Welcome guest, is this your first visit? Create Account now to join.
  • Login:

Welcome to the Wanita Melayu Online.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Page 3 of 8 FirstFirst 1234567 ... LastLast
Results 41 to 60 of 143
  1. #41
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by si_kecil

    testimonial...


    sok genap habis 2 botol. ni kira repeat ode amik 6 trus setelah mencuba selama 10 hari...cewahhhh


    mmg beshhh MB ni bangun pagi xder raser sengal2 bdn...then active habis sampai siap kemas stor umah yg serabut tak ingat tu...even punggah2 brg prg pon.. badan tak sakit..alhamdulillah... yg 18sx tu cek malu nak citer!! tp mmg superb!!!cayalah...



    Quote Originally Posted by iey_iyda

    semalam dah jumpa kak lana amek 6 botol.. hiks..

    so far dah makan 4 biji.. memang senang nak bangun.. kol 4 dah bangun.. tapi lepas tu tido balik sebab tatau nak buat apa pepagi buta tuh (boleh? ).. kol 5 bangun lagik, tido balik, tapi takleh tido sangat dah, baring2 je.. last2 bangun gaks mandi gi kerja.. tapi memang tak ngantuklah..

    tapi masa memula makan 2 biji pertama, menguap giler.. masuk biji keempat baru ok.. dan ye angin memang keluar dengan mudahnye.. sekian untuk harini..



    Quote Originally Posted by mami_suri

    dah abih sebotol MB neh...mmg best..
    hari petama tuh siap tersolat subuh 2 kali lagi...pasalnyer terbangun awal sgt...ingatkan dah subuh..skali bagi salam baru nak azan tok bilal tu daaa....muka mcm lebih cerah dari biasa...terasa perbezaannya..




  2. #42
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by ibu_hamzah

    lana.. nak tambah lagi 10 botol..

    1. baru try sebotol pon rasa cam breast nampak la keNAIKan dia.. pastu membuang mmg lawas tp disebabkan kita minum kurang air.. so seksa la jugak.. Skang dah stat minum sehari lebih dr 1 liter baru la senang sket... sedawa mmg x hengat dunia.. sibaik ler sedawa yg ala2 kiut gitu..

    2. yg 18sx tu mmg marbeles, cuma cik abg kena makan MB gak la baru dpt saing hahahha. . siot je..

    nnti bgtau ek reganya... nak transfer ni..





    Quote Originally Posted by Chempaka_Emily

    nih br asek nk sedawa jerk..xleh nk mkn byk..
    perut cpt kenyang...yg best nyer berat dh turun 1 kg dlm sbln mkn MB nih...
    thanx kak lana...pomot maajun nih...

  3. #43
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by shya

    shya duk pelik nape skrg 5.30pg dh terjaga..wlpun tdo kul12..pk punya pk..rupanya penangan jamu kak lana..hehe..segar je mata wlpun awal lg..tp shya tetap bgn dr tmpat tdo kul 6.40 hehe...kang bgn awal xtau nk wat pe..alasan

  4. #44
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by cestlavia

    MB mmg merveles abis ler...

    setelah hampir 2 botol hampir hbs ku telann(MB le yg ditelan bukan botolnya dong)..mcm2 perubahan ler yg dapat dirasai.


    .PD mmg cun aaa..tegang jer idak ler sperti selalu..pas tu baru2 nih ader orang tegur tuh..kater montot ku..perghh..maintain cam anak dara even dah kawin n beranak sorang..bak kater minah tu..selalunyer yg dah kwin nih menggeleber jer..kembang ku rasa..

    part yg syok tuh..perut dah kempis sikit kot..tu yg senang jer ku menyarungkan jeans.. cam tak caya plak yg dah longgar sikit..lau tak..lau ader semut yg masuk sure mati tersepit..kahkahkah

    bab project mega mmg tak leh disangkal ler..mmg power..tenaga berlebihan..hb pun tersenyum jer..best kater nyer..awww...

    tapikan..masa mula2 makan dulu muka naik gak ler jerawat..sekali gus membuatkan diri ini sgt2 tertekan..tapi ku teruskanjuga melantak MB nih..alhamdulillah..okk dah.. jgn tak caya ader yg cakap muka nampak berseri2..

    tu saje laporan tuh ari nih..

    kak lana..love ler bebeh...

  5. #45
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by [EMAIL=[EMAIL="MJ@yahoo.com"
    MJ@yahoo.com[/EMAIL]]
    To: Lana <redkanggaroo@yahoo.com>
    Sent: Tuesday, July 15, 2008 12:36:17 PM
    Subject: MB

    Kak Lana,



    Salam Sejahtera!!!


    Sy makan MB dah seminggu - .

    Kesan +ve :

    1. rasa pd makin firm dr hr pertama! Unbelievable! :whalla:

    2. Bangun pagi tak payah tunggu loceng jam. Otomatik mata dah bukak!

    3. Mula2 makan byk whitehead kat muka tapi sekarang 2nd week, rasa muka dah smooth. Even kulit kaki & badan rasa dah smooth - not sure perasaan sendiri saje ke?

    4. Tenaga - yes better dr dulu. Still boleh kemas rumah after balik dr kerja, etc.

    5. Rambut kurang gugur sekarang.

    6. Selera makan also dah kurang. Boleh control diet. Last week try st baju kebaya yg dah lama tak pakai. Kalau dulu tak pakai sebab button kat perut mcm nak terbuka balik. Emak sy pun terperanjat sbb boleh pakai blk baju tu!!! HeHe!!! Timbang berat badan still same tapi % lemak dah kurang.


    Others will update next round. Ini baru 1 week + try MB.



    Nak repeat oder lagi. Pls email me kos + kos pos. TQ kak for sharing this.




    MJ

  6. #46
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by citra

    Testimonial from Kak Citra WMDC via sms

    Lanaa!!!! Kak Citra ni..Macam tak caye je. Today is just 2nd day i consume your MB & u know wut?! Akak Kuar piyeddd!!! Byk lak tu, hitam pekat! I lap u very2 much lana...mmoahssss!!! TQVM


    Uols mesti kenal kak citra kan? kak citra punyai permasalahan dimana dia sudah lama tidak mengalami datang bulan..

    Berkat usaha serta kegigihan kat citra utk mencuba Maajun Bondaku membuahkan hasil dimana ..'period' kembali dlm dirinya.. (darah lama stuck @ private part kak citra)

    Doa & harapan agar kak citra gumbira ngan apa yang berlaku ke atas dirinya..
    aminnn

  7. #47
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by ijaradzi
    assalamualaikum kak lana ku chayunk....

    lama tak dtg kedai kak lana nih.... ija nk bg testi adik ija yg kt melaka tu. dia duk bising sbb terperanjat tgk pd dia berisi semacam. :lol: :lol: kuikuikui....

    ~ dia kata byk bra lama tk leh pki lg sbb tk selesa....

    ~ dia kata lagik, pd nya tu padat sampaikan bila bukak bra.... tu dia!!! tegak cam pki bra jugak gupe dia.

    ~ satu lagik montot dia makin tajam laks. ija suwoh dia ambik dua bijik je sehari tapi dia bantai 4 bijik lak.

    ija pun mmg akui lah perubahan kat badan dia mmg nampak ketara sungguh. buat pengetahuan kak lana.... adik ija ni masih anak dara lagik. ija yg suwoh dia ambik mb nih memula dulu sbb memikiorkan dia nk kawin ujung tahun nih. sbb pada ija klu dia ambik mb dari anak dara.... lagik senang nak maintain lps kawin nnt. tul tak kak lana?

    pendek kata mmg dia puas atilah dgn perubahan fizikal n mental dia. mmg berubah dari yg dulu. totaly being a different person herself. hhhmmmm sibuk ckp pasal adik, ija pn nak wat order lah kak... time pulus ada sket nih, baik dimanfaatkan kat MB... nnt ija dh bank in ija pm akak yer

    aminnn

  8. #48
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by love

    salam kak lana. lama x borakz. .

    skang MB kat opis love dah ada pengguna teger even amik sebijik sehari sbb dia ank dara. tapi suka nyer dia sbb mak dia yg lemah sendi kata bdn dh x sejuk lagi, rasa angat2 air suam sedap la tu...org tua kan. sian betol love dengo tapi suka ati gak sbb dh kenalkan MB lana pd dia n mak dia.

    bab tete* n montot perghhhhh tak yah citer la memang tegak ngeras manjaaaang

  9. #49
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote:
    Quote Originally Posted by somey80

    Haii kak lana,

    smlm somey br received MB nie... so br try mlm tadi...heheheh...
    pagi tadi mmg senang nak bgun... skali jer HP tue bunyi... dah bgun kalau dulu entah berape kali tekan snooze tue hehehehe..


    2nd day nie.. tadi lepas breakfast telan 2 bj so skarang nie tgh ader sikit pening2 sikit pastu asyik sendawa jer....
    emmmm... terima jer lahh tak kurus punyer pasal... bak kata kak lana.. makan jer... emmm
    okay lah nanti somey update lagi eak...

    thanks kak lana insyallah minggu depan kita order lagi



    Quote Originally Posted by somey80

    3rd day (semlm sbenarnya... heheheh busy sangat tak sempat daa..)
    dah start proses kot...somey br rasa byk sgt angin dlm badan nie asyik sendawa siap yg bawah skali ops ... sbb minum byk sgt air suam.. so dah dekat 10 kali dah pg toilet.. tp buang yg kecil jerr... heheheh... tapi mmg badan rasa ringan sikit dr biasa lahh...


    end of the day... ader plak proses membuang yg besar... somey nie slalunya pagi jer... sejak makan MB nie..dah jadi 2 kali pagi & ptg.. emmm bagus lah lagi pun mmg somey nie ader problem bab2 nie...
    sebelum tido somey ader buat senaman sikit2 lahh..

    4th day (ari nie lahh)
    ari nie lain sikit... br start pening kepala.... rasa melayang2 jer.. badan ringgan... angin tue biasalahh....
    tapi ari nie dah yg 2nd time membuang.... minum air pun tak plak dia nak terkecil... tapi rasa nak membuang..

    so far still okay boleh mentain lagi.. chayok2 MB.. IDUP KAK LANA

    heheheheh.....
    nanti somey antar lagi eakk... chayok MB
    bye kak lana... ops lupe nak ckap kita beli eakk... minggu depan nak order lagi eakk.. nanti somey sms...
    byee

  10. #50
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by cha22

    kak lana, sok sy transfer payment k.. order kali ke3 nih.. baru skang ler nak bagi testi.. bfore this busy amat nak bagi testi..

    mmg tiptop la jamu kak lana ni.. saya konon2 ckp kat hubby nak try jamu lain la, mati2 die xbagi.. die kate jamu kak lana ni dah ckup bagus, nak tukar ape lagi.. sy buat2 merajuk nak tukar gak, die buat dono jek.. slalu kalo saya merajuk, die ikut jek ape saya nak.. tapi bab ni, die bole plak wat xtau.. jamu akak ni telah menggoda hubby saya la..

    bile sy tanye ape best sgt jamu ni (konon nak mengetest die la), die senyum2 jek.. ni censored ckit yer.. hehe.. die kate sblm ni sy xmkn jamu akak, die bole 'melawan' lagi.. but since sy telan jamu akak, die slalu tak 'terlawan'.. mantap la grip, katenye.. skang pon die ngah berusaha keras nak improve stamina die .

    other than that, alhamdulillah period saya pon makin lancar.. badan dah kurang letih..maceh ye kak lana kerana perkenalkan MB ni

  11. #51
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    testi dari arnabkiut..dia menanti almost 2 taun lebey utk dptkan bb...

    sekarang meh kita panjatkan kesyukuran...berkat kesabaran dirinya consume MB..akhirnya membuahkan hasil..
    Doktor mengesahkan dia hamil...syukur alhamdulliilah

    meh kita bace testi dia via PM


    Quote Originally Posted by arnabkiut

    testi arnabkiut 9-9-2008 02:08 PM

    haloo akak sayang.. sorile lmbt bagi testi.... bz + penat...mklumlee awal2 ni....uhuhuh
    tak reti nk tulis ni..cmne ek....nti kalo ayat tunggang terbalik akak betolkan la ek..
    hiihihih

    nab stat makan MB akak nie.. thn 07, bulan 12... mase tu saje nk try sebab tgk testi orang bagi sume 5 bintang...lgpon mase tu tengah trying very hard to conceive...nab ade masalah peot tk tetap, fibroid n cycst...

    1. bulan pertama makan MB, period giler banyak..smpai 19hari...mngkin cuci dalaman...kasik clear ape2 yg lekat sebelom nie... badan rase ringan2.. migrain pon jarang kene dah... proses pembuangan lawas.. servis ehem2 abg angkat ibu jari...

    2. tip bulan tanpa miss order MB akak tnpa jemu dengan harapan akan membuahkan sesuatu....smpailee bulan lepas tk datang peot...saspen sungguh...dan alhamdulillah setelah dalam 8 bulan gitu setia gn MB, akhirnya saya peknen....

    3. mungkin lain orang lain tindak balas Mb pada diri..ade yang makan sebotol dh lekat....kalo banyak kotoran degil lame laa sikit kene cuci bersih2... so far jadi pengguna setia MB ni. alhamdulillahh.... tkder side efek lain ke ape ke.. serasi gn badan kot..

    4. so nti ingt mase pantang pon nk oder MB jugak... nk menten jelite cm kak lana..so akak, tunggu order kuuuuuu...
    hihiihh









    Quote Originally Posted by gudgurl_aifa

    kak lana.. mB dah smpai pg smlm. tghri trus sy g pos kan 2 botoi kat buah hati b'sme2 ngan b'day present die. nnt nak tgk die kate best tak kene mB ni huhuu..
    nnt da abes my 3rd botoi ni sy bg testi lg yek. stakat abes botol ke-2 ni, rase ade prubahan sket la kot yg part tegang2 tu
    nway thanks ya



    Quote Originally Posted by Haz07

    kakLana dearest..

    MB ku udah sampai yer.. br jer jap tadi.
    xrisau dahla..stock ku smpi blan depan da ader


    p/s: kak.. FYI saye da stop minum air sejuk tau; badan da xsakit2 lg.
    kadar tenaga pon da ok balik. puasa2 nih agaknye mmg xlehla minum sejuk2 sgt.



    Quote Originally Posted by vogue2704
    testi ke berapa aku pun tak tau la ni ehhehe

    ok sepanjang period ni..memang puas hati..darah keluar ok..alhamdulillah dan darah kurang berbau...ni yang best..kalau tak memang tak puas hati..dulu agaknya amik 4 biji..kurang power..ni amik 6 memang rasa semua org duk bgtau tu ehhe...alhamdulillah...masalah2 slowly settle..insyaAllah ku kan setia dgn makjun lana ni selagi lana jualla heheh




    Quote Originally Posted by fikay

    hai.. kita dh try jamu ni selama 2 mggu..

    alhamdulillah masalah period yg dh berbln2 x kunjung tiba tu akhirnya dtg jugak....

    bangun pagi pon senang blom alarm bunyik automatik terjaga... rasa bertenaga jer kalo x tu asyik mengantuk..

    whatever pon dh order lg 2 botol hopefully leh dpt esok yea lana...

  12. #52
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by Ezahnor

    akak ada makan MB lana yg akak ambil sebotol utk cuba dari kwn akak yg beli dari lana.


    bulan lepas period akak tak betul sgt. 2 kali dtg dlm sebulan, so akak pun try lah mb lana ni.

    Fuuhhh! bulan ni period keluar amat lah lancar dan berdesuppp. itupun akak makan tidaklah setiap hari.memang dia cuci betullah,

    berketul2 darah keluar.kalau tak sebelum ni period akak hari pertama je dah habis. memang berkesan sgt.


  13. #53
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by fahbak

    hai kak lana,
    sy ade gak mkn kak lana nye MB ni..mmg bekesan la...
    ..
    .ngan hasben pon sonok...tp die blk seminggu skali je la pulak...out station manjang....


    selere mkn sy pon krg...


    da turun seinci kat part2 tertentu...hehehe...sonoknye...tp sy mkn 2 biji sari je...sbb sy breastfeed...klu mkn 6 bijik sari...sure...hasben sy tamo g out station da...hrp2 boleh la kurus blk mcm sblm preknen dulu...masyeh ye kak lana...nnt sy order lg...

    .

  14. #54
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by dewicun

    aaaah, baru jumpa ini kedai, nick name dulu mamagebu tukar lak ke dewicun.
    Mama nak bagi testi nie, nafsu makan mama mengler sekrg nie, malam still boleh super dlm kul 10, makan nasi lagi, tapi yang paling best, berat tak naik ler coz pagi mesti g jumpa Mr T. besssshhhh lah Lana. Love U.

  15. #55
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by haruko229

    keberkesanannya ialah:

    1) tak penat


    2) part2 tertentu membesar


    3) kulit jadi licin, bersih, lembut..especially kulit kat tgn..dulu kering


    4) membuang angin dlm badan


    5) mencuci darah haid..drpd berhari2 skang dah jadi 1 week je

    makan 2 botol dah rasa perubahannya..

  16. #56
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by HasyaAira

    Message subject: Re: MajonBondaDjaminHBT!MeNYeNGaTtakHeNGaT.OrGLaenDhTr y,Uols??
    From: HasyaAira

    To: Lana_Lang

    Message

    Lana... pe kaba... hehehe

    Hasya baru je abis makan 1 botol MB datin...
    1. yg bestnyer saya punyer period kuar ketul2 itam eak... tu baru makan 2 biji sehari je tu... kalo makan 4 biji or 6 biji x tau la...

    2. pehtu dia kuar cam paip air... naik lenjun pad dibuatnyer...

    3. angin jgn ckp la... put pat put pat atas bawah... dasat gak 2 biji MB nih... maybe lambat sket dia punyer kesan.. tp xper.. saya sungguh sabar orgnyer... hehehe... btw, ader 1 botol lagi to go... dah nak abis nanti saya repeat order aaa.... .. sbb still bfeed lg. Tks Lana for introducing your good product. Keep it up.


  17. #57
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by lovin

    brani dah pakai baju cutting ala2 kebaya la ni. tak risau nak jalan laju2 sbb bont*t mmg solid abeh!!!! kalau dulu wisao nak jalan laju2 sbb sagging dia mak eeih jatuh hebeh hahaha. skrg mengalahkan anak dara uuuuu, lov dah ada anak 4 org x caya. Caya lah aku!!!!caya lagi maajon lana nih!!!!

    siapa sangka kan maajon gentel sempoi je, tapi dia punya power........ somi ku kata, buang duit beli maajon tak per.....ngehngehngeh....sedap punya pasal la tuh



    Quote Originally Posted by CooLMama

    Wah....nak bagi skit testimoni lah Lana,....dah abih dah 3 botol I mkn jamu nih...

    so far...memang dah x dak keputihan lagik...and now I tgh period..

    memang tak de bau hanyir...seronok...at least ada yg tleh berubah...alhamdulillah....syukur...sebab before this duk risau je psal keputihan n bau hanyir...tak perlu risau lagik...

    anyway nanti nak order lagik le...2 botol dulu....bila u cuti delivery jamu nak gak tau...sebab nanti nak order for after raya...TQ..muahhh



    Quote Originally Posted by Haz07
    oh lum letak testi kat sini eyh??

    emm, so far da selamat amik MB kakLana nih utk sebulan..
    ader sebotol jer lagik tinggal dalam tgn. xsabo nk tunggu nx batch..

    mase 1st 2weeks makan MB neh, selera makan naik mencanak2.
    smpi org sekeliling perasan yg sayer jadik cam kuat makan semcm.
    pantang start mengunyah..~ susah sgt nk benti..

    tapi yg best nyer; makan punyerla xhengatt dunia.. tp jarum penimbang xberubah. terkezut tp dlm ati tuh - 'benar sungguh kata2mu kakLana..~'
    mase tuh mmg dating ngan mr.T ari2.. kdg2 smpi 2kali sehari. pdhal b4 nih punyerla jenuh nk dating..

    masuk e next 2 weeks - da start puasa.. biasa nyer time2 puasa nih, paling suker gi Buffet Ramadhan yg bersepah2 kat kL nih. mcm2 makanan boley makan. kalau gi pasar Ramadhan, confirm borong sakan. tp kali nih.. cam xde nafsu sgt tgk makanan. punyerla tawaf Bazar Ramadhan tuh 3/4 kali pon tekak xde terase nk makan mengarut2. aritu berbuka kat hotel.. rase cam rugi jer~ sbb makan sikit da kenyang. sahur pon cukup minum susu semug, air kosong segelas - da kenyang smpi ptg.

    long story cut short.. mmg pueh ati lah~ perubahan laen cam xperasan sgt, part selera makan tuh yg paling obvious..




  18. #58
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by putri_darulnaim

    hi sis....

    dah hampir sebulan putri consume MB...tp xpnh bg testi....so now it's my turn...
    skang ni botol ke4 dr 5 coz 1 botol dah kena kidnap dek bf....stock sebulan xcukup jdnye...

    botol ptame...ape je prubahan yg org ckp...sume xde kat putri...sdh sgt waktu tu...1st amik waktu 'peyed'...plg menakutkan bile 3rd 'peyed' tetibe stop trs sdgkan xpnh pun jd gtu...sib baik akak soh putri keep continue...hari ke5 br kembali normal...darah cair tol...

    botol ke2 lg trk jd kat putri...my back bone skt yg amat smpikan xleh tunduk lsg...solat pun tpakse ddk je...MC 2 hr tau coz nak jln pun xleh...mcm ade tekanan sgt...waktu tu dah give sgt nak trskan coz xthn skt...tp kuatkan smgt coz nak tgk hslnye...hbs botol ke2...putri sht alhamdulillah...skt xde lsg....badan tetibe rase ringan giler....thanks sis....biasenya pepg putri pnt nak jln dr klcc ke ofs...tp pg tu jln laju semacam je...

    skang botol ke4...i already lost 2kg....


    yahuuuuuuuuu.........xsangke sgt...berkat kesabaran, akhirnya nmpk gak hsl...tp until now putri still xrs perubahan lg bab 'tegang' ni...nape erk?????nak gak rs sume tu....tp btl gak...coz bdn stp org sgt blainan...effeck pun akan blainan....tp xpe...putri akan ttp trskan dan bsbr tuk dptkan hsil tbaik....

    oleh sbb itu...putri nak order 2btl lg la....just inform 1st...next week monday putri transfer duit to ur acc....hjg bln sblm raye putri akan amik stock 1 bln lg...

    oh ye...even my bf kidnap 1botol je...tp dia ckp...hr ke2 dah ade preubahan...hilang segala lenguh bdn...ringan sgt n....kwsn2 yg sewaktu dgnnye...ape je yg kak lana ckp psl laki...sume jd kat dia...ahaks...

    thanks kak lana...for the MB...



  19. #59
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by Gee

    haii..lana
    gee dpt maajun hari jumaat lepas..
    lps lunch terus kunyah 2biji..


    dah dekat seminggu mkn ni...hasilnya


    1) pengeluaran susu makin bertambah...baby dah 9bln..air susu pun dah kurang...tapi mlm tu tiba2 baju ku basah penuh dgn susu smpi terpaksa kejut baby suruh hisap...nenen pun rasa mcm pejal skit..

    2)lawaaas sesgt...tiap pagi mesti membuang...

    3)hilang sakit pinggang...lps pantang slalu kena sakit pinggang...berurut
    pun sempat sekali je...

    4)rasa segar dan bertenaga...
    biasanya gi shopping bila balik dlm krt gee dah zzzzz ..tapi skrg rasa
    segar je...blh borak2 ngan hubby :lol:

    5. berat pun dah turun 1 kg....

    mula2 mkn tu mmg ada rasa pening2 sikit...healing crisis
    sekrg dah ok dah...

    apa2 pun mmg bestlah maajun ni...




    Quote Originally Posted by reena27

    Testi lagi nih.Mlm tadi kita dah abis btl ke3 ..

    .bdn kita mmg segar bugar,x letih & plg best kita rase btenaga jer, cam "super women" lak.ahaksss

    tang hub ngan hubby tu ops malu nak citer>>>kira umph lah heheh

  20. #60
    Peniaga Supreme @ A1A Mall
    Join Date
    03 Aug 2006
    Posts
    4,268

    Default Re: Testimonial YG Menerujakan Dari Pengguna MB

    Quote Originally Posted by shewitbater

    3rd day mkn...ikut aturan sis lana advise..
    so far yg pasan..angin la kerap kuar...hahaha ops:
    'test drive' blom lg sbb hb outstation..
    peyed..bakal2 jugak nie..slalu 10hb dier dtg, tgk aper kesan nyer plak
    lelain blom nampak kesan lg..





    Quote Originally Posted by vogue2704
    Suka sangat ari ni...semalam peot...hehe..dah "coti" puasa hehe,...
    tp yang bestnya flow dia memang banyak..bulan lepas macam segan je nak keluar.memang risau.alhamdulillah my period back to normal...makjun lana really helps..memang tak salah dah pilih makjun lana ni hehehe......syukur alhamdulillah hehe..pastu mmg sakit pinggang pg tadi..skrg dah ok.sket.hehe


    :
    Quote Originally Posted by nuriszhar

    hye kak lana..

    okies..nuris dh brjaye mnghabiskan 1 botol MB..well..so far..perubahan yg nuris nmpk..setakat ni nuris xpenah lg miss sahur..klu last ramadan,leh kire bape kali nuris bgn sahur..pas mkn MB akak,bunyi je alarm trus bgn..hehe..best2..

    pastu lg..even perut lapar tp bdn xletih..balik opis kol 6 siap leh msk lg utk brbuke..unfortunately buat mase skrg ni berat bdn xde pape perubahan pon..ish..ish..tang PD tu laks,xprasan lak ade perubahan ke x..mebi bru amik 1 btl kot..

    tp..tang tuuttt tu nuris xleh try lg coz hubby jauh..huhu..lg 2 bln leh la kot..


 

 
Page 3 of 8 FirstFirst 1234567 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
شات صيف كام وه كول سعودي انحراف سعودي كول شات كتابي انمي اون لاين شات غزل مدونة انمي انمي مترجم العاب فلاش مركز رفع شات صوتي شات خليجي جرحي