Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 24 1234511 ... LastLast
Results 1 to 20 of 467
  1. #1
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    533

    Senyum PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HJ.IBRAHIM

    ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA...
    Terima kasih kerana melawati laman Forum

    Berita baik! TAWARAN TERHAD HANYA 100 terawal
    Jangan tunggu sampai esok


    Anda tercari-cari ubat jantung, yang paling laris di pasaran!

    > 500% BERKESAN

    > Rasailah perbezaan hanya dalam 2 MINGGU sahaja
    > Produk ini mampu menyembuhkan masalah jantung anda

    TESTIMONI 1
    Sy dari Kuching, sawarak. jantung suami saya block 3 saluran, sudah membuat 2 kali operate dengan 2 besi dah di masuk dalam saluran, walaupun dah block abis, dalam beberapa bulan, dan sy cuba usaha untuk mencari penawar ubat jantung. Sehingga terjumpa herba ini Alhamdulillah dgn 2 botol sahaja sudah memberi impak yg baik kepada suami sy. Dan kami telah membuat check up, doc mengatakan jantung suami sy sembuh. Syukur sangat2 dan sebernarnya sy ingin berkongsi pengalaman yang amat bermakna ini, terima kasih kepada datuk hj Ibrahim dengan adanya Herba Jantung yg mujarab ini.Alhamdulillah

    TESTIMONI
    Neeza, 32 tahun, Kuala Lumpur Saya berumur 32 tahun. Sebelum ini, saya sering mengalami sakit dada yang kerap. Tetapi setelah diberitahu oleh kawan-kawan saya yang Tn.Haji Ibrahim ini ada ubat sakit jantung. Pada mulanya saya ingatkan saya sakit jantung yang biasa, tetapi ada sebab yang lain sakit dada tak terhenti. Nak pergi hospital takut sangat. Kemudian, saya membeli ubat sakit jantung daripada Tn.Haji Ibrahim dan Alhamdulillah, dalam masa seminggu sahaja saya dapati dada saya terasa sangat lapang. Bila dah sihat saya tak berhenti setakat tu sahaja malah sering memakan ubat yang saya beli daripada Tn.Haji Ibrahim tu.Dan bukannya apa, cuma untuk mencegah supaya tak buang duit esok hari nak bedah sana-sini.


    PENYAKIT JANTUNG

    * JANTUNG BERLUBANG*

    * JANTUNG TERSUMBAT*

    * LEMAH JANTUNG*

    * JANTUNG BENGKAK *

    * MASALAH INJAP*

    MASALAH BAGI YANG MENGALAMI OLEH PESAKIT -PESAKIT JANTUNG

    * MENGALAMI SAKIT DADA YANG KERAP?

    * MENGHADAPI SELERA MAKAN YANG TIDAK SEIMBANG

    * SUKAR UNTUK BERGERAK?

    * TERASA PENAT LETIH YANG AMAT KETARA?



    CARA- CARA RAWATAN

    Cara rawatan menggunakan doa-doa di samping menggunakan herba-herba tertentu

    • Perubatan Tn Hj. Ibrahim mengunakan STETOSKOP, boleh mengetahui pada denyutan pesakit.
    • Jika anda baru mengalami sakit jantung di peringkat awal, atau untuk mencegah, (Capsule) penghasilan dalam masa 2 minggu akan anda dapat rasakan perubahan yang baik.
    • Jika penyakit jantung anda sudah sampai ke tahap untuk dibedah, atau kriktikal perlu dimakan 1-2 botol (Serbuk dan madu), pengambilan untuk dapat penyembuhan yang baik.
    • Herba ini juga boleh dijadikan pencegahan (Capsule) sebelum terkena serangan jantung.
    • Dapat mengatasi darah tinggi.





    PRODUK - PRODUK

    KAMI MENGUNAKAN KAEDAH- KAEDAH TRADISIONAL SEPERTI HERBA- HERBA DAN RAMUAN - RAMUAN YANG DIBENARKAN. 100% HALAL, TIADA BAHAN KIMIA..
    MEMATUHI SEMUA GARISAN PANDUAN DIBAWAH
    KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)
    DIKILANGKAN GMP SECARA ISLAM



    CAPSULE
    &
    SERBUK DAN MADU



    ~~~~HARGA PRODUK UBAT JANTUNG ~~~

    HAJIFA
    1 KOTAK = RM 180.00 ( POSTAGE RM 10)
    2 KOTAK = RM 350.00 (POSTAGE RM 10)
    3 KOTAK = RM 530.00 (FREE POSTAGE)

    1 KOTAK (PEMAKANAN UTK 2 MINGGU)
    3 KOTAK (PEMAKANAN UTK 1 BULAN)

    UNTUK TEMPAHAN HERBA JANTUNG (HJI)

    SERTAKAN:


    NAMA :
    ALAMAT:
    NO TEL:



    UNTUK MEMBUAT PEMBAYARAN MELALUI


    BANK : MAYBANK
    BANK : BSN (GIRO)


    Untuk pengesahan selepas TEMPAHAN 24 jam.
    sila beri no.trac selepas bank in.

    Penghantaran paling CEPAT mengunakan POSLAJU. bank in selewat pukul 5pm dan kami akan POSLAJU ke-esokan hari.
    Barang akan diterima 1 - 2 hari, mengikut kawasan penghantaran.




    HUBUNGI KAMI DITALIAN

    012- 6878757 (Tn. Hj. Ibrahim)
    HOTLINE


    TEL : 016 - 3485087 (Admin)
    TEL: 017 - 3767998


    EMAIL:

    jantungsakit@yahoo.com

    herba_hjihajifa@yahoo.com

    untuk keterangan lanjut boleh layari


    website : www.sakitjantung.com


    BAGI YANG TELAH MEMBUAT BAYARAN

    SILA SMS ATAU PM KEPADA SAYA....

    PENGHANTARAN SEGERA KAMI KHASKAN UNTUK ANDA...


    SETIAP PENYAKIT HARUS LAH DIRAWAT DENGAN SEGERA KAMI MEMBANTU ANDA ...DENGAN IZIN ALLAH...

    PENGEDAR AMAT DIALU-ALUKAN ...

    TERIMA KASIH


    ***Terima kasih atas sokongan padu anda kepada produk herba jantung HJI & HAJIFA.


  2. #2
    Ahli Sensasi
    Join Date
    16 Jan 2008
    Posts
    2,004

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    x bahaya ker?asben sy dah buat pembedahan dan selamat ker ubat penawar ni?

  3. #3
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    533

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Quote Originally Posted by anadib View Post
    x bahaya ker?asben sy dah buat pembedahan dan selamat ker ubat penawar ni?

    x bahaya cik...sbb benda ni dah terbukti la...bahan-bahan yang digunakan adalah halal..kami dah banyak ada pesakit-pesakit yang kriktikal ...bila makanubat haji. x perlu dibedah....

  4. #4

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    nak tanya, ubat ni macam mana rupanya? pil ker cecairker ? berapa reganyer?

  5. #5
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    533

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Quote Originally Posted by RoseQ View Post
    nak tanya, ubat ni macam mana rupanya? pil ker cecairker ? berapa reganyer?
    ubat ni herba bkn pil...dan bkn cecair...mcm serbuk ..kalau harga roseQ kene bagi tau saya masalah sakit jantung apa?

    dari situ kita akan bagi tau harganye....

    ubat ni so far ok la, bagi pesakit-pesakit yang dah makan Tuan Haji punya ubat semua nye Beransur pulih...kita akan nampak hanya 1 minggu sahaja...oleh itu cuba la herba jantung haji ibrahim

  6. #6

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    salam...
    nak tanya ubat nih sesuai ke untuk kanak-kanak,sbb ank saya berumur 5 tahun
    ada penyakit jantung berlubang...tapi lubang dia ada di dinding jantung bukan pada injap.tq

  7. #7
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    533

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    KEPADA WAHAI WAHAI SEMUA....UBATI LAH JANTUNG ANDA

    JANTUNG ADALAH PENYAKIT NO. 1

    BAGI PESAKIT- PESAKIT YANG MENGHIDAP PENYAKIT JANTUNG...TUAN HAJI BOLEH MEMBERI RAWATAN KEPADA PESAKIT, DAN TUAN HAJI IBRAHIM TIDAK MENGENAKAN BAYARAN YANG TINGGI, KERANA TUAN HAJI IBRAHIM INGIN MEMBANTU PESAKIT- PESAKIT MASALAH JANTUNG, UNTUK KEMBALI PULIH SEDIA KALA..

    PESAKIT- PESAKIT JANTUNG YANG TELAH BERJAYA , ADA YANG SAMPAI KETAHAP UNTUK OPERATION , TETAPI SELEPAS MENERIMA RAWATAN TUAN HAJI IBRAHIM, PESAKIT ITU TIDAK PERLU LAGI UNTUK JALANI RAWATAN OPERATION...PELIK BUKAN...TETAPI ITU LAH KENYATAAN ....

    KEBANYAKAN PESAKIT- PESAKIT TUAN HAJI IBRAHIM..TELAH MEMPERKENALKAN PRODUK- PRODUK TUAN HAJI KEPADA ORANG RAMAI...MEREKA TELAH BERPUAS HATI DENGAN PRODUK TUAN HAJI IBRAHIM...

    DENGAN ITU RAWAT LAH DENGAN SEGERA..

    SEKIAN ...

  8. #8
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    533

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Quote Originally Posted by Farah_anne View Post
    salam...
    nak tanya ubat nih sesuai ke untuk kanak-kanak,sbb ank saya berumur 5 tahun
    ada penyakit jantung berlubang...tapi lubang dia ada di dinding jantung bukan pada injap.tq

    salam, bagi pesakit tuan haji, ubat ini adalah herba, untuk bermula umur dari 6 tahun keatas.. umur 5 tahun juga boleh, tetapi saya takut anak puan tidak mahu makan...kerana ubat tuan haji adalah herba...
    boleh bagi jantung berlubang...semua masalah penyakit jantung tuan haji dapat membantu...banyak pesakit pesakit tuan haji telah beransur pulih..
    masalah jantung berlubang kene mendapatkan rawatan 3 hari ...

    puan dari mana ye?

  9. #9

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    mcm mana nk beli ubat ni ye..ada penerangan x?

  10. #10
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    533

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Quote Originally Posted by adamma View Post
    mcm mana nk beli ubat ni ye..ada penerangan x?
    adamma blh email dan pm saya...saya akan beri tahu keterangan lanjut..
    kita ada pos laju..senang sahaja untuk makan ubat ini..

  11. #11
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    533

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    SEGERA LAH MERAWAT JANTUNG ANDA..

    KAMI ADA MEMBUAT RAWATAN DITEMPAT ANDA..

  12. #12

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Quote Originally Posted by su intan View Post
    salam, bagi pesakit tuan haji, ubat ini adalah herba, untuk bermula umur dari 6 tahun keatas.. umur 5 tahun juga boleh, tetapi saya takut anak puan tidak mahu makan...kerana ubat tuan haji adalah herba...
    boleh bagi jantung berlubang...semua masalah penyakit jantung tuan haji dapat membantu...banyak pesakit pesakit tuan haji telah beransur pulih..
    masalah jantung berlubang kene mendapatkan rawatan 3 hari ...

    puan dari mana ye?
    ubat herba dlm bentuk pil ke apa ye?
    saya dari klang,sel
    keadaan ank saya x berapa serius tapi saya risau sbb keadaan fizikal dia x seperti umo 5 tahun walaupun selera makan dia macam biasa...

  13. #13
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    533

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Quote Originally Posted by Farah_anne View Post
    ubat herba dlm bentuk pil ke apa ye?
    saya dari klang,sel
    keadaan ank saya x berapa serius tapi saya risau sbb keadaan fizikal dia x seperti umo 5 tahun walaupun selera makan dia macam biasa...

    seperti diatas..herba di makan dgn madu... so far pesakit Haji. ada juga kanak2..bkn pil ye...
    kadang2 pesakit jantung ni walaupun ada selera mkn seperti biasa, tetapi, klu penyakit serang x kira masa ye..memang kt nampak x serius, tapi kita x tahu kalau serangan berlaku..

  14. #14
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    533

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA...

    Disini saya ingin berkongsi cerita, ada salah seorang pesakit yang telah dimasukan ke Hospital kerana masalah JANTUNG..salah seorang ahli keluarga nya telah menempah herba dari Tuan Hj. sebelum 1 hari ahli keluarganya akan keluar dari Hospital..,dengan harapan bila ahli keluarganya keluar dari hospital boleh lah memakan herba Hj. Tetapi kita tidak tahu serangan itu bila akan datang.?..Sebaik sahaja Pesakit itu keluar dari Hospital, Pesakit telah menerima Serangan Jantung kembali.. Pesakit telah meninggal dunia, Tuhan lebih menyanyangi beliau..Tetapi ahli keluarganye tetap juga ambik Herba dari Hj. kerana telah membuat tempahan awal, walaupun tidak dapat diberikan kepada Pesakit, Ahli keluarganya yang lain yang ada masalah sesak nafas dan selalu letih, telah mencuba herba itu, Allhamdullillah, kembali normal... Bagi kos Tuan Hj. tidak terlalu tinggi ...amat Berpatutan...dari kos2 diluar..Cuba lah rasai dan hubungi saya sendiri melalui email dan PM.. saya akan membantu anda..

    Disini saya ingin mengatakan mungkin kita tidak ambik kisah , tetapi kita tidak tahu serangan jantung itu BILA??? Serangan jantung tidak mengira MASA, KANAK- KANAK, ORANG MUDA, ORANG DEWASA, WARGA EMAS.

    Dengan itu Segera Lah Rawat Jantung anda...
    Sayangi Jantung anda...

    Terima Kasih

  15. #15
    Ahli Baru
    Join Date
    29 Jan 2009
    Posts
    145

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    boleh tak paparkan gambar ubat ni ?
    ada x kelulusan dari KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) ?

  16. #16

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    suami saya baru disahkan oleh doktor mengalami lemah jantung. beliau kini kelihatan tidak sihat iaitu selalu keletihan, mengantuk, tidak larat berjalan jauh, mudah mengah, sukar tidur secara berbaring dan mengalami kesukaran bernafas sewaktu tidur. adakah ubat ini boleh memulihkan penyakit yang dialami oleh suami saya. harap dapat membantu. terima kasih.

  17. #17
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    533

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Quote Originally Posted by etty KK View Post
    boleh tak paparkan gambar ubat ni ?
    ada x kelulusan dari KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) ?
    ya kami mempunyai Kelulusan Kementerian kesihatan (KKM)
    dan kami jg ada laman web sendiri...kami tidak mengunakan bahan-bahan
    yang tidak dibenarkan, tidak ada bahan pewarna.. herba kami adalah halal...dan telah diuji..sebarang pertanyaan boleh terus ke pm sy ye,..
    saya akan beri keterangan lanjut dan detail..
    ett kk : masalah jantung apa ye.?

  18. #18
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    533

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    Quote Originally Posted by uyin03 View Post
    suami saya baru disahkan oleh doktor mengalami lemah jantung. beliau kini kelihatan tidak sihat iaitu selalu keletihan, mengantuk, tidak larat berjalan jauh, mudah mengah, sukar tidur secara berbaring dan mengalami kesukaran bernafas sewaktu tidur. adakah ubat ini boleh memulihkan penyakit yang dialami oleh suami saya. harap dapat membantu. terima kasih.
    ye herba Hji dapat membantu Suami anda..so far semua pesakit Hj. telah kembali sembuh..kita tidak tahu bila serangan jantung itu akan dtg..sebab itu pesakit kene cegah lebih awal.,sebaik-baiknye puan/en terus PM kepada saya..saya akan beri keterangan lanjut, dan lebih detail.
    terima kasih

  19. #19

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    boleh beri alamat website ubat ini?

  20. #20
    Peniaga Mini @ Lindalovely PARADE
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    533

    Default Re: PENAWAR UBAT JANTUNG TUAN HAJI IBRAHIM...TELAH TERBUKTI

    boleh beri alamat website ubat ini? [/ada butir-butir pesakit yang telah berpuas hati dgn herba ini...
    saya dah pm check ye

 

 
Page 1 of 24 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي