Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 22 of 24 FirstFirst ... 1218192021222324 LastLast
Results 421 to 440 of 468
  1. #421
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera

    Disini sy Ingin sampai dari Tn. Hj. Ibrahim

    Tn.Hj. Ibrahim ingin mengucapkan Selamat Menyambut Lebaran Aidilfitri, Bagi yang memandu pulang ke kampung halaman berhati hati di jalan raya. dan semoga bergembira bersama sama keluarga tercinta

    pesanan dari sy, pemakanan harus lah dijaga, semasa bulan yg mulia ini, harus mempunyai pantang larang. kerana kita tidak tahu serangan jantung bila akan menyerang, dengan itu bersiap sedia lah Herba Jantung HJI HAJIFA disisi anda.

    SAKIT JANTUNG PEMBUNUH NO 1!!!.

    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

    TEL : 012-6878757 (Tn.Hj.Ibrahim)
    TEL : 016-3485087 (Admin)
    TEL : 017-3767998 (Admin)

    EMAIL : herba_hjihajifa@yahoo.com
    website kami : www.sakitjantung.com



  2. #422
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    assalamualaikum dan selamat sejahtera

    update Datuk kini berada di johor ,untuk berjumpa hubungi kami dgn segera

    tel ; 012 - 6878757 Datuk Ibrahim
    tel ; 016- 3485087 Admin

  3. #423
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera

    ***updated

    Datuk kini berada di melaka, untuk mendapatkan rawatan terus dan mendapatkan herba Jantung boleh hubungi kami dengan segera.

    bagi kawasan melaka, negeri sembilan dan juga johor untuk 3 hari ini.

    hubungi kami ;

    TEL : 012-6878757 (Datuk Hj. Ibrahim)
    TEL : 016-3485087 (Admin)
    TEL : 017-3767998 (Admin)

    EMAIL : herba_hjihajifa@yahoo.com

    website kami : www.sakitjantung.com

  4. #424
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera

    Disini sue ingin updated untuk TESTIMONI, maaf ye sue byk sangat TESTIMONI.
    dah lama rasanya tak updated untuk TESTIMONI

    TESTIMONI 1


    Salam Datuk Hj. Ibrahim dan Datin Hjh, sy AIN dari PUTRAJAYA yang telah membeli ubat Herba Jantung Tn. Hj. untuk mak sy yang mengalami sakit jantung dan asthma.
    Alhamdulillah dengan IZIN ALLAH mak saya boleh berjalan serta menguruskan diri sendiri. Untuk pengetahuan Tn. Hj. Mak dan ayah saya akan berangkat Ke Kota Suci Mekah pada 17HB ini. Diminta Jasa Tn. Hj. dapat mendoakan semoga perjalanan dan kesihatan mak saya bila berada disana nanti. Terima Kasih banyak kepada Tn. Hj. dan Hjh kerana memperkenalkan
    Herba Ubat jantung itu dan semoga Tn. Hj. dapat membantu orang lain.

    TESTIMONI 2

    Assalamualaikum, mak saya baru sahaja selesai menjalani prosedure Aniogram di Pusat Jantung Unimas Kuching Sarawak, setelah mengambil Herba Jantung Datok Tn. Hj. Ibrahim
    sepajang Ramahdan. Alhamdulillah hari ini Pakar Jantung mengesahkan bahawa masalah Jantung Tersumbat mak saya telah sembuh seperti sediakala.
    Terima Kasih Datok.
    Dr. Kuching

    TESTIMONI 3


    Assalamualaikum dengan Izin Allah Suami saya bertambah sihat, Terima Kasih atas Bantuan.
    Dr. Ain Tmn Cheras Jaya, Balakong

    TESTIMONI 4

    Asslamualaikum, terima kasih banyak- banyak yer dengan Izin Allah Herba Jantung Datuk buat mak saya sihat sekarang. Dan boleh membuat kerja seperti biasa. Dan dapat menjalani Ibadah Puasa dengan baik. Terima kasih banyak2, selamat berpuasa untuk Datok,Datin
    Dr. Wani. tq

    banyak TESTIMONI sue dapat updated yang ini ye..

    TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA KEPADA ANDA YANG TELAH MENCUBA HERBA JANTUNG TN. HJ. IBRAHIM, SOKONGAN ANDA AMAT KAMI HARGAI.
    DENGAN IZIN NYA KITA MEMINTA. ALHAMDULILLAH


    UNTUK ORDER:

    TEL : 012-6878757 (Datuk Hj. Ibrahim)
    TEL : 016-3485087 (Admin)
    TEL : 017-3767998 (Admin)

    email : herba_hjihajifa@yahoo.com

    LAYARI WEBSITE KAMI: www.sakitjantung.com

  5. #425
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera

    Disini sue x dpt updated name list yg beli, sbb atas masa yg tidak dpt diizin kan..
    sue akan updated untuk pembeli bg minggu ini bermula.

    untuk order sila hubungi

    TEL : 012-6878757 (Tn. Hj. Ibrahim)
    TEL : 016-3485087 (Admin)

    email : herba_hjihajifa@yahoo.com

    website kami: www.sakitjantung.com

  6. #426
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Asslamualaikum dan selamat sejahtera

    Disini sue ingin updated****

    Datuk Hj. Ibrahim kini berada Di Johor, untuk anda yg ingin mendapatkan herba jantung
    sambil berjumpa untuk rawatan sila hubungi dengan segera untuk temujanji

    Esok 19hb Datuk Hj. Ibrahim akan berangkat ke Terengganu pula, bg yg telah
    membuat temujanji tunggu kedatangan Datuk ye.

    untuk temujanji di terengganu untuk mendapatkan herba HJI sila hubungi dengan segera

    TEL : 012-6878757 (Datuk Hj. Ibrahim)
    TEL : 016-3485087 (Admin)
    TEL : 017-3767998 (Admin)

    Email : herba_hjihajifa@yahoo.com

    layari website kami : www.sakitjantung.com

  7. #427
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Asslamualaikum dan selamat sejahtera

    Updated utk list pembeli mgguan start 8hb.. yg lepas sue x dpt updated dah terlalu byk kerana sue busy skit masa, raya n cuti. skrg sue akan updated seperti biasa

    terima kasih dan kami jual, sebarang pertanyaan dialu alukan. semoga cepat sembuh

    senarai nama pembeli
    1) Puan Nanie Ahmad Samad
    2) Cik Noordeim
    3) Puan Munirah Razali
    4) Hj. Zakaria
    5) Puan Khadijah
    6) En. mohd Hasdin
    7) Puan Nor Khalizah
    8) En. Sharif
    9) En. Othman
    10) Hj. Hashim
    11) En. Mamat Zain
    12) Mr. Calvin Khoo
    13) Mr. Jasmi
    14) En. Murshid
    15) Cik Nur Insyirah
    16) Mr. Chaw Ein
    17) En. Azahari
    18) Cik Zuhidah
    19) Puan Sukinah
    20) En. Mohd Noor
    21) En. Wasip
    22) En. Rashid
    23) Puan Muzaimah

    Terima kasih

    untuk order sila hubungi kami:

    TEL : 012-6878757 (Datuk Ibrahim)
    TEL : 016-3485087 ( Admin)

    email : herba_hjihajifa@yahoo.com

    layari website kami : www.sakitjantung.com

  8. #428
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera

    Disini sue ingin updated, esok 25HB Selasa Datuk Hj.Ibrahim berada di Sabah selama 4 hari
    sehingga 28hb Jumaat, bg yg ingin mendapatkan herba jantung dan periksa boleh hubungi dengan segera.
    Yang telah membuat temujanji tunggu kedatangan Datuk ye.

    Hubungi untuk temujanji

    TEL : 012-6878757 (Datuk Hj. Ibrahim)
    TEL : 016-3485087 (Admin)

    email : herba_hjihajifa@yahoo.com

    layari website kami : www.sakitjantung.com

  9. #429
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Asslamualaikum dan selamat sejahtera

    Disini sue ingin updated***

    Datuk Hj. Ibrahim kini berada di Melaka, Bagi mereka yg ingin mendapatkan herba jantung
    boleh hubungi kami dengan segera
    Terdapat juga bagi kawasan Johor, Melaka, Negeri sembilan ye.

    hubungi kami di talian:

    TEL : 012-6878757 (Datuk Hj Ibrahim)
    TEL : 016-3485087 (Admin)
    TEL : 017-3767998 (Admin)

    website kami : www.sakitjantung.com

    email : herba_hjihajifa@yahoo.com

  10. #430
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera

    Maaf lama rasanya x update customer buy, admin busy sgt
    Disini sue ingin updated ..

    Terima kasih dan kami jual ye...sebarang pertanyaan dialu alukan..semoga cepat sembuh

    senarai nama pembeli
    1) Puan Nurul Hidayah
    2) Cik Sarah Aini
    3) En. Azmal Hanif
    4) Mr. Theva
    5) Mr. Kaimin
    6) Puan Siti Laiqatul Qaidiriah
    7) Cik Karmila Hani
    8) Puan Zainon
    9) En. Zafrul
    10) En. Amin Noor
    11) En Nordin
    12) Hj. Saiful Bahari
    13) Mohd Syafiq
    14) En. Mohd Yunus
    15) En. Shafiruddin
    16) En. Syaamir
    17) Puan Normaini
    18) Puan Zarina
    19) Puan Rosmah
    20) Puan Atiqah
    21 ) En. Zulkifli
    22) En.Mohd Saifullizam
    23) En. Zailani
    24) En. Abdul Rashid
    25) Puan Marina
    26) Puan Humairah

    untuk mendapatkan herba jantung hubungi

    TEL : 012-6878757 (Datuk Hj. Ibrahim)
    TEL : 016-3485087 (Admin)
    TEL : 017-3767998 (Admin)


    email : herba_hjihajfa@yahoo.com

    website : www.sakitjantung.com

    TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN DAN KEPERCAYAAN ANDA KEPADA KAMI, KEPADA JUTAAN CUSTOMER YANG TETAP AMAT KAMI HARGAI. SEMOGA ANDA SIHAT.

    SAYANGI JANTUNG ANDA.

    SAKIT JANTUNG PEMBUNUH NO.1

  11. #431
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera

    Disini sue ingin updated***

    Jadual Datuk Hj. Ibrahim kini berada di Perak. Bagi kawasan di sana yg ingin mendapatkan
    herba jantung HJI boleh hubungi kami dgn segera
    yang telah membuat temujanji terima kasih.

    TEL : 012-6878757 ( Datuk Hj. Ibrahim)
    TEL : 016-3485087 (Admin)
    TEL : 017-3767998 (Admin)
    email : herba_hjihajifa@yahoo.com

    website kami : www.sakitjantung.com

  12. #432
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera

    Bagi mereka yg ingin membeli Herba Jantung harap menempah lebih awal sebelum selasa untuk proses penghantaran POSLAJU.

    Bagi kawasan selangor, kl, melaka, johor boleh by hand.

    Pemakanan harus dijaga sempena Perayaan yg akan datang, serangan JANTUNG boleh
    datang TIBA2 SAHAJA. tidak kira mengira USIA, JANTINA, BANGSA.
    Jadi harus ada ubatan sampingan untuk mencegah.

    Utk Order. hubungi kami

    TEL : 012-6878757 (Datuk Hj. Ibrahim)
    TEL : 016-3485087 (Admin)
    TEL : 017-3767998 (Admin)
    EMAIL : herba_hjihajifa@yahoo.com
    website : www.sakitjantung.com

    JANTUNG PEMBUNUH NO.1 CEGAH SEBELUM TERLAMBAT

  13. #433
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera

    Maaf ye x sempat nak update kerana busy skit, Sue juga x dapat upated
    nama pembeli kerana x sempat, byk sgt.

    Bagi yg telah mendapat herba jantung ini 28hb - 1hb nov terima kasih
    sebarang pertanyaan dialu alukan..semoga cepat sembuh.

    Untuk menempah herba jantung boleh hubungi no yang tertera

    TEL : 012-6878757 (Datuk Hj. Ibrahim)
    TEL : 016-3485087 (Admin)
    TEL : 017-3767998 (Admin)
    EMAIL : herba_hjihajifa@yahoo.com
    website : www.sakitjantung.com

    JANTUNG PEMBUNUH NO.1 CEGAH SEBELUM TERLAMBAT

  14. #434
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera

    *Admin updated**
    Maaf kerana lambat update kerana urus kan.penghantaran pos kerana sue yg mengendalikan
    hal2 office. Dan sue tidak dapat updated name list kerana byk name list yg perlu di updated

    Sue ingin mengucapkan terima kasih bg yg membeli herba jantung dari Date 5hb Nov hingga
    16HB. seramai 38customer , sebarang pertanyaan dialu alukan,.semoga cepat sembuh


    sebarang untuk order boleh hubungi di talian:
    TEL : 012-6878757 (Datuk Hj. Ibrahim)
    TEL : 016-3485087 (Admin)
    TEL : 017-3767998 (Admin)

    layari website kami: www.sakitjantung.com

    emal :herba_hjihajifa@yahoo.com

  15. #435
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    assalamualaikum dan selamat sejahtera


    disini sue ingin updated...
    Datuk Hj. Ibrahim kini berada di Kedah...Bagi anda yg ingin mendapatkan
    herba jantung dan check boleh segera hubungi kami

    yang telah membuat temujanji dengan kami, tunggu kedatagan Datuk ye.


    TEL : 012-6878757 (Datuk Hj. Ibrahim)
    TEL : 016-3485087 (Admin)

    website kami : www sakitjantung.com
    email : herba_hjihajifa.com.

    terima kasih kerana atas sokongan anda kepada kami.

    SAYANGI JANTUNG ANDA...
    SAKIT JANTUNG PEMBUNUH NO. 1!!!

  16. #436
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Assalammualaikum dan selamat sejahtera

    Disini sue ingin updated untuk jadual Datuk Hj. Ibrahim

    Ari ini Isnin 10/12/12 Datuk Hj Ibrahim akan berada di Utara, untuk membuat temujanji
    pengambilan herba dan check boleh hubungi kami dengan segera.

    Bagi kawasan, PERAK, KEDAH, PERLIS, P.PINANG.. boleh hubungi kami dengan segera.

    Yang telah membuat temujanji, tunggu kedatangan Datuk Hj. Ibrahim pada hari ini.

    Sokongan anda amat kami hargai.

    Untuk hubungi kami

    TEL : 012-6878757 ( Datuk Hj. Ibrahim)
    TEL : 016-3485087 (Admin)
    TEL : 017-3767998 (Admin)

    layari website kami: www.sakitjantung.com
    email : herba_hjihajifa@yahoo.com

    SAYANGI JANTUNG ANDA.
    CEGAH SEBELUM TERLAMBAT

  17. #437
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera

    Terima kasih kepada anda atas sokongan dan kepercayaan terhadap Herba Jantung
    HJI HAJIFA.

    Disini sue ingin updated...
    Maaf kerana sue x dpt update setiap mingguan bg nama pembeli,
    kerana kesuntukan masa.

    Terima kasih dan kami jual bg Tarikh pembeli 17hb - 26hb seramai 24 pembeli,
    sebarang pertanyaan amat dialu alukan..semoga cepat sembuh
    Bagi pembeli yg regular customer kami iaitu Jasmin di sabah terima kasih
    atas pembelian anda.

    Untuk order boleh hubungi kami ditalian

    TEL : 012-6878757 ( Datuk Hj. Ibrahim)
    TEL : 016-3485087 (Admin)
    TEL : 017-3767998 (Admin)

    layari website kami: www.sakitjantung.com
    email : herba_hjihajifa@yahoo.com

    SAYANGI JANTUNG ANDA.
    CEGAH SEBELUM TERLAMBAT

  18. #438
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Asslamualaikum dan selamat sejahtera

    Disini sue ingin updated

    Datuk Hj Ibrahim ingin mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2013 YG
    akan Menjelma tinggal brapa hari lagi
    Semoga apa yg dihajati dapat keberkatan Dari Nya.

    SAKIT JANTUNG PEMBUNUH NO.1
    CEGAH SEBELUM TERLAMBAT

  19. #439
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera

    Update## maaf ye sue x sempat nak updated name list pembeli,
    sebab masa x mengizinkan.ada yg msg tu dpt nak jwb, tlg ye tel
    kalau nak order...sebab 1 hari lebih 20 inbox msk, klu x dpt jwb tu
    tlg tel direct ye.

    Untuk order boleh hubungi kami ditalian

    TEL : 012-6878757 ( Datuk Hj. Ibrahim)
    TEL : 016-3485087 (Admin)
    TEL : 017-3767998 (Admin)

    layari website kami: www.sakitjantung.com
    email : herba_hjihajifa@yahoo.com

    SAYANGI JANTUNG ANDA.
    CEGAH SEBELUM TERLAMBA

  20. #440
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    534

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera

    updated***

    Maaf kerana sue jarang beri info.. kerana x ckp masa utk updated.
    Terima kasih kepada customer dari dated 20 hb - 25hb
    31 customer..sebarang pertanyaan dialu alukan..semoga cepat sembuh...

    ----_Sakit jantung-----
    *Jantung Berlubang
    *Jantung Tersumbat
    *Jantung Bengkak
    *Lemah Jantung
    *Injap
    *Sakit Dada
    *Sesak Sesak Nafas

    Harga utk Herba Jantung
    Capsule (HAJIFA)

    1 KOTAK = RM 180.00 ( POSTAGE RM 10)
    2 KOTAK = RM 350.00 (POSTAGE RM 10)
    3 KOTAK = RM 530.00 (FREE POSTAGE)

    1 KOTAK (PEMAKANAN UTK 2 MINGGU)
    3 KOTAK (PEMAKANAN UTK 1 BULAN)

    Bagi masalah jantung pengambilan 3 kotak utk 1 bulan
    Bagi cegahan atau awalan pengambilan 1 kotak

    untuk tempahan sila hubungi kami
    TEL : 012- 6878757 (Dtk Hj. Ibrahim)
    TEL : 016- 3485087 (Admin)
    TEL : 017 -3767998 (Admin)

    email : herba_hjihajifa@yahoo.com
    website kami : www.sakitjantung.com

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •