Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 10 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 185
  1. #1
    Peniaga Supreme @ Phat N Pabulous
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    197

    Senyum MARY KAY ~ PROMOSI TERKINI >page 4 ~TESTIMONIAL > page 2 ~ AKTIVITI ~ NEW PRODUCT ~

    PRETTY WOMEN SOLUTIONS by MARY KAY



    Mary Kay, merupakan nama yang dipercayai diseluruh dunia dalam menghasilkan produk yang menawarkan pilihan yang sesuai dengan individu dengan tidak terbatas dan mempersonakan setiap solekan seorang wanita. Penjagaan kulit yang diformulasikan antara alam semulajadi dan sains yang mampu memberikan keharmonian yang sempurna. Untuk bertindak memberikan apa yang diperlukan untuk menyeimbangkan kulit anda dengan cantik dan anggun.

    Jaminan produk
    Mary Kay ialah satu bukti kepada kualiti tinggi semua produk Mary Kay.Ia dicipta begitu rupa supaya anda boleh merasa yakin bahawa produk ini adalah yang antara yang terbaik dipasaran. Jaminan kepuasan diberikan "Money Guarantee Back" kepada pelanggan.

    Mary Kay products :
    1. Skin Care
    2. Makeup
    3. Spa & Body
    4. Fragrance
    5. Mens

    Pretty Women Solution, menawarkan pembelian produk Mary Kay secara online,mengendalikan produk demo dan kelas kecantikan, di samping sebagai perunding dan berkongsi kepada setiap permasalahan anda dalam menjaga kecantikan diri dan kulit.

    http://prettywomen-wani.blogspot.com/


    untuk lebih lanjut berkaitan produk





    • HP : 012 9264169




    RULES and REGULATIONS !
    Mary Kay mempunyai rules and regulations iaitu tidak membenarkan copyright, untuk lebih lanjut berkaitan produk anda boleh
    - layari web site
    http://www.marykay.com.my
    - dan hubungi saya sebagai Mary Kay Beauty Consultant Wani seperti berikut :
    Private Message : wani77
    HP : 012 9264169
    TERMA dan SYARAT !
    - Bayaran secara tunai dan ansuran sahaja
    - Penghantaran akan dibuat selepas pembayaran penuh dibuat.
    - Tempahan dari HQ di buat setiap 15hb dan 30hb, oleh itu tempahan hendaklah dibuat sebelum tarikh berkenaan.

    PENGHANTARAN!
    - Barangan akan dihantar 1 hari selepas pembayaran dibuat untuk stok yang sedia ada.
    - Tempoh penghantaran selama 1 minggu.
    - Kos POSLAJU untuk Semenanjung Malaysia = RM6 - RM12 ikut berat (Sabah/Sarawak - RM8 dikenakan).
    - Cash On Delivery within Klang Valley area = RM12
    - Free Delivery untuk penduduk sekitar Bandar Baru Bangi.

    HUBUNGI KAMI !
    - Sebarang pertanyaan sila email ke zwani77@yahoo.com
    - Private Message ke wani77
    - H/P 012 9264169

    BAYARAN !
    Maybank Berhad
    Saving Account Number : 164490178380
    ZAIWANI WAHAB
    Hong Leong Bank Berhad
    Current Account Number : 001-00-33596-7
    ZAIWANI WAHAB
    WANI ~ 0129264169

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Phat N Pabulous
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    197

    Default Re: !!! PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI PRETTY WOMEN SOLUTION BY MARY KAY !!!

    Facial Percuma diberikan kepada anda SEMUA yang ingin mencuba produk MARY KAY !!!!...
    HOSTESS PARTY you are WELCOME !!! Free GIFT : MARY KAY Pink Fordable Tote Bag/Skin Refreshing Set menanti anda ....jemput kawan-kawan anda untuk merasai kelembutan wajahnya bersama MARY KAY ... get ready for the party !!!!!


    atau

    Mary Kay Pink Tote Bag Skin Refreshing Set
    WANI ~ 0129264169

  3. #3
    Peniaga Supreme @ Phat N Pabulous
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    197

    Default Re: !!! PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI PRETTY WOMEN SOLUTION BY MARY KAY !!!

    VALENTINE'S SPECIAL PROMOTION !!!!!




    • Beli Mary Kay Botanical Body Care yang mengandungi Mary Kay Shower Gel , Mary Nourishing Body Lotion and Mary Kay Loofah Body Cleanser , anda akan mendapat Mary Kay Honey Bee Necklace dengan percuma.
    • RM225
    • Free Delivery
    • Free GIFT



    • Beli One Domain Cologne Spary dan Mary Kay Time Wise 3 in 1 Cleanser , anda mendapat MK Men Business Grip For Free dengan percuma ....
    • RM230
    • Free Delivery
    • Free GIFT
    WANI ~ 0129264169

  4. #4
    Peniaga Supreme @ Phat N Pabulous
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    197

    Senyum Re: !!! PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI PRETTY WOMEN SOLUTION BY MARY KAY !!!

    ....BERMINAT UNTUK MENJADI MARY KAY BEAUTY CONSULTANT HANYA DENGAN BAYARAN SEBANYAK RM180 DAN ANDA PUN MAMPU MENCIPTA LALUAN SENDIRI MENUJU KE PUNCAK ! ! ! ! ! ................untuk lebih lanjut sila PM saya boleh la kita story lebih panjang lebar yer .....

    Hanya membayar RM180, anda boleh mendpt starter kit yang mengandungi :

    1) Beg Mary Kay
    2) 1 Set Skin Care TimeWise - Cleanser & Moisturiser (bernilai RM220)
    3) 2 Medium Coverage Foundation (Ivory 200 & Beige 304) (bernilai RM120)
    4) Sample products spt Set TimeWise, Day & Night Solution, Lipstick, etc.
    5) Facial tools seperti facial cloth, cermin,mixing tray.
    6) Manual & product guide & The LOOK

    DAN hadiah menanti anda dari PRETTY WOMEN SOLUTIONS, pada bulan ini ialah Mary Kay Eye Color bernilai RM26.(pilihan warna bergantung kepada anda sendiri)

    ANDA PUN MAMPU BERJAYA ! ! ! ! ..
    WANI ~ 0129264169

  5. #5
    Peniaga Supreme @ Phat N Pabulous
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    197

    Senyum Re: !!! PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI PRETTY WOMEN SOLUTION BY MARY KAY !!!

    TESTIMONIAL PENGGUNA MARY KAY .....
    Temui dirimu yang baru dengan set Penjagaan kulit yang dapat melawan penuaan dan menyampaikan hasil yang menakjubkan dari MARY KAY. Sekali cuba, pasti jatuh cinta.

    Pengalaman Saya sendiri dengan MARY KAY ! ! !

    Wani, 32 thn

    "Setiap wanita mengimpikan kecantikan, begitu juga dengan saya. masalah yang saya hadapi dengan muka saya ialah kulit tidak sekata ,gelap dan kelihatan agak kusam tanpa mekap. Ditambah pula dengan umur yang sudah memasuki alam 30an, membuatkan saya risau dengan garis garis halus dan liang pori sudah mula kelihatan.Pelbagai produk saya cuba dari yang murah hingga ke mahal,dari tempatan ke antarabangsa tapi hasilnya tidak begitu memuaskan hati saya.MARY KAY hangat diperkatakan dikalangan rakan-rakan sepejabat, katanya produk ini bagus dan boleh menyelesaikan masalah setiap wanita. Saya pun tanpa ragu ragu menerima undangan Kak Fiza untuk mencuba sendiri kehebatan MARY KAY ini, bila balik dari trial session, suami saya menegur "Yang ,awak nampak lain la", sukalah hati saya bila mendapat pujian dari orang tersayang, ini membakar semangat saya untuk mencuba Mary Kay . Setelah 2 minggu menggunakan Time Wise set dan Oil Free Hydrating Gel saya sudah merasai perbezaannya, terasa kulit muka saya sentiasa lembap walaupun cuaca panas dan berhawa dingin. Kecerahan kulit saya makin hari makin nampak dan saya amat berasa berbeza dengan sebelum ini. Sehinggakan kawan2 menegur "Wani nampak lain tak macam dulu lagi" .. jadi saya pun mula berkongsilah keindahan MARY KAY ini dengan semua orang yang saya sayangi..."

    • Time Wise Anti Aging Combination to oily set
    • Oil free Hydrating Gel
    • Night Solution.
    • Foundation Medium Coverage
    • Mineral Powder Ivory 2.
    • Set mekap mata, bibir dan pipi.





    Berikut adalah testimonial dan kisah cinta untuk dikongsi bersama sama tentang produk Mary Kay dan mungkin suatu hari anda pun dapat berkongsi cerita dengan kami .......

    Hasni , 37 thn
    "Tidak seperti set penjagaan kullit yang lain, set anti penuaan Time Wise mampu membuatkan kullit saya berasa lebih segar. Selain itu ia juga mampu menjadikan kulit saya lebih tegang dan lembut berbanding sebelumnya.Garis garis halus juga kelihatan kurang ketara. Perubahan yang paling besar saya alami ialah muka saya kurang berminyak dan sentiasa berada dalam keadaan segar, lembap dan berseri seri …dan yang paling penting Abang Sayang pun dah mula memuji saya … ‘Has kelihatan lebih muda, dan makin jelita..” . Selain skin care saya juga mencuba set mekap Mary Kay , yang paling saya suka Foundation Medium Coverage yang tidak berminyak, flawless dan mampu membuatkan saya kelihatan jelita sepanjang hari di pejabat dan ke mana-mana saya pergi. Eye makeup remover yang begitu lembut namun berkesan untuk membersih bibir dan mata, kini tiada lagi bibir yang kering kesan dari saki baki lipstik semalam ”



    Produk yang digunakan oleh Hasni ialah :
    • Time Wise Anti Aging Normal to dry set
    • Oil free Hydrating Gel
    • Foundation Medium Coverage
    • Oil Free Eye Make up remover
    • Mineral Powder Ivory 1.
    • Set mekap mata, bibir dan pipi.





    Hanim , 37 thn
    “Kulit saya sangat sensitif sebenarnya, jadi takut juga bila diminta mencuba Time Wise Anti Aging Set. Selalunya kalau tidak serasi kulit saya merengsa, kelihatan seperti kemerahan . Tetapi setelah mencuba Time Wise Skin Set , tidak memberi kesan sampingan yang menyakitkan.Sebaliknya kulit saya berubah menjadi lebih lembut dan halus apabila disentuh. Garis garis halus dibibir juga berkurangan dan bibir saya kelihatan kemerahan dan tidak kering, kadang kadang membuatkan saya terlupa nak pakai lipstick.Apa yang saya pasti, gabungan bahan semulajadi dan teknologi sains mampu memberikan perlindungan yang secukupnya kepada kepada kulit saya. Ia amat sesuai untuk wanita yang berkerjaya dan bisnes macam saya ini. Dan yang paling penting saya tidak perlu ke saloon untuk untuk membuat rawatan muka lagi. Keluarga saya juga mula perasan dengan kelainan kulit muka saya sekarang dan membuatkan saya lagi jatuh cinta pada Mary Kay….”



    Produk Yang Digunakan oleh Hanim :
    • Time Wise Anti Aging Combination to oil set
    • Botanical Mask
    • Oil free Hydrating Gel
    • Lip Care – Lip mask ada lip balm.
    • Foundation Medium Coverage
    • Mineral Powder Ivory 1.
    • Lipstik.









    Zalina , 33 thn
    “Sebenarnya struktur kulit muka saya tidak bermasalah Cuma kulit mukayang tidak sekata dan kelihatan agak kusam. Seperti yang diperkatakan oleh semua orang apabila umur kita meningkat kulit kita pun akan mengalami proses penuaan dan boleh menyebabkan ia mengendur dan hilang ketegangan. Jadi saya pun mencuba set Time Wise anti penuaan .Ia hanya perlu digunakan sedikit sahaja setiap hari , tetapi perlindungannya tahan lama dan berkesan kepada kulit saya. Selama 1 bulan saya memakainya masalah kusam dan tidak sekata saya mula berkurang, kulit saya menjadi lebih lembut, segar siang dan malam dan paling penting kulit muka saya makin cerah dan berseri seri. Tak kurang juga teman teman yang menegur perubahan kulit saya kata mereka “Saya nampak lebih muda”,ini makin membuatkan diri saya teruja untuk mencuba Replenishing Serum C + . Selama memakainya 28 hari, hari demi hari saya melihat perubahan yang positif kepada kulit saya muka saya. Garis garis halus sudah mula berkurangan dan yang penting dapat mengembalikan raut wajah muda dan berkontur semula dan lagi berseri bila saya mengenakan mekap Mary Kay yang tahan lama dan berminyak”.



    Produk Yang Digunakan oleh Zalina :
    • Time Wise Anti Aging Normal to dry set
    • Oil free Hydrating Gel
    • Replenishing Serum C+
    • Night Solution.
    • Foundation Medium Coverage
    • Mineral Powder Ivory 1.
    • Set mekap mata, bibir dan pipi.


    Suzana ,23 tahun
    "Masalah yang saya hadapi ialah kulit yang kusam ,parut jerawat dan tone kulit yang tidak sekata, kadang kadang membuatkan saya rasa tidak yakin dengan diri saya sendiri, nak lagi bila bertemu dengan kekasih hati. Tetapi setelah saya diperkenalkan
    dengan MARY KAY , masalah yang saya hadapi makin berkurangan, dan muka saya kelihatan amat bersih sekali, walau pun tanpa bedak dan mekap.
    Selain itu, semasa datang bulan 'peod' muka saya sering naik jerawat, tetapi skrg MARY KAY dapat mengawal jerawat saya dari merebak dan membesar.
    Dengan set jagaan kulit dari botanical dan mekap dari MARY KAY , mampu membuatkan kulit muka saya sentiasa berada dalam keaadaan lembap dan maintain cun gitu walaupun sudah lebih 8 jam berkerja."



    AKAN SAYA UPDATE LAGI ....berserta gambarnya. .....

    WANI ~ 0129264169

  6. #6
    Peniaga Supreme @ Phat N Pabulous
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    197

    Senyum Re: !!! PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI PRETTY WOMEN SOLUTION BY MARY KAY !!!

    Kad keahlian dan i -kupon diperkenalkan di Pretty Women Solution....

    Syarat - syaratnya :
    1. Yuran keahlian RM30 seumur hidup atau

    2. PERCUMA dengan setiap pembelian produk MARY KAY bernilai RM200 keatas

    3. setiap pembelian bernilai RM100 keatas anda layak menerima 1 kupon, kumpul kupon anda sehingga 5 kupon dan tebus dengan produk Mary Kay yang bernilai RM35. atau

    4. Kumpul kupon anda sehingga 10 kupon dan tebus dengan Produk MARY KAY bernilai RM75.

    Kelebihan menjadi AHLI @ Pretty Women Solution :
    1. Free Delivery untuk pembelian RM250 keatas

    2. Potongan harga yang istimewa - Terma dan Syarat

    3. Free Gift dengan setiap pembelian RM500 keatas. Untuk bulan ini Mary Kay Lip Balm bernilai RM35 .

    4. Free Gift dengan setiap pembelian RM1000 keatas. Untuk bulan ini ialah Fuchsia Pink Wallet atau Fuchsia Pink Key Pouch
    .

    Bagaimana caranya menjadi ahli dan i-kupon :
    1. PM kepada kami details "
    Nama :
    Alamat :
    No telefon :

    2. Kad keahlian dan i-kupon akan dikepilkan semasa penghantaran barang dibuat.

    JOM...JOM..JOM.. dan sempena mega sale kad keahlian dibuka secara percuma dengan setiap pembelian produk dan 1 kupon diberikan. .....

    WANI ~ 0129264169

  7. #7
    Peniaga Supreme @ One Access Mall
    Join Date
    16 Sep 2008
    Posts
    364

    Default Re: !!! PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI PRETTY WOMEN SOLUTION BY MARY KAY !!!

    Wani, congrats di atas pembukaan kedai baru...and GOOD LUCK!!!.... HAPPY SELLING....

  8. #8

    Default Re: !!! PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI PRETTY WOMEN SOLUTION BY MARY KAY !!!

    Gayakan Warna Anda - Color Set (*pilihan warna sendiri) - RM216


    • 3 Mary Kay Mineral Eye Color
    • 1 Mary Kay Mineral Cheek Color
    • 1 Mary Kay Creme Lipstick
    • 1 Mary Kay compact
    • Free Gift - Compact Cheek Color Brush + Eye Applicator bernilai RM18.
    • Free Delivery
    ade lg x set nih???i nk...

  9. #9
    Peniaga Supreme @ Phat N Pabulous
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    197

    Senyum Re: !!! PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI PRETTY WOMEN SOLUTION BY MARY KAY !!!

    Quote Originally Posted by wanzurzz View Post
    Gayakan Warna Anda - Color Set (*pilihan warna sendiri) - RM216


    • 3 Mary Kay Mineral Eye Color
    • 1 Mary Kay Mineral Cheek Color
    • 1 Mary Kay Creme Lipstick
    • 1 Mary Kay compact
    • Free Gift - Compact Cheek Color Brush + Eye Applicator bernilai RM18.
    • Free Delivery

    ade lg x set nih???i nk...
    set ni masih ada lagi ...nanti check PM . thks
    WANI ~ 0129264169

  10. #10
    Ahli Baru
    Join Date
    17 Apr 2007
    Posts
    5

    Default nak tanya

    hai wani....saya ruby from shah alam. age 35...saya macam minat je ngan produk MK ni..skrg ni pun mmg tgh mencari2 produk yg sesuai ngan saya...currently using dermalogica..ok tp jerawat still naik jugak walaupun tak banyak..tapi benci betulla dengan jerawat ni... skin saya ni jenis combination..oily in t-zone, kering kat lain2 bhgn...saya tgk yg time wise tu macam ok kot dengan saya tapi taknak take risk melabur banyak2 pastu tak sesuai...range ni kalau skin yg ada jerawat sikit2 bole ker...
    u ade provide trial pack dulu tak..kalau ada bole saya cuba dulu.
    pastu saya berminat ngan lip produk yg rm80 tu..rasa macam nak beli aje...siap ada free gift pulak tu.

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Phat N Pabulous
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    197

    Default Re: nak tanya

    Quote Originally Posted by rubyeilza View Post
    hai wani....saya ruby from shah alam. age 35...saya macam minat je ngan produk MK ni..skrg ni pun mmg tgh mencari2 produk yg sesuai ngan saya...currently using dermalogica..ok tp jerawat still naik jugak walaupun tak banyak..tapi benci betulla dengan jerawat ni... skin saya ni jenis combination..oily in t-zone, kering kat lain2 bhgn...saya tgk yg time wise tu macam ok kot dengan saya tapi taknak take risk melabur banyak2 pastu tak sesuai...range ni kalau skin yg ada jerawat sikit2 bole ker...
    u ade provide trial pack dulu tak..kalau ada bole saya cuba dulu.
    pastu saya berminat ngan lip produk yg rm80 tu..rasa macam nak beli aje...siap ada free gift pulak tu.
    hi ruby , tima kasih sbb sudi jenguk2 kat kedai saya ..... nanti check PM. ..skrg tgh ada promotion ....setiap belian ada gift dan ia adalah SUPRISE ! ! ! thks
    WANI ~ 0129264169

  12. #12
    Peniaga Supreme @ Phat N Pabulous
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    197

    Senyum Re: !!! PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI PRETTY WOMEN SOLUTION BY MARY KAY !!!

    Kepada sesiapa yang ingin mengetahui lebih lanjut dan peluang untuk berjaya di MARY KAY , anda semua di jemput ke :

    Tarikh: 31 Jan 2009 (Sabtu)
    Masa: 3.00pm
    Tempat: Jaya 33, Seksyen 13, PJ (Dekat dgn Digital Mall)



    Trial session (untuk semua MARY KAY Produk : Skin Care dan Make up) juga diberikan kepada yang hadir dan ia adalah PERCUMA.

    Sila PM/SMS : 012 9264169 saya untuk keterangan lanjut.
    WANI ~ 0129264169

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Phat N Pabulous
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    197

    Senyum Re: !!! PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI PRETTY WOMEN SOLUTION BY MARY KAY !!!

    Quote Originally Posted by wani77 View Post
    Kepada sesiapa yang ingin mengetahui lebih lanjut dan peluang untuk berjaya di MARY KAY , anda semua di jemput ke :

    Tarikh: 31 Jan 2009 (Sabtu)
    Masa: 3.00pm
    Tempat: Jaya 33, Seksyen 13, PJ (Dekat dgn Digital Mall)



    Trial session (untuk semua MARY KAY Produk : Skin Care dan Make up) juga diberikan kepada yang hadir dan ia adalah PERCUMA.

    Sila PM/SMS : 012 9264169 saya untuk keterangan lanjut.

    JANGAN LEPASKAN PELUANG BERSAMA MARY KAY DI HUJUNG MINGGU INI .. JOM ! ! JOM ! ! JOM ! ! ....
    WANI ~ 0129264169

  14. #14
    Peniaga Supreme @ Phat N Pabulous
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    197

    Senyum Re: !!! PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI PRETTY WOMEN SOLUTION BY MARY KAY !!!

    Quote Originally Posted by wani77 View Post
    TESTIMONIAL PENGGUNA MARY KAY .....
    Temui dirimu yang baru dengan set Penjagaan kulit yang dapat melawan penuaan dan menyampaikan hasil yang menakjubkan dari MARY KAY. Sekali cuba, pasti jatuh cinta.

    Pengalaman Saya sendiri dengan MARY KAY ! ! !

    Wani, 32 thn

    "Setiap wanita mengimpikan kecantikan, begitu juga dengan saya. masalah yang saya hadapi dengan muka saya ialah kulit tidak sekata ,gelap dan kelihatan agak kusam tanpa mekap. Ditambah pula dengan umur yang sudah memasuki alam 30an, membuatkan saya risau dengan garis garis halus dan liang pori sudah mula kelihatan.Pelbagai produk saya cuba dari yang murah hingga ke mahal,dari tempatan ke antarabangsa tapi hasilnya tidak begitu memuaskan hati saya.MARY KAY hangat diperkatakan dikalangan rakan-rakan sepejabat, katanya produk ini bagus dan boleh menyelesaikan masalah setiap wanita. Saya pun tanpa ragu ragu menerima undangan Kak Fiza untuk mencuba sendiri kehebatan MARY KAY ini, bila balik dari trial session, suami saya menegur "Yang ,awak nampak lain la", sukalah hati saya bila mendapat pujian dari orang tersayang, ini membakar semangat saya untuk mencuba Mary Kay . Setelah 2 minggu menggunakan Time Wise set dan Oil Free Hydrating Gel saya sudah merasai perbezaannya, terasa kulit muka saya sentiasa lembap walaupun cuaca panas dan berhawa dingin. Kecerahan kulit saya makin hari makin nampak dan saya amat berasa berbeza dengan sebelum ini. Sehinggakan kawan2 menegur "Wani nampak lain tak macam dulu lagi" .. jadi saya pun mula berkongsilah keindahan MARY KAY ini dengan semua orang yang saya sayangi..."

    • Time Wise Anti Aging Combination to oily set
    • Oil free Hydrating Gel
    • Night Solution.
    • Foundation Medium Coverage
    • Mineral Powder Ivory 2.
    • Set mekap mata, bibir dan pipi.





    Berikut adalah testimonial dan kisah cinta untuk dikongsi bersama sama tentang produk Mary Kay dan mungkin suatu hari anda pun dapat berkongsi cerita dengan kami .......

    Hasni , 37 thn
    "Tidak seperti set penjagaan kullit yang lain, set anti penuaan Time Wise mampu membuatkan kullit saya berasa lebih segar. Selain itu ia juga mampu menjadikan kulit saya lebih tegang dan lembut berbanding sebelumnya.Garis garis halus juga kelihatan kurang ketara. Perubahan yang paling besar saya alami ialah muka saya kurang berminyak dan sentiasa berada dalam keadaan segar, lembap dan berseri seri …dan yang paling penting Abang Sayang pun dah mula memuji saya … ‘Has kelihatan lebih muda, dan makin jelita..” . Selain skin care saya juga mencuba set mekap Mary Kay , yang paling saya suka Foundation Medium Coverage yang tidak berminyak, flawless dan mampu membuatkan saya kelihatan jelita sepanjang hari di pejabat dan ke mana-mana saya pergi. Eye makeup remover yang begitu lembut namun berkesan untuk membersih bibir dan mata, kini tiada lagi bibir yang kering kesan dari saki baki lipstik semalam ”



    Produk yang digunakan oleh Hasni ialah :
    • Time Wise Anti Aging Normal to dry set
    • Oil free Hydrating Gel
    • Foundation Medium Coverage
    • Oil Free Eye Make up remover
    • Mineral Powder Ivory 1.
    • Set mekap mata, bibir dan pipi.





    Hanim , 37 thn
    “Kulit saya sangat sensitif sebenarnya, jadi takut juga bila diminta mencuba Time Wise Anti Aging Set. Selalunya kalau tidak serasi kulit saya merengsa, kelihatan seperti kemerahan . Tetapi setelah mencuba Time Wise Skin Set , tidak memberi kesan sampingan yang menyakitkan.Sebaliknya kulit saya berubah menjadi lebih lembut dan halus apabila disentuh. Garis garis halus dibibir juga berkurangan dan bibir saya kelihatan kemerahan dan tidak kering, kadang kadang membuatkan saya terlupa nak pakai lipstick.Apa yang saya pasti, gabungan bahan semulajadi dan teknologi sains mampu memberikan perlindungan yang secukupnya kepada kepada kulit saya. Ia amat sesuai untuk wanita yang berkerjaya dan bisnes macam saya ini. Dan yang paling penting saya tidak perlu ke saloon untuk untuk membuat rawatan muka lagi. Keluarga saya juga mula perasan dengan kelainan kulit muka saya sekarang dan membuatkan saya lagi jatuh cinta pada Mary Kay….”



    Produk Yang Digunakan oleh Hanim :
    • Time Wise Anti Aging Combination to oil set
    • Botanical Mask
    • Oil free Hydrating Gel
    • Lip Care – Lip mask ada lip balm.
    • Foundation Medium Coverage
    • Mineral Powder Ivory 1.
    • Lipstik.









    Zalina , 33 thn
    “Sebenarnya struktur kulit muka saya tidak bermasalah Cuma kulit mukayang tidak sekata dan kelihatan agak kusam. Seperti yang diperkatakan oleh semua orang apabila umur kita meningkat kulit kita pun akan mengalami proses penuaan dan boleh menyebabkan ia mengendur dan hilang ketegangan. Jadi saya pun mencuba set Time Wise anti penuaan .Ia hanya perlu digunakan sedikit sahaja setiap hari , tetapi perlindungannya tahan lama dan berkesan kepada kulit saya. Selama 1 bulan saya memakainya masalah kusam dan tidak sekata saya mula berkurang, kulit saya menjadi lebih lembut, segar siang dan malam dan paling penting kulit muka saya makin cerah dan berseri seri. Tak kurang juga teman teman yang menegur perubahan kulit saya kata mereka “Saya nampak lebih muda”,ini makin membuatkan diri saya teruja untuk mencuba Replenishing Serum C + . Selama memakainya 28 hari, hari demi hari saya melihat perubahan yang positif kepada kulit saya muka saya. Garis garis halus sudah mula berkurangan dan yang penting dapat mengembalikan raut wajah muda dan berkontur semula dan lagi berseri bila saya mengenakan mekap Mary Kay yang tahan lama dan berminyak”.



    Produk Yang Digunakan oleh Zalina :
    • Time Wise Anti Aging Normal to dry set
    • Oil free Hydrating Gel
    • Replenishing Serum C+
    • Night Solution.
    • Foundation Medium Coverage
    • Mineral Powder Ivory 1.
    • Set mekap mata, bibir dan pipi.


    Suzana ,23 tahun
    "Masalah yang saya hadapi ialah kulit yang kusam ,parut jerawat dan tone kulit yang tidak sekata, kadang kadang membuatkan saya rasa tidak yakin dengan diri saya sendiri, nak lagi bila bertemu dengan kekasih hati. Tetapi setelah saya diperkenalkan
    dengan MARY KAY , masalah yang saya hadapi makin berkurangan, dan muka saya kelihatan amat bersih sekali, walau pun tanpa bedak dan mekap.
    Selain itu, semasa datang bulan 'peod' muka saya sering naik jerawat, tetapi skrg MARY KAY dapat mengawal jerawat saya dari merebak dan membesar.
    Dengan set jagaan kulit dari botanical dan mekap dari MARY KAY , mampu membuatkan kulit muka saya sentiasa berada dalam keaadaan lembap dan maintain cun gitu walaupun sudah lebih 8 jam berkerja."



    AKAN SAYA UPDATE LAGI ....berserta gambarnya. .....

    more testimonial to comes ! ! ! ... jenguk2 la selalu .....
    WANI ~ 0129264169

  15. #15
    Peniaga Supreme @ Phat N Pabulous
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    197

    Senyum Re: !!! PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI PRETTY WOMEN SOLUTION BY MARY KAY !!!

    Untuk semua ahli Pretty Women Solutions , anda akan mendapat hadiah hari jadi dengan setiap belian di bulan HARI JADI ANDA ..... HAPPY BIRTHDAY "FEB's BABIES" ...
    ...jangan lepaskan peluang keemasan ini .... KECANTIKAN dan KEANGGUNAN setiap wanita bermula di sini "MARY KAY" ....


    WANI ~ 0129264169

  16. #16
    Peniaga Supreme @ Phat N Pabulous
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    197

    Senyum Re: !!! PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI PRETTY WOMEN SOLUTION BY MARY KAY !!!

    Lip Care Testimonial



    Sebelum bibirnya kelihatan kusam dan kering.





    Selepas menggunakan Mary Kay Lip Mask dan lip balm , bibirnya sentiasa kelihatan merah, licin dan sentiasa lembap tanpa perlu memakai lipstik.


    untuk lebih lanjut berkaitan produk


    WANI ~ 0129264169

  17. #17
    Peniaga Supreme @ Phat N Pabulous
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    197

    Senyum Re: !!! PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI PRETTY WOMEN SOLUTION BY MARY KAY !!!

    MK MEN Testimonial

    Ini kisah my hubby (Hadi- sorry la gmbrnya tak bagi diletak di sini , katanya ini forum wanita sahaja..malu ...) yang menggunakan MK Men Soap ,sebelum ini mukanya sentiasa berminyak especially di waktu petang atau panas2 di luar , tetapi semenjak menggunakan sabun MK, minyak dimukanya semakin berkurang dan yang paling bestnya ...kulit mukanya makin lembut, rasa fresh, nmpk mcm cerah sikit pun ada jgk berbanding dengan dulu ...
    para2 isteri atau girlfren sekalian .... jadikan MK Men hadiah yang paling menarik untuk sang lelaki yang kita sayangi ! ! ! .....


    untuk lebih lanjut berkaitan produk


    WANI ~ 0129264169

  18. #18
    Peniaga Supreme @ Phat N Pabulous
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    197

    Senyum Re: !!! PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI PRETTY WOMEN SOLUTION BY MARY KAY !!!

    ..mega sale akan bermula ...check it out .....! ! ! !


    kacantikan dan keanggunan bermula di sini ...MARY KAY ! ! !
    WANI ~ 0129264169

  19. #19
    Peniaga Supreme @ Phat N Pabulous
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    197

    Senyum Re: !!! PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI PRETTY WOMEN SOLUTION BY MARY KAY !!!

    Quote Originally Posted by wani77 View Post
    Kad keahlian dan i -kupon diperkenalkan di Pretty Women Solution....

    Syarat - syaratnya :
    1. Yuran keahlian RM30 seumur hidup atau

    2. PERCUMA dengan setiap pembelian produk MARY KAY bernilai RM200 keatas

    3. setiap pembelian bernilai RM100 keatas anda layak menerima 1 kupon, kumpul kupon anda sehingga 5 kupon dan tebus dengan produk Mary Kay yang bernilai RM35. atau

    4. Kumpul kupon anda sehingga 10 kupon dan tebus dengan Produk MARY KAY bernilai RM75.

    Kelebihan menjadi AHLI @ Pretty Women Solution :
    1. Free Delivery untuk pembelian RM250 keatas

    2. Potongan harga yang istimewa - Terma dan Syarat

    3. Free Gift dengan setiap pembelian RM500 keatas. Untuk bulan ini Mary Kay Lip Balm bernilai RM35 .

    4. Free Gift dengan setiap pembelian RM1000 keatas. Untuk bulan ini ialah Fuchsia Pink Wallet atau Fuchsia Pink Key Pouch
    .

    Bagaimana caranya menjadi ahli dan i-kupon :
    1. PM kepada kami details "
    Nama :
    Alamat :
    No telefon :

    2. Kad keahlian dan i-kupon akan dikepilkan semasa penghantaran barang dibuat.

    JOM...JOM..JOM.. dan sempena promosi hebat pembukaan kedai keahlian dibuka secara percuma dengan setiap pembelian produk dan 1 kupon diberikan. Tawaran ini sah sehingga 28 Febuary 2009 ! ! ! Jangan tunggu lagi .....


    hi semua warga WMC ....promosi pembukaan kedai akan berakhir beberapa hari lagi ......cepat cepat sebelum terlambat ! ! ! !
    WANI ~ 0129264169

  20. #20
    Peniaga Supreme @ Phat N Pabulous
    Join Date
    06 Nov 2008
    Posts
    197

    Senyum Re: !!! PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI PRETTY WOMEN SOLUTION BY MARY KAY !!!

    Quote Originally Posted by wani77 View Post
    PRETTY WOMEN SOLUTIONS by MARY KAY


    Salam,
    Bersempena dengan pembukaan kedai baru Pretty Women Solution dengan ini kami menawarkan promosi hebat dengan belian hebat untuk setiap belian Produk MARY KAY - Enriching Women's Live... !!!!!

    Beberapa package yang kami tawarkan dan ia pasti akan mengumbirakan hati anda semua...


    LIP CARE

    • Lip Mask
    • Lip Balm
    • Free Gift
    • Free Delivery
    Botanical Customized Skin Care Set


    • Cleanser
    • Mask
    • Freshener
    • Moisturizer
    • Free Gift bernilai RM35
    • Free Delivery
    Time Wise Basic Skin Care

    • Cleanser
    • Moisturizer
    • Free Gift bernilai RM35
    • Free Delivery




    Time Wise Skin Care Set
    • Time Wise 3 in 1 Cleanser
    • Time Wise Age Figthing Moisturizer
    • Time Wise Day Solution Sunscreen
    • Time Wise Night Solution
    • Free Gift bernilai RM60
    • Free Delivery
    Time Wise and Extra Hydrating Skin Set
    • Time Wise 3 in 1 Cleanser
    • Time Wise Age Figthing Moisturizer
    • Oil Free Hydrating Gel
    • Free Gift bernilai RM48
    • Free Delivery


    Pure White Skin Care Set
    • Pure Cleanser
    • Pure White Softener
    • Pure White Mask
    • Free Gift bernilai RM48
    • Free Delivery
    Time Replenishing Serum +C


    • Satu set Time Replenishing Serum +C
    • Free Gift bernilai RM48
    • Free Delivery
    Satin Hands Pampering Set

    • Satin Hands Satin Smoothie
    • Satin Hand Scrub
    • Extra Emolient Night Cream
    • Pretty Bag
    • Free Gift bernilai RM26
    • Free Delivery
    Gayakan Warna Anda - Color Set (*pilihan warna sendiri) -


    • 3 Mary Kay Mineral Eye Color
    • 1 Mary Kay Mineral Cheek Color
    • 1 Mary Kay Creme Lipstick
    • 1 Mary Kay compact
    • Free Gift - Compact Cheek Color Brush + Eye Applicator bernilai RM18.
    • Free Delivery


    Setiap pembelian produk Mary Kay di Pretty Women Solution anda layak menerima hadiah dan free delivery dan mungkin juga anda pelanggan bertuah mendapat potongan harga yang istimewa ! ! ! ! .....



    untuk lebih lanjut berkaitan produk



    ...... SEMUA TAWARAN ISTIMEWA INI HANYA SAH DI PRETTY WOMEN SOLUTION SAHAJA ......


    ..........SELAMAT MENCUBA .......

    hi warga wmc, promosi pembukaan kedai akan berakhir....cepat! cepat !cepat ! sebelum terlambat .....
    WANI ~ 0129264169

 

 
Page 1 of 10 12345 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •