Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Results 1 to 19 of 19

Thread: TESTIMONI

  1. #1
    Peniaga Supreme @ Phat & Fabulous
    Join Date
    12 Jul 2008
    Posts
    811

    Default TESTIMONI

    quoted by -: mrs khairol

    Hi Aznati,

    Saya dah terima 3 bottle of your perfume last Fri..
    Bau memang best n setanding dengan original perfume...
    Even my dear husband pun suka with your POLO SPORT !

    Definitely will come back to place a new order with you

    Many thanks !




    quoted by : - butikimpian81


    assalamualaikum...aznati saye datang jenguk kedai awak.sebenarnye saye dah cube gune perfume awak.memang best giler bau die.saye peminat setia bau issey miyake.





    quoted by :- Inna


    salam aznati.......

    emmm....anais anais tu memang kaya dgn haruman bunga....

    hampir terlena menghidu baunya sungguh mengasyikkan.......

    bila dihidu semerbak aroma jasmine yg terserlah diselangi manisnya aura gardenia.....

    tkasih .....





    quoted by :- aeidil

    salam..
    ha..ni adik uda nk bg testimoni...perfume on de way nk sampai ke rumah,tp bau nyer dah terbau2 sampai ke perlis ni ha..akak perfume ni mmg sporting..hehe..pndai layan customer mcm sy ni, kire bleh kawtim..A+ untuk akak..haha

    tq kak..

    salam..minyak wangi dah sampai...bau mmg best..mcm yg original




    quoted by :- Eill Yunalesca



    Hi Kak,

    Eill here.. heheh remember me?

    suke la perfume akak tu.. so far eill br pki scrumptious tu...
    br bukak letak dlm bilik satu bilik bau wangi..
    confirm pasni mesti amik lg...






    quoted by :- qifa imihar

    Assalamualaikum....dah try perfume tu...pueh hati sgt...sbb x pening & harum jer bau nyer...hubby sy pun suke ngan perfume dia...thanks...






    quoted by :- mia shira


    Perfume dah smpai.. Thanks yer.. wangiiiii... suka sgt ngan apple..n long lasting.. even jalan tgah panas pon still bau perfume lagi... skin saya pun tak pedih bila apply perfume nie..






    quoted by :- iema sam05



    kak, time kasih banyak..
    puas hati..bau nya tahan lama..
    nnt lps ni leh la order lagi...hehehe...
    suka sangat...




    quoted by :- aszy azwi


    akak,perfume dah sampai..wangi semerbak opis azy ni...huhuhuhu...tq yer..tu la pasal berebut sample yg akak bg tu..eeee geram btul..haahaha..mmg satu opis berwangi-wangian..yg sample carolina herrera lpv best bau nyer..yg tu dah ade org nk order..desire tu pon ade gak yg nk order..desire azy pernh pakai dulu..mmg best baunyer...nanti dah byk org nk order,azy bgth akak k..








    quoted by :- shainirazali


    salam,
    nak citer sikit, masa perfume sampai semalam, perfume Burbarella tu ada member yang rembat dulu...arini dia pakai..dia pelik sebab semakin dia berpeluh, semakin kuat baunya..sampaikan satu bilik tu semerbak dengan bau dia..dia kata,puashati lah beli..







    quoted by :- hoNaM



    saya dah dapat akak punye delivery pagi tadi.pergh...besh la bau dia...macam nak order lagi je...gi kenduri kawen sume member tanye bli kat mane...hahahaha...thanx..





    quoted by :- aidapy


    salam...

    kak dah smp tadi ... best laa bau dia mcm ori ...wangi satu office tak boleh nak sorok hu hu hu ... nanti nak order lagi bye.....

    tqvm ummmuahhh




    quoted by :- teeta


    sala....
    saya bru je dpat perfume tu td...
    ok...,satisfied...
    thanks...
    lain kali bley order lg....





    quoted by :- Yati bp


    kak perfume dah sampai..mmg best..next time bole beli lagi.BTW posmen dah tolong bukak kan..sedey...pe2 hal pun saya beli ye kak





    quoted by :- pentium9530

    saya dah edapat perfume Amore tu...tq byk2 ya kak..baunya mmg lembut tapi ada mcm bau manis skit..tapi takpe,abis Amore ni saya nak order yg lain lak dari akak juga..mmg berbaloi la beli ngan akak..





    quoted by :- quixotic

    hi,kak!
    dah dpt pon perfume yg order 2..
    bau mmg same..
    thanx sgt2..

  2. #2

    Default harga dan kuantiti

    salam, saya nak tanya harga utk APB070-MIRACLE. berapa kuantitinya? thanks..

  3. #3
    Peniaga Supreme @ Phat & Fabulous
    Join Date
    12 Jul 2008
    Posts
    811

    Default Re: harga dan kuantiti

    Quote Originally Posted by miss d View Post
    salam, saya nak tanya harga utk APB070-MIRACLE. berapa kuantitinya? thanks..
    Hai dik. Check yr PM. Dah reply ye. Kuantiti 12ml and pricenye RM30.00 sahaja. Postage cam biasa. 1 - 5 botol, RM6 to semenanjung. Sabah & Sarawak just add RM3.00. TQ

  4. #4
    Ahli Baru
    Join Date
    28 Apr 2008
    Posts
    141

    Default Re: TESTIMONI

    Salam sume...

    Bagi yang confuse nak pilih perfume, boleh rujuk base on kategori perfume yang shaini list kat sini...

    Soft
    1. Aroma Soft
    2. Picture
    3. Amore

    Soft n fresh
    1. Chanel Allure
    2. Pink
    3. Violet

    Sweet n Fresh
    1. Star (2)
    2. Noa Type
    3. Romance
    4. Dream Women

    Fresh
    1. Scrumptious
    2. Miracle
    3. Passionate
    4. Jadore
    5. Pleasure

    Floral
    1. Anais-anais (Jasmine)
    2. Addiction
    3. Stella (kenanga)
    4. Kenzo Flower (tanjung)

    Fruity
    1. Dewberry
    2. Apple Blossom (bau epal semestinya)
    3. Yippy (bau buah kiwi)

    Vanilla
    1. Fantastic
    2. Burbarella
    3. Florida Girl
    Last edited by shainirazali; 16th February 2009 at 07:41 AM.

  5. #5
    Peniaga Supreme @ Phat & Fabulous
    Join Date
    12 Jul 2008
    Posts
    811

    Default Re: TESTIMONI

    Quote Originally Posted by shainirazali View Post
    Salam sume...

    Bagi yang confuse nak pilih perfume, boleh rujuk base on kategori perfume yang shaini list kat sini...

    Sweet and Soft
    1. Amore
    2. Noa Type
    3. Passionate
    4. Star (2)
    5. Romance

    Sweet and Fresh
    1. Scrumptious
    2. Miracle
    3. Chanel Allure
    4. Jadore
    5. Pleasure
    6. Dream Women

    Floral
    1. Anais-anais
    2. Addiction
    3. Stella
    4. Kenzo Flower
    5. Violet

    Fruity
    1. Dewberry
    2. Apple Blossom
    3. Yippy

    Vanilla
    1. Fantastic
    2. Burbarella
    3. Florida Girl

    Fresh
    1. Citrus Cool

    Soft
    1. Aroma Soft
    2. Picture

    Hai Shaini,

    Rajinnya dia. Kena upah ke ni?

  6. #6
    Ahli Baru
    Join Date
    28 Apr 2008
    Posts
    141

    Default Re: TESTIMONI

    Quote Originally Posted by aznati View Post
    Hai Shaini,

    Rajinnya dia. Kena upah ke ni?
    apa lak upah...saje je...suka-suka...isi masa lapang..hehe

  7. #7
    Owner Phat n Fabulous
    Join Date
    08 Nov 2006
    Posts
    3,299

    Default Re: TESTIMONI

    Quote Originally Posted by shainirazali View Post
    apa lak upah...saje je...suka-suka...isi masa lapang..hehe
    ko mintak jer upah...aznati dah jd tauke besar skrang nie

  8. #8
    Peniaga Supreme @ Phat & Fabulous
    Join Date
    12 Jul 2008
    Posts
    811

    Default Re: TESTIMONI

    Quote Originally Posted by mrs_khairol View Post
    ko mintak jer upah...aznati dah jd tauke besar skrang nie
    Hai sifu, janganlah jadi batu batu batu api . Kalau Shaini turun KL memang no problem la nak belanja. Cakap ja nak makan apa.

  9. #9
    Ahli Baru
    Join Date
    28 Apr 2008
    Posts
    141

    Default Re: TESTIMONI

    Quote Originally Posted by aznati View Post
    Hai sifu, janganlah jadi batu batu batu api . Kalau Shaini turun KL memang no problem la nak belanja. Cakap ja nak makan apa.
    hehe...if nak belanja..boleh aje...nanti bila Shaini dtg KL, nak mintak belanja Pasta Spagheti paling best kat KL...

  10. #10
    Peniaga Supreme @ Phat & Fabulous
    Join Date
    12 Jul 2008
    Posts
    811

    Default Re: TESTIMONI

    Quote Originally Posted by shainirazali View Post
    hehe...if nak belanja..boleh aje...nanti bila Shaini dtg KL, nak mintak belanja Pasta Spagheti paling best kat KL...
    Kalau nak pasta spagheti paling best bukan je kat kl tapi kat malaysia ni - tak lain tak bukan Aznati Spagheti

  11. #11

    Default Re: TESTIMONI

    Hai,

    Saya baru kat cni. Semua brand ada kt cni ke? ada x brand fiorucci, bape harganya?

  12. #12
    Peniaga Supreme @ Phat & Fabulous
    Join Date
    12 Jul 2008
    Posts
    811

    Default Re: TESTIMONI

    Quote Originally Posted by cemdie View Post
    Hai,

    Saya baru kat cni. Semua brand ada kt cni ke? ada x brand fiorucci, bape harganya?
    Most of the major brand memang ada. Adik boleh refer pada list di page Aznati Perfumes & Colognes ye. Thanks for your visit

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Phat & Fabulous
    Join Date
    12 Jul 2008
    Posts
    811

    Default Re: TESTIMONI

    MORE TESTIMONI



    quoted by -: dragra


    hai akak..
    sy baru je dapat perfume akak..
    mmg best sgt.. tak rugi beli..
    suke nyee...


    quoted by :- ms inn


    salam ati, dh received all bottles. mmg sedap bau2 dia & same cam ori. for pleasure la, the rest i x pnah try. sampai x tau nk pakai yg mana dulu...beg pun lawa. comel n serba pepel lg. thanks yea. sy beli.


    tk tukar hr2 tp nk selang seminggu. mmg bau dia lasting dr 6.30pg smpi ke maghrib. terasa segar jer spnjg hr. mmg bestla.


    quoted by :- nazleen

    hi
    perfume nie thn lama....sy calit kat tudung....x basuh 3 hari pon wangi lg.
    bau amore mmg besh....soft sgt....scrumptious, star 2, pink pon sy suka....tp sy mmg suka miracle...

    kak ati...promo tu ade lg?



    quoted by :- mas72


    Kak, hubby mas dah pakai perfume tu tadi..... dia suka bangattttt......

    thank u.... mas beli ye....


    quoted by :- ila81

    salam akak saya dah terima ari ni.. saya beli ye kak
    mula2 mmg dia strong lama2 bestlaaaa..bau dia


    quoted by :- kienot

    salam.semalam da dapat perfume yg diorder tu..sy order apple blossom,aroma soft n blue desire..baunye mmg best giler..yg plg best skali blue desire..rugi x beli tau...


    Ada lagi testimoni yg tak sempat nak masukkan. Buuuuuussssssyyyyy.



  14. #14
    Peniaga Supreme @ Phat & Fabulous
    Join Date
    12 Jul 2008
    Posts
    811

    Default Re: Fake Fendi Handbags

    Quote Originally Posted by abcd418 View Post
    Shop authentic Fendi Handbags, Belts Wallets and more at 50% off retail.We Offer Free Shipping in the U.S.Check Out Our Collection Now!Shop NO FREE ADVERTISE!!!!!and more at cocobags.com.
    Please be professional. If you want to advertise your shop, please rent from any one of the Plaza's owner.

  15. #15
    Ahli Baru
    Join Date
    18 Sep 2008
    Posts
    7

    Default Re: Fake Fendi Handbags

    salam aznati,
    ingat lagi tak kt alya1. ye ... yg niaga one drop ari tu. skg ni niaga lain plk. meriah sunguh dah skg kedai aznati ni.... tumpang gembira...

  16. #16
    Peniaga Supreme @ Phat & Fabulous
    Join Date
    12 Jul 2008
    Posts
    811

    Default Re: Fake Fendi Handbags

    Quote Originally Posted by alya1 View Post
    salam aznati,
    ingat lagi tak kt alya1. ye ... yg niaga one drop ari tu. skg ni niaga lain plk. meriah sunguh dah skg kedai aznati ni.... tumpang gembira...
    Salam Alya

    Lama betul Ati tak dengar cerita dr Alya. G mana? Oh ye ke? So sekarang Alya jual apa pulak? Macamana dengan business offline? Ok dah ke? Ari tu kata ada masalah...... Sabar ye Alya. Semua tu dugaan.

  17. #17
    Peniaga Supreme @ Phat & Fabulous
    Join Date
    12 Jul 2008
    Posts
    811

    Default Re: TESTIMONI

    MORE TESTIMONI


    quoted by -: RatuHati

    ati,

    fes time pakai issey tu.. lama2 mmg jatuh cinta kat bau tu..
    ratu beli 2 botol - issey dan eternity tu..



    quoted by -: rin-nie
    Salam,
    Akak,perfume da smpai.Mmg best bau die.kawan2 kt ofis pun ckp bes bau die.siap puji2 sbb dieorg ckp perfume akak tu pati die likat.tak mcm jual kt tempat laen.cair je.ni tgh promote2 dkt member.heheh..nnti saye order lagi eh dgn akak.BTW,service from u mmg best.amat concern dgn customer and rajin layan kerenah customer.thanks.



    quoted by -: Azlina_5

    salam kak, da sampai da parcel saya... huhuhu... best2 bau dia... ada few lagi saya nak order. nnt saya PM aka ye.. tungguuuu..........


    quoted by -: tasia

    kak ati, ingat kite lg?
    perfume akak bestla, pakai sket je bau da semerbak..jimatla kn..
    yg paling bez perfume tu mmg long lasting..ai likeee..
    nnt nk order lg..
    btw, slmt berpuasa kak..

    quoted by -: tabul
    akak best la perfume akak ni....tabul pakai memang tahan lama....semlm pas sampai je terus tabul calit kat baju....sampai hr ni still bau kuat lagi....ehe....walau x mandi lg skng ni tp still rase cam da mandi....hehehehhehe....

    nak tambah lagi....dsbbkan harge die murah tabul dok kat umah pon tetap pakai perfume gak....rase best je.....rase hepi je hidup tau sbb wangi sentiasa.....

    quoted by -: annur77
    NI NAK BAGI TESTI best la bau myk yg ati suggest kat saya tuh..lembut je
    hubby lak..sampai ilang bau ketayak nye hehhe tq ati, memang marbeles


    quoted by -: hazelyn
    salam
    tq akak.
    lyn recieved package on sunday.
    lambat sket bg feedback coz lyn try 2-2 skali.
    mmg best sgt..
    long lasting smp ptg.
    lyn ni byk keje luar, so pntg bab wangi2 nih..
    marvellous..


    quoted by -: iheart

    kak,sory sms akak tak sempat nak balas..yg perfume issey tu saya dah terima..wlpun salah anta saya sebat je pakai nak try..okla kak bau dia..fresh..sampai kawan kat opis tegur pakai apa..kalau jauh bau gitu2 je bila org dekat ngan saya baru dia tau yg bau wangi tu dtg dr saya..lagi-lagi dlm aircond..so bau dia lasting..nnt nak try yg lain plak ek..yg 3 botol saya nak tuh..


    quoted by -: mzlilin

    Slm kak...

    dlu sy dh penah order
    scrumptious (W) dan hugo boss (M)
    bau sedap fresh wangi la xrugi bli...ni nk order set plak...abg xmo perfume kedai lain...dia suh repeat order kt kdai akk...coz kmi same2 pueh hati ngn bau yg akk suges aritu...

    blh akk senarai kan perfume wanita dan lelaki type soft n fresh ala-ala semerbak gitu...kmi ni xbrpe suker perfume type manis, pening kepala...sensitif sgt bau manis2 nie...tlg yer akk...



    quoted by -: my_hanee

    salam kak ati..
    saje je nk lawat2 cni..pfume hnee ade lg sparuh.nnt dh nk abis hnee order lg ek..
    nk bg testimoni ni, kisah benar ni..tiada yg benar melainkan benar2 belaka..

    kwn hnee: weh..bile ko nk g toilet lg?
    hnee : aik..ko ni nape?giler ke tetibe suruh aku g toilet..
    kwn hnee: ala..g la.. aku suke bile ko lalu tmpt aku..
    hnee : amende ko merepek ni weh?
    kwn hnee: kalu ko lalu tmpt aku..harum giler bau ko..kalu aku tutup mata pon
    aku leh tau ko yg lalu..
    hnee : oo yeke..haha.. tp aku sendirik x bau pfume aku..
    kwn hnee: btul..wangi..rsa cm nk terkam ko jer..haha
    hnee : adehh


    p/s: thanks kak ati.. x rugi hnee setia dgn pfume akk..berbaloi2..kalah pfume mahai2 tu



    quoted by -: aariz

    salaam..

    aznati, perfume dah sampai yer.. suka dgn service laju awak dari 1st time order smpi kini.. :-) dah la botol nya kiut miut.. comel jer.. thanks yer..


    quoted by -: PutriJ


    memang best parfume akak...saya beli 2 hari tu Brut dan Midnight Poison...

    bercadang nak beli amore-amore tapi sedang meninjau lagi..nak beli lagi satu..tak tahu nak beli apa pulak...nanti dah reconfirm lagi satu saya akan order dengan akak..memang puas hati pasal bau parfume tu ....melekat habis dan semerbak betul..berhari2 tak hilang tau


    quoted by -: Nana Sa bah

    Puas ati sgt dgn parfumenye. Husben pn kata sdp....
    Nana beli ye

    Nak lagi???? Tunggu...............




  18. #18
    Peniaga Supreme @ Phat & Fabulous
    Join Date
    12 Jul 2008
    Posts
    811

    Default Re: TESTIMONI

    Excuse Me !!!!!!

    You are not suppose to take advantage on other people by doing this!!!!


  19. #19

    Default Re: TESTIMONI

    salam kak ti....

    dah dapat dah minyak wangi semalam... botol baru ni ok, puas hati n lagi interesting dlm satu kotak ada 2 so dgn harga 30 boleh dpt 2 bau yang berlainan.... tp syg la untuk kod APC tak banyak choice... tp APA n APB banyak choice tu yg best tu... anyway teruskan usaha kak ti.. kami yg menbeli ni support dr pembelian la yer.. hehehehe pasni leh dpt diskaun lagi

    suhaily

 

 

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •