Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 41 to 60 of 77
  1. #41
    Ahli Baru
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    126

    Default Re: Bengkel Solekan Peribadi ZERO Knowledge

    Slm...
    Akak,nak tanya...
    kt KL buat kt ner???
    still ada kosong tak???
    really need this class...

  2. #42

    Default Re: Bengkel Solekan Peribadi ZERO Knowledge

    Quote Originally Posted by Lynnda View Post
    IbuAqiel:: InsyaAllah coming soon sedang diusahakan lokasinya...
    nanti klu buat kat melaka,pm slim k.berminat nk join.

  3. #43
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    20 Dec 2007
    Posts
    556

    Default Re: Bengkel Solekan Peribadi ZERO Knowledge

    akak kl tuh katner, bminat la
    Rayban:Handmade Ladies Shoes&Handbag:Men Shoes&Shirt:
    www.facebook.com/oya.aneh

  4. #44
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    07 Nov 2007
    Posts
    3,007

    Default Re: Bengkel Solekan Peribadi ZERO Knowledge

    kak linda...
    puchong belah mane ek?
    nanti pm add leh x?
    pasal mmg dah dekat pun cuma kalau ada add kang leh la daku singgah nengok ....
    kalau sudi ler memberi

    nak join juga but nak cek jadual dulu k
    RXlite - slim + perisa coklat lazat,murah pula tu!
    0163319849 ~COD KL & s'gor , pos mane shj

  5. #45
    Ahli Baru
    Join Date
    17 Sep 2007
    Posts
    230

    Default Re: Bengkel Solekan Peribadi ZERO Knowledge

    kat perak cnfrm posponed ke 28hb kan?

  6. #46
    Ahli Baru
    Join Date
    04 Jun 2007
    Posts
    455

    Default Re: Bengkel Solekan Peribadi ZERO Knowledge

    huhuhu..ari tu kat puchong rm100 je..skrg dah naik... cam berminat jek..

  7. #47

    Default Re: Bengkel Solekan Peribadi ZERO Knowledge

    salam..
    minat sgt nk join bengkel kat puchong..
    selalunye kat puchong akak buat kat mana ye?
    satu class selalunye berapa org?
    dlm gambar mcm ramai jek..

    akak..cara bayar camne?
    utk alat make up lak..kene bawa apa ye?
    tolong PM saya ye..

    TQ

  8. #48

    Default Re: Bengkel Solekan Peribadi ZERO Knowledge

    Kelas sekitar shah alam/putrajaya untuk awal julai takde ke?

  9. #49
    Peniaga BeautifulWorldz
    Join Date
    19 Nov 2007
    Posts
    445

    Default Re: Bengkel Solekan Peribadi ZERO Knowledge

    Salam,

    Saya pun minat nak join kat Puchong, dh PM...

  10. #50
    Peniaga Mini @ D'Airiz Plaza
    Join Date
    11 Aug 2008
    Posts
    209

    Default Re: Bengkel Solekan Peribadi ZERO Knowledge

    Quote Originally Posted by dslimbeauty View Post
    nanti klu buat kat melaka,pm slim k.berminat nk join.

    betul2.. orenzz pun nak joint.. watlah dimelaka

  11. #51
    Peniaga A1A Mall
    Join Date
    12 Jul 2007
    Posts
    1,391

    Default Re: Bengkel Solekan Peribadi ZERO Knowledge

    mmg minat sgt nak belajaq...buat la kat penang jugak

  12. #52

    Default Re: Kursus Pasang Pelamin

    Salam dan selamat berkenalan lyndaa, sebb saya baru berpindah ke kawasan selangor ni mudah2an tak sesat dan dapat sampai ke bengkel pada waktu yg ditetapkan.

  13. #53
    Ahli Baru
    Join Date
    17 Sep 2007
    Posts
    230

    Default Re: Bengkel Solekan Peribadi ZERO Knowledge

    Quote Originally Posted by Lynnda View Post
    Salam.. Penang coming soon... Sabah pun dah ada plan

    Lynnda tengah bersiap nak ke Perak nih.... tak sabar rasanya... c ya all this sunday!!!!

    hihihihi best kelas cik linda kita nih.. i like..tp byk kena bljar lagi..

  14. #54

    Default Re: Bengkel Solekan Peribadi ZERO Knowledge

    kak..buat lah kt seri manjung lumut perak.....

  15. #55
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,521

    Default Re: GAMBAR VOGUE!!! Bengkel Solekan PENGANTIN ZERO Knowledge




    Alhamdulillahhhhhhh... Selesai sudah sesi Bengkel Andaman Pengantin ZERO Knowledge yg diadakan pada 15-16 Ogos 2009 yg lepas. Penatttt... tapi berbaloi baloiiii....

    Nak pos semua gambar tak sabar2 tapi penat sgt nih... Buat masa ni Lynnda update satu satu gambar yer... sabarrr....

    Macam tak percaya jer hasil di atas tu adalah dari yg belum pakar. Fuhhhh.... ZERO Knowledge!!! 2 hari jer dah mahir!!!! Lynnda sendiri kagum dengan kerjasama para peserta.... Syukur sangat2 dapat anak didik yg rajin dan tak kenal erti merajuk bila kena tegur. Nak berjaya bukan senang dek oiiiii....

    Hari pertama mmg la byk kena komplen oleh Cikgu Lynnda dan Cikgu Azza.... Hari kedua, Cikgu-cikgu boleh lepas tangan dan jengah sekali sekala sambil makan kuih giteww... hahahhaha... sungguh nakal yer cikgu... sambil makan kuih sambil jeling2 tengok anak didik buat apa... sampai ada yg kena dera tak boleh makan lunch selagi tak abih mekap... dan plg best, yg lain2 tu sanggup menunggu dengan sabar dan memberi galakan kepada kawan2 yg tertinggal... bestttttt.. korang mmg superbbb...

    tips.. petua... rahsia...teknik.... jgn tulis aja... praktis yer...
    resepi yg Lynnda kongsikan dgn korang, sebar2kan kepada bakal pelanggan... pelanggan anda nanti pasti AWET MUDA!!!!

    Nantikan gambar2 yg lain.... masing2 posing tak hengat... sayang nak tukar baju pengantin tu... dah cantik yer dakkk???

    C ya later


    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 012-2399629 - Lynnda
    Yahoo Messenger :: YARNTZ
    Blog
    :: http://azzalynnbridal.blogspot.com

    Gambar2 bengkel dan wedding package di:
    http://pengantin.fotopages.com

    Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
    http://d-raz.fotopages.com

    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=21826&type=sigpic&dateline=1253154351

  16. #56
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,521

    Default Re: Bengkel Solekan PENGANTIN ZERO Knowledge. PRACTICAL TRAINING!!! JOM JOIN!!!

    Alhamdulillah, selesai sudah sesi bengkel andaman pengantin kali ini.
    Terima kasih di atas kerjasama anda semua yang jitu.
    Hari pertama bengkel, gelabah juga melihat masing2 agak kekok melaksanakan tugasan. Al maklumlah kan, masing2 menyertai bengkel ini untuk langkah pertama sebagai bakal mak andam. Namun kami selaku tenaga pengajar amat kagum dengan kesungguhan para peserta yg tak jemu2 bertanya dan berusaha bagi menghasilkan yg terbaik.

    Kali ini ada yang datang dari Segamat dan Melaka. Sanggup bersusah payah bersesat-sesat mencari tempat. Kagum Lynnda dengan kesungguhan para peserta

    Seronokkkkkkk sangat..... Terutama bila pada hari kedua, masing2 telah berjaya menghasilkan hasil solekan terbaik dengan model yg dibawa. Fuhhhh.... bersungguh2 dan beriya2. Dan hasilnya.... wallaaaaaa!!!!

    Nantikan gambar2 yg bakal Lynnda kongsikan bersama anda semua....

    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 012-2399629 - Lynnda
    Fax :: 03-80603130
    Yahoo Messenger :: YARNTZ
    Email :: nlynnda@yahoo.co.uk

    Gambar2 bengkel dan wedding package di:
    http://pengantin.fotopages.com

    Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
    http://d-raz.fotopages.com
    http://azzalynnbridal.blogspot.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=21826&type=sigpic&dateline=1253154351

  17. #57
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,521

    Default Re: Bengkel Solekan PENGANTIN ZERO Knowledge. PRACTICAL TRAINING!!! JOM JOIN!!!



    Lihatlah hasil solekan oleh para peserta yang baru hendak memulakan kerjaya sebagai Mak Andam. Kelasssss.... itu baru first day... sesi photo hari kedua... bakal menyusul...

    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 012-2399629 - Lynnda
    Fax :: 03-80603130
    Yahoo Messenger :: YARNTZ
    Email :: nlynnda@yahoo.co.uk

    Gambar2 bengkel dan wedding package di:
    http://pengantin.fotopages.com

    Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
    http://d-raz.fotopages.com
    http://azzalynnbridal.blogspot.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=21826&type=sigpic&dateline=1253154351

  18. #58
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,521

    Default Re: Bengkel Solekan PENGANTIN ZERO Knowledge. PRACTICAL TRAINING!!! JOM JOIN!!!

    Lynnda kongsikan beberapa gambar lagi untuk membakar semangat anda semua...



    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 012-2399629 - Lynnda
    Fax :: 03-80603130
    Yahoo Messenger :: YARNTZ
    Email :: nlynnda@yahoo.co.uk

    Gambar2 bengkel dan wedding package di:
    http://pengantin.fotopages.com

    Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
    http://d-raz.fotopages.com
    http://azzalynnbridal.blogspot.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=21826&type=sigpic&dateline=1253154351

  19. #59
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,521

    Default Re: Bengkel Solekan PENGANTIN ZERO Knowledge. PRACTICAL TRAINING!!! JOM JOIN!!!

    Aksi para peserta melayan 'pengantin'. Bagi memastikan wajah pengantin berseri-seri, tips dan rahsia penjagaan kulit wajah bagi menaikkan seri pengantin diajar agar pengantin berpuashati dengan khidmat yang diberikan.




    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise (Wedding Planner & Event Organizer)
    Tel :: 012-2399629 - Lynnda
    Butik (2ptg-9mlm shj):: 03-80601544
    Yahoo Messenger :: YARNTZ
    Email :: nlynnda@yahoo.co.uk

    Gambar2 bengkel dan wedding package di:
    http://pengantin.fotopages.com

    Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
    http://d-raz.fotopages.com
    http://azzalynnbridal.blogspot.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=21826&type=sigpic&dateline=1253154351

  20. #60
    Peniaga Supreme @ Plaza eZSi
    Join Date
    26 Aug 2005
    Posts
    1,521

    Default Re: FREE CD Portfolio : Bengkel Andaman Pengantin ZERO Knowledge

    Alhamdulillah. Lynnda amt bersyukur, selesai sudah sesi bengkel andaman pengantin yg lalu.

    Bersama ini disertakan beberapa portfolio peserta utk rujukan anda semua.

    Para peserta tidak pernah menyentuh alat solek untuk solekan pengantin tetapi dalam tempoh 2 hari bersama AzzaLynn Bridal, masing2 telah berjaya menghasilkan solekan setanding mekap artis terkenal malah ada yg menghasilkan kualiti yg lebih baik jika dibandingkan dgn solekan di majalah yg selalu kita lihat.

    Para peserta ada yg melahirkan rasa risau dan takut kerana kata mereka, "Boleh ke pandai ni?". Namun akhirnya, masing2 tersenyum lebar menjelang hari kedua pembelajaran. Manakan tidak, para peserta diberikan latihan praktikal dgn banyak sehingga terpaksa mengikuti sesi pembelajaran sehingga hampir jam 8 malam! Sedangkan sepatutnya sesi tamat sekitar jam 5 petang. Namun kesungguhan mereka amat kami kagumi kerana demi ilmu, para peserta tidak kenal penat dan letih. Kami pun apatah lagi dengan senang hati cuba memberikan input yg sebaiknya.

    Peserta kali ini berpeluang mendapatkan ilmu dari 3 tenaga pengajar iaitu Lynnda, Azza dan Ima. Sungguh beruntung! 7 orang peserta menerima layanan dari 3 orang tenaga pengajar dengan sepenuhnya. Sebab itulah para peserta kami tidak akan ketinggalan dan mendapat hasil dalam tempoh yg telah ditetapkan. Meskipun mereka ZERO Knowledge dalam bidang ini.




    ********
    Azzalynn's Bridal, Aromatherapie & Beauty Parlour
    D RAZ Enterprise - Wedding Planner & Event Organizer
    Tel :: 012-2399629 - Lynnda
    Yahoo Messenger :: YARNTZ


    Gambar2 bengkel dan wedding package di:
    http://pengantin.fotopages.com

    Informasi bengkel kecantikan, bengkel solekan, bengkel andaman di:
    http://d-raz.fotopages.com
    http://azzalynnbridal.blogspot.com
    http://www.wanitamelayu.com/forum/image.php?u=21826&type=sigpic&dateline=1253154351

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •