Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 24
  1. #1
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Ardina2u : Penapis air COWAY, Diaper Bayi & Dewasa (Europe A & B, Dryplus A, BabyZoo B) / SCORE A PORTAL

    Menjual lampin bayi pakai buang yang diimport dari negara

    Eropah (Europe A & B), Malaysia (Dryplus A, BabyZoo B).

    Lokasi utama:
    1)Restoran Rose 911 (Masakan N9), Kg Pandan. Map blh rujuk di website saya.
    http://ardina2u.blogspot.com/
    FB: Ardina2u


    Terima Kasih..

    Postage: For Trial Pack Purpose Only
    Payment:
    Cash or Interbank


    Maybank : 162188291007 (dalina ismail)


    Masukkan email : ardina_5@yahoo.com
    PM saya nama penuh, alamat n no phone anda. TQ.
    ardina 019 3733976

    Jika barang tidak sampai dlm masa seminggu sila call Pos Malaysia
    1-300-300-300 dan beri no tracking anda untuk check status barang anda.TQ.








    Last edited by ardina; 5th August 2009 at 08:34 PM.

  2. #2
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss, Ichiban)

    Perhatian: Ichiban sudah diberhentikan penjualan atas sebab tiada stok di kilang.TQ.


    C1:Bagaimana ciri-ciri utama diapers tersebut:

    Ciri - ciri : Keterangan
    Cloth Base(CB) Kain seperti mamipoko/huggies di pasaran Malaysia (lembut)
    Magic Tape (MT) Tape yang boleh dipasang berulang kali (kini Jenis PE Tape juga blh dibuka n tutup semula)
    Leakguard (L) Membantu mengelak kebocoran
    Kadar Resapan Yang Tinggi Kadar resapan yang tinggi membolehkan diaper ini dipakai waktu malam (tidak perlu membeli jenama berbeza). Namun untuk anak yang kencing terlalu kuat disarankan menyalin lampin tersebut sekali lagi sebelum tidur. Bagi yang normal, salin sewaktu mandi petang boleh bertahan sehingga esok pagi)
    Pinggang Elastik (WB) Hanya jenis diaper tertentu ada ciri ini.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Ciri-ciri khas maman diaper
    • design terkini
      2. maman Bosomi
      -Cloth Base,MagicTape,Pencegah Kebocoran,Pinggang Elastik
      3. maman Teddy
      -Cloth Base,MagicTape,Pencegah Kebocoran,Pinggang Elastik
      4. maman Stich Hijau
      -Cloth Base,MagicTape,Pencegah Kebocoran,Pinggang Elastik
    Ciri-ciri khas Europe diaper
    • design terkini
      1. byk jenis - cutting mcm brand huggies, Cloth Base, Strecthable MagicTape, Pencegah Kebocoran, Pinggang tidak Elastik
      2. Pull up pants L,XL,XXL
      (panduan sz utk pants L(6-9kg), XL(9-12kg), XXL(12-20kg)
    Ciri-ciri khas Swiss diaper
    • design terkini
      1. Giggles - cutting mcm brand huggies, Cloth Base, MagicTape, Pencegah Kebocoran, Pinggang Elastik

      2. Itik Putih - cutting mcm brand huggies, Cloth Base, MagicTape, Pencegah Kebocoran, Pinggang Elastik
    Last edited by ardina; 11th August 2009 at 02:57 PM.

  3. #3
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss, Ichiban)

    Blh terus tgk lebih banyak gambar diaper di
    http://ardina2u.blogspot.com/
    TQ

    in progress : Diaper - gambar

    Maman

    BigStich


    Oren


    Pink


    Europe

    Swiss

    Ichiban

    Pants Europe

    Pants Usa

    Molfix

  4. #4
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss, Ichiban)

    Diaper - harga & stok


    Updated: 11 Jan 2011
    Disebabkan diaper ni laris. Diharap membuat tempahan awal bagi mengelakkan dari tak dapat stok. Terima Kasih.

    KONTENA yang akan sampai-stok baru, dijangka dapat diserahkan kepada pembeliAkan di update tiap kali kontena tiba)

    Molfix & Maman & Europe & Swiss@Wiggles in e house!!!! TQ



    Dptkan harga AGEN bg pembelian min 10pek di lokasi utama
    (KG Pandan), Putrajaya Precint 2, Equine (sebelah Shell).
    All Brand & All size is here!! :dance:
    Please ode earlier if nk diaper lokasi bukan di Kg Pandan.

    Agen yg berminat nak amik di lokasi bukan di lokasi utama, min ode 10pek - ade upah bw rm10.
    Lokasi tambahan: (inform awal sbb nk arrange dgn despatch)
    Lokasi tertakluk pada availability despatch.
    Selalunya agen saya yg jadi despatch.




    Available

    Trial Pek - 10kpg each size
    Maman wb = (NB,S=rm5, M,L=rm6, XL=rm7)
    Europe = (S=rm5, M=rm6, L=rm7, XL=rm8)
    Swiss@Wiggles = (S,M,=rm5)
    Molfix = (XL=rm7)
    Sweety = (S26,M22,L20=rm9, XL18,XXL18=rm11)

    Pants M,L,XL 20kpg= Europe rm20
    Diaper Dewasa 10kpg= (M = rm16)
    Diaper Dewasa 28kpg= (L = rm38)
    Diaper Pants Dewasa 10kpg= (L = rm26)

    Tidak termasuk kos pos@ hantar by hand.

    At the moment (11 Jan 2011) : trial pek not available
    Dewasa Pants

    Gred B

    :idea: Sweety wb - s80(rm32), M80(rm33), L80(rm35), XL80(rm39), XXL60(rm36)
    :idea: Molfix - XL - trial
    :idea: MAMAN wb - Nb75(rm32), s75(rm33), M80(rm36), L80(rm39), XL80(rm42)
    :idea: Swiss@Wiggles wb - S80(rm33), M80(rm35)
    :idea: EUROPE - (rm39) S90,M80,XL60, (rm40) L70
    :idea: Pull up Pants Europe- XL40(rm36)
    :idea: Pull up Pants Europe (baru)- L48, XL45, XXL42(rm38)
    :idea: Pull up Pants USA- XL30 (rm25)
    :idea: DIAPER DEWASA -M10(rm16), L28(rm38)


    Gred A

    :idea: Swiss A@Wiggles wb- (rm34) S80 (1pek shj)
    :idea: DIAPER PANTS DEWASA 10KPG -L10(rm26)
    :idea: EUROPE - (rm38) M56,L50,XL44,XXL30
    :idea: EUROPE PANTS MAMIA- (rm29) L/XL28


    :idea: CALL/SMS/PM : ardina 019-37 339 76
    :arrow: Diskaun bg yg amik kat umah 2pek..dkt ngan Tesco Ampang, Masjid Ar-Rahimah, Restoran Rose 911 Kg Pandan
    :arrow: Free delivery min 2pek of 80kpg, bg area liputan.

    Refer Map/Peta http://ardina2u.webs.com/
    http://ardina2u.blogspot.com/

    website Updated 11 Jan 2011


    Macam2 ada..
    Diaper biasa, pants dan dewasa, pantiliner and pad herba, alas seterika ajaib.

    p/s: mari beli 10pek utk harga agen bg mereka yg berdekatan Kg Pandan..


    p/s/s: saya sudah mula bekerja di Putrajaya P2.
    Yg nak amik kat rumah sila inform sehari sblm & sila amik diaper anda selepas pukul 5pm. B4 come please call.TQ.
    Last edited by ardina; 16th October 2009 at 11:06 AM. Reason: Update trial pek & stok available

  5. #5
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss, Ichiban)

    Lokasi Utama

    Ardina 019 3733976 (main) - agen perlu amik stok di sini. TQ.
    1)Restoren Rose 911, Kg Pandan @ Ampang - Weekdays, weekends


    Dkt ngan Tesco Ampang, Masjid Ar-Rahimah, Restoran Rose 911 Kg Pandan
    Refer Map/Peta http://ardina2u.webs.com
    Refer Map/Peta http://ardina2u.blogspot.com
    update on 4 Feb 2011

    Note: Diskaun menanti anda, bg pembelian min 2 pek besar dan ambil sendiri di lokasi utama!!



    Agen
    Note: Minimum order utk penghantaran 2 pek besar.

    Kawasan - Waktu & Hari - Agen / Sender

    Agen (updated on 04 Feb Jan 2011)

    Utara
    :arrow: New agen Bagan Serai, Perak - motasha 013-4313353

    Pantai Timur
    :arrow: New agen Kuala Terengganu - Siti 019 9844343, 012 9502298
    :arrow: New agen Felda Ketong, Bandar Muadzam, Kuantan - Misha 019 3797158

    Selatan
    :arrow: New agen Merlimau, Melaka - Intan 013-3059054

    Selangor/KL
    :arrow: New agen Shah Alam Sect 17,18 @ Putrajaya P1 (parcel E) (call ardina nnt saya pass kat) - Emy
    :arrow: New agen Putrajaya P1 - nana 014-6244544
    :arrow: New agen Putrajaya P1 (Parcel C) & Equine (call ardina nnt saya pass kat) - syaida
    :arrow: New agen Cyberjaya @ Putra Height Subang - Masliza 019-2886742
    :arrow: New agen Semenyih, Kajang, Bangi, UPM Serdang (call ardina nnt saya pass kat) - Halim
    (Halim akan berada di HOSPITAL Serdang 8-10pm setiap hari Isnin-Jumaat)
    :arrow: New agen Opis hb - Belakang Seng Heng berdepn Komuter Serdang (call ardina nnt saya pass kat)- Azlan

    :arrow: New agen (Jade Terrace) Kajang, Puncak Jalil, Equine, MIMOS Bukit Jalil - Intan 013-3059054

    :arrow: New agen Pandan Jaya - Teh 019-2251258
    :arrow: New agen Keramat - Hazlin 019-2605527
    :arrow: New agen UKAY Perdana - Fiza 012-6391124

    :arrow: Agen SETAPAK, TAMAN MELATI, TAMAN MELAWATI, DANAU KOTA, SERI RAMPAI, GOMBAK -ARAA 019-3666998
    :arrow: New agen Gombak - Adilah 017-6791010
    :arrow: New agen Kota Damansara & sekitar -(call ardina nnt saya pass kat)- Fiza


    p/s/s: saya sudah mula bekerja di Putrajaya P2.
    Yg nak amik kat rumah sila inform sehari sblm & sila amik diaper anda selepas pukul 5pm. Please call b4 come.TQ.





    Agen yg berminat nak amik di lokasi bukan di Kg Pandan min ode 10pek - ade upah bw rm10
    Lokasi tambahan: (inform awal sbb nk arrange dgn despatch)
    Lokasi tertakluk pada availability despatch.
    Last edited by ardina; 5th August 2009 at 09:10 PM.

  6. #6
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss, Ichiban)

    Size diapers bergantung kepada berat kanak-kanak :
    Size
    Berat
    S
    3 kg - 6 kg
    M
    6 kg - 9 kg
    L
    9 kg - 12 kg
    XL
    12 kg keatas

    (* saiz yang dimaksudkan merujuk kepada standard saiz kanak-kanak Malaysia sahaja - bukan di peringkat antarabangsa)
    (* saiz bagi jenama huggies adalah berbeza keranayang dimaksudkan merujuk kepada standard saiz kanak-kanak Malaysia sahaja - bukan di peringkat antarabangsa)


    Penentuan size diapers tidak bergantung pada umur kanak-kanak. Sekiranya kanak-kanak tersebut berusia 1 tahun dengan berat 9kg, dia perlu dipakaikan dengan saiz L. Jika kanak-kanak tersebut berusia 1 tahun dengan berat hanya 7kg, saiz diaper yang sesuai untuknya adalah saiz M. Timbanglah berat anak anda dan dapatkan saiz diapers yang bersesuaian demi keselesaannya.

    Bagi kanak-kanak dengan berat melebihi 15kg, saiz diapers yang bersesuaian adalah XXL. Walau bagaimanapun, kebanyakan kanak-kanak Malaysia (dengan berat 15kg ke atas) telah boleh dilatih untuk ke bilik air dan ia amat digalakkan memandangkan pemakaian diapers yang terlalu lama adalah tidak efektif untuk perkembangan dan pembesaran kanak-kanak.

    Sumber dipetik dari :
    "Penggunaan Diapers Kanak-kanak" ; kertas kerja yang dibentangkan dalam SEMINAR PENJAGAAN KANAK-KANAK DAN BAYI, 2002.


    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Diapers Dan Penjagaan Kebersihan


    1. Untuk bayi berusia 6 bulan dan ke bawah : jangan biarkan bayi anda memakai diapers melebihi 6 jam tanpa ditukar. Bayi berusia 6 bulan ke bawah memerlukan penjagaan kebersihan 3 kali ganda berbanding bayi berusia 6 bulan ke atas.

    2. Jangan lewat menukar diapers anak anda melebihi 15 minit selepas dia membuang air besar. Ia boleh menjadi punca alahan kulit. Ini kerana apabila najis bayi dibiarkan lama, ia akan bertindak balas dengan air kencing dan menyebabkan ruam pada kulit bayi terutama yang memakai diapers dari jenis plastik (bukan breathable).

    3. Galakkan anak anda ke bilik air sebaik sahaja usianya mencecah 2 tahun. Pemakaian diapers tidak seharusnya berlanjutan. Anak anda perlu dilatih lebih awal untuk memudahkan aturan sistem pembuangan yang baik.

    4. Diapers yang baik adalah diapers yang memiliki kadar resapan yang tinggi. Ini kerana setiap titis air kencing yang mengalir di kulit boleh mengundang risiko jangkitan kuman.

    5. Jangan taburkan bedak pada alat sulit bayi, terutamanya bayi perempuan kerana ia boleh memudaratkan saluran pembuangan air kecil. Adalah lebih baik menggunakan krim kerana bedak juga boleh mengganggu kadar resapan cecair pada diapers.

    Sumber dipetik dari : "Penggunaan Diapers Kanak-kanak" ; kertas kerja yang dibentangkan dalam SEMINAR PENJAGAAN KANAK-KANAK DAN BAYI, 2002.


  7. #7
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss, Ichiban)

    Order : For Delivery Purpose (Trial Pack)


    15 November 08 (done)
    --------------------------------
    Pos Parcel:
    1.wmc_lempoyang - trial pack rm24 (rcv 18 nov 08)

    5 December 08 (done)
    --------------------------------
    Pos Register:
    1.wmc_lempoyang - trial pack rm8 (rcv 12 dec 08)

    26 December 2008 (Done)
    ------------
    Pos Parcel :
    1. hp_oke (johor) - trial pack rm58 (received 30 Dec 08 )

    05 Jan 2009 ()
    ------------
    Pos Parcel :
    1. wmc_liena1221 (banting, selangor) - trial pack rm33 np (received xx Jan 09)

    10 Jan 2009 ()
    ------------
    Pos Parcel :
    1. hp_mazlina (keramat) - trial pack rm21 (received xx Jan 09 )

    17 Jan 2009 (Done)
    ------------
    Pos Register :
    1. hp_syikin (johor) - trial pack rm13 (received 20 Jan 09 )

    03 Feb 2009 (done)
    ------------
    Pos Parcel :
    1. wmc_kenari2101 (melaka) - trial pack rm18 (received 6 Feb 09 ) CD 140732602 MY

    10 Feb 2009 (done)
    ------------
    Pos Parcel :
    1. hp_Loke (Tropicana) - trial pack rm17 m10(euro+mmn wb) (received 16 Feb 09) CD122867078MY

    12 Feb 2009 (done)
    ------------
    Pos Parcel :
    1. hp_Siti (Sentul) - trial pack rm15 s10(euro+swiss) (received 15 Feb 09) CD140715520MY

    22 Feb 2009 ()
    ------------
    Pos Parcel :
    1. wmc_liza (Jengka, Pahang) - trial pack rm15 nb10(Mmn wb+Europe) (received xx Feb 09) CD 140730345 MY

    25 Feb 2009 (done)
    ------------
    Pos Parcel :
    1. wmc_riena s (KL) - trial pack rm24 m10(Mmn WB+euro), s10(euro) (received 2 Mac 09) CD 140730368 MY

    1 Mac 2009 ()
    ------------
    Pos Parcel :
    1. ym_sabz_73 (Penang) - trial rm82 (4pad reg+alas+m12 ichi) (received 04 Mac 09) CD140730717MY
    2. hp/wmc_zura (Kajang) - trial rm20 (l10,xl10 euro) (received xx Mac 09) CD140730694MY


    23 Mac 2009 (done)
    ------------
    Pos Parcel :
    1. ym_murni yusrizal (Ipoh,Perak) - trial rm10 (mmn m10) (received 26 Mac 09)(cd137981468my)

    18 Apr 2009 (done)
    ---------------------
    by hand
    1. wmc_spicess (PP2) - trial swiss xl10, europe xl10 +rm5 =rm19

    26 Apr 2009 (done)
    ---------------------
    pos parcel :
    1. wmc_shuhada (Putrajaya) - trial rm31
    cd137981410my

    21 May 2009 (done)
    ---------------------
    pos parcel :
    1. ym_zue_latip (Seri Kembgn) - TRIAL rm48 (l10 ichi+l10 euro+l10 swiss+l20 pant) (received 25 May 09)(cd137980082my)

    4 Jun 2009 (done)
    ---------------------
    pos parcel :
    1. hp_zubir (K. Trg, Trg) - TRIAL rm30 (l10 pant dws) (received 8 Jun 09)(cd137981352my)

    24 Jun 2009 ()
    ---------------------
    pos parcel :
    1. ym_zue_latip (Seri Kembgn) - TRIAL rm11 (mmn wb l10) (received 26 Jun 09)(cd137981128my)

    03 Aug 2009 ()
    ---------------------
    pos parcel :
    ym_farahnan (Bukit Indah) - TRIAL (Swiss s10, mmn wb nB10, Europe s10) rm20
    (received xx Aug 09) (CD137981349my)

    21 Aug 2009 ()
    ---------------------
    pos parcel :
    1)hp_norAzimah (Batu Caves) - TRIAL (Swiss s10, mmn wb nB10, Europe s10) rm20
    (received xx Aug 09) (CD137981216my)
    2)hp_zuraida (Chemor,Perak) - TRIAL (Ichi L12, mmn wb L10) rm20
    (received xx Aug 09) (CD137981202my)

    29 Oct 2009 (done)
    ---------------------
    by hand :
    1)hp_nrl (Parcel E, Putrajaya) - TRIAL (ichi m10) rm6 (taken 29 Oct 09)

    05 jan 2010 (done)
    ---------------------
    by hand :
    1)hp_nrl (Parcel E, Putrajaya) - TRIAL (mmn l10) rm5 (taken 05 jan 2010)

    08 jan 2010 (done)
    ---------------------
    pos parcel :
    1)wmc_bbqist (Cheras, KL) - TRIAL (molfix l10,xl10, euro l10,xl10) rm35
    (received 11 jan 10) (CD137981281my)

    16 jan 2010 (done)
    ---------------------
    pos parcel :
    1)hp_hafizah (Hulu Langat, Sel) - TRIAL (mmn nb10, euro s10) rm15
    (received 25 jan 10) (CD137981304my)

    09 jul 2010 (done)
    ---------------------
    pos laju :
    1)hp_nurul huda (Bintulu, Swk) - TRIAL (mmn l10, euro l10) rm24
    (received 12 jul 10) (ed916967842my)

    17 Aug 2010 (done)
    ---------------------
    by hand :
    1)edar_Jefri (Desa Pandan,KL) - TRIAL (mmn m10, euro m10) rm12

    19 Aug 2010 (done)
    ---------------------
    pos register:
    1)ym_lilian (Bkt Bintang,KL) - TRIAL (euro m10, xl10) rm18

    29 Nov 2010 (done)
    ---------------------
    pos parcel:
    1)hp_nurulaini (Seri Manjungm Perak) - TRIAL (euro s10, mmn m10, sweety s26, swiss s) rm32 cd137980975my

    11 May 2011 (done)
    ---------------------
    by hand:
    1)hp_alya (Parcel E, Putrajaya) - TRIAL (euro s5, mmn m10, sweety s26, swiss s) rm20
    -----------------------------------------------

    JUMBO PEK
    -----------

    10 Jan 2011 (done) np rm6.50
    ---------------------
    pos parcel:
    1)hp_nurulaini (Seri Manjungm Perak) - (m euro, m sweety) rm86.50 (rm6.50np) cd137980958my

    04 Apr 2011 (done)
    ---------------------
    pos parcel:
    1)hp_lindaEzran (Kluang, Jhr) - (m euro, m sweety) (2xxl swiss) rm112 (rm98+ pos parcel rm17.50) cd137980175my
    Last edited by ardina; 24th August 2009 at 02:59 PM.

  8. #8
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss, Ichiban)



    Di minta nick lieana1221
    setelah membuat pembayaran rm33 utk trial pek anda
    sila inform saya
    ardina 019 3733976

    terima kasih

  9. #9
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss, Ichiban)

    Berita diaper

    news Updated 16 nov 09:
    1)new product Molfix (serapan sebaik maman, ciri2 seperti europe) didatangkan dgn gambar2 cartoon looney toon! ada saiz m,l,xl & xxl.


    news Updated 21 May 10:
    Salam,
    Jenama berikut

    1) Molfix - Hanya saiz L sahaja yang tinggal. Selepas habis stok ini, tiada lagi jenama ini akan diambil kerana kilang sudah berhenti mengambil stok ini.

    2) Ichiban - Jenama ini sudah berhenti pengambilannya kerana kilang sudah berhenti mengambil stok ini.

    3) Swiss@Wiggles - Hanya tinggal saiz S,M sahaja. Selepas habis stok ini, tiada lagi jenama ini akan diambil kerana kilang sudah berhenti mengambil stok ini. (Terdapat promosi utk stok ini.)


    ardina 019 3733976
    Last edited by ardina; 28th June 2009 at 02:22 AM.
    Shaklee|Diaper|AlasStrikaAjaib|SusenPad|Luxor|SetB ersalin
    Ardina2u 0193733976 WA:0102264635

  10. #10
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss, Ichiban)

    Pengumuman

    updated: 11 jan 2010
    1)Salam,
    agen saya akan balik ke kelantan hujung bulan ini dr (29/1) - (1/2), sila buat tempahan awal. TQ.

    Please call Leen 0126746116/0136414345

    2)Yang tidak dapat membuka website http://ardina2u.webs.com/ anda blh cuba http://ardina2u.blogspot.com/
    Tq.
    Last edited by ardina; 9th April 2009 at 01:15 PM.
    Shaklee|Diaper|AlasStrikaAjaib|SusenPad|Luxor|SetB ersalin
    Ardina2u 0193733976 WA:0102264635

  11. #11
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss, Ichiban)

    Sale 7 hari sahaja!!!. (29 jun - 5 july 09) sempena cukur jambul anak saya Firas.

    sale ha
    nya utk mereka yg mengambil stok sendiri di rumah saya. Min pembelian 2pek bg customer.

    (Sila beri kata lalua
    n ini : "Cukur Jambul Sale" utk mendapat harga sale)

    Item on sale:
    Gred B
    :idea: UNIDRY - S80(rm30) *
    :idea: MAMAN wb- NB80(rm32), M80(rm35), L80(rm37)
    :idea: Adik MAMAN wb- L80(rm35)
    :idea: Swiss@Wiggles wb - S80(rm31), M80(rm33),* L80(rm36), XL80(rm39)
    :idea: EUROPE - (rm42) nb100, (rm37) S90,M80,L70,XL60,XXL50*
    :idea: Pull up Pants Europe- M40(rm32), L40(rm33), XL40(rm34)*
    :idea: DIAPER DEWASA 10KPG -M10/L10(rm14) *

    Gred A

    :idea: ICHIBAN GRED A - M60(rm28),L60(rm31)
    :idea: Swiss A@Wiggles wb- (rm33) S80 (1pek shj)
    :idea: DIAPER PANTS DEWASA 10KPG -L10(rm25)
    :idea: Bino A - (rm30) L64



    agen juga blh dpt harga sale sila Pm saya utk harga sale anda & minimum order.



    :idea: CALL/SMS/PM : ardina 019-37 339 76
    dkt ngan Tesco Ampang, Masjid Ar-Rahimah, Restoran Rose 911 Kg Pandan

    Refer Map/Peta http://www.freewebs.com/ardina2u/

    Macam2 ada..
    Diaper biasa, pants dan dewasa, pantiliner and pad herba, alas seterika ajaib.
    Shaklee|Diaper|AlasStrikaAjaib|SusenPad|Luxor|SetB ersalin
    Ardina2u 0193733976 WA:0102264635

  12. #12
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss, Ichiban)

    Free Voucher 10% discount for Japanese food lover!

    Bagi setiap pembelian di Ardina2u, anda akan diberikan voucher percuma berupa 10% diskaun atas bil makanan anda di sebuah restaurant Jepun kepunyaan Muslim di Shah Alam.

    Promosi ini sehingga 31 Mac 2010 sahaja. Cepat2x!

    Sila beritahu saya jika berminat. Terima Kasih.
    Shaklee|Diaper|AlasStrikaAjaib|SusenPad|Luxor|SetB ersalin
    Ardina2u 0193733976 WA:0102264635

  13. #13
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss, Ichiban)

    Selamat Hari wilayah!!!

    Mari datang beramai2 beli diaper di rumah saya di Kg Pandan hari ni.
    Sbb saya bercuti & ada di rumah.
    Takde pergi mana2 pun sbb anak demam.

    Peta ke rumah saya
    www.freewebs.com/ardina2u/
    http://ardina2u.blogspot.com
    Shaklee|Diaper|AlasStrikaAjaib|SusenPad|Luxor|SetB ersalin
    Ardina2u 0193733976 WA:0102264635

  14. #14
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss, Ichiban)

    salam

    Pengumuman warga Perak

    Agen saya nak balik ke kg ni...pada esok 13 Mac 2010 sabtu (subuh), ;

    Beliau akan singgah ke..

    1)Ipoh
    2)Kuala Kangsar
    3)Bota Kanan


    yg berminat nak ode apa2x barang blh berbuat demikian malam ini. Call Leen 013-6414345

    Terima Kasih.
    Shaklee|Diaper|AlasStrikaAjaib|SusenPad|Luxor|SetB ersalin
    Ardina2u 0193733976 WA:0102264635

  15. #15
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss, Ichiban)

    Sempena Karnival Jom Heboh @ Hari BELIA di Putrajaya (14-16 MAY 2010) 10am-10pm

    Saya akan membuka Booth di situ, yg berminat ingin mendapatkan produk2 ini sudi2 lah singgah di sana. No booth akan saya beritahu kemudian. Berhadapan masjid Putra & at corner.

    Lokasi : Dataran Putra (Berdpn Masjid Putra & JPM)

    1)SCORE A Program
    2)Lampin Murah (SILA INFORM AWAL by Friday)
    3)SUSEN Pad Herba
    4)Alas Seterika Ajaib
    5)Produk Taharah
    6)Luxor (SILA INFORM AWAL)



    Jualan CLEARANCE STOCK.. sepanjang bulan May

    Unidry s80 rm30
    Wiggles & Itik s80 rm31
    Wiggles m80 rm33
    Europe xl60 rm37


    Item sale not returnable.

    Yg lain mcm biasa less rm1 per pek bg pembelian 2pek ke atas
    Less for pembelian 5-9pek & >10pek (contact me for less details)
    Tawaran sah utk pembelian di lokasi utama Kg Pandan, KL
    TQ.
    Shaklee|Diaper|AlasStrikaAjaib|SusenPad|Luxor|SetB ersalin
    Ardina2u 0193733976 WA:0102264635

  16. #16
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss) / SCORE A PORTAL

    SCORE A PORTAL (PAKEJ PENGGUNA)
    Shaklee|Diaper|AlasStrikaAjaib|SusenPad|Luxor|SetB ersalin
    Ardina2u 0193733976 WA:0102264635

  17. #17
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss) / SCORE A PORTAL

    SCORE A PORTAL (PAKEJ JIMAT)
    Shaklee|Diaper|AlasStrikaAjaib|SusenPad|Luxor|SetB ersalin
    Ardina2u 0193733976 WA:0102264635

  18. #18
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss) / SCORE A PORTAL

    CUSTOMER SCORE A BLH POST QS IF ADE YG TAK FAHAM, TQ.
    HARAP DPT MEMBANTU....
    Shaklee|Diaper|AlasStrikaAjaib|SusenPad|Luxor|SetB ersalin
    Ardina2u 0193733976 WA:0102264635

  19. #19
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss) / SCORE A PORTAL

    Salam

    Dapatkan harga sale maman A (jenis bigstich) saiz L sahaja utk bulan julai 2010 ini...

    40kpg - rm21, 80kpg -rm40

    MORE INFO:
    http://ardina2u.blogspot.com/2010/07...aman-gred.html
    Shaklee|Diaper|AlasStrikaAjaib|SusenPad|Luxor|SetB ersalin
    Ardina2u 0193733976 WA:0102264635

  20. #20
    Peniaga Supreme @ Plaza D'Boom
    Join Date
    16 Jan 2006
    Posts
    5,473

    Gelihati Re: Ardina2u : Penapis air COWAY, Diaper Bayi & Dewasa (Maman, Europe, Swiss) / SCORE A PORTAL

    penapis air COWAY(3in1) promosi byr monthly rm110 sampai 27 Julai shaja.
    Shaklee|Diaper|AlasStrikaAjaib|SusenPad|Luxor|SetB ersalin
    Ardina2u 0193733976 WA:0102264635

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •