Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 61 to 77 of 77
  1. #61

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    Oke sekarang login,...click cp - control panel...edit signiture...kemudian click pada gambar signiture tu utk highlight dia dan click butang insert link...dan paste atau taip lah link kedai kat situ... harap arahan jelas...
    Quote Originally Posted by ANJ View Post
    Jgn dok sebut Honda kerap2 satgi aku tidoq mimpi bwk Honda plak....signature aku tu nk bt cemana???

  2. #62
    Peniaga Supreme Vcoast Plaza
    Join Date
    30 Aug 2007
    Posts
    1,537

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    hahaha...jadi dah! jadi dah! Gracias.....gracias.....nah aku bg kek kt hang...cukup dak?


  3. #63

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    boleh dimakan ker ni..?
    Quote Originally Posted by ANJ View Post
    hahaha...jadi dah! jadi dah! Gracias.....gracias.....nah aku bg kek kt hang...cukup dak?


  4. #64
    Peniaga Supreme Vcoast Plaza
    Join Date
    30 Aug 2007
    Posts
    1,537

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    Quote Originally Posted by NaNo2 View Post
    boleh dimakan ker ni..?
    kalau x bleh mkn bg aku mkn...yum! yum! sedapnya tgk kek ni.....aku nampak semak plak dgn signature nih...hehehe

  5. #65
    Peniaga Supreme @ Royale Junction Mall
    Join Date
    23 May 2008
    Posts
    75

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    huk ala.. tokei.. lupa nak wish kat sini..
    happy birthday ye! semoga panjang umur.. murah rezeki..
    bila nak belanja makan Big Apple?

  6. #66

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    TQ2
    Quote Originally Posted by farahoney View Post
    huk ala.. tokei.. lupa nak wish kat sini..
    happy birthday ye! semoga panjang umur.. murah rezeki..
    bila nak belanja makan Big Apple?

  7. #67

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    Salam, saya nak register jd peniaga kat RJM ni, mini pakej ada kosong lagi tak? nak berniaga kitchenware bole tak?

  8. #68

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    boleh...chech pm yer..
    Quote Originally Posted by umisofwa View Post
    Salam, saya nak register jd peniaga kat RJM ni, mini pakej ada kosong lagi tak? nak berniaga kitchenware bole tak?

  9. #69
    Peniaga Supreme @ Royale Junction Mall
    Join Date
    23 May 2008
    Posts
    75

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    Quote Originally Posted by umisofwa View Post
    Salam, saya nak register jd peniaga kat RJM ni, mini pakej ada kosong lagi tak? nak berniaga kitchenware bole tak?

    welcome.. welcome..
    semoga rezeki makin bertambah

  10. #70

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    Salam... kalau saya nak bukak kedai boleh lagi tak? Cam mana ye?

  11. #71

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    Salam cah99..Saya dah pm detail ye..tq.
    Quote Originally Posted by cah99 View Post
    Salam... kalau saya nak bukak kedai boleh lagi tak? Cam mana ye?

  12. #72
    Peniaga Supreme Royale Junction Mall
    Join Date
    28 Aug 2008
    Posts
    347

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    mn nano nih?pm ku x berjawab2.huhu...kawan2, ada cara lain tak nk contact owner mall kite ni?

  13. #73

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    sori lin..

    ada masalah network and pc buat hal skali...

    now dah ok.. sori ye

  14. #74
    Peniaga Supreme Royale Junction Mall
    Join Date
    28 Aug 2008
    Posts
    347

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    Quote Originally Posted by NaNo2 View Post
    sori lin..

    ada masalah network and pc buat hal skali...

    now dah ok.. sori ye
    ok, no prob.tqvm

  15. #75
    Ahli Lama
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    1,458

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    Salam semua,

    saya ni orang baru .. salam perkenalan .. orang kedah tapi keje kat penang .. still single but not available .. :P:P:P .. coming soon ..
    nice to meet all .. jemput masuk saya nye mini gerai .

  16. #76

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    yeah.. welcome.. welcome.. semoga bisnes makin mantap!

  17. #77
    Ahli Lama
    Join Date
    12 Jan 2009
    Posts
    1,458

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    Nano2 .. awat kami nya kedai kena delete .. yang peliknya 1 kedai ja delete ..

    dah la semua info dlm tue

 

 
Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي