanak ini telah didedahkan dengan perkataan-perkataan mudah dalam Bahasa Inggeris sejak mereka kecil lagi.



    ANDA MUNGKIN MENGALAMI MASALAH BERIKUT :


    1- Anda sukar mengawal anak-anak supaya duduk di rumah dan
    melakukan aktiviti yang berfaedah.

    2- Anda seorang guru yang sentiasa memikirkan cara yang paling
    berkesan untuk menjadikan pengajaran dan pembelajaran di
    dalam kelas lebih menarik dan mencapai objektif.

    3- Anda ingin anak-anak anda bertutur dalam Bahasa Inggeris
    dan memerlukan bahan rujukan yang mudah untuk menambah
    perbendaharaan kata.

    4- Anda adalah Ibu bapa yang mementingkan pelajaran untuk
    anak-anak tetapi tidak tahu bagaimana hendak menarik minat
    anak-anak anda untuk terus belajar.



    JANGAN RISAU !!!

    Kini anda mampu menyelesaikan semua masalah di atas hanya dengan meluangkan beberapa minit sahaja untuk teruskan meniliti kandungan website ini...




    BERITA BAIK UNTUK ANDA !!!


    Kamus Bergambar Generasi Baharu ialah kamus bergambar yang akan membantu kanak-kanak yang berumur 5 hingga 12 tahun meningkatkan kemahiran mereka dalam penggunaan dan penguasaan Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris Bahasa Arab dan Jawi.

    Tidak seperti kamus bergambar yang lain, Kamus Bergambar Generasi Baharu ini mempunyai ilustrasi menarik yang disusun kemas dan berwarna-warni merangsang minatkanak-kanak untuk terus menghayati dan meneliti kandungan kamus ini.




    RujukanTERBAIK untuk kanak-kanak generasi baharu :


    KELEBIHAN KAMUS BERGAMBAR INI




    1- Sesuai untuk keperluan murid-murid sekolah rendah yang mempelajari


    Bahasa Melayu Bahasa Inggeris, Bahasa Arab dan Tulisan Jawi.



    2- Pemilihan perkataan sesuai dengan perbendaharaan kata murid-murid


    pada peringkat rendah.



    3- Entri yang lengkap :


    Bahasa Melayu - Bahasa Inggeris - Bahasa Arab - Jawi



    4- Ilustrasi menarik dan tersusun kemas penuh warna-warni.



    5- Indeks Bahasa Melayu - Bahasa Arab disediakan untuk memudahkan


    murid-murid membuat rujukan.



    6- Topik baharu : Nombor dan Susunan Nombor, Kalendar (Bulan-bulan Islam)


    dan Huruf-huruf Jawi dan Angkasawan



    7- Kertas berkualiti tinggi dan tidak mudah koyak.



    8- Sesuai dengan pembelajaran Jawi dan Bahasa Arab Modul j-Qaf.




    FAEDAH SAMPINGAN




    Edisi ini telah dikemaskinikan dengan memasukkan bahan-bahan yang relevan termasuk unsur-unsur sains, nilai-nilai murni dan kedai buku.

    Unsur-unsur sains adalah sebagai pendedahan kepada pelajar yang akan mempelajari Sains mulai tahun 1.

    Malah, dalam edisi ini juga, topik disusun dengan lebih sistematik di bawah 22 tema dengan 105 tema semuanya.








    Dengan jumlah entri yang lebih 3000 perkataan, kamus ini mempersembahkan kandungan yang mantap dan menyeluruh bagi kanak-kanak generasi baharu.




    Terdapat satu topik baharu dimuatkan, iaitu Angkasawan. Di samping itu, satu bahagian sisipan, iaitu Mudahnya Bahasa Arab dimuatkan bagi memberi pendedahan kepada murid-murid tentang ayat-ayat mudah Bahasa Arab yang diberikan padanan dalam Bahasa Malaysia.



    MENARIK BUKAN ?!

    Kini anak-anak anda pasti tertarik untuk belajar, belajar
    dan terus belajar.

    Anda telah dengar apa kata mereka...


    JADI, BERAPA HARGA YANG
    PERLU DIBAYAR ?


    Kami tidak menjual pakej kamusgambar.com ini. Kami menjual apa yang terbaik untuk anak-anak anda. Tiada gunanya anda membeli buku yang mahal jika anda tidak mendapat faedahnya.

    Kali ini kami akan memveri harga yang paling istimewa untuk anda. Pada masa akan datang, kami mungkin akan menukar pakej ini dan anda terpaksa membayar dengan lebih.

    Yang pasti kami mahu anda mendapat faedah seperti yang pernah para pelanggan kami perolehi sebelum ini.



    MASA TIDAK MENUNGGU ANDA LAGI


    Cepat dapatkan tawaran hebat dari kami jika anda menempah sekarang


    dengan harga ASAL RM 59.90
    NOW!!!
    RM 39.90 sahaja

    untuk mendapatkan perubahan yang positif pada anak-anak anda
    dan kami akan memberikan anda....



    Pemberian PERCUMA

    bernilai
    RM 60 !!





    BONUS # 1 - CD Kamusgambar.com
    ( Bernilai RM 20 )










    Ia merupakan kesinambungan kepada kamus bergambar ini dimana di dalamnya terdapat lebih 100 muka surat bergambar untuk diwarnakan diasingkan mengikut tema seperti pakaian, kenderaan, haiwan, buah-buahan dan banyak lagi....

    Ia adalah untuk aktiviti tambahan dan sesi ulangkaji isi kandungan kamus yang telah dipelajari...
    Aktiviti ini akan menajamkan lagi ingatan kanak-kanak terhadap perbendaharaan kata yang mereka telah pelajari dalam kamus bergambar tersebut kerana aktiviti seperti ini sangat digemari oleh kanak-kanak...
    Keberkesanannya telah terbukti...!!!







    BONUS # 2 (Digital format) - Koleksi Kartun Kanak-Kanak
    ( Bernilai RM 30 )





    Ia juga mempunyai lebih 100 muka surat bergambar kartun-kartun kegemaran kanak-kanak untuk diwarnakan.




    Melalui CD ini, anda boleh mengembangkan lagi bakat anak-anak anda dengan mempelbagaikan aktiviti selain mewarna. Contohnya seperti kolaj, mural dan sebagainya. Di sini kami cadangkan anda bimbing anak-anak anda mewarna gambar di dalam komputer dengan menggunakan perisian PAINT.



    BONUS # 3 (Digital format) - Aktiviti Tambahan Untuk Kanak-Kanak
    ( Bernilai RM 10 )





    Satu lagi usaha untuk mengembangkan minda kanak-kanak dengan menggalakkan mereka untuk mengikuti aktiviti yang disediakan secara PERCUMA di sini




    ================================================== ====






    BONUS # 4 - Bonus Misteri





    Ya, bonus misteri !!.

    Bonus misteri ini adalah sebagai penghargaan kepada anda sebagai pelanggan.
    Ini kerana motto kami ialah "Pelanggan adalah keutamaan kami".





    ================================================== ====







    BONUS # 5 - Kos Penghantaran



    Kos penghantan juga adalah percuma. Kami tidak mengenakan sebarang extra charge untuk penghantaran. Anda hanya perlu menunggu tempahan anda sampai terus ke alamat anda.



    ================================================== ====



    Kenapa anda mesti beli sekarang?



    Ramai yang bertanya kepada kami kenapa kami menawarkan pakej ini dengan berbagai bonus pada harga yang amat murah? Sudah tentu kerana kami hanya mahu anda mendapat yang terbaik daripada kami !



    Sekarang kami menawarkan anda dengan tawaran bonus yang mungkin anda tidak akan dapat pada masa akan datang.



    Sebelum kami menaikkan harga atau mengurangkan lagi bonus-bonus yang ditawarkan, anda mesti rebut segera peluang yang kami tawarkan !








    Dapatkan segera pakej kamusgambar.com

    dari kami hari ini juga




    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  8. #108
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: KAMUS BERGAMBAR BARU!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~Examo~Biolac (Outlet Sah Kemaman )

    jom jom masuk shopping sampai licin...
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  9. #109
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: KAMUS BERGAMBAR BARU!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~Examo~Biolac (Outlet Sah Kemaman )

    jom jom masuk order lagi kamus....sangat berkesan untuk pembelajaran anak anak anda..
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  10. #110
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: KAMUS BERGAMBAR BARU!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~Examo~Biolac (Outlet Sah Kemaman )

    assalamualaikum,.
    ups skit kedai hari ini..
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  11. #111
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: KAMUS BERGAMBAR BARU!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~Examo~Biolac (Outlet Sah Kemaman )

    URUSAN POS KAMUS BERGAMBAR


    POS LAJU MALAYSIA - POS EXPRESS



    1- Raha Othman : LX514954598MY

    2- Rosmawati bt Abdullah : LX514954607MY
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  12. #112
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: KAMUS BERGAMBAR BARU!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~Examo~Biolac (Outlet Sah Kemaman )









    ORIGINAL
    Model : cayman hello kitty
    Colour : White / fushsia
    Size : M3/w5
    UKURAN 23 CM
    Price :RM 100

    STOK : 1 PSG NI JE..
    FREE POST LAJU N FREE BAG CROCS

    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  13. #113
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: KAMUS BERGAMBAR BARU!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~Examo~Biolac (Outlet Sah Kemaman )

    Assalamualaikum semua..
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  14. #114
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: KAMUS BERGAMBAR BARU!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~Examo~Biolac (Outlet Sah Kemaman )

    Assalamualaikum...
    jom order lagi kamus bergambar percuma CD dengan pelbagai aktiviti yang menarik di dalamnye..

    Hadiah istimewa itu tiada di mana mana ...
    hehehe
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  15. #115
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: KAMUS BERGAMBAR BARU!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~Examo~Biolac (Outlet Sah Kemaman )

    assalamualaikum..
    ups skit untuk Kamus bergambo...
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  16. #116
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: KAMUS BERGAMBAR BARU!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~Examo~Biolac (Outlet Sah Kemaman )

    URUSAN POS KAMUS BERGAMBAR


    POS LAJU MALAYSIA - POS EXPRESS


    1- Rafidah : LX527202889MY

    2- Nasrin care centre : LX514954615MY
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  17. #117
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: KAMUS BERGAMBAR BARU!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~Examo~Biolac (Outlet Sah Kemaman )

    IKLAN AKOJAYA-

    Untuk Makluman KATALOG 2010
    AKOJAYA Dah Sampai...


    PERHATIAN KEPADA YANG DAH JOIN AHLI @ YANG NAK FREE KATALOG AKOJAYA :


    Mana mana yang dah Join ahli,anda boleh terus buat pembelian sekurang kurangnya RM300 Didalam 1 resit Pembelian, maka urusan pos katalog free sahaja di berikan & akan di masukkan sekali dgn barang yg di pesan..

    APA APA PUN boleh emailkan ke :
    nasrinmall@yahoo.com
    Untuk melihat sementara waktu Koleksi Akojaya terbaru 2010 telah saya update di web saya

    Klik je link di bawah :

    http://www.cybercatalogshop.com/forum/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=188&pid=3141#p ost_3141

    Diskaun tetap sama : 10% + 15%
    Ansuran Mahupun Tunai tiada limited selama setahun

    Jika belian RM 1000 atau RM1500 keatas TUNAI MAHUPUN ANSURAN **extra less diberikan Tanpa free gift
    ** tertakluk terma dan syarat

    Keahlian jugak free

    berminat ??
    emailkanke : nasrinmall@yahoo.com
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  18. #118
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: KAMUS BERGAMBAR BARU!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~Examo~Biolac (Outlet Sah Kemaman )

    PERUTUSAN TERKINI
    Berkuat kuasa 1 Feb 2010


    SENARAI KEDAI
    MILIK NASRIN IBTISAM
    DI WANITA MELAYU.COM bagi sesi 2010 DENGAN NAMA BARU
    " AaISY Nasrin Ibtisam "


    SEGMEN BARANGAN KELENGKAPAN RUMAH

    AaISY NASRIN IBTISAM ~ PutriCahaya ( 019-9950070 )

    LINK : http://www.wanitamelayu.com/forum/forumdisplay.php?f=1454

    PEMBORONG @ PENGEDAR BERDAFTAR~ AKOJAYA * CORELLE * CORNINGWARE * VISIONS * PYREX *LUMINARC * Samaria CUTLERY *GIACOMO *TUPPERWARE *SUPOR * TEFAL *SYARIKAT MENANG *PERIUK TANAH* PERIUK AMC STAINLESS STEEL*VANTAGE* ENGLISH DECO * PORCELAIN MEWAH FRANCE* Melamine Superware *BARANGAN PERHIASAN RUMAH ( OUTLET ULUNG Pantai Timur Cawangan Kemaman & Dungun ) MEIMAX SDN BHD ~LANGSIR / CADAR CARTOON/ CADAR HARIAN/CADAR PENGANTIN/ SAPRAH /ALAS MEJA /SARUNG KUSYEN/SKIRTING/SARUNG KERUSI BANQUET * WALLPAPER * PEMBORONG TOTO ~ King,Single,dll ( Narita /greentex dll ) SERTA Sedia menerima Pelbagai tempahan mahupun jualan borong

    SEGMEN BARANGAN KESIHATAN

    AaISY
    NASRIN IBTISAM ~ PutriCahaya ( 019-9950070 )

    LINK : http://www.wanitamelayu.com/forum/forumdisplay.php?f=1455
    OUTLET BERDAFTAR ~ BARANGAN HEALIN & AG 2000 ( Nasrin Care Centre * CA 0114960-K * ) Kemaman & Dungun * BARANGAN ERA EDAR MARKETING SDN BHD ~Outlet Kemaman ( Examo,Biolac,Salindah dll ) * BARANGAN TANAMERA * SET BERSALIN MAKKU HAWA ( Bidan Kampung Cherating ) *ALPHA LIPID * KISMIS MINDA * COSWAY * PELBAGAI JENAMA BARANGAN Penjagaan DIRI DAN KESIHATAN Wanita @ Lelaki @ Bayi @ Kanak kanak


    SEGMEN MACAM MACAM ADA..

    AaISY NASRIN IBTISAM ~ PutriCahaya ( 019-9950070 )

    LINK : http://www.wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=19104

    PEMBORONG dan Pengedar ~ PIN CARTOON *KAMUS BERGAMBAR* KAIN COTTON ORIGINAL JAPAN * Baju,Blouse dan Koleksi Pakaian Kanak kanak dan Dewasa* Handbag & Barangan Original USA * T.Shirt Muslimah * Pelbagai jenis rempah ratus dan Rempah keluaran Seri Tunjung * SERUNDING ORI* KEROPOK TERENGGANU * Aneka Kerepek* Sata Goreng* Dan lain lain


    SEGMEN TUDUNG

    AaISY NASRIN IBTISAM ~ PutriCahaya ( 019-9950070 )

    LINK : http://www.wanitamelayu.com/forum/forumdisplay.php?f=1453

    PEMBORONG UTAMA TELEKUNG DEWASA & KANAK KANAK ~Dari pelbagai jenis, corak sulaman timbul & sulaman berkualiti cetakan komputer dari material Kain Cotton Japan, Rich Cotton dan Silky Cotton SEMESTINYA BERJENAMA Buatan MALAYSIA ~,memberikan keselesaan , Kekemasan,dan Kepuasan serta amat berkualiti . PEMBORONG dan Agent di alu alukan di seluruh Malaysia
    TUDUNG Kanak Kanak & Dewasa ala ala Ariani * dari pelbagai jenama yang berkualiti


    PENGURUSAN NASRIN IBTISAM
    PUAN IRA
    019-9950070
    EMAIL : nasrinmall@yahoo.com
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  19. #119
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: KAMUS BERGAMBAR BARU!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~Examo~Biolac (Outlet Sah Kemaman )

    TERBARU UPDATE 20/JANUARI 2010

    TOTO BUDAK
    HARGA 1 SET ~RM 26 TERMASUK KOS POS LAJU
    BELIAN 3 SET SEKALIGUS- RM 70 sahaja termasuk kos pos
    material kain : cotton
    saiz :104cm x 85cm


    Gambar rawak







    CODE :ZZ


    Minta kerjasama semua Pihak:


    Anda tidak DAN JANGAN mengQOUTEKAN gambar.memadai bertanya sahaja dan bagitau itEm order apa apa sudah cukup di fahami.


    Kerjasama anda di ucapkan terima kasih





    PENGURUSAN NASRIN IBTISAM
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

  20. #120
    Peniaga Supreme @ Nusantara-Biz
    Join Date
    02 Jan 2007
    Posts
    11,464

    Default Re: KAMUS BERGAMBAR BARU!!Anak Pintar!~BAJU BEN10~OKAIDI~ZARA~Toto Bayi~Single Size toto ~Examo~Biolac (Outlet Sah Kemaman )

    URUSAN POS KAMUS BERGAMBAR


    POS LAJU MALAYSIA - POS EXPRESS 2/2/2010

    1- Che Abd Aziz : LX527202901MY

    2- NASRIN CARE CENTRE : LX527202892MY

    saya jual semua sekali deh..
    Terima kasih beli dgn Nasrin
    http://img21.imageshack.us/img21/4912/13641248.png

 

 
Page 6 of 40 FirstFirst ... 234567891016 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •