Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 41 to 60 of 77
  1. #41
    Peniaga Supreme @ Royale Junction Mall
    Join Date
    19 Dec 2007
    Posts
    485

    Default Re: Sembang2 di Royale Junction Mall

    bosannyer.... 1 soklan bodo.. nak panggil owner ape yek.. Nano ke? nama ni sama ngan my senior kat UUM satu masa dulu

  2. #42

    Default Re: Sembang2 di Royale Junction Mall

    Quote Originally Posted by nasmie View Post
    bosannyer.... 1 soklan bodo.. nak panggil owner ape yek.. Nano ke? nama ni sama ngan my senior kat UUM satu masa dulu
    Tak kesah Belasah jer la...heheh

  3. #43
    Peniaga Supreme Vcoast Plaza
    Join Date
    30 Aug 2007
    Posts
    1,537

    Default Re: Sembang2 di Royale Junction Mall

    Wahhh RJM berwajah baru....segak skit baru seronok skit org nk join...bila nk tukaq nama ??

  4. #44

    Default Re: Sembang2 di Royale Junction Mall

    Quote Originally Posted by ANJ View Post
    Wahhh RJM berwajah baru....segak skit baru seronok skit org nk join...bila nk tukaq nama ??
    wah obertime ka..

  5. #45
    Peniaga Supreme @ Royale Junction Mall
    Join Date
    19 Dec 2007
    Posts
    485

    Default Re: Sembang2 di Royale Junction Mall

    Quote Originally Posted by NaNo2 View Post
    wah obertime ka..
    salam..

    gud morning... awai lg tokey dah online

  6. #46

    Default Re: Sembang2 di Royale Junction Mall

    Quote Originally Posted by nasmie View Post
    salam..

    gud morning... awai lg tokey dah online
    Morning.....Orang kata pagi adalah pintu rezeki.....

  7. #47
    Peniaga Supreme @ Royale Junction Mall
    Join Date
    19 Dec 2007
    Posts
    485

    Default Re: Sembang2 di Royale Junction Mall

    Quote Originally Posted by NaNo2 View Post
    Morning.....Orang kata pagi adalah pintu rezeki.....
    betul tu.. la ni rezeki utk perutku plak... muahahahaha

  8. #48

    Default Re: Sembang2 di Royale Junction Mall

    nak le tanya.. UUM grad tawun bila?

  9. #49
    Peniaga Supreme @ Royale Junction Mall
    Join Date
    19 Dec 2007
    Posts
    485

    Default Re: Sembang2 di Royale Junction Mall

    Quote Originally Posted by NaNo2 View Post
    nak le tanya.. UUM grad tawun bila?
    tak grad pon muahahahaa.. matrikulasi jer kat sana taun 1997. degree 1/2 jln.. paham2 je la pastu abg soh pindah g uitm.. dekat sket nak monitor adik pompuan dia yg sorg ni grad kat uitm

  10. #50

    Default Re: Sembang2 di Royale Junction Mall

    Quote Originally Posted by nasmie View Post
    tak grad pon muahahahaa.. matrikulasi jer kat sana taun 1997. degree 1/2 jln.. paham2 je la pastu abg soh pindah g uitm.. dekat sket nak monitor adik pompuan dia yg sorg ni grad kat uitm

    ye ke ok gak tu...sekarang ni kat ne..?

  11. #51
    Peniaga Supreme @ Royale Junction Mall
    Join Date
    19 Dec 2007
    Posts
    485

    Default Re: Sembang2 di Royale Junction Mall

    Quote Originally Posted by NaNo2 View Post
    ye ke ok gak tu...sekarang ni kat ne..?
    sekarang katne? general sgt soklan tuh...

    sekarang ni dah kawin.. anak sepasang dok kat KL.. dulu masa bujang keje.. dah kawin n dpt anak, resign n jd fulltime h/wife sambil2 part-time bizz nak isi masa lapang...

  12. #52
    Peniaga Supreme @ Royale Junction Mall
    Join Date
    23 May 2008
    Posts
    75

    Default Re: Sembang2 di Royale Junction Mall

    abang suruh?mm.. musti adik dia ni brutal sikit.. muahhahahhahhahah

  13. #53
    Peniaga Supreme @ Royale Junction Mall
    Join Date
    19 Dec 2007
    Posts
    485

    Default Re: Sembang2 di Royale Junction Mall

    Quote Originally Posted by farahoney View Post
    abang suruh?mm.. musti adik dia ni brutal sikit.. muahhahahhahhahah
    brutal sgt tu tak la.... dah adik pompuan dia sorg jer.. dah tu jauh kat utara plak... nak g jenguk pon payah.. tu yg dia sok p uitm tu... dah dia nak settlekan sumer.. ikut jer la... ok gak tu.. dkt sket nak balik umah... kui...kui...kui... tak le kena book tiket nak balik raya... call jer kompem dia mai amik kat kolej.. muahahahahah...

  14. #54
    Peniaga Supreme @ Royale Junction Mall
    Join Date
    23 May 2008
    Posts
    75

    Default Re: Sembang2 di Royale Junction Mall

    ok lah tu.. janji grad.. ye tak?

  15. #55
    Peniaga Supreme @ Royale Junction Mall
    Join Date
    19 Dec 2007
    Posts
    485

    Default Re: Sembang2 di Royale Junction Mall

    Quote Originally Posted by farahoney View Post
    ok lah tu.. janji grad.. ye tak?
    yup.... ada hikmah di sebaliknyer tu

  16. #56
    Peniaga Supreme Vcoast Plaza
    Join Date
    30 Aug 2007
    Posts
    1,537

    Default Re: Sembang2 di Royale Junction Mall

    Quote Originally Posted by NaNo2 View Post
    wah obertime ka..
    besa laa...time cuti ja bleh obertime ngadap pc mlm2....hari keja x dan....

  17. #57

    Default Re: Sembang2 di Royale Junction Mall

    Quote Originally Posted by ANJ View Post
    besa laa...time cuti ja bleh obertime ngadap pc mlm2....hari keja x dan....
    hehehehe baguss

  18. #58
    Peniaga Supreme Vcoast Plaza
    Join Date
    30 Aug 2007
    Posts
    1,537

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    Jadi dah signature tp pasai pa link kedai aku dok d bwh gambaq?? aku nk bt bg kita klik gambaq baru dia link ke kedai mcm signature hang tu...nk bt cemana haa?? (byk laa kos consultation lg kena byq kt tokey RJM nih...hehehe)

  19. #59

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    Kira2 tak lah sampai harga Honda tu..
    Quote Originally Posted by ANJ View Post
    Jadi dah signature tp pasai pa link kedai aku dok d bwh gambaq?? aku nk bt bg kita klik gambaq baru dia link ke kedai mcm signature hang tu...nk bt cemana haa?? (byk laa kos consultation lg kena byq kt tokey RJM nih...hehehe)

  20. #60
    Peniaga Supreme Vcoast Plaza
    Join Date
    30 Aug 2007
    Posts
    1,537

    Default Re: ~ Sembang2 di Royale Junction Mall ~

    Quote Originally Posted by NaNo2 View Post
    Kira2 tak lah sampai harga Honda tu..
    Jgn dok sebut Honda kerap2 satgi aku tidoq mimpi bwk Honda plak....signature aku tu nk bt cemana???

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •